Probate Middelen 4Betty Mansard kende hij ongeveer al een jaar. Op school had hij wel eens een gefluisterde opmerking over haar gehoord, zodat hij min of meer van haar reputatie en activiteiten op de hoogte was. Thomas, die net achttien was geworden, had het toen zeer vreemd gevonden dat een knaap van zijn leeftijd het kon aanleggen met een del tegen de vijftig. Eerder toevallig kwam hij met haar in contact. Hij had afgesproken met een meisje uit het beroeps en had condooms nodig. Natuurlijk durfde hij die niet bij de familieapotheker kopen, evenmin durfde hij zijn vader vragen of hij niet een pakje uit het magazijn mocht hebben. Daarom was hij naar de apotheek een paar straten verder gegaan, toevallig de apotheek van Betty.

Hun eerste ontmoeting was Thomas altijd bijgebleven...

Hoewel het nauwelijks kwart over vijf was geweest, waren de lichten van de apotheek al gedoofd en had de apothekeres met haar jas aan bij de deur gestaan.

Thomas herkende haar direct van de beschrijving van een klasgenoot. Ze had donkerrood haar tot halfweg haar rug en een gebruind, licht met sproeten bezaait gezicht, waar haar grote, donkerbruine ogen een bijzondere expressieve uitdrukking aan gaven. Door haar ruime jas kond hij niet veel van haar figuur zien. Hij kon alleen maar opmaken dat ze een stel knappe benen had. Ze was best wel een mooie en aantrekkelijke vrouw, zeker gezien haar leeftijd. Als ze zo heet en temperamentvol was als ze er uitzag, kon hij best wel begrijpen waarom er beweerd werd dat ze met een goed deel van de jongere mannelijke bevolking van het dorp naar bed was geweest.

"Excuseer mevrouw, maar sluit u al?" Zei Thomas, toen de apothekeres in haar handtas op zoek ging naar haar sleutels.

Ze keek hem aan. Haar brede glimlach liet een rij parelwitte tanden zien.

"Normaal gezien niet, maar ik heb een elektriciteitspanne. Mijn computer en mijn kassa doen het dus niet." Had ze geantwoord. "Heb je iets dringend nodig misschien?"

"Nou, niet echt."

"Het is vermoedelijk alleen maar een kortsluiting. Ik deed de lichtschakelaar in mijn achterkamertje aan en floep, alles viel weg."

Thomas toverde zijn meest charmante glimlach te voorschijn. Hier rook hij een kans.

"Misschien kan ik helpen. Ik ken namelijk wel iets van elektriciteit." Stelde hij hoopvol voor.

Betty Mansard bekeek hem enige ogenblikken van kop tot teen. Wat ze zag moest haar wel bevallen, want er verscheen een brede lach op haar gezicht.

"Dat zou prachtig zijn, want ik heb eigenlijk nog een hoop werk te doen." Met een hoofdbeweging nodigde ze hem uit binnen te komen.

Ze sloot de deur achter zich en liep dan met hem mee naar achteren. De achterruimte van de apotheek bestond uit een kleine badkamer en twee kamers, waar het nog volop licht was aangezien de grote ramen die op een kleine tuin uitgaven beschenen werden door de avondzon.

De apothekeres ging de grootste van de twee ruimtes binnen. Met haar rug naar hem toe deed ze haar jas uit. Ze droeg een strakke rok tot halfweg de dijen en een kanten blouse. Toen ze zich omdraaide, kon Thomas niet beletten dat zijn adem sissend ontsnapte. De blouse was zo laag uitgesneden dat hij de aanzet van haar borsten duidelijk kon zien, evenals haar tepels die stijf tegen de dunne stof aanpriemden. Hij was duidelijk dat ze geen beha aanhad. De huid onder haar hals was nog strak en gaaf, geheel in tegenstelling tot wat je bij talrijke ouder wordende dames ziet.

Ze wierp de jas achteloos op de brede divan die een flink deel van de ruimte uitmaakte.

"Je moet niet denken dat ik een dom meisje ben." Zei ze. "Ik weet best dat het slechts een paar zekeringen zijn die ik ook kan vervangen. Maar die zware boekenkast staat in de weg."

Ze kwam met deinende borsten naar Thomas toe. Ze legde haar beide handen op zijn bicepsen en kneedde ze zachtjes.

"Maar een sterke jongen als jij schuift ze wel opzij." Vervolgde ze, zwoel naar hem opkijkend.

Genietend gaf Thomas zich over aan haar zacht strelende handen en aan de opwindende geur van haar parfum. Dan draaide hij zich om naar de massieve, ouderwetse vitrinekast, afgeladen vol met ingebonden naslagwerken.

"Dat is geen probleem, mevrouw." Zei hij.

"Noem me Betty alsjeblieft." Glimlachte ze. "Trouwens, wat is jouw naam?"

"Thomas."

"Goed, Thomas... Wil je dan die kast naar de tegenovergestelde muur verplaatsen? Dan staat ze meteen op haar plaats... Men heeft ze moeten verschuiven om een schimmelplek te moeten oversc***deren."

"Ja, zeker."

"Ze is wel veel zwaarder dan je op het eerste zicht zou denken." Zei de apothekeres met een zelfvoldaan lachje, terwijl ze op een hoek van de divan plaatsnam.

Een paar momenten later liet ze echter een bewonderend gefluit horen. Thomas was in een paar vrij vlotte bewegingen in zijn opdracht geslaagd, zonder krassen te maken of zich een spierscheuring te heffen. Met begerige ogen keek ze naar hem op en wist dat ze die knappe, krachtige knaap tussen haar dijen wou hebben.

Thomas had even naar haar omgekeken, vooraleer de zekeringenkast te openen. Wat hij zag beviel hem wel. Haar korte rok was opgeschoven tot ver boven haar dijen. Toen ze zijn blik gewaar werd, keek ze ondeugend naar hem op en likte met haar tong langs haar lippen. Toevallig of niet viel ze achterover. Ze zette zich lachend af met haar handen en opende tegelijk haar dijen, waardoor Thomas een royale blik werd gegund op een rood slipje dat zo ragfijn was dat hij haar kutlippen duidelijk afgetekend zag staan.

"Oeps, even het evenwicht kwijt." Zei ze, ondeugend naar hem opkijkend zonder aanstalten te maken haar knieën op elkaar te doen.

Thomas voelde zijn lul in zijn broek steigeren. Verdomme, hij had nooit kunnen denken dat een vrouw van middelbare leeftijd hem zo zou kunnen opgeilen. Om zijn opwinding en zijn verlegenheid te verbergen keerde hij zich snel op. Het duurde niet lang eer hij de oorzaak van de panne gevonden had, gewoon een paar automatische zekeringen die waren afgesprongen. Hij schakelde ze terug aan en onmiddellijk begonnen de lichten in de winkel en in de gang te branden.

"Had je één of ander toestel aanstaan toen alles afsloeg?" Vroeg hij, zonder zich om te keren. "Het kan misschien een gewone overbelasting van de lijn zijn, maar het kan ook om een kortsluiting gaan. In dat geval zoek je voor je eigen veiligheid best uit wat daarvoor verantwoordelijk is."

"Er is gewoon een lamp gesprongen en toen viel alles uit." Hoorde hij Betty zeggen met een hese, verwrongen stem.

Thomas draaide zich om. Betty was rechtgestaan en kwam heupwiegend op hem af.

"Bedankt lieve jongen." Fluisterde ze, terwijl ze vlak voor hem bleef stilstaan zodat hij haar warme adem in zijn hals voelde.

Thomas grijnsde. Hij kon de warmte van haar lichaam voelen.

"Enig bezwaar dat ik je in natura bedank?" Vroeg ze.

Zonder zijn antwoord af te wachten, legde ze haar linkerhand op zijn stijve penis en bracht haar geopende lippen naar zijn mond. Thomas trok haar naar zich toe en stak zijn tong gretig in haar mond. Haar stijve tepels schuurden langs zijn borstkas. Terwijl Betty de ritssluiting van zijn broek naar beneden duwde, knoopte hij haar bloesje los en tastte naar haar borsten. Terwijl hij met duimen en wijsvingers haar tepels aan het strelen was, had zij zijn penis uit zijn broek gehaald en begon er zachtjes aan te trekken. Betty verbrak de kus en keek met grote ogen naar beneden.

"Wat een kanjer." Zei ze. "Ik ben blijkbaar in de prijzen gevallen vandaag."

Thomas gloeide van trots. Een paar meisjes met wie hij was uitgeweest vonden hem te fors geschapen en hadden geweigerd met hem te neuken.

Betty schudde haar bovenkleding en haar schoenen van zich af. Haar borsten waren egaal gebruind, net als de rest van haar lichaam. Ze waren wat afgezakt wat haar een hoerig uiterlijk gaf. Enkel gekleed in haar rok en slipje liet ze zich op haar knieën zakken en maakte zijn broekriem los. Nadat ze zijn broek tot halfweg zijn dijen liet zakken, nam ze zijn penis in zijn mond en begon er zachtjes op te sabbelen. Met haar rechterhand streelde ze zachtjes zijn balzak. Thomas kreunde van genot... Zijn eerste pijpbeurt.

"Ooooch..." Bracht hij uit, terwijl met beide handen in haar nek legde.

Uitdagend keken de prachtige, bruine ogen van Betty naar hem op. Met een hand kneedde ze zijn testikels, terwijl ze met de andere hand de nestels van zijn schoenen losknoopte. Betty hield van initiatief blijkbaar. Thomas trok zijn T-shirt uit, genietend van het gedartel van haar tong rond de top van haar penis. Toen hij het kledingsstuk van zijn afwierp en met een gelukzalige glimlach tegen de muur steun zocht, nam ze hem diep in haar met speeksel gevulde mond en begon hem met slurpende geluiden te pijpen.

Het duurde niet lang eer hij klaar kwam. Maar dat was niet het einde van de festiviteiten geweest. Betty was bliksemsnel uit de rest haar kleren gestapt. Terwijl zijn penis de gelegenheid kreeg wat te bekomen, had Thomas haar kale poesje uitgebreid met zijn tong verwend.

Eer ze met elkaar klaar waren, was het twee uren verder geweest. Het was de vrijpartij van zijn leven geworden. Hij had niet alleen zijn eerste pijpbeurt achter te rug, maar ook zijn eerste ervaring met anale seks. Ze hadden direct al een afspraak gemaakt voor de week daarop. Sindsdien hadden ze elkaar om de vier tot zes weken gezien voor een stevige vrijpartij.

Hij had nooit meer denigrerend gedaan over jonge mannen met oudere vrouwen.

******

Toen Thomas die woensdagnamiddag even voor sluitingstijd de deur van de apotheek opendeed, was het precies vijf weken geleden sinds hij de warmbloedige roodharige voor de laatste maal gezien had. Groot was echter zijn verbazing toen hij niet de vijftigjarige roodharige achter de counter aantrof, maar wel een veel jonger meisje, duidelijk onwennig in haar lange, witte jas. Thomas schatte haar ongeveer van zijn leeftijd, te jong dus om al zelf apothekeres of zelfs maar assistente te zijn. Aandachtig bekeek hij haar.

Ze had een bleek, rond gezichtje met bolle wangen, omkranst door halflang, zwart haar. Ze had grote, stevige borsten. Vermoedelijk zelfs een D-cup, schatte hij, hoewel hij daar niet veel verstand van had. Verder nog had het meisje een kleine, hartvormige mond met dikke lippen. Als ze een kilo of vijf zou afvallen zou het best een prachtig wijfje zijn. Dik was ze echter niet, maar het was iemand die duidelijk wel op haar gewicht moest passen. Met haar voluptueuze lichaam deed ze hem aan zijn moeder denken.

"Goedenavond mijnheer." Begroette ze hem met zachte stem, duidelijk verlegen onder zijn onderzoekende blik.

"Dag." Grijnsde Thomas. "Ik kom eigenlijk voor Betty... Ik ben een vriend van haar. Eigenlijk zou ik haar dringend moeten spreken."

"Mevrouw Betty is de bestellingen voor morgen aan het controleren. Ik was net van plan af te sluiten."

"Wil je haar dan eens roepen en zeggen dat Thomas er is?"

Het meisje verdween naar achteren, terwijl ze ongetwijfeld de ogen van Thomas op haar stevig wiebelende kont voelde.

Bijna onmiddellijk was ze terug en zei dat Thomas naar het achterkamertje moest komen.

Thomas glimlachte haar vriendelijk toe. Het meisje kreeg een kleurtje en kwam van achter de toonbank vandaan.

"Nu moet ik toch afsluiten, het is zes uur al voorbij." Zei ze, meer om zich een houding te geven.

"Maar dat is al lang geleden, veel te lang geleden!" Riep Betty uit toen ze Thomas zag.

Breed glimlachend huppelde ze met uitgestrekte armen op hem toe. Terwijl hun tongen met elkaar duelleerden, liet Thomas zijn handen onder haar korte rokje glijden en begon het strakke vlees van haar kont te kneden. Betty gleed ondertussen met haar onderbuik tegen zijn snel stijf wordende lul aan.

"Je hebt een vast vriendinnetje, daar ben ik zeker van. Je ziet ouwe Betty niet meer staan. Ik begon al te vrezen je nooit meer terug te zien." Fluisterde ze op gemaakt huilerige toon.

"Schatje, ik heb het gewoon te druk op school." Grijnsde Thomas, terwijl hij een vinger onder het textiel van haar string schoof en op zoek ging naar haar kontgaatje. "Volgend jaar moet ik naar de universiteit. Goede resultaten zijn nu enorm belangrijk, weet je."

"Leugenaar." Zei Betty. "Wil je eerst zeggen waarvoor je gekomen bent of wil je eerst neuken?"

Thomas maakte een hoofdbeweging in de richting van de apotheek. "En je assistente, of wie ze ook mag zijn?"

"O, Evy?... Trek je van haar maar niets aan. Die is getraind om niets op te merken.

"Wie is ze trouwens?"

"Evy is de dochter van mijn beste vriendin. Ze studeert voor apothekeres en nu en dan komt ze hier eens van het echte werk proeven... Als je vaker kwam had je al kennis met haar kunnen maken."

"Ik zou wel heel graag uitgebreid kennis met haar willen maken." Grijnsde Thomas. "Ze mag dan wel een paar kilo's te veel hebben, ze heeft wel een prachtig lichaam."

Betty glimlachte en gaf hem een speels kneepje in zijn stijve lul.

"Dat ze je niet onberoerd laat heb ik al gemerkt."

"Betty, die had ik al toen ik vandaag aan jou dacht... Alleen maar de gedachte aan seks aan jou bezorgd me een erectie."

"Ik wist wel dat ze jouw type zou zijn. Je zult trouwens de eerste man zijn die haar aanraakt." Vervolgde Betty alsof ze niets gehoord had.

"Bedoel je dat ze nog maagd is?" Vroeg Thomas die zijn oren nauwelijks kon geloven.

"Ik heb gezegd wat mannen betreft." Verduidelijkte de apothekeres.

"Bedoel je dat ze lesbisch is?" Vroeg Thomas.

De teleurstelling klonk door in zijn stem, wat Betty in lachen deed uitbarsten.

"Nee, helemaal niet." Stelde ze hem gerust. "Alleen is ze in handen gevallen van dat psychopathische nichtje van jou... Bea, heet ze, geloof ik."

"Bea, een pot!" Riep Thomas uit. "Ik kan dat moeilijk geloven. Volgens mij is het een preutse snertgriet, die elke week naar de kerk gaat en niet weet hoe het woord neuken wordt geschreven."

"Je vergist je... Je nichtje doet niets liever dan onschuldige meisjes in haar bed te krijgen. Samen met die hospita van haar heeft ze al een behoorlijke reputatie opgebouwd... Wat ze met Evy heeft gedaan is bijzonder smerig."

"Ja.?... Hoezo?"

"Ze heeft op een feestje een slaapmiddel in Evy's drankje gedaan en heeft haar dan naar haar kamer gebracht. Bea en dat wijf van het pension hebben haar om beurten geneukt met een dildo en haar gedwongen hen oraal te bevredigen. Toen ze 's morgens ontwaakte had ze een vaginale bloeding en zuig- en bijtplekken over haar hele borsten."

"Verdomme, ze heeft er toch aan gedacht om klacht in te dienen."

"Nee, ze was totaal verward en in de put. Ze heeft zelfs een week in psychiatrie gelegen om tot rust te komen. Wat er gebeurd is zijn we pas daarna te weten gekomen, toen de kamergenote van Bea haar mond voorbij praatte."

"Ik heb altijd al geweten dat er met die Bea iets loos was, maar dat had ik nooit durven vermoeden."

"Arme Evy." Zei Betty hoofdschuddend. "Ze had al zoveel complexen en een laag zelfbeeld... Ze is enorm gepest op school weet je, vanwege de meisjes omdat ze jaloers waren op haar vormen, vanwege de jongens omdat die haar niet konden benaderen. Dit heeft haar bijna totaal de grond in geboord. Gelukkig hebben haar moeder en ik haar goed kunnen opvangen."

Er viel een lange stilte, die door Thomas met een kort gekuch werd onderbroken.

"Ech... Behalve om met jou de sterren van het firmament te vrijen, kwam ik ook om je iets te vragen."

Hij tastte in zijn broekzak en haalde het rode bolletje te voorschijn.

"Ken je dit spul? Ik weet dat Tony, een kennis van me, het je heeft getoond en je over de eigenschappen ervan heeft verteld."

Betty staarde hem een ogenblik bewegingsloos aan. Op haar gezicht verscheen een behoedzame frons.

"Hoe weet je dat?"

"Hij heeft me maandag gezegd dat hij bij jou zou langskomen." Loog Thomas. "Hij had dringend een portie nodig omdat hij die van zijn broer had opgebruikt."

"O ja, die zwarte jongen... Die is dat hier inderdaad komen vragen. Hij heeft me zelfs tweeduizend Euro aangeboden, als voorschot." Zei Betty langzaam, terwijl ze hem onderzoekend aankeek.

"En?... Kan je het namaken?"

De apothekeres antwoordde niet, maar bleef een hele poos slecht op haar gemak naar de grond staren.

"Weet je echt niet wat met je vriend Tony gebeurd is?" Vroeg ze ten slotte.

"Nee, ik zou niet weten wat. Ik ben de hele dag niet in het dorp geweest. Ik weet alleen maar dat hij gisteren en vandaag niet op school geweest is."

"Hij is gisteren doodgereden bij de brug aan de rivier. Blijkbaar was het een dronken chauffeur. Hij zigzagde over de weg en raakte jouw vriend bij toeval... Het lichaam is in de lucht gegooid en in de rivier terecht gekomen. Men heeft hem slechts vandaag gevonden... Verschillende getuigen zagen het gebeuren. De man pleegde vluchtmisdrijf... Een zwarte Mercedes."

"Verdomme." Bracht Thomas er langzaam uit.

Allerlei gedachten maalden door zijn hoofd. Hij herinnerde zich de waarschuwingen van Tony. Eerst had hij die als opschepperij van de hand gedaan, maar nu was hij daar niet meer zo zeker van. Hij hoopte maar dat niemand wist dat hij wat van de verkrachtingsd**g had gekocht.

"Men is in ieder geval op hem op zoek. De fiets van Tony heeft een hele schram in de zijkant van de auto gemaakt. Hij is dus gemakkelijk herkenbaar... Die arme jongen was blijkbaar op weg naar hier. We hadden afgesproken."

"Nou ja, zo'n goede vriend was hij ook alweer niet." Zei Thomas, blij dat het een ongeval leek. "We waren klasgenoten, meer niet... Ben je er trouwens in geslaagd de samenstelling van het spul te achterhalen?"

"Zo snel ter zake. Jij lijkt wel een harteloze jongen." Repliceerde Betty verbaasd.

"Ik zei het je al... Hij was alleen maar een kennis... Iedereen die hem kende heeft me trouwens geadviseerd uit zijn buurt te blijven. Hij komt niet bepaald uit een familie om over naar huis te schrijven."

Betty was spoedig haar gewone, zwoele zelf.

"Je hebt ongelofelijke mazzel. Maar er is ook slecht nieuws." Zei ze, terwijl ze met haar tong langs zijn oorlelletje likte.

"Eerst het slechte nieuws."

"Het is niet na te maken. Er zitten dingen in die niet in de handel verkrijgbaar zijn."

Thomas kreunde.

"Aan de andere kant ontdekte ik op mijn zolder enige flesjes van dat spul, TC17 zoals het in feite noemt. Mijn man zaliger, die trouwens een in zijn tijd zeer bekende farmacoloog was, heeft nog aan de ontwikkeling ervan meegewerkt."

"Wat! Dit is te mooi om waar te zijn!" Thomas kon zijn oren niet geloven.

"De opdrachtgevers waren de geheime diensten van de NATO. Het bestaan en de formule ervan is nog altijd een groot staatsgeheim." Vertelde Betty hem. "Het was bedoeld als een middel om mensen te brainwashen, hen verregaand te beïnvloeden en hen dingen te laten zeggen of doen die ze anders nooit zouden doen. Met andere woorden, men wou er zeker van zijn dat soldaten in oorlogstijd zelfs de meest gevaarlijke opdrachten uitvoerden en om zich te verzekeren van de onvoorwaardelijke medewerking van bijvoorbeeld gevangengenomen vijanden."

Met open mond luisterde Thomas naar het verhaal van Betty.

Het middel dat Tony hem verkocht had, dat dus door pooiers werd gebruikt om onwillige hoertjes geil te laten worden, was in de tijd van de koude oorlog echter primair bedoeld om er zeker van te zijn dat geheim agenten de gevaarlijkste missies feilloos zouden afwerken. Onder invloed van het middel kon men hen ellenlange instructies geven die ze dan zonder aarzelen uitvoerden, of men kon hen opdrachten laten uitvoeren, eventueel verbonden aan bepaalde codewoorden.

"Dat is ongelooflijk zeg, dit lijkt wel sciencefiction!" Riep Thomas uit, die zich al bezig zag Tania te programmeren tot het ideale seksslavinnetje. "Maar hoe komt het dan dat vrouwen er zo geil als boter van worden? Dat kon toch oorspronkelijk de bedoeling niet zijn."

"Dat weet ik niet." Antwoordde Betty. "Voor zover ik weet was het een neveneffect dat eerder toevallig werd ontdekt, toen een paar kerels, die bij het project betrokken waren, een paar pilletjes mee naar huis namen en er begonnen mee te experimenteren... Ik denk dat ik nu begrijp waarom die jonge meiden uit de buurt altijd rond mijn man fladderden, de grote smeerlap."
"Je zou zo denken dat een dergelijk project supergeheim zou zijn, terwijl je zei dat je op zolder een hele kist had staan."

"Nee, niet van in het begin. Mijn man werkte voor een klein farmaceutisch familiebedrijf dat zich op bijzondere projecten toelegde. Het is pas later dat men in de gaten had wat men eigenlijk had ontwikkeld. De directie heeft het voor een enorme hoop geld aan defensie verkocht... Maar toen had een onverlaat het blijkbaar al aan een of andere gangster verkocht... Het spul dat je vriend Tony bij mij heeft binnengebracht was trouwens slechte namaak, een sterk afgezwakte versie waarbij alleen het seksuele effect bewaard is. Met de pillen die ik je straks ga geven, kun jij je eigen harem van seksslavinnetjes gaan programmeren."

Thomas had een moment nodig om al die informatie te verwerken. Dan nam hij Betty bij de heupen en trok haar dicht tegen zich aan.

"En Betty, hoeveel moet je hebben voor een twintigtal dosissen?" Fluisterde hij in haar oor.

"Als je me nu eens lekker verwend dan krijg je van mij een flesje met vijfmaal zoveel capsules, maar meer kan ik je niet geven... Ik heb mijn lievelingsneefje ook wat beloofd." Fluisterde Betty terug, terwijl ze haar hoofd op zijn schouder legde.

Terwijl ze hem kuste, begon ze doorheen zijn broek zijn penis te strelen tot die bijna uit zijn broek barstte.

"Werkt die uitvinding van je ook bij mannen?" Vroeg Thomas lacherig. "Dat zou heel veel verklaren."

"Nee, jammer genoeg worden enkel vrouwen er seksueel opgewonden van." Antwoordde Betty afwezig, terwijl ze de rits van zijn broek naar beneden deed en zijn stijve piemel uit zijn benarde gevangenis bevrijde. Zachtjes begon ze er aan te trekken, terwijl Thomas ondertussen haar blouse losknoopte en met haar borsten begon te spelen. Als naar gewoonte droeg ze geen beha. Hij boog zich voorover om aan haar rechtertepel te zuigen. Betty kreunde lichtjes en gooide haar hoofd achterover, zodat haar lange, donkerrode haar bijna de vloer raakte. Thomas tastte onder de rok van zijn rijpe partner en trok haar slipje naar beneden. Zonder veel omhaal stak hij twee vingers in haar permanent natte en openstaande scheur.

Betty gleed snel uit de rest van haar kleren, veel had ze trouwens nooit aan. Thomas nam haar autoritair bij de heupen en draaide haar om, zodat ze met de buik tegen haar schrijftafel aan gedrukt stond. Ze ging met haar borst op het bureaublad liggen en stak haar kont achteruit.

"Kom schatje, het is al geleden sinds de laatste keer dat je hier was. Jij bent de enige die nog naar mij omkijkt." Kreunde ze hees.

Thomas liet het zich geen twee keer zeggen. In een ruk stak hij zijn stijve neukpaal in haar ervaren scheur en begon haar in een hoog tempo te neuken. Zijn handen gleden onder haar oksels door en begonnen haar borsten te kneden.

Betty gooide haar hoofd in de nek.

"Harder... Harder..." Kreunde ze, zichtbaar genietend.

Thomas liet haar borsten los. Met een hand hield hij haar heupen vast, terwijl hij de duim van de andere hand in haar wijd opengesperde aarsje dreef. Toen hij voelde dat ze dicht bij een orgasme zat stak hij zijn wijsvinger ook naar binnen. Direct daarna kwam ze klaar, het hoofd heen en weer schuddend en luid kreunend. Thomas verhoogde het tempo tot hij ook zijn hoogtepunt bereikte.

Terwijl hij zich in haar liet leeglopen zag hij in een ooghoek dat de rondborstige Evy ongemerkt de kamer was binnen gekomen. Met grote ogen was ze het gebeuren aan het aanschouwen.

Terwijl hij zijn partner een tikje op haar kont gaf, zei hij. "We hebben een toeschouwster."

Betty keek glimlachend opzij.

"Let op, Thomas. Ik heb haar al een beetje geprogrammeerd." Zei ze met een knipoog.

"Om met je lievelingsneefje te spelen zeker." Gromde Thomas die een steek van jalousie voelde.

"Nee, die heeft haar voor vette koe en walrus uitgescholden toen hij haar in badpak zag. Die laat ik nooit meer in haar buurt." Toen keerde ze zich naar het jonge meisje en wenkte haar naderbij.

"Kom hier liefje, maak eens kennis met Thomas, de liefste jongen uit de gemeente." Zei Betty zacht. "Ik heb jullie al lang aan elkaar willen voorstellen. Ik denk dat jullie perfect bij elkaar passen en een mooi koppeltje zullen vormen."

Aarzelend kwam Evy een dichterbij, haar ogen gevestigd op de penis van Thomas die alweer stijf overeind stond.

"Speeltijd Evy." Zei Betty iets luider.

Er kwam een verandering in het meisje. De angstige en gespannen blik verdween uit haar ogen. Haar spieren ontspanden zich zichtbaar en de trillingen in haar handen en mondhoeken verdwenen. Haar ademhaling was dieper en sneller geworden. Iedere keer als ze inademde werden haar magnifieke borsten tegen haar te strakke stofjas platgedrukt.

"Je bent heel opgewonden geworden door wat je hebt gezien?" Vroeg Betty, terwijl ze de wang van het meisje begon te strelen.

"Ja." Antwoordde Evy.

"Wil je dat Thomas met je speelt?"

De vage glimlach om de mond van het meisje verdween.

"Hij gaat me dik vinden en me uitschelden, net als Rudy."

"Nee, niemand heeft het recht dat te doen." Zei Betty sussend. "Thomas vind je integendeel een heel knap meisje."

Thomas haastte zich te knikken toen Evy hem aankeek.

"De woorden "speeltijd Evy" doen haar in een trance belanden, waarbij ze vatbaar is voor nieuwe instructies en waarin ze zich alles zal laten welgevallen." Fluisterde Betty, zich naar Thomas toebuigend.

Even dook het beeld van Tania op. Spijt en wroeging overvielen hem even. Dan slikte hij en nam de arm van de apothekeres vast.

"Luister Betty, ik wil dat ze mijn meisje wordt. Niemand anders raakt haar nog aan." Siste hij, zich verbazend over zijn eigen verbetenheid.

"Ik dacht wel dat zij volledig jouw type is. Maak je maar geen zorgen... Voor de avond om is zal zij zelfs jouw schaduw aanbidden."

"Dat zou prachtig zijn."

"Je moet me wel één ding beloven." Zei Betty, terwijl haar scherpe nagels in zijn bovenarm drongen.

"Ja, wat?"

"Dat je haar nooit zult kwetsen en lief voor haar zult zijn. Ze is een goed meisje dat al te veel getraumatiseerd is geweest."

"Maak je maar geen zorgen, Betty. Bij mij zal ze in goede handen zijn."

"Thomas vind je juist een heel aantrekkelijk meisje." Zei Betty, zich opnieuw tot Evy richtend. "Kijk naar hem. Hij zal het je zelf zeggen."

"Evy, ik vind je mooi en sexy. Ik hoop dat we samen heel wat mooie momenten zullen beleven." Zei Thomas, met de ogen van het meisje op hem gevestigd.

"Dank je wel, Thomas." Antwoordde Evy.

"Van nu af aan zal je alles doen wat Thomas je opdraagt... Hij is een heel aardige jongen en hij heeft het goed met jou voor." Zei Betty, langzaam en met luide stem. "Van nu af aan denk je enkel aan hem, enkel Thomas is aardig. Alles wat hij zegt of je vraagt vind je fantastisch en je zult onvoorwaardelijk aan hem gehoorzamen... Je zult zijn meisje zijn... Je wilt voortdurend met hem zijn en je zult je pas gelukkig voelen als je bij hem bent... Begrijp je dat?"

"Ja... Thomas is aardig en lief. Hij is voortdurend in mijn gedachten... Ik voel me pas goed als hij bij mij is... Ik doe alles wat hij me vraagt. Ik ben zijn meisje." Reciteerde Evy met dezelfde langzame stem als de apothekeres.

"Alleen maar Thomas kan je genot schenken, je gelukkig maken. Als hij "speeltijd Evy" zegt dan is hij jouw meester, niet meer ik. Je laat dan alles vallen en voldoet aan al zijn wensen." Vervolgde Betty.

Opnieuw herhaalde Evy alles wat ze had gehoord.

Thomas luisterde met open mond toe. Hij waande zich in een slecht gespeelde B-film.

Betty gaf hem een por.

"Vooruit, zeg haar de trancewoorden."

Thomas schraapte zijn keel. "Speeltijd Evy."

Het meisje keerde zich in zijn richting.

"Nu wil ik dat prachtige lichaam van jou zien." Zei Thomas. "Kleed je uit, maar doe het langzaam."

Evy deed langzaam de knopen van haar stofjas los. Boven haar jeans droeg ze een donkerblauwe, hooggesloten blouse. Betty nam het kledingsstuk van haar over. Even later volgden haar blouse, jeansbroek en onderlijfje.

Toen ze alleen maar in haar ondergoed stond, een zwarte slip met bijpassende beha, vroeg Thomas zich om te draaien zodat hij haar achterkant ook kon bewonderen.

"Prachtig, prachtig." Zei Thomas bewonderend. "Je kontje is nog prachtiger dan ik had kunnen denken... Evy, je lijkt voor me geschapen."

Genietend liet hij zijn ogen over de brede heupen en de uitgesproken rondingen glijden. Dat stevige vlees zou hij neuken tot hij er bij neerviel.

Betty knipoogde naar hem.

"Je doet Evy blozen." Zei ze. "Ze is geen complimentjes gewoon."

"Is dat waar, Evy?" Thomas ging achter haar staan en legde zijn handen op haar schouders, waarvan de huid verassend koel en zijdeachtig aanvoelde.

"Ja... En ik ben bang dat je het niet meent." Zei ze zacht, terwijl Thomas haar schouders zachtjes begonnen te kneden.

"Natuurlijk... Ik aanbid je gewoon... Ik zal voor je zorgen, voor je opkomen en zorgen dat je niets overkomt." Hij kuste haar in de nek en drukte zijn erectie tegen haar rug aan. "Voel maar welk effect je op mij hebt. Dit is mijn eerbetoon aan jou."

Ook Betty drukte zich tegen het voluptueuze meisje aan en kuste haar vol op de mond. Haar grote, bruine ogen hielden uitdagend die van haar jonge minnaar gevangen, die duidelijk zag hoe haar tong tussen de lippen van Evy verdween.

"Een betere jongen als Thomas zul je nooit vinden." Zei Betty na de lange kus die Evy naar adem deed happen. "Hij zal alles voor je betekenen en je zult je totaal aan hem overleveren."

Ondertussen deed Thomas de beha van Evy uit, een 34D zoals hij van het label kon aflezen. Over de schouders van zijn nieuwe neuksletje heen zag hij haar borsten, groot en vlezig, en ondanks dat fier vooruit priemend, de stijve tepels stijf vanwege haar opwinding die zich ook in haar zware ademhaling liet merken.

"Wat een prachtig stel borsten heb jij en toch zien ze er zo stevig uit. Mijn Evy heeft het lichaam van een godin." Kreunde hij in haar oor.

Hij bewoog zijn armen onder haar oksels door en woog het stevige borstvlees in zijn handpalmen, terwijl hij haar schouders en hals met kussen overdekte.

"Als je eens wist hoe ik die borsten van Evy benijd." Mompelde Betty hoofdschuddend.

Ze had een paar stappen achteruit gezet en was zichzelf aan het vingeren, terwijl ze met glinsterende ogen het schouwspel gadesloeg.

Evy sloot haar ogen en kreunde lichtjes toen Thomas teder haar borsten streelde en zijn vingers over haar stijve tepels liet glijden. Ze drukte haar kontje hard tegen zijn kruis aan, terwijl een zacht, warm gevoel zich in haar onderbuik verspreide en zij haar poesje nat voelde worden. Het was de eerste keer dat een man haar zo liefkoosde en het vond het heerlijk, heerlijker dan ze zich in haar natste dromen had voorgesteld.

"Je hebt zo'n gave, zachte huid, het lijkt wel zijde." Thomas was zelf bijna in trance. "Keer je om, snoepje, ik wil je kussen."

Ze deed haar mond nauwelijks open, maar toen hij zijn tong naar binnen duwde gingen haar tanden grif van elkaar. Thomas streelde haar rug en drukte haar zachte borsten stevig tegen zich aan. Evy kreunde lichtjes toen ze haar stevige kontvlees voelde gekneed worden door ervaren handen.

De kus hielde minutenlang aan. Toen ze elkaar loslieten keken ze elkaar verliefd in de ogen. Thomas wist dat hij de ware gevonden had. Uit een ooghoek zag hij dat Betty hen een beetje jaloers gadesloeg. Veel kon het hem echter niet schelen. Hij boog zich voorover en zoog kort aan haar rechter dan aan haar linkertepel. Ondertussen pakte hij haar hand en legde hem op zijn lul. Ze schrok en trok haar vingers terug.

"Voel er maar eens aan, wees niet bang." Zei hij, terwijl hij haar hand teruglegde. "Streel hem een beetje."

"Maar je bent zo groot." Zei ze, terwijl ze met grote ogen naar beneden keek.

"Straks steek ik hem in je poesje. Maar je hoeft niet bang te zijn... Ik zal je nooit pijn doen."

"Thomas zal je doen genieten." Kirde Betty. "Je had geen betere jongen kunnen uitkiezen om je in te wijden. Hij zal je echt doen genieten."

Haar hand voelde klein aan om zijn grote lul. Zachtjes begon ze hem af te trekken. Toen ze het tempo versnelde, hield hij haar tegen. Hoewel hij al een keer was klaargekomen, wou hij niet in de hand van Evy ejaculeren, tenminste niet voor hun eerste keer samen.

"Ik ga je broekje uitdoen." Kondigde hij aan. "Ik wil eindelijk je honingpotje eens zien."

Thomas zette zich op zijn knieën. Hij streelde haar dijen, terwijl hij even zijn ogen gevestigd hield op het natte plekje dat zich afgetekend had op het kruis van haar zwartfluwelen slipje en de zilte muskusgeur opsnoof van haar jonge kutje. Toen hij het kledingstuk naar beneden deed zag hij dat ze ongeschoren was. Korte, zwarte haartjes omkrulden haar roze, vlezige kutlippen, die al wijd openstonden en parelden van het vocht. Haar schaamhaar voelde zacht en zijdeachtig aan, toen hij er met zijn vingers langstreek. Thomas hield van het gevoel, misschien zou hij niet vragen zich te scheren.

"Kom schatje, zet je benen even uit elkaar. Ik ga je poesje likken." Glimlachend keek hij haar in de ogen. "Dat heeft nog nooit iemand bij jou gedaan, hé?... Het gaat de heerlijkste ervaring uit jouw leven worden, dat beloof ik je."

Evy keek met halfgesloten ogen op hem neer, een gelukzalige glimlach op haar lippen. Thomas was er zeker van dat ze bijna net zo gewillig zou zijn geweest zonder de trance. Plots realiseerde hij zich dat hij verliefd aan het worden was.

Eerst kuste hij de binnenkant van haar dijen. Dan deed hij haar schaamlippen met zijn duimen van elkaar en begon haar traag te likken, van beneden naar boven. Evy kreunde telkens als hij zijn tong in haar grotje stak of haar klitje beroerde. Ze werd natter en legde haar handen in zijn nek om hem dichter tegen haar onderbuik aan te drukken. Terwijl Thomas extra aandacht aan haar klitje schonk, duwde hij zijn rechterwijsvinger in haar liefdestunnel om hem goed te bevochtigen en begon dan over haar strakke kontgaatje te wrijven.

"Ach Thomas... Thomas... Dat is heerlijk!" Schreeuwde Evy uit.

Haar ademhaling werd zwaarder en haar benen trilden terwijl haar hoogtepunt naderde. Thomas probeerde zijn wijsvinger in haar aarsje te drijven, maar ze was strakker dan elke vrouw die hij had gehad.

"Ieeeee... Ieeeee... Ieeeee..." Schreeuwde Evy toen ze klaarkwam, terwijl ze haar dijen om zijn gezicht klemde en hem nog harder tegen zich aandrukte.

Genotsvocht gutste uit haar soppende poesje. Thomas deed zijn best om er geen druppel van te missen, tot hij haar achteruit moest duwen bij gebrek aan adem.

"Ik ben klaargekomen." Hijgde Evy. "O wat een fijn, heerlijk gevoel... Ik hou van je Thomas."

"Je hebt een heerlijk kutje, liefje." Complimenteerde haar minnaar grijnzend, zijn kin en lippen drijfnat van haar intieme sappen. "Ik zou je uren kunnen likken."

Evy greep naar zijn penis.

"Neuk me, neuk me nu." Eiste ze opgewonden.

"Eerst moet je iets terugdoen. Zet je nu maar zelf op je knieën" Grijnsde Thomas, terwijl hij haar schouders greep.

Terwijl Evy neerhurkte en verwachtingsvol naar hem opkeek, keek Thomas opzij naar Betty.

"Heeft mijn lieve schat de techniek van een partijtje pijpen al onder de knie?" Vroeg hij haar. "Misschien moet je het haar maar eens voordoen."

Betty liet zich dit geen twee keer zeggen.

"Kijk goed toe." Zei ze tegen Evy, toen ze zich naast haar op haar knieën neerzette. "Zorg voor voldoende speeksel in je mond, neem hem al zuigend in je mond en tracht hem zo diep mogelijk te krijgen... Denk maar dat het een lekker ijsje is."

Betty voegde de daad bij het woord. Ze pijpte Thomas een paar minuten terwijl Evy, zoals het een goede leerlinge betaamt, aandachtig toekeek. Nadien fluisterde Betty haar nog een paar aanwijzingen in het oor.

Eindelijk, na wat hem een eeuwigheid toescheen, nam Evy de plaats in van Betty en keek onzeker naar hem op.

"Kom liefje, pak hem vast." Moedigde Thomas haar aan.

Evy deed dat en likte tegelijk het topje van zijn eikel. Na een korte aarzeling nam ze hem in haar mond en liet haar tong om de top heen en weer gaan. Dan liet ze zijn penis zo ver mogelijk in haar mond glijden als ze kon, tot ze moest hoesten wegens gebrek aan adem.

"Doet ze het goed, Thomas?" Vroeg Betty, die achter het jonge meisje kwam zitten en haar hand onder haar kont stak.

"Verdomme ja." Hijgde hij. "Ik kan niet geloven dat het de eerste keer is dat ze een vent afzuigt."

Betty lachte terwijl ze het poesje van de dochter van haar vriendin begon te strelen. "Ze heeft een goede leermeesteres en het is een echt natuurtalent."

"Ja, het is een geboren pijptalent." Zuchtte hij.

Genietend kromde hij zijn rug, terwijl ze hem dieper in haar mond nam en haar hoofd sneller heen en weer liet gaan, nu en dan met haar tanden langs de uiterst gevoelige neukstaaf sch****nd. Ze had een kleine mond en hij voelde elk hoekje ervan. Hij begon schokkend te ademen en zijn handen drukten haar gezicht dichter tegen zijn kruis. Haar eigen onderlichaam kronkelde onder het effect van de strelingen van Betty.

Zijn lul explodeerde in een intens orgasme. Evy proefde haar eerste mannenzaad en slikte elke druppel door, haar gezicht in zijn kruis gedrukt door de krachtige greep in haar nek. Hij liet haar pas los toen ze proestend protesteerde. Happend naar adem keek ze hem aan.

"Deed ik het goed?" Grinnikte ze, haar onderlip onder het sperma.

"Fantastisch, beter kon het niet." Prees hij, terwijl hij haar overeind hielp op en haar in zijn armen nam.

Evy legde zijn hoofd op zijn schouder. "Het smaakte lekker. Ik wil dat nog vaker doen."

"Daar sta ik niet weigerachtig tegenover." Thomas gaf haar een speelse klap op de billen. "Nu is het echter tijd voor iets anders."

Hij tastte naar zijn lul, die nauwelijks slapper was geworden ondanks het feit dat hij al tweemaal was klaargekomen.

Hoofdstuk 8

Eerst met haar vingers en dan met haar mond, had Betty hem tot zijn volle staat van glorie teruggebracht. Daarna had ze met een mengeling van afgunst en tederheid gekeken hoe Evy door Thomas teder bij de hand genomen en haar naar de sofa werd gebracht. Die twee zijn werkelijk op slag verliefd op elkaar geworden, dacht ze, zonder dat middeltje was het ook zo gebeurd.

Thomas gaf Evy een lange tongzoen en streelde haar kutje tot ze opnieuw drijfnat was.

"Ik ga het op zijn hondjes doen voor je eerste keer." Fluisterde hij in haar oor. "Kniel neer en leg je hoofd en schouders op de sofa."

Evy deed wat haar gevraagd werd. Thomas staarde ondertussen gebiologeerd naar haar prachtige, brede kont die door geen enkel oneffenheidje werd ontsierd en naar het strakke, donkerroze sterretje van haar anus.

Betty kwam naast het koppeltje in de sofa zitten. Thomas wierp haar een kushandje toe en nam achter zijn geliefde zitten. Hij bevochtigde zijn middelvinger en stak hem langzaam in de vagina van Evy, zich verwonderend over haar strakheid. Knarsetandend dacht hij een ogenblik aan nichtje Bea, die dit bloemetje voor zijn neus had weggekaapt. Verdomme, ooit zou hij wraak op haar nemen. Hij bezat nu immers de middelen ervoor.

Hij verdrong zijn haar en kwaadheid en legde zijn stijve in haar bilspleet.

"Ben je er klaar voor, Evy?" Vroeg hij zachtjes.

"Ik.. ik... ik ben een beetje bang." Stotterde ze met een klein stemmetje.

Betty gaf haar een troostend schouderklopje.

"Dat is nergens voor nodig, liefje." Lachte ze. "Thomas zal het lief en kalmpjes aan doen... Steek alleen je kontje een beetje meer omhoog en doe je knieën wat wijder uit elkaar... Verdomme, wat ben je mooi."

Evy deed haar ogen dicht en klemde haar tanden op elkaar toen ze het dikke uiteinde van de lul van Thomas tegen haar schaamlippen voelde drukken. Het meisje trilde van opwinding en nervositeit. Met zachte stoten werkte hij zich bij haar binnen. Haar strakke, onervaren kutspieren werden opzijgedrukt en uitgerekt... En tot haar verbazing voelde het heerlijk aan.
"Och, Thomas... Het voelt zo lekker aan..." Kreunde ze.

Pas toen hij helemaal in haar was en zijn eikel haar baarmoederhals raakte, voelde ze een pijnscheut die slechts langzaam wegebde.

Evy gilde en wou zich wegtrekken, maar Thomas legde zijn grote, krachtige handen op zijn heupen en hield haar op haar plaats.

"Je bent zo strak. Ik geloof je dat je nog maagd was." Gromde hij.

Hij hield even stil om te genieten van het strakke, hete gevoel van het jonge kutvlees, Betty triomfantelijk aankijkend. Dan begon hij met lange halen in en uit haar te bewegen. In de zachte kreetjes die Evy slaakte telkens hij stootte overheerste spoedig alleen maar het plezier en het genot.

"Ach, heerlijk... Harder!" Schreeuwde ze, toen het ongemak totaal was verdwenen.

Dit was haar eerste echte neukbeurt, door een jongen die van haar hield. En het voelde heerlijk aan. Heel even kon ze de vernedering, die Bea haar had aangedaan, uit haar hoofd zetten.

"Verdomme meisje... Je wordt heerlijk geneukt, helemaal uitgerekt, nietwaar?" Betty boog zich voorover om het meisje te kussen, dat alleen maar met een langgerekt gekreun kon antwoorden.

Thomas versnelde het tempo en beukte zo hard hij durfde op haar in. Het kletsende geluid van zijn dijen tegen haar achterwerk werd nu overstemd door haar gekreun.

"Je wordt nu echt geneukt, hé Evy... Is Thomas je goed aan het neuken? Heb jij het naar je zien."

"Aaaaaaaaah jaaaaa... " Schreeuwde met meisje met een van pure lust vertrokken gezicht.

Dit deed Thomas alleen maar zijn inspanningen verdubbelen. Hij was al twee keer klaargekomen snel na elkaar en kon nu nog lang doorgaan.

Even produceerde Evy een grommende, langgerekte schreeuw. Haar lichaam schudde en convulseerde als in een epileptisch toeval. Haar eerste, echte orgasme uit haar leven was er aangekomen! Thomas ging nog een minuutje door, tot ze half bewusteloos in de sofa neerzakte. Zonder zelf te zijn klaargekomen, verslapte zijn penis en gleed uit haar. Nahijgend veegde hij zich het zweet van zijn voorhoofd.

"Verdomme Evy, nooit had ik kunnen denken dat je zo'n wilde meid was." Bracht hij uit.

Evy draaide zich om en gooide zich in zijn armen, hem omknellend alsof ze hem nooit meer wou loslaten.

"Dank je, dank je, dank je... Ik wil niet meer weg van jou!" Schreeuwde ze, terwijl ze hem wild begon te kussen.

Thomas nam de gelegenheid te baat om eindelijk eens haar stevige, brede kont te bevoelen. Hij vroeg zich af of ze ook zo enthousiast zou reageren als hij haar daar zou ontmaagden.

Het gekuch van Betty haalde hen naar de werkelijkheid terug.

"Zeg tortelduifjes, het loopt tegen zevenen en het begint hier een beetje koud te worden." Zei ze. "Waarom zetten we ons gezellig samenzijn niet bij thuis voort? We kunnen een stukje eten en hebben meteen een echt bed."

Natuurlijk was dit een prachtidee en dus kleedden ze zich snel aan.

Toen ze het achterkamertje wilden verlaten, hield Thomas Betty tegen en gaf haar een tedere zoen.

"Bedankt, liefje." Fluisterde hij. "Je hebt mij het meisje van mijn leven leren kennen."

"Ik had nooit gedacht dat jij zo snel verkocht zou zijn." Grijnsde ze, terwijl ze zijn wang streelde.

"Hou dat neefje van jou maar bij haar uit de buurt. Niemand raakt haar nog met een vinger aan."

"Dat komt in orde... Let jij maar op Bea."

"Maak je maar geen zorgen." Zei Thomas grimmig. "Die teef leer ik wel mores... Een pilletje in haar drankje en je zult wat zien."

Betty's gezicht legde zich in een zorgelijke plooi.

"Thomas, je krijgt alleen maar dat flesje als je me beloofd er heel discreet mee om te gaan. Niemand mag het ooit te weten komen."

"Dat beloof ik op mijn communiezieltje."

"En beloof je me ook vaker te komen zien?... Ik mis je echt, weet je."

"Als het dat maar is... Van nu af aan krijg je minstens wekelijks een beurt..." Hij nam haar bij de schouders en keek haar lange tijd aan. "Weet je Betty, dat je een vrouw naar mijn hart bent... Het is zo jammer dat we zoveel in leeftijd verschillen. We zouden het echt fijn hebben samen."

De roodharige apothekeres deed iets waartoe Thomas haar niet in staat had geacht. Ze kleurde lichtjes en sloeg verlegen haar ogen neer.

Blijkbaar kreeg ze tegenwoordig ook te weinig complimentjes.

******

Om twintig na tien kwam hij thuis, uitgeput maar voldaan. Bij Betty thuis hadden ze eerst een pizza gegeten en waren dan samen het bed ingedoken. Eerst had hij gefascineerd toegekeken hoe beide vrouwen in standje negenenzestig mekaar gebeft hadden, dan had hij beide vrouwen een lange en tedere neukbeurt gegeven. In zijn rechterzak van zijn jas stak een flesje met tachtig dosissen TC17, in de linker zat het nog vochtig aanvoelende slipje van Evy. Met haar had hij trouwens een afspraak de volgende vrijdag om intiemer kennis te maken.

De hele weg naar huis had hij aan haar en Tania lopen denken. Twee vrouwen, was dat niet een beetje te veel van het goede? Toch kon hij er zich niet toe brengen te kiezen voor een van beide. Met Evy kon hij natuurlijk zonder problemen thuis aankomen, ze zou bij zijn ouders zeker in de smaak vallen. Zijn vader, die steeds het praktische aan het aangename koppelde, zou zelfs in de wolken zijn als hij vernam dat ze een toekomstige apothekeres was. Aan de andere kant had hij met zijn lerares Nederlands aan paar prachtmomenten beleefd en hij was vast van plan het daarbij niet te laten. Trouwens, dank zij TC17 had hij hen volledig in zijn macht en kon hij zijn greep op hen zelfs versterken. Misschien kon hij Evy en Tania zo ver krijgen dat ze elkaar aanvaarden zonder dat hun gehechtheid aan hem er onder leed. Ja, een driehoeksverhouding zag hij naast vanavond best wel zitten. Nu kon hij immers hen letterlijk naar zijn pijpen laten dansen...

Zijn zelfingenomen lachje verdween als sneeuw voor de zon, toen hij de voordeur opendeed en het geluid van een harde discussie hoorde. Hadden zijn ouders ruzie?

"Nog een geluk dat ik die voorzorg heb genomen!" Hoorde hij zijn vader roepen.

Ongezien trachtte hij de trap naar zijn kamer te lopen. Maar zijn moeder had hem gezien en wenkte hem de woonkamer in.

Zijn vader zat op een stoel aan de hoek van de dure, massief houten tafel en trok een wenkbrauw op toe hij zijn zoon zag.

"Je komt nogal laat thuis. Had je geen huiswerk te maken soms?" Vroeg hij.

Thomas schudde ontkennend het hoofd.

"Als je maar doet wat je beloofd hebt en met een goed rapport thuiskomt." Zijn vader trok een sceptisch gezicht.

"Weet je al wat Klaas Dam heeft uitgericht?" Vroeg zijn moeder opgewonden.

Thomas schudde het hoofd. "Nee, is er iets gebeurd soms?"

Inwendig voelde hij een ijzige hand zijn hart omknellen. Was Klaas Dam er achter gekomen wat er tussen Thomas en zijn vrouw was voorgevallen? Tania had hem immers verzekerd dat hij tot veel in staat was.

"Je weet toch dat een klasgenoot van jou overleden is bij een vluchtmisdrijf?" Vroeg zijn moeder.

Thomas knikte. "Dat heb ik gehoord ja, evenals dat men een goed idee had van de wagen... Maar wacht... Je gaat me toch niet vertellen dat het de auto van Klaas Dam was?"

"Wees daar maar zeker van." Zei zijn vader grimmig. "Men heeft hem gearresteerd toen hij een paar uur geleden een nieuw ongeval had veroorzaakt, gelukkig met alleen maar blikschade deze keer."

"Die jongen was slecht nieuws. Maar wat er hem is overkomen heeft hij niet verdiend, natuurlijk... Indien dit niet was gebeurd, hadden jou vader en ik je anders gevraagd alle contact met hem te verbreken. Maar dat is jammer genoeg niet meer nodig." Zei zijn moeder.

"Dat is juist." Viel Charles Devos zijn echtgenote bij. "Jammer voor die jongen, maar het zat er aan te komen dat Klaas Dam ooit wel eens een stommiteit van die orde zou begaan... Ondertussen heb ik met die aap maar lekker een joint venture getekend die me honderdduizenden gaat kosten. Morgen moesten we samen het hoofdcontract met de toeleverancier tekenen."

"Gelukkig heb je hem een onderpand laten tekenen. Maar ik weet niet of mijn beste vriendin er gelukkig mee gaat zijn." Zei zijn moeder somber.

"Hoezo?" Vroeg Thomas geschrokken.

"Ja, ik ben natuurlijk niet van gisteren." Antwoordde zijn vader. "Indien de deal zou mislukken door een stommiteit van zijn kant, krijg ik zijn villa. Op die manier wordt het verlies toch gedeeltelijk beperkt."

Hij lachte toen hij de verbouwereerde gelaatsuitdrukking van zijn zoon zag. "Op die manier heb jij meteen een woonst voor als je met een deftig meisje naar huis komt... Ik ben trouwens van plan het eigendomsrecht zo snel mogelijk aan jou over te dragen.

"Dat is fantastisch, pa." Zei Thomas. "Maar wat gebeurd er met Tania? Haar treft toch immers geen enkele schuld?"

"Jongen, jongen, je moeder en ik hebben daarover onze eerste ruzie in jaren gehad." Vader Devos keek grimmig van de een naar de ander. "Daar zal ik tijdens het weekend even over nadenken. Misschien is mijn stemming dan beter."

"Als het huis aan mij geeft, dan mag ze er wonen zolang ze wil." Gromde Thomas.

Hoofdschuddend stond zijn vader op om naar zijn studeerkamer te gaan.

Toen hij verdwenen was, keerde Thomas zich schokschouderend naar zijn moeder om.

"Papa kent hem toch al langer dan vandaag?... Waarom stapt hij dan in een zakelijk avontuur met hem?"

"Je vader draait wel bij. Laat het maar aan mij over." Zijn moeder zag er opeens meer ontspannen uit nu zijn vader was verdwenen.

Thomas ging achter haar staan en legde zijn handen in zijn heupen. Sylvie Devos duwde hem echter ruw weg.

"Je vader is nog in huis. Ben je onze afspraak vergeten?" Siste ze.

"Sorry." Zei Thomas schaapachtig.

Zijn moeder hervond al snel zijn glimlach. "Morgen slaap ik weer alleen. Je vader moet morgen een paar dagen naar het buitenland om te redden wat er nog te redden valt."

Thomas knipoogde naar haar. "Ik kom je wel helpen met je angst voor het donker."

Sylvie keek naar de klok. "Twintig voor elf. Ik denk dat ik maar stilaan ga slapen."

"Ik loop nog even bij Tania aan. Ze zal wel diep in de put zitten en een troostend woordje zeker kunnen gebruiken."

"Ja, ja, zeker die troost die jij brengt."

Thomas, op weg naar de deur, bleef stokstijf staan en keek haar verrast aan.

"Wat bedoel je daarmee?"

"Denk jij dat ik niet weet dat je met haar slaapt, met je lerares Nederlands? Na dat huwelijksfeestje van afgelopen week waren jullie niet bepaald discreet."

Thomas lachte zenuwachtig. "Dat stelt niks voor, mama. Dat is gewoon een voorbijgaand avontuurtje... Trouwens, ik dacht dat je altijd wou dat ik wat liever tegen haar deed."

"Je meent het toch niet serieus met haar, hé?" Sylvie Devos was niet in de stemming voor humor.

"Maar nee, ik mag haar enorm hoewel ik niet van plan ben met haar te trouwen en kindjes te krijgen."

"Dat is je geraden. Je vader zou een toeval krijgen."

Hij knikte. "Goed, ik zal het niet te laat maken."

Hij was zijn jas aan het aandoen in de gang, toen hij zijn naam hoorde fluisteren. Zijn moeder was hem nagelopen in de gang.

"Is ze goed in bed?" Fluisterde Sylvie Devos in het oor van haar zoon.

"Ja, en ze is bloedgeil ook." Fluisterde hij grinnikend terug. "Maar jij bent beter en heter."

Speels trok ze hem aan het oor. "Je durft niets anders te zeggen, hé?"

"Er is nog iets dat ik je moet zeggen, mama."

"Ja."

"Ik heb ook kortgeleden een meisje ontmoet. Een deftig meisje, waarmee ik het ernstig meen... Binnen een paar dagen kom ik haar zeker voorstellen."

Zijn moeder proestte het uit. "Binnen een paar weken zit je aan de Viagra haremprins."

******

Vijf minuten later stond hij bij Tania's achterdeur. Binnen was het donker en hij zag geen enkele beweging. Op zijn getik volgde geen reactie. Hij tastte naar zijn GSM, maar die had hij op zijn kamer laten liggen. Op het moment dat hij wou weggaan, drukte de lerares Nederlands haar gezicht tegen het raampje.

"Ik ben het, Tania... Doe open!"

Tania knipte het licht in de keuken aan en deed de deur van het slot. Ze had een deftig mantelpakje aan, zoals ze altijd op school droeg, en het was duidelijk dat ze had gehuild.

"Ik wil niemand zien." Zei ze, terwijl ze de deur achter hem sloot.

Maar tegelijk sloeg ze haar armen om de hals van haar leerling en begon zacht te snikken.

"Kom,,, kom." Mompelde Thomas, terwijl hij haar troostend tegen zich aandrukte.

"De rotzak, de vuile rotzak... Hoe heeft hij het in godsnaam zo ver laten komen?... Ik wou dat hij dood was." Bracht Tania er met horten en stoten uit. "Ik durf mijn gezicht niet meer op school te tonen."

"Maar het is jouw schuld niet, liefje." Zei Thomas. "Neem een paar dagen vrijaf en kom wat tot rust."

"De politie is hier bij het begin van de avond geweest." Zei Tania, terwijl ze zich langzaam uit hun omhelzing losmaakte. "Het was zo vernederend, de vragen, de manier waarop ze naar je keken... Het leek wel of ik zelf een dader was."

"Heb je hem gezien?" Vroeg Thomas, die haar naar de woonkamer volgde.

Tania zette zich in de sofa voor de TV neer. "Denk je echt dat ik hem nog ooit wil zien. Ik ga weg hier! Hij mag wegrotten in de gevangenis!"

"Lang zal hij daar niet blijven, vrees ik."

"Ik kom net van bij zijn advocaat. Laat hem de problemen maar oplossen."

"Ja, meer moet je niet doen."

Tania veegde haar tranen weg en keek hem toen hoofdschuddend aan. "Er zijn misschien meer problemen dan je denkt... De advocaat wil me morgen dringend spreken, naar het schijnt over een hele hoop zakelijke problemen."

Thomas voelde zich plots erg ongemakkelijk, maar Tania merkte daar gelukkig niets van.

"Ik heb nog zoveel slechte dingen over Tony gezegd, dat spijt me." Zei ze in de plaats daarvan.

"Dat hoeft niet, hij had inderdaad een slechte invloed op me." Troostte Thomas haar.

Hij kwam naast Tania zitten en sloeg zijn arm om haar schouders.

"Ik ga me ziek melden. Ik laat me tenminste een week niet meer op school zien." Zei ze, even later vroeg ze. "Thomas, heb jij ook zin in een glas wijn?"

"Eentje maar." Inwendig maakte hij een vreugdesprongetje.

"In de koelkast staat een fles witte wijn, als je daar tenminste geen bezwaar tegen hebt."

Thomas verdween in de keuken, tastend naar de twee in zilverpapier gewikkelde magische tabletjes in zijn jaszak. Moeiteloos losten ze in de witte wijn op, hij hoefde nauwelijks te roeren.

Na zijn seksuele avonturen van die dag voelde hij zich totaal uitgeput, maar vanavond wou hij toch een heel grondig gesprek hebben over hun toekomst samen.

Hij grijnsde toen hij aan de opmerking van zijn moeder over de Viagra dacht. Misschien had ze wel gelijk.

Bij Tania kon er een glimlachje af, toen ze haar glas witte wijn aannam.

"Ik zou je willen vragen vannacht bij me te slapen. Maar dat zal wel moeilijk gaan, hé?" Vroeg ze, nadat ze een slokje wijn had geproefd.

"Mijn vader is nog op, dus dat zal niet lukken." Loog hij. "Maar morgenavond kom ik bij je langs. Vrijdag kan ik je wel de ganse nacht verwennen."

Gespannen keek hij toe hoe ze in snel tempo de rest van haar glas ledigde en het hem toestak om bij te vullen. Hij had de fles immers uit de keuken meegebracht. Terwijl hij haar glas bijvulde, zag hij dat haar handen trilden en haar ogen glazig aan werden. Verbazend hoe vlug ze onder ging, dacht hij.

"Tania, je ziet er plots ontspannen uit." Glimlachte hij, terwijl hij zijn hand op haar dij legde.

"Mmmm..." Zei ze met halfgesloten ogen.

"Dat is goed, het is vandaag immers een zware dag geweest... Kijk me aan en luister goed naar wat ik ga zeggen."

"Ja, Thomas." Ze draaide zich om naar hem met ogen waaruit elke uitdrukking verdwenen was."

"Goed, als ik "speeltijd Tania" zeg, val je in een diepe trance en je zult alles doen wat ik je zal zeggen of opdragen, zelfs als het je tegen de borst stuit... Je zult me niet tegenspreken maar integendeel blij en opgetogen zijn." Hij sprak traag en langzaam, zoals Betty hem had aangeraden. "Heb je dat begrepen?"

"Ja, Thomas."

"Goed... Speeltijd Tania." Hij wachtte een paar tellen en vervolgde dan. "Goed, na vandaag is je duidelijk dat je van je man wegwil. Spreek daarover morgen met je advocaat, laat hem de zaken regelen."

"Ik sta dan op straat." Tania deed een vaststelling, het was absoluut geen teken van tegenspraak.

"Nee, van nu af aan zorg ik voor je. Thomas is goed en zal je nooit in de steek laten. Hij geeft enorm veel om je en uit dankbaarheid zul jij je totaal aan hem onderwerpen. Je bent van mij... Is dat ook begrepen?"

Tania knikte.

"Ik hou van jou, dat weet je." Zei ze toonloos.

"Dat is goed om te horen." Knikte Thomas tevreden. "Ik ook, maar weet je naast jou is er nog iemand anders in mijn leven... Ik wil dat je dat aanvaard, dat je trots en gelukkig bent dat je met kan delen met iemand anders... Is dat niet zo?"

Tania knikte.

"Met die andere vrouw zul je goede vrienden worden. Je zult ook met haar naar bed gaan als ik dat vraag... Je bent alleen gelukkig als je aan mij denkt, daarom zal je ook voortdurend met mij in je hoofd zitten... Geen enkele andere man is meer van belang. Je ziet hen niet staan, je schenkt geen aandacht en je zult zeer afstandelijk reageren als je door een andere man dan door mij zult worden aangesproken."

"Ik... ik doe dat nooit, Thomas. Ik voel me veilig bij jou."

Hij stak zijn hand onder haar rok en begon zachtjes over haar in nylon gevatte dij te wrijven. Ze kreunde lichtjes en deed haar knieën van elkaar.

"Als je me ziet wordt je poesje nat. Je wilt alleen maar seks dan. Je zult me nooit iets weigeren. Op school laat je echter niets merken van wat er gaande is tussen ons."

"Nee, dat begrijp ik wel..."

"Morgen laat je ook sleutels van je huis bijmaken voor me bijmaken. Ik kom en ga wanneer ik wil. Je staat altijd tot mijn beschikking."

"Ja."

"Je ontvangt alleen maar bezoek van familie of vriendinnen... Mannen nodig je niet uit. Moest dat toch nodig zijn -- voor een reparatie of zo -- dan bel je me eerst op om toestemming te vragen... Ik ben je heer en meester."

"Ja, mijn heer en meester." Papegaaide ze.

"Je voelt je daar heel gelukkig bij. Als je denkt aan wat ik voor jou beteken is dat met een gevoel van enorme dankbaarheid."

Thomas herhaalde een paar maar wat hij had gezegd en knikte tevreden toen hij zag dat elk van zijn suggesties werd ontvangen alsof hij haar de hemel op aarde beloofd had.

Dan schonk hij zich op zijn beurt een tweede glas witte wijn in en leunde tevreden achterover.

Dit was gewoon te mooi om waar te zijn. Hij verwachtte elk moment uit een natte droom te ontwaken.

"Ik moet oppassen dat dit alles niet boven mijn hoofd groeit." Dacht hij, toen dat niet gebeurde. "Met mijn beide voeten op de grond blijven, niet denken dat ik superman ben en dat ik me alles kan veroorloven. Ik zal enorm voorzichtig met dat spul moeten omgaan."

Hij had al een paar vrouwen letterlijk veroverde. Misschien was het goed het bruine flesje TC17 ergens goed weg te stoppen en er zo weinig mogelijk aan te denken.

Een onrustig heen en weer schuivende en met haar benen wippende Tania haalde hem uit zijn mijmeringen.

"Waarom die plotse opwinding?" Vroeg hij grijnzend, zich realiserend dat hij zijn hand nog tussen haar dijen had.

"Ik heb zin om te vrijen. Wil je het alstublieft met mij doen?" Vroeg ze hees.

"Meisje, ik ben uitgeput. Je bent een loopse teef, weet je?"

"Kom nou."

"Goed." Thomas wees het midden van de woonkamer aan. "Een vluggertje dan. Zet een zacht muziekje aan en voer me eens een lekkere striptease uit... Deze dag is te zwaar geweest om hem zomaar overeind te krijgen... Wil je een beurt, dan moet ik echt geprikkeld worden."
100% (3/0)
 
Categories: HardcoreTaboo
Posted by willem3
7 months ago    Views: 432
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
7 months ago
Hmm het wordt steeds geiler vlug deel 5 lezen