Probate Middelen 2Hoofdstuk 3.

Het was uiteindelijk vier uur geworden eer Thomas zich te slapen had gelegd. Tegen elven stond hij op, vrij vroeg voor zijn doen. Terwijl hij in badjas de trap afliep dacht hij nog nagenietend aan de avonturen van afgelopen nacht. Het was veel beter geworden dan hij ooit had durven denken. Hij had al half een plannetje in zijn hoofd om Tania aan zich te binden, zij dat hij dan eerst enige schroom had gehad om het tot uitvoer te brengen. Maar na gisterenavond was dit verdwenen. Nou ja, met de foto's en de film die hij in zijn bezit had beschikte hij om meer dan voldoende middelen om haar onder druk te zetten.

In de keuken wachtte hem een tweede aangename verassing, zijn moeder in sexy nachtkledij, meer bepaald een ragfijn slaapkleed van witte zijde. Het kwam wel tot aan haar knieën, maar hij was zo dun dat ze evengoed niets aan kon hebben. Ze stond bij het aanrecht met haar rug naar hem toe en spoelde de kan van de koffiezet. Haar zwarte slipje stond duidelijk afgetekend tegen de dunne stof.

Spontaan, zonder dat hij er erg in had, kreeg Thomas een stijve. Hij schraapte zijn keel.

"Jij bent blijkbaar ook net uit je bed." Zei hij.

Half geschrokken draaide Sylvie Devos zich om.

"Thomas lieverd, je liet me schrikken." Zei ze. "Zin in een kopje koffie?"

Ze bloosde een beetje terwijl ze zich naar hem omkeerde. Ze wist best wel dat een moeder zich zo niet aan haar zoon diende te vertonen. Tegelijk genoot ze van de sprankeling in zijn ogen en zijn innemende glimlach. Toen ze haar ogen naar beneden liet dwalen en zijn erectie zag, moest ze zich op de onderlip bijten om haar gezicht in de plooi te houden. Ze hoopte maar dat die voor haar bestemd was.

Vannacht was dat duidelijk niet het geval geweest. Zijn deur had op een kier gestaan en het licht was nog aan. Verwonderd dat hij al thuis was, had ze op zijn deur willen kloppen om hem goedenacht te wensen. Toen had ze het gekraak van het bed gehoord en de kreten van een vrouw op het hoogtepunt van haar seksuele genot. Nieuwsgierig had ze de deur wat verder opengedaan tot ze een goed zicht had op de grote spiegel die zich vlak voor zijn bed bevond, in het zichtveld van de deuropening. Haar mond was opengezakt van verbazing toen ze Tania als een volleerde amazone haar zoon had zien berijden, hoge kreten slakend telkens als zijn vette neukpaal in haar poes verdween. Een heleboel tegenstrijdige gevoelens waren toen door Sylvie Devos gegaan. Kwaadheid dat haar buurvrouw haar man bedroog met haar zoon, nota bene onder haar eigen dak, opwinding over het geile zicht, trots dat haar zoon haar had kunnen verleiden, maar ook jaloezie over het genot dat haar zoon Tania verschafte. De gevoelens die door haar gingen waren niet bepaald moederlijk geweest. Ze had zich eerder als een afgewezen minnares gevoeld. Meteen was ze zelf botergeil geworden en had een paar minuten blijven staan kijken terwijl ze zichzelf vingerde. Later had ze Thomas en Tania gadegeslagen terwijl ze bij de achterdeur verliefd afscheid hadden genomen. O, die dekselse Tania, ze was er zeker van dat de verhouding met haar zoon al veel langer dan vandaag duurde.

Sylvie Devos besloot om voor het moment maar te gebaren dat ze van niks wist.

Ze keerde zich breed glimlachend naar haar zoon toe, terwijl ze deed alsof ze zich niet bewust was van haar zware, deinende borsten die strak tegen de stof van haar slaapkleed drukten. De ogen van Thomas werden groot en er was op zijn beurt een blosje op zijn wangen verschenen. Hij kon zijn ogen maar niet afhouden van de grote, donkerbruine tepels die als kleine vingertjes doorheen de zijde van het nachtkleed priemden.

"Sorry voor mijn toestand, maar ik kom net uit bed." Giechelde Sylvie Devos, terwijl ze haar blonde, krullende haar in haar nek duwde.

Thomas gromde slechts als antwoord. Om zich een houding te geven plaatste hij tassen, melk en koffie op tafel. Zijn moeder tippelde naar hem toe en stak haar wang uit. Hij gaf haar een kus terwijl hij met een hand zijn erectie trachtte weg te moffelen.

Ondertussen was de koffie klaar.

"Je was gisterenavond zo plots verdwenen van het feest." Zei Sylvie Devos, terwijl ze de kopjes volschonk, tersluiks naar haar zoon starend. "Beeldde ik het me in, of ging je met Tania weg?"

Thomas schoof ongemakkelijk heen en weer op zijn stoel.

"Tania voelde zich plots duizelig. Ze wou een luchtje gaan scheppen." Zei hij. "Ik heb haar even later naar huis gebracht."

"Dat is goed." Glimlachte zijn moeder. "Ik dacht eerst dat je een meisje versierd had. Maar dit is duidelijk niet het geval."

Haar zoon verschoot onmiskenbaar van kleur. Ze wist dat hij zich nu afvroeg of zij iets opgemerkt had.

Hij schudde het hoofd. "Ik heb Tania thuis afgezet en ben daarna naar bed gegaan."

"Dat is anders niet van je gewoonte."

"We hebben wel een interessante babbel gedaan in de wagen." Grijnsde haar zoon plots. "Weet je, nu ik de mazzel heb om in een voorbereidend jaar hoger onderwijs te zitten, denk ik dat ik deze gelegenheid moet aangrijpen. Het is mijn laatste kans om er iets van te maken."

"Dat zeggen jouw vader en ik al jaren. Ik ben blij dat je het eindelijk inziet."

"Tania heeft aangeboden om me bijlessen te geven in vakken waar ik minder goed in ben, hier of bij haar thuis."

Sylvie keek haar zoon indringend aan. Thomas gaf haar met zijn meest innemende glimlach een knipoog. Direct daarna liet hij zijn blik weer afdwalen naar haar borsten.

"Ja, daar zul je wel veel aan hebben." Zei ze, terwijl ze het sarcasme uit haar stem probeerde te houden.

Ze meende een goed idee te hebben waar die bijlessen allemaal zouden uit bestaan, dit wil zeggen meestal geneuk.

"Ik ben in ieder geval blij dat je blijkbaar goede vrienden geworden bent met Tania." Vervolgde ze na een moment stilte.

"Met Tania is het in orde. Ze valt wel mee."

"Ze is dus goed in bed." Flitste het door Sylvie heen.

Ze voelde zijn ogen in zijn rug, toen ze rechtstond om haar kopje in de wasbak te zetten.

"Ik voel me mottig, hoewel ik gisterenavond niet zoveel gedronken heb." Zuchtte ze, zich omdraaiend. "Ik neem vanmiddag een lekkere duik in het zwembad, misschien een sauna. Doe je mee?"

Verbaasd keek Thomas zijn moeder aan, die hem zwoel aanstaarde. Dit was de eerste maal dat ze hem zoiets voorstelde.

"Goed, om een uur of twee. Ik heb eerst nog iets anders te doen." Antwoordde hij. "Eerst ga ik bij Tania langs... Ik wil nog een toets bespreken die we morgen moeten afleggen."

Tot zijn grote spijt had zijn moeder haar armen om haar borsten geslagen.

"Zou ze al uit bed zijn?" Vroeg ze. "Je doet maar... Eerst ga ik me aankleden, dan maak ik het eten klaar."

"Waarom gaan we geen pizza eten?" Vroeg Thomas, die nu ook recht veerde en naast zijn moeder kwam staan.

"Zou jij met een oude dame als ik gezien willen worden?" Vroeg zijn moeder plagerig, terwijl ze haar hoofd schuin hield en haar armen wat liet zakken.

Thomas begon te lachen. "Mama, je bent helemaal niet oud. En bovendien, je mag gezien worden. Ik vind je nog steeds een hele knappe vrouw. Je moet voor niemand onderdoen, zeker niet voor de meeste jonge meiden."

Sylvie voelde een tinteling in haar onderbuik. Ze wist dat hij het meende. Lust en verlangen straalden zou uit haar ogen.

"Nee, dank je... Ik haal wel een pizza uit de diepvriezer, met een lekker glaasje wijn erbij." Zei ze, alsof ze zijn compliment niet gehoord had.

Tersluiks keek ze naar beneden. Thomas zijn paal stond nog steeds recht overeind. Slechts op een paar centimeters na raakte hij haar onderbuik net niet. Haar tepels werden er helemaal hard van en staken als wijzende vingertjes vooruit. Haar gezwollen klitje wreef tegen de stof van haar broekje. Onwillekeurig ontsnapte een zacht gekreun aan haar lippen.

"Alles in orde, mama?" Vroeg Thomas bezorgd.

"Een beetje licht in mijn hoofd." Giechelde Sylvie. "Weet je, het is al lang geleden sinds een man zo'n lieve woordjes tegen me zei."

Ze staarde in zijn ogen, die diepblauw waren, met een ondeugende uitstraling, net als die van zijn vader de dag waarop ze verliefd op hem geworden was.

"O, Thomas." Zuchtte ze.

Haar hart was sneller gaan kloppen. Ze keek in de ogen van haar zoon en zette een stap vooruit. Ze voelde zijn stijve penis tegen haar buik drukken doorheen zijn sponzen badjas. Ze legde haar armen om zijn schouders en trok hem tegen zich aan. Thomas was net zo opgewonden als zij. Toen hun lippen elkaar raakten was er alsof er een orgastische lading door hen beiden trok. Tussen moeder en zoon kwamen maanden van hartstocht plots tot uitbarsting.

Sylvie trilde over haar ganse lichaam. Ze zou tegen de gootsteen gevallen zijn, indien de sterke handen van haar zoon niet haar onderrug hadden ondersteund. Thomas drukte zijn lippen tegen die van zijn moeder. Sylvie bood een paar seconden weerstand, dan sloot ze haar ogen en opende haar mond om de tong van haar zoon toe te laten. Heupwiegend reed ze tegen zijn stijve lul aan, terwijl zijn handen zachtjes haar kont kneden.

"Mmmmm..." Kreunde ze zielsgelukkig, terwijl ze haar goedgevulde lichaam tegen zijn gespierde torso drukte.

Luid begon de telefoon te rinkelen.

Geschrokken lieten ze elkaar los. Als in trance liep Sylvie naar de telefoon.

"Ha... ha... hallo." Stotterde ze.

Uit een ooghoek zag ze hoe de penis van Thomas van tussen de panden van de badjas van haar zoon naar buiten stak. Snel draaide hij zich om en trok de ceintuur strakker aan.

"Het is voor jou." Hoorde hij zijn moeder roepen. "Tania wil je spreken."

Hij nam de telefoon aan van zijn moeder, die hem opzettelijk niet aankeek.

"Hallo." Zei hij, bang en triomfantelijk tegelijk.

Ja, ze had toch gebeld. Maar wat ging er nu gebeuren? Zou zijn plannetje werken of niet.

Hij merkte niet dat zijn moeder snel de keuken uitrende.

"Thomas, we moeten praten... Je weet wel... Gisterenavond." Tania klonk afwachtend en zelfs een beetje verward.

"Ik ben binnen een half uurtje bij jou, moet me eerst nog aankleden." Zei hij.

"Wacht..."

"Wat we elkaar te zeggen hebben moet onder vier ogen gebeuren... tot binnen een half uurtje." Zonder op een antwoord te wachten legde hij de hoorn neer.

Hij liep de trap op. Bovenaan stond hij even stil en glimlachte toe hij het geluid van de douche hoorde. Ja, zijn mama had dringend afkoeling nodig. Verdomme, wat hadden haar borsten en billen stevig aangevoeld. Hij had nooit durven dromen dat zijn eigen moeder hem zo vurig zou kussen. Hij vroeg zich af wat de namiddag nog verder voor hem in petto zou hebben.

Nadat hij zich had aangekleed, sloot hij zijn fototoestel aan op zijn laptop en begon de beelden van zijn avontuurtje met Tania naar zijn laptop te verplaatsen. Nadien kopieerde hij alles nog naar een CD die hij in zijn jaszak stak.

Vijfendertig minuten later klopte hij aan de achterdeur van de familie Dam aan.

******

Tania deed bijna onmiddellijk open. Ze zag er bleek uit en keek hem met grote ogen aan. Ze was gekleed in een jeans en een wijde blouse. Haar kapsel was helemaal in de war. Het was duidelijk dat zij nog niet lang uit bed was. Ze verstijfde toen Thomas minzaam glimlachte en sloeg haar ogen neer.

"Dag Tania." Zei hij en stapte haar keuken binnen. "Ik stond net op het punt je zelf te bellen toen de telefoon ging."

"Je hebt me in een zwak moment getroffen gisterenavond." Fluisterde zijn lerares nauwelijks hoorbaar. "Ik.. ik.. ik weet niet wat me heeft bezield. Denk niet dat..."

"Ik denk niets kwaad over je." Onderbrak Thomas haar.

"Ongelooflijk." Dacht hij. "Ze vermoedt zelfs niet eens dat ze is gedrogeerd. Ze denkt dat ze het uit vrije wil heeft gedaan. Ik moet me bij Tony verontschuldigen dat ik hem eerst niet heb geloofd."

Ze sloeg zijn hand weg toen hij haar wang wou strelen.

Hij grinnikte. "Vannacht was je veel aanhankelijker. Ik heb nooit vermoed dat je zo vurig kon zijn. Je was nog beter dan in al mijn dromen."

"Ik was mezelf niet." Zei Tania hoofdschuddend, tranen sprongen in haar ogen. We moeten dit nooit meer ter sprake brengen."

"Ik ben bereid mijn mond te houden, als je dat bedoelt soms." Verzekerde Thomas haar. "Maar ik vind het wel voor herhaling vatbaar... Ik heb al van je gefantaseerd toen ik je zes jaar geleden heb leren kennen. Verdomme, je bent de eerste vrouw die me een stijve heeft bezorgd... Denk je echt dat ik je nu laat gaan?"

Thomas zag hoe de lippen van Tania begonnen te trillen. Haar ogen schoten vuur.

"Verdomde kleine smeerlap." Zei ze in een door woede verstikte stem. "Hoe durf je? Je hebt waarschijnlijk iets in mijn drankje gedaan. Ik heb zin om er de politie bij te halen."

Thomas deed zich stoer voor, maar zijn hart klopte in zijn keel. Gelukkig merkte zijn lerares daar niets van.

"Je doet maar. Ik heb niets in je drankje gedaan en heb je tot niets gedwongen. Dat weet je best." Zei hij terwijl hij dicht bij haar kwam staan. "Weet je nog wat je allemaal gezegd heb in de auto, nadat we getongzoend hadden en ik je poesje streelde doorheen je broekje?"

Rood aangelopen en met open mond keek Tania hem aan.

"Dat je man je in geen jaar meer heeft aangeraakt en dat hij vermoedelijk een ander heeft, dat je hem gaat maar dat je bij hem blijft omdat je anders alles kwijt zult raken... En dat je me nodig had en me een onvergetelijke nacht ging bezorgen, dat je al heel lang van een gelegenheid als deze droomde... Ben je dat allemaal vergeten?"

"Eruit smeerlap!" Siste Tania terwijl ze naar de deur wees.

"Liefje, als ik op school alles vertel, of aan mijn ouders, of aan jouw man... Wie denk je dat men gaat geloven?" Zei Thomas met een uitdagend glimlachje om zijn lippen. "Je hebt je praktisch op me geworpen. Je bent me beginnen kussen vanaf het moment dat we alleen waren. Ik heb zelfs een getuige die dat zal kunnen bevestigen... Denk je dat de school een lerares in dienst zal houden die haar leerlingen verleid? En wat denk je dat je man zal doen? Hij zal er ook niet mee kunnen lachen."

Alle kleur was van het gezicht van Tania weggetrokken. Met trillende ledematen liet ze zich op een keukenstoel zakken.

Thomas keek haar even aan en schudde meewaardig het hoofd.

"Arme meid." Vervolgde hij dan. "Wat dacht je aan de mensen te zeggen?... Dat ik je gedwongen heb?... Dat je niet wist wat je deed?... Ik heb bewijzen van het tegendeel."

Hij tastte in de binnenzak van zijn jas en gooide de CD hij net had gemaakt op tafel.

"Hier... Bekijk die even op een computer. Hij staat vol met foto's van ons, in volle actie gisterenavond... Degenen die dit zulle bekijken zullen een hitsige, hete meid aan het werk zien, niemand zal daar het ouderwets geklede en preutse leraresje Nederlands op herkennen... Niemand zal ook ooit beweren dat je er geen plezier aan beleefde, nadat hij dit alles heeft gezien."

Tania keek hem aan en begon te snikken.

"Waarom doe je dit aan? Wat heb ik je gedaan?" Hakkelde ze.

"Ik doe je niets aan." Zei Thomas zacht. "Ik probeer je alleen duidelijk te maken wat er zou gebeuren als de foto's, die ik gisterenavond heb gemaakt, in de verkeerde handen zouden vallen... Je man, de directeur, het Internet, God betere het."

Hij besloot voorlopig over de film te zwijgen. Wie weet, het kon nooit kwaad nog een stok achter de deur te hebben.

Tania bleef een minuut lang naar het doosje met de CD staren, alsof ze het meende te kunnen doen verdwijnen door haar blik. Dan droogde ze haar tranen af en keek hem aan.

"Wat wil je van me?" Vroeg ze, met een stem waaruit de strijdlust grotendeels was verdwenen. "Goede punten, voorspraak bij de klassenraad, geld?"

"Geld?" Reageerde Thomas. "Ik heb bijna even veel zakgeld als jij per maand verdient... Ik wil jou schatje. Ik wil dat je mijn minnares wordt."

"Ik ben negen jaar ouder dan jou, en ik ben een getrouwde vrouw."

Thomas begon luid te lachen. "Je huwelijk stelt al een hele tijd niets meer voor, dat heb je me zelf verteld. En je weet het misschien niet, maar ik val juist voor oudere vrouwen."

Tania was nog niet overtuigd. Ze schudde het hoofd.

"Als je denkt dat ik je seksuele speeltje wordt, vergeet het maar."

Ze wou recht staan, maar Thomas hield haar tegen.

"Ik raad je aan om eens dringend de inhoud hiervan te bekijken!" Zei hij met luide stem, terwijl hij op het plasticdoosje van de CD tikte. "Vertel me dan of je het kunt veroorloven nog kapsones te hebben."

Hij boog zich voorover en nam haar bij de schouders beet. Zachtjes schudde hij haar door elkaar.

"Luister eens prinsesje." Siste hij. "Zolang ik het wil doe jij wat ik zeg, waar en wanneer dat ook maar is. Anders komen er heel smeuïge dingen terecht in een aantal brievenbussen. Dat zou je nooit willen, is het niet?"

"Dat zal je nooit durven."

"Nee, daag me niet uit... Morgenvroeg liggen ze op het bureau van de directeur. Morgenavond komt je man aan samen met mijn vader. Ik overhandig ze hem persoonlijk op de luchthaven."

Tania keek hem aan. Ze schrok van de kille en besliste blik in zijn ogen. Thomas meende alles wat hij zei. Ze sloot haar ogen en dacht snel na.

"Niemand mag te weten komen dat er iets gaande is tussen ons." Zei ze ten slotte. "Dat moet je me beloven."

Thomas grijnsde triomfantelijk. Dit ging vlotter dan hij had verwacht.

"Dat doe ik met plezier." Jubelde hij. "Je gaat er geen spijt van krijgen. Je seksleven wordt gewoonweg fantastisch... Gisterenavond kon je er gewoon niet genoeg van krijgen. Weet je dat nog?"

Toen ze niet antwoordde, rukte hij aan haar schouders.

"Ja... Ja." Antwoordde Tania hulpeloos.

Thomas overhandigde haar een balpen en een notaboekje.

"Hier, schrijf je GSM nummer op." Beval hij. "Als ik je bel of een berichtje stuur, reageer je onmiddellijk. Vanaf nu ben je mijn vrouwtje, en ik hou van volgzame vrouwtjes."

Met bevende vingers pende Tania haar nummer neer.

"Je e-mail adres ook, voor ik het vergeet."

Toen ze gedaan had, overhandigde Thomas haar een kaartje met zijn gegevens op.

"Hier, zo weet je me ook te bereiken." Grijnsde hij. "Wederzijdse bereikbaarheid is het begin van een goede relatie."

Ze keek hem aan met een mengeling van woede, haat, angst en berusting.

"Je zult zien, voor je het weet zijn we heel goede vriendjes." Zei hij, haar schouders loslatend.

"Alsjeblieft Thomas." Zei Tania zacht. "Ik wil even alleen zijn. Ik wil dit even laten bezinken."

"Je hebt niets te willen als je met mij alleen bent." Zei hij met een kwaadaardige grijns. "Sta op en kijk mij aan." Toen ze niet direct reageerde, verhief hij zijn stem. "Tania, je weet wat de gevolgen zijn!"

Traag stond ze recht en keek hem onzeker, met nerveus trillende onderlip, aan.

"Doe je blouse uit." Beval Thomas.

"Wat!... In de keuken?"

"Me niet tegenspreken. Je weet wat er op het spel staat."

Tania deed traag de drie bovenste knopen van het kledingsstuk los en trok het over haar hoofd. Ze droeg geen behaatje. Haar stevige borsten met de sensuele, roze tepels leken Thomas nog mooier toe dan de avond tevoren. Hij ging dichter tegen haar staan en kuste zacht haar beide borsten. Glimlachend merkte hij op dat haar tepels verstijfden.

"Thomas, iedereen kan ons zien vanuit de tuin." Merkte Tania beschaamd op.

"Je hebt gelijk liefje." Zei Thomas, haar bij de hand grijpend. "Laten we naar de woonkamer gaan."

Thomas posteerde zijn pas verworven seksslavinnetje voor een sofa en liet zich op een knie zakken. Hij maakte de knopen van haar jeans los en trok de ritssluiting naar beneden.

"Nee." Protesteerde Tania met een kreunend geluid. "Het doet overal pijn tussen mijn benen."

"Wat ik nu ga doen zal als balsem zijn op je beurse kutlipjes." Verzekerde Thomas haar. "Nu ga je te weten komen waarom ik zo geliefd ben bij de meisjes."

Hij klakte afkeurend met de tong toen hij haar jeans liet zakken en haar witte, katoenen onderbroek in zicht kwam.

"Verdomme, heb jij dan echt geen sexy broekjes, een zwarte tanga of een string of zo?" Zei hij afkeurend.
"Jij hebt gisteren mijn beste slipje achterover geslagen." Antwoordde Tania.

Hij keek grijnzend naar haar op. "Woensdag maken we een ritje naar de stad. Ik weet een winkel waar je deftige lingerie kunt kopen."

"Denk je dat het geld me op de rug groeit? Ik moet alles betalen van mijn salaris hoor. Op mijn man moet ik niet rekenen. Hij zal direct weten dat ik het niet voor hem koop." Zei ze, terwijl ze met haar handen op hem steunde en haar rechterbeen ophief om uit haar broek te stappen.

"Ik trakteer." Zei Thomas toen ze alleen maar in haar broekje voor hem stond. "We gaan samen naar de winkel en ik kies uit wat ik graag zie. Daarna gaan we eten in een leuk restaurant en sluiten we de avond af met een gezellig potje vrijen."

Hij streelde langzaam de binnenkant van haar dijen, genietend van de wetenschap dat deze prachtige vrouw nu volledig aan zijn grillen was overgeleverd. Tania hield zich nog steeds aan hem vast en keek hem met grote ogen aan. Tot haar verwondering ervaarde ze een aangenaam, warm gevoel.

Dat was Thomas niet ontgaan. Hij stak zijn vingers tussen het elastiek van haar broekje en liet het langzaam langs haar dijen naar beneden glijden. Hij kon de heerlijke muskusgeur van haar opwinding ruiken, nog voor hij de vochtparels op haar gezwollen kutlipjes zag. Hij streelde zacht langs haar overvloedige schaamhaar, zich verwonderend hoe zacht en zijdeachtig het aanvoelde.

"Zet je neer in de sofa en sla je benen over de armleuningen." Zei hij.

Tania schopte haar broekje uit en voldeed aan zijn verzoek. Thomas knielde neer tussen haar wijd gespreide benen. Onwillekeurig ging er een schok door haar heen, toen ze de warme adem van haar minnaar tegen wil en dank op haar meest intieme voelde.

"Hoe lang is het geleden dat iemand je poesje heeft gelikt?" Vroeg Thomas.

Tania antwoordde niet, maar duwde haar heupen in de richting van zijn gezicht.

"Ohhhhh, mmmmhhhhhh." Schreeuwde ze, toen ze de tong van Thomas in haar vagina voelde binnen dringen.

Haar sappen smaakten ziltig en zoet tegelijk. Thomas had nog nooit zo'n zoete kut geproefd. Tania riep zijn naam en zette haar handen in zijn nek, toen zijn tong haar klitje beroerde. Dat heerlijke gevoel was ze in jaren niet meer gewaargeworden. Al haar verzet, passief of actief, was als sneeuw voor de zon verdwenen.

Grommend van plezier, likte hij haar natte snee van onderen naar boven, nu en dan even pauzerend om haar liefdesnectar door te slikken. Zijn linkerhand streelde de fluwelen huid van haar dijen. Met de wijsvinger van zijn andere hand, streelde hij haar anus die baadde in de secreties die langs haar bilnaad naar beneden liepen. Zijn tong en lippen lieten geen moment haar opgewonden geslacht los. Tania kreunde, terwijl ze zijn hoofd nog vaster op haar flamoes drukte. Nog nooit was ze zo heerlijk gebeft geworden. De vinger in haar kont vond ze minder prettig. Haar sluitspier voelde pijnlijk uitgerokken aan. Ze kon maar niet begrijpen hoe ze gisterenavond had toegelaten dat Thomas haar daar genomen had. Vreemd toch dat ze zich zo had laten gaan en er zo veel genot aan had beleefd.

Haar gedachten gingen verloren in het eerste orgasme, dat haar plots en onverwachts overspoelde. Haar nectar gutste uit haar poesje en droop langs de kin van Thomas, die haar schaamlipjes schoon likte en zich vervolgens concentreerde op haar klitje.

"Aaaaiiie... Ja... Ja..." Kreunde Tania, terwijl haar heupen schokten van genot.

De tong van Thomas leek overal tegelijk te zijn, diep in haar kutje, op haar klitje, op en onder haar kutlipjes. Ze merkte zelfs niet dat zijn wijsvinger nu bijna helemaal in haar pijnlijke aarsje zat.

Thomas bleef Tania maar verder beffen, hoewel zijn tong en kaken er pijn begonnen van te doen. Iedere keer als zijn ruwe tong haar genotsknopje onder handen nam, slaakte ze een luide gil en perste haar kruis in zijn gezicht. Ze kwam nog tweemaal klaar, kort na elkaar.

Golf na golf van genot overspoelde haar en ze was zich enkel maar bewust van de gloed in haar onderbuik. Het deed er niet meer toe dat ze werd gechanteerd, dat ze van nu af aan het sletje van één van haar leerlingen zou zijn, dat ze haar huwelijksgelofte en de morele code van haar beroep brak. Nee, in feite verhoogde dit alles alleen maar haar opwinding. Geen enkele man had haar zo bevredigd als Thomas het afgelopen etmaal.

Nadat hij Tania tot een laatste, aanhoudend orgasme had gelikt, hield Thomas het voor het bekeken. Hij veerde recht en keek zijn lerares grinnikend aan, zijn halve gezicht glinsterend van haar sappen. Hij zag alleen maar het wit van haar ogen, haar ademhaling van snel en gejaagd terwijl er alleen maar ongearticuleerde geluiden uit haar mond kwamen. Hij nam zijn zakdoek uit zijn broekzak en veegde zijn mond schoon, terwijl hij wachtte tot Tania weer bij haar positieven kwam.

"Je ziet, je zult geen spijt krijgen van ons arrangement." Grijnsde hij, toen ze zich min of meer op haar omgeving kon focussen.

Tania keek hem aan zonder iets te zeggen. Thomas begon zacht haar borsten te strelen.

"Je bent zo mooi. Ik denk niet dat ik je ooit nog laat gaan." Mompelde hij, zachtjes haar borsten strelend. "Maar dat zal jij niet erg vinden, niet?"

Tania kreeg opnieuw een blosje op haar wangen, ditmaal van verlegenheid.

"Is het niet?" Drong hij aan, terwijl hij haar stijve tepels tussen zijn vingers rolde.

"Het moet tussen ons blijven." Zei Tania. "Thomas, beloof me dat je op school nooit zult laten blijken dat er iets tussen ons bestaat."

"Natuurlijk, als jij je deel van onze afspraak nakomt."

Een flauwe glimlach verscheen om Tania's lippen. Ze keek rond en rekte zich uit om haar broekje op te ****n. Thomas legde een hand op haar arm.

"Ik heb je niet gezegd dat jij je mocht aankleden." Zei hij. "Ik heb het voor het zeggen, vergeet dat niet." Hij verstrakte zijn greep tot ze pijnlijk grimaste. "Begrepen?"

"Ja, Thomas." Zei ze berustend. "Ik beloof je te gehoorzamen."

"Goed, dan moet je tegen morgen nog één ding doen... Je gaat je poesje scheren. Van nu af aan zal je daar volledig kaal zijn... Heb jij je ooit al geschoren?"

Tania was ondertussen al in haar jeans gestapt en keek hem aan.

"Natuurlijk, in de zomer als ik in een bikini rondloop."

"Goed, ik wil dat jij je kutje scheert tegen morgen. Van nu af aan ben je steeds glad geshoren... Je zult er geen spijt van hebben trouwens."

Thomas dwong nog een tongkus af, voor voordat hij naar huis ging. Ze trok een vies gezicht toen ze haar eigen kutsap op zijn lippen proefde.

******

Toen Thomas het ouderlijk huis weer binnenkwam, vulde de heerlijke geur van gebakken pizza de keuken. Zijn moeder was de tafel aan het dekken. Ze had hem nog niet opgemerkt en deed gewoon verder. Ze was gekleed in een roze short, die haar lange, mooie benen vrijliet en haar brede, stevige kont goed deed uitkomen. Verder nog had ze een hooggesloten zwarte blouse aan, jammer genoeg niet van het doorkijk type. Aan het schokken van haar borsten was echter te merken dat ze geen beha droeg. Hij sloeg haar even gade, om haar stemming te peilen na het intieme moment van daarstraks. Sylvie Devos leek in ieder geval in een uitstekend humeur te zijn. Ze glimlachte en neuriede zacht voor zich uit.

Toen Thomas haar zo zag vroeg hij zich af of het geplande zwempartijtje van daarstraks wel zou doorgaan, en op wat het zou uitlopen.

Zijn moeder schrok even op toen ze hem zag, maar begon toen direct te glimlachen.

"Je bent net op tijd. Nog drie minuten en de pizza mag uit de oven." Zei ze. "Wil je dat ik nog een salade erbij maak?"

Thomas schudde het hoofd. "Laat maar, zo uitgehongerd ben ik niet."

Zijn moeder liet haar ogen over hem dwalen. Ze bekeek hem als een man, niet als haar zoon. Hij was knap en had een gespierd lichaam. Hij leek zoveel op zijn vader. Hij had zelfs een voordeel, niet dat hij jonger was, maar wel dat hij een stuk meer in zijn broek had. Ze zuchtte toen ze zich herinnerde hoe lang geleden het al geweest was sinds ze eens goed verwend was geweest. Ze wist dat ze zo niet over haar zoon mocht denken, maar de tongkus die ze daarnet hadden uitgewisseld hadden haar geleerd dat het vrij gemakkelijk zou gaan haar hem te verleiden.

"Je bent zo snel terug van bij Tania. Had ze hoofdpijn of zo?" Vroeg Sylvie, terwijl ze zich met een schok realiseerde dat ze jaloers was op haar buurvrouw.

Thomas keek haar een ogenblik onderzoekend aan. Vermoedde ze iets of zo? Hij had verleden nacht al gemeend dat hij beweging op de trap had gezien. In ieder geval, het ging haar niets aan.

"Nee, ze heeft me alleen maar de oplossing van een vraagstuk gegeven waar ik veel moeite mee had." Antwoordde Thomas, terwijl hij naar de tafel liep en zich neerzette.

Een vreemde, seksuele spanning hing in de keuken. Sylvie Devos was zich bewust van de blik van haar zoon bij iedere beweging die ze deed. Ze voelde zijn ogen op haar kont, toen ze de koelkast open deed en de cola op tafel zette, of zich bukte om de pizza uit de over te halen. Het deed haar eigen opwinding alleen maar toenemen. Haar tepels waren hard en enorm gevoelig geworden door het schuren langs de zware stof van haar blouse. Het kruis van haar broekje was al doorweekt en ze voelde haar klitje pusleren. Ze had moeite met het onder controle houden van haar ademhaling en kwam bijna klaar op het moment dat ze de pizza op tafel zette. Terwijl haar zoon het gerecht in vier stukken sneed en hun beiden bediende, sloot ze de ogen en trachtte haar ademhaling onder controle te brengen.

Ze aten in stilte. Thomas had wel door wat er met zijn moeder aan de hand was, maar liet niets merken. Beiden hadden wel een idee hoe deze namiddag zou verlopen, maar niemand zei een woord.

"Help je me bij de afwas?" Vroeg zijn moeder, toen ze gegeten hadden. "Het is niet veel, dus het is zo klaar."

"Tuurlijk mama."

Thomas stond op en begon de tafel af te ruimen. Zijn moeder vulde ondertussen de spoelbak met water en begon af te wassen. Hij droogde af en zette alles op zijn plaats. Tot slot ging ze met de vaatdoek over het plastic tafellaken. Ze wou zich net klaar toen ze de handen van haar zoon op haar heupen voelde. Thomas boog zich voorover en kuste zacht haar nek. Glimlachend draaide ze haar hoofd opzij. Ze voelde zijn stijve penis tegen haar kont drukken, terwijl haar blouse uit haar short werd gehaald.

"O mijn god, waarom laat ik dit toe?" Dacht ze, hoewel ze geen poging deed om hem tegen te houden. Haar lust was sterken dan het taboe dat ze samen met haar zoon op het punt stond te doorbreken.

"We zijn daarnet onderbroken geworden." Fluisterde haar zoon in haar oor.

Zachtjes begonnen zijn handen haar buik te strelen, langzaam bewogen ze zich hoger.

"Thomas." Zuchtte ze toen zijn vingers haar borsten hadden bereikt en ze zachtjes begonnen te kneden.

Genietend gaf ze zich over aan zijn strelingen. Toen hij haar omdraaide, sloeg ze haar handen om zijn nek. Ze perste zonder aarzelen haar lippen op de zijne en duwde haar tong agressief zijn mond in. Thomas streelde de blote rug van zijn moeder, terwijl zij doorheen zijn broek zijn erectie betastte.

"Je hebt wel zin in je moeder, hé?" Vroeg ze hijgend, nadat ze hem had losgelaten om adem te kunnen halen.

Thomas nam de zoom van haar blouse beet en trok het kledingsstuk omhoog. Glimlachend hief Sylvie haar armen op. Hij liet sissend zijn adem ontsnappen toen hij voor de eerste keer de borsten van zijn moeder zag.

"Mama, je hebt de mooiste borsten die ik ooit heb gezien." Bracht hij er bewonderend uit.

Thomas meende wat hij zei. Op haar veertigste waren de borsten van Sylvie Devos nog even stevig als in haar tienerjaren. Ze waren groot, rond en stonden nog stevig overeind, alsof de wetten van de zwaartekracht geen invloed op hen hadden. Ze hadden dezelfde gebruinde teint als de rest van haar lichaam, want natuurlijk ging ze naakt onder de zonnebank. Ze had donkerbruine aureolen en grote tepels die nu stijf vooruit staken.

Thomas legde zijn handen op de borsten van zijn moeder en liet zijn duimen over haar tepels gaan. Ze sloot haar ogen en een licht gekreun kwam over haar lippen. Hij boog zich voorover en nam de tepel van haar linkerborst in de mond.

"Aaaccch..." Kwam het uit de mond van zijn moeder.

De tintelingen van genot verplaatsten zich van haar borsten naar haar poesje, dat nu werkelijk in brand stond.

Hij begon aan haar tepels te zuigen, eerst de linker, dan de rechter en dan weer terug. Ondertussen legde hij zijn sterke handen op haar kontje en belette zou dat haar trillende benen het begaven.

"Thomas, niet ophouden." Bracht ze er hees uit. "Het is zo lekker."

Maar haar zoon wist niet van ophouden. Hij bewerkte haar borsten tot ze een eerste keer hijgend klaarkwam.

Toen Thomas zijn haar short begon los te knopen, duwde ze zijn handen weg en trok ze haar buik achteruit.

Hoofdstuk 4.

"Laten we naar de slaapkamer gaan." Zei Sylvie Devos hees, toen haar zoon haar onbegrijpend aankeek.

Onmiddellijk verscheen er een grijns op het gezicht van Thomas.

"Goed idee, ik dacht al dat jij er plots geen zin meer in had." Zei hij.

Ze nam haar blouse in haar ene hand en trok hem met de andere mee in de richting van de trap, nerveus giechelend als een opgewonden tiener die de eerste maal alleen thuis is met haar vriendje. Gewillig liet hij zich meevoeren. Samen liepen ze naar de gastenkamer.

Sylvie vond haar eigen bed veel comfortabeler. Maar ze kon er zich er niet mee verzoenen haar man te bedriegen in de slaapkamer die ze al tweeëntwintig jaar samen deelden, en dat nog wel met zijn eigen zoon.

"Sylvie." Toen ze haar zoon haar voornaam hoorde noemen, draaide ze zich naar hem toe, haar gezicht vertrokken door lust en begeerte.

Thomas gooide zijn hemd van zich af en kwam op haar af. Hij nam zijn moeder in haar armen en kuste haar nogmaals. Hij voelde haar borsten tegen zijn borstkas, terwijl zij naar hem opkeek met een hete en verliefde blik.

"Ik ga je broekje uitdoen. Wil je dat?" Vroeg hij.

"Ja, doe het uit." Zei ze hees. "Het is zo nat alsof ik er in gepist heb."

Thomas zette zich op zijn knieën. Met bevende vingers maakte hij de knoopjes van haar short los en deed de ritssluiting naar beneden. Terwijl het kledingsstuk op haar voeten viel, staarde hij gebiologeerd naar haar kruis. Ze had een grasgroen slipje aan. Rond haar kruis kleurde een grote vochtvlek de delicate stof bijna zwart.

"Ik denk dat je gelijk hebt." Grijnsde hij, terwijl hij de scherpe, rijpe geur van haar moederkut opsnoof.

Hij stak zijn tong in haar navel en maakte een paar keer een draaiende beweging. Dan stak hij zijn vingers tussen het elastiek van het slipje en trok het in een ruk naar beneden. Sylvie hief om beurten haar voeten op, terwijl haar zoon haar broekje uitdeed. Haar prachtige, donkergroene ogen keken glazig in de verte, toe ze zijn warme adem op haar enorm opgewonden geslacht voelde.

"Mama, wat ben je mooi. Je bent de mooiste vrouw die ik ooit heb gezien." Hoorde ze haar zoon fluisteren, terwijl hij vertederd en begerig haar poesje bekeek.

Sylvie Devos had zich onlang geschoren en had slechts een kort toefje, donkerblond haar overgelaten net boven het roze knopje van haar clitoris. Daardoor kwamen haar rode, vlezige schaamlippen goed uit, glinsterend van haar genotsvocht. Haar zoon stak zijn hoofd tussen haar dijen en liet zijn tong over haar sluimerige, broeierige snee gaan. Het smaakte scherper en indringender dan dat van haar vriendin Tania.

Thomas stak zijn tong in de vagina van zijn moeder en sabbelde dan aan haar klit. Het was de grootste die hij ooit gezien had. Als een kleine vinger priemde hij zelfs in rusttoestand duidelijk doorheen de bovenkant van haar schaamlippen. Sylvie gaf een schreeuw toen hij haar genotsknopje tussen zijn tanden nam en het topje ervan met zijn tong beroerde. Haar kont bewoog wild heen en weer. Ze greep hem bij de haren en duwde tegen hem aan. Ze voelde het genot opwellen, maar wilde niet al te snel klaarkomen. Eerst wou ze nog iets anders doen.

"Kleed je eerst uit, Thomas." Bracht ze er gejaagd uit. "Ik wil dat prachtige, gespierde lijf van jou zien... Ik wil eerst je pik in mijn mond."

Sylvie hield van de smaak van sperma, maar het was al jaren geleden dat ze het nog had kunnen smaken. Haar man had zich enkel bij het begin van hun huwelijk laten afzuigen, maar had tot haar verbijstering na een paar keer besloten dat hij er niets van vond. Ze was als maagd samen met hem de kerk ingestapt, maar ze had wel de lullen van talloze jongens tussen haar lippen gehad, op de meest onverwachte tijden en plaatsen. Dit had haar in haar geboortedorp de bijnaam van "Mevrouw Pijp" opgeleverd. Nu kon ze na jaren abstinentie haar oude hobby terug opnemen.

Ze staarde hem liefdevol en begerig aan, terwijl hij rechtstond waardoor de tent in zijn broek duidelijk zichtbaar werd. Toen haar zoon zijn broek uit had, zakte zij door haar knieën en zette haar vingers tussen het elastiek van zijn boxershort.

Hoewel ze hem al gezien had, schrok ze wel even van de grootte van de penis van haar zoon, een stevige knots van twintig centimeter lang en vijf centimeter dik, blauw dooraderd en met een stel stevige testikels onderaan. Met haar ene hand streelde ze zacht langs zijn schacht, met haar andere hand woog ze zijn balzak in zijn hand en keek glimlachend naar hem op.

"Je hebt alles in huis om de vrouwtjes gelukkig te maken." Zei ze.

Een druppel voorvocht droop langs de dikke, purperen eikel naar beneden. Sylvie likte hem op, genietend van die zoute smaak die ze bijna vergeten was.

"Hij is zo lekker lang en dik. Lang geleden al dat ik me door zoiets heb kunnen laten verwennen." Ze deed haar lippen van elkaar en bracht de lul van haar zoon naar haar mond.

Ongeduldig legde Thomas zijn hand op haar hoofd en duwde zijn heupen naar voren. Hij kreunde toen het uiteinde van zijn penis in haar warme, natte mond verdween. Haar tong dartelde om zijn eikel, terwijl haar zwoele, donkergroene ogen zijn blik gevangen hielden. Daar werd hij helemaal gek van.

"O, mama." Kreunde hij.

Hij streelde haar haren, terwijl zij hem begon te pijpen en hem alsmaar dieper in haar mond nam.

"Ja, Sylvie. Zuig me af, laat me klaarkomen in dat mondje van jou." Zei Thomas in vervoering. "Dit is zalig, het is nog nooit zo goed geweest."

De tong van Sylvie leek overal te zijn en bezorgde hem de pijpbeurt van zijn leven. Tot zijn verbazing kon ze zijn lul in haar mond nemen tot haar neus begraven was in zijn schaamhaar. Van de blik uit haar wondermooie ogen, met zijn tegelijk onderworpen en uitdagende uitdrukking, werd hij helemaal gek.

Sylvie reageerde met slurpende geluiden op zijn complimenten. Ze moest haar mond helemaal open doen om zijn dikke lul toe te laten. Zelf was ze er bloedgeil van geworden. Een hand gleed tussen haar dijen en ze begon zich te vingeren. Haar lippen dansten heen en weer op zijn harde paal, terwijl zij likkend en zuigend over de gehele lengte ervan gleden. Het feit dat ze haar eigen zoon aan het afzuigen was, leek haar genot alleen maar te vergroten.

"Mmmm..." Bracht ze uit, toen hij in extase zijn mond opendeed en zijn hoofd in zijn nek legde.

Haar klitje klopte en pulseerde terwijl het onder haar wijsvinger heen en weer werd gerold. Haar kreten van genot mengden zich met die van haar zoon.

"Ja, dat is lekker. Ik ben nog nooit zo lekker gepijpt." Zei haar zoon.

Een warm gevoel van dankbaarheid doorstroomde haar. Ze was van plan hem niet teleur te stellen. Iedere vorm van tegenwerping of bezwaar was uit haar verdwenen. Van nu af aan behoorde ze aan Thomas toe. Hij kon doen met haar wat hij wou. Met een onderdrukte kreet kwam ze klaar. Ze zette haar handen op zijn gespierde kont en begon hem nog harder en sneller af te zuigen. Het onderdrukte gekreun en brede glimlach, vertelden haar dat hij daar niet rouwig om was.

Plots voelde ze de heupen en de benen van haar zoon trillen.
"O, mama... Mama... Ik kom klaar. Ik kan het niet meer houden." Kreunde hij.

Ze liet zijn lul uit haar mond glippen, tot enkel nog het voorste deel ervan tussen haar lippen zat. Ze wou zijn zaad proeven, zo lang en zo intens mogelijk. Haar tong flitste heen en weer langs zijn eikel. Terwijl hij een onbestemd geluid maakte, voelde ze zijn spieren verstrakken.

"Jaaaaaa!" Riep Thomas met opeengeklemde tanden.

Onmiddellijk voelde ze zijn lul zwellen en pulseren in haar mond. Straal na straal van zijn kleverige, dikke sperma spoot tegen haar tong aan.

"Mmmm..." Bracht Sylvie er genietend uit.

Zijn jongenszaad had een heerlijk sterke smaak, zout en een beetje bitter. En hij was er niet zuinig mee, ze had moeite met alles door te slikken en niets te laten ontsnappen. Ze liet de lul van haar zoon uit haar mond glijden en slikte hoorbaar door, terwijl ze hem breed grijnzend aankeek. Haar kin was nat van een mengeling van speeksel en sperma.

"Dat mag je alle dagen met me doen. Jij bent de beste." Zei haar zoon.

Sylvie gloeide van trots. Ze gaf een laatste, tedere kus op zijn verslappende penis en veerde toen recht. Ze gaf een gilletje toen haar zoon haar in zijn armen nam en haar naar het bed droeg. Ze ging in het midden liggen en keek verwachtingsvol naar haar zoon op, die bewonderend zijn prachtige lichaam in zich opnam.

"Nu is het jouw beurt om me te verwennen." Zei ze.

Sylvie deed ze haar benen open en trok haar knieën op. De drijfnatte, vlezige lippen van haar kut gingen uit elkaar als een openbloeiende bloem. Tegelijk werd Thomas een blik gegund op de donkere, gekartelde rand van haar anus. Hij legde zijn handen op haar borsten en rolde haar stijve tepels tussen zijn vingers. Terwijl zijn tong langzaam over haar buik naar beneden gleed, stootte ze ongeduldig met de heupen alsof ze een imaginaire penis ontving.

"Plaag me niet, lik mijn geile kut!" Riep ze uit.

Thomas begon de onderkant van het poesje van zijn moeder te likken en werkte zich langzaam omhoog, gulzig haar rijkelijk vloeiende sappen drinkend. Toen zijn tong haar uiterst gevoelig geworden clitoris beroerde, gilde ze het uit van genot. Hij maakte van de gelegenheid gebruik om haar anus te strelen, zonder veel moeite gleed zijn wijsvinger naar binnen. Het leed geen twijfel of zijn mama had daar al bezoek ontvangen. Er stroomde nu zoveel van haar nectar uit haar kut dat zijn tong het nauwelijks aankon. Bijna onmiddellijk kwam Sylvie klaar. Het leek niet op te houden. Golf na golf subliem genot overspoelde haar. Terwijl ze zijn naam riep, drukte ze zijn gezicht dieper in haar flamoes. Toen hij zijn vinger uit haar kont terugtrok, trok ze aan zijn haar.

"Vinger mijn gat, niet ophouden." Kreunde ze hees.

Thomas deed dat maar al te graag. Haar dijen omknelde zijn hoofd als een bankschroef, terwijl hij haar met een hernieuwd enthousiasme begon te beffen. Zijn tong ploegde door haar soppende scheur. Ze kwam onmiddellijk weer klaar toen hij haar klit begon te bewerken, in een orgasme intenser dan het vorige.

Terwijl ze schokkend en trillend lag bij te komen, legde Thomas zich op haar en schoof in een snelle beweging zijn ondertussen opnieuw beenhard geworden penis in haar opgewonden vagina. Sylvie kreunde van genot toen haar sinds geruime tijd verwaarloosde poesje plots werd uitgerekt zoals het al in lange tijd niet meer was gebeurd. Haar zoon stak zijn tong in haar mond, terwijl hij haar met korte stoten penetreerde tot hij helemaal in haar zat. Langzaam begon hij te bewegen. Haar kut was strakker er nauwer dan hij had verwacht. Gelukkig was ze al goed nat.

Sylvie verstond de kunst haar kutspieren te ontspannen en daarna direct te verstrakken, zodat Thomas het gevoel kreeg dat zijn pik werd omvat door een warme, zachte hand die hem langzaam leegmolk. Het was het zaligste dat hij ooit had meegemaakt. Al zijn vorige seksuele ervaringen waren plots onbeduidend geworden. Hij wist dat deze vrouw -- zijn moeder -- hem niet snel zou vervelen.

Eerst neukte hij haar traag, hij wou deze prachtervaring immers zo lang mogelijk laten duren. Maar toen haar ademheling zwaarder werd en ze zachtjes begon te kreunen, verhoogde hij zijn ritme en begon sneller en harder in haar te rammen. Het kletsen van zijn balzak tegen haar billen en het soppende geluid van haar kut, vermengde zich met zijn gegrom en haar hoge, schrille genotskreten. Sylvie sloeg haar benen om het middel van haar i****tueuze minnaar en duwde haar bekken omhoog telkens als hij zich terugtrok. Ook zijn was nog nooit zo bevredigend geneukt geworden. Het leek alsof haar geslacht in brand stond en elektrische schokjes door haar onderlichaam gingen. Steeds dieper drong hij in haar door. Telkens als mijn lul haar baarmoederhals raakte slaakte ze een gilletje, pijn getransformeerd in genot waar maar geen einde aan leek te komen. Hij kneedde haar borsten en zoog aan haar tepels.

Hij werd het pulserende gevoel in zijn penis gewaar dat een nieuwe zaadlozing aankondigde. Het idee zijn moeder te neuken had zijn genot alleen maar verhoogd. Ook zijn moeder was niet ver van een nieuw hoogtepunt. Haar kreten waren luider geworden, en ze had haar nagels in zijn rug gezet terwijl haar ogen glazig in de verte staarden.

"Verdomme, ik kom opnieuw klaar." Gromde hij.

"Neuk mij sneller. Ik kom ook klaar!" Gilde zij.

Op het moment dat zijn met haar vuisten op zijn rug trommelde en haar ogen stijf gesloten hield, spanden haar vaginale spieren zich zo hard dat hij zijn penis bijna niet meer kon bewegen. Ze uitte een langgerekte kreet en ze schudde het hoofd heen en weer. Dit was meer dan hij kon hebben. Op hetzelfde moment dat zijn moeder klaarkwam spoot zijn sperma in dikke stralen tegen haar baarmoederhals.

Terwijl zijn moeder naar adem hapte, liet Thomas zich in haar armen zakken en gaf haar een lange, tedere tongzoen.

"Verdomme, precies wat ik nodig had, lieve schat." Hijgde ze, nadat ze weer enigszins tot haar positieven was gekomen.

"Hier heb ik al lang over gedroomd." Fluisterde hij in haar oor.

"Wat, met je eigen moeder naar bed gaan?" Sylvie keek hem met opgetrokken wenkbrauwen aan.

Ze had geschokt moeten zijn, maar in feite was ze trots en opgetogen. Het was ook de bevestiging van een vermoeden dat al lang bij haar leefde.

"Ja, het was nog beter dan ik had verwacht... Je bent de mooiste en liefste vrouw die ik ken. We lijken wel voor elkaar geschapen."

Zijn moeder keek hem ernstig aan, terwijl ze teder door zijn haar woelde.

"Dank je, Thomas." Zei ze met een door emotie verstikte stem. "Ik voel me opnieuw een vrouw bij jou."

Ze nestelde zich dicht tegen hem aan. Een lichte slaap overmande hen, maar ze werden snel weer wakker toen het te koud werd. Thomas wou de donsdeken over hen heen trekken, maar Sylvie hield hem tegen.

"Laten we een duik in het zwembad nemen." Stelde ze voor. "Ik heb de verwarming aangezet toen ik met het eten ben begonnen."

Ze stond op en bukte zich om haar slipje op te ****n. Maar haar zoon griste het voor haar neus weg.

"Dat is voor mijn verzameling, als je het ten minste niet erg vind."Grijnsde hij.

"Wat, hou jij broekjes bij?" Vroeg ze glimlachend.

"Van alle vrouwtjes met wie ik de eerste keer naar bed ga." Hij bracht het vochtige kruis van het grasgroene slipje naar zijn neus en inhaleerde haar meest intieme parfum. "Aan het jouwe zal voor altijd de beste herinnering van mijn leven bewaard blijven."

Sylvie keek hem een moment aan en werd toen bleek. Plots was zelf een herinnering bij haar losgekomen. Ze nam al een paar maanden de pil niet meer en ze wist niet of ze al dan niet in haar vruchtbare periode zat. Diep in haar wou ze nog best wel een kind, zelfs op haar leeftijd. Maar zwanger worden van haar zoon ging haar toch te ver. Als in de verte hoorde ze de bezorgde stem van Thomas.

"Sylvie, is er iets?... Voel jij je niet goed?"

Ze schudde het hoofd en trachtte ontspannen te kijken.

"Nee, helemaal niet... ik dacht er alleen aan dat ik morgen zeker om zeven uur moet vertrekken wil ik op tijd op de luchthaven zijn."

"Papa keert terug uit zakenreis." Zuchtte Thomas die het ook even vergeten was.

Zijn moeder nam zijn hand en trok hem in de richting van de deur.

"Kom, we hebben geen kleren nodig om naar het zwembad te gaan." Zei ze.

******

Het water van het zwembad was een aangename vierentwintig graden. Het zwembad mat veertien op zes. Het onderhoud daarvan kostte dus een fortuin, maar als een der meest vooraanstaande groothandelaars in geneesmiddelen kon Eduard Dam het zich gerust veroorloven. Het was echter zijn vrouw en zijn zoon die er van profiteerden. De heer des huizes zelf nam nauwelijks tijd zich te ontspannen.

Thomas en Sylvie zwommen nu en dan een rondje, maar meestal zaten ze aan de rand van het zwembad aan elkaar te frunniken of te kussen. Thomas was de koning te rijk. Nooit had een meisje of een vrouw zich zo aanhankelijk en verliefd naar hem toe gedragen als zijn moeder. Bovendien had ze nog twee pluspunten. Ze was niet alleen de mooiste vrouw met wie hij het ooit gedaan had, maar omdat ze zijn moeder was moest hij nooit vrezen dat ze het onderwerp van een vaste verhouding te berde zou brengen.

"We moeten eens praten." Zei zijn moeder een half uur later.

"Goed." Reageerde Thomas. "Maar ik stel voor dat we nu dat flesje wijn ontkurken dat we bij de pizza hebben laten staan."

Zijn moeder vond dat een goed idee. Thomas ging een fles wijn en twee glazen halen. Gezeten aan de rand van het zwembad klonken ze elkaar toe.

"Op die fantastische vrouw die ik vandaag heb leren kennen." Grijnsde hij, terwijl hij zijn glas tegen het hare tikte.

Zijn moeder nam een slok van haar glas en keek hem toen aan. Ze bloosde lichtjes.

"Voel jij je goed bij wat er daarnet gebeurd is?" Vroeg ze zachtjes.

"Natuurlijk, nog nooit heb ik me zo fijn gevoeld." Hij gaf haar een kneepje in de borst. "Ik voel me helemaal niet schuldig of zo, als je dat bedoeld."

"Andere mensen zouden het heel abnormaal vinden."

"Dat is hun probleem. Zij hoeven niet te weten wat er tussen ons gebeurd is. Ik beschouw het als een daad van liefde tussen twee mensen die erg veel van elkaar houden. Wij hebben in alle vrijheid een keuze gemaakt."

Hij zag de ogen van zijn moeder vochtig worden. Hij ging wat dichter bij haar staan en sloeg een arm om haar schouders.

"En hoe zit het met jou? Je hebt toch geen bedenkingen, of wel?" Vroeg hij bezorgd.

Sylvie schudde het hoofd.

"Dat is dan heel goed." Zei Thomas, die opgelucht adem haalde.

"Nee, als we alleen zijn ben ik je gewillige en enthousiaste sletje. Het kan me niet schelen dat je andere meisjes hebt, zolang ik maar bevredigd wordt." Zei ze hees, terwijl ze onder water naar zijn piemel tastte. "Maar voor de rest ben ik je moeder en eis ik dat je me als zodanig met respect behandeld. Je noemt mij mama en niets anders, en geen onvertogen woord of gebaar... Het zou een ramp zijn als je vader er achter komt."

Hij vulde hun glazen bij.

"Dat spreekt vanzelf." Zei hij dan. "Maar voor vandaag ben je nog mijn sletje... Kan ik je een paar dingen vragen?"

"Jazeker." Lachte zijn moeder.

"Ik noem je Sylvie, je draagt steeds een minirokje in huis, je onderwerpt je aan al mijn wensen en we slapen samen."

"Goed, dan zal de gastenkamer ons liefdesnestje zijn... Er kan geen sprake van zijn dat jij in het bed van je vader slaapt."

Thomas dronk zijn glas leeg en keek zijn moeder dan bedachtzaam aan. "Hoe gaat het trouwens tussen mijn vader en jou?"

"Goed, ik hou nog altijd van hem. Ik ben hem nooit ontrouw geweest, hoe groot de verleiding soms is geweest... Maar ja, je weet dat hij de zestig al voorbij is. Op seksueel vlak staat alles al sinds een flink pak jaren op een laag pitje bij hem. Ik hoef je niet te vertellen dat ik veel ben tekort gekomen op dat vlak. Als ik eenmaal om de vier weken een beurt krijg mag ik al blij zijn. Meestal ben ik op mezelf aangewezen, als je weet wat ik bedoel."

"Verdomme, als grootimporteur van geneesmiddelen zou hij toch moeten weten dat er zoiets als Viagra bestaat!"

"Hij beweert dat het slecht voor zijn hart is." Lachte Sylvie humorloos.

"Maar dat is nu gelukkig voorbij. Ik zal heel goed zorg voor je dragen."

Sylvie dronk haar glas leeg en vulde hun beide glazen dan bij. Ze keek haar zoon ondeugend aan.

"Dat hoop ik." Zei ze. "Ik ben al heel wat jaren verwaarloosd en ik ben werkelijk onverzadigbaar."

"Dat is heel goed nieuws." Zei een overmoedige Thomas, wiens blik gekleefd was op de borsten van zijn moeder die als meloenen op het wateroppervlak dreven.

"Ik wil ook dat jij je vader met respect behandeld." Zei ze, na een lange stilte. "Het zou heel goed zijn moest jij nu eindelijk eens met goede schoolresultaten naar huis komen, zodat je volgend jaar naar het hoger onderwijs kunt. Je bent de opvolger in een heel groot bedrijf, wat maakt dat je ook verantwoordelijk zult zijn voor het welzijn van tientallen mensen. Je vader maakt zich heel veel zorgen om je."

"Sylvie, je hoeft me geen preek te geven. Dat heb ik kort geleden al voor mezelf uitgemaakt. Ik beloof dat ik jullie niet zal teleurstellen."

"Je vader zal blij zijn het te horen."

Thomas nipte van zijn glas. Uit een ooghoek zag hij dat de fles leeg was.

"We kunnen een nieuwe fles openen, of we kunnen kiezen voor een alternatieve activiteit." Deelde hij grijnzend mee.

Met een geile blik in haar ogen tastte zijn moeder naar zijn halfstijve penis.

"Ik weet wel raad met dat laatste." Zei ze.

Thomas duwde haar hand weg.

"Ik bepaal wat er gebeurd." Zei hij half schertsend. "Jij bent mijn onderdanige sletje, weet je nog wel?"

Zijn moeder sloeg haar armen om zijn hals en begon hem onstuimig te kussen.

"Je weet niet waar je aan begonnen bent." Hijgde ze, na hem te hebben losgelaten. "Ik krijg er nooit genoeg van."

Thomas gaf haar een kneepje in haar kont.

"Kom, laten we ons afdrogen. Ik ben genoeg geweekt." Zei hij.

Sylvie hees zich uit het zwembad. Ze stak haar brede kont iets naar achteren, waardoor haar kale spleet en het donkere sterretje van haar anus zichtbaar werd. Thomas kreeg direct een stijve, toen hij na haar uit het water klom. Sylvie keek grijnzend om. Verbaasd constateerde ze dat haar poesje al nat begon te worden. Ze was in jaren al niet meer zo geil geweest. Ze nam de tijd niet om zich af te drogen. Het was warm genoeg in het zwembad, zodat ze niet meteen het risico op een verkoudheid liep.

Ze draaide zich om en zette zich op haar knieën. Ze nam de lul van haar zoon tussen haar vingers en hapte naar de eikel. Terwijl ze traag begon te sabbelen keek ze bewonderend naar hem op. Hij was een heel knappe jongen. Ze was er zeker van dat hij niet veel moeite moest doen bij de vrouwtjes om ze te krijgen. Het was niet toevallig dat Tania net voor hem haar reserves en principes had laten vallen, zij die altijd stand had weten houden op de feestjes waar zij zo veel naartoe ging en door talloze mannen het hof werd gemaakt. Natuurlijk wist ze niet hoe de vork werkelijk aan de steel zat, anders had ze wel niet zo verliefd naar haar zoon opgekeken.

Dan concentreerde ze zich weer helemaal opnieuw op zijn penis. Die bevatte niet alleen heel wat meer uithoudingsvermogen dan die van haar man -- zijn vader dus -- maar bovendien was hij een flink aantal centimeters groter.

Thomas zuchtte terwijl zijn harde staaf langzaam tussen de lippen van zijn moeder verdween. Hij liet zijn handen over haar borsten gaan en kneep zachtjes in haar harde tepels. Dit was het leven, vanaf vandaag kon hij van het ene sletje naar het andere gaan en hij werd in de watten gelegd als een pasja.

"In je mond, neem hem helemaal in je mond." Kreunde hij, toen het wat te traag verliep naar zijn mening.

Sylvie maakte een onbestemd keelgeluid. Haar mond en kaakspieren waren nog niet helemaal aan zijn fors geschapen geslacht gewend, bovendien begonnen ze een beetje pijn te doen. Zachtjes begon ze zijn ballen te strelen. Thomas sloot genietend de ogen en legde zijn hand op haar hoofd om haar nog wat vaster op zijn kruis te trekken.

"Ja, zuig me even lekker af als daarstraks." Zuchtte hij. "Jij pijpt als een prinses."

Ze moest hoesten toen zijn lul de achterkant van haar keel raakte. Ze verslikte zich in haar speeksel en moest hem loslaten om proestend weer op adem te komen.

"Sorry." Ze keek verontschuldigend naar hem op. "Ik kan me niet meer concentreren na drie glazen wijn... Hij is ook zo groot en dik."

"Dat geeft niet, liefje." Grijnsde hij, haar hoofd liefdevol strelend. "We zullen in de plaats daarvan jouw poesje wat aandacht geven."

"Niet op deze koude vloer. Laten we opnieuw naar boven gaan."

"Nee, neem een handdoek en zet je op handen en knieën." Zei Thomas op een toon die geen tegenspraak duldde. "Ik ga je op zijn hondjes neuken."

"Mijn favoriete standje." Giechelde Sylvie, terwijl ze haar brede, gebruinde kont de hoogte in stak.

Haar zoon ging op zijn hurken zitten om van het schouwspel te genieten. Wat een borsten en billen had die moeder van hem! Hij legde zijn handen op haar kont en kneedde de zachte, maar tegelijk ook stevige vleesbollen. Hij deed haar bilhelften van elkaar om haar anus te kunnen bewonderen, waarvan de sluitspier zich een paar maal ontspande en zich weer sloot.

"Dat sublieme kontgaatje knipoogt zelf naar mij." Grijnsde hij, terwijl hij zich afvroeg of ze zich zou laten overhalen zich daar te laten neuken.

"Vergeet het maar. Je bent veel te groot geschapen." Zei Sylvie paniekerig, alsof ze zijn gedachten kon raden.

Thomas bewonderde een moment het heerlijke uitzicht. Zijn moeder wiebelde ongeduldig met haar kont, waarbij hij ziet dat haar honingpotje opnieuw al erg vochtig is geworden. Hij trok haar bruine sterretje wat open en stak zijn tong uit. Ze giechelde aangenaam verrast toen hij haar daar begon te tongen. Haar kontgaatje smaakte scherper en bitterder dan haar vagina, maar om de een of andere reden wond het hem meer op. Terwijl hij haar op en rond haar sluitspier begon te likken, streelde hij haar over haar clitoris. Ze begon zachtjes te kreunen en keek achterom.

"Steek hem verdomme in mijn kut, neuk me!"

Thomas wreef zijn eikel een paar maal langs haar spleet en penetreerde haar dan met een krachtige stoot. Omdat Sylvie haar dijen gesloten hield, voelde ze erg strak aan, maar toch gleed hij moeiteloos bij haar binnen. Opnieuw demonstreerde ze haar fenomenale beheersing van haar kutspieren. Het leek Thomas toe alsof zijn lul in een handschoen zat vervat, die hem beurtelings zachtjes kneep en dan weer losliet. Hij stak zijn armen onder haar om met haar borsten te spelen, terwijl hij haar met lange halen begon te neuken. De genotskreten van Sylvie weergalmden in de ruimte, toen de penis van haar zoon kaar kut stimuleerde en plekjes raakte waarvan zijn het bestaan nooit had vermoed. Telkens als zijn lul haar baarmoederhals raakte gooide ze haar hoofd in haar nek.

"Oooo... Jaaaa... Ik kom!" Gilde ze, terwijl het eerste van een lange reeks orgasmen zich aankondigde.

Thomas gromde, terwijl hij zijn moeder als een stoomlocomotief neukte. Zijn ballen kletsten zo hard tegen haar achterwerk dat ze er bijna pijn van deden. Ook voor hem was het de neukbeurt van zijn leven. Sylvie was een bedreven en een gedreven minnares. Terwijl haar vaginale spieren zijn staaf bleven verder masseren, begon ze terug te stoten en met haar kont te draaien. Na haar eerste hoogtepunt leek ze eindeloos klaar te komen. Haar kreten wonden hem alleen nog maar meer op. Thomas was al talrijke keren klaargekomen en kon dus heel lang doorgaan.

Na wat hem een eeuwigheid toeleek schokte zijn zaad in de kut van zijn moeder, terwijl hij zo hard in haar borsten kneep dat ze het uitschreeuwde van de pijn. Uitgeput en nazinderend van genot liet hij zich op haar neerzakken.

Ze kregen het al snel te koud en besloten dan om samen onder de douche te gaan, loom en totaal bevredigd tegelijk, te moe om het die dag nog tot verdere uitspattingen te laten komen.
100% (10/0)
 
Categories: HardcoreTaboo
Posted by willem3
8 months ago    Views: 371
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments