Het mooiste cadeauMijn ex was gevallen voor de charmes van de man van haar beste vriendin en tijdens een van hun escapades had ik ze betrapt. Ik heb haar er dezelfde dag nog uitgegooid. Hoewel ze een paar weken daarna spijt kwam betuigen, en me letterlijk op haar knieën smeekte om haar te vergeven en terug te nemen, was er geen haar op mijn hoofd geweest dat daaraan had gedacht. Ik was te diep gekwetst en kende mezelf genoeg om te weten dat ik haar nooit meer zou vertrouwen. Ergens had ik ooit gelezen dat dit soort situaties je kapot kunnen maken, of dat je het kunt gebruiken om er sterker van te worden, en dat laatste was wat ik van plan was. Daar kwam bij dat ik zo mijn vermoedens had waarom ze terug wilde komen. Het grote, vrijstaande huis waarin we woonden, gelegen aan een prachtige laan in de Gouden Driehoek, had ik al voordat ik haar leerde kennen. Het was een gemeentelijk monument uit 1934, gebouwd onder architectuur van Sijmons, op 2000 m2 grond, op het zuiden liggend, met rondom 100% privacy, en voorzien van alle gemakken en flink wat luxe extra’s. Zoals een enorme patio met toegang tot een verwarmd zwembad van 10 x 5 meter, overdekt met een schuifdak ala de Arena. In de kelder, die onder het hele huis liep, waren drie ruimtes ondergebracht; een spa, een fitnessruimte (met zonnebank), en een leegstaande, ongebruikte ruimte van ongeveer 10 m2, waarover later meer. De waarde van het huis en de voorzieningen die aangebracht waren maakten me ruimschoots miljonair. Met dank aan mijn overleden ouders, die me daarnaast op de bank ook een paar ton hadden nagelaten. Desondanks had ik ook een goedbetaalde baan.

Vanzelfsprekend waren we dus getrouwd onder huwelijkse voorwaarden. De kerel voor wie ze mij had opgegeven was echter een doodgewone leraar, zonder bezit, die drie keer minder verdiende dan ik. Niks mis mee, maar het betekende wel dat haar luxe leventje voorbij was. Haar eigen kleren en persoonlijke bezittingen, plus wat stukken uit de inboedel, dat was wat ze mee kon nemen. Niks meer, niks minder.

En zo was ik na tien jaar huwelijk op mijn vijfendertigste een gescheiden man. De eerste vijf jaar na mijn scheiding gebruikte ik om er flink op los te daten. Zodoende kwam ik erachter dat ik, single, sterk karakter, veel ervaring, tussen de 35 en 40, bemiddeld, voor veel jonge vrouwen een aantrekkelijke vangst was. Vermoedelijk hielp het ook dat ik lang en sterk ben, een atletisch lichaam heb, veel aan sport doe, gezond eet, niet rook, en mezelf goed verzorg. Hoewel ik niet van mezelf denk dat ik bijzonder knap of sexy ben, ben ik nou ook weer niet Quasimodo. Enfin, de rij met lekkere wijven was eindeloos, zonder dat er eentje tussen zat met wie ik met een echte relatie wilde. Het ging mij om het avontuur en, vooral ook, om de seks. Elke vrouw met wie ik naar bed ging voegde iets toe aan mijn seksuele ervaring. Zo leerde ik bijvoorbeeld wanneer vrouwen genot ervaren, en dus ook hoe het ze te geven, en wat er voor nodig is om zich over te geven aan een man. Ook leerde ik wat ik zelf zocht en nodig heb in een relatie en, niet te vergeten, waar mijn eigen seksuele voorkeuren lagen.

Ik had me altijd al sterk aangetrokken gevoeld tot bepaalde aspecten uit de wereld van de BDSM. Echter niet tot alle attributen die daarin gebruikelijk zijn. Zwepen en klemmen, dat soort heavy dingen, hoeven voor mij niet zo, handboeien en blinddoeken daarentegen weer wel. Tijdens mijn huwelijk heb ik daar ook regelmatig mee geëxperimenteerd. Maar pas na mijn scheiding ging ik echt op onderzoek uit. Hoe meer ik leerde, hoe meer me duidelijk werd dat ik wel de mindset heb van een Dominant, maar absoluut geen sadist ben. Ik vind het gewoon prettig om controle over de situatie te hebben en een vrouw volledig te onderwerpen aan mijn wensen. Het liefst zonder haar pijn te hoeven doen. Want daar kick ik niet op. Hoewel ik het ook niet uit de weg ga als het nodig is om haar tot overgave te dwingen, mits het bijdraagt aan dat ene ultieme doel; haar laten schreeuwen van genot. Want ik vind niets zo opwindend als een vrouw die zich heeft overgegeven, die haar persoonlijke macht aan mij uit handen heeft gegeven, tot een orgasme te brengen. Het liefst een paar keer achter elkaar en het liefst zoveel mogelijk. Dat is de macht waar ik dus wel op kick.

Als ik een ding geleerd heb, is het wel dat geen vrouw hetzelfde is. De een gilt het uit bij de juiste aandacht voor haar klit, de ander bij het prikkelen van haar G-spot. Er zijn vrouwen die makkelijk klaarkomen, anderen voor wie het wat lastiger is, en er zijn er voor wie het heel moeilijk gaat. In tegenstelling tot veel mannen, wind het de meeste vrouwen niet erg op om naar erotische plaatjes of beelden te kijken. Erotische verhalen echter juist weer wel, vooral als er ook wat romantiek in verweven zit. Zo lag ik een keer met een erg mooie maar nogal gereserveerde vrouw in bed die ik, terwijl ik haar kut tergend langzaam aan het likken was, tegelijkertijd een spannend geil verhaaltje voorlas. Het orgasme dat ze kreeg was een van de meeste intense dat ik tot dan toe had meegemaakt. Wat overigens ook voor haar gold, vertelde ze achteraf. Het leerde me dat als ik gelijk met haar lichaam, ook de geest van mijn partner kan stimuleren, er een kans is dat ze alle controle verliest en volledig zal opgaan in orgastisch genot. Het leuke daarvan is weer dat ze daarna helemaal van jou is. Dan kun je met haar doen wat je wilt. Veruit het allerbelangrijkste wat ik geleerd heb is dan ook om niet mijn eigen genot voorop te stellen, maar alle tijd voor haar te nemen. De beloning is vaak groots. Want dan zijn de drempels en limieten weg en krijg je pas de echte wilde en ongeremde seks.

Echter, hoe opwindend mijn leven ook was, met al die beschikbare mooie, gewillige, en soms heerlijk geile en zich overgevende vrouwen, uiteindelijk voldeed het toch niet meer. Want na de zoveelste affaire kwam toch altijd weer dat moment dat ik de warmte miste van iemand om me heen. Dan miste ik iemand die het leven de moeite waard maakte, iemand die het in huis gezellig maakte, iemand om lief te hebben en cadeautjes voor te kopen, iemand met wie ik kon praten, lachen, huilen, dollen, en met wie ik plannen kon maken.

Precies op het hoogtepunt van dat gemis liep ik Desiree tegen het lijf, een beeldschone vrouw van 34 waar ik toevallig naast zat tijdens een diner bij wederzijdse vrienden. Ze was klein van stuk, hooguit 1.65 meter, slank, en had een wel heel spannend decolleté, met borsten die ik schatte op 75C. Met haar lange blonde haren, haar parelende lach, en vooral door haar opvallende groene ogen, had ze wel iets weg van Scarlett Johansson, wat ik een van de mooiste vrouwen vind die er bestaat. Ze was iets meer dan een jaar geleden gescheiden van een alcoholistisch man met losse handjes en werkte bij een congresbureau.

Er was een duidelijke klik tussen ons. Het diner was zo gezellig, dat we diezelfde avond nog een afspraak maakten om een keer met z´n tweeën te gaan eten. Wat we een week later inderdaad deden. Niet geheel onverwachts ging Desiree daarna met me mee naar huis om nog een wijntje te drinken. Zichtbaar onder de indruk van de kwaliteit en netheid van de hele entourage, brachten we de rest van de avond pratend door. Hoewel ik haar het liefst ter plekke wel had willen nemen, en zij zich vast en zeker gegeven aan me zou hebben gegeven, nam ik geen enkel initiatief in die richting. Ik had nu eenmaal die vreemde kronkel in mijn hoofd die bepaalde dat ik nooit seks wilde hebben op een eerste date. Zeker niet als het iemand betrof die ik graag mocht. Voornamelijk omdat het me hielp om in controle te blijven, maar zeker ook omdat het er vaak in resulteerde dat de dame in kwestie de volgende keer stond te popelen om me te behagen. Al was het maar uit een gevoel van onzekerheid over waarom er de eerste keer niets was gebeurd.

Ons tweede afspraakje verliep dan ook heel anders. We bleven thuis en hadden seks op de bank, op de vloer, en in mijn bed, ien n een half dozijn verschillende posities. Desiree hield van seks, was voor alles in en, ontdekte ik al snel, was er gek op om gedomineerd te worden. Zonder dat ik haar hoefde te dwingen kon ik bepalen in welke positie ik haar wilde, kon ik haar tempo bepalen, en kon ik haar toestemming laten vragen om te mogen klaarkomen. Om wat voor reden ook, dat laatste versterkte de kracht van haar hoogtepunten en zorgde ervoor dat ze nog eens en nog meer wilde. Desiree bleek er een uit duizenden te zijn. Ze was een van die zeldzame multi-orgastische vrouwen die met gemak drie keer een climax kon hebben, tegenover ik één. Later vertelde ze dat haar ex niet een heel goede minnaar was geweest en dat hij er vaak voor had gezorgd dat ze geen seksuele bevrediging vond. Volgens haar als een vorm van straf. De dwaas!

Flink wat orgasmen verder, na flink wat avondjes bij mij thuis, spraken we af dat ik een keer weekendje bij zou komen, in haar apparement in Huizen. Zo maakte ik kennis met haar twee jonge mooie dochters. Ik ben normaal gesproken niet iemand die op heel jonge meisjes valt, maar deze twee waren het perfecte evenbeeld van hun moeder. Jennifer, nog maar net veertien geworden, was een ontzettend leuke en knappe blondine, met net zulke groene ogen als Desiree, en het soort figuur dat, hoewel nog jong, toch al zo volgroeid was dat ze er uitzag als een echte vrouw. Klein van stuk, net 1.60 meter vermoedde ik, met in verhouding lange benen, had ze het vermoedelijk kortste rokje aan dat ik ooit een meisje had zien dragen. Met daarboven een topje dat ook al niets te raden overliet. Zodoende kon ik heel goed zien dat Jennifer zwierige, parmantige tietjes had en dat haar kontje de bijna perfecte vorm had van een hart. Rebecca was elf (of ‘bijna twaalf’, als ze zelf benadrukte) en leek, afgezien van haar jongensachtige lichaam, dat nog niet tot bloei gekomen was, sprekend op haar oudere zus. En dus ook op haar moeder. Beide meisjes straalden een sensualiteit en suggestiviteit uit dat niet hoorde bij hun leeftijd, maar eerder bij meiden van rond de 18 of 19. Hun moeder leek het echter niet te merken, of ze gaf er niet om.

Desiree bleek uitstekend te kunnen koken. Het eten was voortreffelijk, de sfeer geweldig, en voordat we het wisten liepen het tegen tienen. Dat was de gebruikelijke bedtijd voor de meiden en dus gingen ze naar de badkamer om zich gereed te maken voor de nacht. Ondertussen ruimden Desiree en ik alles op en deden de vaat. Op het moment dat we ons daarna vanuit de open keuken richting de zithoek begaven, precies toen, kwam Jennifer de kamer weer binnenzetten. Naakt en met natte haren, met alleen een - te kleine - handdoek om zich heen. Nadat ze haar tasje gepakt had liep ze weer terug naar de hal, om bij de deur nog een keer over haar schouder te kijken. Haar blik kruiste die van mij, waarop ze met een glimlach de deur achter zich dichttrok. Mijn pik sprong er even van op, maar dat was niet meer dan normaal. Vond ik.

Samen op de bank zittend, vreeën we eerst wat. Tot het moment dat Desiree dacht dat de meiden wel zouden slapen, wat voor mij het moment was om haar serieus aan te raken en overal te strelen. Een van de dingen die ik vooraf had aangegeven, was dat ik wilde dat ze vanavond geen ondergoed zou dragen, geen beha en geen slipje, omdat we toch niet zouden weggaan. Tot mijn grote voldoening had ze precies gedaan wat ik had gezegd. Het doel daarvan was geweest om te zien hoe gehoorzaam ze zou zijn, maar het had ook een heel praktische kant. De toegang tot haar intieme plekjes was nu immers veel gemakkelijker. Het duurde dan ook niet lang of ik had haar lekker heet gemaakt.

Wat ik erg aan Desiree kon waarderen was dat ze op seksgebied niet bepaald passief was. Net nadat ik haar een keer had laten komen, met mijn vingers en nadat ze gevraagd had of het mocht, gleed ze van de bank en opende mijn gulp. Terwijl ik met mijn benen wijd achterover ging liggen, begon ze eerst mijn hele pik te strelen en te likken, en me daarna geweldig te pijpen. Desiree had extreem zachte lippen en was heel voorzichtig met haar mond. Heerlijk vond ik dat, ook omdat het me in staat stelde om mijn orgasme oneindig uit te stellen. Toen ik na zo’n vijf minuten mijn ogen weer eens opendeed, half in trance, zag ik Rebecca in de deuropening staan. In haar pyjama, met een deken om zich heen, stond ze naar ons te kijken. Ik had geen idee hoelang ze daar al stond, of wat ze allemaal gezien had, maar ik zat meteen rechtop. Geschrokken, zich afvragend wat er gaande was, verloor Desiree de grip op mijn pik. Tot ze zag in welke richting ik keek. Toen draaide ze zich om en zag, net als ik, haar jongste dochter staan.

“Mama, ik heb dorst,” lichtte Rebecca haar aanwezigheid toe, met een slaperig stemmetje.

Desiree stond op en liep, alsof er niets gebeurd was, naar de keuken om een glas water te gaan halen. Waarna ze haar dochtertje terug naar bed bracht.

“Denk je dat ze gezien heeft wat je aan het doen was?” vroeg ik, toen ze de kamer weer inkwam.

“Ik denk het niet. Ik vermoed dat ze net wakker geworden was en nog half aan het slapen,” antwoordde Desiree, die helemaal niet bezorgd leek.

Meer opgewonden dan ervoor, vond ik de onderbreking een mooie gelegenheid om naar de slaapkamer te gaan, waar ik Desiree in no-time vingerend en likkend tot een tweede hoogtepunt bracht. De keren dat ik haar naakt had gezien, bij mij thuis, had ze nog schaamhaar gehad. Weliswaar keurig getrimd, maar volstrekt overbodig. Dat ik een kaal kutje erg opwindend vind, was het tweede wat ik haar vooraf had gezegd. Desiree had er duidelijk goede nota van genomen. Er was geen enkel sprietje, zelfs geen stoppeltje meer te zien. Kijk, zo had ik het graag. Het was niet alleen heerlijk om te zien, het was ook heerlijk om te likken. Het was goed tot haar doorgedrongen dat ze voor elke climax mijn toestemming nodig had. Dociel als ze was, had ze dat ook eerst keurig gevraagd.

Na haar climax draaide ik haar om, zodat ze op haar buik kwam te liggen, en trok toen haar billen omhoog. In die hondjespositie trok ik haar handen samen naar achteren, alsof ze geboeid op haar rug lagen, zodat alleen haar kin en schouders nog op het bed konden rusten. Desiree had absoluut een prachtig kontje, met een anus die nu helemaal bloot was. Bij mij thuis had ik haar al eens in deze positie geneukt, maar niet anaal. Haar kutje was nog nat en sappig van zojuist en ik verplaatste iets van dat vocht naar haar anus, waarna ik mijn wijsvinger er tot de eerste knokkel inwerkte. Desiree kreunde maar protesteerde niet. Op mijn vraag of ze ooit in haar kont was geneukt, antwoordde ze dat haar ex dat wel een keer geprobeerd had, maar dat ze hem had weggeduwd omdat hij zo ruw was. Daarna had hij het nooit meer een poging gewaagd.

“Wel, ik ben van plan om je vanavond in je kont te neuken. Maar ik zal ervoor zorgen dat je er helemaal klaar voor bent,” zei ik toen.

“Oké,” klonk het zachtjes.

Het werd beter en beter.

Eenmaal gewend aan mijn wijsvinger, drukte ik ook mijn middelvinger naar binnen. Door ze samen voorzichtig rond te draaien, en haar gelijktijdig telkens een stukje dieper te penetreren, rekte ik haar rectum langzaam maar zeker steeds verder op. Bij elke nieuwe beweging kreunde ze, maar het klonk als een kreunen van genot. Uiteindelijk schatte ik in dat ze voldoende voorbereid was. Ik zette mijn harde en kloppende pik, nat en glibberig van voorvocht, tegen haar anus en voerde de druk voorzichtig op. Over haar bereidwilligheid hoefde ik me geen zorgen te maken, want op hetzelfde moment duwde Desiree haar achterste in mijn richting. Hoe ongelofelijk nauw haar kontje ook was, toch kreeg ik heel geleidelijk mijn eikel door de kringspier. Met elk rustig stootje van mijn heupen ging het dieper, tot ze volledig aan mijn kloppende pik zat gespietst. Desiree bleef hijgen en kreunen.

“Gaat het?” vroeg ik.

“Ja, ik voel me prima,” antwoordde ze.

Toen ze eenmaal goed gewend was aan mijn dikke pik in haar achterste, begin ik te bewegen, geleidelijk het tempo opvoerend, tot ik haar zonder terughoudendheid voluit aan het neuken was. Verloren in onze eigen gevoelens en sensaties maakten we allebei flink wat geluid. Maar we maakten ons er niet druk om, het enige dat telde waren we zelf. Tot ik het uiteindelijk niet meer hield en ontplofte, haar colon vullend met mijn lading. Het was een imponerend felle climax voor me, die ook nog eens behoorlijk lang duurde. Hoewel ze niet gedacht had dat het kon, kwam ook Desiree nog een keer. Omdat ze niet gevraagd had of het mocht, daarvoor was het te snel gegaan, bood ze haar verontschuldigingen aan. Ik nam het haar niet kwalijk. Wel mezelf, omdat ik het had gemist.

De volgende ochtend was ik als eerste wakker. Iedereen sliep nog en dus kon ik me rustig douchen en aankleden. Tegen de tijd dat ik klaar was, en op het punt stond om naar huis te gaan, hoorde ik geschreeuw uit de woonkamer komen. Daar bleken Desiree en Jennifer tegenover elkaar te staan, gillend en scheldend. Desiree droeg een korte kamerjas, met niets eronder, en Jennifer had opnieuw een topje aan, nogal doorzichtig, met daaronder ook weer een ultrakort rokje. Het was duidelijk dat ze geen beha aanhad, door de dunne stof van het topje tekenden haar tepels zich duidelijk af. Mijn pik sprong er meteen van tot leven. De ruzie ging over de kleren die haar dochter aanhad en Desiree eiste dat ze zich zou omkleden alvorens naar buiten te gaan. Jennifer was echter net zo onvermurwbaar in het standpunt dat ze dat dus niet van plan was. Gelijk met mij, kwam ook Rebecca binnenstuiven. Die meteen ook begon te schreeuwen, overigens zonder dat het duidelijk voor me was aan wiens kant ze stond.

Als er iets is wai ik slecht kan verdragen, is het wel chaos, en deze situatie was overduidelijk uit de hand aan het lopen. Ergens in het gekrijs hoorde ik Rebecca iets roepen dat klonk als ‘ik zag gisteravond wel dat je hem aan het afzuigen was dus waarom doe je nou zo streng’, waarbij ze gelijk ook maar een beschuldigende blik op mij wierp.

“Dat zijn jouw zaken niet, jongedame. Trouwens, wij zijn volwassenen en jullie kinderen,” schreeuwde Desiree terug.

Na het een tijdje te hebben aangezien en aangehoord, en het duidelijk was geworden dat de situatie Desiree boven het hoofd gegroeid was, kreeg ik er genoeg van.

“GEEN WOORD MEER, ALLEMAAL STIL!” brulde ik, mijn stem ijskoud.

Ze hielden direct hun mond, alle drie, en hun blikken schoten in mijn richting. Hoewel het niet vaak gebeurt, heb ik wel eens gehoord dat als ik mijn stem verhef ik vrij intimiderend kan zijn. Alle drie bleven ze dan ook stokstijf staan, verbijsterd door mijn uitval, terwijl Jennifer er een beetje angstig bij begon te kijken.

“Dames, dat gegil en gekrijs van jullie is respectloos en beschamend,” zei ik, strak naar de twee meiden kijkend. “Of we jullie het nu leuk vinden of niet, maar ik ben nu ook betrokken in jullie levens. Er gaan andere regels gelden. MIJN regels!”

Vervolgens keek ik rechtstreeks naar Jennifer. “Het is walgelijk, zoals je er nu bijloopt. Een van mijn regels is dat als je naar buiten wilt gaan, of als er bezoek komt, of gewoon als ik het zeg, je nette en fatsoenlijke kleren draagt. Thuis, als we onder ons zijn, mag je dragen wat je wilt. Is dat duidelijk?”

Ze had kunnen vragen wie ik dan wel was om dat te bepalen, of kunnen roepen dat ik haar vader niet was en dus niets over haar te zeggen had, of tientallen andere tegenwerpingen kunnen geven. Ook had ze me uit kunnen lachen, uit kunnen schelden, me kunnen negeren, of tientallen verschillende reacties kunnen hebben. Maar niets van dat alles gebeurde. Jennifer staarde me een paar momenten schuw aan. Van de bravoure en puberale opstandigheid was ineens niets meer over, ze was in een keer .

“Ja, meneer,” antwoordde ze timide.

Dat was hoopvol en ik besloot om er nog een schepje bovenop te leggen. “Ga naar je kamer en trek iets aan dat meer geschikt is. Vergeet ook niet om een beha aan te doen, en een fatsoenlijk slipje. Want ik denk te weten dat je nu een string draagt. Weg ermee. Ik wil niets meer zien dat onfatsoenlijk is.”

Tot mijn onuitsprekelijke vreugde droop Jennifer zowaar bedremmeld de kamer uit om zich te gaan omkleden. Dus was het de beurt aan Rebecca, die een vreesachtige uitdrukking op haar gezicht had. “Nu jij, jongedame. Het lijkt erop dat jij gisteravond ergens was waar je helemaal niet mocht zijn. Heb je je ogen goed de kost kunnen gegeven?”

Rebecca kleurde rood en ze keek naar de grond. “Het gebeurde per ongeluk, ik had gewoon dorst. Toen ik binnenkwam zag ik wat jullie aan het doen waren en…”

“Hoe lang stond je daar al?” onderbrak ik haar.

“Een paar minuutjes maar. Ik heb niet alles gezien, alleen wat mama aan het doen was. Ik wist wat dat was,” antwoordde ze.

“Oké dan. Misschien is het ook wel onze eigen schuld, hadden we maar moeten zorgen voor meer privacy. Maar volwassen mensen mogen dat soort dingen doen met elkaar. Kinderen niet. Begrijp je dat?”

“Ik denk het wel,” antwoordde ze. “Ik wou alleen dat ik oud genoeg was om het ook te doen, dat wel.” voegde ze er snel nog aan toe, guitig, met een ondeugende glimlach.

“Ik weet zeker dat die tijd snel genoeg zal komen. Maar in de tussentijd dien je te vergeten wat je gezien hebt. Met je moeder, en eventueel met mij, mag je er gerust over praten, verder met niemand. Is dat duidelijk?”

“Ja, meneer, ” beloofde ze serieus, de woorden van haar zus herhalend. Maar op weg naar haar kamer zag ik alweer dat kleine maar o zo ondeugende lachje.

“Het spijt me dat dit is gebeurd,” zei Desiree, toen we weer alleen waren. “Hun vader was zo ontremd en losbandig in zijn gedrag, en ze hebben daarvan zoveel van hem meegekregen, dat ik vrees dat ze allebei afstevenen op grote problemen. In mijn eentje kan ik dat niet voorkomen, alleen kan ik ze gewoon niet aan.”

“Wil je mijn hulp,” vroeg ik impulsief.

“Dat zou ik geweldig vinden. Maar weet je zeker dat je dat wilt doen?”

“Ik ben nergens zeker van. Maar als je me genoeg vertrouwt, en me de volledige zeggenschap geeft over zowel jou als je dochters, denk ik wel dat ik kan helpen. Zonder die macht heeft het geen zin, maar dan heeft het ook geen zin om bij elkaar te blijven.”

Bij die laatste opmerking zag ik plots een zweem van angst in haar blik. “Nee, alsjeblieft… ik wil graag dat je blijft. Alles wat je zegt, zal ik doen. Zij ook, zij zullen ook alles doen. Maar niet weggaan, alsjeblieft, ik gek op je en heb je nodig,” smeekte ze, terwijl ze zich aan me vastklemde.

“Besef goed wat je zegt. Mijn methodes zijn misschien niet wat je gewend bent, of waar je het mee eens kunt zijn. Volledige zeggenschap wil zeggen dat ik zal bepalen hoe ze zich dienen te gedragen, in relatie met hun groei en ontwikkeling. Daar hoort ook hun seksualiteit bij, als deel van hun opvoeding.”

Desiree knipperde een paar keer met haar ogen. “Ik wil dat je blijft. We zijn van jou en zullen alles doen wat je wilt, daar zorg ik voor” antwoordde ze echter.

“Aan die belofte zal ik je helpen herinneren, mocht je ooit klagen. Nog een laatste opmerking, als je ook maar één keer tegen mijn besluiten aangaande je dochters ingaat, en daarmee mijn gezag ondermijnd, zal ik je verlaten. Definitief, dan kom ik nooit meer terug,” zei ik, elk woord met kracht benadrukkend.

Toen er geen reactie kwam, afgezien van een bevestigend knikje, ging ik verder. “Om te beginnen wil ik jullie een heel weekend bij me hebben. Over twee weken, bij mij thuis. Die tijd heb ik nodig om enkele voorbereidingen te treffen. Zorg in elk geval voor zwemkleding, voor jullie alle drie. Zo sexy mogelijk graag, ook voor de meiden. Ze zijn op een gevaarlijke leeftijd en heel nieuwsgierig … ik denk dat ze goede… antwoorden moeten krijgen. Vind je ook niet?” glimlachte ik.

In eerste instantie keek ze wat bezorgd maar al snel klaarde haar gezicht weer op. “Ja, ik denk dat je gelijk hebt,” antwoordde ze.

Juist toen ik aanstalten maakte om weg te gaan, kwam Jennifer de kamer weer in. Ze had zich omgekleed in een wit t-shirt met lange mouwen, die ze opgerold had, met daaronder een wijdvallend spijkerrokje tot net boven haar knieën. Haar voeten staken in zwarte ballerina’s. Hoewel ze er absoluut nog steeds geweldig uitzag, was ze niet langer de sekspoes van een paar minuten geleden.

“Is dit goed?” vroeg ze, terwijl ze 360-graden ronddraaide.

“Ja, dit vind ik inderdaad beter. Evengoed zie je er nog steeds prachtig uit, ben je nog steeds een kanjer. Alleen zie je er nu niet meer uit als een slet,” antwoordde ik. “Dat je een beha aan hebt kan ik wel zien. Maar hoe zit het met het slipje,” vroeg ik toen.

Er was even een blos, maar zonder aarzeling, en ook zonder de preutse schroom die je normaal zou verwachten bij een 14-jarige, tilde ze haar rok zover op, dat ik net kon zien dat ze een gewone slip aanhad en geen string. Wat ik ook kon zien, dwars door de stof van haar broekje, was een cameltoe, de bolle contouren van haar spleetje.

Eenmaal thuis, maakte ik als eerste een lijst van voorwerpen waarvan ik dacht dat ik die nodig zou hebben om een huis vol mooie vrouwen in de hand te kunnen houden. Hulpmiddelen om hen alles te leren wat ze moesten weten, op de manier waarvan ik dacht dat ze dat het beste zouden onthouden. Nog eens, normaal gesproken val ik niet op jonge meisjes. Maar voor hun eigen bestwil, en dat van hun moeder, zag ik het als noodzakelijk om bij deze twee dames de volledige controle te krijgen over hun seksualiteit. Alleen dan zou ik kunnen voorkomen dat ze zich in de nesten zouden werken.

Het kostte enige moeite om alles te vinden in een kwaliteit die me voor ogen stond, maar uiteindelijk lukte het toch om via het Internet het meeste te vinden. Ik deed zelfs nog enige nieuwe ideeen op en vond een paar dingen die ik vergeten was. Een week later had ik alles binnen en aangezien ik de week voorafgaande aan het weekend vrij genomen had, was er voldoende tijd om alles in elkaar te zetten en voor te bereiden. Terwijl ik daarmee bezig was had ik non-stop een erectie. Echter zonder dat ik een poging deed om er vanaf te komen. Dat kon wachten…

Uiteindelijk vlogen de twee weken voorbij, weken waren Desiree me elke dag belde, soms wel twee keer, en ik een paar keer een berichtje kreeg van Jennifer en Desiree. Ze hadden zin in het uitje, zoveel was wel duidelijk. Op vrijdagmiddag, ruim voor etenstijd, arriveerden ze. Alle drie met een kleine tas met kleren voor het weekend. Behalve de zwemkleding waarom ik verzocht had, had ik Desiree door de telefoon nog gezegd dat de meisjes zelf hun kleren mochten uitkiezen. Ook als dat ‘ongepaste’ kleren zouden zijn, referend aan dat gedoe bij haar thuis. Ze had de boodschap begrepen en simpelweg tegen de meiden gezegd dat ze vrij waren in hun keuze wat ze wilden dragen. Toen ze aankwamen waren ze allemaal hetzelfde gekleed, min of meer. Elk van hen droeg een jeans, elk van hen droeg een bescheiden topje.

Tijdens het eten, voor het gemak had ik op die eerste avond Chinees laten bezorgen, dronken Desiree en ik een wijntje, terwijl de kinderen het onophoudelijk hadden over het feit dat ik een eigen zwembad had. Ze hadden het nog niet gezien, maar blijkbaar had hun moeder er mooie dingen over verteld. In elk geval waren ze erg onder de indruk en erg enthousiast. Eenmaal klaar met de maaltijd hielden ze het bijna niet meer en daarom zei ik ze dat ze zich mochten omkleden. Helemaal hyper renden ze naar boven, naar de kamer waarvan ze besloten hadden dat ze die samen wilden delen. Desiree en ik volgden, om ons in mijn slaapkamer om te kleden.

Desiree had sowieso een geweldig lichaam, waaraan totaal niet was te zien dat ze twee kinderen had gebaard, maar de witte, hoogopgesneden bikini die ze aandeed sloeg werkelijk alles. Ik had gezegd dat het sexy moest zijn, wat ik kreeg overtrof die wens vele malen. Het was zinnenprikkelend! Zelf koos ik overigens doelbewust voor een strak zittende boxer, omdat ik wilde dat mijn ‘zaakje' goed te zien zou zijn.

De meiden hadden intussen de weg naar het zwembad al gevonden. Toen wij er ook aankwamen was Jennifer van de duikplank aan het springen en lag Rebecca een in het water te spartelen. Wat mijn ogen zagen, werd direct omgezet in een reactie onderin mijn buik. Want net als haar moeder had Jennifer een witte bikini aan. Het bovenstukje zag er ongeveer hetzelfde uit en liet dus weinig te raden over van haar tieten. Alleen was het broekje geen broekje, maar een fragiele constructie van twee driehoekjes, die bijeen werden gehouden door een dun touwtje links en rechts over haar heupen. Het liet haar jonge, rijpe lichaam zien als God het had bedoeld, haar naakte benen werden naakte heupen, haar naakte heupen naakte billen, en bij elkaar werd het een lust voor het oog. Vooral nu de stof nat was. Het topje was niet gevuld, met als gevolg dat haar tepels duidelijk door de stof heen priemden. De zwemkleding van Rebecca was meer ingetogen. In die zin dat het wel tweedelig was, maar geen bikini. Haar borsten hadden zich nog niet genoeg ontwikkeld om een beha noodzakelijk te maken. Desondanks was te zien dat haar tepels en tepelhoven aan het uitzetten waren. Het zou niet lang meer duren of ze zou net zulke leuke borsten hebben als haar zus.

Bij het zien van de meiden, in de aanwezigheid van hun mooie moeder, begon mijn pik zich op te richten. Gevangen in die strakke zwembroek zou iedereen die ernaar zou kijken het kunnen zien. Maar dat kon me niet schelen, dat was immers het plan. Ik wilde juist dat ze het zouden zien.

Jennifer was de eerste die het opmerkte. Toen ik bij de rand van het zwembad stond kon ze haar ogen niet van mijn kruis afhouden. Hoewel ik eerst dacht dat het Rebecca volkomen leek te ontgaan, bleek het tegendeel waar. Na de eerste duik, in aanloop naar de volgende sprong, was mijn erectie nog flink wat meer uitgesproken. Dit keer staarden zowel Jennifer als Rebecca er naar. Hetzelfde gold voor Desiree, die zonder het te beseffen haar lippen erbij likte. Haar blik gleed even naar de meisjes maar toen toch weer, zonder iets te zeggen, terug naar mijn kruis. Mijn pik koos dat moment uit om een klein sprongetje te maken, waarop Jennifer begon te giechelen. Ik maakte gewoon mijn tweede duik en begon een paar baantjes te zwemmen.

Na een klein uurtje hadden we genoeg aan elkaar laten zien, de erotische spanning was intussen bijna te snijden, zelfs bij de meisjes, en ik riep ze allemaal uit het water. De meiden wikkelden zich in een badlaken, Desiree trok een van de witte badjassen aan die er speciaal voor mijn gasten hingen, en ik een halflang shirt, dat ik open liet hangen. Terwijl de vrouwen de woonkamer inliepen, ging ik de keuken in om voor ons allemaal warme chocolade maken. Eenmaal op de bank en stoelen geïnstalleerd, zei ik dat ik iets aan te kondigen had

“Het zal duidelijk zijn dat jullie moeder en ik elkaar erg graag mogen. Wat zouden jullie ervan denken als we bij elkaar zouden gaan wonen?” vroeg ik.

“Gaan jullie dan soms trouwen?” vroeg Rebecca.

“Wie weet, maar nu nog niet,” grinnikte ik. “Hoewel dat er natuurlijk wel van zou kunnen komen. Maar voor nu is het de vraag of het mogelijks zou zijn om met elkaar een gezin te vormen.”

“Ik vind het wel een cool idee,” zei Jennifer.

“Ik ook,” bevestigde Rebecca.

Ondertussen trokken hun blikken telken naar mijn kruis. Mijn pik was echter tot rust gekomen, voor het moment althans, dus was er niet zoveel meer te zien.

“Maar… als we bij elkaar zouden gaan wonen zou dat vermoedelijk hier zijn. Dat betekent dan een andere school en nieuwe vrienden...”

Met een grote grijns riepen ze alle twee dat ze dat oké zouden vinden en dat ze zelf ook het liefst hier zouden wonen.

“Nog een maar… in dit huis zul je ook mijn regels moeten accepteren. Jullie weten al dat ik ruzies en schreeuwpartijen niet zal accepteren. Maar je zult dan ook moeten leren om op andere terreinen naar me te ljuisteren. Heel goed te luisteren zelfs. Ik voel me verantwoordelijk voor de mensen om wie ik geef, wat ook kan betekenen dat ik jullie zo nodig tot de orde zal moeten roepen. Wanneer ik dat wil en op de manier dat ik denk dat nodig is. Dat geldt voor jullie twee, maar natuurlijk ook voor je moeder.”

Dat laatste statement zorgde voor verrassing in het gezicht van de meisjes. Uit het gezicht van Desiree viel echter niets op te maken, zij bleef gewoon naar me kijken.

“Je moeder heeft ermee ingestemd om de zeggenschap over jullie aan mij over te dragen. Wat betekent dat ik alles te zeggen krijg over jullie en je verdere opvoeding. Hoewel ik het liever ‘training’ zou willen noemen. Wat ik jullie zou leren zijn dingen waarvan ik vind dat je die moet weten. Die zullen in je eigen belang zijn en meestal heel plezierig, misschien wel in een vorm waar je nu nog niets van weet. Maar het zou ook kunnen dat ik je soms pijn zal moeten doen, als straf. Dat gezegd hebbende, voordat ik verderga, zijn jullie nog steeds bereid om hier te komen wonen, met je moeder en mij?”

Zowel Jennifer als Desiree keek me aan in een mix van vrees en opwinding. Ze wisten niet goed waar ik het over had en dus ook niet hoe ze moesten antwoorden. Van mij, ging hun blikken naar elkaar, toen naar hun moeder. Die alsmaar naar mij zat te kijken.

“Ik heb gezegd dat ik je hierin volledig vertrouw. Maar je wilt ze toch niet echt pijn doen, of wel?” vroeg ze.

Een voor een keek ik ze recht in de ogen aan, alle drie. “Ik zal geen van jullie ooit kwetsen, mishandelen, of verwonden, maar ik vermoed dat een deel van jullie verdere opvoeding wel met straf gepaard zal gaan. Daar zal ik zeker niet van genieten, maar ik denk nu eenmaal dat pijn soms noodzakelijk is om een punt te maken. Bijvoorbeeld, als je als kind wordt verteld om een hete pan op het fornuis niet aan te raken, en je doet het toch, verbrand je je handen. Dat vergeet je nooit meer, dan heb je je lesje voor altijd geleerd.”

”Jullie zijn heel intelligent en allebei heel mooi. Vooral door dat laatste kun je jezelf, en misschien ook anderen, behoorlijk pijn doen en voor altijd beschadigen,” ging ik door, na een korte pauze.

“Dat begrijp ik niet,” riep Jennifer.

“Aan het begin van de week, toen je zo provocerend gekleed naar buiten wilde gaan, wist je best dat je er extreem sexy uitzag, is het niet?”

“Misschien wel. Maar veel meisjes kleden zich op die manier, het betekent niets,” antwoordde ze uitdagend.

“Fout, het betekent wel degelijk iets. Je laat er namelijk mee zien dat je beschikbaar bent voor seks. Ook al is dat misschien niet de bedoeling. Waarmee je tussen de regels door zegt dat je bang bent dat als je niet genoeg met je ‘deugden’ pronkt, de jongens je niet leuk zullen vinden. Wat weer betekent dat je niet genoeg eigenwaarde of zelfrespect hebt. Het betekent ook dat het gezin waarin je bent opgegroeid niet genoeg om je geeft. Want anders zou dat ervoor zorgen dat je fatsoenlijke kleren aandoet. Maar omdat ze dat dus niet doen, maakt het ze blijkbaar ook niet uit dat iemand daar wel eens gebruik van zou kunnen maken en je zou kunnen overhalen om seks te hebben. Immers, door je uitdagende kleren laat je zien dat je daarvoor beschikbaar bent, nietwaar? Volgens mij is dat precies hetzelfde als toch de hete pan aanraken. Alleen zal de brandplek wel eens meer pijn kunnen doen dan je verwacht…”

Bij elkaar was het een heel verhaal, maar toch absorbeerden de vrouwen elk woord. Van de drie, was het echter vooral Rebecca die ineens heel serieus naar me begon te kijken.

“Als jullie net zo graag als ik willen dat we bij elkaar gaan wonen, wil ik dat jullie plechtig beloven dat je altijd naar me zult luisteren. Altijd, of je nou vind dat ik gelijk heb, of niet. Ik wil dat jullie absoluut gehoorzaam zullen zijn en ALLES doen wat ik wil. Ik wil ook dat jullie zweren dat je met NIEMAND buiten deze familie zult praten over wat je in dit huis zult leren of meemaken.”

Net als daarstraks gingen hun blik eerst uit naar elkaar, toen naar hun moeder, daarna weer naar mij. “Dat beloven we,” riepen ze in koor.

“Ik ook,” klonk het zachtjes uit de mond van Desiree.

“Mooi zo! In dat geval zijn er een paar dingen die ik wil laten zien. Jullie zijn hier het hele weekend en mijn regels zijn onmiddellijk van kracht. Kom met me mee, jullie allemaal, we gaan naar beneden” zei ik.

Ze volgden me op weg naar de hal, eerst de meisjes, die hand in hand liepen, en als laatste Desiree. Aangezien zij ook nog nooit in de kelder geweest was, was het voor ook een verrassing wat ze daar zou aantreffen. Eerst liet ik ze de spa zijn, daarna de fitnessruimte. Erg onder de indruk bekeken ze alles met open mond. Rebecca murmelde iets tegen Jennifer dat klonk als ‘hij is een rijke stinkerd’ maar verder maakten ze geen van allen een geluid. Toen leidde ik ze naar de ruimte die eerst leeg had gestaan, maar die ik in de afgelopen twee weken in orde had gemaakt. Hier bevonden zich ook alle spullen die ik had gekocht.

De kamer, die schaars kon worden verlicht met behulp van dimmers, was voorzien van zwarte vloerbedekking en ik had de wanden bedekt met dik rood velours. Die aankleding zorgde ervoor dat eventuele geluiden flink gedempt zouden worden. Veel inventaris stond er niet. Een gesloten lage kast, een kerkbank tegen de muur, en in het midden een knielstoel, alles van donker eiken, dat was het.

Qua vorm leek de stoel nog het meeste op de bidstoel die je in sommige kerken ziet. Maar daar hield de gelijkenis wel mee op. De met rood leer beklede knielplank, in tweeën gedeeld door een driehoekige verhoging, een bok, was veel langerr dan bij een bidstoel. Lang genoeg om er geknield, met de knieën links en rechts van de bok, helemaal op te kunnen zitten. In plaats van een leesplankje was op die plek een soort van schandblok bevestigd. Dat was meteen het meest imponerende deel van het meubelstuk, eigenlijk van de hele kamer. Het blok bestond uit twee gelijk delen, aan een kant scharnierend, aan de andere kant met een grendel. De twee gaten voor de handen en het grotere gat in het midden, voor de hals, waren eveneens bekleed met rood leer. Het blok kon versteld worden, met spies links en rechts, zodat de hoogte precies aangepast kon worden aan de persoon die er plaats op zou nemen.

“Als een van jullie stout is komt ze in deze stoel terecht. Dan geef ik haar net zolang billenkoek tot ik denk dat het genoeg is. Voor alle duidelijkheid, de dame zal zich dan wel eerst moeten uitkleden. Mocht je ooit in deze stoel belanden dan is dat in de je blootje. De schaamte en vernedering om op die manier terecht gewezen te worden is net zo’n wezenlijk onderdeel van de straf, als de billenkoek zelf,” zei ik tegen het clubje, dat met grote ogen, volkomen roerloos, gebiologeerd en met vrees naar de stoel stond te kijken.

Maar ik had nog veel meer verrassingen voor ze in petto.

“Ladies, als ik het nodig vind om een van jullie te straffen dan zal ik daarvoor deze peddel gebruiken. Het is gemaakt van berken en een beetje flexibel. Mits goed gebruikt, geeft het daardoor een fijn plopgeluid. Zoals ik daarstraks al gezegd heb, ik zal geen van jullie ooit kwetsen, mishandelen, of verwonden. Maar met dit kan ik de boodschap toch voldoende duidelijk maken. Het doet zeer, maar je krijgt er geen wondjes of andere vervelende plekken van. Voor andere vormen van ‘spanking’, vooral op bepaalde kwetsbare, intieme delen die mogelijkerwijs getraind moeten worden, kan ik dit ook gebruiken,” liet ik ze de flogger zien.

Ik wist zeker dat geen van hen een woord miste van wat ik zei.

“Dit is een verzachtende crème. Het zal eventuele pijn verlichten en roodheid verminderen. Ik breng het aan op het moment dat ik denk dat je je lesje geleerd hebt, voordat je uit de stoel mag komen,” iiet ik ze het flesje zien, dat ik bovenop de kast neerzette.

In het volgende pakje dat ik uit de kast opdiepte zaten drie kleine fluwelen riemen, elk zo’n drie centimeter breed; een zwarte, een donkerblauwe, en een donkerrode. Aan alle drie de riemen zat een (echt!) gouden gesp. Ik legde de riemen op de kast, naast het flesje, zonder uit te leggen waarvoor ze bedoeld waren.

“Desiree, jij bent de eerste. Kom naar de stoel, zodat ik hem kan instellen.”

“I…ik?” stamelde ze geschrokken.

“Jij ja. Je mag dan hun moeder zijn, ook jij zult je aan mijn regels moeten houden. En dus ook dezelfde behandeling krijgen als je dat niet doet. Je was het er toch mee eens, nietwaar?”

“J…ja, ik geloof het wel, ik had alleen niet verwacht…” zei ze, zonder de zin af te maken.

Met haar badjas nog aan knielde Desiree op de stoel. Het blok zat veel te hoog en dus liet ik het een aantal inkepingen zakken. Toen ze weer naar voren leunde, en haar hals en polsen in het blok legde, liep haar rug evenwijdig aan de vloer en stonden haar knieën loodrecht onder haar rug. Dat was precies de goede houding. De bok zorgde ervoor dat haar (en andere) knieën veertig centimeter uit elkaar gehouden zou den worden, waardoor dijen en billen wijd genoeg uit elkaar zouden blijven voor een nadere inspectie. Of om ergens toegang tot te krijgen natuurlijk. Ik klapte het hoofdblok neer, zonder hem te vergrendelen, en vroeg of het comfortabel genoeg was en of ze goed kon ademen. Anders dan dat ze een beetje bang was, was ze echter oké, antwoordde ze zenuwachtig. Toen ik het blok weer openmaakte wist ze niet hoe snel ze overeind moest komen en van de stoel af te stappen.

“Jennifer, jij bent de volgende.”

“W…waarom ik?” reageerde ze hetzelfde als haar moeder, en net zo zenuwachtig.

“Omdat jij de volgende in leeftijd bent. Desiree is de oudste, dus die was eerst, jij tweede. Je gaat hierover toch niet in discussie, of wel soms?”

“N…nee, ik denk het niet.”

Jennifer knielde op de stoel op dezelfde manier als ze haar moeder had zien doen, waardoor het badlaken van haar afgleed. Niemand leek erom te geven, zij ook niet, en dus vond ik het ook prima. Ten opzichte van de stand voor haar moeder stond het hoofdblok voor haar te hoog, dus merkte ik de balk met de D van Desiree, en paste toen de afstand aan voor Jennifer. Toen ze haar polsen en hals in de uitsparingen legde bleek echter dat ik het een inkeping teveel had laten zakken. Ik stond op het punt om dat te corrigeren toen me opviel dat ze, met hoofd en schouders iets lager dan haar heupen, haar kontje in een ongelofelijk sexy hoek de lucht in stak. Ik wist meteen dat ik dat uitzicht, mocht de mooie Jennifer ooit in de stoel belanden, erg zou waarderen. Om de een of andere reden vermoedde ik dat die tijd misschien wel eens niet veraf zou zijn. Ik deed het blok dicht, vroeg of het ergens vervelend was (ze leek geen last te hebben van de lichte holle kromming van haar rug), wat niet zo was, en liet haar vervolgens vrij.

Rebecca kwam naar de stoel zonder dat ik haar hoefde te roepen. Ze had de twee anderen het zien doen zonder schade en deed zonder aarzeling alles wat nodig was. Zij bleek dezelfde stand nodig te hebben, als Jennifer. Maar in haar geval was haar rug evenwijdig aan de vloer, net als bij Desiree. Voor de meisjes merkte ik de staander met een J en een R, waarme ik toegekomen was aan het deel waar ik zelf het meest naar uitgekeken had.

“Zo dames, we hebben het nu genoeg over ‘straf’ gehad. Dehoogste tijd om het eens over de plezierige kanten van jullie training te hebben,” zei ik.

Ik pakte de zwarte fluwelen riem van het kastje, liep ermee naar Desiree, bracht het aan rond haar nek, en klikte de gesp dicht. Niet te strak, niet te wijd, paste het perfect. Vervolgens plaatste ik de blauwe riem om de nek van Rebecca, en de rode om die van Jennifer.

“Deze kraagjes worden ‘collar’ genoemd en ze zijn bedoeld om in en rond het huis te dragen, maar alleen als ik thuis ben. Het is het jouw manier, voor elk van jullie, om mij te aanvaarden als je Meester en respect voor me te tonen. Door het te dragen, erken je dat je volledig onder mijn gezag staat en me in alles zal gehoorzamen. Wat ik ook zal verlangen. Je zult je collar NOOIT buitenshuis dragen, tenzij ik dat nadrukkelijk heb gezegd. Is dat duidelijk?”

Alle drie keken ze me aan, nog steeds volkomen gefascineerd, zo niet in shock, en alle drie knikten ze, zonder dat een van hen een woord zei. Wat precies de juiste gemoedstoestand was voor het klapstuk van de avond. Ik pakte de laatste doosjes uit de kast. Drie stuks, allemaal met een initiaal op het deksel. Voor de inhoud van de doosjes was ik speciaal naar Amsterdam gegaan. Dat ik het adres had geweten van degene die de inhoud gemaaakt had, was een van de overblijfselen van het losbandige leven dat ik geleid had. Maar dat leven stond ik nu op het punt om achter me te laten. Ik pakte het doosje met de letter D en keek naar Desiree.

“Desiree, kom eens hier staan, alsjeblieft.”

Desiree deed wat ik zei en toen maakte ik het doosje open, om er een lange, sierlijke en delicate ketting uit te halen. Terwijl Desiree doodstil bleef staan, legde ik het sieraad rond haar heupen, net onder haar navel, en klikte het slotje dicht. De ketting viel neer en bleef precies op de juiste hoogte te hangen. Aan de voorkant bengelde een tweede kettinkje, ongeveer vijftien centimeter lang, met aan het uiteinde een roestvrijstalen kogeltje met een doorsnede van één centimeter. Ik draaide de heupketting zo, dat het t-stuk precies in het midden kwam te liggen en het kogeltje net iets lager uitkwam dan haar klit. Desiree aankijkend, trok ik haar bikinibroekje van haar buik en liet vervolgens het kogeltje in haar broekje vallen. Vervolgens gebruikte ik mijn vingers om het op de juiste plaats te schuiven, toen een tikje omhoog, en weg was het…

“Hoe voelt dat?” vroeg ik, met een glimlach.

“Oh mijn God, dat is ongelofelijk. Weet je wel hoe dat VOELT? Ik denk niet dat ik dat lang kan hebben zonder…. ohhh… ” klonk het, haar stem wegstervend.

“Geloof me, ze zult leren om ervan te genieten. En dan vervolgens erg waarderen wat ik nog meer voor je kan doen,” zei ik, in de wetenschap wat er zojuist met haar was gebeurd. “Jennifer, kom hier alsjeblieft,” zei ik, nog steeds met een glimlach.

Met haar ogen gefixeerd op het kogeltje aan de ketting in mijn hand kwam Jennifer langzaam in mijn richting,

“Het kan zijn dat ik de lengte van deze iets moet aanpassen. De maat van je moeder wist ik wel maar naar die van jullie meisjes moest ik gissen. Hoewel ik denk dat het wel zal meevallen,” zei ik.

Ik bracht de ketting bij Jennifer aan op dezelfde manier als ik bij Desiree had gedaan. Mijn inschatting was juist geweest, het kogeltje, kleiner dan het kogeltje van haar moeder, bengelde precies op de goede plaats.

“Denk je dat ze hier klaar voor zijn?” vroeg Desiree angstig.

“Zal het ze pijn doen? Of zullen ze het fijn vinden en zal het helpen bij hun training?” vroeg ik, voordat ik verder ging.

“MAM! Je hebt hem toch de zeggenschap over ons gegeven! Bemoei je er dus niet mee en laat hem ons trainen, hij weet wat hij doet!” flapte Jennifer eruit.

Hoewel de uitval best fel was, schoot Desiree in de lach, net als ik. “Ga je gang dan maar,” zei ze.

Jennifer stond te trillen van verwachting en opwinding. Zo dichtbij als ze stond kon ik haar bedwelmende vrouwelijke geuren ruiken. Ik trok het driehoekje van haar onderbuik, eigenlijk van haar venusheuvel, om het kogeltje erin te laten vallen. Voordat ik dat deed nam ik echter een moment om langs haar buik naar beneden te kijken, naar het delicate plukje schaamhaar daar. Blond, net als de haren op haar hoofd, en volgens mij was het getrimd. Net als bij Desiree, gebruikte ik mijn vingers om het kogeltje naar het midden te werken en in haar te stoppen. Alleen deed ik dat niet door mijn hand in haar broekje te stoppen, maar buitenlangs. Dat was moeilijker en het vereiste ook meer zorgvuldigheid.

Het effect van mijn handelingen was verbijsterend. Ik had het kogeltje nog maar net op de juiste plaats gemanoeuvreerd, onder het kapje van haar klit, of haar knieën knikten. Ze hevig, dat als ik haar niet opgevangen had ze zeker zou zijn gevallen. Maar gelukkig was ik op tijd en had ik haar veilig in mijn armen terwijl ze stond klaar te komen. Bijna uitzinnig van genot, haar stem hoog en schril, kreunde Jennifer beschroomde en langgerekte kreten tegen mijn borst. Het was zo’n zeldzaam intiem en erotisch moment, dat mijn pik er vervaarlijk van begon te kloppen. Desiree begreep wat er aan de hand was en zette zich haastig in beweging. Maar ik schudde mijn hoofd en toen stopte ze. Rebecca ondertussen, had een grote grijns op haar gezicht. Die had het dus ook begrepen. Maar ze zei niets en wachtte gewoon op haar beurt.

Toen Jennifer weer tot rust gekomen was keek ze op met een blik vol ongeloof. “WOW!” riep ze uit, met een vreemde grijns

Nu was het de beurt aan Rebecca en ik pakte het doosje met de letter R op het deksel,

“Jij zult misschien niet helemaal hetzelfde voelen als je moeder en zusje. Maar geef het een beetje tijd, dan haal je ze in. Als je dat wilt kan ik je wel een andere manier laten zien. Maar dat zou dan privé zijn, alleen voor jou,” fluisterde ik, terwijl ik de ketting om haar heupen legde.

Waarop zij, op haar beurt, haar mond naar mijn oor bracht. “Wacht maar, tot volgend jaar, wanneer mijn ongesteldheid begint. Dan zullen we wel eens zien,” fluisterde ze terug, met een ondeugende grijns.

Ik liet het kogeltje op zijn plek vallen, werkte het buitenlangs naar haar kleine opening, en manoeuvreerde het toen achter haar klitje. Rebecca reageerde niet zo heftig als Jennifer, maar evengoed gebeurde er ook iets met de jongste van het stel. Zij pakte het alleen op een heel andere manier aan. Ik had het kogeltje nog niet op zijn plaats gebracht, of ze sloeg haar armen om mijn nek en trok zich aan me op. Met haar benen om mijn heupen geklemd zoende ze me op mijn mond, en liet zich toen gaan. Ik zag Desiree geschokt naar ons staan kijken, met grote ogen en haar mond wagenwijd open, terwijl de heupen van haar jongste dochter onwillekeurig schokten.

“Phew!” riep Rebecca vlak daarna.

Hoewel ik nog een aantal verrassingen voor de dames in petto had, was ik intussen zo geil geworden dat ik het nu toch echt nodig had om seks te hebben. Dus braken we de bijeenkomst af en stuurden we de meiden naar bed. Maar geen van tweeën wilde gaan slapen zonder dat ik langs zou komen om ze in te stoppen en te knuffelen. In het tweepersoonsbed waarin ze samen lagen, ieder met hun collar en lichaamsketting aan, drongen allebei de meisjes erop aan om op hun lippen gekust te worden. Jennifer bood me daarbij haar tong, die ik vanzelfsprekend aanvaarde. Per slot van rekening ben ik een echte heer.

In mijn slaapkamer stond Desiree op me te wachten, naakt, met uitzondering van de collar en ketting. Ik begon gelijk met haar te vrijen. Zonder veel omhaal haakte ik mijn middelvinger in haar kut, over het kogeltje gekromd, en zocht haar G-spot. Haar daar voorzichtig masserend begon ik ondertussen allerlei kleine, hete dingetjes in het oor te fluisteren. Net op het punt dat ze begon te pieken vroeg ik of ze de manier gezien had waarop Jennifer was klaargekomen. De herinnering aan dat moment, door mijn vraag weer helemaal helder voor de geest gebracht, veroorzaakte een enorme climax. Hard hijgend en kreunend, enorm met haar heupen schokkend, neukte Desiree bijna dertig seconden mijn hand en vingers. Toen ze eindelijk klaar was kon ik zelf ook niet meer langer wachten. De constante staat van opwinding in de afgelopen uren eiste zijn tol, mijn gezwollen ballen maakten me gek.

Ik zei Desiree om op mijn bed te knielen en haar kont goed omhoog te houden, zodat ik haar gelijk rechttoe rechtaan langs achteren kon nemen. Neukend, vroeg ik haar om te beschrijven hoe haar dochters zich nu zouden voelen en me te vertellen wat ze gevoeld toen ik met de training van de meisjes begon. Door mijn furieuze stoten, en haar eigen hernieuwde opwinding, kwamen de woorden er weliswaar onderbroken uit, maar ik verstond toch elk woord van wat ze zei. Desiree bekende dat het haar allemaal heet en geil gemaakt had en dat ze alleen al van het kijken en luisteren bijna was klaargekomen. Ook zei ze dat het leek dat de meisjes in goede handen waren. Waarna ze me enkele trainingsuggesties voor hen aan de hand deed, zo grafisch dat het zelfs mij verbaasde, en ik een orgasme kreeg dat een van de langste en meest heftige was dat ik ooit had gehad.

De volgende morgen, zaterdagochtend, sliep ik wat langer dan normaal. Niet gek, na die energievretende avond van gisteren. Toen ik eindelijk opstond en naar beneden ging, gestoken in een kamerjas, rook ik op de trap al de geuren van verse koffie en geroosterd brood. In de keuken trof ik alle drie ‘mijn’ vrouwen, ieder met de eigen fluwelen kraag om de nek. Desiree was bezig met het brood, Rebecca was fruit aan het schoonmaken, en Jennifer had de tafel gedekt en was juist bezig om de eitjes te laten schrikken. Of Desiree haar ketting op de heupen had kon ik niet zien, de twee meiden droegen hem in ieder geval wel. Blijkbaar beviel de sensatie hen wel. Verder sprong vooral Jennifer het meest in het oog. Ze had zich weer uiterst uitdagend aangekleed, net als twee weken geleden, in een zeer korte, nauw aansluitende en opgesneden korte broek, hotpants, met daarbovenop een ultrakort mouwloos topje. Het was zonneklaar dat ze er geen beha onder aanhad. Ze zag dat ik met een serieuze blik naar haar stond te kijken en kreeg kortstondig een blik van vrees in haar ogen.

“Je zei dat ik in huis alles mocht dragen wat ik wilde. Als ik maar niet naar buiten zou gaan en niemand anders het kon zien. Is dit niet oké om hier te dragen?” vroeg ze, heel zachtjes.

Het was me opeens duidelijk dat ze zich zo had aangekleed om MIJ een plezier te doen. Ik had dat inderdaad gezegd, echter zonder te weten dat het zo sensueel zou zijn.

“Klopt, dat heb ik gezegd dus het is oké. Je ziet er… leuk uit,” zei ik.

Haar gezicht lichtte op en ze begon opgelucht te lachen. Desiree kwam naar me toe en gaf me kus op mijn lippen om me goedemorgen te wensen. “Je hebt indruk gemaakt. Ik ben van jou, maar zij ook! Ze zijn zo weg van je, dat ik denk dat je nog veel meer speciale privileges van ze gaat krijgen,” fluisterde ze in mijn oor.

Ook Rebecca had een korte broek aan en een topje, maar dat zag er lang niet zo provocerend uit als bij Jennifer. Wat ook te danken was aan haar nog niet uitontwikkelde, prepuberale lichaam. Evengoed zag ze er nog steeds uit om op te vreten.

“En hoe is Rebecca deze morgen?” vroeg ik, mijn armen uitstekend voor een knuffel.

Ze sloeg meteen haar armen om mijn nek en verraste me met een kus vol op de mond. Gelukkig was het een ‘nette’ kus. “Heel goed. Ik heb nog nooit zo goed geslapen,” grinnikte ze.

Na het ontbijt ging ik eerst trainen in de fitnessruimte en daarna ook nog een paar kilometer hardlopen. Alles bij elkaar had de training zo’n twee uur geduurd voordat ik weer thuiskwam, om de drie dames bij het zwembad te vinden, in bikini’s luierend op de patio. Ze hadden allemaal iets anders aan dan gisteren en ik denk niet dat er kleinere bikini’s bestaan dan de bikini’s die Desiree, Jennifer, en nu ook Rebecca nu aanhadden. Dat van de jongste van het stel verraste me nog het meest.

“Rebbeca stond erop dat ik voor een bikini voor haar zou zorgen. Dus toen heb ik gauw de auto gepakt en een winkel gezocht waar ze er een hadden. Het was te belangrijk voor haar, ze voelde zich… uh… buitengesloten,” legde Desiree grinnikend uit toen ze mijn blik zag.

“Ik ga even douchen, dan kom ik erbij,” grinnikte ik terug. Maar mijn pik roerde zich al en het was nog niet eens middag…

Tien minuten later was ik er weer, gedoucht en in (boxer!) zwembroek De twee meiden spartelden in het water, maar stopten er gelijk mee toen ik arriveerde en hun ogen fixeerden zich linéa recta op mijn kruis. Ik keek naar Desiree, die haar blik ook al op mijn midden had gericht, toen mijn pik ietwat dikker werd en daarbij een kleine beweging maakte. Ik kon het ook niet helpen. Ik was me te bewust van het effect dat ik had op deze schatten en van de macht die ik over ze had. In elk geval was er meteen weer die seksuele spannin, zelfs nog sterker. Met zijn drietjes gaven ze me de meest erotische ervaring van mijn leven. Juist daarom moest ik mezelf eraan herinneren dat ik voorzichtig moest zijn en dat ik geen misbruik mocht maken van de situatie uit eigen belang of voor mijn eigen bevrediging. Het ging per slot van rekening niet om mij!

Na het zwemmen besloten we om naar Utrecht te gaan, voor bezoek aan een lunchroom en aansluitend de bioscoop, en dus kleedden we ons allemaal fatsoenlijk aan. Net voordat de film begon, begon Jennifer een discussie met Rebecca over iets futiels. Ik gaf haar een strenge blik en waarschuwde haar zich te gedragen, wat haar kalmeerde.

In de zaal zou normaal gesproken Desiree naast me gezeten hebben, en de meisjes naast haar, maar de twee wisten dat te voorkomen. Ze vonden dat zij het recht hadden om aan weerszijden van mij te zitten. Desiree liet zich glimlachend vermurwen, waarop Jennifer aan mijn rechterzijde ging zitten en Rebecca links. Tijdens de film werd er van links een hand door mijn arm gestoken, waarop zich een schattig meisje heel intiem tegen me aan nestelde. Maar toen had Jennifer al een tijdje een hand op mijn bovenbeen liggen. Naarmate de film vorderde begon ze daarmee langzaam over mijn been te strelen. Overigens zonder in de buurt van mijn kruis te komen. Wat ook niet nodig was, een erectie had ik toch al. Ik deed ondertussen hetzelfde, streelde op mijn beurt ook over haar been. Waarbij ik er erg oplette dat ik niet per ongeluk haar kruis zou aanraken. Het was duidelijk wat Jennifer wilde toen ze haar kont een stukje naar beneden schoof, maar het lukte haar niet. Ik liet gewoon mijn hand meeschuiven. Dat hoorde allemaal bij de training…

Na afloop besloten we om nog een ijsje te gaan eten. Allen kwam het daar nooit van omdat Jennifer voor de tweede keer die middag een woedeuitbarsting kreeg. Na een oplopende discussie over iets wat ze op de televisie gezien hadden, of zoiets, begon ze ineens hatelijk tegen haar moeder te schreeuwen. Ik liet het even begaan en pakte haar toen bij een arm, om rustig te zeggen dat ze moest stoppen omdat ze anders, eenmaal thuis, een pak voor haar billen zou krijgen. Ze probeerde zich los te trekken en schreeuwde dat ik toch niets kon doen en dat ik haar met rust moest laten, waarna ze met grote passen naar de auto stormde. Desiree zag de boze frons op mijn gezicht. Ze haalde haar schouders op en knikte, en boog daarna weemoedig het hoofd. Ze wist wat ik straks ging doen.

Meteen toen we thuiskwamen, na een rit in ijzige stilte, zei ik Desiree en Rebecca om uit de buurt te blijven (beiden zagen er bezorgd uit maar dat negeerde ik) en trok Jennifer mee naar de kelder. Eenmaal in de speciale kamer sloeg ze haar armen over elkaar en me begon uiterst opstandig en strijdvaardig aan te kijken.

“Jennifer, je hebt erom gevraagd en je laat me geen keus. Doe je kleren uit en ga de stoel op,” droeg ik haar op, terwijl ik de peddel en flogger tevoorschijn haalde.

“Wat als ik dat niet doe?” vroeg ze, maar nu toch met enige vrees in haar stem.

“Dan zal ik je wel even helpen. Maar ik verzeker je dat je dat niet leuk zult vinden. Hoe sneller we dit achter de rug hebben, hoe makkelijker het voor je zal zijn.”

Zelden heb ik zo’n vuile blik gehad als nu van Jennifer. Maar ze draaide zich om, zonder nog een woord te verspillen, en begon de knoopjes van haar bloesje open te maken. Wat even later op de kerkbank belandde. Nog steeds met haar rug naar me toe staande maakte ze haar beha los en gooide het op de bloes. Vervolgens ritste ze haar jeans open en trok hem uit, en ook dat belandde op het bankje. Als laatste duwde ze langzaam haar slipje naar haar enkels. Toen ze bukte om het stofje van de grond te ****n zag ik heel even een glimp van haar anus en van de achterkant van haar schaamlippen, die enigszins gezwollen leken. Ik gaf haar opdracht om zich om te draaien en me aan te kijken. Een bikini kan nog zo onthullend zijn, niets is zo mooi als de naakte waarheid. Jennifer gehoorzaamde en en toen kon ik zien mooi mooi gevormd haar borsten waren. Klein, strak en stevig, met een roze tepelhof en kleine, vooruitspringende tepels, onmiskenbaar hard. Verder was mijn veronderstelling van gisteren juist geweest, toen ik een glimp van haar kutje opving; Jennifer had haar schaamhaar terug getrimd tot een klein, piekerig vachtje precies boven haar spleet. Mijn pik begon te groeien. Helaas voor hem waren we hier echter niet voor mijn eigen verlangens, maar voor de training van Jennifer.

Gisteren als laatste afgesteld op Jennifer en Rebecca, stond het hoofdblok nog op de juiste hoogte. Toen ze knielde deed ik het blok dicht en vergrendelde het. En ja hoor, als ik gisteren al had ontdekt kwamen haar heupen en kont net iets hoger uit dan haar schouders, wat een bijzonder erotisch beeld opleverde. Haar borsten hingen naar beneden en van de zijkant waren haar tepels prima te zien. Tepels overigens, die nog harder leken dan zojuist en nu volledig rechtop stonden. Genietend liep ik een paar keer rond de stoel, met veel belangstelling naar haar achterste kijkend. Haar evenwichtig ronde anus lag in een mooie, strakke plooi en leek een beetje vochtig. Dat wekte mijn interesse nog meer. Geholpen door de bok tussen haar knieen, die haar benen netjes uit elkaar hield, zag ik bij nadere inspectie, en tot mijn verbazing, dat haar schaamlippen glinsterden van natheid. Sterker, feitelijk liep er zelfs een straaltje heldere vloeistof langs de binnenkant van haar benen.

Er kon maar conclusie zijn; Jennifer was kletsnat! De betekenis daarvan drong gelijk tot me door! Ze had zich expres zo misdragen! Jennifer had zich doelbewust in deze positie laten brengen, daarbij de kans op pijn voor lief nemend. Ze was zo nat omdat ze opgewonden was en veel meer wilde dan alleen een pak slaag! De kleine heks, glimlachte ik in mezelf. Ik was niet van plan om het spel volgens haar regels te spelen, maar nu begreep ik tenminste wel de scenes van vanmiddag.

Met haar kont in de lucht waren haar billen een perfect doelwit. Met een luide PETS landde de berken peddel op haar rechterbil. Jennifer gilde van pijn en haar kont kwam omhoog, zover als de stoel dat toeliet althans. Maar toen had ik de peddel al in een zwaai voor haar andere bil. Weer gilde ze en weer kwam haar kont omhoog. Vervolgens begon ze te smeken of ik op wilde houden. Ze beloofde dat ze ‘alles’ zou doen wat ik wilde, als ik er maar mee zou ophouden. Ik hoorde haar niet eens, gebiologeerd als ik was door de vloeistof die uit haar druipte. Het was lichtgeel, het was urine. Ik ging naar de spa om een kan te pakken en zette dat op de bok, precies onder haar kutje, en zei dat ze erin moest plassen. Ze snikte, zachtjes, en begreep het eerst niet.

“Piesen!” zei ik. “Je lekt urine dus je moet nodig. Nu gewoon plassen, ik houd de beker wel vast. We gaan pas verder als je het gedaan hebt.”

Het snikken werd zachtjes huilen, waarop ik de peddel nog eens met halve kracht op haar billen liet landen. Dat hielp, ineens begon het te lopen. Toen ik zeker wist dat ze uitgeplast was bracht ik de kan terug naar de spa, spoelde hem om, en liep toen op het gemakje terug naar de kamer. Ik kon zien dat Jennifer nog steeds druipend nat was en dat kwam niet door het plassen. Tijd voor de flogger!

Eerst tikte ik met de leren repen op een tepel. Jennifer probeerde zich weg te trekken maar kon zich niet echt bewegen. Ik verhuisde naar de achterzijde en liet de flogger een keer over haar anus glijden, en gaf er toen een paar tikken op. Hetzelfde deed ik op haar schaamlippen. Jennifer jammerde en smeekte, maar de woorden waren onverstaanbaar. Tot slot gaf ik de laatste tikken op haar andere tepel. Toen legde ik de flogger opzij.

“Je hebt je opzettelijk misdragen. Je WILDE in de stoel worden gezet, hè?” fluisterde ik in haar oor.

Ineens stopte ze met huilen. Hoewel ze nog wel ietwat naar adem hapte probeerde ze zich te beheersen

“Wat dacht je dat er zou gaan gebeuren? Dacht je dat ik een beetje met je zou gaan spelen? Dacht je dat ik je poesje zou gaan aanraken? Dacht je dat ik je nog eens zou laten klaarkomen? Of dacht je soms dat ik je zou neuken? Is dat wat je dacht?” schreeuwde ik tegen haar.

Omdat ze niet meteen antwoord gaf, gaf ik haar nog eens twee petsen met de peddel op haar billen. Een keer rechts, een keer links. Ik had niet vol uitgehaald, maar de klappen waren hard genoeg voor twee vlammend rode plekken. Jennifer begon gelijk weer te schreeuwen.

“Sorry, sorry, sorry. Het spijt me, ik zal het nooit meer doen. Dat beloof ik. Ik zal doen wat je wilt.”

Ze herhaalde de woorden keer op keer, duidelijk articulerend, en ze begon wanhopig te worstelen om uit de stoel te komen. Maar ik vond dat nog te vroeg.

“ik ben nog niet klaar met je, jongedame. Nog lang niet zelfs. Voordat ik je laat opstaan gaan we eerst eens een goed gesprek hebben samen. Ik stel een paar vragen en je kunt maar beter eerlijk antwoord geven. Anders laat ik je de hele nacht hier en blijf ik je spanken. Begrijp je dat?” fluisterde ik dreigend.

“J… Ja,” stamelde ze.

“Heb je dit opgezet vandaag, in de hoop dat ik je zou laten klaarkomen?”

“Zo ongeveer… Maar ik had niet verwacht dat het zo’n pijn zou doen. Het spijt me,” antwoordde ze.

“Hoe vaak gebruik je je vingers en heb je altijd een orgasme als je het doet?”

“Ik doe het bijna elke avond… soms vaker. Ja, meestal kom ik klaar.”

“Heeft er ooit een jongen of man aan je gezeten, of je laten klaarkomen?”

“Nee. Er hebben een paar jongens aan mijn borsten gevoeld, meer niet, meer laat ik niet toe. Toen je dat kogeltje gisteren in me stopte, was dat de allereerste keer dat ik door een jongen… uh, een man klaar ben gekomen. Ik hoopte alleen maar dat je het nog eens zou doen. Het spijt me. Alsjeblieft, mag ik opstaan?” smeekte ze, fluisterend en nog steeds angstig.

“Nog niet.”

Ik pakte de lotion van de kast en goot wat van het goedje in mijn handen. Vervolgens begon ik het heel voorzichtig over haar billen uit te wrijven. De roodheid zou nog wel even duren, en misschien zouden de plekken nog even gevoelig blijven, maar het schrijnende gevoel zou snel verdwijnen. Na de rode plekken, bracht ik een klein scheutje lotion op mijn middelvinger, en masseerde dat zachtjes in haar kleine anus. De spier trok zich samen toen ik haar daar aanraakte en, bijna onwillekeurig, probeerde ze tegen mijn vinger terug te duwen. Maar ze had niet genoeg bewegingsruimte. Evengoed slaakte ze een tevreden zuchtje.

De volgende druppel masseerde ik uit in haar spleetje. Maar ik had de lotion net zo goed weg kunnen laten. Er sijpelde zoveel gladde vloeistof uit haar, dat het in straaltjes langs haar benen naar beneden liep. Jennifer begon te kreunen. Niet van pijn, wel van genot. Met het grootste gemak gleed ik met een vinger naar binnen, tot de tweede knokkel, zodat ik niet tot bij haar maagdenvlies kwam. Heel eventjes kromde ik mijn vinger, op zoek naar dat ene plekje, maar niet te lang. Niet nu, niet op dit ogenblik. Ze was duidelijk klaar, dus begon ik met die vinger haar klitje te masseren. Tegelijkertijd werkte ik een andere vinger in haar anus. Ook niet al te ver, tot de eerste knokkel slechts. Maar de sensaties die ze er plots door ervaarde waren genoeg om haar terstond in een bijna gewelddadige climax te laten schieten, dat bijna een volle minuut duurde.

Bang dat ze zich per ongeluk pijn zou doen in het blok, ontgrendelde ik die zodra ik merkte dat ze begon te ontspannen. Het volgende ogenblik lag Jennifer op de grond. Met haar benen wijd, happend naar adem, terwijl er nog steeds vloeistof uit haar kutje sijpelde. Ik ging naar de spa om een nat washandje te halen. Haar benen nog wat wijder openduwend, waste ik haar zorgvuldig schoon. Haar jonge kutje was rood en gezwollen en er zaten rode vlekken in haar hals en in het gebied boven haar borsten, vaak een teken van seksuele ontlading.

Onnodig te zeggen dat mijn lul compleet in de houding stond. Mijn erectie was zo enorm, dat mijn pik zich uit mijn broek probeerde te vechten. Maar hoewel het heel makkelijk zou zijn om het meisje te nemen, en ik wist dat ze zich zou geven, wist ik ook dat ik moest wachten. Daarom beheerste ik me. Toen ze eenmaal voldoende hersteld was, tilde ik haar van de grond en zette haar op de kerkbank.

“Als je OOIT nog eens zo’n stunt uithaalt zal ik je zo hard spanken dat je een week niet meer kunt zitten. En wel zo dat je er zeker geen bevrediging uit kunt halen. Hoor je me?” zei ik streng.

Duidelijk bang, knikte ze bevestigend.

“Ik ben van plan om je op te voeden, seksueel te trainen, maar op MIJN manier en in MIJN tempo. Als jij dat probeert te belemmeren, of mijn tempo in de war schopt, zal ik de training stoppen. Is DAT ook duidelijk?”

“J… Je bedoelt dat je me dan…. dan niet meer aanraakt?”

Nu keek ze bezorgd.

“Precies, dan is het voorbij. Definitief. Tenzij dat is wat je wilt, want ermee stoppen kan nu namelijk ook. Zeg het maar…”

“Oh nee. NEE… alsjeblieft, niet stoppen. Nooit. Ik zal lief zijn, eerlijk waar, echt, dat beloof ik. Ik wil dat je me traint zoals je wilt, wanneer je maar wilt, hoe vaak je maar wilt. Twee keer per dag… of meer, alje dat wilt” flapte ze eruit.

Ik schoot in de lach. “Zo vaak zal het niet zijn, maar wel vaak genoeg. Hup, aankleden, we gaan terug naar je moeder. Ik wil dat je excuses aan haar maakt, ook aan Rebecca, omdat je hun dag hebt verpest. Daarna ga je meteen naar je kamer om na te denken over wat je vandaag hebt geleerd. En Jennifer… je mag niet meer vingeren. Niet zonder mijn toestemming althans. Gewoon netjes vragen en dan zal ik zeggen wanneer het mag. Duidelijk?”

Ze knikte, met een blik van teleurstelling. Maar ze stond gelijk op en kleedde zich aan.

Zelf kon ik niet meteen opstaan, mijn pik deed teveel pijn

Een paar minuten later gingen we naar boven, naar de woonkamer. Desiree keek erg bezorgd, Rebecca nieuwsgierig, zonder dat een van twee iets zei. Jennifer liep eerst naar haar moeder, toen naar Rebecca.

“Mams, het spijt me van vandaag. Sorry Rebecca. Ik ben vandaag een trut geweest en zal me voortaan beter gedragen,” zei ze, oprecht maar met een vuurrood gezicht.

De blik van Desiree veranderde van bezorgd naar verward. Toen begon ze breed te lachen en omarmde haar dochter. Rebecca echter, om de een of andere reden, keek niet erg blij. Nadat Jennifer zich geëxcuseerd had en naar haar kamer was gegaan, en ik op het punt stond om Desiree naar de slaapkamer te sleuren om van MIJN frustraties af te komen, kwam ze op me af.

“Waarom krijg ik geen spanking? Je hebt het voor Jen gedaan, waarom niet bij mij?” vroeg ze fluisterend, met een gekwetste blik.

Mijn ogen gingen direct naar Desiree, die met een grote grijns haar schouders ophaalde. “Het is JOUW programma. Dus los je het maar zelf maar op ook,” zei ze, met grote passen naar de keuken benend.

“Wil je dat ik je spank, je op je blote billen geef?” vroeg ik Rebecca, grinnikend.

“Nou… Uh… Ik wil wat Jen heeft gehad. Ze zag er blij uit. Mag ik dat ook krijgen?”

“Vooruit dan, laten we dan maar eens kijken wat we voor je kunnen doen,” zei ik, en nam haar mee naar de kelder. “Hup, uitkleden, op de stoel met jou,” zei ik, quasi dreigend met de peddel in een handpalm tikkend.

Hoewel ze er een tikkeltje bang uitzag, kleedde ze zich toch zonder aarzelen uit. Toen ze eenmaal haar positie ingenomen had deed ik het blok dicht, zonder het te vergrendelen, en liep rond om naar haar kleine roze anus te kijken. Op haar heuvel groeiden hier en daar een paar voorzichtige en vlassige haartjes, haar schaamlippen waren echter nog volmaakt haarloos. Wel zagen ze er wat gezwollen uit en het er glinsterde iets in haar gleufje. Op de plek waar haar klit zich bevond, zag ik een klein, roze, nattig stipje.

“Je wilt niet echt dat ik je op je billen geef, of wel soms?”

“Nnnn… Nee, maar ik dacht dat het de enige manier was waarop ik dat ‘andere’ kon krijgen,” jammerde ze.

“Jennifer was stout geweest en daarom verdiende ze straf. Maar jij niet, dus ben ik niet van plan om je op je billen te geven. Niet nu althans. Maar als je wilt kan ik wel iets… doen dat je leuk zult vinden. Iets speciaals, dat zelfs Jen niet heeft gehad. Wil je dat?”

“Jaaa… dat zou ik fijn vinden,” riep ze, opgelucht.

Ik ging achter de kleine lieverd staan en spreidde haar billen met mijn duimen, met mijn gezicht vlak voor het rimpelige gaatje. Na eerst een paar zachte likjes over haar anus gegeven te hebben ging ik met mijn tong naar haar spleetje. Er was maar weinig druk nodig om haar lippen te laten wijken en toen begon ik serieus door haar spleet te likken. Haar kontje begon ervan te trillen. Vanuit mijn positie kon ik nog net de kern van haar kleine klit bereiken, en dat was zo’n sensatie voor haar, dat ze gelijk begon te hijgen. Tot haar lichaam begon te schokken en er ineens een golfje gladde vloeistof over mijn tong liep, ten teken dat ze klaarkwam. En flink ook. Ondanks de krampachtige onregelmatige bewegingen die ze maakte, bleef ik haar klitje likken en mijn tong tussen haar lippen duwen. Rebecca hijgde en kreunde, jammerde zelfs, tot ze uiteindelijk plotseling verslapte en zich zowat verhing in het blok. Ik was blij dat ik het niet vergrendeld had en rukte het snel open, waarna ik haar in mijn armen nam en haar rustig de tijd gaf om tot zichzelf te komen.

“Hoe was dat, mijn kleine lieverd?” vroeg ik zachtjes.

“Ohhh… dat was… gewoon… ik heb mijn hele leven nog nooit zoiets fijns gevoeld in mijn lichaam. Kunnen we dat nog een keer doen?”

Ik schoot in de lach. Overigens zonder antwoord te geven.

Ik stelde haar dezelfde vragen als ik eerder aan haar zus had gesteld. De antwoorden lagen natuurlijk voor de hand. Er had nog nooit een jongen aan haar lichaam gezeten, maar ze bekende dat ze twee keer met iemand van school had gezoend. Ook zei ze dat ze zich soms van onderen wel eens aanraakte, en dan soms sterretjes zag (!). Daarom gaf ik haar dezelfde instructies als ik Jennifer gegeven had. Ook zij mocht zich niet meer aanraken zonder mijn toestemming. Wat ze prompt beloofde. Ze verzekerde me zelfs dat ze een ‘hele goede leerling’ zou zijn en beloofde dat ze alleen maar ‘tienen en uitstekend’ zou halen. Waarop ik alweer in de lach schoot en zei dat ze zich moest aankleden.

In de woonkamer stond Desiree op ons te wachten. Meteen nadat ze Rebecca zag, en de enorme grijns op haar gezicht, ontspande ze.

“Naar de slaapkamer jij,” zei ik tegen haar, met een korte duimbeweging.

Desiree anticipeerde op mijn behoeften door al bijna naakt te zijn voordat we de slaapkamerdeur achter ons dicht hadden gedaan. Ze leunde gewoon over de rand van het bed, zette zich schrap, en presenteerde haar openingen aan me, om te gebruiken als ik wilde. Van dociel, was Desiree zich aan het transformeren tot onderdanig, tot een geweldige sub. Zonder enige subtiliteit stootte ik me in haar kutje. De beelden in mijn hoofd van kleine kontjes, kleine anussen en kleine natte kutjes speelden zich af in hoge resolutie, zo haarscherp zag ik ze voor ogen. Hoewel ik Desiree aan het neuken was, neukte ik in mijn verbeelding eerst Jennifer, dan Rebecca, toen allebei tegelijk, en vervolgens neukte ik Desiree, Jennifer, en Rebecca om de beurt en een voor een. Ik kwam in heel korte tijd klaar en loosde een ontzagwekkende hoeveelheid zaad. Terwijl Desiree zelf niet veel had aan deze beurt, leek ze te begrijpen dat ik het vreselijk nodig had om mijn spanningen weg te werken. Ze bleef rustig staan terwijl ik als een gek tekeer ging, tot ik helemaal gesloopt was en er niets meer uitkwam. Naar lucht happend, stortte ik daarna uitgeput op bed.

Desiree kwam naast me liggen, mijn borst strelend tot ik voldoende hersteld was, en vroeg toen wat er beneden gebeurd was. Ik vertelde haar het hele verhaal. Ze was niet verbaasd dat het Jennifer het ‘pak slaag’ op touw had gezet, aangezien ze al enige tijd ongerust was over haar seksualiteit, de manier waarop ze zich vaak kleedde, en over de jongens met wie ze rondhing. Ik vertelde haar ook over de masturbatiebeperkingen die ik de meisjes had opgelegd en dat maakte haar attent.

“Zullen ze het dan niet juist méér willen doen? En wat als Jen met een jongen gaat rotzooien? Als ze haar gevoelens niet kwijt kan zou ze wel eens kunnen toegeven…” wierp ze op.

“Ik denk het niet. Het plan is om ze alle twee, maar in dit stadium vooral Jennifer, zoveel mogelijk naar seksueel genot te laten zoeken, zoveel als ze zelf willen en aankunnen, maar alleen via mij. Ik heb ze duidelijk gemaakt dat als ze mijn regels overtreden, de training stopt en dat meen ik. Ik kan je verzekeren dat geen enkele jonge jongen ooit in staat zal zijn om hen te bevredigen, als ik kan en zal doen. Overigens ligt er voor beiden een vibrator klaar. Gisteren kwam het er niet meer van om ze te laten zien. Dat zal ik later alsnog doen, samen met een of meer lessen over het juiste gebruik en hoe ze hun nieuwe speelgoed moeten verzorgen. Wat denk je ervan?”

Desiree keek een paar minuten nadenkend voor zich uit. Daarna lachte ze naar me. “Ik wou dat ik jou had gehad om me te trainen toen ik een jong meisje was. Ik ben bijna jalours op mijn twee dochters.”

“Oh, maar jij komt ook nog aan de beurt hoor, daar ben ik zeker van,” zei ik, half grappend, half serieus. “Er is overigens wel iets dat me bezighoud. Vanmiddag wilde ik Jennifer neuken. Daar is het te vroeg voor, dus deed ik het niet. Maar om eerlijk te zijn denk ik dat het op enig moment toch zal gebeuren. Want zij moet leren en ik moet haar onderwijzen. Rebecca wil ik wat afhouden, die is minstens twee jaar verwijderd van meer serieuze training, Hoe voel je je daarbij?” vroeg ik haar, bloedserieus, in het volle besef dat ik zojuist klip en klaar gezegd had dat ik haar dochter zou gaan neuken.

“Zoals ik al zei, ik begin een beetje jaloers te worden op mijn dochters, maar je hebt gelijk. Jen gaat hoe dan ook haar maagdenvlies kwijtraken, ergens, en ik denk dat jij het op de juiste manier zal doen. Ik heb daarbij alleen een vraag,” antwoordde ze.

Waaqrom was ik niet verbaasd over haar reactie? “En dat is?”

“Ik wil kijken, de eerste keer dat je haar gaat… neuken. Ik wil ervoor zorgen dat je haar niet… teveel pijn doet. Trouwens, misschien kan ik haar dan zelfs wel een paar tips geven.”

Daarmee vloerde ze me. “Ik denk dat dat wel geregeld kan worden, hoewel het ook kan gebeuren als gevolg van een plotseling moment. Jezus, je hebt geen idee hoe dichtbij ik was om haar vandaag al te nemen. Maar ik wil er echt voor waken dat het niet voor mijn eigen bevrediging is, maar voor haar opvoeding.”

“Oh, maar ik heb er geen enkele twijfel over dat je meer dan genoeg bevrediging zult krijgen als jij vindt dat ze er klaar voor is en je het met haar doet. Maar ik weet intussen ook dat jij gewoonlijk net zoveel geeft, als neemt, in de wereld van genot. Ik ben nog nooit zo klaargekomen als jij in staat bent me te laten doen.” glimlachte ze naar me.

“Eens kijken of ik je ook op deze manier kan laten klaarkomen,” zei ik, haar kont naar me toetrekkend.

Achterlangs gleed ik met mijn pik, hard als steen, door haar natte spleet en wreef hem daarna tussen haar billen. Desiree begreep het. Zijwaarts liggend tilde ze een been omhoog, spreidde zelf haar billen met een hand, en ‘gaf’ me aldus haar kont. Toen ik mijn eikel tegen haar anus zette, was het Desiree die als eerste druk begon te zetten. Een paar tellen later was mijn eikel er doorheen, en nog eens een paar tellen later zat ik mijn mijn hele pik helemaal in haar achterste. Ik had mijn armen om haar heen geslagen, met een hand op haar borsten, die speelde met haar tepels, en de andere bij haar kruis, precies op haar klit. In een langzame, maar regelmatige beweging, begon ik mijn sub te neuken, in en uit haar kont. In de paar minuten dat het duurde, had Desiree een klein orgasme. Maar dat was enkel de opmaat tot eentje die nog moest komen. Ze begon te kermen en te persen, en uiteindelijk te roepen dat ik haar in haar kont moest neuken, zo hard, zo snel, en zo diep als ik kon. Desiree was toen al aan het klaarkomen, en dit keer echt. Haar hele lichaam schokte en haar sluitspier perste bijna mijn pik in tweeen, maar mijn sperma er helemaal uit.

We lagen we nog steeds zwaar uit te hijgen, niet in staat om een woord uit te brengen, toen er een zacht klopje klonk en Jennifer de kamer binnenkwam, met collar om en de ketting op haar heupen. Ze zag ons allebei naakt liggen en haar blik trok onwillekeurig gelijk naar mijn pik. Maar, heel even blozend, ze boog gauw het hoofd en keek naar de grond.

“Wil je dat ik het avondeten ga klaarmaken? Zo ja, wat wilt je dat ik maak?” vroeg ze aan mij, niet aan haar moeder.

Desiree kreeg grote ogen en hield haar adem in. Was dat Jennifer?

De training vordert prima, dacht ik ondertussen tevreden.

We hadden de nacht van zaterdag op zondag allemaal goed geslapen. De meisjes waren ’s avonds nog bij me langs gekomen met de vraag of ze mochten ‘spelen’ voordat ze zouden gaan slapen, maar ik had nee gezegd. Per slot van rekening waren ze allebei die dag al klaargekomen en er was een kans dat ze door die kleine ontzegging de andere dag, de dag dat ze weer naar huis zouden gaan, lekker gespannen zouden zijn. Gespannen in de goede zin van het woord. Wel had ik ze het advies gegeven om te dromen over wat er die dag was gebeurd.

Als gewoonlijk stond ik vroeg op om mijn trainingsprogramma te volgen. Toen ik terugkwam van het lopen waren de dames bezig met het ontbijt en ik voegde me bij hen, ne eerst verkwikkende douche te hebben genomen. Desiree droeg een kort rokje en een spaghetti shirtje, overduidelijk zonder een beha eronder. Haar tepels waren te zien alsof ze niets aanhad en ze waren al hard. Jennifer droeg voor de verandering een keer een wijde slobberbroek, met daarboven een strak shirt van niet meer dan een vijftien centimeter breed, een band over haar borsten. Rebecca tenslotte, had een kort mouwloos t-shirtje aan, boven een rokje, dat ook al iets van haar kleine bultjes weggaf. Alle drie hadden ze hun collar aan, en de ketting rond hun heupen, en alle drie keken ze me met een glimlach aan. De seksuele spanning was gelijk weer voelbaar, en ik vond het heerlijk.

Na het ontbijt gingen we aan de koffie, die ik genoodzaakt was om te drinken met Jennifer om mijn nek. Ze naast me op de stoel, op de armleuning, en had een arm om mijn nek geslagen. Met een grote grijns naar mij, en een begrijpende blik, had Desiree een paar keer naar ons zitten kijken. Ze had weliswaar gezegd dat ze jaloers op haar dochters was, maar ze kreeg meer dan genoeg bevrediging van me als ik met haar dochters was geweest en had me daarom verzekerd dat ze zich er goed bij voelde. Toen ze haar hoofd naar mijn oor bracht, drukten de jonge, malse borsten van Jennifer stevig tegen mijn arm.

“Mag ik alsjeblieft naar mijn kamer om met mezelf te spelen?” vroeg ze zachtjes.

“Heb je jezelf aangeraakt de afgelopen nacht, nadat ik heb gezegd dat het niet mocht?” vroeg ik, net zo zachtjes.

“Nee… ik heb gedaan wat je hebt gezegd, ik heb niets aangeraakt. Maar het was wel enige waarover ik gedroomd heb. Dat… en meer…” fluisterde ze.

“Ben je nat?” vroeg ik, nog steeds met gedempte stem omdat ik de details van het gesprek privé wilde houden.

“Al heel de ochtend. Het liep naar buiten en daarom heb ik toiletpapier moeten gebruiken. Anders was zou het te zien zijn geweest. Ik kan er niet meer tegen… alsjeblieft?” smeekte ze.

Ik kwam overeind en zei tegen Desiree en Rebecca dat Jennifer me iets wilde laten zien, in haar kamer, en dat we zo terug zouden zijn. Toen ik haar naar haar kamer leidde keek ze opgewonden, maar ook een beetje verbaasd.

“Kleed je uit en ga op bed liggen,” zei ik streng.

In een flits was ze naakt en lag ze met gespreide armen en benen op het bed, ingespannen naar me kijkend. Haar venusheuvel bolde op en haar geschoren schaamlippen waren gezwollen. Ook stonden ze een beetje open. Het meisje had niet overdreven, tussen haar benen was het kliedernat. Haar tepels stonden rechtop en ze had kippenvel op haar dijen en bovenarmen, een zeker teken van seksuele opwinding.

“Goed dan, je kunt jezelf nu vingeren. Maar ik blijf kijken om te zien hoe je het doet. En ik wil dat je zegt wanneer je denkt dat je op het punt staat om klaar te komen. Dat mag NIET zonder dat ik toestemming geef. Duidelijk?”

Mijn pik probeerde zich uit mijn broek te werken, maar ik werkte hem tegen. Dit ging niet over mij en ik was van plan om mezelf volledig onder controle te houden. Met een knikje ten teken dat ze me gehoord had begon Jennifer zich te vingeren door haar kleine spleet. Om vervolgens, toen haar vinger nat genoeg was, haar klit te gaan masseren. Terwijl ze lekker bezig was, zei ik haar om haar hielen omhoog te trekken tot aan haar bips en haar knieën wijd van elkaar te houden, als een vlinder, zodat ik haar kutje beter kon zien. Mijn woorden wonden haar blijkbaar zo op, dat ze gelijk begon te schudden in een klein, onvrijwillig orgasme.

“Het spijt me… Het spijt me…” jammerde ze. “Ik wilde niet klaarkomen, ik kon het echt niet helpen. Mag ik het alsjeblieft opnieuw proberen?”

Ik was erg geneigd om haar haar zin te geven, maar zei dat het nu niet meteen mocht. Ik wist dat ze geen volledige climax had gehad en door haar nu te frustreren, zou ze het later des te meer willen. Plus had ik andere plannen.

“Kleed je aan, we gaan terug naar je moeder en zus. Dat is alles voor vanochtend, over later zullen we wel zien.”

De teleurstelling in haar gezicht sprak boekdelen, maar ze deed wat ik zei. Vermoedelijk had Rebecca het voorbeeld van haar zus had willen volgen. Maar toen we de kamer binnenkwamen en ze de teleurgestelde blik van Jennifer zag, besloot ze blijkbaar om het toch maar niet te doen. Desiree keek me aan met een vragende glimlach en ik gaf haar een knipoog. Hoewel ze niet wist wat er gebeurd was, wist ze nu wel dat ik in de lead was en dat haar dochter blijkbaar niet had gekregen wat ze wilde.

Het was Rebecca die de ietwat lastige situatie wist om te buigen in een andere sfeer. Simpel door te zeggen dat ze graag nog eens naar het zwembad wilde. Desiree reageerde enthousiast en Jennifer greep de gelegenheid aan om het ‘leed’ van zich af te schudden. De meiden gingen zich omkleden, wat mij de gelegenheid gaf om aan Desiree te vertellen wat er met Jennifer was gebeurd. Ze was geamuseerd, maar niet verbaasd, en vroeg of ik ‘hulp’ nodig had. Die vraag stelde ze terwijl ze expliciet een vinger heen en weer bewoog in haar mond.

“Misschien straks,” lachte ik.

Toen Desiree en ik het zwembad inkwamen lagen de meisjes al in het water, op een strategische plaats, duidelijk in afwachting van onze komst. Hun blikken gingen onmiddellijk naar mijn kruis, waar mijn halfharde erectie weer duidelijk te zien was. Precies volgens plan. We zwommen een beetje, tot beide meisjes probeerden om me kopje onder te duwen en daarna achter me aan zaten met de bedoeling om me in mijn kont te knijpen. Dat werd natuurlijk een worstelpartijtje, waarbij Jennifer een paar keer ‘per ongeluk’ mijn pik wist aan te raken. Waarop ik haar weer in het kruis pakte en van me afgooide. Ook Rebecca wreef zich tegen me aan, minder expliciet, en om haar niet buiten te sluiten deed ik hetzelfde bij haar. Met mijn hand tussen haar benen sl**pte ik haar rond door het water. Dat vond ze blijkbaar leuk en dus bleef ze terugkomen. Maar ik kon de verleiding weerstaan en hield het aanraken tot een minimum beperkt.

Na het zwemmen gingen we allemaal chillen. Ik had nog steeds zo’n enorme erectie, dat ik met een handdoek over mijn schoot in mijn stoel moest zitten. Maar toen kwam Rebecca, met een knuffel en een uitgestelde vraag.

“Mag ik naar mijn kamer om… om… een beetje te… spelen?” vroeg ze zachtjes in mijn oor.

“Ben je een braaf meisje geweest, gisteravond?” vroeg ik, fluisterend, net als ik bij Jennifer.

“Jaaa,” fluisterde ze. “Ik wilde het zooooo graag, maar ik heb precies gedaan wat je zei en ik heb mijn kutje de hele nacht niet aangeraakt. Maar nu wil ik het zo graag, mag het alsjeblieft?”

“Lieverd, noem het vagina, niet kutje. Maar goed dan, kom maar mee.”

Ik gaf de andere twee ongeveer dezelfde boodschap als vanochtend en nam Rebecca mee naar haar slaapkamer. Net als Jennifer, liet ik haar zich uitkleden en op bed gaan liggen, in dezelfde vlinderpositie als haar zus. Wat ze zonder aarzelen deed. Ook gaf ik haar dezelfde instructie dat ze het op tijd moest zeggen als ze ‘sterretjes’ ging zien, zodat ik toestemming daarvoor kon geven. Toen ik zei dat ik zou blijven kijken kreeg ze een bezorgde blik, maar zei ‘oké’.

Haar kleine schaamlippen waren gezwollen en haar kleine, gezwollen tepeltjes groot en stijf. Rebecca begon met een vinger over haar klitje te wrijven, daarbij af en toe een stukje in haar opening glijdend. Ze had haar ogen stijf dicht en een intense blik van concentratie op haar gezicht. Het duurde niet lang, in minder dan een minuut begon ze al met haar heupen te schokken en zei ze dat ze klaar was ‘om sterretjes te zien’.

“Mag het? Alsjeblieft… alsjeblieft?” piepte ze.

“Nog niet, lieverd. Nog even wachten, nog heel even wachten,” fluisterde ik, kijkend naar hoe dat uiterst kleine kutje zich aan het samentrekken was.

Bijna twaalf, als Rebecca me dit weekend een keer of tien duidelijk had gemaakt, en haar lichaam was al in staat om die speciale vloeistof af te scheiden. Ik zag het komen en zich uitspreiden in haar kruis. Ik wist dat ze het nu niet lang meer zou houden, en na nog eens ongeveer tien tellen haar frustratie te hebben laten oplopen, gaf ik mijn zegen.

“Nu mag het… doe het voor mij,” zei ik, verbaasd over de heesheid in mijn stem.

Meteen na die woorden maakte ze hevige, onregelmatige bokkensprongen. Tegelijk daarmee strekten haar benen zich, kromde ze haar rug, en verstijfde de rest haar lichaam. Met haar ogen stijf dichtgeknepen en haar mond wagenwijd open, kermde ze een langgerekt ‘ahhh’. Gauw wierp ik me tussen haar benen en trok haar vingers weg, om vervolgens door haar hele spleet te likken en aan haar klitje te knabbelen. Met als direct gevolg dat er nieuwe genotsvolle golven door haar lichaam rolden.

Voordat ik opstond kreeg ik Rebecca zover dat ze de ‘ahhh’ nog drie keer had herhaald. Dat maakte vier orgasmen! Ze mocht dan maar ‘bijna twaalf’ zijn, ze was toch al net zo multi-orgastisch als haar moeder! Ik veegde het vocht van mijn mond en nam haar in mijn armen. Zachtjes hield ik haar vast zolang als haar lichaam bleef trillen, tot ze uiteindelijk begon te ontspannen.

“Was dat wat je wilde?” vroeg ik.

“Oh ja. Dat was cool. Zoveel sterretjes heb ik nog nooit gezien,” antwoordde, knipperend met haar ogen vanwege een paar tranen.

“Waar dacht je aan, toen je bezig was?”

“Hoe je tong voelde, gisteren. Ik hoopte dat je het nog eens zou doen. Ik heb er de hele nacht aan liggen denken, en ook vandaag al de hele dag,” fluisterde ze.

“Mooi zo! Zorg er alleen voor dat Jen het niet te weten komt. Ze zou jaloers kunnen worden en ik wil dit voor onszelf houden,” glimlachte ik.

“Oké,” antwoordde ze, waarna ze zich aankleedde en we naar beneden gingen.

Jennifer keek ontevreden naar haar zus, met een flauw lachje, maar zonder iets te zeggen. Ik keek naar Desiree, mimede het woord ‘nu’, en ging gelijk weer terug naar boven. Ze volgde en in mijn slaapkamer kleedden we ons allebei uit. Mijn pik was zo hard dat het pijn deed. Ik ging op de rand van het bed zitten, zodat Desiree tussen mijn benen kon komen, en liet haar haar gang gaan. Terwijl zij me pijpte, met die ontzettend zachte lippen van haar, en dat beweeglijke tongetje, vertelde ik in detail wat er gebeurd was met zowel Jennifer als Rebecca. De afbeeldingen van de gebeurtenissen zaten nog haarscherp in mijn hoofd en toen bij de herhaalde orgasmen van Rebecca aangekomen was, begon ik klaar te komen. Ik hield haar hoofd stevig vast en begon te pompen, soms tot in haar keel, en gaf het haar toen, in haar mond. Desiree bleef zuigen, zoveel mogelijk alles doorslikkend. Maar ik had zoveel te geven, dat er straaltjes liepen uit de zijkanten van haar mond, over haar kin. Terwijl ik lag uit te blazen haastte Desiree zich de kamer uit, om een paar tellen later terug te komen met een warm washandje, waarmee ze voorzichtig mijn pik en ballen begon te wassen.

“Wat is dat kinky zeg, om van je te horen wat je met ze doet en dat ze bij je durven te komen. Ik ben zo geil, dat ik er gek van word,” zei ze, zachte kusjes op mijn eikel gevend.

Drie tellen later had ik haar op haar rug gelegd, met haar billen op de rand van het bed en haar benen over mijn schouders. Langzaam over de binnenkant van haar benen likkend, plaagde ik haar door alsmaar niet naar haar gevoeligste plekjes te gaan. Met succes. Want ook al had ik haar kutje nog niet aangeraakt, toch begon ze telkens op te wippen. Uiteindelijk bevrijdde ik haar van de frustratie, door regelrecht aan haar klit te zuigen én een vinger gekromd in haar te haken, daar waar haar G-spot zich bevond. Meer was er niet nodig, Desiree begon gelijk te gillen. Dat weerhield mij er niet van om haar G-spot te blijven prikkelen, maar haar klit was nu te gevoelig.

Omdat nooit echt is aangetoond dat de G-spot echt bestaat zijn er twijfels over het bestaan ervan. Maar dan zou iemand me toch eens moeten uitleggen waarom zo veel vrouwen zo ongelofelijk krachtig klaarkomen als hun partner dat punt weet te vinden. Terwijl ik haar toch echt nergens anders stimuleerde kwam Desiree nog eens VIER keer klaar. Maar toen duwde ze mijn hand weg omdat ze er niet meer tegen kon. Ik haalde een warm washandje om haar zachtjes te wassen, net als ze bij mij gedaan had, waarna we samen een dutje deden.

Na een uurtje werden we allebei wakker en kleedden we ons aan. De meisjes, allebei keurig met hun collar weer om, zaten televisie te kijken maar hadden de tafel gedekt voor de lunch. Dus schoven we allemaal aan. Rebecca was levendig en opgewekt, Jennifer opvallend stil. Maar ze gedroeg zich netjes. Vanavond zouden ze naar huis gaan maar Desiree en ik hadden er boven over besproken. We kenden elkaar nu een maand of vier en ik was echt gek op haar geworden. Behalve met de seks, zaten we ook op andere gebieden wonderlijk goed op een lijn. Omdat hetzelfde voor Desiree gold, anders zou ze natuurlijk ook niet haar dochters aan me gegeven hebben, waren we er snel uit; over een maand zou ze bij me intrekken. Het liefst was ze helemaal niet meer weggegaan, maar die tijd had ze nu eenmaal nodig om alles voor te bereiden. We hadden alleen besloten dat we het de meiden nog niet zouden vertellen. Desiree zou dat doen als ze weer thuis zouden zijn.

Na de lunch nam ze me even apart en vroeg of ik nog van plan was om af te maken wat ik begonnen was met Jennifer. Ze dacht dat het arme meisje anders flauw zou vallen van frustratie. Dat was ik inderdaad al van plan geweest, maar ik vond het een mooie gelegenheid om haar haar instemming en medewerking nog eens een keer te laten uitspreken. Dus antwoordde ik dat ik dat wel wilde doen, mits haar moeder me daartoe zou kunnen overhalen. Desiree knipperde even met haar ogen.

“Ik zou graag willen dat je verder gaat met waar je vanochtend mee gestopt bent, in haar belang,” antwoordde ze.

“Kun je wat specifieker zijn?”

Nu verscheen er een blos in haar gezicht en ze moest wat dingen wegslikken.

“Ik zou graag willen dat je haar van haar frustraties afhelpt. Op welk gebied en op welke manier dan ook,” zei ze toen, me recht in de ogen aankijkend.

Na het verhelderende intermezzo met Desiree had ik gelijk spijkers met koppen geslagen en Jennifer gezegd dat ik haar op haar kamer wilde spreken over vanochtend. Ze was meteen naar boven gegaan en ik was haar vijf minuten later gevolgd.

“Als je wilt kunnen we afmaken wat vanochtend niet is gelukt,” zei ik, niet al te toeschietelijk.

Haar gezicht klaar op. “Ja, ja… het spijt me… ik wilde niet zo gauw komen maar ik kon het niet helpen,” zei ze, met tranen in haar ogen.

“Ik weet het meisje, het hoort erbij, het is een deel van de training die ik je aan het geven ben. Nou, kleed je maar uit en ga liggen als vanochtend. Maar pas op, raak jezelf niet aan, Meester wil je naar je kijken,” zei ik, doelbewust het woord ‘Meester’ gebruikend.

Dat hoefde ik geen twee keer te zeggen. Jennifer rukte zich de kleren van het lijf en ging achterover liggen. Ze nam onmiddellijk de juiste positie in en ‘presenteerde’ zich aan me, met haar ogen dicht. Tijdens mijn inspectie spreidde ik voorzichtig haar kutlipjes, met mijn duimen, als deel van de les om haar hoogtepunten te verlengen en, vooral, te verbeteren. Mijn pik was toen alweer een tijdje hard, natuurlijk.

“Vergeet niet, als je denkt dat je op het punt staat om te komen, moet je vragen of het mag. Duidelijk?”

“J… Ja, ik zal het proberen,” hakkelde ze.

“Nee, dat is niet goed genoeg. Je doet het, als je wilt dat ik verderga. Je moet leren om jezelf te beheersen. Is dat duidelijk?” vroeg ik opnieuw.

Ze knikte dat ze het begrepen had, waarop ik zei dat ze zich mocht aanraken. Net als Rebecca, deed ze haar ogen erbij dicht en kreeg ze een blik van intense concentraten haar gezicht. Toen ze via haar spleet naar haar klit gleed, kon ik zien dat ze haar best deed om het zachtjes te doen, zodat ze niet te snel zou klaarkomen. Maar lang duurde het niet. De vingermassage die ze zichzelf gaf ging sneller en sneller, en ik zag lichte bewegingen in haar heupen ontstaan.

Ik denk dat ik er bijna ben… mag ik…?” klonk het jammerend.

“Nog niet, mijn lekkere dingetje… Meester wil nog even wachten,” instrueerde ik, haar voor de tweede keer het woord ‘Meester’ inprentend, in de wetenschap dat ze het niet lang zou kunnen tegenhouden.

“Meester… alsjeblieft…” kermde ze, inderdaad nog vijf seconden later.

Al na twee keer had ze het begrepen, noemde ze me Meester, merkte ik tevreden op. Snel stopte ik de top van mijn vinger in haar kutje. “Kom maar…. Kom maar voor je Meester…”

Dat was alles wat nodig was om haar te laten verstijven. Ze schokte vijf of zes keer op en neer, snel en hard, luid kreunend, voordat ze weer begon te ontspannen. Dat was voor mij het moment om tussen haar benen te komen en haar gezwollen klit te likken, waarmee ik haar onmiddellijk een tweede orgasme gaf. Desondanks zoog ik haar klit vacuüm, ondertussen ook mijn tong gebruikend, waardoor de schokgolven bleven komen en ze onophoudelijk aan het kreunen was, Zo hard, dat ze dat beneden zeer waarschijnlijk konden horen. Daar maakte ik me echter niet bezorgd om, ze wisten wat zich hier aan het afspelen was, dus daar hadden ze het geluid niet voor nodig. Uiteindelijk kon Jennifer er niet meer tegen en duwde ze mijn hoofd van zich weg.

Ik was echter niet van plan om haar nu al rust te gunnen. Nadat ik een warm washandje had gehaald, was ik haar schoon, en zei haar toen dat ik wilde dat ze op handen en knieën ging staan en zich opnieuw aan mij te presenteren voor inspectie. Niet omdat ik dacht dat ze niet in orde zou zijn, maar omdat ik wilde dat ze er gewend aan zou raken om zich op elk gewenst moment aan mijn inspecties te onderwerpen. Jennifer voerde mijn instructie uit, ze knielde met haar benen wijd en haar kont goed omhoog in de lucht. Haar kutje en kleine roze anus waren volledig aan mijn ogen blootgesteld. Ik spreidde haar schaamlippen bekeek hoe felroze en sappig ze van binnen was. Als laatste wreef ik zachtjes met het topje van mijn vinger over haar kringspier, die zich daardoor onwillekeurig samentrok. Tevreden liet ik haar toen ontspannen, liggend op bed.

Ik vroeg haar, nogmaals, of ze zich de afgelopen nacht had aangeraakt en ze verzekerde me dat ze dat niet had gedaan. Toen ik vervolgens vroeg waaraan ze net gedacht had, toen ze zich masturbeerde, aarzelde ze in eerste instantie om antwoord te geven. Pas na enig aandringen vertelde ze dat ze aan mijn ‘piemel’ had gedacht, die ze gezien had toen ze binnenkwam nadat ik seks met haar moeder had gehad, en erbij had gefantaseerd dat ik het met haar ‘aan het doen’ was. Maar ze was niet echt zeker of haar fantasie klopte, en wist ook niet precies wat ‘het doen’ betekende, alleen wist ze zeker wist dat ze wilde dat ik ‘hem’ in haar zou stoppen. Waarop ik vroeg of ze ‘hem’ misschien nog een keer wilde zien.

“Ja Meester, heel graag,” antwoordde ze.

Jessica was een vlugge leerling!

“Dan vraag je dat toch…” zei ik.

Heel even keek ze nadenkend voor zich uit. “Meester, zou ik alsjeblieft je... p-penis nog een keer mogen zien…?” vroeg ze, zo zachtjes dat het nauwelijks verstaanbaar was.

Jennifer was verder in haar leerproces, dan haar moeder!

Ik stond op en deed mijn broek uit, zodat ze kon kijken naar mijn volledige erectie. En kijken deed ze.

“Wil je hem soms ook eens aanraken? ” vroeg ik.

Jennifer knikte alleen maar en stak langzaam haar hand uit en greep hem vast, onwennig en onhandig. Er sijpelde wat voorvocht uit het spleetje en ik zei haar om het af te likken. Ook dat deed ze gewoon, Jennifer waste het topje voorzichtig met haar tong. Zelfs toen het voorvocht allemaal weg was, bleef ze likken, tot ik haar eindelijk zei dat ze kon stoppen. Het was nog geen tijd om verder te gaan, dit was gewoon een deel van haar training.

“Nu moet je heel goed luisteren,” zei ik. “Vanavond gaan jullie naar huis. Je mag drie keer per week masturberen, niet meer. Eén keer op woensdag, één keer in het weekend, en één keer wanneer je zelf wilt, mits je het telkens vooraf vraagt via de telefoon of een berichtje. Hoor je me?”

“Ja Meester,” antwoordde Jennifer, naar de grond kijkend, maar met een lachje.

Daarna kleedden we ons aan en gingen naar beneden. In de veronderstelling dat het wat de meisjes betrof nu wel zo’n beetje klaar zou zijn nam ik me onderweg voor om vanavond, als ze weg zouden zijn, goed voor mijn wel erg stijve, kloppende pik te zorgen. Ik kwam de kamer nog niet in, of Rebecca kwam om me toegevlogen, om zo in mijn armen te springen en haar armen om mijn nek te slaan, en haar benen om mijn middel.

“Heeft Jen nog een keer gehad?” vroeg ze in mijn oor.

“Ja, maar alleen omdat ze bijna niets gehad had. Niet zo veel als jij althans,” ging ik glimlachend mee in haar taal.

“Dat is niet eerlijk. Ik ben heel lief geweest en heb toch meer één spel gehad,” ze, met een verongelijkte frons.

“Je hebt gelijk, ik ben je er eentje verplicht. Wanneer wil je het ophalen?”

“Gelijk nu,” riep ze.

Berustend naar Desiree kijkend volgde ik Rebecca naar boven. Jennifer keek me na met nog steeds hetzelfde lachje als waarmee ze mee naar beneden was gekomen. Ze leek het niet erg te vinden dat ik nu met haar zusje naar boven ging, wetende dat Rebecca haar alleen maar trachtte in te halen.

Ik liet Rebecca zich uitkleden en zei dat ze zich aan me moest ‘presenteren’ voor inspectie door te knielen op het voeteneinde van het bed, met haar hoofd en schouders naar beneden tegen de matras en met haar benen helemaal gespreid. Nauwkeurig voerde ze alles uit wat ik had gezegd, waarbij ze haar kontje zelfs nog verder omhoog stak dan Jennifer had gedaan. Zij mocht het als een ‘spel’ zien, voor mij was dat het niet. Ik inspecteerde gewoon haar kleine, haarloze kutje, tot mijn verbijstering glinsterend nat, en haar kleine roze anus. Zonder dat ik haar met een vinger aanraakte was Rebecca toch aan het hijgen, dat jammeren werd toen ik mijn duim ronddraaide over haar kringspier en tegelijkertijd haar klitje masseerde. De kleine heks begon zelfs haar kont naar achteren te drukken, tegen mijn duim aan. Op haar anus drukkend, zonder echt naar binnen te gaan, fluisterde ik dat ze toestemming moest vragen om klaar te komen, bewust de ‘sterretjes’ weglatend.

“Mag ik klaarkomen… alsjeblieft?” riep ze er vrijwel meteen achteraan.

“Nog niet. Meester wil nog graag een half minuutje wachten,” antwoordde ik.

Uit de onwillekeurige samentrekkingen van haar billen tegen mijn hand, eigenlijk van haar hele onderlichaam, kon ik echter afleiden dat haar dat niet zou lukken.

“Nu mag het, Maar het moet wel heeeeeeel erg goed zijn… kom maar voor Meester,” zei ik daarom vijf tellen later al.

Of ze de laatste woorden gehoord had betwijfel ik. Halverwege mijn zin kwam ze kermend klaar. Tijdens her orgasme gleed ik met mijn vinger een centimeter bij haar naar binnen, verder dan dat wilde ik niet. Even later stortte Rebecca zich op haar buik om uit te puffen en ging ik een warm washandje halen om ook haar schoon te wassen. Ze was nog steeds nat, erg nat.

Toen ze zich omdraaide, met een grote, voldane grijns op haar gezicht, stelde ik haar dezelfde vragen als ik Jennifer had gesteld. Op de vraag waaraan ze daarnet gedacht had verscheen een diepe blos op haar gezicht en ze fluisterde dat het mijn ‘ding’ was geweest. Natuurlijk wist ik best wat ze bedoelde, maar toch vroeg ik waar ze het over had.

“Ik was aan het denken hoe ‘dat’ eruit zou zien,” zei ze, op mijn kruis wijzend.

Dat was dus de tweede dochter van Desiree die interesse had in mijn pik.

“Je bedoelt mijn pik? Wil je zien hoe hij er uit ziet?

Gedecideerd knikte Rebecca bevestigend.

Ik zag niet in waarom ik haar anders zou behandelen dan Jennifer. “Dan moet je het eerst netjes vragen,” zei ik daarom.

“Zou ik alsjeblieft je… je pik eens mogen zien?”

Natuurlijk had ik weer een volle erectie en natuurlijk sijpelde er weer voorvocht naar buiten. Maar zonder gêne en met gloeiende, en ook zonder vrees, ogen staarde Rebecca er naar. In tegenstelling tot haar zus, stak zij uit zichzelf een hand uit om hem aan te raken, en ik liet haar begaan. Ook haar zei ik om het voorvocht weg te likken en me helemaal schoon te maken. Wat ze prompt deed, zonder enige aarzeling. Sterker nog, feitelijk probeerde ze hem tussen haar lippen te krijgen. Ik liet haar even begaan, tot het moment dat ze mijn eikel in haar mond gewerkt had. Toen stopte ik haar en trok hem uit haar mond, met de woorden dat het genoeg geweest was voor vandaag. Ze kreeg dezelfde instructies als Jennifer, maximaal drie keer masturberen, en dat ze er niet over mocht praten met vriendinnen.

“Misschien wil je nu wel dat ik je help?” grijnsde Desiree, toen we beneden kwamen en ze de grote grijns zag op het gezicht van haar jongste dochter.

“Ik denk het ook,” antwoordde ik moeilijk. “Maar misschien is het beter om te wachten tot na het avondeten, vlak voordat jullie weggaan.”

“Natuurlijk is het goed als je nog even wilt wachten. Maar aan jou samen met mijn dochters denkend, heb ik het zelf wel erg nodig en voor mij is het heel moeilijk om te wachten,” lachte ze zachtjes naar me. “Om eerlijk te zijn ben ik zo stout, dat ik misschien wel de stoel op moet… misschien wel meer…”

Mijn pik wilde mijn gezag niet langer accepteren en ik kon zijn constante geklop niet meer aan, dus trok ik mijn Desiree haastig mee naar beneden. In de kamer scheurde ik haar alles wat ze aanhad van het lijf en liet haar plaatsnemen op de stoel. Het blok vergrendelde ik, een inkeping lager dan ik voor afgemeten had, waardoor haar kont mooi de lucht instak. Precies als bij Jennifer. Toen liep ik mijn inspectieronde. Haar tieten hingen recht naar beneden, de tepels hard en groot. Haar doorweekte schaamlippen waren gezwollen en haar anus trok zich constant samen. Alles wat ik zag zei me ‘doe het’.

“Ik ga je straffen, een beetje maar, omdat je zo aandrong. Je kunt het altijd vragen, maar ik ben de Meester,” zei ik, de flogger pakkend.

De leren riemen waren zacht, maar een tik op een gevoelige plaats zou vinnig branden, echter zonder enig gevolg. De eerste veeg ging over een van haar tepels. Desiree kwam omhoog, voor zover dat ging, en slaakte een kreet. De volgende slag, tamelijk hard, liet ik op haar achterste landen, tussen haar billen, precies op haar anus. Weer slaakte ze een kreet, harder dit keer, maar zonder iets te zeggen. Er lekte echter wel een beetje urine uit haar, dat op de bok spetterde. De volgende mep, op haar kut, was zachter, maar evengoed kwam er nog meer urine. Zo dochter, zo moeder, dacht ik, en ging de kan halen.

Desiree huilde zachtjes, ik vermoed van vernedering, en het duurde even (ze had er meer moeite mee dan Jennifer), maar uiteindelijk was ze toch in staat om in mijn bijzijn te plassen. Nadat ik de bok had schoongemaakt, gaf ik nog een zwiep over haar andere tepel, en toen was ik klaar. Toen ik mijn mond bij haar oor bracht huilde ze nog steeds een beetje.

“Wie heeft het hier voor het zeggen?” vroeg ik.

“J… Jij… Meester,” antwoordde.

Desiree leerde snel, net als haar dochters.

Ik spreidde haar billen met mijn duimen en zette mijn eikel tegen haar anale opening. Ze was meer dan genoeg, waardoor mijn eikel haar sluitspier zonder veel moeite passeerde. Ik nam de tijd met langzaam stotende bewegingen, zodat het telkens dieper ging, tot ik volledig in haar kont was gepenetreerd. Ik trok mijn pik er bijna helemaal uit, om hem er gelijk en in één keer weer helemaal in te rammen. Na die manoeuvre een paar keer herhaald te hebben, begon ik haar echt genadeloos te neuken. Van huilen was Desiree overgegaan in hijgen en kermen.

“Ja, ja, ja, ja,” riep ze, met hoge, schrille stem.

Haar ononderbroken neukend, begon ik ook wrijvend, afwisselend zacht en harder, en knijpend haar klit te stimuleren, wat al snel een orgasme opstartte. Eerst waren enige voorspellende spasmen, maar die waren slechts bedoeld als een trigger voor de ware extatische ervaring. Daarna kwam ze zo hard, dat ze zowat mijn lul er afkneep.

Ik wist zelf overigens niet zeker of ik zou kunnen klaarkomen, ondanks de enorme opwinding, omdat ik merkte dat ik mijn gevoel en focus aan het verliezen was. Wat bij te sterke prikkels nu eenmaal soms gebeurt. Tot Desiree een ineens, zonder het te weten helpende hand uitstak.

“Zijn de k… kutjes van mijn meisjes zo lekker als dat van mij? Heb je ze gelikt?” vroeg ze zachtjes.

Het mentale beeld als gevolg van die vragen werkte als een lichtschakelaar. Het licht werd aangezet en ik explodeerde, haar kont vullend met zoveel sperma, dat het langs haar benen naar beneden liep. Hoe ik ook opging in dat allesoverheersende gevoel van in de zevende hemel zijn. Toch had ik nog net de tegenwoordigheid van geest om de grendel open te meppen. Allebei op de vloer belandend hapten we naar adem.

Het was Desiree die als eerste overeind kwam, enkel en alleen om mijn pik schoon te wassen. Waarna hem tot besluit achtjes kuste en er een paar likjes op gaf. Terwijl ze dat deed zei ik dat ik de vibrators voor de meisjes nog even achter zou houden. Ze leerden zo snel om naar mijn wensen te luisteren, en er op te anticiperen, dat kunstmatige stimulatie me vooralsnog niet nodig leek.

“Alles wat je wilt, Meester,” reageerde Desiree, en ze meende het.

De training verliep meer dan voorspoedig. Het kon zelfs niet beter.

Toen we besloten hadden dat ze bij me zouden intrekken, besloten we ook dat ze dat na een maand zouden doen. Die tijd had Desiree nodig om de nodige zaken te regelen, als een andere school zoeken voor de kinderen, en ik om het huis geschikt te maken voor hun komst. Voor de slaapkamers van de meisjes kocht ik nieuwe meubeltjes en ik knapte ze zo op, dat ze elke een leuke eigen kamer zouden hebben. Desiree had een keer de opmerking gemaakt dat als ik ooit seks zou hebben met Jennifer ze dat wilde zien. Daarom bevestigde ik in haar kamer een brandalarm waarin tevens een wifi camera verwerkt zat, gericht op haar bed. Het signaal van de camera was te zien op een 32” flat screen in onze slaapkamer. Gezien het gedrag van Rebecca, deed ik hetzelfde daarna ook maar in haar kamer.

Het schuldgevoel dat ik erover had, ik zou hiermee toch hun privacy schenden, parkeerde ik. Simpelweg door tegen mezelf te zeggen dat het maar tijdelijk zou zijn en omdat ik deed om hun moeder gerust te stellen. En wie weet, misschien zou ik het hun wel gewoon vertellen.

De maand ging snel voorbij. Tussentijds had ik Desiree zo’n twee keer per week gezien en elke dag wel een keer aan de telefoon gehad. Ook van de meiden kreeg ik regelmatig een telefoontje of berichtje. Drie keer per week met de vraag of ze mochten ‘spelen’ natuurlijk, en de overige keren om te zeggen ze erg uitkeken naar de verhuizing. Ze hadden er duidelijk zin en dat was niet alleen vanwege hun training. Want bij herhaling lieten ze weten dat ze me misten. Wat bevestig werd door Desiree, die me vertelde dat ze buiten helemaal gek op me waren.

Op de bewuste dag, een zaterdag, ging ik ze halen. Hoewel ze niet heel veel spullen zouden meenemen, was het toch zoveel dat ik een bus gehuurd had en geschat had dat ik een keer of twee zou moeten rijden. Desiree zag er, als altijd, weer geweldig uit, in haar strakke spijkerbroek en wijdvallende blouse, en zwetend van het harde werken. Hetzelfde gold voor de meiden, die ook allebei een jeans aanhadden. Van Desiree had ik gehoord dat Jennifer zich geen enkele keer meer provocerend had gekleed en ook niet meer met het clubje rondhing waar ze zich nog maar kortgeleden zoveel zorgen om had gemaakt. Ze zou me er eeuwig dankbaar voor blijven, beloofde ze.

Met zijn vieren hadden we de bus zo volgeladen. Wat prettig was, was dat bij nader inzien alles er in een keer inpaste. Nadat ze drie nog een laatste een blik geworpen hadden in de woning die ze achterlieten, begonnen we aan het ritje van Huizen naar Laren. Desiree volgde mij in haar eigen karretje, omdat de meiden hadden er op gestaan om bij mij in de bus te zitten. Het was een en al gegiechel en gelach onderweg. Natuurlijk zeiden ze allebei dat ze HEEL lief waren geweest in de afgelopen maand en of ze daarvoor geen recht hadden op een beloning. Het waren plagerijtjes, met een serieuze ondertoon weliswaar, maar goedaardig en dus plaagde ik ze terug. Wat niet zo heel moeilijk was, ik hoefde alleen maar NEE te zeggen. Rebecca riep toen dat ze dan nooit de twaalf zou halen en dat dat mijn schuld zou zijn. De kleine heks.

Uitladen ging ook snel. De meiden waren enthousiast over hun kamers, net als Desiree, die het allemaal geweldig vond, en toen was ik ze een tijdlang kwijt omdat ze hun spullen in hun eigen kamers gingen zetten en hun kasten gingen inruimen. Ondertussen hing ik her en der de dingen op die Desiree belangrijk vond, zodat ze zich thuis zou kunnen voelen. Aan het eind van de middag waren we klaar en was het tijd om te eten. Voor het gemak liet ik pizza’s brengen, wat tot veel enthousiaste reacties leidde bij zowel Jennifer als Rebecca. Daarna namen we allemaal een douche en toen begon de avond.

Een van de nieuwe verworvenheden voor de meiden was dat ze nu een eigen zwembad tot een hun beschikking hadden. Ze hadden het er een maand lang iedere dag over gehad en nu alles opgeruimd en ingeruimd was, wilden ze er maar wat graag in. Hoewel ik zelf niet beter wist, het zwembad was er altijd al geweest, en ik voor de verandering de spa ook niet gek gevonden zou hebben, begreep ik wel dat het voor hen heel bijzonder was. Dus liet ik het maar zo en zei dat ze zich mochten gaan omkleden. Kennelijk waren ze gaan winkelen. In elk geval hadden ze allemaal spiksplinternieuwe nieuwe bikini’s, die nog kleiner waren dan de dubbele setjes die ze een maand geleden bij zich hadden gehad. Bovenal waren ze alle drie exact hetzelfde, wit en vooral heel dun, en bovendien zo onthullend, dat ik overal impressies van tepels en cameltoes kon zien. Zelf deed ik overigens een wijdvallende zwembroek aan gedaan.

Eenmaal in het water probeerden ze allemaal tegelijk om me kopje onder te duwen, Desiree incluis. Heel verbaasd dat ik meerder keren een hand op mijn erectie voelde was ik niet. Ik kon alleen niet elke keer ontdekken wiens hand de meest brutale was en zo nu en dan hield ik natuurlijk ook mezelf niet onbetuigd. Het was alsof er niet maand tussen gezeten had, de seksuele spanning hing meteen weer in de lucht.

Het was een zware dag geweest, waarin we allemaal hard hadden gewerkt. We waren ’s avonds dan ook zo loom, zeker na het zwemmen, dat we alleen nog maar wat voor de buis wilden hangen. De meiden wilden vroeg naar bed, omdat ze moe waren, maar vooral ook omdat ze er naar uitkeken om de eerste nacht in hun nieuwe kamer te slapen. Maar ze wilden wel dat ik ze eerst kwam instoppen. Dat beloofde ik, maar ik wilde me eerst in makkelijke kleren steken. Nadat de meiden verdwenen waren keek ik met een veelbetekenende blik naar Desiree en nam haar mee naar boven. Ik liet haar zien hoe de tablet te bedienen om de beelden te zien en ging toen in kimono op weg naar de kamers van de meisjes.

Als eerste stak ik mijn hoofd door de deur van Jennifer, maar alleen om te zeggen dat ik eerst Rebecca in zou stoppen. Toen ik kamer van de jongste binnenkwam had de kleine schat alleen een nachthemd aan en was ze zichzelf aan het aanraken. Dat was ze niet verondersteld te doen en dus keek ik haar fronsend aan. Met een grijns zei ze dat ze zich alleen maar aan het klaarmaken was voor mij. Inwendig moest ik lachen om de dubbele betekenis van het woord ‘klaarmaken’, voornamelijk omdat ik zag dat die andere betekenis haar ontging. Ik kuste haar op de lippen en zei dat ze door mocht gaan met spelen. Mijn pik was hard, maar dit ging om de bevrediging van Rebecca, niet die van mij.

Rebecca streelde zich door haar spleetje en wierp daarbij een ernstige en intense blik op mij. Ze hoefde niets te zeggen, ik wist wat ze wilde. Dus nam ik het van haar over en begon haar kutje te strelen, op en neer door het spleetje. De eerste paar keer voorkwam ik dat ik haar klitje zou aanraken maar toen ik dat uiteindelijk wel deed, wipte ze gelijk een paar keer op.

“Ahhh… ohhh… mag het… mag het…” klonk het.

Het mocht en Rebecca kwam klaar, dit keer in de ware betekenis van het woord. Toen ze weer gewoon adem kon halen kuste ik haar welterusten en verliet de kamer.

Ik ging naar de kamer van Jennifer. Toen ze me zag straalde ze en trok, met een brede glimlach, het dekbed van zich af. Jennifer was compleet naakt. Afgezien van de collar die ze had omgedaan, was er niets anders dat haar mooie, jonge lichaam nog ergens bedekte. Zelfs geen schaamhaar, want ook het getrimde bosje was weg. Ze hield benen gespreid en zelfs van een afstandje kon ik zien dat ze nat was.

“Ben je een lief meisje geweest…?” vroeg ik haar.

“Oh ja, Meester, ik ben HEEL lief geweest. Maar ik heb je zooooo gemist, echt heel erg. Ik doe het zelf lang niet zo goed…” zei ze, zachtjes en erg geloofwaardig.

“Kom maar eerst eens even voor me staan,” zei ik, terwijl ik zelf op de rand van het bed ging zitten, precies op de plek waarvan ik wist dat de camera het beste beeld zou krijgen.

Zonder te weten wat ik van haar wilde, met een verwonderde blik, Jennifer stapte uit bed en ging op een halve meter voor me staan.

“Spreid je voeten ongeveer dertig centimeter uit elkaar.”

Jennifer deed wat ik verlangde.

“Zo ja. Vouw nu je handen bij elkaar achter in je nek en druk je ellebogen naar achteren.”

Wat ze allemaal prompt deed. Haar tepels waren intussen rechtop gaan staan en ik zag het kippenvel op haar dijen en bovenarmen. Aanvankelijk had ze me aan staan kijken, maar in deze nieuwe houding sloeg ze als vanzelf haar ogen neer. Ik vermoedde dat ze wist waarom ik haar zo had neergezet. Misschien niet bewust maar zeker onbewust. Na haar eerst een tijd bekeken te hebben, waarbij ze zich de hele tijd niet verroerde, ging ik bij haar staan en legde allebei mijn handen op haar billen. Toen ik zei dat ze me aan moest kijken, deed ze dat, waarna ik haar kuste. Alsof ze wist wat er van haar werd verwacht verroerde ze nog steeds geen vin, maar opende ze wel haar lippen voor me. Voor het oog van de camera, waarachter ik wist dat Desiree zat te kijken, kuste ik haar dochter lang en intens.

“Ga maar weer op bed liggen, met je benen wijd graag” zei ik enige minuten later. “Ik heb een verrassing voor je.”

Ik volgde haar op het bed, schoof tussen haar benen, haalde mijn pik tevoorschijn en begon de punt van mijn pik door haar spleet te wrijven. Jennifer opende haar ogen toen ze dat voelde, maar deed ze toen weer dicht, genietend. Na een klein minuutje begon ze zachte, spinnende geluidjes te maken. Ook begon ze haar heupen op te tillen, in een poging om meer druk te voelen, of misschien wel om mijn pik in haar kutje te krijgen. Maar ik hield het zacht en vriendelijk. Wel streelde ik haar kleine tieten en ik kneep zachtjes in haar tepels. Jennifer kreunde zachtjes en ze kronkelde met haar heupen.

“Meester… wat doe je nou… stop nou niet Meester, alsjeblieft…” smeekte ze, toen ik ophield met wat ik aan het doen was en me verplaatste.

“Dat doe ik ook niet, ik ga alleen wat anders doen,” zei ik.

Ik knielde naast naar hoofd en stak mijn hand uit. Eerst over haar gladde, kale venusheuvel strelend, gleed ik langzaam zover naar beneden, dat ik makkelijk mijn vinger tussen haar schaamlippen kon laten glijden. Mijn rechtopstaande pik stak door de panden van de kimono en ik gebruikte mijn vrije hand om het hoofd van Jennifer naar me toe te draaien en dichterbij te trekken. Ze opende haar ogen, half, deed ze weer dicht, en begon toen het voorvocht van mijn eikel te likken. Daarna gebeurde er wat ik al had verwacht en waar ik op uit was. Daarom was ik ook zo gaan zitten. Voor het oog van de camera pakte Jennifer mijn pik vast, opende haar lippen, en nam mijn eikel in haar mond. Eerst nog wat onwennig, onhandig ook, maar toch telkens een stukje zelfverzekerder, pijpte ze me. Ondertussen hield ik mijn vinger pal op haar klit gedrukt en stimuleerde haar met kleine, trillende beweginkjes. Het duurde niet lang of ik voelde de eerste tekenen van een naderende climax. Haar heupen begonnen tegen mijn hand op te rijden en ze kreunde rond mijn eikel. Zonder dat ze mijn pik uit haar mond haalde, hoorde ik dat ze haar best deed om mijn toestemming te verkrijgen.

“Stil maar, laat het maar komen,” zei ik zachtjes.

Bij de eerste krachtige samentrekkingen die daarop meteen volgde, drukte ik in een keer mijn hele vinger in haar kutje en voelde hoe onderweg haar maagdenvlies het begaf. Het was de makkelijkste en meeste kalme manier om het te doen. Het onderlichaam van Jennifer kwam omhoog en ze slaakte een gedempte kreet op de kortdurende pijnscheut. Haar tanden klemden zich om mijn pik, maar gelukkig niet te hard. Ik bleef haar klitje masseren en haar neuken met een vinger, zodat het orgasme niet verdween en het elk gevoel van pijn kon verdrijven.

Toen ze begon te ontspannen haalde ik mijn pik uit haar mond en ging een warm washandje halen. Ik waste haar, tevreden met het feit dat ik maar een heel klein beetje bloed zag en ze zich weer helemaal oké voelde. Toen ik haar kuste gleed haar tong in mijn mond en die gunst beantwoordde ik op dezelfde manier. Ik was hard als staal.

Onderweg naar mijn eigen slaapkamer wist ik niet zeker wat de reactie van Desiree zou zijn. Ze wist wat ik met haar dochters deed, dat vertelde ik altijd heel gedetailleerd, maar feitelijk had ze er nog nooit iets van gezien. Evengoed veerde mijn erectie bij elke stap die ik deed uit de kimono en sijpelde het eerste voorvocht er alweer uit. Zodra ik de ode opendeed was mijn vraag beantwoord; Desiree stond geknield op het bed, haar benen gespreid en haar kontje en kut in mijn richting, klaar voor inspectie. Met brandende ogen keek ze me over haar schouder aan.

“Mijn God… ik heb in mijn leven nog nooit zo iets… seksueels gezien,” stamelde ze fluisterend. “Ik wist niet dat Jennifer zo…”

“Ik weet het,” zei ik, terwijl mijn kimono op de grond viel.

Ik ging aan het voeteneinde staan, precies achter haar, en gleed zonder plichtplegingen in haar kutje. Het was inderdaad echt glijden, Desiree was kleddernat.

“Jennifer is er klaar voor. Ik heb vanavond haar maagdenvlies gebroken, zo zacht als het kon. Ze zal gauw weer de oude zijn en dan ga ik haar neuken zoals het hoort,” zei ik, haar langzaam maar zo diep mogelijk neukend.

Desiree duwde haar kont terug in hetzelfde ritme en het duurde niet lang voordat ik de eerste trillingen voelde, reden voor mij om het ritme op te voeren en haar net zo snel te neuken als een konijn doet. Zij begon te kermen van genot, ik ook. Toen ik klaarkwam probeerde ik dat zo diep mogelijk te doen, ik voelde zelfs dat het topje van mijn pik tegen haar cervix tikte.

Na afloop ik viel bovenop haar, zonder me uit haar terug te trekken. Zo lagen we een hele tijd tot onszelf te komen, buiten adem, Desiree platgedrukt op haar buik, ik bovenop haar liggend. Ik was er niet zeker van of ik dit wel kon volhouden, drie heerlijke, geile dames in hetzelfde huishouden, die allemaal elke nacht bediend wilden worden. Ik was gezond en in goede conditie maar… Toen begon ik om mezelf te lachen. What the fuck! Hoeveel mannen zouden er geen moord voor willen doen voor een probleem als dit?

De volgende morgen, zondagochtend, begon ik met dezelfde routine als ik gewoon was te doen. Ik ging sporten in mijn fitnessruimte en daarna een paar kilometer hardlopen. Toen ik daarvan terugkwam nam ik een verkwikkende douche en deed gemakkelijke kleren aan, waarna ik klaar was om de rest van de dag onder ogen te zien. Aangezien ik de heerlijke geur van verse koffie rook ging ik naar de keuken, om in de deuropening stokstijf stil te blijven staan. Al mijn dames waren er en ze hadden hun fluwelen collar om, natuurlijk, maar dat was dan ook alles. Desiree, Jennifer, én Rebecca… waren alle drie naakt. Meteen nadat ik deur nadat ik de deur opende waren ze naast elkaar gaan staan, van groot naar klein, in het midden van keuken. Links van mij stond Desiree, Jennifer stond in het midden, en Rebecca stond rechts. Vervolgens deden ze hun handen in de nek en stonden ze, met gespreide benen en hun ogen neergeslagen, te wachten op een reactie van mijn kant. Het was nog ochtend, maar ik dacht echt dat ik het ter plekke in mijn broek zou doen. En dan bedoel ik niet pissen.

“Meester, ik sta tot je beschikking,” fluisterde Desiree.

“Meester, je mag alles met me doen,” fluisterde Jennifer.

“Wil je ook mijn Meester zijn, alsjeblieft?” fluisterde Rebecca, bloedserieus. (!)

Ik ging als eerste achter Rebecca staan. Zonder iets te zeggen streelde ik over haar heuveltjes, de kleinste tietjes die ik ooit in mijn handen heb gehad, en wreef met mijn duimen over de tepeltjes. Die zich onmiddellijk verhardden. Ik streelde over haar buik en onbehaarde venusheuvel, toen met twee handen door haar liezen, zonder haar kutje aan te raken. Rebecca duwde haar kontje naar achteren.

“Dat is goed, lieverd, ik wil ook heel graag jouw Meester zijn. Ga nu daar staan, hetzelfde als nu, en wacht even af wat ik ga doen,” wees ik op een plaats een meter van Desiree, zodat zij en haar moeder elkaar in de ogen konden kijken.

Vervolgens ging ik achter Jennifer staan en deed hetzelfde bij haar. Ik pakte haar tieten vast en wreef over haar tepels. Ze waren al hard voordat ik daarmee begon, toch kon het nog een tikje harder, zo voelde ik. Vervolgens streelde ik ook haar buik en volmaakt geschoren venusheuvel, toen door haar liezen, en ook zij duwde haar achterwerk stevig tegen mijn erectie.

“Ga naast je zus staan, in deze houding, en kijk naar je moeder,” zei ik ook tegen haar.

Toen was het de beur aan Desiree, die niet wist wat ik van plan was en zenuwachtig afwachtte. Aanvankelijk herhaalde ik het hele ritueel, alleen streelde ik haar niet in de liezen maar liet ik mijn handen hun gang gaan op haar buik en venusheuvel.

“Wie heeft dit bedacht?” vroeg ik zachtjes.

Ik kon haar gezicht niet zien, dus ook niet of er vrees in haar ogen te lezen stond, maar ik voelde wel de plotselinge spanning in haar lichaam.

“Het was mijn idee om allemaal naakt op je te wachten en Jennifer haar idee om zo te gaan staan. We wilden je allemaal graag verrassen voor het ontbijt, ook Rebecca,” fluisterde ze, haar stem een beetje onzeker.

“Ik vind dit het beste cadeau dat ik in mijn leven ooit heb gehad, dank daarvoor,” zei ik, tegen haar en tegen de meisjes, waarop Desiree meteen ontspande en gelijktijdig een zuchtje van opluchting slaakte. De meisjes gaven me hun liefste glimlach, maar bleven keurig in presentatie staan.

Ik zette mijn handen weer in beweging, strelend, en ging op weg naar haar kruis. Maar in plaats van door haar liezen te strelen, streelde ik met de vingers van een hand over een schaamlip en penetreerde haar gelijktijdig met de vinger van mijn andere hand. Vervolgens wisselde ik van hand, en weer, en nog eens. Ik vermoedde dat Desiree grote ogen had opgezet, de meisje in ieder geval wel.

“Dus je staat tot mijn beschikking, mijn lief?” vroeg ik, een schaamlip zijwaarts trekkend en met een vinger diep in haar kut.

“Ja Meester,” antwoordde ze,

“Dus ik mag alles doen wat ik wil en jij doet alles wat ik wil?”

“Ja Meester, alles,” hijgde ze.

Via haar billen voelde ik de heerlijke, kleine en onwillekeurige bewegingen die ze begon te maken. “Kijk naar je dochters, kijk ze aan, zie je dat ze naar je staan te kijken?”

“J… Ja Meester.”

“Vind je het erg, dat ze kijken?”

N… Nee Meester,” hakkelde ze.

De bewegingen in haar lijf werden sterker, haar hijgen ook. “Vertel ze wat ik aan het doen ben, en waarom. Noem hun namen, een voor een, en vertel ze precies wat je voelt, en waar. ”

Desiree kreunde en ik voelde de spieren in haar kruis zich samentrekken. “Beheers je, doe wat ik zeg,” zei ik streng.

“Jennifer, zie je hoe onze Meester me… opwind. Hij v… vingert me omdat hij dat mag, ik ben namelijk helemaal van hem. Het is zo l… lekker, Rebecca, als onze Meester dat doet… ik voel het van onderen, in mijn v… vagina... helemaal tot in mijn buik…” zei Desiree gelijk, geschrokken van de klank ik mijn stem.

Jennifer had grote ogen, Rebecca een glimlach, nog steeds keurig in presentatie stonden ze snel en hijgend adem te halen. Desiree ondertussen, probeerde een naderend orgasme te onderdrukken. Ik hielp haar door even gas terug te nemen door mijn handen uit haar kruis te halen. Een hand legde ik terug op venusheuvel, de ander, met de meest natte vinger, bracht ik naar haar mond. Het was niet nodig om Desiree te vertellen was ze met die vinger moest doen, ze begon hem gelijk likkend en zuigend schoon te maken. Waarop ik hem weer door haar spleet haalde en haar nog eens hetzelfde liet doen. Drie keer achter elkaar deed ik dat, elke keer met twee paar geconcentreerde meisjesogen op ons gericht.

De laatste keer hield ik mijn hand bij haar mond en bracht de andere naar haar borsten. “Wat is dit, van wie is het, en wat kan ik ermee doen?” vroeg ik, zo zachtjes dat de meisjes het niet konden horen en extra druk gevend op haar mond.

“Dat is mijn mond en het is van jou, je kunt ermee doen wat je wilt, Meester,” fluisterde ze terug.

“Dat weet ik, maar weten zij het ook?”

“Jennifer, Rebecca, mijn mond is van mijn Meester, die ook jullie Meester is. Hij kan ermee doen wat hij wil,” zei ze, luid en duidelijk.

“En dit?” vroeg ik, nu met twee handen in haar borsten en tepels knijpend.

“Ook mijn borsten zijn van hem. Zien jullie wat hij doet? Dat mag hij, en meer,” hijgde ze.

Ik wreef een vinger door haar bilspleet.

“Nu zit hij aan mijn… achterste. Dat is ook van hem, om mee te doen wat hem goeddunkt,” hijgde ze nog harder.

Ik trok haar allebei haar schaamlippen opzij.

“Alles is van Meester, Jennifer en Rebecca, alles, ook mijn vagina. Ik ben helemaal van hem, hij kan met me doen wat hij wil. Dat wil ik graag, van hem zijn…”

Het was de hoogste tijd om de lat wat hoger te leggen.

Zonder nog meer vragen te stellen vingerde ik haar vervolgens tot een orgasme. Hoewel ze na mijn toestemming langgerekt begon te kreunen toen het kwam, deed ze het ingetogen, maar haar knieën knikten. Natuurlijk had ik haar stevig vast, dus was het veilig. Beide meisjes hadden het genot van een climax al meerder keren ervaren, door zichzelf maar ook door mij, dus wisten ze wat er met hun moeder aan het gebeuren was. En daarom ook wat ze voelde. Allebei stonden ze erbij te glimlachen, met hun benen wijd en hun armen nog steeds in de nek.

Nadat het orgasme was weggeëbd liet ik Desiree knielen, en daarna de meisjes ook, links en rechts van haar in een hoek van 90 graden. Ik vermoed dat Desiree toen al wist wat ik van plan, ik zag haar gezicht in elk geval wit wegtrekken en van de zenuwen ook dat ze heel wat weg te slikken had. Maar ze zei niets, liet het gebeuren. Ik haalde mijn pik tevoorschijn, hard als staal, en stapte dichterbij.

“Ik denk dat jij het beste kunt uitleggen hoe ze dit moeten doen. Niemand heeft me ooit zo gepijpt als jij.”

De meiden hadden mijn pik al genoeg gezien en vaak genoeg stiekem aangeraakt. Daarbij had Rebecca al eens het voorvocht van mijn pik gelikt en had Jennifer hem gisteren voor het eerst in haar mond gehad, dus helemaal onbekend met orale seks waren ze niet. Desiree wist dat ook, ik vertelde haar immers altijd alles, en ze had het Jennifer gisteren zelfs live zien doen, maar toch was dit natuurlijk heel anders.

“Zo lik ik over de eikel, zo over de schacht. Ik gebruik zachte lippen en pas heel goed op met mijn tanden, anders doe ik hem erge pijn. Kijk, dit doe ik met mijn tong als ik hem in mijn mond heb. Niet te diep, anders moet ik kokhalzen. Zo zuig ik hem in mijn mond. Nu ga ik zuigen, heel zachtjes, precies als op een lolly. Nu ga ik zuigen én mijn tong gebruiken. Soms knijp ik erbij met een hand. Soms trek ik erbij met een hand. Soms hou ik mijn handen weg.”

Hoe meer Desiree doceerde, hoe meer ik de indruk had dat ze over bepaalde drempels heen stapte. Aanvankelijk met enige schroom, deed ze uiteindelijk vol overtuiging haar best om haar dochters goed voor te bereiden op het onvermijdelijke, het moment dat ik het geleerde zou gaan toetsen. En dat was ergens halverwege het orgasme dat ik voelde opborrelen. Nadat ze zo’n beetje alles verteld had, waarbij ze het pijpen natuurlijk telkens had moeten onderbreken, trouwens een prima manier om een climax uit te stellen, begon ze echt werk van de blowjob maken. Dat was ook het moment dat ik mijn pik uit haar mond trok en hem aan Jennifer presenteerde.

Met een hand op het hoofd van Desiree, en de ander op die van Rebecca, observeerde ik bewonderend hoe Jennifer zonder aarzeling mijn eikel tussen haar lippen bracht en hem toen, precies als haar moeder had uitgelegd, zachtjes haar mond inzoog. Het kostte moeite, maar ik bleef heel stil staan, ook toen ik voelde hoe ze tegelijkertijd zoog en likte. Na een seconde of twintig pakte ik hem van haar af, zo vertaalde ik althans de teleurgestelde blik die ik kreeg, verplaatste mijn handen een hoofd naar links, en bracht toen mijn pik naar Rebecca. Had Jennifer al die tijd haar handen in de nek gehouden, Rebecca pakt mijn lul eerst met twee handen vast, waarna hij een tel later in haar mond lag. Ook de jongste van het stel deed haar stinkende best om ALLES te doen wat haar moeder verteld had. En met succes, ze pijpte me dat het een lieve lust was.

Ik nam even de tijd om mezelf onder controle te brengen en presenteerde toen mijn erectie een voor een aan alle drie, telkens een seconde of twintig. Van de mond van Jennifer naar de mond van Desiree, naar de mond van Rebecca. Toen ging het wel heel snel met me. Zo snel, dat ik na een keer of vier het rondje gemaakt te hebben niet meer uit de mond van Desiree wegging. Terwijl ze me afzoog begon ik met mijn heupen te bewegen en een paar tellen kwam ik klaar in haar mond. Het was veel dat ik te lozen had, zoveel dat een deel langs haar lippen naar buiten liep.

“Laat het zien,” zei ik, met nog bibberende benen.

Desiree knikte en opende haar mond, zodat de meisjes konden zien wat ik hun moeder gegeven had. Het volgende hoefde ik niet te zeggen, dat deed ze uit eigen beweging. Onder de belangstellende ogen van haar beide dochters, slikte ze alles in, waarna ze ook nog haar lippen aflikte. Wat ik een prima afronding vond van een zeer effectieve training, waarvoor ik haar bedankte. Desiree lachte erbij en de meisjes ook. Op dat moment besloot ik om een planning te maken zodat ik mijn aandacht over de drie kon verdelen. Teveel van het goede kan uitdraaien op een ramp, besefte ik.

Maar eerst zette Rebecca een stoel voor me klaar, zette Jennifer brood en eitjes voor me op tafel, waarbij ze haar jonge tieten heel langzaam langs mijn arm wreef, en kwam Desiree met de koffie aanzetten. Ik kijk nog een goed naar de drie naakte vrouwen rond me, die allemaal een glimlach op hun gezicht hadden en zonder enige gene hun heerlijke tieten, kale kutjes en wiebelende billen aan me lieten zien, en ik wist dat de dag nog lang zou duren.

Na de lunch gingen we een halfuurtje zwemmen, allemaal in ons blootje. Als intussen gewoonlijk deden de meiden van alles om bij me in de buurt te blijven en zoveel als ze konden aan mijn penis te zitten. Wat ze, nu ik ook naakt was, ook wel vaak lukte. Na het zwemmen was het tijd om even te chillen, wat lastig is met twee naakte meisjes die elk op een been van me gingen zitten. Ze waren nat, allebei, wat zeker niet door het zwemmen kwam, en mijn pik veerde tussen hen heen en weer.

“Meiden, ik wil even iets duidelijk maken. Van nu af aan zal ik jullie NIET meer elke avond instoppen,” zei ik.

Hun lachjes verdwenen. “Wat ik echter wel zal doen, is jullie toestaan om met jezelf te spelen, een keer, op elke avond dat ik niet langs kom.”

“Waarom niet gewoon elke avond, nu we hier wonen?” vroeg Jennifer, met een serieuze blik op haar gezicht. Rebecca zat alleen maar wat te knikken.

“Omdat, lieverd, ik anders snel zal verslijten en opdrogen,” grijnsde ik. “Er zijn twee meisjes EN je moeder die ik gelukkig en tevreden heb te houden. Ik ga jullie allebei elke week een heel speciale avond geven, waarin ik heel lang zal blijven. Het zal misschien wel beter worden dan alles wat we tot nu toe hebben gedaan,’ vervolgde ik. “Vrijdagavond wordt de avond van Rebecca, Jennifer krijgt de zaterdagavond, alle andere avonden zijn voor jullie moeder.

“Meester… Meester… waarom mag ik niet als eerste? Ik ben de oudste…” klaagde Jennifer.

“Je gaat ook de eerste zijn met extra tijd… vanavond. Maar ik ga evengoed ook naar Rebecca, want de planning gaat pas na vanavond in.”

Nu alles duidelijk was begonnen ze allebei te lachen en gaven me een kus, op elke wang een. Waarna de meiden de kamer uitrenden om nog een keer te gaan zwemmen, en Desiree hun plaats op mijn schoot innam.

“Ga je vanavond doen wat ik denk dat je gaat doen?” vroeg ze fluisterend.

“Ja, vanavond ga ik haar neuken. Als jij er tenminste mee kunt leven om een nachtje zonder te doen,” grinnikte ik.

“Oh, dat denk ik wel. Maar dan ben je me daarna wel flink iets schuldig… Meester…” grinnikte ze terug.

De rest van de dag verliep tamelijk rustig. We kleedden ons allemaal aan en hielden ons bezig met onze ‘eigen’ zaken, Desiree en ik beneden, de kinderen op hun kamer. Hetzelfde gold voor het begin van de avond, waarin we met zijn alleen wat onderuitgezakt naar de televisie zaten te kijken. Hoewel ze morgen een extra dagje vrij hadden, ze zouden dinsdag pas voor het eerst naar hun nieuwe school gaan, wilden de meiden toch al om negen uur naar bed. Ze waren moe, zeiden ze, maar ik geloofde er niets van.

Weer gekleed in alleen een kimono, ging ik als eerste naar Rebecca, die wijdbeens op me lag te wachten met alleen een shirtje aan en haar handen gevouwen onder het hoofd. Ik tilde haar van het bed in mijn armen, waarop ze haar benen om mijn heupen sloeg. De kus die ik haar vervolgens gaf, vlak voor het oog van de camera, was een volwassen kus waarop ze gretig anticipeerde. Ik zorgde ervoor dat de camera goed kon zien hoe actief onze tongen waren.

Daarna legde ik haar terug op bed, haar borsten en tepels strelend. Terwijl Rebecca kronkelde zoog ik aan haar tepels en kuste me een weg naar beneden, naar haar kutje. Haar klitje was groot en gespannen, dus vond ik het onmiddellijk. Binnen enkele seconden kromde ze haar lichaam, hard kreunend en met haar heupen wippend, volledig in de greep van een orgasme. Toen ze klaar was kuste ik haar welterusten, trok het dekbed over haar heen, en deed het licht uit.

Ik ging de kamer van Jennifer, om haar geknield op het bed aan te treffen, naakt, met haar kont in de lucht en haar benen gespreid, in een perfecte presentatie. Haar hoofd en schouders rustten op het bed en ze keek naar me over haar schouders. Mijn pik was al hard van mijn bezoekje aan Rebecca, maar dit was ongelofelijk. Ik liet de kimono eenvoudigweg van mijn schouders glijden en bekeek haar van een afstandje.

“Waar heb je dat geleerd?” vroeg ik glimlachend.

“Ik dacht gewoon dat je dit wel leuk zou vinden,” grinnikte ze. “Is het niet goed, Meester?”

“Nou, het is eigenlijk een correcte posities om me te begroeten als ik bij je kom. Er zijn er meer, maar dit is een van mijn favorieten.”

Vervolgens begon ik haar te inspecteren. Jennifer was al nat en haar tepels stonden hard. Waar ik ook liep of stond, ze probeerde mijn zoveel mogelijk pik in het vizier te houden. Maar uiteindelijk deed ze ze toch dicht, licht hijgend, terwijl ik haar nog niet eens had aangeraakt. Ik besteedde extra veel aandacht aan haar kleine kontgaatje. Het was roze en vochtig en ik kon de ring een beetje zien trillen. Ik blies er een keer over en toen trok de kringspier zich gelijk samen. Ze was erg gevoelig. Mijn pik zorgvuldig in haar bilspleet leggend, sloeg ik mijn armen om haar en bevoelde allebei haar tieten en kneep in haar tepels. Haar billen knepen zich samen, met mijn pik ertussen. Waarop ik me voorover boog en haar anus likte met de punt van mijn tong. Rebecca schoot overeind alsof ze een elektrische schok had gehad.

“Weet je zeker dat je hier klaar voor bent? Het zou pijn kunnen doen,” fluisterde ik haar in het oor.

“Oh jaaaa, Meester, ik wil dat je…” hijgde ze, de zin niet afmakend.

Achter haar liggend, wreef ik mijn pik langzaam op en neer door haar spleet, zodat mijn voorvocht zich mixte met haar eigen vocht, net zolang tot haar opening helemaal glad en nat was. Ik zette mijn eikel op de juiste plaats en duwde zachtjes vooruit. Ze was zo nauw dat slechts een deel van mijn eikel zich kon penetreren. Rebecca kermde, meer van spanning en genot, dan van pijn. Bij de volgende duw voelde ik haar tegendruk geven, eigenlijk terug duwen, waardoor het een paar centimeter verder ging en mijn eikel helemaal in haar kwam. Ik was bang dat ik haar pijn zou doen. Daarom nam ik in de wetenschap dat als ze straks nog meer opgewonden zou zijn haar kutje zich zou oprekken zonder te scheuren, en ze me dan veel beter zou kunnen hebben, een korte pauze. Daarin streelde ik haar overal, langzaam en teder. Maar Jennifer duwde ineens zo hard haar kont naar achteren dat ik haar nog eens een paar centimeter penetreerde. Mijn pik zat voor bijna de helft in haar jonge, maagdelijke kutje. Strak was ze, erg strak.

Jennifer drukte nog eens flink haar kont naar achteren, juist terwijl ik naar voren kwam. De punt van mijn pik kwam tegen haar cervix, terwijl ik maar voor driekwart in haar zat. Ze slaakte een kreet en haar lichaam verstijfde, en ik kon letterlijk voelen hoe haar kut zich begon samen te trekken rond mijn pik. Ik had haar nog niet eens geneukt, zat eigenlijk goed en wel in haar, en toch had ze al haar eerste climax. In het besef dat ik nu niet in haar moest rammen, dan zou ik haar zeker verwonden, hield ik mijn pik stil op zijn plaats en liet haar kut het werk doen.

“Nee, Meester… alsjeblieft… niet nu al stoppen,” smeekte ze, toen ik me zachtjes uit haar terugtrok nadat haar ademhaling weer onder controle was.

“Dat doe ik ook niet, popje, ik ga je nu gewoon lekker rustig neuken.”

Ik draaide haar op de rug, met haar kruis richting camera, en knielde tussen haar benen. Uit eigen beweging deed ze haar benen wijd en zette haar voeten plat op het bed. Maar ik liet haar haar knieën optrekken. Aldus compleet geopend nam ik haar weer, uiterst zachtjes en voorzichtig. Jennifer omarmde me met haar armen en benen, toen begonnen we te neuken. Ik had een arm onder haar schouders, de andere onder haar lijf. Zodat ik haar billen in mijn hand had liggen en ik met een vinger bij haar anus kon. Desiree kon vast zien hoe mijn pik in en uit haar dochter schoof, langzaam, en hoe mijn vinger hetzelfde (een klein stukje) in haar kontje deed. Na een minuut of twee bracht de gecombineerde prikkeling Jennifer het tweede orgasme. Direct gevolgd door een derde toen ik ook nog eens in haar tepels beet. Het was goed om te weten dat Jennifer net zo multi-orgastisch was, als haar moeder. Niet alle vrouwen zijn zo.

Jennifer ondertussen, was uitgeput en ze zweette over het hele lichaam. Het was tijd om het af te maken.

“Zo schatje, nu is het jouw beurt…” zei ik, toen ik van haar afrolde.

Jennifer keek me aan, leek het ineens te begrijpen, begon te lachten, en knikte blij. Ik legde me op mijn rug en zij legde zich in een hoek van 90 graden naast me op haar buit, met haar hoofd bij mijn pik. Vervolgens pakte ze mijn pik en likte hem helemaal schoon, waarna ze me begon te pijpen. Niet zoals vanochtend, een paar seconden omdat ze moest delen met haar zus en moeder, maar non-stop de hele tijd. Dus had ze tijd genoeg om al het geleerde in de praktijk te brengen, wat ze feilloos deed. Jennifer pijpte me met liefde en ze pijpte me goed. Maar ik was minder zachtaardig. Op een gegeven moment hield ik haar hoofd vastgeklemd en duwde en duwde, tot mijn pik voor een derde in haar mond zat, tot bijna in haar keel. Jennifer gaf geen kik, in het volste vertrouwen dat ik het beste met haar voorhad en wist wat ik deed, bleef ze stug doorgaan met zuigen en likken.

Ze wist wat er ging komen, dat had ze gezien in de mond van haar moeder vanochtend. Dus ze schrok niet toen ik begon te spuiten. Bijna alles kwam in haar mond terug, wat ze direct doorslikte. Maar omdat ik me halverwege terugtrok, belandde er ook heel wat in haar gezicht en op mijn buik. Dat op haar gezicht veegde ik weg, om het haar van mijn vingers te laten likken, dat op mijn buik peuzelde uit eigen beweging op. Eenmaal hersteld wees ik haar er op dat de juiste manier om een avond als dit af te sluiten, was dat ze eerste zichzelf, dan mij schoon zou wassen. In een flits was ze uit bed en in minder dan twee minuten terug, met een warm was handje waarmee ze mijn pik en ballen waste.

Uiteindelijk gingen we lepeltje lepeltje liggen, ik met een arm om haar heen. Zodra ik wist dat ze lag te slapen stapte ik heel zachtjes uit bed en ging naar mijn eigen slaapkamer, waar ik naast Desiree in bed kroop, die nog wakker was.

“Mijn God… Meester, dat was… ongelofelijk. Ik kon het niet helpen, maar ik moest me gewoon de hele tijd aanraken. Ik ben ook drie keer klaargekomen, net als zij.”

“Voor deze keer vind ik dat niet erg, ik voel me uitgewrongen. Je dochter kan neuken en pijpen als de beste en ik ben blij dat ik die planning heb gemaakt, zei ik.

“Wacht maar tot Rebecca oud genoeg is… dan zul je pas echt je handen vol hebben,” grinnikte ze.

Ik was te moe om daaraan te denken. Wat Desiree eigenlijk overigens verstond onder ‘oud genoeg’ bleek op een willekeurige zondagochtend.

Volgens planning had ik de avond ervoor met Jennifer doorgebracht, waarna ik tegen middernacht weer naar mijn eigen bed geslopen was. ’s Ochtends tegen zevenen kwam Rebecca onze kamer in, met de vraag of ze voor één keertje even bij ons mocht komen liggen omdat ze zo raar gedroomd had. Geen beiden zagen we daar kwaad in en dus kwam ze tussen ons in liggen. Ik probeerde de slaap weer te vatten. Tot ik ineens wakker schoot en het tot me doordrong dat ik me in een ingewikkelde situatie bevond. Ik lag op mijn rug met Rebecca naast me. Zij lag op haar zij, met een been opgetrokken op mijn benen en haar hoofd op mijn borst. Desiree lag achter haar dochter en was me intens aan het tongzoenen. Wie mijn pik aan het strelen was wist ik niet, maar ik dacht toch echt twee verschillende handen te voelen. Het werd heter en heter. Mijn pik groeide gestaag, zeker toen ik besefte dat de kleinste hand me aan het aftrekken was, en Desiree deed haar best om telkens een stukje dichter bij me te komen liggen. Waarmeeze haar dochter steeds verder op mij schoof. Haar manoeuvres eindigden ermee dat Rebecca volledig op me lag, op haar buik en op haar knieën, die ze links en rechts van mijn lichaamhad, met haar kontje net boven mijn pik. Alsof…

“Lieve Meester…we zijn alle drie van jou. Alles van mij, is van jou. Alles van Jennifer, is van jou. Alles… echt alles van Rebecca, is ook van jou. Wij zijn van jou en we zijn voor jou. Aanvaard alsjeblieft het cadeau dat Rebecca en ik je willen. Het is niet nodig om eerst je vinger te gebruiken, Meester, doe het maar gewoon zo. Wijs het alsjeblieft niet af… “ fluisterde Desiree, terwijl Rebecca ineens sterk hijgend haar billen optilde, en haar moeder mijn pik vastpakte en doelgericht naar een zeker punt toe bracht…

Wat Desiree eigenlijk verstond onder ‘oud genoeg’ bleek op een willekeurige zondagochtend, twee weken later.

Deze gebeurtenis leidde een compleet nieuwe fase in. De planning die ik gemaakt had bleef overeind maar regelmatig, niet elke week, lag er op zondagochtend een meisje in ons bed. Als ze tenminste vroeg genoeg wakker was. De ene keer was het Rebecca, de andere keer Jennifer. Ze waren alle drie helemaal van mij dus kon ik met hen doen wat ik wilde. Ik kreeg een beloning voor de tijd die ik voor ze genomen had, in plaats van mijn eigen genot voorop te stellen, en die beloning was groots. Want er waren geen drempels en limieten, ik kreeg wilde en ongeremde seks. Ze gaven het aan mij, maar als ik dat wilde, ook aan elkaar.

Nawoord.

Een half jaar nadat ze bij me ingetrokken was, trouwden we, Desiree en ik, en in de jaren die volgden bleef ik een keer per week haar dochters in hun slaapkamer bezoeken. Zonder camera’s. Want die had ik al na een maand weggehaald omdat het niet meer nodig was. We hadden ze nu immers ook regelmatig bij ons in bed. Ook de knielstoel heb ik na een tijdje weggedaan. Een keer had Jennifer hem maar nodig gehad, en een keer Desiree. Zelfs de peddel en flogger heb ik nooit meer hoeven gebruiken. Het was niet nodig, verdere training was overbodig. Ze waren alle drie perfect als ze waren.

Helaas sloeg het noodlot toe, na veertien gelukkige jaren, toen Desiree plotseling overleed, bijna vijftig jaar oud, na een ernstig ziekbed van twee dagen. We hadden toen een zoon van tien en Jennifer was het huis uit. Op haar twintigste was de seks met haar gestopt en op haar drieëntwintigste was ze getrouwd met een erg aardige kerel, ook een Dom, met wie ze twee schatten van kinderen kreeg. Ze was me als haar vader gaan zien, van wie ze hield en die ze, ook na het overlijden van haar moeder, nooit meer wilde verliezen. Rebecca daarentegen, heeft nooit een relatie gezocht en is ook nooit het huis uitgegaan. Een paar maanden nadat haar moeder stierf, ze was toen zesentwintig, sloop ze op een avond bij me in bed, huilend. Ik huilde ook, en zo lagen we een hele tijd in elkaars armen. Het was voor het eerst sinds lange tijd dat we weer seks hadden, en het was zacht, teder en troostend. De volgende dag had ze zich plots aan mij ‘gepresenteerd’. Meester, had ze gezegd, ik weet al sinds mijn elfde, toen ik bijna twaalf was, dat ik van je houd. Heb me lief… Meester, doe met me wat je wilt…

Om een lang verhaal kort te maken, een jaar na het overlijden van Desiree trouwde ik met Rebecca, haar jongste dochter. Met haar kreeg ik ook nog eens twee kinderen, een zoon en een dochter. Ze is altijd mijn sub gebleven, die 24/7 mijn collar wenste te dragen. Geen collar van fluweel, maar een echte, van goud. Die heb ik speciaal voor haar op maat laten maken. Het heeft een slotje dat permanent gesloten is en waarvan ik alleen het sleuteltje heb. Zo wil ze het graag, ze voelt zich er veilig en geborgen door.

Ik hield van Rebecca en dat doe ik nog steeds. Met heel mijn hart. Maar nu langzaam maar zeker het einde van mijn leven in zicht komt, denk ik ’s nachts, als ik wakker lig, steeds meer aan Desiree. Aan hoe ze die eerste dag, in haar appartement in Huizen, de zeggenschap over haar en haar kinderen aan mij overdroeg, zonder limieten of beperkingen, en me daarin volledig en onvoorwaardelijk vertrouwde. Niet die keer in de keuken, toen ze zich alle drie naakt aan me presenteerden, was het grootste cadeau dat ik ooit in mijn leven heb gehad, ook niet de ontmaagding van haar dochters, of de vele andere cadeaus ze me gegeven heeft, maar dát, het vertrouwen dat ze toen in me had.

Het is dat rotsvaste vertrouwen, dat ze altijd in me heeft gehouden, waar door ik zeker weet dat ze ergens op me aan het wachten is.

Desiree, liefje, je bent niet alleen van mij, ik ben ook van jou, en daarom zal ik je vinden!
89% (13/2)
 
Categories: BDSMFirst TimeMature
Posted by willem3
7 months ago    Views: 2,187
Comments (4)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
7 months ago
Prachtig verhaal.
7 months ago
Zeer apart verhaal! Het is fantasy, hij zegt het in het begin!
7 months ago
Prachtig verhaal Willem. Heel goed geschreven. Dankjewel.
7 months ago
Wat een verschrikkelijk goed geschreven verhaal leuk om te lezen