Probate Middelen 5De sfeer op school was vrij onwezenlijk. Gelukkig was donderdag voor de klas van Thomas de zwaarste dag van de lesweek, met ondermeer twee uur wiskunde en fysica. Iedereen had het dus voldoende druk om zich het grootste deel van de tijd op andere dingen te concentreren dan de dood van Tony en de betrokkenheid van de man van Mevr. Dam daarin.

Kort na aanvang van de les was directeur Dingemans op de hem kenmerkende korte en zakelijke toon de gebeurtenissen komen melden. Ja, zoals iedereen wel wist, was Tony Laarmans in een spijtig verkeersongeval om het leven gekomen. De verantwoordelijke, die niet bij naam werd genoemd, was gevat door de politie en zou voor de rechter verantwoordelijkheid moeten afleggen. De begrafenis zou zaterdagmorgen om tien uur al plaatsvinden. De familie had besloten het in intieme kring te doen, zodat de school geen officiële afvaardiging zou sturen. Leerlingen die dat wensten mochten echter de dienst bijwonen. Leerlingen die moeite hadden met het verwerken van deze dramatische gebeurtenis of die er over wilden praten, konden bij de schoolpsycholoog terecht. Ten slotte liet de directeur weten dat Mevr. Dam voor een nog niet nader te bepalen duur op ziekteverlof was. Aangezien ze het laatste lesuur voor haar rekening nam, hadden de leerlingen vanaf kwart na drie vrij en mochten ze al naar huis gaan.

Nadat de directeur verdwenen was, kondigde de wiskundeleraar met de ingetogenheid van een priester op een uitvaart een onverwachte toets aan. Bij wijze van grote uitzondering had niemand geprotesteerd.

Tijdens de eerste onderbreking om half elf hield Thomas zich afzijdig van de rest. Hij trachtte Tania te bereiken maar kreeg enkel haar antwoordapparaat aan de lijn.

Na de pieptoon sprak hij zijn boodschap in: "Luister Tania, om half vier ben ik bij jou. Zorg dat je thuis bent. Vergeet niet wat ik heb gevraagd in verband met de sleutels. We moeten dringend wat zaken bespreken... O, trouwens, doe een minirokje aan en jarretels, geen ondergoed... Tot straks."

Terwijl hij zijn GSM wegborg dacht hij plots aan Amanda. Zou ze het gemeend hebben met haar voorstel voor een triootje? Hij nam zich voor haar een spoedig op te bellen. Tania was niet meer in staat bezwaren te maken of weerstand te bieden. Bovendien zou het haar voldoende afleiding bieden om eens alle zorgen van zich af te zetten waarmee ze geplaagd werd. Thomas knikte zelfvoldaan. Ja, hij was nog de slechtste niet.

Om kwart na drie hadden een paar van zijn klasgenoten voorgesteld om iets te gaan drinken. Thomas kon moeilijk weigeren en was met tegenzin meegegaan. Hij had een rondje gegeven en wat met de gesprekken meegedaan. Een kwartiertje later waarschuwde zijn telefoon hem voor een nieuwe SMS. Het was van Tania.

"Ben er pas tegen vier. Heb je nodig." Seinde ze.

"Laat weten wanneer je klaar bent om me te ontvangen." Seinde hij terug.

Dat was voor Thomas meteen een goed voorwendsel om op te stappen. Zijn klasgenoten gromden en protesteerden. Ze wisten dat Thomas, de miljonair van de klas, gewoonlijk nog twee of drie rondjes weggaf. Maar ditmaal liet hij zich niet vermurwen.

Zo kwam hij een half uur na het verlaten van de school thuis aan. Zijn moeder was er niet, die deed gewoonlijk boodschappen om dat uur. Hij zette zijn auto in de garage en legde zijn tas op zijn slaapkamer.

De avond beloofde enorm druk te worden. Niet alleen moest hij de behoeftes van twee veeleisende dames bevredigen, maar ook diende hij minimaal een paar uur te studeren wou hij met een deftig rapport thuiskomen.

Hij begon alvast met het opruimen van zijn werktafel en met het klaarleggen van zijn studieboeken. Toen hij opkeek zag hij de wagen van Tania Dam op de oprijlaan geparkeerd staan. Hij schreef een briefje voor zijn moeder dat hij pas om zes uur thuis zou zijn en ging naar beneden.

Tania had zich al volgens zijn instructies opgekleed. Ze droeg een zwarte, doorschijnende bloes, waardoor haar traanvormige borsten met hun grote, roze aureolen duidelijk zichtbaar waren, en een geel rokje dat zo kort was dat de bovenkant van haar kousen te zien was.

Van zodra ze hem zag sloeg ze haar armen op zijn nek en drukte haar geopende mond op de zijne. Thomas stak ondertussen zijn handen onder haar rokje. Terwijl hun tongen met elkaar een duel uitvochten, streelde hij haar strakke, bruine sterretje. Zijn lul werd snel stijf en drukte tegen haar buik aan.

"Wat wil je?" Fluisterde hij in haar oor. "Eerst praten of eerst neuken?"

Tania keek hem met een blosje op de wangen aan maar antwoordde niet.

"Goed, dan zal ik maar in jouw plaats beslissen." Grijnsde hij. "Ik zit er nog altijd mee dat ik je gisterenavond niet kon bevredigen zoals jij je wou."

"Dat geeft niet. Je hebt me toch lekker gebeft." Fluisterde ze hees.

Hij kneep met beide handen in haar kontje.

"Ga naar de woonkamer en doe je bloes en rok uit. De rest hou je aan."

Haar naaldhakken tikten over de marmeren vloer terwijl ze hem voorging naar de woonkamer.

"Gaan we niet naar de slaapkamer?" Vroeg Tania, terwijl ze gekleed in naaldhakken, gordeltje en kousen voor hem stond.

Thomas schudde het hoofd. "Op het tapijt is romantischer."

Snel kleedde hij zich uit. Zijn ogen gleden genietend over haar figuur. Verdomme, ze leek wel een luxehoer in deze uitrusting.

Toen hij naakt was kwam hij bij haar staan en vingerde haar natte poesje. Een licht gekreun ontsnapte aan haar lippen.

"Mijn teefje is al heet, merk ik." Grinnikte hij.

Toen begon hij met beide handen haar borsten te strelen en te kneden. Hij zoog afwisselend aan de ene en dan aan de andere tepel. Haar gekreun werd luider. Dan zette hij zich op zijn knieën en ademde het zoete aroma van haar honingpotje in.

"Wil mijn sletje gelikt worden?" Vroeg hij, naar haar opkijkend en haar heupen vastpakkend.

"Neuk me, doe met me wat je wilt." Bracht Tania er hees uit, terwijl te met haar heupen begon te draaien en te stoten.

"Ik zie dat jij je tenminste hebt geschoren sinds gisterenavond... Niet vergeten dat ik je kutje altijd kaal wil hebben, zelf geen stoppeltje..."

Thomas trok de lippen van haar flamoes open en tintelde met zijn tong haar genotsknopje, terwijl hij één en dan twee vingers in haar opgewonden liefdesgrotje stak. De strakheid van haar kut bleef hem verbazen.

Tania moet erg opgewonden geweest zijn, want nauwelijks veertig seconden later kwam ze voor de eerste keer klaar.

"Jaaa..." Schreeuwde ze, terwijl ze haar kruis dichter op zijn gezicht drukte en met haar handen steun zocht op zijn schouders.

"Je laat er geen gras over groeien." Grijnsde Thomas rechtkrabbelend. "Nu jij... Op je knieën en sabbel een beetje aan je heer en meester."

Even later voelde hij haar lippen op zijn ballen. Ze nam zijn penis met beide handen vast en nam hem langzaam in haar mond. Thomas liet haar korte tijd verder doen, dan had hij een idee.

"Wacht, laat me op mijn rug op het tapijt liggen." Zei hij. "Standje negenenzestig, ik wil met je twee gaatjes spelen."

"Ga je mijn aarsje likken?" Vroeg Tania, terwijl ze ondersteboven op hem kwam liggen. "Wil je me daar ook vingeren?... Ik vind het helemaal niet vies meer."

"Ik wil er anders wel iets groter insteken dan alleen maar mijn vinger." Zei Thomas, gefascineerd opkijkend naar het kruis van Tania.

Glimlachend keek ze achteruit en positioneerde haar anale opening vlak boven zijn mond. Zijn neus zat in haar bilspleet en hij rook de delicate mengeling van het aroma van haar poepertje en kutsappen. Hij stak zijn rechtermiddelvinger in haar opgewonden poes en bracht hem langzaam een paar keer in en uit. Tania zette haar knieën wat verder uit elkaar om hem ruimer baan te verlenen en nam zijn pik in haar mond. Op dat moment trok hij zijn vinger terug en begon aan haar rechtopstaande clitje te likken. Ze kreunde en begon lichtjes met haar heupen te draaien. Afwisselend likte hij haar spleet, genietend van haar zilte en tegelijk zoete wijfjeshoning, en zoog aan haar genotsknopje.

Tania kreunde langgerekt en liet zijn piemel uit haar mond ontsnappen. Thomas gaf haar een klap op haar kont en gebood haar verder te gaan. Dan stak hij opnieuw een vinger in haar kut om hem goed nat te maken en zocht dan haar kontgaatje op. Hij bevochtigde het bruine sterretje een paar maal met haar eigen kutsap en drukte dan voorzichtig zijn vinger naar binnen, terwijl zijn lul zalig gemasseerd werd door haar tong en gehemelte. Hij vingerde haar tot hij, tot aan het tweede vingerkootje in haar zat. Dan trok hij zijn vinger terug en begon vol overgave aan haar ontspannen, wijd open anus te likken. Hij trok haar beide bilhelften uit elkaar om zijn tong zo ver mogelijk in haar strakke gaatje te steken. Ze kreunde en trilde van genot en begon hem nog sneller en intenser te pijpen. Haar druipende kut wreef over zijn kin, terwijl haar aars zich opende als een bloem om zijn wriemelende tong nog verder toe te laten.

Thomas kwam in niet meer dan een minuut klaar. Zijn dijen omklemden haar hoofd zo hard ze konden toen hij zijn eerste sperma van die dag in haar schoot. Hij hoorde haar kokhalzen en duwde haar hoofd verder naar beneden.

"Zuig me leeg, tot de verdomde laatste druppel." Bracht hij er met op elkaar geklemde tanden uit.

Als het gehoorzame meisje dat ze geworden was, voldeed ze aan het verzoek. Ze kneep zelfs in zijn ballen alsof ze er het laatste restje wou uithalen.

Toen zijn orgasme was weggeëbd kwam ze verliefd in zijn armen liggen, half op hem, haar vochtige snee tegen zijn bovendij gedrukt. Terwijl ze zachtjes zijn ballen bleef strelen, gaf ze hem een langdurige tongzoen. Pas minuten later liet ze hem los om hem aan te kijken met haar zwoele, bruine ogen.

"O Thomas, ik hou toch zoveel van jou." Zei ze. "Ik zou alles willen doen om maar met jou te zijn... Geloof je dat?"

"Ja." Zei hij ernstig glimlachend. "Dat geloof ik."

Trouwens, had hij daar niet alle reden toe na hun gesprek van gisterenavond? Praten helpt, daar was hij nu wel zeker van.

"Ik heb zin om te vrijen van zodra ik je maar zie."

Ze legde haar hand op zijn ondertussen al weer stijf geworden lul en begon er zachtjes aan te trekken, suggestief naar hem glimlachend.

"Zet je op handen en voeten liefje." Gromde Thomas. "Ik ga je neuken als de loopse teef die je bent."

Tania had geen verdere aansporing nodig. Ze stak haar kont naar hem uit en keek hem verwachtingsvol aan.

"Doe je knieën niet zo ver uit elkaar, schatje." Zei hij. "Ik wil je kut zo strak mogelijk om mijn lul voelen."

Ondertussen streelde hij haar venusheuvel met zijn handpalm. Ze was al nat en werd nog natter door zijn aanraking. Dan stak hij zijn lul tussen haar beiden bilhelften en penetreerde langzaam de hete, gewillige kut, die door haar houding inderdaad enorm strak was geworden.

"Ja, neuk me. Het is zo lekker. Ooooo... Jaaaaa..." Kreunde Tania.

Ze begon sensueel met haar kont te draaien terwijl haar liefdesgrotje zijn paal verzwolg. Thomas stak zijn handen onder haar buik en begon haar heen en weer wiebelende borsten te kneden en te masseren. Hij begon te stoten, te langzaam naar de zin van Tania.

"Neuk me verdomme harder!" Schreeuwde ze, achterom kijkend en met haar achterste terugstotend. "Maak me klaar, laat me zo snel mogelijk komen."

Thomas zette zijn handen in haar heupen en begon snel en hard in haar hete vlees te stoten. Telkens als hij helemaal in haar zat, gilde Tania het uit van genot. Ze kwam een eerste keer schreeuwend klaar, toen Thomas zich pas opgewarmd voelde. Hij stootte door tot haar orgasme wegebde en liet zijn penis toen uit haar glippen.

"Leg je hoofd op het tapijt en doe je bilhelften met te handen van elkaar." Beval hij toen. "Ik ga je kont neuken... Wil mijn slet in haar kont geneukt worden?"

Tania keek wat angstig achterom, terwijl Thomas twee vingers in haar kut stak en haar achterpoortje bevochtigde met haar eigen sappen.

"Ga morgen maar naar de apotheek. Zorg er voor dat ja van nu af aan vaseline in huis hebt."

"Ik zal het niet vergeten, Thomas." Tania tastte tussen haar benen door naar zijn stijve neukpaal en begon hem zachtjes te strelen.

Ze keek hem aan, haar blik een mengeling van lust, onderwerping en een vage angst.

"Hij is zo groot, denk je dat hij zal passen?" Vroeg ze.

"Natuurlijk... Hij is er de eerste keer immers in gegaan?"

Thomas trok met de vingers van zijn linkerhand haar bruine sterretje open en bracht met de ander zijn penis in stelling.

"Ontspan je en trek je niet weg. Als je pijn voelt zal het des te heerlijker worden."

Hij stak zijn eikel heel even in haar kut om hem goed te bevochtigen en duwde dan tegen haar sluitspier aan, die langzaam en wat onwillig meegaf. Twee, drie keer hard duwen en hij zat in haar. Haar anus voelde als een strakke band aan om zijn geslacht. Om Tania's gezicht lag een pijnlijke trek, toen zijn penis helemaal in haar zat en haar sluitspier maximaal werd uitgerekt.

Thomas keek grijnzend op haar neer. "Je poepertje voelt heerlijk aan... Je zult ervan houden."

"Alsjeblieft, begin met mij te neuken."

Thomas begon voorzichtig heen en weer te bewegen. Natuurlijk wou hij haar niet te veel pijn doen, maar veel sneller had hij door de strakheid van haar anus toch niet kunnen gaan. Geleidelijk aan ontspande ze zich een beetje meer, zodat hij zich een beetje vrijer kon bewegen. Ook Tania leek er wat meer van te genieten, tenminste als je kon afgaan op de zachte, wiegende bewegingen van haar heupen.

Vertederd keek hij op haar neer. Ze lag met een wang op het tapijt, de ogen gesloten en met een flauwe glimlach om haar lippen.

"Vindt je het fijn?" Vroeg hij.

"Mmmm..." Prevelde ze. "Nu wel. Het voelt vreemd aan, maar het is heerlijk."

Thomas, die zijn eigen hoogtepunt voelde naderen, begon haar sneller te neuken, wat aan haar lippen een zacht kermend geluid deed ontsnappen. Spoedig hield hij het niet meer.

"Ik kom klaar!" Brulde hij. "Recht in je hete, geile kont."

Direct daarna gulpte zijn zaad in haar darmkanaal. Thomas gromde en kreunde van genot. Haar strakke aars persten zijn lul tot de laatste druppel leeg. Dit zou de toch al rijk gevulde annalen van zijn seksuele herinnering ingaan als een der mooiste neukpartijen.

Zijn lul verslapte langzaam in haar kont. Glimlachend speelde hij met haar borsten tot hij zijn penis uit haar voelde glijden. Dan hielp hij haar overeind en omhelsde haar.

"Dat was goed." Mompelde ze. "Ik zou het voortdurend met je willen doen."

Thomas kuste haar in de nek, vlak naast de sporen van een zuigzoen. Als hij bijna verdwenen was, zou hij wel voor een nieuwe zorgen. Hij wou dat ze zich altijd bewust was van hem en zijn rechten op haar lichaam als ze zich in een spiegel bekeek.

"Laten we ons in de badkamer wat opfrissen." Fluisterde Tania in zijn oor. "Ik heb je ook nog het één en het ander te vertellen."

Ze stapte in haar naaldhakken, die ze had uitgedaan toen ze zich op handen en knieën had gezet. Dan nam ze Thomas bij de hand en trok hem mee.

Thomas voelde zich een koning in de ruime badkamer.

Hij had Tania bevolen te knielen en zijn penis met washandje en zeep schoon te maken. Zijn moeder zou de smaak van de kont van haar vriendin zeker niet op prijs stellen.

"Klaar." Tania hees zich aan de wasbak overeind.

"Heb je de huissleutel voor mij laten aanmaken?" Vroeg Thomas bij het verlaten van de kleine ruimte.

"Ja, Thomas. Ze liggen op het salontafeltje klaar."

In de woonkamer zocht hij zijn kleren bij elkaar.

"Goed, maak me een kopje koffie terwijl ik me aankleed." Zei hij.

In plaats van in de keuken te verdwijnen, raapte Tania haar rokje en blouse op.

"Laat liggen, jij kleed je pas aan als ik weg ben."

Terwijl Tania met de koffiezet in de weer was, kleedde Thomas zich aan. Op het moment dat hij de voor hem bestemde huissleutels gevonden had om ze in zijn jas te laten verdwijnen, kwam ze binnen met zijn warme drankje.

"Je ziet er echt schattig uit met dat gordeltje, op en tot vrouwelijk." Complimenteerde Thomas haar, terwijl ze zich bukte om het kopje op het salontafeltje te zetten.

"Dank je Thomas, ik doe het voor jou." Straalde ze.

Thomas klopte lachend op de lege plaats naast hem. "Kom hier. Vertel me eens over dat bezoek bij de advocaat."

Tania's gezicht was bedrukt en haar mondhoeken trilden terwijl ze zich tegen hem aandrukte.

"Het is blijkbaar helemaal geen goed nieuws." Zei hij zacht, terwijl hij deed alsof hij van niets wist.

"Mijn man zit in de gevangenis omdat hij een leerling van mijn klas omver heeft gereden. Daar kan ik toch niet blij met zijn." Tranen sprongen in haar ogen.

Thomas nam langzaam een paar slokken van zijn koffie, vooraleer te antwoorden. "Natuurlijk niet... Blijft hij aangehouden?"

Tania knikte. "Voorlopig toch. Hij heeft een agent, die hem tot staan heeft gebracht, ook nog eens een knietje gegeven. Dat gaat hem zwaar worden aangerekend."

Thomas trok zijn wenkbrauwen op.

"De advocaat heeft gezegd dat moest Klaas vrijkomen hij in ieder geval voorlopig op een gemeubelde studio bij zijn kantoor gaat wonen."

"Dat is niet slecht... Betekent dit dat hij wil scheiden?"

"Volgens de advocaat wel. Hij is van plan zo snel mogelijk bij zijn snol van een secretaresse in te trekken. Binnenkort krijg ik een papier met een voorstel tot voorlopige maatregelen. Het kan me niet snel genoeg gaan."

"Laat je niet in de zak zetten, meid." Zei Thomas bemoedigend, terwijl hij een hand op haar dij legde.

"Ik krijg het huis, maar dat kan ik meteen ook zo kwijt zijn." Zei Tania scherp, hem van opzij aankijkend. "Weet jij daar iets van?"

Thomas knikte onwillig. "Mijn vader heeft gisterenavond iets gezegd over een zakelijke overeenkomst waarvoor dit huis als onderpand diende."

"Daar heeft de advocaat alles over verteld. Die overeenkomst gaat dus niet door en er zal schadevergoeding betaald worden. Klaas heeft al min of meer toegezegd dat hij het cash gaat regelen op voorwaarde dat ik me tevreden stel met het huis... Er gaat dus een flinke bom duiten aan mijn neus voorbij."

"Je hebt het huis nog... Dat is het belangrijkste."

"Wat dat betreft moet je vader ook nog akkoord gaan."

"Maak je daar over geen zorgen. Mijn moeder praat wel met hem... Ik beloof je dat je nooit tegen je wil dit huis zult moeten verlaten... Wat er ook gebeurd."

"Wat bedoel je daarmee?"

"Mijn vader heeft gezegd dat als het huis in zijn handen komt hij het aan mij zal schenken... En ik zal beslissen dat jij hier mag blijven wonen."

Grijnzend keerde Thomas zich naar Tania om, die hem eerder twijfelend en onzeker bleef aanstaren. Hij gaf een kneepje in haar dij.

"Wat er ook van zij, we zullen altijd bij elkaar zijn... en dat is toch het belangrijkste, niet?"

"Ja Thomas, jij weet wat het beste voor ons is." Knikte ze.

Thomas keek op zijn horloge. Het was twintig na vijf.

"Sorry, maar ik moet naar huis." Zuchtte hij.

"Kom je vanavond nog terug?" Vroeg Tania hoopvol.

Thomas schudde teleurgesteld het hoofd. "Vanavond gaat niet, schatje. Ik moet studeren voor mijn toets van natuurkunde. Maar morgen slapen we samen. Ik breng een vriendinnetje mee... Herinner jij je dat andere speciale meisje waarover ik je gisteren sprak?"

Tania knikte.

"Ik wil dat jullie morgen elkaar leren kennen. Ik ben er zeker van dat jullie het heel goed met elkaar zullen stellen."

"Ik zal mijn best doen."

"Goed, we komen tegen achten... Zorg jij voor iets lekkers op tafel of gaan we op restaurant?"

"Ik kook wel voor ons." Zei Tania met iets van gekwetste trots.

Thomas was gewoon zijn huis langs de achterdeur binnengegaan. Zijn moeder had zijn auto zien staan en had zijn briefje gelezen. Het was dus voor haar een koud kunstje te raden waar hij zat. Dat bleek ook zo toen hij de keuken binnenkwam.

"Zo, hoe stelt Tania het? Zit ze niet te diep in de put?" Begroette ze hem, terwijl ze opstond van haar stoel.

Ze was gekleed in een strakke sportbroek tot halverwege haar dijen en in een T-shirt dat een paar maten te groot voor haar was. Haar kapsel had ze opgebonden tot een paardenstaart.
Thomas kuste haar vol op de mond en legde zijn handen op haar kont om haar dicht tegen zich aan te trekken. Sylvie sloot de ogen en opende haar mond om zijn dwingende tong toe te laten. Toen ze elkaar loslieten, tastte ze naar zijn halfstijve lul.

"Ik weet zeker dat je haar al goed hebt opgebeurd." Zei ze. "Is ze goed in bed?"

"Jij bent de beste." Grijnsde Thomas. "Maar Tania weet het van het huis en is er de put van in."

Kort vertelde hij zijn moeder wat hij allemaal vernomen had.

Na afloop knikte zijn moeder instemmend. "Je hebt gelijk... Tania heeft recht op dat huis... Maar laten we afwachten wat je vader morgen te vertellen zal hebben... Als het moet zal ik hem zeker kunnen ompraten. Het kan niet anders of die Klaas bulkt van het geld."

Thomas gaf zijn moeder een kneepje in haar kont. "Laten we het hopen... Maar trek nu maar een kort rokje aan. Ik vind niets sexy aan wat je nu aanhebt."

Sylvie Devos sloeg zijn hand weg en zei verontwaardigd: "Mijnheer weet zeker niet dat ik voor hem boodschappen heb gedaan met de fiets. Merk je niet hoe bezweet ik ben?"

"Sorry liefje, dat kon ik niet weten." Suste Thomas haar. "Ik maak ons wel iets te eten klaar."

"Ik heb anders niet veel honger." Zei Sylvie. "Ik neem liever nu een douche... Doe jij dat straks ook maar. Ik wil niet dat je naar een andere vrouw ruikt als je met me in bed duikelt."

Thomas greep haar bij de arm en trok haar bij zich.

"Ik heb een beter idee." Zei hij. "Ik steek een pizza in de oven en we nemen samen een bad."

Lachend stak Sylvie haar duim in de hoogte. "Dat is pas een idee."

"Ja hoor, ik ga meteen aan de slag."

Thomas voegde de daad bij het woord.

Nadat ze gegeten hadden deed hij het kleine beetje vaat die er was, terwijl Sylvie al naar boven gegaan was. Op zijn kamer kleedde hij zich uit en liep naar de badkamer die zijn ouders gebruikten. Zijn moeder controleerde de temperatuur van het water. Haar grote, stevige joekels, met hun vooruit priemende tepels, deinden bij elke beweging die ze maakte. Glimlachend bewonderde hij deze prachtige vrouw die zijn moeder was. Zijn piemel werd snel stijf, terwijl hij zijn ogen liet glijden over haar ronde heupen die overgingen in de meest sexy, taps toelopende dijen. Ze draaide zich om het badschuim weg te zetten waardoor hem een blik werd gegund op het mooiste achterste dat hij ooit gezien had.

"Doe er maar niet te veel water in. We moeten er met zijn beidjes is." Grijnsde hij.

Zijn moeder draaide zich geschrokken om. Haar hand tastte naar haar goddelijke boezem.

"Och, je deed me schrikken. Ik heb je niet horen binnen komen." Zei ze. "Maar maak je geen zorgen... Heb je nog niet gemerkt dat het een badkuip voor twee personen is?"

Nee, dat had Thomas nog niet. Hij gebruikte het sanitair dat bij de gastenkamer hoorde.

Sylvie gaf hem een speelse tik tegen zijn lul.

"Wordt dat ding van jou dan nooit slap?" Zei ze vol bewondering, goed wetende dat haar zoon haar beste vriendin al een paar keer verwend had.

"Niet als ik met een hete seksgodin als jou in dezelfde kamer ben." Reageerde Thomas.

"Vleier." Grijnsde Sylvie, terwijl ze voorzichtig in het bad stapte.

Thomas volgde haar. Zijn moeder gaf hem een kus op zijn lippen en stak een stuk zeep in zijn handen.

"Was me." Zei ze. "Masseer me maar lekker met die sterke handen van jou. Mijn spieren zijn helemaal stijf van het fietsen... Blijkbaar is mijn conditie een heel stuk minder dan ik dacht."

Thomas manoeuvreerde zich achter haar rug. Eerst begon hij langzaam haar schouders in te zepen, om haar dan zachtjes te masseren. Genietend gaf Sylvie zich over aan zijn strelingen. Ze tastte naar zijn lul en begon hem zachtjes af te trekken. Ze liet hem los om voorover te buigen zodat hij ook haar onderrug kon wassen. Verbaasd keek ze achterom toen hij onverwacht haar heupen beetpakte en die uit het water tilde. Zijn ogen keken haar staalhard aan.

"Hef je kontje eens op." Zei hij. "Ik ga je daar eens goed inzepen... Tania heb ik daar al lekker verwend, en jij mag zeker niet onderdoen."

Hij wreef met zijn middelvinger over haar strakke sterretje. Door de zeep en het water gleed hij gemakkelijk naar binnen. Sylvie bood geen weerstand. Ze zette zelfs haar knieën wat uit elkaar om hem ruimer baan te verlenen.

"Je bent daar geen maagd meer, Sylvie." Constateerde haar zoon.

"Blijkbaar ben je een kenner." Glimlachend keek ze achterom, terwijl hij haar kutje en bilspleet begon in te zepen.

"Een vrouw die geen anaal doet is slechts een halve vrouw."

"Voor jou wil ik op en top vrouw zijn." Kreunde Sylvie heupdraaiend, genietend van het gevoel van zijn strelende handen op haar meest gevoelige delen. "Doe me alleen geen pijn, anders is het afgelopen."

Thomas nam een spons en spoelde haar kont af.

"Kom op mijn schoot zitten, met je rug naar me toe." Beval hij daarna zijn moeder.

Sylvie liet zich voorzichtig opnieuw in het water zakken. Thomas drukte zijn piemel naar beneden zodat die zich tegen haar neukspleet aan kon nestelen. Hij stak zijn handen onder haar oksels door en begon haar borsten in te zepen. Sylvie kreunde terwijl hij haar tepels kneedde tot ze hard als kiezelsteentjes werden. Ze nam de penis van haar zoon beet en ging wat hoger zitten om hem in haar broeierige kut te laten glijden. Ze begon hem langzaam te berijden terwijl zijn handen zich vaster om haar borsten knelden. Ze rees en daalde zachtjes om niet te veel water over de badrand te laten klotsen.

"Och Thomas, daar heb ik de hele dag aan gedacht." Kreunde ze.

Thomas liet haar begaan tot hij haar voelde verstijven en zij met zachte gilletjes klaarkwam.

"Hef je kont op." Zei hij dan.

Hij nam zijn lul vast en stuurde de eikel naar de aarsopening van zijn moeder.

"Pak hem vast en steek hem erin." Zei hij, terwijl hij met zijn vingers haar bruine sterretje wat opentrok.

Zonder een woord te zeggen voldeed Sylvie aan de wens van haar zoon. Ze zette haar voeten wat uit elkaar en liet zich dan op zijn lul zakken. Het badwater maakte dat er geen glijmiddel nodig was. Toch huiverde ze onwillekeurig toen zijn eikel haar rectum opensperde en centimeter na centimeter in haar darmen verdween. De sterke handen van haar zoon omknelden haar heupen en zorgden voor de nodige steun.

"Och Sylvie, wat een fijn gevoel." Kreunde Thomas, hoewel hij een beetje teleurgesteld was dat zijn tweede kontje van die dag niet zo strak was als het eerste.

Toen zijn lul halfweg in haar anus stak, sloeg hij zijn armen om haar buik en trok haar tegen zich aan tot haar kont op zijn billen rustte en hij haar helemaal had doorboord.

Sylvie slaakte een gil, van pijn en verassing, maar deed geen poging zich los te maken. Ze bleef even zitten om opnieuw gewoon te worden aan het gevoel van een neukpaal in haar achterpoortje. Achter haar gromde Thomas ongeduldig en trachtte haar omhoog te tillen.

Sylvie sloeg op zijn handen. "Laat me nou maar even... Het is al zo lang geleden dat ik me zo heerlijk gevuld heb gevoeld."

Een paar seconden later begon ze omhoog en omlaag over zijn paal te bewegen. Thomas kreunde van genot en liet zijn handen omhoog glijden om met haar borsten te spelen. Het water klotste bij beetjes over de rand van de badkuip, maar dat kon niemand iets schelen.

"Hou je stil." Beval hij plots.

Hij rees omhoog op zijn knieën, haar met zijn lul helemaal in haar kont meetrekkend.

"Zet je op je knieën en pak de badrand vast."

Sylvie deed wat haar gevraagd werd. Haar zoon begon haar met forse stoten te berijden. Hij kon nu dieper in haar en telkens zijn buik haar kont raakte slaakte ze een gil. Het deed werkelijk pijn als hij helemaal in haar zat. Het water bleef maar over de rand stromen, overstemd door het kletsende geluid van zijn heupen tegen haar billen.

"Vinger mijn kut!" Riep ze, terwijl ze zijn hand van haar borst afduwde om ze naar haar natte, verlangende snee te duwen.

Thomas lachte en begon haar genotsknopje vakkundig te bewerken, terwijl hard in haar kont bleef stoten. Sylvie maakte met korte, hoge kreetjes duidelijk dat het goed was, haar hoofd in vervoering achterover geslagen. Tot tevredenheid van haar zoon begon ze terug te stoten om zijn lul langer in haar achterste te houden.

Sylvie kwam met een langgerekte schreeuw het eerst klaar. Ze viel voorover op de rand van de badkuip, terwijl haar minnaar twee vingers in haar vagina stak. Hij bleef nog een aantal seconden verder pompen en toen hij grommend klaarkwam gaf hij haar een harde klap op haar billen. Zijn handen omknelden haar heupen zo hevig dat er rode striemen achterbleven, terwijl zijn sperma in de darmen van zijn moeder gutste.

Hij stak zijn handen onder haar oksels en hees haar voorzichtig overeind. Met zijn lul nog steeds in haar kont kuste hij haar in de nek.

"Zo, nu heb ik je overal gehad... En het was echt de moeite waard." Fluisterde hij in haar oor, terwijl zijn slapper wordende lul uit haar rectum gleed.

"Jongen, wat weet jij me te verwennen." Kirde zijn moeder. "Je bent een natuurtalent ofwel heb je een heel goede leermeesteres gehad... Vertel me eens, wie heeft jou zo leren neuken?"

Thomas antwoordde niet onmiddellijk. Hij kon haar moeilijk vertellen dat het Betty Mansard was met wie hij een vervolmakingcursus had gevolgd. De op seks beluste apothekeres had een zeer slechte reputatie in het dorp en werd in het gewone sociale leven zoveel mogelijk gemeden. Ook zijn moeder, hoewel ze een goed vriendin was van de zuster van Betty, beschouwde haar als een hoer en had haar zoon gewaarschuwd tegen haar.

"Ik heb de volmaaktste vrouw die ik ken in mijn armen." Zei hij dan. "Daar doe ik extra mijn best voor."

"Kom vleier, het water koelt te sterk af."

Sylvie wou rechtstaan, maar haar zoon hield haar tegen. Hij stak een stuk zeep in haar handen.

"Was eerst mijn lul." Zei hij. "Dan is hij proper genoeg om je vanavond verder te verwennen."

Sylvie zette zich op haar knieën en begon zijn lul in te zepen.

"Gaan we niet eerst naar de slaapkamer?" Vroeg ze, smachtend naar hem opkijken.

"Verdomme, krijg jij er dan nooit genoeg van?" Vroeg hij. "Denk je dat de kabouters mijn schoolwerk komen maken?"

Verbaasd schudde Thomas het hoofd. Nooit had hij kunnen denken dat zijn moeder zo een gewillig sletje zou zijn.

Hoofdstuk 10.

Vrijdagavond om ongeveer tien voor zeven belde Thomas bij Evy aan. Ze woonde samen met haar moeder in een eenvoudig rijhuis, twee straten verwijdert van de villa van Betty Mansard.

Thomas had Evy liever opgehaald op een neutrale plek, een cafeetje of zo. Maar zij had hem verteld dat haar moeder er op stond hem eerst te zien, anders mocht ze misschien het huis niet uit. Haar moeder was nogal overbeschermend en wou zeker onder controle houden met wie haar lieve dochter omging. Nou, dacht hij, in het geval van nichtje Bea en Betty was ze daar niet helemaal in geslaagd.

Zoals Thomas al halvelings verwacht had, was het de moeder van Evy die de deur kwam opendoen. Het was een vrouw van eind de veertig, met hetzelfde kapsel als haar dochter, een scherp gezicht en intelligente, donkerbruine ogen die hem nu van kop tot teen onderzoekend opnamen. Ze zag er anders uit dan hij had verwacht. Eerlijk gezegd had hij verwacht een gezette matrone aan te treffen met doorzakkende borsten in een veel te ouderwets kleed. De moeder van Evy was echter een vrij knappe, slanke dame met een middelmatige boezem in een laag uitgesneden blouse. Verder nog droeg ze zwarte panty's die goed bij haar pasten en een rok tot halfweg haar dijen. Ze beviel hem wel. Thomas nam zich voor zo spoedig mogelijk goede vrienden met haar te worden. Per slot van rekening had hij een wondermiddel in zijn bezit om dat te bereiken.

"Goedenavond, mevrouw. Ik ben Thomas" Zei hij. "Ik kom Evy halen."

"Zo, je bent haar vriendje." Zei de moeder van Evy. Ze stak vriendelijk glimlachend haar hand uit. "Isabelle Wagenaar, de moeder van Evy... Jij bent dus die Thomas waarover mijn dochter zo enthousiast heeft verteld."

Ze keek hem diep in de ogen terwijl ze zijn hand schudde. Ze vond de grote, gespierde jongen met zijn donkerblonde haar best wel een knappe verschijning. Dat maatpak en die donkerrode, zijden das gaven hem een gedistingeerd uiterlijk. Ze hield alleen niet van die harde trek om zijn mond. Maar dat waren maar bijkomstigheden. Die jongen was beslist een zeer goede partij, ze nam zich voor haar dochter op het hart te drukken goed voor hem te zorgen. Als ze eerlijk was, moest Isabelle ook bekennen dat hij haar verre van onverschillig liet. Sinds haar man zes jaar geleden was overleden had ze geen seks meer gehad. Nadat ze jarenlang daar niet aan had gedacht, viel deze zelf opgelegde onthouding haar steeds zwaarder en begon ze steeds vaker te fantaseren over jongere, knappe mannen die hun lusten op haar botvierden en haar keer na keer tot een hoogtepunt voerden. Thomas was precies haar type. In haar gedachten zag ze al hoe hij haar en niet Evy mee uit nam om haar dan na afloop te neuken op de achterbank van zijn witte BMW die vlak voor de voordeur geparkeerd stond.

Thomas kuchte ongemakkelijk. Isabelle Wagenaar schrok toen ze merkte dat ze zijn hand nog steeds in de hare hield.

"Excuseer." Stamelde ze, terwijl ze zijn hand losliet. "Ik was aan het dromen. Dat overkomt me anders nooit."

"Dat heeft niet." Glimlachte Thomas. "Ik ben er zeker van dat het een mooie droom was."

De moeder van Evy glimlachte ongemakkelijk. Ze maakte een uitnodigend gebaar en sloot de voordeur achter hem.

"Evy is zich nog aan het aankleden." Zei ze, terwijl ze hem voorging naar de woonkamer. "Je weet hoeveel tijd dames daar meestal voor nodig hebben."

Thomas knikte vriendelijk begrijpend terug. Hij had alleen maar aandacht voor het zacht wiegende kontje van de moeder van Evy, er over fantaserend hoe het zou zijn met moeder en dochter tegelijk het bed in te duikelen.

Isabelle nodigde hem uit in de sofa te gaan zitten en vroeg of hij iets wou drinken. Thomas koos voor mineraalwater, ten slotte moest hij nog rijden.

Toen ze uit de keuken terugkeerde met het gevraagde, waarbij ze voor zichzelf een glas limonade meegebracht had, zette ze zich aan het uiteinde van de sofa neer.

"Duurt het niet te lang?... Hopelijk heb je niet op een bepaald uur gereserveerd?" Vroeg ze.

"Nee, we gaan bij vrienden eten... Dat is tenminste gezellig."

"Wil je niet dat ik haar even ga zeggen dat je er bent?"

"Ik heb geen haast." Verzekerde Thomas haar.

"Evy is erg zenuwachtig." Lachte Isabelle. "Tenslotte is het jullie eerste echte avondje uit."

Thomas knikte begrijpend en nam een slokje van zijn mineraalwater.

"Je bent haar eerste vriendje... Wist je dat?"

"Ja, dat weet ik." Knikte Thomas. "Ze is ook mijn eerste vriendinnetje."

"Och, kom nou... Dat geloof ik niet." Isabelle proestte het uit.

"Toch is het zo."

Het gesprek werd onderbroken door de binnenkomst van Evy. Haar moeder had haar het eerste opgemerkt en was recht gesprongen.

"Och, Evy. Je ziet er erg mooi uit. Dat heb je nog nooit voor iemand gedaan."

Evy kleurde rood van verlegenheid en bleef in het midden van de woonkamer staan.

Thomas keek haar bewonderend aan. Haar moeder had gelijk. Ze zag er inderdaad knap uit. Ze was bij de kapper geweest en had met minimaal, maar vakkundig aangebrachte make-up haar ronde gezichtje een expressieve schoonheid verleend. Hij hield echter vooral van haar kledij, een hooggesloten witte blouse met veel franjes en een duidelijk nieuwe lederen broek.

"Dag knappe meid van me." Zei Thomas.

Evy keek eerst eens in de richting van haar moeder en sloeg dan haar armen om de schouders van Thomas en gaf hem een kus in de hals.

"Evy, ik heb gehoord dat jullie gaan eten." Zei Isabelle Wagenaar, verbaasd door het gedrag van haar anders gereserveerde en zelfs uiterst geremde dochter.

"Ja mama."

Isabelle was rechtgestaan en lachte naar Thomas. "Ze is al de halve week aan het diëten. Wedden dat het paar honderd gram die ze kwijt is er zo weer aanplakken?"

"Mama, je mag zo negatief niet zijn."

"Haasten jullie je maar weg, zo kan ik ook vertrekken." Zei Isabelle Wagenaar, terwijl ze naar een jas greep die over een stoel ged****erd was. "Evy, vergeet niet het niet te laat te maken. Je moet morgenmiddag bij je projectgroep zijn."

"Ja mama, verpest mijn enige vrije avond van deze week niet."

"Evy brengt dit weekend bij een vriendin van de universiteit door. Ze moeten een werk afmaken dat volgende maandag absoluut bij de vakassistent moet zijn." Verduidelijkte haar moeder tegen Thomas.

"Geen probleem... Ik zie er wel op toe dat ze niets sterkers dan fruitsap tot zich neemt." Zei deze laatste opgewekt.

"Nu moet ik absoluut weg." Zei Isabelle Wagenaar, nadat ze haar jas had aangetrokken en op haar horloge keek. "Een tante van me heeft haar heup gebroken en ze rekent op me om het weekend bij haar door te brengen."

"Wat erg, wens ze spoedig herstel toe." Drukte Thomas zijn medeleven uit.

Tot zijn verbazing knipoogde ze naar hem. De onderliggende boodschap was duidelijk. Je kunt mijn dochter in haar eigen bed te pakken nemen, in plaats van op de achterbank van je wagen in één of andere duistere buurt.

Evy maakte zich van hem los om haar moeder een kus op de wang te geven.

Gezamenlijk verlieten ze het huis. Thomas kroop achter het stuur van zijn wagen en legde zijn hand op de dij van zijn vriendinnetje.

"Speeltijd, Evy." Zei hij.

Evy verstrakte lichtjes en straalde dromerig voor zich uit.

"Je weet dat we gaan eten bij mijn andere vriendin Tania?"

Evy knikte.

"Ze is speciaal voor mij, maar niet zo speciaal als jij... Je bent de ware voor mij. Dat weet je toch."

Opnieuw knikte Evy.

"Ze heeft een groot bed om in te neuken... Daar heb je toch zin in, hé?"

"Ja, Thomas. Ik denk aan niets anders dan het met jou te doen." Zei Evy op trage en zwoele toon.

"Goed, misschien nodig ik Tania wel uit om iets met zijn drietjes te doen... Daar wordt je nu al opgewonden van."

"Ik kan niet wachten om met haar kennis te maken." Evy legde haar hand op de zijne en kneep er heel hard in.

"Dat is fantastisch. Ik weet dat we heel lang heel gelukkig met zijn allen zullen zijn." Grinnikte Thomas.

Hij maakte zijn hand los en startte de wagen.

Toen ze de straat uitreden, passeerden ze Isabelle Wagenaar die bij een bushalte aan het wachten was.

"Je moeder gaat natuurlijk niet naar een zieke tante." Zei Thomas terwijl hij haar met zijn hand begroette. "Ze heeft ergens een vriend door wie ze zich uitgebreid zal laten neuken... Gelijk heeft ze."

"Mijn moeder heeft geen vriend. Mannen interesseren haar niet meer sinds mijn vader is gestorven." Zegt ze.

"Spijtig... Ik zou haar anders eens lekker willen palen... Ik weet zeker dat het een heet ding is, eenmaal in de juiste stemming gebracht."

Thomas keek haar zijdelings aan, maar Evy staarde vooruit alsof wat ze gehoord had de normaalste zaak van de wereld was. Evy nam werkelijk alles aan wat hij zei of voorstelde.

"Ze lijkt me knap voor iemand van haar leeftijd... Hoe zou je het vinden indien ik met haar naar bed zou gaan?"

"Ik zou het niet prettig vinden. Maar als je het deed zou ik het wel aanvaarden."

Bij het volgende rode licht gaf Thomas haar een kneepje in de wang.

"Misschien doe ik dat ooit wel eens, als de gelegenheid zich voordoet." Zei hij. "Als je het merkt zal jij je realiseren dat het voor jouw bestwil is... Het is belangrijk dat ik met mijn schoonmama goed overweg kan... Heb je dat begrepen?"

Evy knikte, blij als een kind dat net een nieuw stuk speelgoed heeft gekregen.

"Ik weet zeker dat ze regelmatig met een natte snee rondloopt en daar helemaal door in beslag is genomen, een gewillige prooi voor de meest psychopathische rokkenjagers." Vervolgde Thomas. "Wie weet met wie ze dan thuiskomt. Voor je het beseft heb je een zak van een stiefpapa of een vriendje van je moeder die je lastig valt of je tenminste het leven onmogelijk maakt."
"Je hebt gelijk... Daar heb ik ook al aan gedacht." Reageerde Evy.

"Daarom dacht ik er aan om haar een beurt te geven als ik zie dat de nood haar hoog zit... Dan hoef jij je ook geen zorgen te maken."

Opnieuw knikte Evy bevestigend. Thomas dacht aan een andere van zijn seksuele fantasieën, naar bed gaan met een moeder en haar dochter. Misschien werd die nu heel snel bewaarheid.

Op het moment dat ze bij een rood licht moesten stoppen, draaide Thomas zich naar Evy om en knipoogde. Hij kneep zachtjes in haar in leder gehulde dij.

"Je mag er bij zijn of zelfs meedoen, indien je het niet betrouwd." Zei hij. "Het belangrijkste is dat we samen heel gelukkig worden... Hoe we het doen kan men als heel eigenaardig of vreemd beschouwen, maar dat is onze zaak."

Met zijn camera en fototoestel over zijn schouder geslagen, belde Thomas een tiental minuten later bij Tania aan. Weliswaar had hij de huissleutel, toch wou hij haar niet laten schrikken door onverwacht met Evy voor haar neus te staan. Vlak voor hij Evy ging ophalen, had hij zijn lerares Tania opgebeld om haar in trance zijn instructies en verwachtingen door te bellen. Ze verscheen dan ook in de deuropening zoals hij haar had opgedragen, in een laag uitgesneden blouse zonder beha en met een plooirokje dat zo kort was dat je haar kanten slipje kon zien telkens als ze bewoog.

Tania knikte Evy vriendelijk toe, die verlegen terugglimlachte, en gaf Thomas een innige tongzoen.

"De tafel is gedekt. Het eten is bijna klaar." Zei ze, toen ze hem even later buiten adem losliet.

Thomas stelde de jonge vrouwen aan elkaar voor, nadat de vrouwe des huizes opzijn was gestapt om hen binnen te laten.

Terwijl hij zijn jas uitdeed, stelde Thomas de dames aan elkaar voor.

"Evy dit is Tania... Tania dit is Evy." Zei hij. "Geven jullie elkaar maar een dikke zoen. Per slot van rekening zullen jullie heel goede, zelfs intieme vriendinnen worden."

De twee vrouwen kusten elkaar voorzichtig op de wang.

"Een beetje meer passie mag." Liet Thomas weten, terwijl hij zijn fotoapparaat in stelling bracht. "Tenslotte gaan wij met zijn drieën heel passionele momenten doormaken... Waarom geven jullie elkaar niet een tongzoen?... Jullie mogen elkaar ondertussen ook betasten."

Beiden keken hem even onzeker aan. Hij knikte hen bemoedigend toe. Traag en heel onwennig omhelsden ze elkaar en duwden hun lippen op elkaar. Tania sloot haar ogen terwijl Evy duidelijk het initiatief nam. Ze streelde de rug van de oudere vrouw en drukte haar dicht tegen zich aan, terwijl haar tong diep in Tania's mond stak.

"Dat is verdomme lief!" Schreeuwde Thomas uitgelaten, terwijl hij om hen heen liep en een paar foto's nam.

Evy had duidelijk al wat ervaring in de lesbische liefde. Voor de bijscholing van Tania zou echter zo spoedig mogelijk gezorgd worden.

Toen Evy haar losliet was het gezicht van Tania rood aangelopen. Haar tepels stonden stijf opgericht en duidelijk zichtbaar doorheen haar dunnen bovenkleding. Ze sloeg de ogen neer toen ze het glimlachende gezicht van Thomas zag. Ze sloeg haar armen om zijn schouders en drukte zich tegen hem aan.

"Ik laat Amanda zondag komen, tenminste als ze tijd heeft." Fluisterde Thomas in haar oor. "Zij zal je leren hoe je een andere vrouw moet verwennen... Jij en Evy zullen me niet alleen moeten delen, maar zullen ook minnaressen moeten worden... Begrepen?"

"Ja." Mompelde ze terug. "Ik absoluut naar de keuken nu, anders brand het eten aan."

Tania maakte zich los. Nadat ze Evy nog een hartige knuffel gegeven had verdween ze in de keuken.

"Binnen een kwartiertje kunnen we aan tafel." Kondigde ze aan.

Thomas nam Evy bij de hand en trok haar de salon in. Camera en fotoapparaat legde hij op het salontafeltje. Toen hij haar had geïnstalleerd in de divan en de afstandsbediening van de TV in haar handen gestopt had, nam hij zijn telefoon en belde Amanda op.

Het duurde even voor ze opnam.

"Amanda Smits." Zei ze.

"Hallo, het is Thomas hier... Herinner jij je me nog?"

"Ja natuurlijk, maar nog meer dat prachtwijfje dat bij jou was." Schaterde ze.

"Heb je zin om ons zondag te ontmoeten?... Ik wil niet alleen dat je Tania verwend, maar ook dat je haar inwijd in de lesbische liefde. Daar heb je toch geen bezwaar tegen, hé?"

"En om begluurd te worden door een knappe, viriele knaap en dan gespietst te worden op zijn hemelse lul?..." Lachte Amanda. "Daar teken ik onmiddellijk voor."

"Ik schiet wel een paar prentjes, maar dat is strikt voor mijn privécollectie."

Het bleef even stil aan de andere kant van de lijn.

"Normaal doe ik daar niet aan mee, maar jullie betrouw ik wel." Liet Amanda tenslotte weten. "Zorg alleen maar dat mijn gezicht er niet te veel op voorkomt."

"Beloofd. Wat zeg je van zondag om een uur of drie?"

"Uitstekend, komen jullie naar mij of omgekeerd?"

"Misschien dat jij even naar hier kunt komen. We wonen in een prachtvilla met alle comfort en discretie."

"Geef me dan maar het adres door. Dat is wat anders dan mijn piepklein appartementje."

Thomas stak zijn GSM op zak en liep naar de keuken, waar de braadlucht al het water in zijn mond bracht.

"Je bent van plan ons heerlijk te verwennen, Tania." Zei hij.

Tania was echter te druk in de weer om het compliment ten volle te appreciëren. Ze wees naar de keukentafel.

"Ik heb wat Martini dat jullie als aperitief kunnen gebruiken." Zei ze. "Er is ook een fles rode wijn, maar ik heb ze nog niet opengedaan omdat ik niet weet of jullie drinken."

"Drinken en neuken gaan niet samen, maar een klein glaasje kan geen kwaad." Zei Thomas luchtig.

Hij opende de ijskast en haalde er ijsblokjes en mineraalwater uit.

"Ik heb Amanda gebeld. Ze komt zondag op bezoek." Zei hij, terwijl hij drie glazen nam en er ijsblokjes in deed. "Ze zal je eens uitgebreid verwennen... Dat heb je trouwens ook verdiend, met al die ellende die je deze week is overkomen."

"Maar Thomas, Evy is er toch." Wierp Tania tegen.

"Zondag moet ze een studieopdracht afmaken. Als ze nog eens komt kan je haar verassen met alle trucjes die Amanda je gaat leren. Ik wil dat je op seksueel gebied van alle markten thuis bent." Zei Thomas op een toon die geen tegenstand duldde, terwijl hij Martini in de glazen uitschonk. "Je gaat me daar een enorm plezier mee doen. Ik wil trouwens dat boetiekhoudstertje zelf wel eens in al haar gaatjes pakken."

"Ja Thomas, ik leef om het naar je zin te maken, maar ik heb je liever voor mij alleen... Ik bedoel, samen met Evy." Zei Tania, terwijl ze het glas nam dat hij haar aanreikte.

"Ach wat, het is maar eenmalig. En het is altijd goed je horizonten te verbreden." Grijnsde hij. "Gezondheid... Ik zet alvast de drank op tafel."

Het eten was overheerlijk. Tania straalde toen zowel Thomas als Evy haar met complimenten overladen. Er waren kroketten met abrikozen en een uitgebreide salade, die perfect samengingen met het struisvogelgebraad. Thomas beperkte zich tot een glas wijn, voor de rest dronk hij mineraalwater. Dat zijn meisjes een paar maal de fles deden rondgaan riep weinig bezwaren bij hem op. Het zou misschien helpen de laatste remmingen bij hen weg te nemen. Hij deed zijn best niet te veel te eten, maar hij voelde zich toch loom worden toen hij op de sofa op zijn koffie wachtte, terwijl Tania en Evy de tafel afruimden.

Evy kwam hem zijn koffie brengen en kondigde aan met haar nieuw verworven vriendin meteen aan de afwas te beginnen. Even wou hij nog een tegenwerping maken, maar dan gaf hij met een hoofdknikje te kennen dat hij het een goed idee vond. Zo zouden Tania en Evy elkaar wat beter leren kennen en wie weet het zelfs heel goed met elkaar weten te vinden. Naar het lachen en het gepraat te oordelen, dat even later uit de keuken kwam, lukte dat nog vrij goed ook. Terwijl Thomas van zijn koffie genoot, strekte hij zijn benen onder het salontafeltje uit en voelde zich de koning te rijk.

Nadat het werk in de keuken gedaan was, kwamen beide vrouwen aan weerskanten van hem zitten. Thomas sloeg zijn armen om hun schouders en trok hen dicht tegen hen aan.

"Jullie mogen elkaar blijkbaar wel." Zei hij tevreden. "Dat is prachtig. Ik wil dat er altijd zo'n goede sfeer tussen ons heerste. We hebben geen tijd voor jalousie."

Beide dames beaamden dat in koor.

Thomas draaide zich naar Tania om en begon haar hemdje los te knopen. Toen hij het kledingsstuk langs haar armen naar beneden lied glijden, priemden haar borsten strak naar voren. Thomas nam haar linkerborst in zijn hand en streelde de tepel tot die hard als een kiezelsteentje was. Toen verlegde hij zijn aandacht naar de andere borst, terwijl zijn zich boog om aan haar linkertepel te kunnen zuigen. Tania kreunde luid en keek zijdelings naar Evy, die gefascineerd terugstaarde.

"Straks neuk ik Evy in jouw bed. Daar heb je toch geen bezwaar tegen, hé?" Vroeg Thomas.

Tania schudde het hoofd.

"Goed, want ik wil dat je alles op film opneemt... Ik ga zondag ook alles filmen."

Thomas kuste haar op de lippen, gewillig weken haar lippen van elkaar. Hun tongen speelden een ogenblik met elkaar. Ze zuchtte teleurgesteld toen hij haar snel losliet en zich naar Evy draaide om haar op haar beurt innig te kussen. Daar hield hij echter ook spoedig mee op.

Thomas wees naar de open plek tussen het salontafeltje en een dressoir.

"Evy, ga daar eens staan en kleed je uit... Maar doe het langzaam." Zei hij. "Laat Tania je prachtige lichaam eens bewonderen... Tania, doe jij je rokje en je slipje uit."

Evy ging staan op de plaats die Thomas aangewezen had.

"Die lederen broek staat je prachtig, Evy." Zei Tania, terwijl ze half opgestaan was om zich uit de rest van haar kledij te wurmen.

"Dat vind ik ook." Viel Thomas haar bij. "In een lederen minirokje zou ze nog mooier staan."

Hij haalde zijn digitale camera uit zijn beschermhoes en controleerde de batterij. Tania zat naakt en wijdbeens naast hem, het kaalgeschoren poesje glimmend van opwinding.

Thomas kon niet laten dat prachtige zicht op de plaat vast te leggen. Toen hij de lens op Evy richtte, zag hij dat zij haar blouse al had uitgedaan. Haar grote borsten zaten vervat in een lederen behaatje die wonderwel bij haar broek paste. Hij floot bewonderend tussen de tanden.

"Verdomme Evy. Je ziet er zalig uit!" Riep hij enthousiast.

Evy lachte, blij en verlegen tegelijk. "Dat heb ik speciaal voor jou gekocht... Wacht maar tot je de rest ziet."

Guitig en ondeugend keek ze in de cameralens terwijl ze haar lederen broek losknoopte en langzaam deed zakken. Ze had een bijpassende lederen string aan die nauwelijks haar plompe schaamlippen bedekte.

"Wacht even en draai je om."

Zijn lul barstte bijna uit zijn broek toen hij de dunne, zwarte streep in haar bilnaad zat en ze haar stevige, vlezige kont naar achteren stak.

"Oké, liefje... Volledig naakt nu." Bracht Thomas uit.

Evy voldeed maar al te graag aan het verzoek. Tania had zich voorover gebogen om elk detail van dat Rubenslichaam in zich op te nemen. Zowel bewondering als afgunst vielen uit haar blik af te lezen. Thomas streelde haar wang.

"Ga eens naast Evy staan en neem haar bij de hand. Ik wil mijn beide liefjes op de film." Zei hij met een knipoog.

Dan pas viel hem op dat Evy haar kutje had bijgeschoren en enkel maar een driehoekje boven haar kittelaar had vrijgelaten.

"Je poesje ziet er mooi uit." Complimenteerde hij de apothekerstudente. "Heb je het zelf gedaan of door iemand laten doen?"

"Mijn moeder heeft me geleerd hoe het te doen." Zei Evy, stralend onder alle aandacht die ze kreeg. "Ze zei dat je het zeker enorm op prijs zou stellen."

"Je moeder is een schatje."

Tania was naast Evy komen staan en nam haar hand in de hare.

"Jullie houden van elkaar. Goed zo." Moedigde Tom hen aan, geconcentreerd naar de monitor van zijn camera glurend.

Beide vrouwen keken elkaar teder glimlachend aan.

"Blijf zo staan." Gebood Thomas hen.

Hij legde zijn camera weg en begon zich uit te kleden. Hij kon zijn ogen niet van Tania en Evy afhouden. Wie zou daar toe in staat geweest zijn? Hij kon echter niet besluiten wie van de twee de mooiste was. Evy was molliger dat Tania, haar borsten waren groter en voller. Haar kutje was ook strakker dan dat van de iets oudere vrouw. Het kontje van Tania was echter perfect hartvormig, precies zoals hij het wou. Evy woog een paar kilo te veel, maar die zou ze er door een nauwgezet dieet wel af krijgen. Zuchtend schudde Thomas het hoofd. Nee, hij zou echt geen keuze tussen beide kunnen maken. Hij wou ze allebei. En, gelukkig maakte niemand daar een probleem over.

Toen hij helemaal naakt was, liep hij op de beide vrouwen toe en drukte ze zachtjes tegen zich aan. Tania legde haar hand op zijn penis en gaf Evy een knipoog. Met een medeplichtig glimlachje legde Evy haar hand naast die van Tania.

"Mijn twee meisjes. Ik hou van jullie allebei. Vanaf nu gaan we met zijn drie door het leven." Zei hij en kuste ze allebei op de mond. "Als ik en Evy afgestudeerd zijn, gaan we samenwonen en slapen we steeds in hetzelfde bed."

"En maak je me dan een kind?" Vroeg Tania, die ondanks haar ongelukkige huwelijk steeds een sterke kinderwens bezat.

"Natuurlijk... Allebei... Zoveel je wilt... Maar nu gaan we neuken."

Tania woog zijn teelballen in haar hand.

"Hopelijk heb je genoeg voor ons allebei." Grijnsde ze.

"Reken maar." Grijnsde Thomas terug. "Maar de eerste lading is bestemd voor Evy... Weet jij hoe je mijn camera moet bedienen... Ik wil ook van haar een film maken."

Tania knikte bevestigend en keerde zich naar Evy om. "Je blijft toch slapen... Het bed is groot genoeg, hoor."

Evy ging in het midden van het bed van Tania liggen. Ze deed haar armen boven haar hoofd en spreidde haar benen, ongeduldig naar haar minnaar opkijkend die Tania kort de werking van de camera uitlegde.

Daarna ging hij naast Evy liggen en begon traag afwisselend de ene en dan de andere borst te strelen. Hij tilde er één op, zachtjes het soepele vlees knedend, zodat op de film goed te zien was hoe groot ze wel was. Hij kuste haar en liet zijn tong in haar mond rondwoelend. Evy begon ongeduldig met haar heupen te draaien en tastte naar zijn piemel. Ze had er duidelijk zin in.

Thomas grijnsde. "Je loopt heet, hé teefje?... Geen nood, je krijgt de beurt van je leven. Ik ga je heel hard neuken... Roep en schreeuw maar en kijk zoveel mogelijk in de lens... Laat maar zien welk eindeloos genot je man je kan schenken."

"Neuk me... Neuk me..." Smeekte Evy, haar heupen de lucht ingooiend.

Thomas kuste haar borsten en begon zachtjes aan haar linkertepel te zuigen, nu en dan plagend zacht bijten. Hij depte een paar vingers in haar kutje en begon toen cirkelende beweginkjes rond haar clitje te maken.

Evy kreunde en trok haar knieën op. Haar vingers omsloten de penis van Thomas en knepen er ongeduldig in. Thomas sloeg haar hand weg en ging tussen haar benen liggen. Hij liet zijn harde neuklat even tegen haar onderbuik rusten, terwijl hij tongzoenend haar borsten stevig en ruw begon te kneden. Plots liet hij haar los en richtte zich iets op.

"Vooruit... Steek hem er in! Laat het feest beginnen." Beval hij.

Met een trillende hand nam ze zijn pik beet en bracht hem voor de ingang van haar geslachtspoort. De gezwollen eikel dwong haar zachte, vlezige kutlippen uit elkaar en drong door in haar ongelooflijk, strakke liefdesgrotje.

"Aaachhh..." Schreeuwde ze, slechts half in vervoering toen haar partner zich met een paar harde stoten in haar werkte.

Haar onervaren kutje was zijn groot formaat nog altijd niet helemaal gewoon en als hij te ruw was, zoals nu, deed hij haar altijd een pijn. Tranen sprongen in haar ogen. Thomas maakte sussende geluidjes en likte ze weg.

Toen Thomas helemaal in haar zat, wachtte hij en ogenblik begon toen langzaam zijn heupen te bewegen. Evy schreeuwde opnieuw, ditmaal van plezier. Ze sloeg haar benen om zijn dijen en hij vatte dat op als een teken om het tempo op te drijven. Zijn ballen kletsten met een nat geluid tegen haar dikke dijen.

"Aaaiiiiiiiiiie..." Schreeuwde Evy, telkens als de lul haar kut tot barstens toe en bijna op het pijnlijke af uitrekte.

Toch duwde ze haar heupen omhoog, telkens als hij zich terugtrok, om maar langer van zijn volle lengte te kunnen genieten.

"Ach, wat heb jij een goddelijk poesje." Hijgde Thomas, terwijl hij een hand tussen de zachte bollen van haar achterste liet glijden.

Evy kronkelde zich in gelukzalige overgave tegen hem aan. Het kletsende geluid van zijn bezweet lichaam tegen het hare klonk bijna oorverdovend. Ze duwde zijn gezicht naar beneden zodat ze haar tong in zijn mond kon steken. Terwijl zijn formidabele lul in haar stootte en boorde, begon zijn met haar heupen te draaien om hun wederzijds genot te verhogen, zoals Betty het haar had geleerd bij hun eerste triootje een paar dagen geleden. Thomas mocht dan een andere vriendin hebben en Evy mocht dan wel bijna zoveel van haar houden als zij van hem hield, toch wou ze hem bewijzen dat ze een gewillige bedpartner was bij wie hij niets te kort zou komen.

Het strakke anale sterretje van Evy was flink nat geworden door het kutsap dat langs haar bilnaad naar beneden droop. Toch bood het nog sterke weerstand tegen de porrende middelvinger van Thomas, die zich slechts met moeite een paar centimeter toegang kon verschaffen.

Evy keerde haar gezicht naar de camera.

"Och, ik word geneukt!" Schreeuwde ze. "Ach heerlijk, harder... harder."

Voor het eerst in haar leven voelde ze zich vrouw.

"Och!... Zo, ja!... Ik kom bijnaaaa..." Haar gezicht was verwrongen tot een masker van passie, terwijl het vuur van het genot door haar onderbuik joeg.

Thomas gromde, het zweet droop van zijn voorhoofd. Hij trachtte nog dieper en harder in haar door te stoten. Ook hij voelde zijn hoogtepunt aankomen. Als een op hol geslagen hengst begon hij nog steviger op haar in te beuken.

Plots voelde hij haar lichaam schudden en kronkelen onder zich. Terwijl het orgasme haar op explosieve wijze overviel, schreeuwde ze langgerekt. Haar hoofd begroef zich in zijn borst. Ze beet hem in een tepel terwijl haar nagels zijn rug openhaalden.

Thomas kon het niet schelen. Terwijl hij haar met zijn gewicht platdrukte en zijn middelvinger bijna helemaal in haar aars stak, schoot hij brullend straal na straal van zijn zaad in haar hete, pulserende kut. Leeg en voldaan liet hij zich dan op haar zakken.

"Verdomme, liefje, we hebben ons laten gaan." Fluisterde hij in haar oor. "Je bent een echt vulkaantje geworden... Voor jou wil ik door het vuur gaan. Je bent mijn godinnetje..."

Ze keken elkaar verliefd in de ogen, de aanzet voor een langgerekte tongzoen. Geen enkele van de twee had ook maar een moment aan Tania gedacht. Nochtans was zij nooit verder dan anderhalve meter verwijderd van hen. Als een volleerde cameravrouw was ze om het bed heen gelopen om de actie in alle hoeken en details vast te leggen. Thomas zou tevreden zijn met het resultaat. Ondertussen was haar eigen poesje zo nat geworden dat haar hele kruis ervan blonk. Toen Thomas even opkeek en gelukzalig naar haar glimlachte, voelde ze een steek van jaloezie. Ondanks het feit dat ze Evy een prachtmeid vond, viel het haar niet gemakkelijk Thomas met haar te delen.

"Staat alles er op?" Grijnsde hun gezamenlijke minnaar.

"O, ja." Kirde Tania. "Jullie hebben echt het talent om in een pornofilm te spelen."

"Blij het te horen. Zet nu die camera maar af." De ogen van Thomas dwaalden af naar het kaalgeschoren kutje van Tania. " Het geil druipt er bij jou af... Tijd om je eens lekker te verwennen, zodat jij je niet verwaarloosd voelt."

Hij gebaarde dat Evy wat moest opschuiven.

"Leg jij je maar aan de kant, meisje." Zei hij. "Ik wil dat jij poesje vingert als je me met Tania bezig ziet."

Toen Tania zich neervlijde trok ze glimlachend de wenkbrauwen op en wees naar de grote vochtplek in het midden van haar mooie lakens. Thomas haalde grijzend de schouders op en hurkte tussen haar knieën. Hij nam haar voeten vast en plooide haar benen naar boven. De lippen van haar slijmerige, natte neukscheur weken met een plopje van elkaar. Het bruine, gekartelde sterretje van haar anus, dat hem gisteren zoveel genot had geschonken, opende en sloot zich alsof het naar hem knipoogde. Tania keek hem met halfgesloten ogen aan en begon haar roze tepeltjes te strelen. Wat zich momenten tevoren voor haar ogen afspeelde, had haar blijkbaar zo geil als boter gemaakt. Of, misschien wou ze qua passie gewoon niet onderdoen voor de jongere vrouw.
"Heb je gedaan wat ik je vroeg? Ben je vaseline gaan kopen?" Vroeg hij, zachtjes met zijn vingers haar kutje beroerend.

Tania knikte.

Thomas glimlachte goedkeurend en wendde zich tot Evy.

"Tania laat zich in haar kont neuken." Verkondigde hij. "Dat heb jij nog niet laten doen, nietwaar?"

Evy keek hem met grote ogen aan en schudde langzaam het hoofd.

"Je bent nog een halve maagd, kindje." Zei Thomas meewaardig. "Maar als we een intiem momentje met ons beidjes hebben, zal ik je met plezier inwijden."

Haar bloemetje had hij niet kunnen plukken, maar hij was vastbesloten haar anale maagdelijkheid niet aan zich te laten passeren.

"Het voelt heerlijk aan, Evy. Het is zo anders als in je kutje... Veeeel beter." Bracht Tania er haperend uit.

Onder invloed van zijn strelende vingers golfde het genot al als elektrische schokken door haar onderbuik.

Dan trok Thomas zijn vingers weg en legde haar benen op zijn schouders. Een hand werd onder haar kont gelegd om haar op te tillen. Zijn andere hand leidde zijn dikke penis toen die haar rode, gezwollen schaamlippen opzij duwde. Ze schreeuwde toen hij met een stoot tot in haar intieme dieptes doordrong en haar net zo hard en ruw begon te berijden als hij met Evy had gedaan.

Het was pas het begin van een heerlijke nacht.
100% (2/0)
 
Posted by willem3
7 months ago    Views: 533
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
7 months ago
Ben benieuwt hoe dit gaat aflopen. Maar een goed verhaal is het zeker