gescheiden 1

Na mijn scheiding verhuisde ik uit ons gemeenschappelijke huis. Het was geen 'scheiding tussen vrienden' geweest. Het had een aantal jaren geduurd, maar uiteindelijk waren Karel en ik erachter gekomen, dat we elkaar niet meer konden uitstaan en dat scheiden de beste optie was. Karel was ervan overtuigd, dat het allemaal mijn schuld was. Ik was een workaholic, ik gaf hem geen aandacht, ik had hem verwaarloosd en hem alleen ons kind laten opvoeden en uiteindelijk was ik nog ontrouw ook.

Dat laatste was inderdaad waar. Ik ga geen excuses zoeken, ik was hem ontrouw geweest. Twee jaar lang had ik een sexuele relatie gehad met een gescheiden vader, die ik ontmoet had op een chatbox. Hij wilde geen relatie, ik was getrouwd, maar we hadden allebei onze behoeftes en het was gewoon gebeurd. Twee keer per week hadden we stiekem afgesproken, twee jaar lang en het was voor ons allebei een soort therapie geweest. Ik had iemand om mijn frustraties over mijn instortende huwelijk mee te delen, hij had iemand voor in bed en om zijn dagelijkse beslommeringen aan kwijt te kunnen. Maar zoiets gaat een keer fout en Karel had mijn geheim ontdekt en had de gelegenheid gegrepen. Door mijn ontrouw stond hij vele malen sterker bij de rechter en ik werd behoorlijk aangepakt. Het materiële kon me niet zoveel schelen. Ik had een goede baan en zou echt niet in een kartonnen doos onder een brug hoeven te gaan wonen, maar wat me keihard raakte was het feit, dat hij probeerde onze dochter bij me vandaan te houden.

Christa was nu 16, zat in de 4e klas Havo en was een typische tiener van de jaren nul. Ze was vergroeid met haar mobieltje, had op haar kamer haar laptop met internet en wilde zoveel mogelijk lol uit het leven halen. Ze was populair op school, maar gelukkig had ze ook het goede verstand van haar ouders geërfd en haalde ze ook goede cijfers. Ze was geen uitblinker, maar kon heel goed mee met de middelmaat van haar klassen en meer vroegen we ook niet van haar. Qua uiterlijk was ze echter allerminst een middelmaat. Het verbaasde me steeds weer dat mijn man en ik, allebei standaard mensen, een dochter hadden voortgebracht, die zo mooi was. Christa had het zwarte haar van Karel en mijn blauwe ogen. Ze was redelijk lang en de laatste twee jaar was ze aan het veranderen van een meisje in een vrouw. Haar borstjes werden groter, haar benen langer en voller, ze kreeg heupen en een prachtig rond meisjeskontje. Ze had dan ook niet te klagen over aandacht van jongens, zowel op school als daarbuiten, maar voor zover ik wist, had ze nog geen rare dingen gedaan en ze had zelfs geen vast vriendje. Ik vond het wel prima. Ik vond het toch al moeilijk me voor te bereiden op de dag waarop ik zeker zou weten dat een of andere puisterige knul zijn harde penis in het onschuldige poesje van mijn dochter zou steken, hoewel ik wist dat die dag eens zou komen.

Karel haalde alles uit de kast om de rechter ervan te overtuigen, dat ik een waardeloze moeder was. Het enige dat eraan ontbrak was, dat hij me beschuldigde van i****t, maar voor de rest was ik, als je zijn verhalen geloofde, erger dan de stiefmoeders van Sneeuwitje en Assepoester samen. Ik mocht op dit punt mijn eigen weerwoord voeren en blijkbaar heb ik kans gezien met mijn pleidooi de scherpe kantjes van Karel's verhaal af te halen, want hoewel de rechter haar wel aan Karel toewees, hield ik gewoon het recht haar te zien, zo vaak als ik wilde en zo vaak als Christa wilde, zonder dat Karel dat één van ons kon verbieden. Onze advocaten gingen in overleg en het eindresultaat was, dat Karel drie weken per maand Christa in huis zou hebben en dat ze één week per maand bij mij mocht wonen. Ik vond dat een hele overwinning en de rest, zoals gezegd, boeide me niet.

Ik vond al snel een leuk appartement, kocht het van de uitkoop door Karel van ons huis en richtte het naar mijn eigen smaak in: Modern, rustgevend en functioneel. Ik hield één kamer apart voor Christa en op een zaterdag nam ik haar mee uit winkelen voor een bed, bureau en al dat soort zaken. We richtten haar kamer in en daarna zaten we op de bank en aten friet op schoot. Christa was stil. De afgelopen weken en maanden hadden haar hard geraakt en ze begon nu pas een beetje tot rust te komen en zichzelf weer te vinden. Ik hoopte maar, dat ze genoeg veerkracht had om dit zonder problemen te doen. Gelukkig had ze een paar goede vriendinnen die haar erg gesteund hadden de laatste tijd.

De daaropvolgende maanden hield ik dan ook Christa goed in de gaten en merkte dat ik me geen zorgen hoefde te maken. Langzaamaan werd ze weer vrolijker, er viel een spanning van haar af en ze scheen de nieuwe situatie geleidelijk aan goed te accepteren. Ik haalde opgelucht adem en begon nu ook mijn eigen leven weer wat op de rails te zetten. Mijn gescheiden vriend had plotseling ontdekt dat hij toch weer een relatie wilde en woonde nu samen met een vriendin, dus op dat gebied was ik mijn afleiding wel kwijt. En eerlijk gezegd vond ik dat niet eens zo vreselijk. Ik merkte dat ik van de afgelopen maanden ook een stevige dreun had gekregen, want ineens kreeg ik allerlei lichamelijke kwaaltjes en klachtjes waarvan de huisarts de oorzaak niet kon vinden.

“Stress,” zei deze goede man, “Je hebt een zware tijd achter de rug. Ontspan je. Je moet de spanningen kwijt, je hoofd moet leeg. Neem een vakantie.”

“Hij heeft gelijk,” zei mijn baas, toen ik schoorvoetend om een weekje vrij kwam vragen, “Je bent ontiegelijk gespannen en je begint je scherpte te verliezen. Neem twee weken vrij.”

“Je ziet er moe uit, mam,” zei Christa die avond, “Ik denk dat ze allebei wel gelijk hebben. Ga er gewoon uit, ik red me wel bij papa.”

Tegen zoveel overtuiging kon ik niet op. En toen ik het besluit eenmaal genomen had, voelde ik me eigenlijk al beter. Ik ging achter de laptop zitten en ging op zoek naar een mooie bestemming.

“Ga naar Canada, mam,” zei Christa, die over mijn schouder meekeek, “Daar heb je toch je oude schoolvriendin wonen? Ga gewoon bij haar op bezoek.”

Ze leunde op mijn schouder en ik voelde haar stevige tienerborsten tegen me aan drukken en rook haar parfum. Het maakte me een beetje duizelig, maar daar zocht ik niks achter. Ik was moe, overspannen, dus waarschijnlijk ook wat gevoeliger voor geuren. Ja, Canada. Ik vond het een prima idee, opende mijn mailprogramma en tikte een mailtje aan Jolanda, mijn oude vriendin, die 15 jaar eerder naar Canada was verhuisd. Binnen een half uur had ik antwoord. Ik was van harte welkom. 'Eindelijk!' schreef ze en ik moest haar gelijk geven. Ze was al zeker 5 jaar bezig om me naar de overkant te krijgen, maar het was er niet van gekomen. Nu ging het dan toch echt gebeuren. Nog dezelfde avond boekte ik on-line een ticket naar Vancouver en een week later zat ik in het vliegtuig. Zonder werk aan mijn hoofd, zelfs zonder laptop, alleen een tas met kleren en een tas met boeken.

Ik heb me twee weken prima vermaakt. Jolanda pikte me op van het vliegveld en het was alsof 15 jaar van ons afvielen. Nog voor we in haar 4x4 zaten, liepen we alweer te roddelen en te giechelen als de schoolmeisjes en studentes die we geweest waren en dat zijn we eigenlijk twee weken lang blijven doen. Ze had twee weken vrij genomen, een een camper gehuurd en ik heb half westelijk Canada gezien, heb kanogevaren op wildwater rivieren, heb wandelingen gemaakt, gezwommen in ijskoude meren, musea bekeken en mijn hele hoofd leeg laten waaien. Elke avond tolde ik moe maar voldaan in bed, mijn hoofd slechts gevuld met de indrukken van die dag. Om de paar dagen belde ik Christa om te vertellen dat ik niet was opgepeuzeld door Grizzlyberen (de muggen deden wel een verwoede poging) en om te horen hoe het met haar ging.

De spanning viel zelfs zo ver van me af, dat ik op een avond merkte, dat mijn sexuele gevoelens weer wakker aan het worden waren. Sinds de scheiding en eigenlijk al maanden daarvoor, was mijn sexuele behoefte gedaald naar een nulpunt. Mijn hoofd stond er niet naar, ik had geen partner om het mee te doen en ik plofte elke avond te moe in bed om mezelf te verwennen. Maar door deze ontspannen reis begon mijn temperament toch weer te smeulen. Ik keek met welbehagen naar Mounties, boswachters en op één van die avonden in bed gleden voor het eerst sinds lange tijd mijn handen weer over mijn lichaam en was ik verrast hoe gretig dat reageerde. Het was als een ontwaken. Mijn tepels werden in een mum van tijd hard en gevoelig en mijn kutje werd vochtig en binnen een paar minuten golfde een orgasme door mijn lichaam, waarbij ik op mijn tanden moest bijten om het niet uit te gillen of hard kreunend Jolanda wakker te maken die aan de overkant van het gangpad sliep. Vanaf dat moment beleefde ik weer het genot van mijn vingers.

Na een paar dagen kwam Jolanda's stem vanuit het donker:

“Je mag best wat meer lawaai maken, hoor. Dat krampachtige inhouden als je klaarkomt kan nooit goed voor je zijn.”

Prompt verslikte ik me in mijn laatste orgasme-zucht.

“Ik weet hoe je klinkt, weet je nog? We hebben genoeg logeerpartijtjes gehad samen. Ik ben allang blij, dat je jezelf weer aan het ontspannen en ontdekken bent. Volgens mij had je dat nodig.”

Ze leunde naar me toe.

“En ik wil je ook best een beetje helpen,” fluisterde ze zwoel, “Dat zou ook niet de eerste keer zijn, toch?”

De jaren vielen van me af en ik was weer een tiener. Jolanda was mijn beste vriendin, alles deden we samen en op onze gezamenlijke slaappartijtjes vertelden we elkaar alles over onze ontdekkingen op gebied van ons lichaam. We lieten elkaar ons eerste schaamhaar zien, maten onze borsten op, kletsten over de problemen bij de menstruatie en vertelden over de eerste stappen op het gebied van de zelfbevrediging. Van daar was het een kleine stap naar het elkaar laten zien hoe we het deden en de volgende stap was uiteraard elkaar ontdekken. Onhandig hadden we elkaars borsten gestreeld en gekust, elkaars poesje betast en elkaar gekust. Verder was het eigenlijk nooit gegaan, maar die spelletjes waren wel voldoende geweest om ons te leren wat een orgasme was en hoe een orgasme versterkt kon worden. Toen we vriendjes kregen verwaterde deze band tussen Jolanda en mij, maar ik was me altijd blijven herinneren hoe zacht een vrouwenhand en vrouwenhuid konden zijn.

En nu bracht Jolanda dat allemaal weer naar boven. Ik was verbaasd hoe heftig mijn lichaam reageerde op haar voorstel. Mijn hart sloeg op hol en ik voelde het bloed naar alle delen van mijn lichaam bruisen. De afgelopen week hadden we dicht bij elkaar geleefd en elkaar dan ook een paar keer half of helemaal naakt gezien. Jolanda was een mooie brunette, lange benen, een stevig getraind lijf met lekkere appelvormige borsten. Ze had haar poesje helemaal geschoren, terwijl ik er een streepje op had laten staan. Ik had regelmatig uit mijn ooghoeken naar haar naakte lichaam gegluurd en moest eerlijk bekennen dat ze me soms vreemde gevoelens gaf.

Blijkbaar vatte Jolanda mijn zwijgen op als een signaal, want ik voelde de camper wiebelen en vervolgens gleed ze bij me in bed. Ze was helemaal naakt en ik voelde haar warme zachte huid tegen me aan. Ondanks dat ik net was klaargekomen sloeg de opwinding direct weer door me heen en toen Jolanda's lippen de mijne raakten, aarzelde ik geen moment en kuste haar. Die nacht beleefde ik mijn tweede sexuele ontwaken. Voor het eerst werd ik door een vrouw bemind en naar de toppen van het genot gebracht en voor het eerst beminde ik een vrouw. Jolanda was een ervaren minnares en ze leerde me geduldig alle lekkere plekjes en handelingen die een vrouw wild van genot kunnen maken. Pas tegen de ochtend vielen we moe in slaap en de laatste week van mijn vakantie hebben we nog twee keer het bed gedeeld. Tussendoor hebben we erover gepraat. Ik was niet verliefd op Jolanda en zij niet op mij. We waren twee vriendinnen, die elkaar af en toe verwenden.

Na twee weken zette Jolanda mij weer op het vliegtuig, we beloofden elkaar dit vaker te doen en helemaal uitgerust, vol energie, gebruind en tevreden en met een nieuwe kijk op het leven in het algemeen en op sex in het bijzonder, vloog ik terug naar Nederland en mijn eigen leventje. Ik vermaakte me in het vliegtuig met fantaseren over emigreren naar Canada en realiseerde me met een schok toen het vliegtuig de landing inzette, dat ik daar helemaal geen probleem mee zou hebben. Ik zuchtte. Karel zou nooit goed vinden dat ik Christa mee zou nemen en vermoedelijk zou hij dat nog winnen ook bij de rechter, dus totdat mijn dochter volwassen was, hoefde ik er niet aan te denken. Maar ik borg het idee wel op in mijn achterhoofd. Tussendoor fantaseerde ik hoe het zou zijn om te vrijen met de blonde stewardess met de blauwe ogen, die voor me zorgde tijdens de vlucht en wier sappige lichaam haar blauwe pakje op heel interessante plaatsen deed spannen. Ze had kleine sproetjes op haar neus en een gulle mond, die veel lachte. Tot mijn schaamte moet ik bekennen, dat ik zelfs met haar begon te flirten, maar ze was het blijkbaar gewend en wist er met humor mee om te gaan, zonder me keihard op mijn plaats te zetten. Bij het uitstappen gaf ze me een kleine knipoog en ik bloosde als een schoolmeisje. Ik was al in de 'slurf' toen ik haar stem achter me hoorde.

“Mevrouw!”

(Ik haat dat, maar het is nu eenmaal beleefdheid. Het maakt echter dat ik me jaren ouder voel dan mijn 42). Ik draaide me om. Mijn blonde stewardess stond in de deuropening van het vliegtuig en wenkte me.

“U bent iets vergeten.”

Ik had geen idee, wat. Volgens mij had ik alles: Tas, jas.. Ik draaide me om en liep terug. Zij was het vliegtuig al ingelopen, dat nu helemaal leeg was en liep heupwiegend voor me uit, door het gordijn naar de eerste klasse, waar ik gezeten had. Ik volgde haar en ze stond in het gangpad op me te wachten.

“Wat ben ik dan vergeten?” vroeg ik verbaasd.

Ze deed een stap naar me toe en volkomen onverwacht legde ze haar armen om mijn hals en drukte haar mond op de mijne. Automatisch reageerde ik, mijn armen vouwden zich om haar heerlijke lichaam en mijn handen gleden over haar rug en billen en haar tong gleed al snel tussen mijn lippen door. Ik voelde haar warme lichaam door haar uniform heen tegen me aandrukken en kreeg het erg warm.

“Een afscheidskus,” zei ze, toen ze me losliet, “Dat doe ik altijd bij speciale passagiers.”

Totaal verbijsterd keek ik naar haar. Ze lachte een parelende lach en haalde iets uit de zak van haar jasje.

“Ik ben een week thuis,” zei ze, “Dit is mijn telefoonnummer. Bel me, dan kunnen we een keer iets leuks gaan doen.”

“Ik vond dit al leuk,” zei ik wat daas en ze gaf me nog een kus.

“Dan heb je reden om me te bellen, Anita” fluisterde ze in mijn oor, beet even op het lelletje en liet me los. Hoe wist ze mijn naam? dacht ik duizelig. Ze las mijn gedachten.

“Op de passagierslijst, schatje. Mijn naam is Christina,” zei ze over haar schouder, terwijl ze heupwiegend wegliep in de richting van de cockpit, “Vergeet me niet, lekker ding.”

Dat was uiterst onwaarschijnlijk. Ik staarde haar na, toen naar het briefje in mijn hand, kwam toen bij mijn positieven en frommelde het snel in mijn tas. Nog steeds een beetje licht in mijn hoofd liep ik het vliegtuig uit, Schiphol in.

Tot mijn verrassing stond Christa me bij de gate op te wachten met een grote bos bloemen en de wervelende gevoelens die eerst Jolanda en daarna mijn stewardess los hadden gemaakt kwamen niet echt tot rust door de aanblik van mijn dochter. Na twee weken realiseerde ik me ineens toen ik haar weer zag, wat een beeldschone jonge vrouw mijn lichaam toch had voortgebracht. Na mijn avonturen met Jolanda had ik gemerkt, dat ik de vrouwen die ik zag anders was gaan bekijken. Ik beoordeelde hen meer op hun lichaam. Met een schok realiseerde ik me nu, dat ik ook mijn dochter zo bekeek en dat ik haar onwillekeurig in mijn hoofd kwalificeerde als een 'lekker ding'. Ze droeg een roze bloes, een witte korte broek en goudkleurige sandaaltjes en ik spreidde mijn armen en ze rende er direct in.

“Welkom thuis! Verrassing!” zei ze in mijn oor en ik voelde dat ze een beetje huilde.

“Heb je me gemist?”

“Ik heb je heel erg gemist, lieverd,” zei ik en schaamde mezelf dat ik genoot van haar warme soepele lijf tegen me aan. Even dacht ik dat ze haar kruis wel erg hard tegen me aanduwde, maar ik moest me vergist hebben.

“Ik jou ook,” zei ze zacht en arm in arm liepen we naar de pendelbus die ons naar het parkeerterrein zou brengen waar ik mijn Audi gestald had. Onderweg naar huis vroeg ze honderduit over Canada en ik kreeg er geen woord tussen om te vragen hoe zij de weken was doorgekomen. Dat had me eigenlijk al een hint moeten geven. Blijkbaar waren mijn moeder-instincten even ondergeschikt aan mijn lusten. Steeds als ik naar haar keek gleden mijn ogen naar haar fraaie benen of naar de bolling van haar stevige tienertietjes onder haar bloes. Ik genoot van de klank van haar stem, van de geur van haar parfum, zwak maar doordringend. Mijn buik voelde aan alsof er herfstblaadjes doorheen waaiden, steeds als ik naar haar mooie gezicht keek, met die stralende blauwe ogen. Als ze mijn dochter niet was geweest, had ik kunnen denken dat ik verliefd op dat mooie tienertje geworden was. We reden onze woonplaats in en ik sloeg de weg naar Karel's huis in. Het was tenslotte niet mijn week om Christa te hebben.

“Nee, mam, niet daarheen,” zei ze en ik keek opzij. Ze was een beetje wit en al mijn moederlijke alarmbellen gingen in één keer af. Zonder aarzelen draaide ik het eerste het beste parkeerterrein van een gesloten supermarkt op en zette de auto stil.

“Vertel,” zei ik en met horten en stoten kwam het verhaal eruit. Ze had een vreselijke ruzie gehad met haar vader. Ik kreeg de indruk dat het al langer niet zo best ging, maar dat ze dat verzwegen had. Karel was een beetje ouderwets op bepaalde gebieden en blijkbaar botste Christa's levensstijl met zijn gedachten over hoe een meisje zich hoorde te gedragen.

“Hij is zo onredelijk, mam,” zei ze, met tranen in haar ogen, “Ik doe goed mijn best op school, ik haal goede cijfers, ik ga echt niet uit als ik nog huiswerk moet doen, ik rook niet, ik drink niet, ik ga niet met jongens naar bed. Dan mag ik toch best een beetje vrijheid? Ik wil gewoon af en toe uit en dan niet om 11 uur thuis komen. Nou, daar hadden we al vaker ruzie over en vorige week heel erg. En toen ben ik weggelopen en heb ik bij jou thuis geslapen en zo.”

Oh help. Nu zat ik klem tussen mijn ouderlijke verstand en mijn eigen ervaringen op dit gebied. Ik had altijd de neiging gehad, mijn dochter zoveel vrijheid te geven als ze bewees aan te kunnen. Ik liet steeds de teugels wat verder vieren en als ze een bepaalde regel overtrad, deed ik een stapje terug en probeerde het later opnieuw. Ik was ook van mening, dat Christa een verantwoordelijk meisje was. Aan de andere kant, als ze bij haar vader woonde, diende ze zich aan zijn regels te houden, net zoals ik verwachtte dat ze zich in mijn huis aan mijn regels hield.

“Ik zal je vader morgen opbellen,” zei ik, “En met hem erover praten.”

“Mam,” zei ze voorzichtig, “Er is nog wat. Papa heeft weer een vriendin.”

Het is vreemd hoe het leven werkt. De man, die zij papa noemde, was ooit mijn allesverterende hartstocht geweest. Ik was dolverliefd op hem geweest, had van hem gehouden, had om hem gehuild. En toen hij de mijne was, was ik dolgelukkig. Als ik op dat moment die woorden had gehoord, was mijn wereld ingestort. En nu deed het me helemaal niks. Hoogstens flitste er een heel kort 'arme vrouw' door mijn hoofd.

“Lieverd, daar is niks mis mee. Onze levens gaan verder en ik hoop toch ook ooit weer een lieve man te ontmoeten.”

“Ik haat haar!” siste mijn dochter, “Ze loopt me te commanderen alsof ze mijn moeder is en papa vindt alles goed. Ze loopt vaak halfnaakt door het huis en zit de hele tijd aan papa en dan kijkt ze naar mij, of ik het wel goed kan zien. Weet je hoe oud ze is? 25!”

“Oke, schatje, kalm maar,” zei ik, “Ik zal echt morgen papa bellen en er met hem over praten. Maar daarna ga jij terug naar huis, jongedame.”

Ze wilde tegensputteren, maar ik zette mijn speciale 'mamablik' op en Christa wist, dat op dat moment de discussie gesloten was en dat mijn besluit definitief was. In stilte reden we het laatste stuk naar huis. Die avond pakte ik met weemoed mijn koffers uit en gooide vuile kleren in de was en vouwde nieuw gekochte kleren op en ruimde ze op. Glimlachend legde ik het kleine doosje met de speciale ketting, die ik voor Christa gekocht had, opzij. Echt Indiaans handwerk, hij was niet goedkoop geweest, maar voor mijn mooie dochter was het niet gauw te duur.

Uit mijn tas kwam ook het briefje van mijn blonde stewardess. Ik keek ernaar en mijn gevoelens sloegen op hol. Was ik plotseling lesbisch? Ik leek alleen nog aan vrouwen te denken en had nog geen blik geworpen op een man sinds ik bij Jolanda weg was. In gedachten streek ik het briefje glad. De cijfers van het telefoonnummer schenen me te roepen en als ik mijn tong langs mijn lippen haalde, leek ik haar lippenstift nog te proeven. Wat kon het me ook schelen? bedacht ik plotseling. Je leeft maar één keer en als ik nu een lesbische fase inga, so be it. Ik heb ook recht op een beetje lol en blijkbaar had Karel zich ook al van nieuw sexvlees voorzien. Waarom zou ik dan niet? Ik had de vrouwenliefde ontdekt en genoot ervan, dus waarom zou ik me dingen ontzeggen? Ik zou me gewoon laten meedrijven met de stroom. Ik sloeg het telefoonnummer van Christina op in mijn mobiel en legde het briefje zorgvuldig weg. Zo.

De jetlag had me inmiddels goed te pakken, want het liep tegen 11 uur en ik was nog klaarwakker. Dat beloofde wat voor de volgende middag. Gelukkig was ik zo slim geweest op vrijdag naar huis te komen, zodat ik het weekend had om te acclimatiseren. Het slimste was, om gewoon wel op bed te gaan liggen en ik kon dan mooi even de e-mail van de afgelopen weken doorlopen.

Zo gezegd, zo gedaan. Ik nam een lekkere douche, trok mijn slaapshirt aan, maakte een lekker hapje klaar van blokjes kaas en een glaasje wijn ('val ik misschien in slaap,' maakte ik mezelf wijs) en kroop met mijn laptop in mijn bed. Het voelde toch weer fijn in mijn eigen bed te liggen, al betrapte ik mezelf er wel op, dat ik even wenste dat Jolanda's soepele, warme lichaam naast me lag. Maar Jolanda was duizenden kilometers weg en zat op dit moment waarschijnlijk alweer in haar kantoor te vergaderen. Ik installeerde me comfortabel, nam een slok wijn, at een blokje kaas en opende de laptop.

De mailbox was goed gevuld, zag ik. Ik had gelukkig een actief sociaal leven en kreeg altijd wel mail van vrienden, collega's, kennissen en familie en nu zag ik pas hoeveel mail een mens kan krijgen in twee weken. Ik besloot eerst de onzin eruit te filteren, inclusief de onvermijdelijke spam. De mappen met mail van collega's liet ik even links liggen, net als die van vagere kennissen en hield me bezig met de mails van goede vrienden en familie. Met die lezen en beantwoorden was ik een kleine twee uur bezig. Als laatste opende ik de map 'Christa'. Mijn dochter stuurde me graag mopjes, rare verhalen en foto's van knappe mannen, meestal met als Onderwerp: Kan dit mijn nieuwe papa worden?. Ook deze keer had ze weer de mafste dingen van Internet gehaald en ik vermaakte me prima.

Het was inmiddels bijna 2 uur in de nacht en de slaap wilde niet komen. Ik nam nog een slok wijn en keek naar het laatste mailtje van Christa. Onderwerp: “Experiment.” Ik klikte op de mail.

Lieve Anja,

Het filmpje van ons experiment. Zullen we het snel nog eens doen om te kijken of het dezelfde resultaten oplevert? Kom je morgenavond langs? Ik bel je nog wel, in welk huis ik zit.

XXX

Christa

Dat mailtje was duidelijk niet voor mij bedoeld. Anja was de beste vriendin van Christa en ik snapte direct wat er gebeurd was. Ik stond in Christa's adresboek duidelijk niet als 'mama' maar onder mijn voornaam 'Anita'. Vlak boven Anja en blijkbaar had Christa de verkeerde naam aangeklikt. Ik bekeek het mailtje nog eens. Het was die middag verstuurd en er zat een bijlage aan, blijkbaar het beloofde filmpje. Misschien een huiswerkopdracht voor school? Wat voor soort experiment zou het dan geweest zijn? Natuurkunde? Nee, dat vak deed ze niet. Ik kwam er niet uit, maar een klein stemmetje in mijn hoofd liet me niet met rust. Mijn nieuwsgierigheid won het en ik klikte op de bijlage.

Het filmpje was van goede kwaliteit, blijkbaar opgenomen met Christa's camera en niet met haar telefoon. Ik herkende haar kamer. De lens was gericht op haar bed, maar dat was leeg. Van achter de camera kwam nu Christa tevoorschijn en mijn adem stokte in mijn keel. Ze was gekleed in een prachtig zwart setje, dat ik nog nooit gezien had en haar licht gebruinde lichaam zag er van achteren al fantastisch uit. Haar figuur, hoewel nog niet volgroeid, had de curves op de juiste plaatsen en haar stevige billetjes aan weerszijden van het koord van haar string deden me watertanden. Naast het bed draaide ze zich om en nu zag ik haar voorkant. Haar borsten waren forser dan ik me had gerealiseerd en zaten gevangen in een prachtig afgewerkte beha. Ze had haar zwarte haren los over haar schouders hangen en haar mooie gezichtje was licht opgemaakt. Ik klikte op de pauzeknop en het beeld bevroor.

Met grote ogen keek ik naar het beeldscherm, waar mijn dochter van 16 stralend en uitdagend mooi stond te wezen. Haar stringetje was piepklein, maar ik zag geen schaamharen, dus ik begreep dat ook zij de voordelen van het scheren had ontdekt. Haar heupen gingen over in haar lange, slanke benen, nog niet helemaal vrouwelijk, maar het was duidelijk te zien, dat mijn meisje een paar schitterende stappers aan het krijgen was. Het totaalbeeld maakte mijn keel droog en ik voelde mijn hart sneller kloppen en kriebels in mijn buik. Ik voelde een lichte, bekende jeuk in mijn tepels, die langzaam iets overeind kwamen.

'Wat ben je mooi,' fluisterde ik in gedachten tegen dat stilstaande wezentje en klikte op de knop om het filmpje verder te laten spelen. Christa klom nu op het bed en ging op haar knieën zitten met haar gezicht naar de camera. Ik wist dat de camera op haar kaptafel stond, voor de spiegel, dus als ze naar zichzelf in de spiegel keek, keek ze automatisch in de camera. Ze begon door haar haren te strelen en liet toen haar handen langs haar gezicht en hals omlaag glijden. Ze streelde onder haar borsten door, over haar buik en langs haar zij naar haar heupen. Ondertussen draaide ze zich een beetje heen en weer en toen klonk haar stem:

“Even kijken of dit nieuwe setje me wel goed staat.”

Ze ging wat rechterop zitten en draaide zich nu zijdelings en weer terug, liet haar handen langs de randen van het textiel gaan en volgde de lijnen van haar lichaam.

“Gelukkig,” zei ze, “Het past perfect. Hm, het voelt ook lekker om te dragen. Ik denk dat ik het maar hou.”

Haar handen bleven bewegen, maar gleden nu ook over haar borsten en ik zag haar haar ogen sluiten. Zelf lag ik inmiddels half onderuit in bed, met half open mond te kijken hoe mijn dochter zichzelf zat op te winden. Tot mijn schaamte voelde ik mijn lichaam reageren. Mijn tepels werden harder en in mijn buik begon zich een warme gloed te ontwikkelen. Ik wilde niet, maar de aanblik van deze mooie meid raakte me op de juiste plekken.

“Nu even kijken of ik geen striemen krijg van de bandjes en zo,” kwam Christa's stem weer en ik zag haar handen achter haar rug glijden. Met bevende vingers klikte ik weer op de stop-knop. Zwaar ademend leunde ik tegen het kussen. Waar was ik mee bezig? Het was mijn eigen vlees en bloed en ik lag er een potje heet van te worden. Het was fout, volkomen fout. Ik duwde de deksel van de laptop omlaag om het stilstaande beeld van Christa voor mijn ogen weg te krijgen en tastte naast me op het nachtkastje. Ik vond mijn wijnglas en gulpte de laatste slokken naar binnen. Het kalmeerde me wat, maar het bluste niet de gevoelens in mijn buik.

Alsof ze een eigen wil hadden, duwden mijn handen het deksel van de laptop weer omhoog. Met grote ogen zag ik mijn vinger naar de Play-knop gaan en het filmpje weer starten. Christa's handen bewogen achter haar rug en ik zag de schouderbandjes loskomen. Ze ving nog net op tijd de cups op en hield ze tegen haar stevige tienerborsten. Haar hoofd draaide ze van links naar rechts en ze bekeek haar schouders.

“Geen striemen. Hopelijk op mijn tietjes ook niet.”

Haar gebruik van het woord 'tietjes' zond een electrische schok door me heen. Ik voelde een golf van geilheid loskomen, die mijn hele lichaam scheen te doorstromen. Mijn tepels stonden nu strak tegen mijn slaapshirt en ik voelde dat mijn schaamlippen wat sappiger werden. Christa liet nu langzaam haar handen zakken en de beha ging mee. Steeds meer van haar mooie borstjes kwam tevoorschijn, totdat ze langs haar tepels zakte, die als donkerrode puntjes recht vooruit stonden. Christa legde de beha neer en liet haar handen over haar borsten glijden.

“Ik voel geen striemen,” zei ze, “Maar ik voel wel iets anders.”

Haar wijsvingers gleden over haar tepels en ze zuchtte. Langzaam begon ze nu met haar andere vingers ook haar tepels te verwennen en haar zuchten werden dieper en heviger.

“Hmm, lekker,” kreunde ze. Ze liet haar tietjes los en ging op haar billen zitten met haar benen vooruitgestrekt in de richting van de camera, leunend tegen haar kussens. Weer gingen haar handen over haar borsten en nu streelde en kneedde ze met duidelijke ervaring. Ik zelf kon alleen maar staren. Ik voelde dat mijn hand automatisch naar mijn borst gleed en over mijn t-shirt mijn tepel aanraakte, die een schokje door me heen zond. Gelijk op met Christa streelde ik mijn borsten, zonder mijn ogen van het scherm af te kunnen houden. Ik wist dat het fout was, ik wist dat ik moest stoppen, maar ik kon het niet. De aanblik van die mooie tiener, die zonder enige terughoudendheid met zichzelf lag te spelen was sterker dan mijn morele kompas. Christa liet nu één hand over haar buik glijden. Ze streelde haar huid, draaide rondjes om haar navel en bereikte uiteindelijk de rand van haar slipje. Zonder aarzelen tilde ze haar billen op en trok het stringetje over haar benen omlaag.

Ze had het liefste kutje dat ik ooit gezien had. Keurig geschoren, met boven haar spleetje een klein plukje haar in de vorm van een hartje. Zonder schaamte toonde Christa het aan de lens van de camera en vanuit mijn onderbuik golfde een spontaan orgasme door mijn lichaam. Het gevoel was zo intens en zo onverwacht (ik had nog steeds mijn poesje niet aangeraakt), dat ik een luide kreun gaf en nog net mijn shirt in mijn mond kon proppen om mijn kreet te dempen. Hijgend kwam ik bij mijn positieven en stopte de film weer. Mijn hele lichaam tintelde, maar in tegenstelling tot normaal, bleef mijn opwinding in stand. Mijn tepels bleven keihard en gevoelig en ik bleef verlangen naar ontlading. Ik legde de laptop opzij en trok mijn shirt en slip uit. Naakt gleed ik weer onder het laken, zette de laptop weer op mijn schoot, spoelde het filmpje een stukje terug en klikte weer op Play.

Christa's hand streelde nu haar dijen, terwijl haar andere hand nog steeds met haar tepels speelde. Ze had haar ogen gesloten en kreunde af en toe zachtjes. Haar vingers kwamen steeds dichter bij haar schaamlipjes en toen ze er voor het eerst langs streelden, schokte ze en gaf een diepe kreun van genot. Haar wijsvinger gleed nu zonder aarzelen tussen haar lipjes en ze bloeide open als een bloem. Ik zag de roze binnenzijde van haar poesje en tot mijn verbazing glinsterde dat van het vocht. Ze moest echt heel opgewonden zijn om zo nat te worden. Christa ging nu recht op haar doel af. Haar vinger gleed op en neer door haar spleetje en ik zag hoe ze bovening haar klitje voorzichtig omcirkelde. Ik dacht dat ik gek werd van opwinding. Kleine schokjes trokken door me heen bij elke kreun die Christa liet horen en mijn rechterhand gleed nu onder het laken en langs mijn schaamlippen op en neer. De spanning groeide en groeide bij ons allebei. Ik klemde mijn tanden op elkaar. Ik wilde nog niet klaarkomen. Ik wilde tegelijk met mijn dochter het hoogtepunt beleven, maar zover kwam het niet. Een tweede stem klonk plotseling uit de computer:

“Wat ben jij aan het doen?”

Het was de stem van een vrouw, maar ik hoorde dat het een meisje was, dat haar stem verdraaide om volwassener te klinken. Christa gaf een 'geschrokken' gil en trok het laken over zich heen. Mijn handen staakten ook hun bewegingen en ik keek met grote ogen naar het scherm. Vanaf de zijkant van het beeld stapte nu Christa's vriendin Anja naar voren, maar dat was niet wat me een gesmoorde gil deed slaken. Dat was een gevolg van het feit, dat Anja één van mijn bloesjes en rokjes droeg en haar haren had opgestoken op de manier zoals ik het vaak thuis droeg. Ik moest toegeven dat ze zelfs een beetje op me leek zoals ze daar stond, hoewel ik grotere borsten had.

“Krijg ik nog antwoord, jongedame?” vroeg ze streng en ik kon een giechel, ondanks de verbijstering, niet onderdrukken. Hoe vaak had ik die woorden niet tegen Christa geroepen toen ze jonger was?

“Ik..ik..” stamelde mijn dochter, zogenaamd in paniek en Anja zette haar handen in haar zij.

“Je lag met jezelf te spelen, nietwaar?”

“Ja mam,” zei Christa en ik voelde een schok door me heen gaan.

Anja ging op de rand van het bed zitten en vroeg:

“Doe je dat vaker?”

“Ja mam,” zei Christa weer, “Ik doe het minstens 1 keer per dag.”

Aan haar stem hoorde ik, dat ze de waarheid sprak. Mijn dochter had dus een vurig temperament en dat had al jong de kop opgestoken. Anja's hand streelde nu over Christa's wang en ik kreeg een klein vermoeden, dat dit niet de eerste keer was dat deze twee dames samen met sex bezig waren. Haar stem klonk zwoeler toen ze verder ging.

“En waar doe je dat dan, lieverd?”

“Overal waar het kan, mam,” zei Christa als in trance, “Ik heb het op school in de wc gedaan, in de schuur, op vakantie, in het zwembad. Als ik opgewonden word, moet ik het doen.”

“En waar word je dan opgewonden van, schatje?” vroeg Anja, nog steeds met 'mijn' stem.

“Van jou, mama,” fluisterde Christa en als vanzelf klikte ik weer op Stop, spoelde een stukje terug en drukte weer op Play.

“Van jou, mama. Als ik naar je kijk, word ik helemaal warm. Je bent zo mooi, zo opwindend. Je hebt die prachtige borsten en je ruikt altijd zo lekker. Ik mis je altijd zo als ik bij papa ben. Ik neem soms een slipje van je mee en dat leg ik dan naast me als ik met mezelf speel. Ik heb de foto's van de vakantie waar je topless op staat in mijn nachtkastje liggen en daar kijk ik dan naar en dan word ik weer opgewonden en dan doe ik het weer. Ik hou zoveel van je, mama.”

Haar woorden sneden door me heen. Mijn bloedeigen dochter masturbeerde op mijn foto's. Ik voelde mijn klitje zwellen.

“En wat doe je dan, meisje?” kwam Anja's stem.

“Dan speel ik met mezelf, mama,” kreunde Christa.

“Weet je dan al hoe dat moet?”

“Oh ja, mam. Dat heb ik van Anja geleerd. Kijk maar.”

Christa liet het laken van zich afglijden. Haar naakte lichaam deed me sidderen van genot. Ik zag haar hand tussen haar dijen glijden en haar hand streelde haar natte poesje. Voorzichtig gleed een vinger tussen de lipjes door, in de richting van haar knopje.

“En dan droom ik dat je naar me kijkt,” vervolgde ze, “En dat je me streelt.”

“Zal mama je dan strelen, schatje?”

Anja's handen begonnen haar nu inderdaad te strelen. Over Christa's borsten, haar buik, haar benen, terwijl Christa loom met haar vingers over haar kutje gleed en af en toe een vinger in haar grotje liet verdwijnen. Na een minuutje verving Anja haar handen door haar mond en likte en sabbelde aan Christa's borsten en tepels. Het was me nu, in mijn verdwaasde staat, duidelijk, dat deze meisjes eerder met elkaar gespeeld hadden.

“En dat je me kust, mama,” fluisterde Christa en Anja gleed met haar hoofd naar Christa's mooie koppie. Hun lippen raakten elkaar, hun monden gingen open en hun tongetjes kronkelden om elkaar heen. Christa's hand ging sneller en sneller tekeer tussen haar dijen.

“Oh shit,” hijgde ze plotseling, “Oh shit! Mama, ik kom klaar. Ik kom, mama. Hou me vast, mama, ik kommmmmmm!”

Ze gilde het uit, sloeg haar dijen tegen elkaar met haar hand er nog tussen en kwam bijna gillend klaar. Haar hoofd sloeg heen en weer en ze bleef maar 'o mama' kreunen, terwijl de golven door haar heen sloegen. Het deed me sidderen en ik voelde mijn dijen helemaal nat worden van mijn vocht. Mijn vinger raakte mijn klit even en een orgasme als een blikseminslag sloeg door me heen. Ik had nog de tegenwoordigheid van geest de computer van mijn schoot het bed op te zwiepen zodat mijn schokkende lichaam hem niet over de rand van het bed katapulteerde. Zeker een halve minuut trok mijn lichaam samen en ontspande weer, terwijl achter mijn gesloten oogleden de vuurbollen uit elkaar spatten.

Volkomen buiten adem kwam ik tot rust. Hijgend draaide ik me op mijn zij en vond de stop-knop van de speler op de laptop. Ik klemde mijn hand tussen mijn dijen en haalde sidderend diep adem. Dit was zonder twijfel het meest intense orgasme van de laatste 10 jaar geweest. En het was veroorzaakt door mijn dochter. Plots liepen de tranen over mijn wangen. Wat was ik voor moeder? Ik kwam klaar op het lichaam van mijn dochter. Er moest iets mis zijn met me. Van de top van het genot denderde ik omlaag naar de diepte van de wanhoop. Ik voelde me vies, ik voelde me heerlijk, ik kon Christa nooit meer recht aankijken, maar ik wilde haar zo vaak mogelijk zien, elke kus zou voortaan een marteling zijn, maar ik wilde haar elke dag kussen, niet als moeder, maar als minnares. Mijn hoofd tolde, mijn lichaam brandde, mijn geest wervelde. Mijn hand tussen mijn dijen bewoog en een nieuw orgasme sloeg door me heen en met mijn gezicht in mijn kussen schreeuwde ik haar naam uit. Vervolgens kwamen de schaamte en het verdriet in volle hevigheid terug. Ik moet huilend in slaap zijn gevallen, want het volgende dat ik me herinner is het zonlicht dat door mijn gordijnen naar binnen filterde.

Ik werd wakker door de zon, die tussen mijn gordijnen door piepte en voelde me geradbraakt. Mijn ervaringen van de afgelopen nacht waren me niet in mijn koude kleren gaan zitten. Langzaam opende ik mijn ogen. Ze voelden aan alsof ze vol zand zaten en toen ik erin wreef voelde ik duidelijk wat korrelige resten. Ik herinnerde me, dat ik had gehuild en ik moest huilend of in ieder geval nasnikkend in slaap zijn gevallen. Ik had ook gedroomd, wist ik nog. Flarden van gebeurtenissen hadden elkaar afgewisseld, veel ervan met naakte vrouwen in de hoofdrol, maar niet opwindend, maar klinisch. Ik herinnerde me vaag een flits, waarin mooie vrouwen zich voor me uitkleedden en ik hen beoordeelde. Allemaal vielen ze af, omdat ze Christa niet waren.

Kreunend draaide ik me op mijn rug. Het laken zat om me heen gedraaid, mijn haren plakten aan mijn hoofd van het zweten en tussen mijn dijen voelde het plakkerig aan door mijn afgescheiden vocht van de afgelopen nacht. Naast me stond mijn laptop, het scherm zwart, automatisch uitgeschakeld. Ik duwde het deksel dicht en sloot mijn ogen weer. Een nieuwe golf van schaamte over mijn gedachten en daden van de afgelopen nacht sloeg over me heen. Toch leek hij minder erg dan de eerste golf die me voordat ik in slaap viel had overmand. Ik opende mijn ogen weer en staarde naar het plafond. Ik moest de situatie eens goed overdenken, maar eerst moest ik mezelf weer in de hand krijgen. De wekker op het nachtkastje vertelde me, dat het inmiddels half elf in de ochtend was. Er zat een geel post-it briefje bovenop geplakt en ik herkende van afstand het handschrift van mijn dochter.

Lieve mama,

Je sliep nog zo lekker, dat ik je maar niet heb wakker gemaakt. Ik ben vandaag met Natasja (een andere vriendin) de stad in. Wil je vanavond lasagna maken? Die heb ik zo gemist toen je er niet was. Ik ben rond zes uur weer bij je..

XXX

C.

P.S. Ik heb een ontbijtje voor je op de keukentafel gezet. Sinaasappelsap staat in de koelkast.

Er ging een golf van liefde gekoppeld met een gevoel van opluchting door me heen. Wat was ze toch lief. Maar ik was ook blij, dat ik haar vandaag niet direct onder ogen hoefde te komen. Ik moest eerst mijn gedachten op een rijtje zetten. Een douche was het beste begin, besloot ik. Ik moest alle sporen van mijn foute gedachten van me afspoelen. Kreunend stapte ik uit bed en sl**pte me naar de badkamer. In de spiegel boven de wastafel zag ik mijn gezicht. Mijn ogen waren rood en dik, mijn bruine haren hingen in pieken langs mijn gezicht en het kleine beetje make-up dat ik had gedragen de dag ervoor was uitgelopen, zodat ik eruit zag als een demente clown met ziekteverlof.

Ik deed een stap terug, draaide me een halve slag en bekeek mezelf in de hoge spiegel die tegen de andere wand hing. Afgezien van mijn gezicht op dat moment, mocht ik best gezien worden, vond ik. Goed, mijn borsten zakten wat, maar met 42 is dat niet vreemd. Maar mijn buik was nog lekker strak en ik was erg tevreden over mijn benen. Hier en daar een klein adertje, dat bezig was zichtbaar te worden, maar dat was met massage en af en toe sporten goed onder controle te houden. Ik draaide me om en keek over mijn schouder. De spiegel reflecteerde nu mijn achterkant en ik vond, dat ik een lekker kontje had. Christa had dat duidelijk van mij geërfd.

De gedachte aan Christa's kontje, dat ik de avond ervoor in dat filmpje had gezien, deed me weer even zuchten. Ik moest hier echt iets aan doen, anders werd de relatie met mijn dochter erg gespannen en vreemd. Met mijn hoofd vol gedachten stapte ik onder de douche, draaide de kranen open en liet het hete water over me heen stromen. Ik voelde mijn hele lichaam ontspannen en dat werd nog beter, toen ik het badschuim op mijn speciale spons spoot en die lekker overal de vermoeidheid liet wegboenen. Ik waste mijn gezicht uitgebreid, waste mijn haren, gebruikte de gelegenheid om mijn schaamhaar weer bij te scheren tot het streepje dat ik gewend was. En de hele tijd maalden mijn hersenen in het rond. Was het verkeerd wat ik gedaan had? Was het verkeerd wat ik voelde? Hoe moest ik ermee omgaan? In het daglicht dat door het matglazen raam naar binnen viel, leek het allemaal zo klinisch, zo koel en koud. Maar ik kon het niet ontkennen. De wetenschap dat Christa droomde van sexuele belevenissen met mij in de hoofdrol maakte al het andere onbelangrijk. Ik moest ermee leren omgaan.

Ik draaide de kranen dicht en droogde me af. Het leek een mooie dag te worden, dus ik trok een makkelijke rok aan, een blauwe bloes en open schoentjes. In de spiegel bekeek ik mezelf nog eens van dichtbij. Kleine rimpeltjes in mijn ooghoeken. Hmm, zou ik dan ook tot de Olaz-generatie gaan behoren? Verfrist liep ik de badkamer uit, naar de keuken en mijn ontbijt. Het zou allemaal wel goedkomen, bedacht ik me.

In de keuken stond inderdaad een ontbijtje klaar. Croissantjes, beleg, een gesneden banaan en in de koelkast een groot glas vers sap. De waterkoker was gevuld en mijn mok stond ernaast met een zakje van mijn favoriete thee erin en ik smolt. Wat een lieverd was het toch. Ik voelde de warmte alweer in mijn maag. Impulsief pakte ik mijn mobiel en zocht Christa op in de lijst en drukte op de groene knop.

“Hoi mam!” kwetterde ze direct in mijn oor en het geluid van haar stem deed mijn hart opspringen. God, ik leek wel een verliefde tiener.

“Hoi lieverd. Ik wou je even bedanken voor je lieve ontbijtje. Het is heerlijk.”

“Omdat ik van je hou, doe ik dat graag, mam,” zei ze nu wat zachter en ik voelde mijn buik in de knoop gaan.

“Ik hou ook van jou schatje. Doe voorzichtig vandaag en niet te laat thuis. Vandaag mag je nog blijven, maar ik bel straks wel je vader op.”

Ik hoorde haar zuchten.

“Goed mam,” zei ze toen, “En maak je dan je lasagna?”

“Omdat ik van je hou, doe ik dat graag, dochter,” aapte ik haar na en ze schaterde.

“Tot vanavond dan, mamsje.”

“Tot vanavond, schatje,” zei ik en we kusten elkaar door de telefoon.

Ik zat even stil met de telefoon in mijn hand. Mijn hoofd weer een warwinkel van emoties. Ik begon aan het ontbijt en keek toen weer naar mijn telefoon. Onder Christa in de adreslijst stond Christina. Christina, mijn blonde stewardess, die me na mijn vlucht naar huis, vurig had getongzoend in het lege vliegtuig en die me haar nummer had gegeven met de aansporing bel me. In een impuls drukte ik op het groene knopje en hoorde aan de andere kant de telefoon overgaan. De zenuwen gierden plots door mijn buik en ik wilde net ophangen toen er werd opgenomen.

“Met Christina.”

Ze klonk gelukkig klaarwakker.

“Hallo, met Anita,” zei ik wat aarzelend en ik hoorde haar naar lucht snakken.

“De brunette met de blauwe ogen,” lachte ze, “Wat leuk dat je belt. Ik hoopte dat je dat zou doen, maar verwachtte van niet.”

“Ik had het zelf ook niet gedacht,” zei ik verlegen.

“Ik vind het hartstikke leuk dat je belt,” zei ze en ze klonk of ze het meende, “Ik heb namelijk van je gedroomd.”

“Van mij?”

“Hmm hmm,” zei ze, “Het was in het vliegtuig en het was heel ondeugend.”

Ik voelde me blozen en tegelijk een beetje opgewonden raken. Ik herinnerde me haar gezichtje, rond, met sproetjes onder een bos blond haar en ik voelde weer haar volle lichaam tegen me aan en haar tongetje in mijn mond.

“Ik wil je best beter leren kennen,” zei ik, “Ik vond je heel leuk.”

“Leuk,” zei Christina, “Kun je vandaag?”

“Ja,” zei ik vastberaden. Mijn verlangen overmeesterde me. Ik moest mezelf afleiden van mijn gevoelens voor Christa. We spraken af, iets te gaan drinken in Utrecht, waar zij woonde en wat niet zo ver bij mij vandaan was. Trillend legde ik mijn mobiel neer. Ik kende mezelf niet terug. Ik had zojuist een afspraak gemaakt met een vrouw, die duidelijk had laten merken dat ze uit was op sex met mij en ik wist dat en ging erop in. Sterker nog, ik verlangde naar sex met haar. Jolanda had heel wat met me gedaan, bedacht ik, terwijl ik me weer uitkleedde en in mijn kast op zoek ging naar iets dat bij de gelegenheid paste. Ik koos een nieuw lingeriesetje, rood. Het weer was mooi, dus ik besloot met blote benen te gaan. Een rokje, kort maar niet te kort en een truitje met een lagere halsopening dan normaal, maar niet zo laag dat je mijn borsten zag. Alleen de aanzet was zichtbaar. Als schoenen koos ik een paar opengewerkte, rode schoentjes met een half-hoge hak. Precies genoeg om de ronding van mijn kuit nog wat te benadrukken. Een beetje van mijn speciale parfum maakte het geheel af en ik was er klaar voor.

Het was prachtig weer en ik genoot van de rit naar Utrecht, hoewel mijn maag een bal van zenuwen was. Ik parkeerde mijn auto en liep naar het cafeetje waar we afgesproken hadden. Ik was te vroeg. Het was nog niet erg druk op het terras en ik vond al snel een tafeltje en bestelde een witte wijn. Het was heel goede wijn en ik dronk met kleine slokjes, terwijl ik vanachter mijn zonnebril de voorbijgangers en de andere bezoekers op het terras bekeek. Ik merkte, dat ik voornamelijk de vrouwen bekeek, maar dat er toch ook mannen waren, die mijn ogen bleven volgen. Ik was dus niet ineens 100% lesbisch, bedacht ik me en giechelde in mezelf.

“Binnenpretjes?”

Ik schrok en keek om. Christina stond achter me. Ze was blijkbaar van de andere kant gekomen, dus ik had haar niet zien naderen. Ze was nog mooier dan ik me herinnerde. Zonder haar stijve stewardessenuniform kon ik haar figuur goed bewonderen. Ik schatte haar op een jaar of 27. Ze droeg een losse zomerjurk, waarvan de zoom tot halverwege haar dijen kwam en ze had haar haren los op haar schouders hangen. De jurk verhulde veel van haar figuur, maar het was me wel duidelijk dat ze een goed ontwikkelde boezem had. Haar benen waren gespierd en toch vrouwelijk en ze droeg witte schoentjes met een hoge hak. Ze boog zich over me heen en kuste me op mijn wangen. Ik ving een vleug op van haar parfum en kuste haar terug. Ze plofte in de stoel naast me en schoof haar zonnebril omhoog.

“Even helder kijken of je het wel echt bent,” lachte ze en ik bloosde, wat haar nog harder liet lachen. Ze bestelde een vruchtensap met ijs en even zaten we in stilte elkaar te bekijken. Ze was nu minder opgemaakt en ik zag haar sproetjes duidelijker.

“Weet je,” zei ze plotseling, “Jij bent de eerste vrouw, die me gebeld heeft.”

“Echt?”

Ze knikte.

“Mannen willen altijd mijn nummer, maar krijgen het niet. Vrouwen geef ik mijn nummer, maar die bellen niet.”

Ze keek quasi-verdrietig, maar dat veranderde al snel.

“Waarom heb je me gebeld?” vroeg ze, “Ik had jou ingeschat als een niet-beller. Als een getrouwd vrouwtje, dat in Vancouver teveel moed heeft ingedronken voor de vlucht en daardoor ietwat losser was dan normaal en haar verborgen bi-kant een beetje liet doorschemeren door te flirten met de stewardess.”

Ik kon haar niet de volle waarheid vertellen. Dat ik afleiding zocht voor mijn lustgevoelens voor mijn dochter.

“Ik vond je leuk,” zei ik, “Je bent mooi en ik hou van mooie dingen en mooie mensen. En je zoende me zo lekker, dat ik merkte dat ik dat weer wilde. Waarom deed je dat? Ik ben minstens 15 jaar ouder.”

“Ik hou van oudere vrouwen,” zei Christina zacht, “En ik vond jou ook mooi. En je flirtte zo lief onschuldig.”

Haar blauwe ogen drongen in de mijne.

“Zeg eens eerlijk: Heb je veel ervaring met vrouwen?”

Ik schudde mijn hoofd en stak één vinger op. Ze likte haar lippen af en boog zich wat dichter naar me toe.

“Waarom gaan we dan niet naar mijn huis en verdubbelen je ervaring?”

Haar blauwe ogen keken me aan en ik verdronk in die blauwe zee. Ik kon alleen maar flauwtjes knikken. We dronken onze glazen leeg en stonden op. Samen liepen we het terras af en Christina haakte haar arm in de mijne.

“Laat je auto maar staan,” zei ze, “Ik woon op looopafstand.”

Samen liepen we door de warme stad. Christina woonde al haar hele leven in Utrecht, vertelde ze en ze groette dan ook regelmatig mensen. Ze was nu 5 jaar stewardess, had geen relatie en was bi, maar wel overwegend lesbisch.

“Soms vrij ik met een man,” zei ze, “Maar alleen als ik hem goed ken en vertrouw. Bij vrouwen ben ik veel meer een slet. Een knap snoetje en ik ga voor de bijl.”

Ze had een aanstekelijke vrolijkheid en ik voelde mijn zorgen van me af glijden, hoewel de knoop zenuwen in mijn maag niet snel kleiner werd. Doelbewust stapte Christina plotseling een steegje in en duwde me in het halfduister tegen de muur.

“Moet even,” zei ze zacht en haar mond vond de mijne. Ze zoende heerlijk en al snel ontspande ik me en kuste haar net zo vurig terug. De zenuwknoop loste langzaam op en werd vervangen door een warme gloed van opwinding. Ik voelde mijn tepels verstijven en mijn poesjeslippen werden vochtig. Mijn handen gleden over Christina's zomerjurkje en volgden de contouren van haar lichaam, om tot rust te komen op haar volle billen. Zeker vijf minuten hebben we in die steeg staan tongzoenen en friemelen, tot we elkaar hijgend loslieten. Alle spot was uit haar ogen verdwenen toen ze mijn hand pakte.

“Kom,” zei ze en trok me mee. Nog drie straten en ze stopte voor de deur van een hoog grachtenpand. Het zag er prachtig uit van buiten en van binnen was het nog mooier. Christina had een ruim appartement op de zolder, met grote ramen en een moderne inrichting. Ik kon er niet meer dan een glimp van opvangen, want nauwelijks waren we binnen of ze dook op me af, duwde me tegen de deur en herhaalde haar acties uit de steeg. Inmiddels was ik vreselijk geil geworden en ik liet mijn handen zonder aarzelen aan de achterkant onder haar jurkje glijden en nam haar stevige billen in mijn handen. Terwijl onze tongen elkaar omcirkelden, kneedden mijn handen die bollen. Christina\'s handen lagen al snel op mijn borsten en kneedden ze door de stof van mijn truitje en beha heen.

We lieten elkaar alleen los om haar jurkje en mijn truitje en rokje uit te trekken en duwden toen onze monden weer op elkaar. Haar hand gleed naast mijn hoofd naar een schakelaar en zoemend gleden de jaloezieën voor de grote ramen. In het schemerlicht stonden we tegenover elkaar en ik kon haar nu helemaal zien. Ze had prachtige borsten, verpakt in een zwarte beha met een bijpassende zwarte string. Ze was gevuld, zodat ze aan alle kanten rondingen had, zonder dik of gezet te zijn. Haar blonde haar omlijstte haar gezicht, waarin nu haar blauwe ogen troebel glommen. Ik wilde haar helemaal. Ik wilde de lessen van Jolanda in de praktijk brengen. Ik wilde mijn lust voor Christa vergeten en die overbrengen op deze sexy vrouw. Zonder een woord draaide Christina zich om en liep voor me uit.

Haar bed stond in dezelfde kamer, verborgen achter een half hoge muur. Er boven draaide een ventilator en het bed was duidelijk fris opgemaakt. Christina bleef naast het bed staan en ik keek naar haar. Haar ogen gleden over mijn lichaam en voor het eerst voelde ik me trots. Langzaam gleden haar handen over haar lichaam en haakten tussen haar borsten haar beha los. Achteloos liet ze hem vallen en ik hijgde toen de aanblik van haar fantastische tieten een schok van genot door me heen zond. Haar tepels waren zeker drie centimeter lang en stonden als kegels vooruit. Christina streelde met haar handen eroverheen.

“Zie je hoe geil je me maakt, Anita?” fluisterde ze, “Mijn tepels zijn helemaal hard. Gisteren in het vliegtuig waren ze dat ook al. Telkens als ik naar je keek begonnen ze te tintelen.”

Ze rolde de spenen tussen haar vingers en hijgde. Zonder mijn blik te laten zakken reikte ik achter me en maakte mijn eigen beha los. Ik hield hem voor mijn borsten en Christina likte haar lippen, terwijl haar vingers met haar tepels bleven spelen.

“Wil je ze zien?” vroeg ik hees en ze knikte. Ik liet de beha los en hij bleef aan de schouderbandjes hangen, zodat ze nog niks zag. Ik voelde me heet en machtig. Met twee stappen stond ik vlak voor haar. Ik voelde haar hijgende adem op mijn lichaam toen ik haar hoofd tussen mijn handen pakte en haar zacht op haar prachtige lippen kuste. Het puntje van haar tong raakte mijn mond en ik trok terug. Haar hijgen werd heftiger en haar vingers rolden haar tepels harder en harder heen en weer.

“Haal mijn beha van mijn borsten,” fluisterde ik, “Maar zonder je handen te gebruiken.”

Direct gleed haar mond over mijn schouder en haar tanden grepen het bandje en duwden het omlaag. Het andere bandje volgde en mijn beha viel op de grond. Mijn volle borsten waren nu voor haar te zien en een kreun kwam uit haar keel. Haar handen gleden om mijn middel en haar mond kuste mijn borsten een voor een, om uiteindelijk rond de tepel te sluiten. Het gevoel was fenomenaal. Jolanda had me heerlijk verwend, maar dat viel in het niet bij de wilde, hete passie die deze jonge vrouw tentoon spreidde. Ik wist niet dat mijn tepels zulke gevoelens konden losmaken. Mijn handen sloten zich weer rond haar hoofd en ik trok haar omhoog.

“Kus,” zei ik, en al kussend zakten we op haar bed. Ik streelde haar rug en zakte langzaam met mijn mond via haar nek naar haar prachtige tieten. Mijn tong draaide rondjes om haar tepels en ze schreeuwde het uit van verlangen. Ik beet, knabbelde en nam uiteindelijk een tepel tussen mijn tanden en beet zachtjes. Dat was genoeg voor Christina, die met een rauwe gil klaarkwam. Ze klemde mijn hoofd tegen haar borst, terwijl de schokken door haar lichaam gingen. Plotseling liet ze me los, duwde me achterover en leunde over me heen. Haar ogen stonden wild, haar haren zaten door de war, ze had rode vlekken in haar gezicht en hals. Wild kuste ze me en ik was nu zo geil, dat ik even wild terugkuste. Haar hand schoof omlaag en rukte, een ander woord is er niet voor, mijn slip van mijn heupen.

“Jouw beurt,” gromde ze, “Ik wed dat je drijfnat bent, tante. Ik geloof nooit dat je pas één vrouw gehad hebt. Jij bent je leven lang al een lesbienne! Niemand heeft me ooit in drie minuten klaar laten komen.”

Terwijl ze zo tegen me tekeer ging gleed haar hand naar mijn kutje. Ze had gelijk, ik was drijfnat. Haar vingers gleden zonder weerstand door mijn spleetje en haar lange middelvinger dook direct in mijn holletje. Nat kwam hij er weer uit en Christina stak hem tussen haar lippen en zoog hem droog.

“Hmm,” hijgde ze, “Heerlijk. Meer.”

Ze dook omlaag en zonder inleiding verdween haar hoofd tussen mijn gespreide dijen. Ik verlangde nog maar naar één ding: Klaarkomen. Het hele gebeuren van afspraakje, wandeling en voorspel had me zo opgewonden, dat ik wanhopig was voor die verlossing. Christina voelde dat blijkbaar aan, want zonder meer gleed haar tong plotseling tussen mijn schaamlippen en volgde mijn spleetje helemaal tot bovenaan. Het was alsof er vuurwerk in mijn baarmoeder werd afgestoken. Ik jammerde, kronkelde, bedelde, genoot, maar de ultieme bevrijding bleef me ontzegd. Steeds likte ze me tot op het randje van die ontploffing en steeds stopte ze op dat moment. Voor mijn gevoel deed ze dat uren, maar het kan hoogstens een paar minuten zijn geweest, voordat mijn lichaam het overnam en gewoon klaarkwam, puur door de spanning en het gevoel van haar tong op mijn schaamlippen. Het was nu een vuurwerkfabriek die ik mijn buik ontplofte en ik gaf een gil, greep Christina's hoofd en duwde dat tegen mijn kut, terwijl het orgasme als een vuurbal door mijn hele lichaam gierde. Bij elke schok gilde ik opnieuw en ik voelde het vocht uit mijn poesje druipen.

Langzaam kwam ik tot mezelf en liet Christina's hoofd los. Mijn lijf voelde aan alsof ik een marathon gelopen had, ik hijgde als een postpaard en elke beweging kostte enorme inspanning. Christina lag met haar hoofd op mijn buik en mijn handen gleden door haar blonde haren, druipend van het zweet. Ik voelde me loom en ontspannen, maar tegelijk verlangde ik naar meer. Het was een fantastisch orgasme geweest, maar het was niet genoeg. Ik miste toch nog iets. Ik keek omlaag en keek in Christina's mooie gezichtje. Haar sproetjes vertederden me en haar ogen wonden me op. Op dat moment was ik verliefd op haar, maar ik hield niet van haar. Langzaam kroop ze omhoog en kwam naast me liggen. We kusten elkaar, teder en ik proefde mijzelf op haar lippen. Het gevoel van haar warme, volle lichaam tegen me aan deed toch mijn lust weer ontwaken en onze kus werd dieper, heftiger, intenser.

“Draai je om,” fluisterde ik, “Ik wil je lekkere poesje likken.”

“Dan moet je eerst mijn slip uittrekken,” fluisterde ze en toen ik mijn handen bewoog, greep ze die beet en draaide ze achter mijn rug. Vanonder haar hoofdkussen haalde ze een paar met bont gevoerde handboeien en handig klikte ze die dicht om mijn polsen.

“Nee, nee,” zei ze, “Zonder handen.”

Gehoorzaam kroop ik omlaag over het totaal door de war geraakte bed en eindigde bij haar heupen. Met mijn tanden greep ik de rand van haar slip en begon te trekken. Tot mijn verbazing kwam de naad direct los, totdat ik de smaak proefde. Ze had een eetbaar slipje aan. Gulzig scheurde ik grote stukken van haar af en slikte ze door. Als laatste nam ik het stukje dat haar kutje bedekte tussen mijn tanden. Het was doorweekt van Christina\'s vocht en smaakte verrukkelijk. Genietend zoog ik het naar binnen en had nu voor het eerst vrij zicht op haar poesje. Ze was niet helemaal geschoren. Ze had een keurig, heel kort getrimd driehoekje, waar tussen haar roze schaamlippen glinsterden. Ze rook fris en tegelijk naar sex en ik kon me niet bedwingen en liet mijn tongpunt licht over die glinsterende spleet glijden. Ik werd beloond met een langgerekte huivering en op haar benen verscheen kippenvel.

Steeds opnieuw likte ik heel licht langs die lipjes en steeds opnieuw huiverde ze en kwamen de bobbeltjes in haar huid terug. Christina kreunde steeds harder en haar kut werd steeds natter. Bovenaan haar schaamlippen piepte nu de top van haar klitje naar buiten en voorzichtig tikte ik met mijn tong tegen dat knobbeltje.

“Ah,” hijgde ze, “Meer, lieverd. Lik me.”

Dus zakte ik terug en likte weer alleen langs haar lipjes. Haar handen vlogen omlaag en grepen mijn hoofd. Ze trok me omhoog en keek me met wilde ogen aan.

“Je weet best wat ik bedoel, kreng,” siste ze, “Lik mijn klit!”

“Kreng?” zei ik zacht en quasi-vals, “Nu kun je het helemaal wel vergeten, trut.”

“Het spijt me, schatje,” zei Christina direct, het spel meespelend, “Ik meende het niet. Ik hou van je, echt waar. Toe nou, lik lekker aan mijn knopje. Ik wil zo graag klaarkomen.”

Het spel van plagen wond me vreselijk op, maar door de handboeien kon ik niet eens met mezelf spelen en de jeuk in mijn poesje werd ondraaglijk. Ik liet me weer zakken, maar draaide me om, zwaaide mijn been over haar heen en stuurde mijn kutje in de richting van haar gezicht. Haar handen grepen direct mijn billen en trokken me omlaag.

“Als je me laat komen, lik ik jou ook,” fluisterde ze en liet plagend haar mond kussend over mijn dijen gaan. Ik legde mijn hoofd op haar buik, kronkelde wat en liet mijn tong weer over haar kut glijden. Haar handen knepen me in mijn billen bij elke lik. Ze kreunde nu onophoudelijk en haar poesje droop letterlijk van haar opwinding.

“Toe nou,” smeekte ze, “Het doet pijn, liefje. Alles doet pijn.”

Ik wist wat ze bedoelde. Al haar spieren stonden gespannen voor haar orgasme, ik voelde haar hele lichaam trillen. Zelf was ik ook al heel ver heen en de geur van haar geil trok me tenslotte over de streep. Ik duwde mijn mond op haar poes en liet mijn tong hard over haar klit gaan. Christina sloeg haar nagels in mijn bilvlees en een jammerkreet, eerst zacht maar steeds harder, kwam uit haar keel.

“Oooohhh.... Jajjjjjjjjaaaaaa!”

En ze ontplofte. Haar buik trok samen, haar vingers trokken groeven in mijn billen en ze duwde haar mond tegen mijn dijbeen om haar gillen te smoren. Ik voelde haar tanden in mijn vlees bijten, terwijl haar lichaam onder me tekeer ging. Haar poesje verkrampte hevig en er spoot een klein beetje vocht uit. Terwijl het orgasme verzwakte duwde ze me opzij.

“Lucht,” hijgde ze en ik rolde onhandig, door mijn geketende handen, opzij en lag op mijn rug naast haar, mijn handen onder me, terwijl Christina de laatste stuipen van haar hoogtepunt beleefde. De koude lucht streelde over mijn natte schaamlippen en dat maakte de jeuk alleen maar erger. Wanhopig schoof ik mijn onderlichaam naar Christina toe, draaide me op mijn zij en wreef mijn natte spleet tegen haar dij, op zoek naar ontlading. Nahijgend liet ze me even begaan, draaide haar hoofd naar me toe en perste haar lippen op de mijne.

“Wacht maar even, lieve Anita,” zei ze schor, “Ik zal je zometeen even lekker verwennen maar ik moet even op adem komen. Je hebt me zo vreselijk lekker laten komen.”

“Maak me dan los,” smeekte ik, “Dan kan ik mezelf strelen.”

“Nee schatje,” glimlachte ze, “Je volgende hoogtepunt is voor mij. Vanavond mag je het weer zelf doen.”

Ze gaf me nog een kus en rolde uit bed.

“Ik ben zo terug, droppie,” koerde ze en verdween door een deur. Ze leek uren weg te blijven in de toestand waarin ik verkeerde. Ik draaide me op mijn buik en wreef mijn natte kut over het bed, maar dat hielp ook al niet. Ik had dit nog nooit meegemaakt. Ik was in mijn leven best wel eens geil geweest, maar dit sloeg alles. Wat was er toch met me gebeurd? Het voelde alsof ik continu werd geprikkeld in mijn erogene zones. Christina\'s zachte voetstappen haalden me terug en ik draaide mijn hoofd om. Ze stond naast het bed, naakt, wild, sexy, uitdagend. Ze duwde me weer op mijn rug, ging op de rand zitten en begon me te strelen. Haar vederlichte aanrakingen op mijn o zo gevoelige huid deden me kronkelen en huiveren. Alle gedachten aan andere dingen verdwenen, ik wild ealleen nog maar bemind worden door deze mooie vrouw. Terwijl ze me streelde, kuste ze me lang en diep, teder en toch dwingend.

“Ik heb een verrassing voor je, liefje,” fluisterde ze in mijn oor, “Ik ga je zometeen heerlijk klaar laten komen. Ik heb een speeltje meegebracht. Wil je het zien?”

Ze bukte en raapte iets op vanaf de grond. Het was een soort tuigje, waaraan een dildo bevestigd was. Christina stond op en trok het over haar heupen omhoog. Aan de achterkant van de dildo zat een kleinere dildo, die ze in haar kutje schoof en vervolgens trok ze de riempjes aan. Vanuit haar kruis wees nu een mooie roze pik naar voren.

“Ik ga je hiermee lekker neuken,” fluisterde ze en plots wilde ik niets liever. Ik spreidde mijn benen en trok mijn knieën op.

“Neem me,” kreunde ik, “Neuk me klaar.”

We waren allebei het stadium van voorspel voorbij. Christina klom op bed, gleed tussen mijn dijen, haalde haar vingers door mijn spleetje en smeerde de dildo in met mijn eigen vocht. Toen leunde ze voorover, stuurde de kop tussen mijn schaamlippen en gleed zonder moeite diep naar binnen. Mijn hoofd ontplofte direct van genot. Het gevoel, weer gevuld te zijn, al was het maar door latex, het gevoel van een warm lichaam bovenop me, het gevoel van haar warme adem in mijn nek, het gevoel van haar mond op de mijne, haar tong in mijn mond, het was allemaal te veel. Langzaam begon ze me te neuken en ik verloor alle rede en besef. Ik bestond alleen nog maar uit mijn kut en de sensaties die Christina daarin opriep. Later bekende ze, dat ze van plan was geweest me in diverse standjes te neuken, maar daar kwam ze niet aan toe. Ik klemde mijn benen om haar heen, gilde het uit en kwam klaar zoals ik nog nooit was gekomen. Het was zo lekker, dat ik volkomen black out ging en een paar seconden het bewustzijn verloor.

Toen ik weer bij mijn positieven was, hebben we nog een half uur liggen navrijen. Christina maakte mijn handen los, deed haar tuigje af en naakt en puur zijn we tegen elkaar aangekropen en hebben liggen zoenen, strelen en napraten. Toen zijn we samen gaan douchen, hebben loom onder de douche staan vrijen en ons toen weer aangekleed. We dronken nog een glaasje wijn en Christina vroeg:

“Was je echt pas één keer met een vrouw geweest?”

“Echt waar,” zei ik, nog nagloeiend en vertelde kort over Jolanda.

“Ik wil je vaker zien,” zei ze toen, “Ik vind je leuk. Niet alleen voor sex, hoor,” haastte ze zich er aan toe te voegen, “Gewoon als vriendin met een extraatje.”

Ik hoefde er niet lang over na te denken.

“Ik vind jou ook leuk, Christina,” zei ik, “En ik wil je graag als vriendin plus. Maar je moet me één ding beloven: Je kunt me nooit claimen als je vriendin. Ik vind het heerlijk met je te vrijen en ik weet nu zeker dat ik bi ben, maar ik hoop toch ooit weer een leuke man te vinden. Ik zie geen relatie met een vrouw in mijn toekomst.”

Dat loog ik, overigens. Er was één vrouw met wie ik een relatie niet uitsloot. Christina schaterde het uit.

“Wees maar niet bang, schatje,” zei ze, “Ik wil met niemand een relatie. Ik leef mijn leven in vrijheid en dat wil ik graag zo houden.”

We knuffelden even en ik genoot van haar geur en van het gevoeld van haar huid tegen de mijne. We wisselden mailadressen uit en toen kuste ik haar gedag.

“Bedankt,” fluisterde ik, “Het was heerlijk.”

Christina zei niets, maar drukte zich even stevig tegen me aan, kuste me zacht op mijn wang en sloot de deur van haar appartement achter me. Op toch wat trillende benen liep ik terug naar mijn auto en sloeg de weg naar huis in. Vijf uur. Precies op tijd thuis om voor Christa de gevraagde lasagna te maken. De gedachte aan Christa deed me smelten. Ik had die middag de spanning uit mijn lichaam weggevreeën, maar het was me duidelijk niet gelukt, mijn gevoelens voor mijn dochter uit te bannen. Ik moest iets doen, anders werd ik gek. Op de automatische piloot reed ik naar huis, mijn hoofd een wervelstorm van emoties, plannetjes, schuld, verdriet en liefde. En toen ik de auto parkeerde was ik nog geen stap verder. Ik kon de zaken alleen maar op hun beloop laten. Que sera, sera...

De weken erna liep ik er gewoon steeds vaker tegenaan: Ik was verliefd op mijn dochter en ik moest het maar accepteren. Ik hield van haar als moeder, als vertrouwelinge, als vriendin, maar ik wilde meer. Ik wilde van haar houden als geliefde. Ik wist dat Christa, om het plat te zeggen, op me geilde, maar ik hoopte, dat het verder zou gaan dan dat. Ik hoopte, dat ook zij gevoelens voor me had, die verder gingen dan moeder-dochter. Maar uit niets bleek dat mijn dochter andere gedachten had. Ik betrapte haar er wel regelmatig op, dat ze naar me zat te staren, maar als ik dan opkeek, keek ze snel weg. Een paar keer kon ik me niet beheersen en legde ik mijn oor tegen de muur tussen onze slaapkamers en hoorde ik haar masturberen, waarop ik dan direct met mezelf aan de slag ging.

Er veranderde ook iets in ons leven. Ik had, zoals ik Christa beloofd had, de avond na mijn vrijpartij met mijn stewardess, Christina, Karel opgebeld om met hem te praten over zijn regels en de manier waarop hij Christa behandelde. Christa was er niet bij. Na de lasagna was ze met vriendinnen naar de bios vertrokken en ze zou rond 11 uur thuiskomen. Het begon als een redelijk gesprek: Ik luisterde naar zijn kant van het verhaal (het lag natuurlijk wel iets genuanceerder dan een opgewonden tiener het opvatte) en gaf vervolgens mijn mening daarover. Karel ging daar prompt recht tegenin en groef zich in. Christa had zich te houden aan zijn regels. Ik wees hem erop, dat onze dochter volwassen aan het worden was en dat het beter was voor haar ontwikkeling, om haar ook de kans te geven haar verantwoordelijkheden te ontwikkelen en dat dat niet ging door haar als een 13-jarige te behandelen. Dat viel niet goed en het gesprek werd verhitter en verhitter. De naweeën van de jetlag hielpen ook niet mee om mijn geduld te bewaren en al snel vervielen we in een ordinaire ruzie, waarin Karel nog eens de grieven uit ons huwelijk over tafel smeet en ik hem verweet zich als een sater te gedragen met zijn jonge bimbo voor de ogen van zijn opgroeiende en sexueel ontwakende dochter. Toen had ik het helemaal gedaan en wat erger was: Hij reageerde het af richting Christa. Noemde haar een verwend nest, verpest door jouw rare opvoeding, een klikspaan (wat ik uitermate kinderachtig vond klinken uit de mond van een man van 43) en nam de gelegenheid te baat, me te beschuldigen van het opstoken van mijn dochter tegen haar vader

“Onze dochter,” snauwde ik terug, “Als ze van mij was, woonde ze wel hier.”

“Wat mij betreft mag je haar hebben,” snauwde Karel terug, “Ik word af en toe stapelgek van haar.”

Ik kon mijn oren niet geloven. Na alles wat hij gedaan had om haar bij me weg te houden, wilde hij nu Christa kwijt? Mijn mond werd droog, mijn hart sloeg op hol en het kostte me veel moeite om kalm te blijven.

“Als je dat echt wilt,” zei ik kalm, “Kan dat geregeld worden.”

“Ja, dat wil ik echt,” zei Karel, nog steeds kwaad, “Ik heb genoeg van die continue ruzies tussen haar en Ingrid.”

Ingrid was blijkbaar de bimbo. Mijn hersens draaiden op topsnelheid. Ik had tijdens de scheiding veel op Internet zitten zoeken over de juridische kanten van het zorgen voor de kinderen en wist wel zo'n beetje hoe het in elkaar zat. Als ik hem zo ver kon krijgen, zou ik mijn dochter terug hebben. De tranen liepen over mijn wangen van geluk bij het idee alleen al. Het verbaasde me, hoe vast mijn stem klonk. Ik zag zelfs kans om koel te blijven klinken.

“Oke,” zei ik, “Stuur me een mail, waarin je me vraagt om de zorg voor Christa over te nemen. Ik zal die mail doorzetten naar mijn advocaat en die zal contact opnemen met jouw advocaat en de rechtbank.”

“Graag,” zei mijn ex, “En als je wilt, mag ze direct bij je blijven. Ik vond de afgelopen week wel lekker rustig. Ik had bij de scheiding haar direct aan jou moeten laten toewijzen. Dat was een veel grotere straf voor je geweest voor wat je me hebt aangedaan.”

Hij wist niet half hoe ver bezijden de waarheid hij met die opmerking zat. Mijn hart zong, mijn maag kriebelde, alles om me heen was plotseling roze en vrolijk.

“Goed,” zei ik zakelijk, “Dat is dan afgesproken. Ik kom samen met Christa morgen wel even het noodzakelijkste ophalen, zoals schoolboeken en kleren. De rest komt dan later wel. Ik neem wel aan dat je haar af en toe wilt zien?”

“Natuurlijk,” snauwde Karel, “Ze blijft mijn dochter. Zo af en toe een weekend wil ik haar wel hebben, ja.”

“Geen probleem,” zei ik, “Jij en Christa kunnen dat prima samen regelen. Stuur jij me nou maar die mail, des te eerder is het voor elkaar.”

“Je hebt hem morgen,” zei Karel kort en hing zonder meer op. Ik zat zeker 5 minuten naar de telefoon in mijn hand te staren. Ik kon niet geloven wat ik zojuist gehoord had. In tien minuten was mijn leven volledig ten goede veranderd. Mijn lieveling zou bij me komen wonen. Het drong maar heel langzaam tot me door, maar plotseling barstte ik in tranen uit, tranen van geluk en blijdschap, vermengd met lachstuipen. Ik wist van gekkigheid niet wat ik met mezelf aan moest. Ik danste door het huis, wilde schreeuwen, juichen, gillen. Het kostte me zeker een half uur om tot bedaren te komen. Ik heb mezelf zeker 4 keer in mijn arm geknepen om te zien of ik niet droomde. Ik besloot niets tegen Christa te zeggen, totdat ik de mail van Karel binnen zou hebben. Ik wist, dat die mail zou komen. Ik kende mijn mannetje, de toon van zijn stem had me duidelijk gemaakt, dat hij dit meende. Hij dacht dat hij me hierdoor harder raakte, dus zou hij het doorzetten. Ik rukte mijn laptop open. Het opstarten duurde een eeuwigheid, het opstarten van de mail nog langer.

<Ping>

Het mapje 'Karel' gaf 1 nieuw bericht aan. Ik durfde nauwelijks te kijken. Mijn hart bonkte in mijn keel. Ik was als de dood zo bang, dat het een mailtje zou zijn, dat hij zich bedacht had. Met trillende vingers liet ik de muisaanwijzer naar de map glijden, haalde diep adem en klikte. Er stond 1 mailtje met als Onderwerp 'Christa'. Tien minuten geleden verstuurd. Ik sloot mijn ogen en prevelde een schietgebedje, wenste dat mijn overleden moeder me zou helpen en klikte.

<Klik>

Hij had het gedaan... Ongelovig keek ik naar de mail. Hij was kort, zakelijk en het mooiste wat ik ooit van hem gekregen had. Het liet er geen twijfel over bestaan wat hij wilde. Hij citeerde zelfs de scheidingsakte en gaf aan dat hij een bepaalde clausule wilde wijzigen. De tranen biggelden weer over mijn wangen toen ik het mailtje met spoed doorstuurde naar mijn advocaat, wensend dat het geen weekend was. Ik keek op de klok: Tien uur. Zou ik Christa bellen? Nee, besloot ik. Ik printte de mail uit, vouwde hem dubbel en deed hem in een envelop. Op haar kamer keek ik rond. Typische tienerkamer, met rommel. Ik legde de envelop op haar kussen en liep weer naar de woonkamer. Mijn hoofd duizelde, ik kon me nergens op concentreren.

Om elf uur kwam Christa thuis. Ze kwam nog even bij me zitten en we babbelden. Toen ze vroeg of ik haar vader nog gebeld had, deed ik geschrokken of ik dat vergeten was. Ze verzekerde me, dat ze dat niet erg vond en vroeg wat ik die dag gedaan had. Ik vertelde dat ik naar Utrecht geweest was maar niet wat ik daar echt gedaan had met Christina, maar dat ik had geslenterd, geluncht en op een terrasje had gezeten.

“Naar mannen kijken, zeker?” vroeg ze giechelend en ik deed net of ik bloosde, verborg mijn gezicht in mijn handen, keek door mijn vingers en knikte verlegen. Ze gierde het uit van het lachen. Ik genoot van mijn tijd met haar. Ik genoot van haar ogen, van haar mond, van haar haren. Ik keek naar haar gebaren, liet mijn ogen af en toe over haar lichaam dwalen en genoot van de bolling van haar tietjes onder haar shirtje. Soms hoorde ik niet eens wat ze zei, zo was ik in trance naar haar aan het staren. Ik wist dat het fout was, ik wist dat moeders niet zo naar hun dochters horen te kijken en al helemaal niet zo over hun dochters horen te denken, maar ik herkende de signalen. Ik was gewoon verkikkerd op die mooie tiener tegenover me. Maar het ging dieper dan de verliefdheid die ik die middag voor Christina gevoeld had. Die was gebaseerd op lust. Met Christa wilde ik meer, dieper en...

“Mam!”

Ik schrok op en keek haar schuldbewust aan.

“Jee, mens, ik zit hele verhalen te vertellen en jij zit daar maar te staren. Ben je verliefd of zo?”

Ik voelde een blos over mijn wangen kruipen, maar schudde mijn hoofd.

“Nee schatje, het is de jetlag,” jokte ik een beetje.

“Dan moet je naar bed,” zei mijn dochter, maar ik schudde mijn hoofd.

“Nog niet, liefje. Ik ben nog niet moe genoeg en dit is de laatste nacht die ik heb om mijn ritme weer goed te krijgen, dus ik blijf nog een uurtje op.”

“Dan ga ik nog even achter de computer,” zei Christa. Ze stond op, bukte zich en kuste me. Het was een dochterskus, maar ze kwam toch iets dichter bij mijn mond, dan eigenlijk netjes was. Ik draaide mijn hoofd een beetje en haar kus kwam op mijn lippen terecht. Ze trok niet direct terug en ik genoot van de korte aanraking van die warme zachte lipjes.

“Welterusten,” zei ze, alsof er niets gebeurd was en liep langzaam de kamer uit. Ik keek haar wiegende billetjes na en voelde de kriebels weer in mijn buik. Alsof ik die dag totaal geen sex had gehad. Bij de deur keek Christa nog even om en vlug liet ik mijn ogen een andere kant uitschieten. Had ze me zien kijken? Ik wist het niet en toen ik weer terugkeek, was ze weg. Maar niet voor lang. In gedachten telde ik tot tien en bij acht hoorde ik een gil en vervolgens stormde Christa de kamer in. In haar handen had ze de mail.

“Is die echt?” gilde ze en ik knikte.

“Dus ik mag...?”

Haar stem weigerde dienst. Ze liet de mail vallen en sprong in mijn armen. Bij allebei liepen de tranen over onze wangen. Christa huilde zelfs als het kind dat ze toch nog was. Ik hield haar dicht tegen me aan, voor de eerste keer in dagen weer als moeder, zonder bijgedachten. Ik was blij, dat ze hier blijkbaar ook gelukkig mee was. De toekomst zag er plots weer een stuk rooskleuriger uit.

Het duurde wel lang. Voor mijn gevoel duurde het jaren. Christa trok wel al direct bij me in, maar zolang ik geen officieel papier had dat ze mocht blijven, was elke dag een marteling. Ambtelijke molens malen langzaam en deze molen was blijkbaar erg oud ook nog, want hij haperde regelmatig tijdens het langzame malen. De boel kwam langzaam op gang, toen werd het vakantie en ging alles nog trager, na de vakantie was de helft van het papierwerk kwijt zodat allerlei dingen opnieuw moesten en zo werd het november. 23 november was de dag dat mijn leven opnieuw begon. Op die dag kreeg ik via de aangetekende post de aangepaste scheidingsakte en het codicil daarop, waarin werd vastgesteld, dat Christiane Magda Carola, geboren toen en toen, werd toegewezen aan Anita Huppeldepup, met de bepaling dat Karel Zusenmezo, de vader van gezegde Christiane bla bla bla. Ik las niet eens verder. Ik was alleen thuis, Christa was op school. Ik zakte op de bank neer en voelde me uitgeput, maar intens gelukkig.

In de maanden ervoor was er veel gebeurd. Christa was jarig geweest en was nu 17. Ze groeide langzaam uit tot een ware schoonheid en ik werd met de week verliefder. Ik wist het gelukkig goed verborgen te houden voor haar, dacht ik. Ik had ook opgegeven het te bevechten. Dat zou me verscheuren. Ik had mijn schuldgevoel erover opzij gezet en het geaccepteerd. Liefde is niet rationeel, wie het object ervan ook is. In mijn geval was het mijn dochter, het zij zo. Ik voelde me verscheurd, maar tegelijk o zo gelukkig als ik Christa zag. Als we knuffelden stroomde de warmte door me heen, als we samen TV keken op de bank en ze kroop tegen me aan was ik dolgelukkig en wilde het liefst de hele nacht zo zitten. Als ze dan slaperig opstond en naar bed ging, gekleed in haar lange slaapshirt en sokken, haar haren in de war, haar ogen klein van de slaap en ze boog zich over me heen voor haar nachtkus, dan rook ik haar geur en zag in de hals van haar shirt haar stevige tietjes hangen. In bed gleden dan mijn vingers door mijn natte kutje en kwam ik snel heftig klaar met haar naam op mijn lippen.

Ik had ook Christina meerdere malen ontmoet. We waren closer geworden. Buiten het bed was ze een lieve meid, sprankelend, cultureel, intelligent en we gingen een paar keer gezellig uit. Ze was natuurlijk vaak weg als stewardess en als ze terugkwam bracht ze altijd iets leuks en liefs voor me mee. Ook was ze een paar keer bij mij thuis geweest, ze had Christa ontmoet en die twee klikten uitstekend. We gingen af en toe met drie meiden lekker de stad in, maar regelmatig waren Christina en ik alleen en dan praatten we, maar gingen ook met elkaar naar bed. Ze hielp me, mijn lichamelijke honger te stillen, maar ondanks haar vurigheid, haar liefheid, haar schoonheid bleef er een hoekje van mijn ziel leeg. Na het laatste orgasme bleef er een leegte over, hoe tevreden mijn lichaam ook was.

Maar nu was alles geregeld. Christa was officieel mijn zorg, mijn verantwoordelijkheid. Ik trok mijn jas aan en reed naar de stad. Daar kocht ik een bos rode rozen en een fles champagne. De rozen zette ik in een vaas, de champagne ging de koeling in. Ik wilde van deze avond een feest maken en sloeg aan het kokkerellen. Salade vooraf, bedacht ik, dan een champignonsoepje, als hoofdgerecht gebakken aardappeltjes met lekkere groentenmix en toe een bakje Italiaans ijs. Christa zou pas rond zes uur thuis zijn, dus ik had alle tijd. Ik dekte de tafel, deed de lampen uit en stak een paar kaarsen aan. Toen alles klaar was, was het half zes en ik nam snel een warme douche en kleedde me om in mijn feestkleding: Een zwart jurkje met split en diep decollete, daaronder zwarte kousen en zilveren pumps met hakken. Mijn kousen aan een gordeltje en dat gordeltje over een sexy lingeriesetje. Ik besteede extra zorg aan mijn haar en make-up, deed oorhangers met parels in en als kers op de taart spoot ik het flesje parfum op, dat ik de laatste keer van Christina uit Parijs had gekregen.

Precies op het moment dat ik de woonkamer weer in liep, kwam Christa binnen. Het was koud buiten, dus ze had haar dikke jas aan, een spijkerbroek en haar gezicht was rood van de wind. We vormden twee uitersten: Zij verkleumd, ik warm en behaaglijk. Ze zag me staan en haar mond viel open. Ze werd beurtelings wit en rood en ik zag haar adem stokken. Zoals elke keer als ik haar zag, sloeg er een golf van liefde door me heen.

“Wat ben je mooi, mam,” zei ze zacht en ik gloeide.

“Het is een speciale avond, schatje,” zei ik, “Ik heb kleren voor je klaargelegd op je bed. Ga gauw douchen en je verkleden. Ik heb daarna een verrassing voor je.”

Christa verdween de gang in en ik hoorde de douche gaan lopen. Ik schepte intussen de salade op de borden en zette die klaar, nam de champagne uit de koelkast en zette die in de koeler. De brief van de rechtbank legde ik in het midden op tafel en wachtte. Een kwartiertje later kwam Christa binnen en ik viel geestelijk van mijn stoel. Ze was schitterend. Van haar nog wat vochtige haren tot haar voetjes in sexy schoentjes stond hier geen meisje voor me maar een jonge vrouw, op de rand van haar complete ontwaken als volwassene. Ze had haar haren los over haar schouders hangen en die omlijstten haar mooie gezicht, dat heel licht was opgemaakt. Ik had voor haar een rood jurkje uitgekozen, dat tot halverwege haar dijen kwam. Ze had zelf besloten om daar opengewerkte zwarte kousen onder aan te trekken en dat nylon gaf haar benen net dat tikje extra. Om haar mond lag een lichte, mysterieuze glimlach en in de deuropening bleef ze staan.

“Lieve god, meisje,” zei ik zacht, “Wat ben jij prachtig. Binnenkort word je ongetwijfeld ontdekt door een modellenbureau en dan kun je eindelijk voor je arme oude moeder gaan zorgen.”

“Mam, als ik op mijn 43e net zo mooi ben als jij, ben ik de gelukkigste mens ter wereld,” antwoordde ze en ik voelde mijn benen in pudding veranderen. Ik hield zo vreselijk veel van dit meisje, dat het gewoon pijn deed.

“Ga zitten,” zei ik en ze schoof elegant aan tafel. Ik ging tegenover haar zitten en over de tafel heen pakte ik haar hand. Het gevoel van haar huid deed hem tintelen. Zonder iets te zeggen nam ik de brief van de rechtbank en gaf hem aan haar. Met grote ogen keek ze me aan.
100% (7/0)
 
Posted by willem3
8 months ago    Views: 1,318
Comments (4)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
21 days ago
Tja geen woorden voor, dit verfilmd worden
7 months ago
Helemaal mee eens: met afstand het beste verhaal wat ik hier tot nu toe heb gelezen. Dit is echte literatuur!
Lekkereboy
retired
7 months ago
beste verhaal ooit tot nu toe...
8 months ago
Weer als altijd Willem, briljant!! Paul