Probate Middelen slotHoofdstuk 11.

De heerlijkste nacht uit zijn leven had tot twee uur geduurd. Dan pas had Thomas kunnen inslapen, met in zijn armen Evy en Tania die ook al de uitputting nabij waren geweest.

's Morgens werd Thomas als eerste wakker. Hij keek op de klok en zag tot zijn verbazing dat het pas negen uur was. Zijn beide neukspeeltjes waren nog vast in slaap. Tania lag met haar rug naar hem toegekeerd, zachtjes snurkend. Evy sliep op haar buik, een been hoog opgetrokken. Het zicht dat haar brede kont hem bood was zo uitnodigend dat zijn afgepeigerde lul meteen tekens van leven vertoonde.

Toen hij naar het toilet was gegaan dwaalden zijn ogen van de tube vaseline naar de onderrug van Evy. Ze was wat gaan verliggen in haar slaap, zodat haar beide gaatjes duidelijk zichtbaar voor hem waren. Tania was wakker geworden door het geluid van het doorgetrokken toilet. Ze zat op de rand van het bed zich de slaap uit de ogen wrijvend. Nog wat suf glimlachte ze hem toe. Thomas glimlachte terug. Hij legde zijn hand op zijn penis en begon zich langzaam te masturberen.

"Weet je, ik ga haar nu nog in haar poepertje pakken. Ik heb geen zin om het nog langer uit te stellen." Zei hij tegen Tania. "Pak de camera maar."

Tania was rechtgestaan en rekte zich loom uit.

"Moeten jullie niet onmiddellijk weg?"

"We hebben nog een paar uur de tijd. Toe, pak die camera maar."

Terwijl Tania deed wat haar gevraagd werd, zette Thomas zich tussen de benen van Evy neer en begon zachtjes de zachte, stevige bollen van haar achterwerk te strelen. Met zijn duim streelde hij zachtjes het gekartelde gaatje van haar achterpoortje. Terwijl Evy langzaam ontwaakte, bracht Tania de camera in stelling.

"Wat, wat... Hoe laat is het?" Vroeg ze slaapdronken.

"Kwart over negenen." Lichtte Thomas haar in. "Tijd om dat heerlijke fondantholletje van jou te plunderen."

Evy was plots klaarwakker en keek hem bang en geschrokken aan.

"Geen nood meisje." Trachtte Thomas haar lachend gerust te stellen. "Ik zal het heel kalm aan doen. Ik wil mijn lieve meisje geen pijn doen."

Hij boog zich voorover en kuste haar in de hals. Zij stijve lul drukte tegen haar bilspleet aan.

"Alsjeblieft, Thomas." Smeekte ze. "Je zult me te veel pijn doen."

"Je hoeft niet bang te zijn." Suste hij, terwijl zijn handen onder haar oksels verdwenen en haar zachte borstvlees begonnen te kneden. "Doe maar wat ik je zeg... Het wordt zelfs een heerlijke ervaring."

Haar mondhoeken trilden, terwijl ze hem nog steeds niet overtuigd bleef aankijken.

"Steek je kont goed omhoog en spreid je knieën. Leg je hoofd en je borst op de matras, zodat ik overal goed bijkan." Thomas gaf zijn aanwijzingen, tersluiks naar Tania kijkend die geconcentreerd bezig was alles te filmen.

Evy legde zich klaar, alhoewel duidelijk met tegenzin.

Thomas stak zijn hoofd tussen haar dijen en begon langzaam aan haar nog droge spleetje te likken. Het duurde niet lang eer haar zilte liefdesvocht begon te stromen, vooral niet toen het tipje van zijn tong haar clitje begon te beroeren. Hij stak zijn duim in haar venusgrotje om hem goed te bevochtigen en begon toen cirkelende bewegingen rond haar anus te maken. Een kreetje diep uit haar keel gaf aan hoe fijn ze het begon te vinden. Ze perste haar flamoes nog dichter tegen zijn mond aan. Tegelijk ontspande haar sluitspier zich, zodat hij zijn duim langzaam in haar maagdelijke aars kon drukken.

Hij duwde hem tot aan het eerste kootje er in en liet hem dan zitten, alleen maar om haar aan het gevoel te laten wennen. Ondertussen concentreerde zijn tong zich op haar supergevoelige clitoris, die nu als een kleine, stijve penis tussen de bovenkant van haar schaamlippen vooruit stak. Haar gekreun en de trillingen in haar dijen vertelden hem hoe erg ze van dit alles genoot, evenals de korte, schommelende neukbewegingen die ze met haar kont maakte.

Een straal van haar genotsvocht gutste over zijn lippen. Door haar eerste orgasme was ze totaal wakker geworden. Ze begon ook te genieten van het gevoel van zijn duim in haar kontje, alhoewel ze wel wist waarom hij haar daar open gerekt hield. Maar daar probeerde ze voorlopig niet aan te denken. Gisterenavond had ze gezien hoe Tania zich daar had laten nemen. Zowel Thomas als zij leken er enorm van genoten te hebben. Evy was ze zelfs een beetje jaloers geweest op dat bijzondere plezier dat haar vriendin met zijn lerares Nederlands deelde. Ook Evy wou daar deel van hebben, alleen was ze zo enorm bang van de pijn die het aanvankelijk ongetwijfeld met zich zou meebrengen.

Thomas likte haar kutje nog wat langer en richtte zich toen op.

"Kom, laten we er aan beginnen." Gromde hij, het dopje van de tube vaseline schroevend. "Ga maar liggen zoals ik je heb verteld."

Hij glimlachte geruststellend toen ze nog eenmaal omkeek. Hij wachtte even, trok dan haar heupen naar zich toe en trok dan haar beide bilhelften van elkaar. Teder kuste hij haar bruine sterretje, dat hij met beide vingers wat opentrok om beter de gekartelde randjes te kunnen likken. Evy giechelde en draaide genietend met haar achterste toen ze de tong van haar vriend haar anus voelde binnendringen. Toen ze zich wat beter op haar gemak voelde, ontspande ook haar sluitspier waardoor zijn tong wat dieper kon gaan. Hij likte haar een minuutje of zo en liet dan los.

"Kom, speel met je clitje. Ik wil dat dit ook op de film komt." Zei Thomas die naar de tube vaseline greep.

Terwijl Evy zich langzaam begon te vingeren, bracht Thomas wat van het vette, witte spul op zijn middelvinger aan en begon er overvloedig haar anus mee in te smeren, tot zijn duim er moeiteloos inging. Ook zijn lul werd niet vergeten.

Thomas besloot er geen gras over te laten groeien. Onmiddellijk daarna drukte hij de gekartelde randjes van haar poepertje wat uit elkaar en perste de eikel van zijn penis tegen haar onwillige, tegenstribbelende sluitspier.

"Voorzichtig, doe het langzaam." Smeekte Evy.

"Ontspan je duifje, ontspan je... Dan gaat alles vanzelf." Gromde haar minnaar, die hard begon te drukken om de weerstand van haar strakke kontje te breken.

Sissend liet Evy haar adem ontsnappen toen zijn eikel binnenglipte.

"Duw wat tegen, zoals je doet als we gewoon aan het neuken zijn, dan zal het als vanzelf gaan." Adviseerde Thomas.

Evy gaf integendeel een gilletje en probeerde weg te kruipen. Thomas greep haar heupen zo hard vast dat ze van pijn kreunde en begon met korte rukjes hard te stoten.

"Auuuuuu..." Gilde Evy, terwijl de tranen uit haar wijd opengesperde ogen rolden. "Auuu... Het doet te veel pijn, Thomas."

"Volhouden meisje, het is zo voorbij." Reageerde die. "Hij zit er al half in."

Het was een leugentje om bestwil, maar het scheelde niet veel.

Ze had de ogen gesloten, terwijl de tranen op haar wangen biggelden en haar mond was in een krampachtige grimas vertrokken. Thomas greep naar haar borsten, die hij zachtjes kneedde terwijl hij even stilhield toen zijn lul voor de helft in haar stak. Hij wou haar niet alleen laten wennen aan zijn grote knoert, maar vooral wou hij genieten van het gevoel dat haar hete, ongelooflijk strakke kontje hem gaf. Hij had nog nooit zoiets hemels geneukt.

"Gaat het al wat beter?" Vroeg hij, seconden later.

Evy knikte onder hem. "Het gaat al heel wat beter. De pijn is aan het verdwijnen. Het lijkt een beetje te branden, maar het is bijna plezierig aan het worden."

Thomas trok zich even terug en stootte dan opnieuw naar voren, iedere keer iets harder en dieper. Zijn scrotum kletste tegen haar hand, waarvan de vingers nog steeds druk in de weer in haar kutje waren. Ze was opgehouden met huilen en wreef zich de tranen uit de ogen.

"Dat is goed. Vanaf nu heb je alleen maar plezier." Siste Thomas tussen opeengeklemde tanden.

Verduiveld, wat was dit een strak kontje. Ze was zo strak dat het leek alsof het vel van zijn penis werd geschuurd.

"Probeer tegen te stoten, zo beleven we er beide meer plezier aan." Zei hij, zich er over verbazend dat hij nog niet helemaal in haar zat.

Ditmaal begon Evy mee te werken, zij het dan nog niet helemaal ter harte. Het zou nog een tijdje duren eer ze de smaak van anale seks te pakken had.

Met wiegende heupen begon ze terug te duwen, waardoor haar sluitspier zich helemaal ontspande. Gefascineerd keek Thomas toe hoe zijn lul langzaam door haar kontgaatje werd opgeslokt. Ondertussen bleef ze maar haar poesje vingeren. Ze was opnieuw zachtjes gaan kreunen, ditmaal van genot en niet van pijn. Ook begon ze met haar kont nadrukkelijker terug te stoten, telkens als hij zijn rood aangelopen piemel uit haar hemelse aarsje terugtrok om een nieuwe aanval te plaatsen.

"Goed zo, poesje, je doet het goed." Kreunde hij, bijna in extase.

Hij begon haar borsten te kneden en rolde haar tepels tussen zijn vingers.

"Mmmmm... Jaaa..." Bracht ze er langgerekt genietend uit.

Eindelijk zat zijn lul tot aan de wortel in haar strakke poepertje. Nu had hij het laatste maagdelijke gaatje van zijn liefje ook tot het zijne gemaakt.

"Eindelijk helemaal erin. Voel je het?" Vroeg hij.

"Ja, het is fijn nu." Kreunde Evy, gejaagd ademend, net klaargekomen door haar eigen vingers.

"Vanaf nu is het genieten geblazen." Verzekerde Thomas haar.

Hij begon langzaam in en uit haar strakke anusje te glijden, zijn genot nog verhoogd door het gevoel dat haar sensueel draaiende kont hem verschafte. Ook voor Evy leek de periode van ongemak voorbij te zijn.

"O, hemeltje, ik kan maar niet geloven dat je hem er helemaal in kunt steken." Zei ze.

Ze keek achterom en stak haar tong uit naar de camera. Tania mocht dan vergeten zijn, maar ze bediende nog steeds plichtsgetrouw de camera, geconcentreerd op zoek naar de geilste close-ups.

"Wat ben jij strak zeg." Gromde Thomas tussen opeengeklemde tanden.

Hij bereed haar nog steeds met korte, voorzichtige stoten. Zijn lul leek in een fluwelen handschoen te zitten die door onzichtbare vingers werd dicht geknepen. Geleidelijk aan ontspande ze zich meer en kon hij zich vrijelijker bewegen.

Thomas haalde zijn lul uit haar aarsje tot enkel de eikel door haar sluitspier werd omkneld en stak hem er dan in één keer terug in, tot zijn billen hard tegen haar vlezige kont kletsten. De kreetjes van genot die Evy slaakte, bewezen dat ze het nog op prijs stelde ook. Nu verhoogde hij ook nog het ritme. Zijn gezicht werd hoogrood en hij maakte een grommend keelgeluid telkens als hij in haar stootte, zoveel moeite kostte het hem. Zelfs al trok hij haar beide bilhelften zo wijd mogelijk uit elkaar, toch nog leek het alsof dat strakke poepertje het vel van zijn neukpaal wou stropen.

"Aaachh... Aaachh... Het voelt heerlijk aan nu." Moedigde Evy hem aan. "Alsjeblieft, niet ophouden nu."

Thomas liet zich dit geen twee keer zeggen en begon sneller en harder te stoten. Zij lul rekte haar achterpoortje tot het uiterste uit.

Haar gekreun en geschreeuw weerklonk luid in de kamer, terwijl haar vingers in de lakens klauwden en ze haar kont agressiever achteruit stak telkens als hij zich terug trok. Evy was opnieuw met haar poesje gaan spelen om haar genot te vergroten.

Ze kwamen een paar minuten later bijna tegelijk klaar. Evy liet een schreeuw, enkele seconden later gevolgd door Thomas, die hard in Evy's heupen kneep toen zijn sperma in haar darmen gulpte. Hij bleef haar vasthouden tot zijn slapper wordende lul vanzelf uit haar glipte, vochtig en vettig van de vaseline en haar slijmen.

Thomas nam Evy bij de schouders en trok haar zachtjes overeind. Teder wiegde hij haar in zijn armen.

"Dat was het fijnste moment uit mijn leven." Fluisterde hij in haar oor. "Ik hou zo ontzettend veel van jou."

Evy keerde zich om en sloeg haar armen om zijn schouders. Hij kuste haar en streelde zachtjes haar rug. Liefdevol en onderworpen keek ze hem aan. Ja, voor haar vriendje had ze alles over.

De betovering werd verbroken door een lachje van Tania die de camera had laten zakken.

"Verdomme Thomas, jij bent werkelijk onuitputtelijk... Zo vroeg op de morgen." Kirde ze. "Dit moet het heetste zijn dat op deze camera staat."

Geschrokken keek Evy naar het uurwerk op het nachtkastje aan haar kant.

"Het is al bijna tien uur." Riep ze paniekerig uit. "Ik moet om half één op de kamer van mijn studiegenoot zijn. Ik moet nog naar huis om mijn spullen te pakken."

"Geen nood, ik rij wel met de wagen... Tijd zat." Stelde Thomas haar gerust.

"Nemen jullie maar een douche, dan maak ik ontbijt klaar." Zei Tania.

"Geen sprake van." Wierp Thomas tegen. "We gaan een douche nemen en we gaan ontbijten in de stad. Ik weet trouwens een goede plek."

Evy tastte met een pijnlijk gezichtje naar haar kont terwijl ze uit bed stapten.

Thomas ging samen met Tania en Evy onder de douche, een experiment dat tot hun aller verbazing lukte. Daarna waren ze naar het huis van Evy gereden, die zich nog moest verkleden en haar koffer inpakken. Ze hadden ontbeten in een vrij dure gelegenheid in de stad, die Thomas kende van die paar keren dat hij zijn vader had vergezeld op zakenlunch. Het was kwart na twaalf geweest toe ze bij het studentenhome waren gearriveerd.

Thomas was met Tania direct naar huis gereden. Deze laatste had heel teleurgesteld gekeken toen hij bij de deur afscheid had genomen met een zedige kus op de wang.

"Sorry meisje, maar ik heb een heleboel schoolwerk te doen." Zei Thomas die haar blik opmerkte. "Misschien kom ik vannacht bij jou slapen. Ik kom in ieder geval tegen de middag bij je langs, dan kunnen we samen eten."

Verlangend had ze hem nagestaard toen hij de straat was uitgereden.

Charles Devos keek op van zijn weekendkrant, toen zijn zoon de woonkamer binnenkwam.

Thomas keek hem even verbaasd aan. Hij had hem nog zo vroeg niet terug verwacht.

"Dag papa." Zei hij. "Hoe is de bespreking gisteren verlopen? Heb je wat uit de brand kunnen slepen?"

"De villa van onze lieve buren wordt nog niet de jouwe."

Inwendig slaakte Thomas een zucht van opluchting. "Het is dus allemaal in orde gekomen?"

"Niet helemaal." Antwoordde zijn vader, die zijn krant opvouwde en zich afvroeg waar de plotse belangstelling van zijn zoon voor het reilen en zeilen van de familiezaak vandaan kwam. "We moeten zo'n honderdduizend aan schadevergoeding betalen omdat het contract niet op tijd kon getekend geworden. Daarover ga ik het maandag met de advocaat van Klaas Dam hebben. Ik vind dat hij maar moet afdokken. Indien ik binnen twee weken een nieuwe zakenpartner kan aanbrengen, gaat de deal gewoon door en ben ik uit de zorgen. Maar dat gaat me ongetwijfeld lukken."

"Dat zou pas fantastisch zijn... Waar is mama trouwens?"

"In de keuken, bezig met het eten... Als jij je zelf nuttig wil maken, dek dan de tafel." Hoofdschuddend keek hij zijn zoon na en taste naar de afstandsbediening van de TV.

Zijn moeder gaf hem een knipoog toen ze hem zag.

Het was haar aan te zien dat zijn vader thuis was. Ze was een stuk conservatiever gekleed dan anders, een rok zedig tot boven de knieën, een hooggesloten blouse waarbij ze duidelijk een beha droeg.

Thomas gaf zijn moeder een kus op de wang, terwijl hij tegen de aandrang vocht haar heerlijke kont vast te grijpen en haar stevig tegen zich aan te drukken. In de plaats daarvan boog hij zich voorover en kuste haar in de hals.

Sylvie Devos duwde hem zachtjes weg, een tedere blik in haar prachtige, donkergroene kijkers. Tegelijk voelde ze haar poesje jeuken en op haar wangen verscheen een blosje. Ze wist dat ze een vervelende week tegemoet ging. Haar man had haar al laten verstaan vermoedelijk de komende week thuis te zijn. En dat betekende vermoedelijk een ganse week zonder seks.

"Alsjeblieft, je kent onze afspraak." Fluisterde ze.

"Sorry mama." Zei Thomas. "Maar ik hou toch zo verdomd veel van jou."

"Ik ook lieve jongen." Zei ze.

Hij zette een paar stappen achteruit. "Wat eten we?"

"Er zit een stuk varkensgebraad in de oven." Ze knipoogde." Met look... Dat is goed voor de potentie."

Ze had plots een idee gekregen. Thomas en zij zouden misschien toch nog een intiem moment samen hebben.

"Daar is echt geen probleem mee."

"Het eten is binnen tien minuten klaar. Dek jij maar de tafel."

Thomas haastte zich te gehoorzamen. Het gezin Devos at steeds in de keuken, behalve dan als er bezoek werd ontvangen. Nadat hij twee flessen mineraalwater uit de kelder was gaan halen schepte zijn moeder de soep in. Hij ging zijn vader verwittigen.

Een paar minuten later zat het gezin aan tafel.

Charles Devos was opvallend stil aan tafel. Normaal gezien was dat het moment waarop hij met zijn vrouw van alles besprak, van zakelijke aangelegenheden tot geplande uitstapjes of roddels. Meer dan eens was het ook een gelegenheid om een tirade of een zedenpreek tegen zijn zoon af te steken. Maar dat was al in weken niet meer gebeurd. Hij vroeg zich af wat er gebeurd kon zijn. Zou het werkelijk kunnen zijn dat Thomas zijn leven had gebeterd, zoals hij beloofd had? Nou ja, hij had andere zorgen aan het hoofd. Die affaire met Klaas Dam bleef hem maar dwarszitten. De zakelijke deal met zijn Franse partner zou vermoedelijk wel doorgaan. Vlak nadat Thomas naar de keuken was gegaan, had hij een telefoontje van een vroegere zakenpartner ontvangen met de vraag of hij maandag het dossier kon inkijken. Het gesprek was zeer hoopgevend geweest, dus van die kant was de redding nabij. Hoe was hij er ooit toe gekomen om met Klaas Dam in zee te gaan? Hij was er talloze keren voor gewaarschuwd, maar uit loyaliteit had hij steeds alles naast zich neergelegd. Het financiële verlies kon hem niet schelen. Dat was alles bij elkaar genomen zeer beperkt gebleven. Maar hij dacht aan zijn gekwetste trots en aan de knauw aan zijn reputatie. Het was niet alleen de eerste keer in bijna veertig jaar dat hij een zakelijke overeenkomst niet kon nakomen, maar hij was vooral bang dat zijn naam nu aan die van Klaas Dam zou geassocieerd worden.

"Is er iets, schat?" Vroeg zijn vrouw hem tegen beter weten in, terwijl ze de soepborden wegnam.

Uit ervaring wist ze dat ze hem maar beter liet sudderen als hij in een dergelijke bui was. Meestal snauwde hij haar dan af of zocht een voorwendsel voor een woordenwisseling. Gelukkig gebeurde dat maar uiterst zelden.

Thomas keek gespannen op toen zijn moeder die vraag stelde. Niet alleen wist hij ook wat er komen kon, maar bovendien maakte hij zich oprechte zorgen om Tania.

Maar zijn vader glimlachte alleen maar vaag en schudde bijna onmerkbaar het hoofd.

"Ach, nee..." Zuchtte hij. "Ik zit alsmaar te denken aan die domoor van een Dam."

Sylvie Devos zette de roti op tafel en begon hem in plakjes te snijden.

"Schatje, zet hem uit je hoofd. Het weekend staat voor de deur." Zei ze. "Waarom gaan we vanavond eens niet lekker uit? Het is al zolang geleden."

Charles Devos schokschouderde. "Mij goed, als jij er zin in hebt."

"Ik weet zeker dat onze zoon zich niet zal vervelen." Grijnsde ze met een knipoog die voor allebei bestemd was.

"Daar bestaat weinig gevaar voor. Ik heb hopen schoolwerk te doen, mama." Zei Thomas, die zich van de met peterselie bestrooide aardappelen bediende.

"Er is een tijd geweest dat je dat woord niet eens kon spellen." Zei zijn vader.

Hij keek Thomas van onderen zijn wenkbrauwen ironisch aan. Zijn humeur was in ieder geval weer in orde.

"Ik denk dat ik straks een paar rondjes trek in het zwembad en me een paar minuutjes onder de zonnebank neerleg." Kondigde Sylvie Devos aan terwijl iedereen aan het eten was.

Charles Devos gromde als teken dat hij het bericht ontvangen had.

"Dat betekent dat jij mijn rug moet insmeren." Vervolgde ze speels.

Haar man zuchtte en keek haar aan. "Liefje, ik ben afgepeigerd. Direct na het eten ga ik een paar uur op tafel liggen, anders ben ik vanavond geen mens meer." Hij maakte een hoofdbeweging in de richting van Thomas. "Vraag het hem maar."

"Maar ik zei toch dat ik hopen schoolwerk te doen heb. We hebben maandag een test wiskunde." Protesteerde deze, terwijl zijn lul de eerste tekenen van opgewondenheid begon te vertonen.
"Een kwartiertje tijd heb je wel mijn jongen." Zei zijn moeder, die op haar lip beet om haar nervositeit en tegelijk haar plezier te verbergen. "Je kan meteen ook de filter van het zwembad eens nakijken. Naar mijn mening zit er een beetje te veel chloor in het water."

"Ja, dat kan ik toch niet." Zijn vader keek Thomas aan met een blik van 'zie je nou wel'. "Morgen heb je trouwens nog genoeg tijd je boeken open te doen."

Thomas liet berustend de schouders zakken.

"Goed." Zei hij. "Maar dan sluit ik me onmiddellijk in mijn studeerkamer op."

Na het eten schoof zijn vader zijn bord opzij en stond op. Hij klopte zich tevreden op zijn buik.

"Het was lekker als gewoonlijk." Zei hij. "Nu kruip ik even in bed. Ik ben er voor niemand."

Hij strekte zijn armen, geeuwde die en was verdwenen.

"Dat was duidelijk." Zei Sylvie Devos, hem glimlachend achterna kijkend.

Dan richtte ze haar aandacht op haar zoon.

"En jij, heb jij je tenminste goed geamuseerd?" Vroeg ze.

Thomas keek haar monkelend aan. Hij zag dat zijn moeder geen make-up aanhad. Het deed haar er jonger en mooier uitzien.

"Fantastisch." Grijnsde hij.

"Die dekselse Tania moet wel verdomd goed in bed zijn. "Constateerde zijn moeder, die rechtgestaan was en de tafel begon af te ruimen.

Thomas stond op om haar te helpen.

"Dat is ze ook." Beaamde hij.

Hij deed de deur van de vaatwasser naar beneden en begon de vuile borden in te laden.

"Ik weet niet of ik je het al heb verteld, maar ik heb ondertussen ook al met een ander meisje kennis gemaakt." Vervolgde hij. "Ze studeert voor apothekeres... Ik meen het serieus met haar."

"Ben jij van plan een harem te houden of zo?" Lachte zijn moeder.

"Ik ben dus gisterenavond met twee hete, gewillige wijfjes naar bed gegaan." Hij vond het niet opportuun te vertellen dat het een triootje betrof.

"Jongen." Zuchtte zijn moeder. "Je haalt je een hoop problemen op het lijf."

"Maak je maar niet ongerust. Ik heb het allemaal fijn voor elkaar."

"Je moet ons dat meisje even komen voorstellen."

"Zal ik volgende week doen. Ik ben er zeker van dat ze bij jullie in de smaak zal vallen."

Sylvie boog zich voorover om zeep in de wasmachine te doen. Thomas stak zijn hand onder haar rok en begon de binnenkant van haar dij te strelen.

"Ze heeft hetzelfde hemelse lichaam als jij." Zei hij.

Een half uur later was Thomas klaar met het nakijken van het filtersysteem van hun privézwembad. Tevens had hij het chloorgehalte en de temperatuur van het water bijgesteld. Oktober was al bijna voorbij en het begon buiten al merkbaar kouder te worden. In het zorgvuldig geïsoleerde zaaltje, waar ook enige fitnesstoestellen, een zonnebank en een saunacabine stonden, was het echter heerlijk warm. De familie Devos had niet de gewoonte op haar comfort te besparen.

Zelfs in zijn zwembroek had hij het behaaglijk warm, toen hij zich uitstrekte in een ligstoel en op zijn moeder wachtte.

Na wat hem een lange tijd leek, maar in werkelijkheid niet meer dan een paar minuten, hoorde hij Sylvie de ruimte binnen komen. Ze was gekleed in een blauwe badjes die bijna tot haar enkels kwam. Ze deed de deur achter zich op slot en kwam glimlachend en heupwiegend op hem af.

"Je vader snurkt de slaap der gelukzaligen, maar ik neem liever geen risico's." Zei ze.

Ze liep naar een bedieningspaneel tegen de muur en duwde op de knoppen die de verlichting inschakeleden en de rolluiken naar beneden deed. Ze draaide zich om en begon langzaam de ceintuur van haar badjas los te knopen. Thomas keek haar gelukzalig aan en voelde zijn piemel stijver worden. Zijn moeder hield zij blik in de hare gevangen, toen ze langzaam de badjas over haar schouders tot op een hoopje op de vloer liet glijden. Het spande op een pijnlijke manier in de broek van haar zoon, toen hij naar haar prachtige, voluptueuze lichaam keek. Haar grote borsten stonden trots overeind en de donkere tepels waren al stijf. Hij liet zijn blik omlaag dwalen en zag dat zij zich volledig geschoren had. Haar rode, vlezige schaamlippen stonden open, glimmend van het genotsvocht dat er al op parelde.

Sylvie lachte haar parelwitte tanden bloot toen ze de begeerte in de ogen van haar zoon las. Ze besloot hem niet te zeggen dat ze al een vluggertje met haar man achter de rug had. Toen ze de slaapkamer was binnen gewandeld badjas te halen, had hij haar op het bed gegooid en hard genomen met een enthousiasme die hij al jaren niet meer had vertoond. Ze was te verbaasd geweest om zich te verzetten, in feite hield ze wel van een ruwe neukbeurt.

"Ik wou het je niet vertellen met onze zoon erbij, maar een bevriende cardioloog heeft al mijn twijfels omtrent dat magische Viagra ontkracht." Had hij na afloop verklaard. "Ik weet dat ik je al jarenlang te kort doe, maar vanaf vandaag is dat verleden tijd."

Ze was in de badkamer verdwenen om een douche te nemen en onmiddellijk te doen wat hij haar had gevraagd, namelijk haar poesje totaal klaar te scheren. Tegelijk had zij zich een vaginale spoeling toegediend, want ondanks het feit dat haar man besloten had zijn echtelijke plichten weer op meer regelmatige basis te vervullen was zij niet van plan zich haar viriele zoon te ontzeggen. Ze was er zeker van dat Thomas het niet op prijs zou stellen het sperma van zijn vader te smaken.

"Droom je mama?"

Thomas zijn uitroep deed haar naar de werkelijkheid terugkeren.

"Sorry." Zei ze

Hij stond recht en deed zijn zwembroek uit. Zij stijve lul stak als een geweerloop naar voren. Sylvie liep op hem toe en sloeg haar armen om zijn nek. Met gesloten ogen bood ze hem haar mond aan. Ze voelde hoe hij zijn tong in haar mond duwde en zijn erectie tegen haar buik aan drukte. Ze drukte haar borsten tegen zijn borst aan, genietend van twee zacht strelende handen op haar kont.

"Laten we op het grote ligbed gaan zitten." Hijgde Sylvie, happend naar adem, extra opgewonden door het idee dat ze zich door twee verschillende mannen zou laten nemen in minder dan een half uur tijd.

Ze zette zich op de rand van het ligbed neer en trok haar zoon met zich mee. Haar mond zocht onmiddellijk de zijne opnieuw op. Met zijn linkerhand begon Thomas de borsten van zijn moeder te strelen. Hij kneedde het zachte vlees en streelde haar grote, donkerbruine tepels tot ze zachtjes begon te kreunen.

"Neuk me lieveling. Ik ben nog nooit zo geil geweest." Fluisterde ze hees in zijn oor, terwijl ze op haar rug ging liggen en hem meetrok. "Ik wil direct je lul in mijn kut."

Toen Thomas tussen haar dijen was komen liggen legde ze haar benen op zijn onderrug. Ze drukte ongeduldig haar broeierig vochtige snee tegen zijn erectie.

"Liefje, niet zo ongeduldig." Gromde hij.

Thomas kuste haar nek en liet zich wat zakken. Zijn moeder legde haar hand in zijn nek.

"Zuig mijn tieten." Hijgde ze.

Haar zoon glimlachte, dat was precies wat in zijn bedoeling lag. Hij wachtte enige tergend lange ogenblikken en nam dan hard zuigend een van haar tepels in zijn mond. Toen ze begon te kreunen en te wriemelen onder hem richtte hij zijn aandacht op haar andere borst. Sylvie stak haar rechterhand tussen hun lichamen en greep zijn penis, duidelijk met de bedoeling hem in haar hete, soppende moederkut te steken. Thomas sloeg haar hand weg. De nagels van haar andere hand plantten zich op pijnlijke wijze in haar rug.

"Klootzak." Zei ze, hem met een hete en zwoele blik aankijkend.

Thomas zei niets, maar legde haar voeten op zijn schouders en keek neer op haar perfect geschoren kutje. Hij likte de vochtdruppels op die op haar gezwollen schaamlippen parelde. De muskusgeur van haar opwinding bedwelmde hem bijna.

Sylvie had een kreetje geslaakt toen zijn tong haar meest intieme deel aanraakte. Haar zoon hield even in en keek omhoog naar haar van lust vertrokken gezicht. Dan likte hij haar opnieuw over de hele lengte van haar vagina, genietend van de scherpe smaak van haar sappen, en concentreerde zich dan op het roze knopje van haar clitje dat als een klein, roze vingertje recht overeind stond.

"Aaaiieeee..." Schreeuwde Sylvie terwijl het genot schokkend door haar onderbuik golfde.

De tong van haar zoon plonsde tussen haar schaamlippen en trachtte zo diep mogelijk in haar grotje door te dringen. Ze had haar handen in zijn nek gelegd en drukte zijn hoofd tegen haar geslacht aan. Haar gegil en gekreun weergalmde in de kleine ruimte. Gelukkig dat haar man een vaste slaap had en de slaapkamer zich aan de andere kant van de ruime villa bevond.

Een helder vocht gutste nu onafgebroken uit haar vagina. Thomas deed zijn best geen druppel verloren te laten gaan, terwijl zijn middelvinger bijna helemaal in haar aars zat en ruw heen en weer ging. Gelukkig was ze goed bevochtigd door het zweet en het kutsap dan langs haar bilnaad langs beneden droop.

Terwijl zijn moeder bijna onafgebroken klaarkwam voelde Thomas dat zijn eigen lul bijna op barsten stond. Nog even en hij zou zelf klaarkomen.

Hij duwde haar knieën uit elkaar, sloeg haar handen weg en ging op haar liggen. Hij leidde zijn penis tot vlak bij haar vaginale opening en penetreerde haar in en paar forse stoten.

Sylvie kreunde en sloot haar ogen toen hij begon te stoten. Ritmisch begon ze met haar heupen te draaien toen de tong van haar zoon met de hare begon te spelen.

Thomas bereed haar snel en met lange halen. Haar voeten hamerden op zijn heupen alsof ze hem de sporen wou geven. Haar gekreun overstemde nauwelijks het geluid van tegen elkaar kletsende buiken en billen. Keer na keer kwam ze klaar, tot enkel het wit van haar ogen zichtbaar was. Op het moment dat hij haar lichaam in zijn armen voelde verslappen, kwam hij ook klaar. Kreunend van genot stak hij zijn piemel zo diep mogelijk in haar moederbuik en ejaculeerde. Het leek alsof hij gemolken werd door de pulserende spieren van haar vagina.

Hij wachtte tot zijn verslappende penis vanzelf uit haar zou glijden. Moeder en zoon keken elkaar teder in de ogen.

"Weet je." Grijnsde hij. "Die ouwe Freud had gelijk. Jij bent eigenlijk het vrouwtje waar ik iedere dag wil mee naar bed gaan."

"Ga maar onder de douche staan, idioot." Repliceerde zijn moeder schalks. "Ik dacht dat huiswerk niet wacht."

Hoofdstuk 12.

Het was bijna drie uur toen Thomas uiteindelijk achter zijn studiebureau kon plaatsnemen. Hij werkte onafgebroken tot zeven uur, slechts nu en dan eens stoppend om een kop koffie te drinken of om de benen te strekken. Toen zijn moeder op de deur kwam kloppen om te zeggen dat ze gingen vertrekken, besloot hij een uurtje pauze te nemen.

Terwijl hij een boterham at en naar het nieuws keek belde Tania op zijn mobieltje.

"Zie ik je vanavond, Thomas?" Vroeg ze met een stem die ze overdreven zielig liet klinken. "Je weet dat ik me niet op mijn gemak voel in dit huis. En ik ben er ook achter gekomen dat ik slecht alleen meer kan zijn."

"Tania, ik ben echt bezig weet je. Ik voel me echt vereerd dat je me niet meer kunt missen, maar..." Hij dacht even na. "Weet je wat?... Kom naar hier. Mijn ouders zijn uit en ze komen pas een stuk in de nacht thuis. Je blijft bij mij slapen."

Dan kan je me meteen helpen met een paar wiskundige probleempjes, dacht hij terwijl hij zijn GSM dichtklapte. Hij had nog zeker tot middernacht werk. Veel zin in seks had hij voor het moment niet. Nooit had hij durven geloven dat hij zijn schoolwerk zo ernstig zou nemen.

Hij had de TV uitgezet en wandelde naar de achterdeur om op Tania te wachten, toen zijn GSM afging. Het was Evy die hem vertelde hoeveel ze hem mistte en dat ze hem absoluut de volgende woensdag wou zien.

"Geen probleem." Glimlachte hij. "Ik maak alle tijd voor je vrij. En ik zal je alle dagen opbellen, lieve schat."

Hij beloofde haar aangenaam te verassen en hing op. Waarom koop ik haar geen verlovingsring, dacht hij met een warme tedere gloed die hij zelden had ervaren, tenslotte is zij het meisje met wie ik mijn leven wil doorbrengen.

Zijn mobieltje liet opnieuw van zich horen toen hij Tania al bij de achterdeur zag staan.

"Hallo." Zei hij in de luidspreker net op het moment dat hij haar binnenliet.

Hij wierp haar een kushandje toe.

"Dag, hier Amanda." Ratelde een stem gejaagd in zijn oor. "Weet je wat me nu overkomen is?"

Hij nam eerst de tijd om Tania te kussen en zei dat hij geen flauw vermoeden had. Zijn lerares Nederlands keek belangstellend toe, zich ongetwijfeld afvragend wie het was.

"Ik ben het papiertje waar ik jouw adres op heb genoteerd kwijt."

"Amanda, ik verneem zopas dat onze afspraak toch niet zou kunnen doorgaan. Er is iets tussen gekomen..." Begon hij.

"O." Antwoordde Amanda en verbrak de verbinding.

Thomas trok Tania tegen zich aan.

"Amanda hoeven we niet, die kan elders het sletje uithangen." Fluisterde hij in haar oor.

"Dank je Thomas, daar ben ik blij om." Tania reageerde duidelijk opgelucht. "Je hebt Evy en mij toch?"

"Je hebt gelijk... Vanaf nu is er alleen maar ons drietjes."

Thomas was verbaasd over zichzelf. Hij had de beslissing om Amanda niet te zien heel plots en impulsief genomen. Uit liefde en respect voor Tania... en ook een beetje voor Evy. Het gekke was dat hij bij zichzelf vaststelde dat hij het meende. Hij had met de TC17 ook zijn nichtje Bea en de moeder van Evy willen bewerken, plus misschien enige knappe grieten van op school. Plots leek dat alles niet meer belangrijk.

Hij was verliefd op twee prachtige vrouwtje en dit was wederzijds. Hij wist dat dit misschien ooit nog eens problemen zou opleveren, maar dat waren zorgen voor later.
einde
100% (4/0)
 
Categories: HardcoreTaboo
Posted by willem3
6 months ago    Views: 710
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
6 months ago
Jammer dat het is afgelopen was zeker een goede verhalen reeks
6 months ago
Jammer dat dit het slot is Willem.. Supergoed