FatimaMet haar ogen gesloten kwam ze klaar. Ze opende en sloot haar mond, maar er kwam geen geluid uit. Haar heupen schokten op en neer en ze zweette overal.

Nadat ze was uitgehijgd keek ze me triomfantelijk aan. Ze ging rechtop zitten, zoende me vol op mijn mond en bedankte me wel honderd keer.

Het was zaterdagavond. Karin was weg en ik had al de hele dag erg weinig gedaan. Ik liep nog steeds rond in mijn slaapkleding, een simpel wit slipje en een effen zwart topje, geen beha. Ik had me voor de tv geïnstalleerd met een fles rosé en een pak koekjes, maar echt rustig tv kijken zat er niet in.

De hele avond was het al onrustig in het appartement naast me. Daar woonde Ali met zijn vrouw Fatima, allebei van Marokkaanse afkomst. Ik wist niet veel van ze, behalve dat Ali hier al een tijdje woonde en werkte, maar dat Fatima nog niet zo lang geleden vanuit Marokko was overgekomen om bij Ali te kunnen zijn. Af en toe kwam ik Fatima op de trap tegen en groette ik haar. In slecht Nederlands probeerde ze een praatje te maken. Volgens mij moest ze erg slim zijn, want elke keer dat ik haar sprak was haar Nederlands verbeterd.

Een tijdje later, toen ik haar had uitgenodigd om thee te drinken, vertelde me dat ze in Marokko was toegelaten voor de universiteit van Rabat, maar dat Ali haar had verboden om te gaan. Fatima had zich, onder druk van zijn en haar familie, hierbij neergelegd. Ik had uit haar verhalen kunnen opmaken dat ze half de veertig moest zijn. Haar kinderen, die al die tijd bij Ali hadden gewoond, waren het huis uit. Ze had een lieve Nederlandse schoondochter die haar met de taal hielp. Hierna kwamen we steeds meer bij elkaar langs om een kopje thee te drinken en gewoon wat te kletsen.

Zonder dat Ali het wist, had zijn vrouw zich met mijn hulp ingeschreven voor een avondcursus Geneeskunde, de studie die ze eigenlijk had willen doen. Omdat ik bijna klaar was met mijn studie Geneeskunde, kon ik haar met van alles helpen: ze mocht mijn boeken lenen en ik hielp haar regelmatig met huiswerk of als ze iets niet begreep.

Ik woon al een tijdje samen met mijn vriendin Karin, met wie ik ook getrouwd ben. Zonder dat Ali het wist, heb ik Fatima uitgenodigd voor onze bruiloft. Ze heeft de hele dag met een brede glimlach rondgelopen; ze vond het geweldig.

's Avonds, bij de receptie, heeft ze voor ons en de overgebleven gasten een buikdans opgevoerd. Normaal gaat ze gekleed in alles bedekkende lange jurken, vesten en jassen en heeft ze een hoofddoek op, maar nu droeg ze doorzichtige kleren en had ze een doorzichtige sluier voor. Overal hing goud: in haar haren, om haar middel, rond haar polsen en enkels, overal. Als ze bewoog, rinkelde alles mee. Nu kon ik ook zien hoe ze er onder haar kleren uitzag. Ik moet zeggen, het beviel me wat ik zag; twee zwangerschappen en weinig lichaamsbeweging hadden hun sporen achtergelaten, maar ze was niet dik, eerder aantrekkelijk rond. Ze had zware borsten, die maar net in haar buikdanskostuum bleven zitten. Af en toe, als ze vlak voor Karin en mij stond te dansen, boog ze even voorover en schudde ze haar schouders, zodat we een goed uitzicht hadden op haar flinke voorgevel.

De hele zaterdag was het onrustig naast ons. Af en toe hoorde ik Ali schreeuwen in het Arabisch, wat ik uiteraard niet verstond, maar de toon klonk niet echt vriendelijk. Soms probeerde Fatima ertussen te komen, maar overschreeuwde Ali haar. Ook leek het alsof er met enige regelmaat servies tegen de grond ging, ik hoorde regelmatig iets rinkelen.

's Avonds ontplofte de boel: Ali schreeuwde aan één stuk door en soms hoorde ik Fatima hartverscheurend huilen. Na een hele tijd van geschreeuw werd het angstvallig stil. Kort daarna ging de bel. Ik liep naar de deur, deed hem open en Fatima viel bijna naar binnen. Haar gezicht was nat van de tranen en ze had een grote rode vlek op haar wang in de vorm van een hand. Ali had haar geslagen! Ze ging snel naar binnen nadat ik de deur had opengedaan. Ik nodigde haar uit om naast me op de bank te gaan zitten en te vertellen.

Onderbroken door veel snikken en een paar Arabische woorden, waarvan ik de betekenis waarschijnlijk niet wil weten, vertelde ze me dat Ali al een tijdje vreemd ging. Toen ze hem daarop had aangesproken, had hij haar vreselijk beledigd en uitgescholden. Nadat ze had geprobeerd hem terecht te wijzen, had hij haar hard in haar gezicht geslagen, en nu zat ze naast me; alhoewel, zitten is niet het goede woord: ze lag met haar hoofd op mijn schoot luidkeels te huilen.

Ik kon weinig doen behalve haar vasthouden, naar haar luisteren en laten uithuilen. Ik streelde haar rug en reikte haar af en toe een tissue aan om haar tranen te drogen. Nadat ze enigszins was gekalmeerd, ging ze zitten, met haar hoofd op mijn schouder. Ze pakte mijn handen vast en hield ze tegen haar borst. Zo bleven we een tijdje zitten, totdat ze zich plotseling naar me omdraaide en zei "Ik vind jou leuk." Ik keek haar verbaasd aan, maar zei verder niets. Ze ging verder: "Ik jou altijd leuk gevonden hebben, vanaf dag jij naast ons wonen. Na jouw bruiloft ik wist zeker: ik niet houden van man, ik houden van vrouw. Ik houden van jou." "Je weet dat ik getrouwd ben?", probeerde ik er tegenin te brengen. Ze lachte en pakte mijn handen.

Fatima keek me recht in mijn ogen aan en ik zag lust. Een voor een nam ze mijn vingers in haar mond en begon ze te likken. Karin deed dit ook vaak bij me, maar Fatima deed het nog beter. Nadat ze mijn vingers had gedaan, liet ze mijn handen los. Ze pakte mijn hoofd vast en trok me naar haar toe. Onze lippen raakten elkaar en ik smolt; Fatima kon geweldig zoenen. Ze duwde me achterover, zodat ik op mijn rug op de bank lag. Fatima ging bovenop me liggen en hield niet op met zoenen. Ook al was het technisch gezien verre van perfect, het was wel heftig.

"Wat ik nu doen?", vroeg ze. Ik zei dat ze moest gaan liggen, ontspannen en mij het werk laten doen. Ze ging liggen en ik trok haar schoenen en sokken uit. Ik probeerde onder haar lange rok te kijken, maar ik kon nog niets zien, er zat nog een broek voor, merkte ik. Ik troostte me met de gedachte dat ik over niet al te lange tijd wel die kans zou krijgen.

Nadat haar schoenen en sokken uit waren getrokken, masseerde ik haar voeten. Tot mijn verbazing waren haar teennagels goed gemanicuurd en roze gelakt. Ik dacht bij mezelf: "Vraag haar wie haar nagels heeft gedaan, dat wil ik ook." Ik pakte haar rechtervoet vast en met mijn duimen masseerde ik haar voet. Fatima was helemaal tot rust gekomen en lag met gesloten ogen uitgestrekt op de bank.

Ik pakte haar andere voet en gaf die dezelfde behandeling. Nadat haar voeten gedaan waren, ging ik voor wat sfeer zorgen. De gordijnen waren al dicht, maar er brandde nog teveel licht. Ik deed een paar lampen uit en zette wat rustige muziek op. Uit het laatje onder de tafel dat tussen de bank en tv stond, haalde ik wat wierook. Ik koos voor een speciale mix die lust zou moeten opwekken, volgens de verpakking. Niet lang daarna was de kamer gevuld met een lekker luchtje.

Het was tijd om Fatima te ontdoen van haar kleding. Toen ik haar hoofddoek wilde afdoen verwijderen, duwde ze resoluut mijn handen weg. "Niet hoofddoek, die blijft aan. Alleen Ali mij zien zonder hoofddoek." Ik haalde mijn schouders op en begon haar vest los te knopen. Hier had ze geen bezwaar tegen. Ik trok haar vest uit en gooide het achteloos op de grond. Daarna gingen haar broek en rok uit en ik zag dat ze niet zomaar wat ondergoed aan had: er kwam een klein zwart satijnen slipje te voorschijn, afgezet met kant. Ik keek naar Fatima, maar ze liet niets merken en had haar ogen weer gesloten.

Ik trok haar trui uit. Haar beha paste bij haar slipje en was zo mogelijk nog mooier. Nadat ik Fatima tot op haar ondergoed had uitgekleed, nam ik een stap achteruit om naar haar te kijken. Op mijn bank lag een Marokkaanse vrouw, half de veertig, getrouwd en twee kinderen, ruzie gehad met haar man, net uit de kast gekomen en nu halfnaakt bij mij op de bank liggend. Volle heupen en zware borsten, een buikje. De huid van haar lichaam, die waarschijnlijk nooit zon had gezien, was blanker dan de mijne, terwijl de huid van haar gezicht behoorlijk donker was. Ze had nog steeds haar hoofddoek op. In combinatie met haar uitdagende ondergoed een bijzonder geheel, absoluut geil.

Ik zei Fatima dat ze rechtop moest gaan zitten. Met mijn handen reikte ik achter haar rug en maakte de sluiting van haar beha los. Toen ik haar beha uittrok en op de stapel kleren gooide, gingen haar armen bijna automatisch naar haar borsten en bedekten ze. Ze durfde me niet aan te kijken. Ik kon het niet helpen en moest lachen. Ze keek me aan en snapte waarom ik lachte. Ze moest ook even giechelen en haalde haar armen weg. Nu kon ik ongestoord naar haar borsten kijken. Ondanks haar leeftijd waren ze nauwelijks gaan hangen. Haar tepels waren donker van kleur en staken een stevig stuk uit.

Ik dook niet direct op haar borsten. In plaats daarvan begon ik bij haar nek, vlak onder de stof van haar hoofddoek. Voorzichtig zoende ik haar nek. De kleine haartjes die daar zaten kriebelden aan mijn lippen, maar ik liet me daar niet door weerhouden. Af en toe hoorde ik Fatima zuchten en soms ging er een siddering door haar lichaam als ik een gevoelig plekje had gevonden.

Met mijn mond ging ik naar de voorkant. Via haar nek kuste ik me een weg naar haar borsten. Ik pakte een borst vast, stak de tepel in mijn mond en begon er aan te zuigen. Fatima zuchtte diep. Zacht beet ik in haar harde tepel en Fatima schrok. Ze gaf een gilletje, maar ik liet me niet tegenhouden. Met mijn andere hand pakte ik haar andere tepel vast en kneep er in. Ze hield op met gilletjes slaken en begon te kreunen.

Ik wisselde van borst. Fatima hield niet op met kreunen. Na een paar minuten vond ik het wel genoeg, Fatima niet; "Jij niet ophouden, alsjeblieft", kreunde ze, maar ik was onverbiddelijk. Ze moest van mij haar heupen optillen. Snel trok ik haar slipje over haar heupen. Een flinke bos haar bedekte haar poesje. Tussen de zwarte haren zag ik zweetdruppels zitten. De geur was heftig en maakte me nog geiler. Ik duwde mijn neus tussen haar benen en snoof diep.

Fatima schrok heftig en keek me boos aan. "Wat dacht jij dan dat Karin en ik in bed deden?", vroeg ik haar. Ze kalmeerde een beetje en moest bekennen dat ze geen idee had. "Dit", wijzend op haar poesje, "is een belangrijk onderdeel daarvan, misschien wel het belangrijkste." Met deze woorden liet ik mijn hoofd zakken tot het niveau van haar heupen en begon me een weg te werken door het woud tussen de benen van mijn buurvrouw. De geur van haar natte kut, vermengd met zweet, was heftig en opwindend. Met mijn vingers zocht ik een weg naar de ingang van de tempel.

Met twee vingers drong ik haar natte spleet binnen en met mijn tong cirkelde ik rond haar klitje. Fatima kreunde van opwinding en haar kutje werd nog natter. Haar heupen gingen op en neer en ik had wat moeite om haar in bedwang te houden zodat ik bij haar poesje kon.

Ik schoof nog een vinger bij haar naar binnen. Twee zwangerschappen hadden hun sporen nagelaten: haar tunneltje was behoorlijk wijd. Ik kreeg een idee. Met vocht en zweet maakte ik mijn hand goed nat. Toen ik merkte dat ook de vierde vinger weinig weerstand ondervond, schoof ik mijn hele hand naar binnen, tot voorbij mijn pols. Met mijn tong likte ik zo snel als ik kon haar opgezwollen klit. Fatima schreeuwde bijna, maar hield zich in.

Met haar ogen gesloten kwam ze klaar. Ze opende en sloot haar mond, maar er kwam geen geluid uit. Haar heupen schokten op en neer en ze zweette overal.

Nadat ze was uitgehijgd keek ze me triomfantelijk aan. Ze ging rechtop zitten, zoende me op mijn mond. Onze lippen smolten bijna aan elkaar, zo heet waren we. Haar techniek was natuurlijk niet echt ontwikkeld, maar wat ze op dat gebied tekort kwam, maakte ze ruimschoots goed in enthousiasme: bijna hongerig viel ze mijn lippen aan met de hare. Een denkbeeldige vonkenregen ontstond toen onze lippen elkaar raakten. Ik pakte haar hoofd vast met mijn handen en opende mijn lippen een beetje. Met mijn tong likte ik voorzichtig over haar lippen. Ze smolt in mijn handen. Ik opende mijn mond een beetje verder en probeerde voorzichtig met mijn tong de hare binnen te dringen.

Ze begreep de hint: haar mond ging een beetje open en haar tong kwam voorzichtig naar buiten. Toen onze tongen elkaar raakten, voelde ik Fatima verslappen in mijn handen. Ze ging op haar rug liggen en ik bovenop haar. Onze tongen speelden met elkaar en elke keer als ze elkaar raakten, was het vuurwerk.

Ik verbrak de zoen en moest even op adem komen. Fatima keek me recht in mijn ogen aan en bedankte me wel honderd keer.
Nadat Fatima heftig was klaargekomen, vond ze dat het mijn beurt was. "Nu jij", zei ze, en trok aan mijn topje. Ik hielp haar mezelf uit te kleden. Ze zei me dat ik moest gaan staan. Toen ik stond, trok ze mijn slip uit. Ze keek naar me, vooral naar mijn piercings (een door mijn tepel en een door mijn navel en nog een derde, maar die zou ze later ontdekken) maar deed niets.

"Wat nu?", vroeg ze. "Wat jij maar wilt, je mag bijna alles doen met me." "Jij liggen, ik wel iets bedenken."

Ik ging liggen, en Fatima ging op me liggen. Ze probeerde mijn borsten vast te pakken, maar echt veel om vast te houden heb ik niet, dus gebruikte ze haar armen om op te steunen, en beperkte zich tot mijn tepels, die al een tijdje keihard waren. Ze was erg gefascineerd door mijn tepelpiercing, elke keer dat met haar tong daar langs kwam, moest ze even aan het metaal likken.

Af en toe gaf ik haar een aanwijzing. Ondanks dat ze heel geil was, had ze geen ervaring (neem ik aan). Ze zoog nu op mijn tepels en dat deed ze heel goed, deze vrouw was een natuurtalent. Ik kon niet wachten totdat ze bij mijn poesje was aangekomen, maar ik gaf haar alle tijd die ze nodig had.

Voorzichtig ging ze met haar tong naar beneden. Bij mijn navelpiercing bleef ze even hangen, ze was nog steeds onder de indruk van al dat metaal door mijn lijf. Ze likte mijn navel en het stuk metaal dat er doorheen was gestoken en ging verder op verkenning.

Haar tong kwam nu dicht bij zijn doel: mijn klit. Ik hoopte dat ze niet meteen vol op mijn klit zou duiken, maar de tijd zou nemen. Ik raadde dit haar voor de zekerheid maar aan. Ze keek me aan en glimlachte. Ik wist dat het goed zat.

Plotseling schoot door mijn achterhoofd dat Karin elk moment thuis zou kunnen komen. Wat zou ze wel niet denken, als ze mij op de bank zou zien liggen, met onze buurvrouw die tussen mijn benen bezig was. Ik moest er om lachen, Fatima was wel de laatste met wie ik zou kunnen vreemd gaan. Fatima keek op vroeg waarom ik moest lachen. Ik vertelde haar dat ik aan Karin dacht en wat ze zou doen als ze nu binnen zou komen. Fatima moest ook lachen, maar ze richtte zich al snel weer op mij.

Haar tong was inmiddels bij mijn schaamlippen aangekomen. "He, hier is nog stuk metaal", zei Fatima, toen ze mijn derde piercing had ontdekt; ook in mijn klit zit een piercing. Ik spreidde mijn benen, zodat Fatima een goed uitzicht had op wat er tussen mijn benen zit. Ze nam een schaamlip tussen haar lippen en zoog er aan. Dit had Karin nog nooit gedaan, waar had die vrouw dit allemaal geleerd? Hoe dan ook, ze was fantastisch. Ik sloot mijn ogen en genoot met volle teugen.

Fatima nam mijn beide schaamlippen in haar mond en zoog er aan en knabbelde er op. Toen ze genoeg had, dook ze op mijn klitje. Al na één likje stond die in vuur en vlam. Al snel had Fatima door wat mij het meeste opwond. Met een vinger hielp ze me al snel over de toppen van een geweldig orgasme. Heel even kreeg ik geen adem, maar daarna spoelden golven van genot over mijn hele lichaam. Fatima merkte dat er iets met me gebeurde en liet me even begaan. Ik ging rechtop zitten en pakte haar hoofd vast en bracht haar mond naar de mijne. De kus was puur vuurwerk! We waren allebei ongelooflijk heet en onze tongen zwiepten door onze monden en vochten bijna met elkaar.

Op dat moment hoorde ik een sleutel in de voordeur worden omgedraaid. Een paar tellen later stond mijn vrouw Karin inde kamer. Ik wou dat ik toen een fototoestel bij de hand had, want haar blik was onbeschrijflijk. Toen ze me zag, besefte ze dat ik niet zomaar was vreemd gegaan met een sletje dat ik uit de een of andere lesbo-tent had meegenomen. Dit was onze Marokkaanse buurvrouw, waarvan wij dachten dat ze een brave en met een man getrouwde huisvrouw was.

Karin verslikte zich en begon te hoesten. Terwijl ze rood aanliep, liep Fatima naar haar toe en klopte haar op haar rug. Nog voordat de hoestbui van Karin over was, zat Fatima met haar hand onder Karins trui. Ik waarschuwde Karin ervoor dat deze vrouw net ruzie had gehad en net uit de kast was gekomen en al die jaren van onderdrukte gevoelens kwijt moest. Karin lette niet op mij, want Fatima was bezig haar tepels te kneden en er in te knijpen. Karin kreunde zacht. Fatima kneedde Karin's borsten vakkundig en Karin begon steeds harder te kreunen.

Ondertussen was ik aan de andere kant van Karin gaan staan en begon haar uit te kleden. Fatima stopte waar ze mee bezig was en hielp me. Omdat Karin net van haar werk kwam, had ze een net pak aan met laarzen. Deze lieten we aan, de rest ging uit. Karin was ongeveer even lang als ik, maar een stuk zwaarder, vooral van boven. Haar borsten waren minstens even groot als die van Fatima. Ook haar heupen waren breed, ik denk dat zij het meest geschikt zou zijn als draagmoeder, mochten we ooit nog een kind willen.

Nadat Karin was uitgekleed, begeleidden we haar naar de bank. Ze ging zitten en ik ging naast haar zitten, met onze benen gespreid, zodat Fatima een goed uitzicht had op onze poesjes. Ik kreeg een idee. "Wacht hier, ik ben zo terug", en ik liep naar de slaapkamer. Ik kwam terug met een voorbinddildo. Fatima keek onderzoekend naar het ding dat ik in mijn handen hield. Ik hielp haar met het aandoen. Geamuseerd keek ze naar de neplul tussen haar benen. Ik zei: "Kom hier en neuk mijn vrouw keihard in haar doosje". Ze liet er geen gras over groeien.

Karin ging op handen en knieën zitten en met een beetje glijmiddel maakte ik de dildo en Karin's poesje nat en Fatima schoof de dildo in één keer naar binnen, totdat ze denk ik bijna tegen Karin's baarmoeder aanzat. Karin gilde even, maar dat ging snel over in kreunen toen Fatima begon te stoten. Ik ging met mijn benen wijd en mijn poesje gespreid vlak voor de neus van mijn vrouw liggen en duwde haar hoofd tussen mijn benen. Ze begon mijn poesje hard en snel te likken, en binnen de kortste keren had ik een orgasme. Fatima en Karin wisselden van standje en Karin keek Fatima nu recht in haar ogen aan. Ik voelde de passie bijna branden in hun blikken.

Ik stond op en ging achter Fatima staan en pakte haar borsten vast om ze te masseren en in de tepels te knijpen. Toen ik daarmee bezig was, kreeg ik weer een goed idee. Ik ging weer naar onze slaapkamer en kwam dit keer terug met twee tepelklemmen. Ik zette, zonder dat Fatima er erg in had, de klemmen op haar keiharde tepels. Ze schrok, toen ze pijn voelde in haar tepels. Ze keek naar beneden en toen naar mee. Ik glimlachte en knikte haar toe. "Ik vind helemaal niet vervelend. Jij laten zitten", en met deze woorden ging ze verder met Karin's kut vol te pompen met plastic.

Terwijl Fatima en Karin bezig waren, vingerde ik Fatima. Ze had steeds meer moeite om het tempo vast te houden en ze kreunde onophoudelijk. Na een korte tijd van strelen en vingeren kwam Fatima hard klaar. Ze gooide haar hoofd achterover, sloot haar ogen en riep een paar woorden Arabisch. Daarna viel ze achterover, heel even was ze flauwgevallen.

Ze kwam bijna gelijk weer bij. Ik vulde de lege ruimte tussen Fatima en Karin op door Karin's poesje te likken en te vingeren, zodat ook zij tot een hoogtepunt zou komen. Nadat dit was gebeurd, zaten we alle drie naast elkaar op de bank uit te hijgen, Fatima links, Karin daarnaast en ik rechts. Fatima draaide haar hoofd naar Karin en gaf haar een kus waar de vonken van af sprongen.

"Als het met Fatima is", zei Karin, nadat de zoen voorbij was, "mag je wel vaker vreemd gaan. Als ik er maar bij mag zijn", besloot ze met een knipoog naar mij toe.

De volgende dag kwam Fatima weer langs, maar nu hadden we serieuze zaken om af te handelen. Ali en Fatima zouden gaan scheiden en omdat Fatima hier geen huis en werk had, zou ze misschien terug naar Marokko moeten. Ali was niet op zijn achterhoofd gevallen en kwam er achter wat zijn ex-vrouw had gedaan toen ze bij ons was die avond. Omdat zowel Ali en zijn familie als Fatima's familie nu wisten dat Fatima lesbisch was, kon ze onmogelijk terug: ze had beide families ten schande gemaakt en misschien was ze zelfs haar leven niet zeker.

Ook had ze geen werk, maar wel een diploma geneeskunde op zak. Misschien dat ze hiermee, samen met haar oude diploma's, zou kunnen worden ingeschreven voor een studie geneeskunde. Daarnaast had ze ook geen huis meer, omdat Ali haar uit huis had gezet. Ze kon tijdelijk bij ons logeren, maar een eigen huis en inkomen zouden beter voor haar zijn. Voorlopig kon ze ook bij ons inschrijven als huurder, ook al hoefde ze niets te betalen. Het enige wat we van haar verwachtten was dat ze af en toe zou helpen met het huishouden, voornamelijk met het eten: ze kon geweldig lekker Marokkaans koken.

Van haar kinderen hoefde ze ook niet veel te verwachten, omdat Ali hen had verboden nog contact op te nemen met hun moeder. Ook al zouden haar kinderen contact met haar opnemen, ze zouden haar niet echt kunnen helpen: haar zoon was 21, haar dochter 19. Ze woonden allebei op kamers en waren zelf ook niet in staat om ook nog hun moeder te helpen met wat dan ook.

Omdat het vandaag zondag was, konden we alleen plannen maken en Fatima inschrijven bij verschillende sites op internet voor een woning. Morgen zou ik met haar meegaan naar de gemeente en andere gemeentelijke instanties en de verschillende hogescholen en universiteiten die er in onze stad en omgeving zijn.

Het was inmiddels laat geworden: naast het vele uitzoeken en geregel wat we voorlopig konden doen, moesten we ook de meeste van Fatima's spullen, voornamelijk kleren, van haar oude huis naar het onze slepen. Ali was in geen velden of wegen te bekennen. Volgens Fatima zat hij meestal de hele zondag in het theehuis, een beetje te kaarten met zijn vrienden, tv kijken, thee drinken uiteraard en af en toe een joint of waterpijp opsteken. Als hij dan weer thuiskwam, wilde hij altijd eerst een goede maaltijd en daarna een goede beurt. Fatima verzuchtte dat ze dat in ieder geval niet meer hoefde te doen, het had haar altijd tegengestaan, Ali was erg slecht in bed en hij lette volstrekt niet op de wensen van zijn vrouw en wilde alleen maar zo snel mogelijk klaarkomen. Karin en ik zouden er wel voor zorgen dat Fatima in bed alle aandacht zou krijgen die ze verdiende.

Na een lange en zware dag gingen we zonder seks vroeg naar bed, de volgende dag moest er veel gedaan worden. Karin had extra geld voor benzine en eten neergelegd, maar moest zelf helaas werken. Ik had gelukkig een paar dagen vrij, zodat ik Fatima optimaal zou kunnen helpen. Ook al was haar kennis van het Nederlands met sprongen vooruit gegaan, het ambtelijk Nederlands zou ze waarschijnlijk niet begrijpen. Ook zou ze misschien moeite hebben met alle regels en bureaucratie die ons land rijk is. Maar dat was allemaal voor morgen, eerst er een nachtje over slapen.

Het was maandagochtend. Karin was al vroeg naar haar werk gegaan maar had genoeg geld achtergelaten voor mij en Fatima om de dag door te komen. Vandaag zouden we zoveel mogelijk instanties langsgaan om werk of studie en woning te regelen voor Fatima, onze Marokkaanse buurvrouw waarmee Karin en ik eergisteravond heftige seks hebben gehad, nadat ze ruzie had met haar man Ali en daarna bij mij kwam uithuilen. Fatima vertelde me dat ze lesbisch was en van het een kwam het ander en de avond eindigde zoals gezegd in een heftig triootje. De dag erna is Fatima bij ons ingetrokken en hebben we op internet geprobeerd zoveel mogelijk te regelen, maar op de meeste sites werd ons aangeraden bij het kantoor langs te gaan. Omdat de Nederlandse ambtenarenmolen niet zo snel draait, had ik berekend dat we wel eens van 8 uur 's ochtends tot 5 uur 's middags op pad zouden kunnen zijn.

We hadden haar via internet al kunnen inschrijven bij verschillende woningbouwcorporaties en kamersites, maar in onze woonplaats is het lastig om aan een beetje fatsoenlijk huis te komen voor een redelijke prijs. Karin en ik hebben bijna 5 jaar moeten wachten op ons huis, totdat Karin een andere baan kreeg en ons gezamenlijk inkomen goed was voor een beetje redelijke hypotheek. We konden toen een huis kopen en daar wonen we 4 jaar later nog steeds, met veel plezier.

Het eerste wat we moesten doen, was Fatima bij de gemeente inschrijven als inwonend bij ons. Ook al was het maar tijdelijk, ze had dan in ieder geval een dak boven haar hoofd, want Ali heeft haar bijna letterlijk zijn huis uitgegooid. We hebben gisteren met z'n drieën zoveel mogelijk van Fatima's spullen uit haar huis gehaald en naar het onze gebracht en in haar kamer neergezet. Karin en ik hadden nog een soort logeerkamer over, waar bijna nooit iemand sliep, dus die kon Fatima krijgen.

Karin had een soort huurcontract opgesteld, waarmee Fatima zich in ieder geval kon laten inschrijven als inwonend bij ons en hopelijk ook in aanmerking zou kunnen komen voor sociale woningbouw of iets anders goedkoops.

Fatima is niet dom en ook niet laag opgeleid: ze wilde na haar middelbare school, in Marokko, een studie geneeskunde gaan doen, maar onder druk van haar eigen familie en die van haar man heeft ze ervan afgezien. Korte tijd later is ze Ali achterna gereisd naar Nederland, waar hij werk kon krijgen.

Hier in Nederland is ze naar een avondcursus geneeskunde gegaan en heeft zich te pletter gestudeerd en is ze cum laude geslaagd. Ondertussen heeft ze ook nog Nederlands leren spreken en schrijven, bijna zonder hulp: haar zoon heeft een Nederlandse vriendin, die haar daarmee op weg heeft geholpen. Ook is ze af en toe bij ons langs geweest om gewoon koffie te drinken en wat te kletsen, of anders zagen we haar wel in het trappenhuis van het appartementencomplex en kletsten we wat.

Het was kwart voor 8 's ochtends en Fatima en ik stapten de deur uit, op weg naar het stadsdeelkantoor. We hoefden gelukkig maar kort te wachten, en de inschrijving was zo geregeld. Fatima woont hier lang genoeg om een paspoort te hebben.

Volgende halte was een aanvraag voor een uitkering. Dit werd wat lastiger: niet alleen was het een stuk drukker in het gebouw, er was ook nog eens een hoop papierwerk in te vullen. Gelukkig konden we dat meenemen en thuis op ons gemak doen.

We hadden een behoorlijk stuk gereden en lang moeten wachten in het geval van de uitkeringsaanvraag, dus we pakten een tram naar het centrum, waar we bij een fastfoodketen een broodje en wat te drinken namen. Nadat we hadden geluncht gingen we naar de dichtstbijzijnde universiteit om te kijken of we Fatima konden inschrijven. Aan de balie van de administratie werden we verwezen naar de faculteit waar ook geneeskunde onder viel. Helaas was deze in het zuidoosten van de stad gevestigd, dus we moesten eerst een stuk met de tram terug naar de auto en daarna nog een eindje rijden naar de rand van de stad. De hele rit had Fatima haar linkerhand op mijn rechterknie.

Daar aangekomen bleek dat de balie vandaag was gesloten, dus konden we onverricht terzake weer terug de stad in, naar de andere universiteit. Daar bleek dat de enige instroommogelijkheid voor Fatima om te worden toegelaten het doen van een colloquium doctum en dan maar hopen te worden ingeloot. We kregen inschrijfformulieren mee, die we thuis moesten invullen en daarna opsturen naar de centrale administratie.

Bij de verschillende kantoren en bureau's voor huisvesting waren de reacties verschillend: studentenkamerbureau's deden over het algemeen wat lastiger dan particuliere en commerciële bureau's, voor de eerste groep was Fatima toch wat aan de oude kant. Toch konden we haar overal laten inschrijven, maar her en der werd ons verteld dat een vrouw van buitenlandse afkomst en met een leeftijd hoger dan 30 moeilijker aan een kamer zou komen dan een Nederlandse student.

Iets voor 5 uur stonden we buiten het laatste huisvestingsbureau. We hadden nog even tijd voor een klein hapje en het kopen van wat kleren. Fatima wilde graag nog meer lingerie hebben: het setje dat ik had gezien de bewuste avond was haar enige mooie lingerie, de rest was erg gewoon volgens haar. Ik had nog niet in haar lingerielade gesnuffeld, dus ik had geen idee. Bij een ondergoedketen gingen we naar binnen en Fatima liet zich gewillig van alles aanmeten. Ik kwam er achter dat ze cupmaat 85DD heeft.

Nadat ze een leuk en vooral klein setje had gekocht, een lichtblauwe beha deels van doorschijnend materiaal gemaakt met een bijpassende string, trok ik haar mee naar een iets ondeugender lingeriewinkel: vlakbij was een vestiging van Christine le Duc. Fatima keek haar ogen uit naar alle sexy lingerie en de diverse speeltjes en andere stoute spullen. Samen met de verkoopster heb ik iets geils uitgezocht. Omdat ze niet kon passen maar ik haar maten precies wist, waren we vrij snel klaar. Fatima heeft niet gezien wat ik voor haar heb uitgezocht, maar vanavond zal ze er achter komen. Ik ben benieuwd of ze haar hoofddoek op houdt, en zo ja hoe het haar zal staan met of zonder hoofddoek erbij. Wat ik voor haar uitzocht was een body, grotendeels gemaakt van een soort gaas, ongeveer hetzelfde blauw als de lingerie die ze daarvoor had gekocht. Het pakje is doorzichtig, met een open kruis en open tepels. Er zitten bijpassende hoge kousen bij met een soort veter aan de voorkant.

We hadden geen zin om in de stad te gaan eten en thuis was er nog genoeg om een lekkere maaltijd van te maken. Moe maar voldaan, zoals dat heet, gingen we terug naar de auto en reden naar huis. Thuis maakte Fatima van allerlei groenten, een beetje vlees en veel kruiden een heerlijke stoofschotel.

Karin kwam kort nadat we klaar waren met eten thuis. Ook zij heeft zitten smullen van Fatima's kookkunsten. Naast haar aanwezigheid zullen Karin en ik ook Fatima's kookkunsten gaan missen als ze (hopelijk snel) een eigen onderkomen heeft gevonden.

Na het eten deed Karin de afwas in de machine en nam ik Fatima mee naar haar kamer om haar nieuwe aankopen aan te trekken om ze aan Karin en mij te laten zien. Het was vroeg donker, dus alle gordijnen waren al dicht. Fatima kleedde zich helemaal uit op haar hoofddoek na, trok haar eerste setje aan (wat ze zelf had uitgezocht), keek even in de spiegel en liep de kamer in. Fatima ging resoluut tussen Karin en de tv staan. Karin deed alsof ze niets merkte, maar zette de tv uit. Pas daarna keek ze bewonderend naar Fatima en haar nieuwe aankoop.

Fatima's volle borsten werden door de bh omhoog geduwd, zodat ze nog groter leken dan normaal. Ze draaide rond en liet Karin haar stevige billen zien, van elkaar gescheiden door slechts een dun draadje stof. Ook haar poesje was alleen bedekt door een klein stukje stof, maar haar zwarte schaamhaar was duidelijk te zien door het doorschijnende materiaal waar haar lingerie van was gemaakt.

Ik keek vanuit de deuropening van Fatima's kamer naar de privé-modeshow die Fatima weggaf aan Karin. Fatima schudde verleidelijk met haar borsten vlak voor Karins gezicht en wiegde verleidelijk met haar heupen en liet haar dikke billen flink trillen en schudden. Daarna liep ze haar kamer in.

Ik pakte mijn cadeautje voor Fatima uit en gaf het haar. Ze hield het voor zich omhoog en keek er naar.

"Wat is dit, zijn dit gaten?", vroeg ze aan mij. "Ja, dat zijn gaten, maar dat hoort zo. Trek maar aan, dan zul je zien waarom die gaten daar zitten", antwoordde ik haar.

Fatima trok de body aan en klikte haar kousen er aan vast en trok de veters vast om haar benen. Ze bekeek zichzelf weer in de spiegel en zag dat haar tepels een stevig stuk uitstaken en helemaal niet bedekt waren, net als haar poesje. Een paar haren glipten door de opening tussen haar benen. Ze draaide zich om en probeerde zo goed en kwaad mogelijk als kon naar haar achterkant te kijken, maar haar hoofddoek, die ze nog steeds ophad, zat in de weg. Ik zei dat ze er fantastisch uitzag. Zelf had ze wat twijfels, maar ik zei dat het enige wat ze misschien nodig had een scheerbeurt rond haar poesje was. Ze was het met me eens, ze vond een beetje haar niet zo erg, maar die haren die nogal oncharmant uitstaken moesten toch maar eens weg.

Toen ze nog met Ali samen was, had ze nooit echt goed voor zichzelf gezorgd op het gebied van uiterlijk, het zat toch altijd verborgen onder vele lagen kleren of lange jurken. De enige die haar poesje heel af en toe zag, was Ali, en zijzelf als ze een douche nam of zich omkleedde. Wat er nou echt tussen haar benen groeide had ze nooit echt in de gaten.

Ik riep naar Karin dat ze maar weer tv moest gaan kijken en dat we nog even bezig waren. Vanuit haar kamer glipte Fatima naar de badkamer. Ik pakte eerst een grote bak en vulde die in de keuken met warm water.

In de badkamer moest Fatima zich uitkleden en op de rand van het bad gaan zitten, met haar benen wijd. Ik zette de bak met water en een scheermesje en scheerschuim tussen haar benen op de bodem van het bad.

Eerst maakte ik de haren een beetje nat en spoot er schuim op, een beetje in het patroon zoals ik het wilde hebben: de schaamlippen vrij en een streepje over de venusheuvel. Daarna scheerde ik voorzichtig alle haren die ik weg wilde hebben eraf en trimde de overige haren kort. Een paar minuten later was Fatima's poesje een stuk gladder en kon ik eindelijk echt zien hoe ze er van onderen uitzag: haar lippen hingen nauwelijks en de klit was al behoorlijk opgezwollen en stak een klein beetje uit.

Nadat Fatima's kutje was geschoren, trok ze haar sexy lingerie weer aan en liep naar Karin. Aan haar voeten had ze een paar van mijn meest sletterige sandalen: hoge hakken en een plateauzool, gemaakt van doorzichtig plastic.

Fatima ging uitdagend voor Karin staan, die met open mond naar haar keek en haar van top tot teen opnam. Fatima boog voorover, zodat haar dikke tieten bijna in Karins gezicht hingen. Ze pakte een borst vast met haar handen en hield de tepel richting Karins mond. Ze bedacht zich geen moment en sloot haar lippen om de keiharde tepel. Fatima sloot haar ogen toen Karins lippen haar tepel aanraakten. Af en toe beet Karin zacht in de harde tepel van Fatima, die dan even kreunde. Ik liep op Fatima af en ging naast Karin op de bank zitten. Fatima bood mij haar andere borst aan en ik aarzelde geen moment en zoog de tepel naar binnen. Fatima genoot en begon steeds hoorbaarder adem te halen.

Opeens werd er aangebeld. Alle drie schoten we een halve meter de lucht in. Voordat Fatima zich had kunnen bedekken had Karin de deur opengedaan en stond Fatima's dochter Malika in de kamer. Haar ogen werden zo groot als schoteltjes toen ze haar moeder zag in haar sexy outfit met mijn hoerige sandalen aan haar voeten en met een hoofddoek op. Fatima wist niet hoe snel ze haar borsten en kruis moest bedekken en zich uit de voeten moest maken. Malika was met stomheid geslagen en Fatima schaamde zich rot en werd knalrood.

Karin probeerde de situatie een beetje te redden door zich voor te stellen aan Malika. Ze keek Karin schaapachtig aan, die zichzelf nog maar een keer voorstelde. Ik fluisterde in haar oor dat we Fatima's dochter eerst maar het hele verhaal moesten vertellen voordat we haar moeder er weer bij haalden. We namen Malika mee naar de bank, gaven haar wat te drinken en gingen aan weerszijden van haar zitten en vertelden het verhaal over haar moeder van A tot Z. Grote delen van het verhaal kende ze al, maar dan in de versie van haar vader en broer en die was niet zo positief over haar moeder. Nadat we alles hadden verteld, bedankte ze ons dat we zo goed voor haar moeder hadden gezorgd. Ze gaf ons een hand, maar ik keek Karin aan en die knikte. Tegelijkertijd gaven we Malika een stevige zoen op haar wangen. Ze giechelde als een klein meisje en omhelsde ons.

Plotseling stond Fatima voor haar, nog steeds gekleed in haar onthullende outfit. Malika keek op en stond op om haar moeder te omhelzen en haar twee zoenen te geven. Daarna nam ze een stap achteruit en bekeek haar moeder kritisch van top tot teen.

"Ze hebben goed voor je gezorgd mama, je ziet er beter uit dan ooit. Je straalt helemaal en het feit alleen al dat je dit durft aan te trekken en ook nog het laat zien... Jullie zijn geweldig, jullie alle drie".

Plotseling, zonder dat iemand het verwachtte of ook maar in de verste verte zag aankomen, pakte Malika haar moeder's hoofd vast en plantte een stevige kus op haar gestifte lippen. Fatima keek haar dochter met grote ogen aan.

"Misschien is het wel erfelijk", giechelde ze. "Ik ben ook lesbisch mama, maar ik heb nog geen vriendin, en ik heb ook nog nooit seks gehad met een meisje, maar wel een paar keer met een meisje gezoend. Toen wist ik het. Ik heb je altijd al mooi gevonden mama, ook al vond je dat zelf misschien niet altijd".

Met deze woorden dook Malika weer op haar moeder's lippen. Dit keer was de kus met veel meer passie en zowel Fatima als Malika sloten hun ogen en gingen helemaal op in hun zoen. De vrouwen pakten elkaars hoofden vast en trokken elkaars lippen nog dichter naar elkaar toe.

Langzaam ging Malika met haar rechterhand omlaag, totdat ze bij de billen van haar moeder was aangekomen. Ze kneep in de rechterbil van haar moeder, terwijl hun lippen nog steeds innig versmolten waren. Dit kon Fatima niet over haar kant laten gaan en pakte met haar beide handen haar dochters kleine kontje vast. Fatima verbrak de kus en draaide Malika om. Ze liet haar voorover buigen, deed haar rok omhoog over haar rug en schoof haar slip omlaag. Met haar blote billen stond Malika voorovergebogen voor haar moeder. Fatima haalde uit met en met een stevige tik kwam haar hand op de rechterbil van haar dochter, die gelijk een rode afdruk achterliet. Malika gilde even maar vroeg haar moeder om door te gaan. Ondertussen trok ze haar vest, shirt en bh uit. Haar kleine borsten waren stevig en hingen nauwelijks en haar lichaam was slank en getraind.

Malika kreeg nog een klap op haar achterwerk. Na een paar tikken was haar hele kont vuurrood en haar poesje drijfnat, vocht droop over haar benen in haar laarzen. Fatima vond het genoeg en eiste dat haar dochter zich zou uitkleden voor haar moeder. Malika aarzelde geen moment en een paar tellen later had ze alleen nog haar sokken aan. Haar poesje was gladgeschoren en haar kleine borsten zagen er aantrekkelijk uit, ze pasten precies bij haar tengere lichaam. Lichamelijk was Malika ongeveer het tegenovergestelde van haar moeder, die stevig was en grote borsten had, maar aan hun gezichten kon je goed zien dat het moeder en dochter waren: de kleur van de ogen en de vorm van de mond en ogen waren precies hetzelfde.

Fatima gebood haar dochter te gaan zitten op de bank, waar wij nog steeds zaten. Fatima zei dat wij Malika's benen moesten spreiden en haar stevig vasthouden. Fatima kleedde zich uit, schopte mijn sandalen aan de kant en ging op haar knieën zitten, vlak voor haar dochter's drijfnatte spleet. Met gulzige halen likte ze al het vocht op. Malika kronkelde van genot, maar haar moeder toonde geen genade en likte steeds sneller.

Met twee vingers drong ze bij haar dochter naar binnen. Malika gilde even en Fatima trok haar vingers terug. Er zat een druppeltje bloed aan. Fatima likte het bloed op en stak haar tong uit, zodat Malika ook kon proeven. Karin keek me even aan en haar ogen glansden van opwinding.

Fatima was nog niet klaar met haar kleine meisje en dook weer op haar poesje. Met haar tong schoot ze vakkundig over de opgezwollen klit en met twee vingers masseerde ze haar dochters liefdestunneltje vakkundig. Na een paar minuten kromde Malika haar rug en kreunde lang. Ik zag dat er een vloedgolf uit haar poesje kwam, zodat de bank, de vloer en ook haar moeder behoorlijk nat werden. Fatima keek eerst Karin aan en toen mij en straalde.

Malika lag na te hijgen van haar vermoedelijk eerste orgasme. Karin en ik stonden op en kleedden ons uit. Ik liep naar de slaapkamer en kwam terug met mijn armen vol speeltjes en glijmiddel. Ik gooide alles op de tafel die voor de bank stond en pakte een dubbele dildo uit de stapel. Fatima ging op de bank zitten en zei tegen haar dochter dat ze tegenover haar moest gaan zitten met haar benen gespreid. Ik schoof de dildo eerst bij Malika naar binnen en daarna kroop Fatima dichterbij. Met de hand waarmee ik de dildo vasthield bewoog ik hem heen en weer, steeds sneller. Omdat Malika al was klaargekomen, was ze een stuk gevoeliger dan haar moeder, dus kwam ze al snel weer klaar. Niet lang daarna, geholpen door de tong van Karin, kwam ook Fatima heftig klaar. Haar heupen schokten op en neer en haar mond ging open en dicht, maar zonder geluid te maken.

Nu was het onze beurt. Ik maakte de dubbele dildo zo goed mogelijk schoon, deed er wat glijmiddel op en ook wat op onze poesjes en schoof de dildo bij Karin naar binnen. Het ging makkelijker dan ik dacht, want Karin was al behoorlijk nat. Ikzelf ook trouwens. Fatima likte Karins klitje en Malika likte, na wat aanwijzingen, mijn klitje. Het was hemels! Niet kort daarna schoten er bliksemflitsen door mijn hele lichaam en ik zag sterretjes. Ik liet me achterover vallen en genoot van het geweldige gevoel. Karin deed hetzelfde.

Omdat we allemaal moe waren, mocht Malika bij ons blijven slapen. En dan te bedenken dat ze alleen maar even hallo kwam zeggen! Die nacht waren we te moe om nog iets geils te doen, maar ik weet zeker dat Malika nog vaak mag langskomen, en als Fatima haar eigen stekje heeft zullen we vaak bij haar langsgaan.

Epiloog:

Malika is samen met haar moeder op huizenjacht gegaan, dat verdubbelde hun kans op een leuk huisje bijna. Ook is Fatima zonder al te veel problemen ingeloot voor geneeskunde.

Inmiddels hebben ze al een paar leuke huizen kunnen bekijken, maar zijn ze is tot nog toe steeds net buiten de boot gevallen. We weten zeker dat het hun binnenkort zal lukken. Malika komt haar moeder vaak opzoeken, maar heeft wel sinds kort een vaste vriendin. Gelukkig is haar vriendin net zo ruimdenkend als Malika en haar moeder, dus heftige seks gegarandeerd.

We hebben Fatima, Malika en haar vriendin een keer meegenomen naar een fetisj-feest voor lesbo's. Allemaal waren we in het leer en Fatima had voor de gelegenheid een leren hoofddoek om en een lang leren gewaad met grote splitten aan alle kanten, met alleen hoge laarzen er onder aan. Later vertelde ze ons dat ze die avond nog nooit zo vaak en zo heftige seks had gehad en ontelbare keren was klaargekomen.

Onlangs heeft ze eindelijk een huisje gekregen. Er was ruimte genoeg voor haarzelf, Malika, de vriendin van Malika en de nieuwe vriendin van Fatima, ook een Marokkaanse. Met z'n vieren wonen ze nu in een 4-kamerappartement aan de rand van het centrum en hebben het heel erg naar hun zin. De vriendin van Fatima is een schat en even ruimdenkend als wij. De orgieën die we inmiddels hebben gehad, zijn niet meer op de vingers van twee handen te tellen.

Fatima is inmiddels klaar met haar opleiding en is cum laude geslaagd. Ook op het gebied van de liefde en sociale contacten heeft ze niets te klagen: samen met haar vriendin en met hulp van ons heeft ze een stichting opgezet die als doel heeft homoseksualiteit onder moslims uit de taboesfeer te halen en homoseksuele moslims een veilige plek te bieden als ze uit de kast willen komen of hen op te vangen als ze al uit de kast zijn gekomen maar hun directe omgeving dit niet accepteert. De stichting organiseert diverse praatgroepen en kan mensen doorverwijzen naar professionele psychische hulp, mocht dat nodig zijn. Ook voor onderduikadressen, in het ergste geval, kan worden gezorgd. In zo'n geval wordt er ook direct contact met de politie en justitie gezocht.
Fatima doet de PR en diverse promotionele activiteiten die daarmee samenhangen, haar vriendin is directeur van de stichting; Malika en haar vriendin, die Nederlandse is maar in een streng gelovig milieu is opgegroeid, leiden praatgroepen. Karin heeft weinig tijd maar helpt mij waar ze maar kan met de administratie en de financiën. De stichting heeft inmiddels afdelingen in alle grotere steden en krijgt jaarlijks vele miljoenen subsidie van zowel overheden als particulieren.

Fatima heeft me vaak bedankt voor alle steun en zorg die we haar hebben gegeven toen ze het moeilijk had met Ali, die helemaal uit beeld is verdwenen. Ze ziet hem nooit meer, het schijnt dat hij is verhuisd en nu samenwoont met zijn nieuwe vriendin, ergens aan de andere kant van het land. Haar zoon ziet ze af en toe, maar heeft niet zoveel contact met hem. Wel is hij pas geleden afgestudeerd, heeft zijn vriendin, die zwanger is, ten huwelijk gevraagd en heeft een goede baan gevonden, dus Fatima is erg trots op hem. Malika is bijna klaar met haar studie en is nog steeds samen met haar vriendin. Nadat ze allebei afgestudeerd zijn willen ze gaan trouwen en willen samen een kind krijgen of adopteren.

Fatima en haar vriendin zijn door hun werk rijk geworden, ook al gaat veel van het geld dat ze krijgen naar hun stichting; toch houden ze zoveel over dat ze zichzelf een leuk salaris kunnen geven. Met dit geld hebben ze een schitterend huis kunnen kopen net buiten de stad. Voor Malika en haar vriendin hebben ze een leuk appartementje net buiten het centrum gekocht, zodat ook zij er voorlopig warmpjes bij zitten.

Wij zijn nog steeds getrouwd en hebben inmiddels al twee kinderen, een jongetje en een meisje. Omdat ik het meeste thuis ben, heb ik ze 9 maanden lang bij me gedragen en zorg ik het meeste voor ze. Dat wil uiteraard niet zeggen dat Karin geen goede moeder is, in tegendeel: de kinderen houden evenveel van haar als van mij en zeggen dit ook regelmatig. Het zijn zulke schatten.

Fatima en haar vrouw en Malika en haar vriendin komen regelmatig oppassen zodat Karin en ik kunnen gaan en staan waar we willen als we dat willen. Al deze vrouwen zijn fantastische tantes voor onze twee kleintjes en ze houden allemaal geweldig veel van elkaar.

Ik ben blij dat deze vrouw zoveel jaar geleden in ons leven is gekomen, iedereen is er beter van geworden.
100% (8/0)
 
Categories: Lesbian Sex
Posted by willem3
7 months ago    Views: 541
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
7 months ago
Willem ik heb net je tweede verhaal gelezen en ik ben om.. Je hebt er een grote dan bij ;-)
7 months ago
wat een geniaal verhaal!!! alleen jammer dat ze haar schaanhaar liet bijknippen,HAIRY GIRLS FOREVER!!!