Probate Middelen
Hoofdstuk 1.

"Goed jongens, nu wil ik dat jullie goed opletten bij wat ik op het bord schrijf. Er komt zeker een toets van." Zei Tania Dam en ging dan met haar rug naar de klas staan.

Enkel het knersende geluid van het krijt tegen het bord was hoorbaar, wat erg ongewoon was in het aanvullende jaar voorbereiding hoger onderwijs.

De klas stond erom bekend een erg rumoerig en opstandig te zijn, met leerlingen die allen minstens achttien waren en die in de loop van hun schoolloopbaan menige leerkracht op de rand van een zenuwinzinking hadden gebracht. Elk van hen was de afgelopen jaren minstens één keer uitgesloten, wegens een vechtpartij, intimidatie van een leraar of een ander fraai feit. Nu waren ze nog slechts met zijn elven, de anderen hadden tot opluchting van een nochtans doorgewinterd lerarenkorps besloten om te gaan werken of elders te gaan studeren. Tot nu toe waren er niet veel incidenten te melden geweest. Er werd echter gevreesd dat dit lag aan het feit dat het schooljaar pas begonnen was, eerder dan aan het feit dat de leerlingen eindelijk hun verstand gebruikten.

Ook Thomas Devos lette op, de armen gekruist op de schoolbank als een koorknaapje. Van wat er op het bord geschreven werd had hij echter geen flauw benul. Al zijn aandacht ging naar de bevallige rug van de vrouw die al lang het object van zijn seksuele fantasieën was. Zijn gekruiste armen hielden trouwens zijn GSM verborgen, waarmee hij zoveel mogelijk foto's en video's van haar trachtte te maken. Alsof ze hem onbewust tot dienst wou zijn had de lerares hem een plaats toegewezen vlak voor haar bureau, zodat hij onder de tafel door foto's van haar benen kon nemen. Al maandenlang hoopte hij een glimp van haar broekje op te vangen, maar Tania Dam lette er goed op haar knieën op elkaar te houden en zich steeds zijdelings op haar stoel neer te zetten. Ook voor de rest liet ze niets van haar lichaam zien. Ze droeg steeds een lange broek of een jurk tot op haar knieën, en haar bovenkledij was steeds tot haar hals gesloten.

Ze woonde in de villa net achter die van de ouders van Thomas, in één van de betere wijken van de stad. Zijn vader was een geslaagd zakenman, bijna tot wanhoop gedreven door zijn rebelse en onwillige zoon van wie duidelijk was dat hij het nooit tot iets zou brengen.

Tania Dam was zelfs een goede vriendin van zijn moeder. Deze avond was de familie trouwens uitgenodigd op het trouwfeest van de jongste broer van Tania. Toch had zijn lerares hem nooit anders dan de anderen behandeld. Buiten de school benaderde ze hem zelfs meestal koel en afstandelijk, in weerwil van de vriendschap met zijn moeder en het feit dat haar man en zijn vader bij dezelfde tennisclub waren aangesloten.

Nochtans was Thomas een erg knappe jonge man van negentien, groot en gespierd zonder zich daarvoor speciaal in te zetten. Hij leek meer volwassenen dan zijn leeftijd. Bij de meisjes op school was hij van de meest populaire jongens. Hij was er al met een aantal naar bed gegaan, zonder zich vast te pinnen in iets dat een relatie moest voorstellen. Thomas viel echter op oudere vrouwen. Hij had al een paar minnaressen gehad die de leeftijd van zijn moeder benaderden. Met Betty, de vijftigjarige apothekeres uit het dorp, was hij al verschillede malen uit de bol gegaan. Alhoewel ze bijna oud genoeg was om zijn grootmoeder te zijn, had hij met haar de beste seks van zijn leven gehad.

Maar met Tania wou het maar niet lukken. Dat de vriendin van zijn moeder hem doorgaans behandelde als lucht trof hem zwaar, maar misschien was dat ook omdat hij in het verleden haar een aantal malen het leven ferm zuur had gemaakt.

Nadat hij een moment gebiologeerd naar de kont van Tania had gestaard, begon hij snel over te pennen wat op het bord geschreven stond. De woorden drongen echter slechts half tot hem door. Terwijl hij even opzij keek, zag hij dat zijn vriend Tony hem grijnzend aankeek. Zijn witte tanden leken onnatuurlijk groot in zijn donkere halfbloedgezicht.

Hun lerares had zich ondertussen terug naar de klas toegekeerd. Ze was een achtentwintigjarige vrouw met kortgeknipt kastanjebruin haar en een melkwitte huid. Ze had grote, bruine ogen en een brede mond. Zelfs als ze streng probeerde te kijken, wat ze meestal deed, was ze nog knap. Haar borsten en kontje vertoonden uitgesproken rondingen, hoewel ze haar slanke figuur had kunnen behouden.

"Dit zijn de criteria waaraan een goede synthese moet voldoen. Ik hoop dat u ze goed genoteerd hebt." Zei Tania Dam met haar luide, kristalheldere stem. "Volgende les lees ik een tekst voor waarbij jullie deze principes kunnen toepassen. Noteer dit maar alvast in jullie agenda."

De helft van de klas brak in een luidruchtig protest los. Tony maakte ostentatief een obsceen handgebaar. Tania Dam deed alsof ze het niet opmerkte. De bel die het einde van de schooldag aankondigde voorkwam een totaal pandemonium.

******

Zijn vriend Tony wachtte hem bij de schoolpoort op.

"En, heb je haar slipje al kunnen fotograferen?" Wou hij weten.

Toen Thomas ontkennend met het hoofd schudde, klakte hij met de tong.

"Ik denk dat ze frigide is, een klomp ijs, geen wonder dat haar man altijd naar de hoeren loopt." Zei hij. "Loopt ze thuis ook steeds zo gekleed? Haar garderobe is al honderd jaren uit de tijd."

"Meestal wel." Antwoordde Thomas. "In de zomer durft ze wel eens een short of een kortere rok aandoen."

"Ja, je hebt mazzel. Die teef woont vlak bij jou."

"Het is zelfs een goede vriendin van mijn moeder. Vanavond zijn we zelfs uitgenodigd op het trouwfeest van haar jongste broer." Zei Thomas, die zich niets aantrok van het sarcasme van zijn vriend.

"Toch niet in zaal Aurora?" Vroeg Tony grijnzend.

Thomas keek hem verbaasd aan.

"Hoe weet jij dat?"

"Ik werk er vanavond als kelner... Ik zit dus op de eerste rij als jij ijzige dame Tania verleid."

"Een dergelijke vaart zal het wel niet lopen." Thomas keek op zijn horloge. "Sorry, ik moet gaan."

Tony legde een hand op zijn schouder om hem tegen te houden.

"Wacht, ik heb iets in de spullen van mijn broer gevonden dat je kan helpen."

Verbaasd keek Thomas hem aan. Hij wist dat de broer van Tony verleden jaar voor een hele tijd achter de tralies verdwenen was. Heling, gewapende overval, d**ghandel, souteneurschap... Behalve moord stond nagenoeg het hele strafwetboek op zijn kerfstok.

"Het is spul dat hij uit Thailand heeft aangekregen." Fluisterde Tony in zijn oor, om hem heen kijkend of er niemand meeluisterde. "Maar dit moet je wel stilhouden. Mijn broer maakt me koud moest hij te weten komen dat ik zijn voorraadje in beslag heb genomen."

"Op mij kun je rekenen... Vertel op man. Wat is het?"

"Het is een heel geheime en heel speciale d**g. Als er een hoertje bij hem begint dat wat kapsones heeft, gebruikt hij het spul om haar tot medewerking te brengen. Het werkt ongeveer vijf uur, het schakelt de vrije wil uit en gooit alle remmingen los.... Het is een wit poeder, volkomen smakeloos en oplosbaar in zowat alles... Je doet er wat van in het drankje van de meest preutse griet en vijf minuten later is ze je aan het pijpen als een pornoslet. Ze doet alles wat je zegt zonder tegenstribbelen... Man, je moet het geprobeerd hebben om het te geloven."

"En later herinneren ze zich alles natuurlijk." Merkte een sceptische Thomas op.

"Soms wel, soms lijkt het hun onwerkelijk toe en schrijven ze alles aan een droom toe. Maar steeds hebben ze de illusie dat ze alles vrijwillig hebben gedaan en dat ze het heel lekker vonden. Het lijkt alsof ze zijn gehersenspoeld, alsof ze zijn gehypnotiseerd... Man, soms komen ze uit zichzelf terug om een tweede beurt. Ik ken er zelfs eentje die nymfomane is geworden."

"Je hebt het natuurlijk uitgeprobeerd."

"Zie ik er uit alsof ik van gisteren ben?"

Thomas keek zijn vriend grijnzend aan. Een duivels plannetje was in zijn geest aan het rijpen. De man van Tania zette zich bij feestjes gewoonlijk direct aan het zuipen. Tania bleef dan ver uit zijn buurt en zocht dan de dansvloer of vriendinnen op. Je zag dan dat ze werkelijk ongelukkig was en opfleurde als je haar een beetje aandacht gaf. Soms moest ze noodgedwongen alleen naar huis gaan, omdat haar man meestal tijdens het feestje al naar een nachtcafé vertrok en pas tegen de middag naar huis kwam. Het moest hem zeker lukken om een paar minuten met zijn lerares alleen te zijn en haar een drankje aan te bieden.

"Hoeveel?" Vroeg Thomas ten slotte.

"Het is niet iets dat verkocht wordt. Stel je voor wat er zou gebeuren als dit bekend zou worden. Indien de pooiers die het gebruiken alleen maar zouden vermoeden dat je van het bestaan ervan afwist, laat staan dat je het gebruikt, loopt je leven gevaar. En ik zeg dit niet voor de grap." Tony zette zijn meest ernstige gezicht op. "Ze maken je koud voor je het weet."

Thomas keek hem een moment aan. Misschien meende hij het wel, dacht hij.

"Lul niet." Zei hij. "Je wilt alleen maar zeggen dat je er veel geld voor wil."

"Duizend Euro, en alleen maar omdat je een goede vriend bent." Reageerde Tony.

"Verdomde afzetter! Achthonderd, nee, vijftienhonderd voor twee porties."

Tony dacht lang na.

"OK." Zei hij dan. "Maar dat is het eerste en het laatste wat je krijgt... Handje contantje."

"Om zeven uur bij mij thuis. Ik pik het wel van mijn vader."

De vader van Thomas van een groot kunstliefhebber. Soms kocht hij wel eens iets van een kunstenaar die bij hen thuis iets aanbood als hij in geldnood zat. Hij bewaarde het geld daarvoor in een enveloppe in zijn bureau. Soms zat er zelfs tot achtduizend piek in. Thomas was daar toevallig achter gekomen toen hij de werkkamer van zijn vader doorzocht had op waardevolle spullen. Sindsdien bediende hij zich regelmatig uit de bruine briefomslag. Soms ontvreemde hij tot duizend Euro zonder dat zijn vader dat ooit opgemerkt had.

Tony stak zijn duim op als teken dat de deal gesloten was.Terwijl Thomas een halfuur later de voordeur opende, bedacht hij dat Tony niet gevraagd had waarvoor de tweede portie moest dienen. Eerst had hij de d**g eens willen uitproberen op zijn nicht Bea. Thomas haatte haar. Ze drie jaar ouder dan hem en een schitterende studente die geneeskunde studeerde. Ze logeerde in een meisjespension, dat gerund werd door een matrone die er fanatiek over waakte dat haar beschermelingen niet in contact met het mannelijk geslacht kwamen. Hoewel Bea erg knap was, was ze een seutje dat de hele dag haar neus in studieboeken stak. Thomas was er zeker van dat ze nog nooit door een jongen was aangeraakt. Als ze op bezoek kwam, ze was het lievelingsnichtje van zijn vader, behandelde ze hem ofwel als een stuk vuil ofwel als haar knechtje. Thomas droomde er al langer van haar de kleren van het lijf te scheuren en haar eens mores te leren. Nu had hij zijn kans.

Maar onderweg was een beter plan bij hem opgekomen. Waarom ging hij niet eens bij Betty langs? Dan had hij weer een heerlijke neukbeurt in het verschiet en hij kon haar meteen vragen het spul, dat Tony hem zou geven, te ontleden. Met een beetje mazzel kon zij de exacte samenstelling ervan achterhalen om hem in staat te stellen het zelf te maken. Dat zou pas leuk zijn. Een hele resem kandidates die hij eens aan zijn staaf zou willen rijgen trok aan zijn geestesoog voorbij.

"Zo liefje, ben je daar al." Hoorde hij achter zich zeggen toen hij zijn jas aan de kapstok hing.

Thomas keerde zich om en zag zijn moeder op hem afkomen. Voor hij een woord had kunnen uitbrengen, drukte ze zich tot zijn stomme verbazing tegen zich aan en gaf ze hem een kus die half op zijn wang half op zijn mond terechtkwam. Zijn lul steigerde in zijn broek. Hij was er zeker van dat zijn moeder het opgemerkt had, toen ze hem glimlachend een moment losliet en toen achteruit stapte.

Verdomme, wat was er aan de hand? Zijn moeder gedroeg zich in de laatste maanden steeds losser en vrijpostiger met hem. Ook kleedde zich steeds meer uitdagender, tenminste wanneer zijn vader op zakenreis was, zoals nu. Nou, dat mocht van Thomas. Hij had zijn moeder altijd al een opwindend mokkel gevonden en hij had er vaak over gefantaseerd hoe het zou zijn met haar te vrijen, dat ze zijn moeder was kon hem helemaal niets schelen. Soms had hij de indruk dat zij ook toenadering en lichamelijk contact zocht, maar dat zou wel zijn fantasie zijn.

Op haar veertigste was Sylvie Devos was inderdaad een knappe verschijning die op straat nog steeds bewonderd werd nagestaard. Ze was een meter zeventig en had een slank en gespierd lichaam dat ze in vorm hield in de kleine fitness zaal, dat zich net als de sauna en het zwembad in een gebouw naast de villa bevond. Ze had donkerblond gekruld haar, een getaande huid en donkergroene ogen. Haar borsten vulden gemakkelijk een d-cup, maar stonden nog stevig overeind. Ze had brede heupen die haar lange, onder de zonnebank gebruinde benen nog beter deden uitkomen. Thomas wist dat zij een uitgebreide verzameling sexy ondergoed bezat. Op een van zijn strooptochten in de slaapkamer, had hij tussen haar spullen eens een zilverkleurige dildo gevonden. Dat had hem niet verwonderd. Zijn vader was immers meer dan twintig jaar ouder en hij kon onmogelijk een levensluchtige en warmbloedige vrouw als zijn moeder nog bevredigen, bovendien was hij net als de man van Tania bijna nooit thuis.

"Ik ben toch niet later dan anders." Zei Thomas, terwijl hij zijn ogen genietend over het figuur van zijn moeder liet gaan.

Ze was gekleed in een kort, dun zomerjurkje met bloemetjesmotief. Driekwart van haar stevige dijen bleven daardoor onbedekt. Ze droeg geen beha en haar grote, donkere tepels stonden duidelijk afgetekend in haar jurk. Thomas had al zijn zelfbeheersing nodig om zijn handen thuis te houden.

"Maak ik je een boterham klaar, of spaar je al je honger voor het feest?" Vroeg zijn moeder glimlachend.

Hij haalde zijn schouders op. "Nou ja, eentje met vleessalade dan."

In haar nadrukkelijke heupwiegende gang liep ze hem voor naar de keuken. Ze voelde de ogen van haar zoon op haar kont branden. Maar dat vond ze niet erg, om eerlijk te zijn vond ze het best opwindend, zo opwindend dat haar kutlipjes vochtig werden.Thomas zette zich neer aan de keukentafel en schonk zich een kop koffie in. Ondertussen hield hij zijn moeder nauwlettend in de gaten. Sylvie Devos deed de deur van de ijskast open en bukte zich voorover. Hierdoor kroop haar rokje op tot ver boven haar kont.

Heel even werd Thomas er nerveus van. Dit had zijn moeder nog nooit gedaan. Hij was er zeker van dat ze het opzettelijk deed. Het rokje schoof zo ver op dat hij de bolvormige aanzet van haar prachtkont duidelijk kon zien. Haar huid was overal even egaal bruin. Even dacht hij dat zijn moeder geen broekje droeg, maar toen ze haar benen even spreidde, zag hij de dunne streep van de rode string in haar bilspleet. Hij meende de donkere huid rond haar anus te zien. Een lapje stof bedekte net haar kutje. Terwijl zijn piemel snel stijf werd, vroeg hij zich af of ze zich daar scheerde of integendeel veel haar had.

Sylvie Devos liet haar zoon een paar seconden van het schouwspel genieten en richtte zich toen langzaam op. Een blosje van zowel schroom als opwinding was op haar gezicht verschenen. Ergens knaagde nog het stemmetje van haar geweten, maar dat werd snel tot zwijgen gebracht.

Ze fantaseerde er over om haar zoon te verleiden. En wat dan nog? Zolang het maar bij fantaseren bleef. Ze wist wel hoe geschokt haar vriendinnen zouden reageren mochten ze het weten, maar Sylvie voelde zich nog altijd verheven boven hen. Per slot van rekening had ze in tegenstelling tot velen onder hen geen jongere minnaar genomen, om de frustraties die een ouder wordende, falende echtgenoot met zich meebracht weg te werken. Ook verzorgde ze zich nog heel goed en was ze trots op haar lichaam, dat zelfs een doorgewinterde vrouwengek als haar eigen zoon nog opgewonden kon maken.

Ze glimlachte toen ze zag dat Thomas snel de blik afwendde. Ze boog zich extra diep voorover toen ze het brood en het beleg op tafel zette. Haar topje zat wat te strak gespannen om ver open te vallen, maar haar zoon werd toch een loyale blik gegund op haar stevige borsten. Thomas stond op, zogezegd om de koffiekan naar zich toe te trekken, maar in feite om nog beter te kunnen kijken. Hij merkte wel hoe haar stijf geworden tepels uitdagend doorheen de dunne stof van het jurkje priemden, spijtig genoeg net buiten zijn gezichtsveld.

"Verdomme, jou geef ik spoedig een beurt als je zo blijft doen." Dacht Thomas verbeten, terwijl zijn erectie ongemakkelijk in zijn jeans spande.

Ja, misschien testte hij het middeltje van Tony ook eens op haar uit.

Terwijl hij zich een boterham smeerde, was zijn moeder achter hem komen staan en kneep in de spieren van zijn bovenarmen.

"Wat heb jij een prachtig body gekregen jongen." Zei ze hees, haar ogen gericht op de stevige bobbel in zijn broek. "Je doet me aan je vader denken."

"Papa had jouw leeftijd toen hij jou ontmoette." Constateerde haar zoon droog.

"Dat weet ik. Maar hij was net zo gespierd als jij."

Ze voelde haar steeds natter wordend poesje pulseren. Ze had wat verlichting nodig en spoedig, al was het maar van haar vingers of haar dildo.

"Ik ga een douche nemen en me aankleden." Zei ze, nog een laatste keer door het haar van haar zoon woelend.

"Ja, die loopt heet." Dacht deze laatste, terwijl hij zijn moeder door de deuropening zag verdwijnen.

Hij was er zeker van dat ze eerst iets anders ging doen dan onder de douche te gaan staan. Verdomme, waarom was dit Tania niet?

Maar toen begon hij te glimlachen. Straks zou Tony hem iets overhandigen dat die ijspegel van een schoolfrik zou transformeren in een nymfomane die er niet genoeg van kon krijgen, vanavond in zijn kamer. Tenminste, als Tony de waarheid sprak.

Dat deed hem er aan denken dat hij nog in het bureau van zijn vader moest zijn. Zijn moeder zou hem in ieder geval niet storen nu. Snel propte hij het restant van de boterham in zijn mond en dronk zijn kopje koffie leeg terwijl hij recht veerde.

Zachtjes liep hij de trap op. Bij de deur van de slaapkamer van zijn ouders hield hij even stil. Hij meende een zacht gekreun te horen. Door het sleutelgat zag hij jammer genoeg het bed niet. Wel zag hij dat de schuif van de commode open stond en dat het minuscule, rode slipje van zijn moeder er vlak voor op de grond lag. Grijnzend luisterde hij een moment naar de onderdrukt opgewonden geluidjes die zijn moeder maakte. Hij had dus toch gelijk gehad.

Het kostte hem nog geen minuut om de vijftienhonderd Euro die hij nodig had te ontvreemden uit de werkkamer van zijn vader, twee deuren verderop, naast de badkamer.Toen hij terug beneden was zag hij Tania bij de achterdeur staan, een dure, satijnen jurk om haar arm ged****erd. Hij was lichtblauw, korter en met een diepere halsuitsnijding dan van haar gewoonte was. Thomas deed de deur voor haar open en liet haar binnen. Hij had haar willen feliciteren met het feit dat zij zich extra mooi wou maken voor hun hete rendez-vous van die avond. Man, als die eens wist wat haar te wachtten stond zou ze me zo arrogant niet aanstaren, dacht hij.

In de plaats daarvan glimlachte hij haar vriendelijk toe en zei. "Kom er in Tania, mijn moeder is boven bezig, maar ik roep haar even."

"Dank je Thomas." Zei Tania. "Je manieren zijn thuis merkelijk beter dan op school."

"Vannacht zuig je mijn lul schoon nadat ik hem in je kont heb gestopt." Dacht hij terwijl hij alle moeite deed om zijn gezicht in de plooi te houden.

"Ik stoor toch niet hé?"

"Nee, nee." Antwoordde Thomas, die al halfweg de trap was.

Hij bonsde overdreven hard op de deur van de slaapkamer en hoorde tot zijn tevredenheid zijn moeder een verschrikte gil slaken.

"Wat is er? Wat gebeurt er? Niet binnenkomen." Riep Sylvie in paniek uit.

"Mama, Tania is er."

"Moment..."

Hij bukte zich om door het sleutelgat te kijken. Hij zag nog net hoe zijn moeder de dildo in de schuif gooide en haar slipje opraapte, vooraleer snel de badkamer binnen te springen. Even later ging de deur van de badkamer met de gang open.
"Breng je Tania naar de naaikamer jongen. Van zodra ik mijn badjas aan heb kom ik naar haar toe."

"Komt in orde." Zei Thomas, die meteen terug naar beneden ging.

Dat kwam goed uit. Zo kon hij meteen het gesprek afluisteren. De naaikamer was slechts met een gordijn gescheiden van de kamer ernaast waar een deel van zijn fotomateriaal stond. Hij had altijd al willen weten wat die twee met elkaar te konkelfoezen hadden.Tania had blijkbaar een probleem met haar nieuwe jurk. Zijn moeder verzekerde haar dat het op een paar minuten zou zijn opgelost. Door het lawaai dat de naaimachine maakte kon hij van het begin van het gesprek niets opvangen.

"Zo dat is dan in orde." Zei zijn moeder vier minuten later.

"Zo'n mooie jurk, om dan als vrijgezellinnen naar dat feest te gaan." Gromde Tania.

"Is jouw man dan ook op zakenreis?" Vroeg zijn moeder verbaasd.

"Spijtig genoeg niet, maar hij was al aan het zuipen toen ik thuiskwam van school. Dat beloofd voor vanavond, en dat uitgerekend op het trouwfeest van mijn jongere broer. Ik zal weer niet weten waar ik moet kruipen van schaamte."

"Ach wat, had je anders verwacht?... Zoek gewoon een knappe man uit en amuseer je wat."

"Verdomme, als er dat stomme huwelijkscontract niet was geweest was ik allang van hem weg gegaan. Als het tot een echtscheiding komt krijg ik niets, helemaal niets. Ik kan alleen maar hopen dat hij doodvalt, vandaag liever dan morgen."

"Als je ziet wat hij achter zijn kiezen slaat is dat een reële mogelijkheid." Hoorde Thomas zijn moeder lachen.

Het was even stil.

"Hij raakt me zelfs niet meer aan, niet dat ik dat nog zou willen." Mompelde Tania dan. "Wat benijd ik jou en je man. Wat lijken jullie gelukkig te zijn."

"Dat wel, maar weet je eenmaal de vijftig voorbij was het ook niet veel soeps meer bij hem, al moet ik toegeven dat hij nog steeds heerlijk kan beffen." Reageerde zijn moeder gevat.

"Bij mij is het al van op de middelbare school geleden dat een jongen dat bij me heeft gedaan." Zuchtte Tania.

"Zeg, fantaseer jij soms over die heerlijke, viriele knapen die bij jou in de klas zitten?"

Thomas spitste de oren. Nu begon het gesprek interessant te worden.

"O ja." Voor het eerst klonk enthousiasme door in de stem van zijn lerares. "Al moet ik bekennen dat er slechts twee knappe jongens in de klas zitten. Er is Tony, maar dat is een stuk uitschot dat uit een familie van misdadigers komt. Zijn broer zit in de gevangenis, zijn vader is een dief en zijn moeder is een hoer... Ik weet trouwens niet wat jouw zoon bezield om vriendschappelijk met hem om te gaan... Je zou toch eens daarover met hem moeten praten."

"Ach, je weet hoe weinig invloed we op hem hebben. Maar hij draait wel bij, daar ben ik zeker van... En wie is trouwens de tweede?"

"Wie denk je?... Thomas natuurlijk. Dat is de knapste jongen die ik ken. Alleen spijtig dat het zo'n etter kan zijn... Zou je kwaad worden als ik je zeg dat ik soms enorm geile fantasieën over hem heb?"

Thomas zijn mond zakte open van verbazing. Dat verbeterde er niet op toen hij het antwoord van zijn moeder hoorde.

"Helemaal niet, ik ben een trotse moeder." Zei Sylvie. "Zal ik jou eens een geheimpje vertellen?"

"Dat jij ook over hem fantaseert." Tania proestte het uit van het lachen.

"Nee, maar wel dat ik er toevallig ben achter gekomen dat hij een heel grote lul heeft, zeker twintig goddelijke centimeters lang en heerlijk dik."

"Nu verbaas je mij!" Riep Tania uit. "Begluur jij je eigen zoon?"

"Het was eerder toevallig hoor. Tijdens onze vakantie in Griekenland had ik mijn handtas op zijn kamer gelaten. Ik ben dan heel stilletjes zijn kamer binnen geslopen om ze te halen. Thomas was diep in slaap, zonder kleren of lakens, het was er immers bloedheet. Ik weet niet of hij een opwindende droom had of zo, maar zijn geval was helemaal stijf. Een mooiere penis heb ik nog nooit gezien... Ik werd direct zo geil als boter, gelukkig had mijn man er zin in die nacht."

Wat Sylvie Devos er niet bij vertelde was dat ze het geslacht van haar zoon onderzoekend had betast en de aandrang had moeten weerstaan om het in haar mond te nemen. Wanneer ze zich nu masturbeerde kon ze het beeld van het jonge, gespierde lichaam van haar zoon niet uit haar hoofd zetten.

Haar vriendin Tania begon luid te lachen, waarvan Thomas dankbaar gebruik maakte om ongemerkt de kamer uit te sluipen.

Net op tijd, beneden ging de voordeurbel

Tony porde hem in de ribben met zijn eeuwige grijns op het gezicht.

"En heb je het geld?" Vroeg hij.

"En wie zegt me dat je me geen gemalen rohypnol tracht te verpatsen, want daarvan heb ik nog wel een doosje liggen." Reageerde Thomas, voor wie vijftienhonderd Euro een hele smak geld was, zelfs als ze afkomstig waren van zijn vader die ze anders toch maar zou spenderen aan een derderangs sc***derij van een idem dito kunstenaar.

De kleurling zette verontwaardigd een stap achteruit. "Wat zeg je me nou? Ik heb je toch nooit trachten te belazeren."

"Het is een hoop poen hoor."

Tony wenkte hem naderbij. Thomas schoof de mat tussen de deur zodat ze op een kier open bleef staan.

"Het is zijn geld meer dan waard."

Thomas bleef hem weifelend aankijken.

Tony gooide overdreven zuchtend het hoofd in de nek. "Goed... Twaalfhonderd voor twee zakjes, alleen omdat jij het bent."

Thomas knikte. Tony haalde uit zijn vest twee zakjes gevuld met een geelachtig poeder.

Toen hij Tony het geld overhandigde vroeg hij. "Wil jij eventueel vanavond een paar foto's nemen van Tania en mij? Als ze later kapsones maakt heb ik wat achter de hand."

"Natuurlijk man, verstandig is dat. Ik wil ook wel eens weten wat voor slipje dat teefje draagt."

Tony gaf hem een knipoog en maakte zich snel uit de voeten.

Thomas stak beide zakjes d**gs in zijn broekzak. Misschien was het zelfs een overbodige aankoop geweest. Hij leek Tania niet onberoerd te laten. Wie weet wat hij bij haar kon bereiken met een beetje charme. Nou ja, het toeval een stevige hand toesteken kon ook geen kwaad.

Hij keek op zijn horloge en ging binnen. Het was tijd zich voor het feest klaar te maken.

Hoofdstuk 2.

Thomas had zijn auto genomen om naar zaal Aurora te gaan. Zijn moeder had hem gezegd na afloop niet op hem te wachten. Ze ging vermoedelijk stappen met een paar vriendinnen, zoals ze vaak deed als zijn vader van huis was. Thomas had moeite met het onderdrukken van een triomfantelijke grijns. Dit was pas wat men een geluksdag noemde.

Het feest was anders maar een saaie bedoening geworden. De meeste van de aanwezigen kende hij niet ofwel waren ze een stuk ouder dan hem, meestal zakenrelaties van de schoonvader en de man van Tania.

Plichtsgetrouw gingen ze eerst de bruid en de bruidegom groeten, die samen met hun respectieve ouders zich bij de ingang ophielden.

Thomas bleef zo lang mogelijk bij zijn moeder. Er was slechts een lichte maaltijd voorzien. Rond tienen was iedereen dan ook van tafel. Mensen gingen in groepjes bij elkaar staan, bestelden iets te drinken en begonnen een gesprek. Anderen zochten de dansvloer op. Ook Thomas danste een paar nummers met zijn moeder, terwijl hij zijn ogen liet dwalen door de zaal, op zoek naar bekende gezichten. De eerste die hij zag was Tony, die achter de bar stond en naar hem zwaaide toen hij zijn klasgenoot ontwaarde. Tony wees een paar figuren aan die aan een hoek van de bar zaten, die ondanks het vrij vroege uur van de avond al stevig gedronken leken te hebben.

Een van de twee was natuurlijk Klaas Dam, de man van Tania, die in snel tempo het ene biertje na het andere in zijn keel liet verdwijnen. Zijn hoofd was al flink rood aangelopen en hij begon onvast op de benen te staan. De andere was een wat oudere man die hij niet kende, maar die er bijna even onfris uitzag.

"De man van Tania en zijn vriend hebben blijkbaar grote dorst." Fluisterde Thomas in het oor van zijn moeder.

"Ja, ze hebben trouwens al flink ruzie gemaakt." Zei zijn moeder. "Tania verdient dit echt niet."

"Ik begrijp echt niet waarom ze samen blijven."

"Ach, Tania kan niet anders. Als ze weggaat, heeft ze enkel de kleren die in haar koffer zitten. Er zitten een paar bijzonderde clausules in haar huwelijkscontract. Ze is trouwens van heel arme komaf. Ik vraag me trouwens nog altijd af hoe haar ouders haar hebben kunnen doen studeren."

Thomas keek rond in de zaal of hij haar zag. Ze was in gesprek met een paar vrouwen en zag er duidelijk terneergeslagen en erg ongelukkig uit.

Zijn moeder had zijn blik gevolgd en glimlachte.

"Ga haar maar eens opbeuren. Weet je dat ze een boontje voor jou heeft?" Fluisterde ze in zijn oor.

"Daar heb ik anders nog niet veel van gemerkt." Gromde Thomas.

"Natuurlijk niet, ze mag niet de indruk geven dat ze je voortrekt."

Thomas bleef Tania in de gaten houden. Toen hij zag dat ze alleen was, excuseerde hij zich bij zijn moeder en ging van de dansvloer af.

Tania trachtte vrolijk te glimlachen toen ze haar leerling zag afkomen.

"Je kunt goed dansen Thomas." Zei ze.

Hij zag dat ze roodomrande ogen had. Een trieste vrouw is een kwetsbare vrouw, dacht hij.

"Ik kom juist vragen of ik een pasje met je mag wagen." Thomas toverde zijn meest innemende glimlach te voorschijn.

"Nee Thomas, vanavond heb ik er geen zin in." Zei Tania.

Ze lachte toen ze de teleurstelling op zijn gezicht las.

"Maar je mag me wel een frisse cola halen en een praatje met me maken." Glimlachte ze. "We zijn buren en je zit al drie jaar bij me in de klas, zonder dat we elkaar ooit echt hebben leren kennen. Daar mag best verandering in komen."

"Ja, dat vind ik ook... Ik haal ons iets te drinken."

Grijnzend begaf hij zich naar de bar. Tania meisje, dacht hij, je weet nog niet half hoe uitgebreid je me gaat leren kennen deze nacht.

Tony knipoogde naar zijn vriend, toen die aan de toog kwam hangen.

"Jij komt iets te drinken halen?" Vroeg hij.

"Ja." Antwoordde Thomas. "Een cola voor die lieve dame daar en een pintje voor mij."

Ondertussen tastte hij naar het zakje met de d**g en stak het in de uitgestoken hand van Tony.

"Hier, doe het er zelf in... Hoelang duurt het trouwens eer het werkt, en hoe merk ik het op?"

"Nadat ze een paar slokken heeft genomen duurt het een drietal minuten... Jouw vlam zal een beetje lacherig worden, een lege blik krijgen en zich loom voelen... Zorg ervoor dat je bij haar blijft en dat ze haar cola helemaal opdrinkt... Het is belangrijk dat jij het bent die haar de eerste instructies zal geven... Het lijkt een soort hypnose. Je fluister haar in wat je maar wilt." Fluisterde Tony in het oor van zijn vriend.

"Zou jij een paar foto's van ons kunnen nemen, terwijl ik haar zoen en zo?" Vroeg Thomas. "Wie weet komt dat later van pas."

Terwijl hij om zich heen keek of niemand op hem lette, scheurde Tony het zakje open en schudde het geelachtige poeder in een leeg colaglas.

"Zorg ervoor dat je binnen tien minuten in zaal vier bent, de derde deur recht voorbij de toiletten." Tony zette de drankjes op het schenkblad. "Zo kom ik ook eindelijk te weten welk broekje ze aanheeft."

"Bedankt." Thomas nam de drankjes en liep weg.

Tania was ondertussen aan een tafeltje gaan zitten. Ze klopte op de stoel naast zich, toen Thomas aan kwam zetten.

"Kom, zet je naast mij neer." Zei ze, terwijl ze haar best deed om hartelijk te glimlachen. "Zo kan jij ook zien wat er hier allemaal gebeurd."

Ze zat met haar rug tegen de muur aan de zijkant van de zaal, dicht bij de uitgang. Terwijl Thomas zich neerzette, merkte hij dat men inderdaad hier een heel goed uitzicht had. Zijn ogen dwaalden door de zaal. De man van Tania met zijn drinkebroer waren al verdwenen. Ook een paar andere gasten waren al afscheid aan het nemen van de bruid en bruidegom. Nou ja, dit was meer een uitgebreide receptie dan een echt feest.

"Gezondheid." Zei Thomas.

Ze klonken hun glazen tegen elkaar. Met bonzend hart zag hij hoe zijn lerares een flinke slok van haar cola man.

"Je bent nogal goede vrienden met Tony?" Vroeg Tania.

"Nogal."

Tania schudde afkeurend haar hoofd.

"Ik wou dat je wat afstand tot hem nam. Die jongen voorspelt moeilijkheden." Zuchtte ze.

"Hij is gewoon maar een schoolmaatje hoor, voor de rest ga ik niet met hem om." Zei Thomas, die haar nauwlettend in de gaten hield.

"Hij zal dezelfde weg opgaan als zijn vader en zijn broer. Laat hem toch links liggen."

Hij verbeelde het zich niet. Tania begon moeite te krijgen met te articuleren.

"Ik denk dat ik dat na vanavond ga doen." Deelde Thomas haar grinnikend mee.

"Dat is een goed idee."

"Tania."

Zijn lerares draaide haar hoofd langzaam zijn richting op.

Ze zag er plots vermoeid uit, terwijl een lege blik in haar ogen was verschenen.

"Ja."

"Het spijt me dat ik soms zo onhebbelijk in de klas tegen jou heb gedaan." Lachte Thomas, verrast door het snelle effect van het middeltje. "Maar nu gaan we heel goede vrienden worden."

"Ja, heel goede vrienden." Zei Tania, langzamer dan gewoonlijk. "Ik weet niet wat er is, maar ik voel me plots zo duizelig. Ik heb niets anders dan cola gedronken."

"Van de cafeïne die er in zit kan je ook opgewonden raken." Zei Thomas.

Tania begon zacht te giechelen.

"Hoe weet je dat ik opgewonden ben?" Vroeg ze.

Thomas raapte al zijn moed bijeen en legde een hand op haar dij. Tania trok zich niet terug, ook niet toen zijn hand hoger kroop.

"Kijk mij aan Tania." Gebood Thomas.

Giechelend gehoorzaamde ze.

"Vanavond blijf je bij mij. Je luister alleen naar wat ik zeg. Indien iemand anders je iets vraagt wimpel je hem af."

Ze antwoordde niet, maar staarde hem met halfopen mond aan.

"Hen je begrepen wat ik zei?"

"Ja, Thomas."

"Goed, leg je hand op de mijne."

Tania voldeed aan zijn verzoek.

"Is je poesje nat?"

"Ja." Zei Tania langgerekt.

"Nat genoeg voor mijn grote lul die er straks ingaat?"

"Ja."

"Verdomme, dit is perfect. De uitvinder van dit spul moest de Nobelprijs krijgen." Mompelde Thomas, terwijl hij zijn onaangeroerd glas voor de helft leegdronk.

"Ik krijg het plots heel warm Thomas."

"Dat is goed nieuws schatje. Daar gaan we direct iets aan doen. Maar drink eerst je cola helemaal leeg."

Tania gehoorzaamde hem onmiddellijk.

"Verdomme, dit is perfect." Zei Thomas nogmaals.

De d**g moest nu in volle werking zijn. Tania was nu volledig in zijn macht. Hij voelde zich helemaal niet schuldig naar haar toe. Integendeel, hij had zelfs het gevoel dat hij haar een dienst bewees. Haar man keek zelfs niet meer naar haar om, maar hij zou haar naar de zevende hemel neuken. Plots kreeg hij een inval. Misschien kon hij de foto's die Tony straks zou nemen gebruiken om haar aan zich te binden. De vrijpartij op zijn kamer, waar hij nu volop over fantaseerde, kon hij zelfs op video vastleggen. Toen hij hardop begon te lachen, lachte Tania mee met een paradoxaal lege gezichtsuitdrukking.

Thomas keek op zijn horloge. Het was al half twaalf, tijd voor het rendez-vous met Tony.

Hij kneep in de hand van Tania. "Kom mijn duifje, we gaan een plekje voor ons alleen opzoeken."

Ze krabbelde onvast uit haar stoel. Thomas moest haar ondersteunen. Hij schrok zich rot toen hij de stem van haar broer achter zich hoorde.

"Wat is er met Tania aan de hand?"

Thomas keerde zich om. Jos Dam en zijn kersverse echtgenote keken bezorgd toe.

"Ze voelt zich plots onwel. Ze heeft me gevraagd haar naar huis te brengen." Zei Thomas. "Nietwaar Tania?"

"Ja sorry, ik voel me zo duizelig. Ik wil een plekje waar ik even alleen kan zijn." Hakkelde Tania.

Bruid en bruidegom keken elkaar even aan. De bruid was een paar jaar ouder dan Thomas. Het was een goed geproportioneerd blondje met een E-cup. Hij had best eens een nachtje met haar willen doorbrengen.

"Die vent van haar is natuurlijk al verdwenen." Zei Jos Dam.

Zijn vrouw sloeg bezorgd haar arm om de schouders van Tania.

"Je ziet er inderdaad niet goed uit." Zei het blondje. "Het is dan misschien beter dat de zoon van mevrouw Devos je naar huis brengt."

"Veel zul je toch niet missen." Verzekerde haar broer haar. "Binnen een half uurtje laten we de tent hier toch sluiten."

"Ik breng haar onmiddellijk naar huis." Zei Thomas.

Ze namen afscheid. Terwijl Thomas de zaal uitwandelde, met Tania aan zijn arm, keek hij om zich heen naar zijn moeder. Hij zwaaide naar haar, maar ze was zo druk in gesprek met een drietal andere vrouwen dat ze hem niet zag.

******

Eenmaal in de gang tornde Thomas zijn buit mee naar de plek waar hij met zijn vriend had afgesproken.

Bij zaal 4 stond Tony hen al op te wachten. Spottend maakte hij een diepe buiging in de richting van Tania en deed de deur open. Thomas overhandigde hem het digitale fotoapparaat dat hij in zijn jaszak bewaarde en liep de zaal in, met Tania zwijmelend aan zijn arm.

"Die griet lijkt wel dronken." Klaagde hij.

"Dat gaat direct wel over." Verzekerde Tony hem. "Straks staat ze te dansen van geilheid."

Thomas keek om zich heen. Zaal vier was een ruimte met een vijftal grote sofa's, geschaard rond duur uitziende houten tafeltjes.

Hij gebood Tania te glimlachen en haar arm om zijn schouder te slaan, terwijl hij hetzelfde bij haar deed. De flash van het fototoestel flitste een eerste keer. Dan zette hij zich samen met haar neer in de sofa en beval haar verliefd in de lens te kijken terwijl ze haar hoofd op zijn schouders legde. Giechelend nam de lerares alle poses aan die hij haar beval aan te nemen, tot groot jolijt van beide vrienden. Vrij snel kreeg Thomas een stijve. Hij legde de hand van Tania op zijn kruis, die zijn piemel doorheen zijn kledij enthousiast begon te kneden.

"De slet krijgt er plezier in." Lachte Thomas.

Hij boog zich voorover en kuste zijn lerares op de lippen. Ze kreunde als in vervoering en zoog zijn tong naar binnen. Hij was verbaasd over haar enthousiasme.

"En nu wil ik een foto van haar broekje." Kondigde Tony aan. "Dat zal meteen de laatste zijn. Mijn collega's vragen zich ongetwijfeld al af waar ik blijf."

Thomas nam de zoom van de rok van zijn vlam en schortte hem langzaam op. Verdomme, Tania had werkelijk prachtdijen, jammer dat ze die altijd verborgen hield.

"Doe je benen zo wijd mogelijk uit elkaar, sla een been over mijn dij." Beval hij haar.

Tania kreunde opnieuw. Ze opende haar benen, waardoor haar rok ver over haar kruis opschoof, waardoor een wit, satijnen slipje zichtbaar werd. Een paar schaamhaartjes kwamen langs de rand te voorschijn, maar de aandacht van de jongens werd onmiddellijk getrokken door de duidelijk zichtbare vochtvlek in het midden van het broekje.

Tony nam een laatste foto en overhandigde het toestel dan aan Thomas.

"Dertig foto's." Grijnsde hij. "Dat jullie een verliefd stelletje zijn zal nu niemand aan twijfelen. Als je het goed aanpakt heb je haar aan de haak."

******

Langs een zijdeur kwamen Thomas en zijn verovering ongemerkt op de parking. Zijn auto stond gelukkig op een onverlicht plekje, zodat niemand hen zag wegrijden. Hij wou vermijden met Tania gezien te worden, haar belabberde toestand zou de wenkbrauwen te veel hebben doen fronsen.

In de auto vroeg hij haar het hemd van het lijf over haar relatie met haar man. Hij was een tiental jaar ouder en ze was nooit echt op hem verliefd geweest. Ze was met hem getrouwd om de materiële zekerheid die hij kon bieden, hoewel ze hem nooit ontrouw was geweest en op alle vlakken steeds goed voor hem gezorgd had. De laatste twee jaar had hij echter meer en meer afstand van haar genomen, was meer gaan drinken en schold haar geregeld de huid vol. Hij had haar zelfs naar de logeerkamer doen verhuizen. Op emotioneel vlak was hun relatie zo dood als een pier.

Een half uur later was hij thuis.

Langzaam en houterig, met een lege en nietszeggende blik in de ogen, was Tania de trap op gegaan. Nu zat ze op de rand van het bed voor zich uit te staren, alsof ze zich van niets bewust was. Nu en dan maakte ze een kreunend geluid en tastte naar haar onderbuik. Ondertussen stelde Thomas zijn videocamera op, controleerde de instellingen en zette hem in werking. Het was een professionele camera met een uitstekende audiokwaliteit en een heel grote harde schijf. Niets van deze gedenkwaardige avond zou dus verloren gaan.
Buiten beeld kleedde hij zich snel uit. Ondanks de bedwelmende uitwerking van de d**g, werden de ogen van Tania groot van verbazing en bewondering toen ze het gespierde lichaam en vooral de recht overeind staande grote lul van Thomas zag.

"Bevalt het je wat je ziet?" Vroeg Thomas terwijl hij in beeld stapte.

Tania lachte.

"Hoe lang is het geleden dat je een flinke beurt hebt gehad?" Vroeg hij vervolgens. "Eerlijk antwoorden."

"Ik weet het niet." Zei Tania langzaam, terwijl ze dromerig naar zijn heipaal keek.

Indien ze bij haar zinnen was geweest, was ze vermoedelijk in paniek geraakt bij de gedachte dat dit twintig centimeter lange ding in haar strakke kutje zou worden gestoken. Hij was bovendien niet alleen lang, maar ook ten minste zo dik als haar pols. Vooral de purperen eikel, nat van het voorvocht, leek haar wanstaltig dik toe.

"Wat bedoel je? Raakt die zuiplap van jou je niet meer aan? Heeft hij iemand anders soms?"

"Ja, ik denk zijn secretaresse. Ze gaat altijd mee op zakenreis."

In de auto had zij dit al gesuggereerd. Toch verbaasde hij zich er over dat het over haar lippen kwam. Het spul van Tony moest wel bijzonder krachtig zijn. Nu waren zijn laatste twijfels weggenomen.

Thomas ging voor Tania staan en zwaaide zijn lul in haar gezicht.

"Ik zal je doen sterven van genot." Beloofde hij. "Maar pijp me eerste maar eens lekker klaar."

Ondertussen nam hij een foto van het gezicht van Tania dat hem verdwaasd en verbaasd tegelijk aanstaarde, zijn penis een paar centimeter van haar gezicht verwijdert. Een straaltje speeksel liep vanuit haar linkermondhoek naar omlaag.

"Kom, neem hem in je mond." Gromde hij. "Je staat al te watertanden."

Tania deed haar mond open en boog zich voorover. Thomas liet zijn adem sissend ontsnappen toen zijn eikel in de fluwelen warmte van haar mond verdween.

"Auw." Zei hij, toen haar tanden in het meest gevoelige deel van zijn penis beten. "Doe je mond wijder open, gebruik je tong."

Hij plaatste zijn linkerhand in haar nek en duwde zijn lul tot halfweg in haar mond, terwijl hij met zijn rechterhand het fotoapparaat in stelling bracht.

"Kijk me nu eens heel lief aan Tania." Gebood hij.

Hij drukte af toen ze haar prachtige bruine kijkers naar omhoog richtte.

"Zuig me zo diep mogelijk naar binnen." Zei hij hees. "Ja... Heen en weer nu... Laat me dat hete, fluwelen mondje van jou voelen... Toon me eens wiens sletje je bent."

"Mmmmm..." Kreunde Tania klagelijk, terwijl haar gezicht rood begon aan te lopen. Ze moest haar mond zo ver opendoen om de vette neukpaal toe te laten dat haar kaakspieren er pijn van begonnen te doen. Toen zijn eikel de achterkant van haar keel raakte, maakte ze een gorgelend geluid.

"Je hebt dit nog nooit gedaan hé? Je bent zo onervaren als wat." Zei Thomas.

"Mmmm..." Reageerde, die met moeite adem kon halen.

"Heen en weer nu, zo snel je kunt."

Hij liet haar hoofd los, dat nu snel heen en weer begon te gaan.

"Jaaaa..." Zuchtte Thomas.

Hier had hij al lange tijd van gedroomd. Genietend gooide hij het hoofd achterover.

Tania's mondhoeken en kaakspieren deden pijn. Maar onder invloed van de d**g merkte ze daar nauwelijks iets van. Ze werd zelfs nog meer opgewonden dan ze al was. Het kletsnatte kruis van haar brokje plakte aan haar kutlipjes. Haar mond en haar tong maakten slurpende geluiden, terwijl ze likkend en zuigend langs de gehele lengte van zijn penis gleden. Haar onderlip en kin waren nat van het speeksel. Ze had de ogen gesloten, alsof ze zich diep wou concentreren op haar taak.

"Goed zo, je wordt in een mum van tijd een volleerd pijpsletje." Prees Thomas haar.

Hij liet zijn heupen mee bewegen op de maat van haar hoofdbewegingen. Een pulserend gevoel begon zich te verspreiden vanuit zijn balzak naar zijn ganse penis. Hij stak een hand in de insnijding van haar jurk en begon doorheen de stof van haar beha haar borsten te kneden. Haar stijf vooruit priemende tepeltjes drukten tegen zijn duimen.

"Haaaaa..." Kreunde Tania zonder de lul uit haar mond te laten glippen.

Ze voelde een golf van genot zich vanuit haar borsten naar haar poesje verplaatsen. Even later golfde het eerste orgasme door haar onderbuik. Ze had geen eigen wil meer, ze was volledig overgeleverd aan haar eigen lusten en aan de bevelen van Thomas. Direct daarna voelde ze de heupen en de dijen van haar minnaar tegen wil en dank hevig trillen.

"Ik kom klaar." Brulde haar leerling, terwijl deze opnieuw zijn handen in haar nek legde en haar zo ver mogelijk over zijn piemel trok.

Direct voelde Tania hem zwellen tussen haar lippen en spoot kleverig, dik sperma tegen de achterkant van haar keel.

"Sik alle door teefje, geen druppel mag ontsnappen." Brulde Thomas.

"Mmmmm... Aaaaaaaach..." Kreunde Tania, tegelijk klagerig en in extase, terwijl ze haar eerste sperma proefde.

Thomas nam haar bij het haar en trok haar hoofd achterover. Zijn lul glipte uit haar mond. Hij zag dat haar kaken bol stonden en dat een mengeling van speeksel en sperma over haar kin liep.

"Slikken heb ik gezegd, of ik sla op je kont!" Brulde hij.

Ze deed haar mond open, zodat hij haar met sperma bedekte tong kon zien. Grijnzend keek hij toe terwijl ze haar mond weer sloot en zichtbaar doorslikte.

Hij nam een papieren zakdoek en wreef haar kin schoon. Dan hield hij haar overeind.

"Kom liefje, ik wel eindelijk eens dat prachtige lijf van jou zien." Grinnikte hij.

Tania keek hem met haar grote, bruine ogen aan terwijl Thomas naar haar rug tastte om haar ritssluiting naar beneden te doen. Hij nam de zoom van haar jurk beet. Tania deed uit eigen beweging haar armen omhoog terwijl hij het kledingsstuk uittrok. Nu stond ze alleen nog maar in haar witte ondergoed voor hem. Hij zette een stap achteruit en liet zijn hongerige blik over het slanke, perfecte lichaam van zijn lerares gaan. Hij glimlachte toen hij de vochtplek zo groot als zijn handpalm op haar broekje zag. Doorheen de transparant geworden stof zag hij duidelijk haar gezwollen kutlippen en de dichte bos schaamhaar. Zijn lul, die nauwelijks verslapt was, stond nu opnieuw helemaal stijf.

"Doe je behaatje uit." Beval Thomas, de jurk over een stoel d****rend.

Achteloos voldeed ze aan zijn verzoek en liet dan haar armen slap langs haar lichaam hangen. Thomas floot bewonderend. "Je hebt de mooiste tietjes die ik ooit gezien heb."

Ze waren traanvormig, met grote, roze aureolen en tepels die stijf vooruitpriemden. Trots priemden ze vooruit alsof ze de zwaartekracht hadden overwonnen. Hij legde zijn handen op de borsten van zijn lerares en begon ze zachtjes te strelen. Ze voelden net zo vol en stevig aan als die van een tiener. Hij bukte zich en begon afwisselend aan de ene en dan de andere tepel te zuigen. Tania slaakte zachte, schrille kreetjes.

"Laat me nu dat kutje van jou maar zien. Het knipoogt al de hele tijd naar mij." Zei Thomas en stak zijn hand uit. "En geef je broekje maar hier."

Traag stapte Tania uit haar broekje en legde het in zijn uitgestoken hand. Thomas sloot de ogen en bracht het broekje naar zijn gezicht, gretig de scherpe, zoete muskusgeur van haar opwinding op te snuiven. Ja, dat was iets anders dan een giechelend tienertje. Dan pas wierp hij een blik op het intieme liefdesgrotje dat jarenlang het object van zijn verlangen was geweest. Het poesje was overvloedig behaard, toch kon hij de rode, gezwollen schaamlippen goed zien. Dikke parels van haar genotsvocht dropen langs haar snee naar beneden en hadden de bovenkant van haar dijen al bevochtigd. Hij had nooit een vrouw gezien die zo nat was.

"Tania, je druipt als een dweil. Je hebt er duidelijk zin in om door mijn grote lul geneukt te worden." Zei hij.

"Ja." Antwoordde Tania.

"Ja wat?"

"Ik... ik... ik wil geneukt worden door die grote lul." Zei Tania duidelijk opgewonden.

Thomas nam nog een laatste foto, waarop duidelijk te zien zou zijn dat zijn lerares zich naakt in zijn kamer had bevonden, en legde toen het fototoestel op zijn nachtkastje, samen met het broekje dat hij de komende dagen vaak nog met een glimlach zou besnuffelen of betasten.

"Leg je op je rug op bed en spreid je benen." Beval Thomas. "Ik wil eerst je kut proeven."

Toen Tania op het bed lag, kuste hij haar lippen en fluisterde iets in haar oor met het bevel het keihard te herhalen, zodat het duidelijk op de geluidsband van de film te horen zou zijn.

"Niet kletsen, neuk me! Neuk je geile slet!" Riep Tania uit, terwijl haar borsten heen en weer schudden.

Nu zou niemand nog te durven zeggen dat hij Tania tot seks gedwongen had. Indien deze filmopname ooit in verkeerde handen viel, hoefde ze zich geen zorgen meer te maken om haar reputatie.

Lachend kroop hij tussen haar benen op bed en duwde haar knieën zo ver mogelijk uit elkaar.

"Aaaaaaaachhhhhh..."

Tot zijn verbazing slaakte ze een langgerekte zucht van genot toen ze zijn warme adem op haar geslacht voelde. Haar drijfnatte schaamlippen weken met een zacht, soppend geluid uit elkaar. Hij bracht zijn middelvinger bij haar binnen. Verdomme, wat voelde ze heet en strak aan. Terwijl hij haar vingerde en zij zachtjes genietende geluidjes maakte, duwde hij met zijn vrije hand haar knieën nog verder naar boven, tot hij het nauwe, bruine sterretje van haar anus zag. Hij begon met korte halen haar poesje te likken, van onderen naar boven. Luid kreunend stootte ze haar heupen naar voren, toen hij een moment aan haar klitoris zoog. Met zijn linkerhand deed haar schaamlippen uit elkaar en stak zijn tong in een draaiende beweging in haar liefdesgrotje. Hij stak zijn middelvinger, dezelfde waarmee hij aan haar poes gezeten had, in haar aarsje. Snel begon hij haar snel te beffen, terwijl haar heerlijke liefdessap over zijn tong stroomde. Ze smaakte zoet en ziltig, fris en bedwelmend tegelijk. Even later snikte en kreunde Tania in een nieuw hoogtepunt, terwijl ze haar roze, lillende vlees nog verder in de mond van Thomas duwde.

Hij perste zijn vinger helemaal in haar kont en richtte zich dan grijnzend aan, het onderste deel van zijn gezicht glinsterend van haar vocht.

"Verdomme, jij lijkt werkelijk verhongerd te zijn." Schalde hij. "Nu komt de hoofdschotel."

Tania antwoordde niet, maar keek hem smachtend aan. Thomas ging op haar liggen. Ze sloeg haar benen om zijn onderrug. Hij stak zijn tong in haar mond terwijl hij zijn penis voor haar geslachtspoort in stelling bracht. Hij streek met zijn eikel een paar keer langs haar druipende schaamlippen om hem goed te bevochtigen. Dan drukte hij zijn lul langzaam in haar stomende kutje. Verdomme, wat was ze strak en nauw. Hij kon nauwelijks geloven dat hij een volwassen, rijpe vrouw aan het neuken was. Het kostte hem enige moeite om zijn eikel bij haar binnen te werken, vooral omdat hij haar niet wou kwetsen of pijn doen.

Tania slaakte een gil telkens hij stootte, maar Thomas wist niet of het van pijn of van genot was. Centimeter na centimeter schoof hij in haar, terwijl haar onervaren schede tot het uiterste werd uitgerekt. Toen hij voor de helft bij haar binnen was, hield hij even op en gaf haar een tedere tongzoen. Tania's nagels klauwden in zijn rug en ze duwde ongeduldig haar bekken vooruit.

"Alstublieft, niet ophouden." Smeekte ze. "Neem me, laat me nogmaals klaarkomen."

Thomas spande zijn spieren en begon wild en krachtig te stoten tot hij helemaal in haar was. Toen zijn lul haar baarmoederhals raakte schreeuwde ze het uit even uit van de pijn, tranen sprongen in haar ogen. Hij omvatte met zijn handen haar borsten en begon haar met lange, snelle halen te neuken. Haar tranen maakten snel plaats voor kreten van plezier. Telkens als zijn lul helemaal in haar zat, zette ze met een korte, harde haar nagels in zijn rug en krabde hem tot bloedens toe. Haar heupen bewogen ritmisch mee met zijn stoten, terwijl ze met gesloten ogen kreunde in extase.

"Verdomme, je zit zo strak als een tienertje." Hijgde Thomas.

"Oooocchhh jaaaaa... Oooocchhh jaaaaa..." Gilde Tania hees.

"Ja schat, ik ga je kut volspuiten!" Riep hij.

Hij ging steeds sneller in haar stoten, terwijl zijn lerares haar genot uitschreeuwde en haar lichaam onder hem heen en weer schudde alsof ze in een blok gelei was veranderd. Ze kwamen tegelijk kreunend en schreeuwend klaar, Tania in een nog langgerekter orgasme dan dat van Thomas. Dikke stralen sperma vulden overvloedig haar nauwe poesje tot het letterlijk overstroomde. Terwijl Thomas zich op haar liet neerzakken en haar een tongzoen gaf, stroomde zijn zaad langs haar schaamlippen naar haar bilspleet.

Thomas trok zijn nauwelijks verlapte lul uit Tania's kutje en zette zich overeind tussen haar benen.

"Zet je eens op je handen en knieën. Ik wil die kont van jou eens bewonderen." Zei hij.

Tania deed onmiddellijk wat haar werd gevraagd en stak haar hartvormige achterste in zijn gezicht.

"Heb je al eens anaal gedaan?" Vroeg Thomas, de perfect gave huid van haar romige bilhelften strelend en knedend.

Terwijl Tania ontkennend haar hoofd schudde, deed hij beide bollen uit elkaar om kwijlend naar het roze, gekartelde sterretje van haar anus te staren. Hij trok het met zijn duimen wat open en stak zijn tong in haar laatste maagdelijke gaatje, genietend van de bittere en tegelijk zoete geur.

"Goed." Grinnikte hij dan. "Dan zul je wel geen bezwaar hebben dat ik je bloemetje daar pluk."

Hij bevochtigde zijn middelvinger door hem een paar maal langs haar spleetje te wrijven en stak hem dan in haar aars. Verdomme, daar zou een hoop vaseline op moeten wilde hij zich daar toegang verschaffen.

"Blijf zo zitten." Zei hij, terwijl hij naar zijn nachtkastje bewoog om zijn fotoapparaat en een tube glijmiddel te nemen.

Eerst nam hij verschillende foto's van haar kont en van haar beide liefdesgrotjes. Dan smeerde hij een royale portie vaseline op en rond haar aarsje uit, evenals op zijn penis.

"Kijk mij aan!" Hij liet zijn bevel vergezeld gaan van een onzachte klap op haar kont.

Tania draaide haar hoofd om en keek hem met openhangende mond en zwoele ogen aan, echt een scene uit een pornofilm.

"Zeg... Ik wil dat je me in mijn kontje neukt." Zei hij.

Tania herhaalde de woorden, met een grimas om haar mond die voor een geile grijns gehouden zou kunnen worden. Hij liet het haar nog luider herhalen. Dan nam hij met een tevreden grijns zijn lul vast en trok met de vingers van zijn vrije hand haar achterpoortje wijd open.

"Aaaacchh..." Bracht Tania verrast uit, toen ze zijn eikel hard op haar sluitspier voelde drukken en een duim zachtjes over haar clitoris voelde wrijven.

Met korte stoten werkte Thomas zich naar binnen. Sissend liet een pijnlijk grimassende Tania haar adem ontsnappen. Toch trok ze niet terug.

"Volhouden schatje, volhouden..." Moedigde hij haar aan, terwijl hij niet ophield haar genotsknopje te bespelen. "Hij zit er in voor je het weet."

Plots ontspande haar aars zich helemaal en glipte zijn eikel helemaal tot bij haar binnen. Thomas stootte hard tot hij halfweg zat en hield even stil, niet om haar aan zijn omvang te laten wennen maar wel om te genieten van het strakste en heetste gaatje dat hij ooit geneukt had. Tania had een luide gil geslaakt en lag nu met haar hoofd op te matras zachtjes te wenen. Grote tranen liepen van haar wangen naar beneden en haar schouders schokten. Ze was hier duidelijk niet mee gediend, maar door het effect van de d**g kon ze zich niet verzetten.

"Dapper zijn liefje." Grinnikte Thomas, terwijl hij haar borsten begon te kneden. "Vooruit speel wat met je kutje. Je zult je gauw beter voelen."

Gehoorzaam bracht Tania haar vingers naar haar spleetje. Thomas nam met korte stoten langzaam en voorzichtig verder bezit van haar kontje. Nooit had hij meer genoten en hij wou dit sublieme moment zo lang mogelijk laten duren. Geleidelijk aan ontmoette hij meer weerstand. Hij trok zich even terug en stootte dan opnieuw naar voren. Eindelijk kletste zijn balzak tegen haar billen en zat zijn lul helemaal in haar strakke gaatje. Hij stopte even om een foto te nemen van dit historisch moment en begon dan voorzichtig te stoten. Tania kreunde met een laag keelgeluid. Tot Thomas zijn stomme verbazing begon ze zelfs terug te duwen.

"Verdomme, je begint er zelfs van te houden." Bracht hij uit.

Hij trok zijn lul uit haar bruine sterretje tot enkel haar sluitspier zijn eikel omknelde, dan werkte hij zich opnieuw naar binnen. Dat ging maar moeizaam, zo strak was ze.

"Verdomme." Gromde Thomas een beetje pijnlijk. "Het lijkt alsof mijn vel er af wordt gestroopt."

Hij herhaalde de bewerking een paar maal. Dan ontspande Tania zich en kon hij zijn lul moeiteloos in haar ontmaagde kontje rammen. Tania kreunde van plezier, haar vuisten hamerden op de matras, terwijl haar leerling haar met snelle stoten begon te neuken. Elektrische schokjes leken door zijn penis te voeren, terwijl hij haar aars afwisselend voelde contracteren en ontspannen. Het duurde dan ook niet lang eer hij klaar kwam.

"Och God, ik ga je darmen volspuiten!" Schreeuwde Thomas, terwijl hij een siddering door zijn lichaam voelde trekken.

Seconden later kwam hij klaar in het meest fantastische hoogtepunt uit zijn leven. Seconden lang spoot hij in haar, alsof hij alles voor dit moment had opgespaard.

Dan trok hij langzaam zijn verslappende lul uit haar kontje. Sperma en slijm dropen uit haar pas ontmaagde anusje.

"Dat was lekker." Jubelde hij. "Ik heb het paradijs gezien, Tania."

"In mijn poesje, in mijn poesje." Hijgde zijn lerares hees.

Lachend gaf Thomas haar een klap op haar kont.

"Draai je om." Beval hij. "Eerst ga je mijn lul met je mond schoonmaken... Dan neuken we nog een keer je poesje."

Tania keerde zich onhandig om in het smalle bed. Zonder tegenpruttelen begon met haar tong langs de schacht van de penis van Thomas te likken.

"Die klootzak van een Tony heeft zeker niet gelogen." Lachte hij. "Kom liefje, pijp me nu maar stijf... Dan leer ik je een nieuw standje."

Toen zijn lul opnieuw recht overeind stond, gebaarde hij dat Tania moest rechtstaan. Thomas legde zich op zijn rug op het bed en nam zijn lul met beide handen beet. Zijn lerares keek hem onbeweeglijk aan, de armen langs het lichaam. Grijnzend keek hij naar haar gezwollen kutlipjes, waarvan het geile sap langs haar dijen naar beneden droop.

"Kom liefje, zet je maar hier op neer." Zei hij. "Ditmaal mag jij het werk doen."

Tania kroop op het bed en plaatste haar knieën aan weerszijden van zijn heupen. Thomas had zijn fototoestel klaar en drukte snel af. Dan nam hij een van haar handen vast en legde hem op zijn penis.

"Steek hem er maar in." Zei hij.

Tania kreunde toen de top van zijn penis de drijfnatte lippen van haar vagina raakte. Met gesloten ogen, het hoofd in de nek, liet ze zich langzaam zakken.

"Goed zo, goed zo." Moedigde Thomas haar aan, het fototoestel voor zijn gezicht.

"Achhhh..." Bracht Tania uit, terwijl de vette lul van haar leerling in haar strakke, hunkerende poesje verdween.

Toen hij helemaal in haar zat, wachtte ze een ogenblik en begon toen op een neer te gaan, eerst langzaam, dan sneller en sneller. Spoedig was slechts haar gekreun en het kletsende geluid van haar kont tegen zijn billen hoorbaar. Haar gezicht was een masker van lust en extase.

"Och, goed." Hijgde ze, terwijl ze de spieren van haar schede spande om zo intens mogelijk te genieten van de penis die plaatsen raakte die nog nooit beroerd waren geweest. "Thomas, het is lekker, zo lekker."

Grijnzend, de handen achter het hoofd, keek Thomas haar aan.

Tania schreeuwde toen ze een nieuw hoogtepunt bereikte en begon hem nog sneller te berijden. Ze boog zich voorover om met haar handen op zijn borst te steunen.

Ze had nog twee orgasmen, vooraleer Thomas zelf klaarkwam.

Terwijl zijn lul uit haar glipte, trok Thomas Tania op zich en drukte zijn lippen op de hare. Koortsig drong haar tong zijn mond binnen. Minutenlang kuste ze hem. Toen ze opnieuw naar zijn lul taste, duwde Thomas haar hand weg.
"Nu niet meer, ik ben uitgeput." Zei hij, zich afvragend of ze er morgen net zoveel zin in zou hebben als ze zich herinnerde hoe ze zich had laten gaan.

"Mmm." Antwoordde Tania.

Ze had de ogen gesloten, een glimlach om haar mond, half in slaap.

Thomas trok de donsdeken over hen heen. Genietend van zijn macht over haar, hield hij haar in zijn armen en streelde haar borsten. Na een kwartier stond hij op en keek naar de wandklok. Het was drie uur in de morgen. Het middeltje zou binnen hooguit een uur uitgewerkt zijn. Hij schakelde de videocamera uit en borg hem in de draagtas. Dan schudde hij Tania wakker.

"Liefje, tijd om op te staan en naar je eigen bed te gaan." Zei hij.

Verdwaasd keek Tania hem aan. Haar blik had echter bijna al zijn luciditeit terug.

"Thomas, wat is er aan de hand? Wat is er gebeurd?" Zei ze, terwijl haar ogen door de kamer flitsten.

"Ik denk dat we elkaar in de zevende hemel hebben gebracht." Glimlachte Thomas.

Zijn hart bonsde in zijn keel. Ze leek sneller dan verwacht bij haar positieven te komen. Hij besefte dat hij haar snel het huis moest uitwerken, stel je voor dat ze een scene schopte terwijl zijn moeder al thuis was. Hij zocht haar kleren bij elkaar en gooide haar die toe. Zelf trok hij snel een badjas aan.

Tania trok haar jurk aan en keek dan een beetje verward om zich heen.

"Zoek jij je slipje?" Vroeg Thomas grijnzend. "Dat heb je aan mij geschonken als aandenken."

Toen ze was aangekleed, nam hij haar bij de hand en leidde haar van de trappen af. Hoewel ze haar eigen vrije wil stukje bij beetje leek terug te krijgen, liet ze zich nog gewillig door hem leiden.

"Morgen bel jij mij op. We hebben veel bij te praten. Dit was te mooi om het bij één kaar te laten." Zei hij toen ze bij de achterdeur waren.

Hij ontstak de halogeenlampen in de tuin en deed de achterdeur open.

"Kus me." Gromde hij.

Tania keek hem een ogenblik met trillende onderlip aan, duidelijk in tweestrijd. Maar dan legde ze haar handen op zijn schouders en drukte met gesloten ogen haar lippen op de zijne.

******

De halogeenlampen waren krachtig genoeg om zowel de tuin van de familie Devos als die van de familie Dam te verlichten.

Thomas keek vanuit de deuropening Tania na, tot hij het licht in haar woonkamer zag aangaan.

Toen hij zich omdraaide om terug naar bed te gaan, meende hij vanuit een ooghoek op de overloop iemand snel te zien verdwijnen.

"Dat zal mijn verbeelding maar zijn geweest." Dacht hij.

Ja, daar had hij de laatste tijd enorm veel last van.
100% (12/0)
 
Categories: AnalHardcoreTaboo
Posted by willem3
8 months ago    Views: 692
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
5 months ago
geil verhaal