Jonge Godin In De NachtIk lag te woelen in mijn slaap, terwijl ik knipperend met mijn ogen wakker werd, nog half versuft, merkte ik dat mijn donsdeken tot mijn middel naar beneden verschoven was, nog enkel mijn benen bedekkend. Blijkbaar lag ik lichtjes te zweten, want mijn pyjamabroek kleefde klammig aan mijn slanke en gespierde benen.
De wind waaide zachtjes door het openstaande raam en streelde mijn naakte borst. De koelte maakte dat ik toch wat sneller wakker werd en ik probeerde mijn slaapkamer in me op te nemen, ergens klopte er iets niet. Schemerig verlicht door de stralen van de volle maan die door mijn openstaande gordijnen en venster vielen, zag ik de bekende contouren van mijn slaapkamermeubilair opduiken, tot ik met mijn ogen naar mijn venster draaide... daar stond ze...

Het maanlicht produceerde een betoverende glans op haar halflange krullende haar, een doorschijnend wit kleedje was over haar rechter schouder ged****erd en hing tot aan haar enkels op de grond. Voor de rest was ze naakt eronder voor zover ik kon zien. Ze leek me tenger en klein van stuk.
Door het invallende maanlicht en haar weelderig krullende haar bleef haar gezicht voorlopig nog verborgen in een niets verhullende schaduw. Mijn ogen gleden langs het verlichtte deel van haar slanke nek, over haar onbedekte linker schouder naar beneden.
Twee kleine welvingen, onder het voor de rest losjes en strak naar beneden hangende kleedje, benadrukken de positie van haar borsten.
Als ik goed kijk, bemerk ik twee donkere vlekken daar waar haar kleine borsten naar voren in het textiel drukken, nog meer afgetekend door de witte stof die glinsterd in het felle maanlicht.
Haar jeugdige uitstraling contrasteerd een beetje met haar ronde en volle heupen die haar kleedje doen uitdeinen ter hoogte van haar middel.
Het benadrukt alleen maar dat deze jonge schoonheid aan de drempel staat van haar vrouwelijke volwassenheid.
Ondanks mijn verbazing en lichte ongerustheid van deze onverwachte aanwezigheid, voel ik een sluimerende tinteling ontstaan in mijn onderbuik.
Als een standbeeld staat ze aan de rand van mijn bed en ik houd mijn adem in op wat er gaat gebeuren.

"Eindelijk heb ik jou gevonden..." spreekt ze aarzelend met een zachte en lichtjes hese stem, waarop ze met een soepele beweging van haar naakte en slanke arm de zorgvuldig geknoopte strik bovenop haar rechterschouder lostrekt. Terstond valt het doorschijnende kleedje rond haar slanke enkels op de grond en onthult haar prachtige jonge lichaam. Ik zie een lichte siddering door haar heen gaan nu het nachtelijke briesje ook meer vat krijgt op haar glanzende huid.
Het binnenvallende maanlicht benadrukt alleen maar de zachte lijnen van haar ontluikende lichaam en ik druk me langzaam op mijn ellebogen wat omhoog zodat de boven kant van mijn rug tegen het hoofd van mijn bed steunt. Zo kom ik in een meer rechtop zittende positie en wacht ongeduldig af wat komen gaat.
Door mijn opwaartse beweging schuift de rand van mijn donsdeken wel verder naar beneden tot aan mijn knieën.
Ik zie hoe mijn onluikende geslacht een bobbel aftekent in mijn pyjamabroek. Een beetje hulpeloos probeer ik mijn groeiende verlangen te onderdrukken.
Tegenstrijdige gevoelens razen door mijn lichaam terwijl mijn ogen langs haar zachte huid glijden naar boven. Doordat ze een kleine stap heeft gemaakt in mijn richting zie ik voor het eerst haar gezicht. Verbaasd merk ik hoe haar zacht glinsterende ogen over mijn naakte bovenlichaam dwalen en onverwijld stoppen bij mijn , in het heldere maanlicht rijzende, mannelijkheid.

"Mag ik..." hoor ik opnieuw haar aarzelende stem, en nog voor ik kan protesteren, heeft ze mijn deken al terug geslagen en stapt ze tussen mijn gespreide benen. Bewonderend kijk ik naar de soepele bewegingen van haar naakte lichaam. Ze beweegt zich vederlicht en plaatst zich op haar knieën, haar dijen strak naast elkaar, tussen mijn benen, waarna ze haar lichaam laat zakken en zo met haar strakke kontje op haar eigen voeten komt te zitten.
Speels kijkt ze me recht in mijn ogen aan. Even lijkt het wel of de wereld stil staat als haar zachte blik zich tot in het diepste van mijn ziel lijkt te boren.
Sensaties die ik nooit eerder ervaren heb raken mijn geest en lichaam terwijl haar ogen weer afdwalen over mijn naakte borst en buik.
Haar ene hand legt ze zachtjes op mijn linker dij. Sensueel strijkt ze zacht met de wijsvinger van haar andere hand langs haar volle lippen, terwijl ze lijkt te overwegen wat ze wilt gaan doen. Ze opent lichtjes haar mond en ik zie het topje van haar slanke vinger zachtjes gekneld tussen haar melkwitte tanden, haar mondhoeken krullen verleidelijk in een stoute glimlach, terwijl haar hand zich verplaatst naar de welving in mijn kruis.
Voorzichtig tastend plaatst ze de palm van haar hand op mijn zachte, half gezwollen, vlees en wrijft er langzaam overheen. Een goedkeurend "Mmmmmmhhhh..." stijgt op vantussen haar lippen.
Aangename prikkels schieten door mijn onderbuik wanneer ik voel dat ze haar slanke vingers er verkennend omheen sluit. Door deze uiterst zachte en gekmakende liefkozing klauwen mijn eigen vingers zich instinctief in mijn matras, ik leg mijn hoofd genietend in mijn nek, en kan een zachte en langgerekte "aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh..." niet onderdrukken.

Haar ogen blijven zicht vastzuigen op mijn groeiende paal, snel grijpt ze met haar fijne handen naar de strik die mijn pyjamabroek gesloten houdt.
Kirrend van opwinding en plezier trekt ze aan beide uiteinden, waardoor mijn broek zich opent en mijn getrimde schaamhaar bloot komt te liggen. door het maanlicht dat binnenvalt is alles zo goed en duidelijk te zien. Eén van haar handen glijdt verlangend over mijn buik, strelend over mijn buikspieren.
Ik zie dat haar ogen de beweging van haar hand volgen terwijl ze glijdend door mijn schaamhaar de stam van mijn overeind springende paal vastgrijpt.
Heerlijk is het gevoel van haar zachte en slanke vingers die even stilhouden rond de aanzet van mijn nog steeds groeiende pik.
Ik zie hoe ze verlekkerd op haar onderlip bijt en me vervolgens met een geile glans in haar ogen weer aankijkt.

"Dat ziet er lekker uit. Mag ik hem proeven?" vraagt ze bijna verlegen.
Ik knik bevestigend. "Je mag zolang proeven als je maar wilt lieverd" antwoord ik met een opgewonden en hese stem.
Hierop buigt ze zich aarzelend voorover naar mijn fier overeind staande lul toe. Door deze beweging en doordat ze nog altijd op haar knïeën tussen mijn benen zit, zie ik haar kontje vanachter haar rug omhoog komen. Twee sexy ronde billetjes gescheiden door de aanzet van haar bilspleet steken nu in de lucht.
Ik geniet van dit sexy meisje dat zo onverwacht en als in een droom in mijn slaapkamer opdook.
Aarzelend zie ik het puntje van haar tong vantussen haar lippen tevoorschijn komen wanneer ze bijna met haar gezicht tot tegen de top van mijn pik aanzit.
Golven van geilheid spoelen door mijn lichaam heen als ze uitgebreid mijn ondertussen maximaal gezwollen eikel begint te likken, eromheen draaiend langs de opgezwollen rand, tot ik zie dat ze haar natte lippen tuit en ze zachtjes omheen mijn dikke eikel laat glijden. Haar ene hand beweegt zachtjes op en neer rond de stam van mijn dik geaderde pik terwijl de andere hand uitgebreid, maar zacht, mijn tintelende ballen masseert. Ik raak in een soort roes wanneer ik zie dat ze haar kaken ritmisch tot kuiltjes zuigt waardoor ze heerlijk op de supergevoelige top van mijn verwende pik begint te sabbelen.
Onbedwingbaar en schoksgewijs beweeg ik mijn bekken naar voor ten gevolge van deze nieuwe sensaties die ze me schenkt.
Langzaam begint ze meer en meer van mijn hete vlees in haar zachte en natte mond te verwerken, telkens weer naar boven komend tot haar lippen nog net achter de dikke knop van mijn eikel gespannen zitten, om vervolgens weer naar beneden te glijden en weer een fractie meer van mijn kloppende paal in haar zalig zuigende mondje te nemen.
Geile zuigende en smakkende geluidjes vullen mijn slaapkamer als bewijs van het plezier die deze bloedmooie jongedame beleeft aan het verwennen van mijn ervaren neukstaaf.
Wanneer ze hem tenslotte voor iets meer dan de helft in haar zalige pijpmond heeft, houdt ze even stil, ik voel haar tong snel over en weer likken aan de onderkant van mijn dikke pik. Eveneens ervaar ik een doffe tegendruk op de top van mijn eikel en besef dat ze hem tot aan de ingang van haar keel heeft verwerkt.
Ook ik houd me stil, ik wil deze lieve geile sexgodin niet f***eren, wil haar zelf laten beslissen om door te gaan of niet.
Lang houd ik dit toch niet meer vol, haar zalige warme en natte mond maken me gek en wanneer ze dan ook nog eens intensiever mijn ballen door haar hand laat rollen voel ik het zaad in mij beginnen bruisen ten teken dat het zijn weg naar buiten wilt inzetten.

Snel duw ik me op mijn handen naar boven zodat ik rechtop kom te zitten en neem haar hoofd vast in haar krullende haar. Zachtjes maar zonder tegenstand te dulden trek ik haar zachte mond van mijn bijna exploderende lul af. Ook zij richt zich op en kijkt me met een verwonderde en vragende blik aan.
"Doe ik het niet goed?" vraagt ze met een pruillipje .
Lachend houd ik haar hoofd tussen mijn handen. "Misschien doe je het wel te goed liefje" en druk mijn lippen op de hare.
Strelend glijden onze natte lippen over elkaar. Likkend ga ik met het puntje van mijn tong bij haar naar binnen en voel terstond dat ze mijn kus beantwoord door haar gladde tongetje over de mijne heen te likken.
We geven ons langzaam over aan een passionele kus. ik sla mijn armen om haar heen en tracht haar dichter tegen me aan te trekken.
Even wordt het moeilijk aangezien ze haar onderbenen vanonder haar billen moet halen, maar uiteindelijk lukt het haar toch om ze langs beide zijden van mijn lichaam heen te spreiden. Vlug en uitermate opgewonden trek ik haar dicht tegen mij aan, haar kleine borstjes drukken tegen mijn borst aan.
Ik voel hoe ze haar benen verlangend om me heen sluit en merk hoe ze genietend in mijn mond kreunt op het moment dat ik haar warme en natte schaamlipjes tegen de onderkant van mijn tegen mijn buik geplooide paal voel drukken.
Nog meer geprikkeld door haar jonge warme lichaam dat ze nu zonder remmingen tegen het mijne aandrukt, begin ik haar nog intenser te kussen. Ook ik kan mijn kreunen en hijgen niet meer bedwingen, terwijl we beurtelings onze hoofden naar links, dan weer naar rechts kantelen, volledig opgaand in onze lippen en tongen die elkaar strelen, zuigen, likken, bijna verzwelgen.
Mijn armen klemmen haar stevig tegen me aan, verstrengeld achter haar rug, de hare zijn rond mijn nek en achter mijn hoofd geklemd.
Ik voel een warme en geile gloed opstijgen uit haar tengere lijf, voel het in mijn borst, schouders, buik... overal waar haar lichaam tegen me aan beweegt... haar zachte dijen die strak rond mijn heupen zitten gekneld... maar meest van al voel ik haar warme en vochtige kruis dat wild en verlangend tegen mijn harde mannelijkheid begint op te rijden. Langzaam voel ik hoe de onderkant van mijn pik en mijn balzak glibberig worden van haar druipende kutlipjes die gulzig er tegenaan worden gedrukt en op en neer over mijn schacht schuiven zonder dat we echt in elkaar schuiven .
Mijn pik staat fier en gulzig rechtop gekneld tussen onze twee genietende lichamen.
Nog steeds met onze tongende monden aan elkaar gekluisterd voel ik hoe haar tengere lichaam meer en meer begint op te spannen. Het tempo van haar ademhaling, gepaard gaande met diepe kreunen en af en toe een gilletje , gaat stelselmatig omhoog en ik merk dat ze zo bijna tegen haar hoogtepunt aanzit.

In een kort moment van zelfbeheersing duw ik haar aan haar heupen een weinig van me af tot ze met haar zachte kontje op de bovenkant van mijn dijen komt te zitten en we ook het gekmakende contact tussen haar lekkende kutje en mijn onderbuik even kwijt zijn.
Met haar handen steunend op mijn schouders, komen we alletwee hijgend weer wat tot rust, maar de zweem van verlangen naar het ultieme genot blijft duidelijk nog tussen ons inhangen.
Ik zie duidelijk op haar knappe gezicht dat ze dicht tegen haar orgasme aanzat, maar nu bij elke ademteug zichzelf weer meer en meer onder controle heeft.
"Waarom...?" vraagt ze me uiteindelijk, maar ik plaats onmiddelijk mijn wijsvinger op haar protesterende lippen.
"sssssssssssssssssssttt... er komt nog, wees maar niet bang" spreek ik haar sussend toe "uiteindelijk wordt ik helemaal de jouwe" knipoog ik haar glimlachend toe, innerlijk blij dat ik mezelf weer wat onder controle had, want bijna had ik me wild en ondoordracht vergrepen aan dit uitzonderlijke lekkere en jonge vrouwtjesdier.

Snel reik ik met mijn armen om haar heen. Verwonderd draait ze haar nek om te zien wat ik achter haar uitricht. Vlug haal ik mijn Pyjamabroek, waarvan de boord nog net boven mijn knieën hangt, vanrond mijn benen en smijt ze op de grond, zodat ik volledige bewegingsruimte krijg.
"Zo, nu kan je niet meer terug" zeg ik speels en trek haar bovenop me terwijl ik me achterover weer op het bed laat vallen. Met een lachend gilletje gaat ze mee in mijn beweging en komt boven op me liggen, haar gezicht een tiental centimeter van het mijne, onze ogen gekluisterd aan elkaar.
Door het verschil in lichaamslengte voel ik hoe haar hete liefdesgrotje op mijn buik rust, haar knieën steunen net naast mijn heupen op het bed.
Verwachtingsvol kijkt ze me aan. "En nu?" vraagt ze uitdagend.
Ik doe alsof ik haar lippen weer wil kussen door mijn gezicht wat dichterbij te brengen. Verlangend zie ik hoe ze haar ogen sluit en lippen lichtjes tuit in afwachting van een kus. Plagend buig ik mijn hoofd echter opzij en plaats mijn lippen zuigend op de zachte gespannen huid van haar nek.
Als resultaat hoor ik een diepe en gelukzalige zucht in mijn oor.
Aangemoedigd door haar "Oh ja... nog..." overlaad ik haar nek met tientallen natte en plagende zoentjes die langzaam afdwalen naar haar borst.
Om die te bereiken leg ik mijn handen rond haar nauwe taille en trek haar langzaam naar boven, terwijl ik op dezelfde positie op mijn rug op bed blijf liggen.
Mijn kussen blijven plagend over en rond haar kleine maar stevige borstjes gaan, rond haar tepels die fier en hard in mijn richting priemen.
Uiteindelijk kan ik toch niet aan dit opwindende uitzicht weerstaan en neem ze één voor één zacht tussen mijn lippen, zuig ze voorzichtig dieper in mijn warme mond waar mijn tong er zalig kan aan likken. Opnieuw hoor ik kleine kreuntjes boven mijn hoofd ten teken dat ze het prima vind wat ik doe met al het lekkers wat haar jonge lichaam me te bieden heeft.

Voorzichtig verplaats ik mijn handen van haar taille naar haar ronde heupen en trek haar verder naar boven, mijn tong likt in kleine kringetjes over de gladde huid van haar buik. Ik voel hoe haar lekkende poesje een geil nat spoor trekt van mijn buik over mijn licht behaarde borst tot aan de aanzet van mijn nek.
Mijn lippen zuigen ondertussen ijverig aan de zachte welving van haar heuveltje, tot net tegen de aanzet boven haar kutje. Ondanks dat we beiden goed weten hoe het nu verder gaat en ook innig verlangen naar dit veelbelovende contact, lukt het voorlopig niet omdat haar bovendijen zo geklemd zitten onder mijn oksels.
Gestuwd door het verlangen om eindelijk haar nog verborgen liefdeschachtje te proeven, duw ik haar knieën maximaal uiteen met mijn bovenarmen. Gewillig en behulpzaam licht ze even haar kontje, zodat mijn brede bovenlichaam en schouders tussen haar dijen door kan glippen.
met mijn schouders nu onder haar zachte billen kan ik eindelijk, welliswaar in het schemerduister, een blik werpen op haar sappige kutje.
Doordat ze met haar benen wijd gespreid boven mijn gezicht zit, zijn haar buitenste schaamlippen als vanzelf opengespert. Ik kan een kreun van verlangen nauwelijks onderdrukken als ik daartussen twee fijne lipjes waarneem, plakkerig en aan elkaar klevend van haar liefdessapjes, die ze ongewild al rijkelijk over mijn lichaam heeft uitgesmeerd. Haar prikkelende en zouterige geur maakt me gek van verlangen.
Voorzichtig neem ik haar weer in haar taille vast en dirrigeer haar naar beneden, richting mijn gezicht.
Gulzig en gek van verlangen glijdt het puntje van mijn tong, langs onder, bij de aanzet van haar lipjes, in haar hete tunneltje en voor het eerst geniet ik van de gekmakende smaak van haar warme lichaam.

Ik proef haar glibberige en warme kutsapjes die over mijn tong in mijn keel stromen. De smaak van haar zachte lichaam doet me rillen van genot.

Verkennend haal ik enkel het puntje van mijn tong op en neer tussen haar klein schaamlippen, net niet tegen haar klitje aan, waarvan het kopje al een beetje vanonder haar kapje uitsteekt. Na wat over en weer gelik blijven haar gezwollen lipjes al vanzelf open staan waardoor de stroming van haar liefdessappen zo mogelijk nog groter wordt.

Dronken van verlangen zuig ik mijn lippen vast op de hare en probeer nog meer van haar heerlijke nectar naar binnen te zuigen. Elke gulp die ik door mijn keel naar binnen slik, doet een geile en warme gloed doorheen mijn rijpe lichaam stromen.

Waar ze eerst nog stil en bijna onwetend boven mijn gezicht zat, voel ik hoe ze langzaam mee begint te bewegen op het ritme van mijn likkende tong en zuigende lippen. Ik probeer haar wat te sturen door mijn sterke handen op het zachte vlees van haar kontje te plaatsen en haar zo met lichte dwang te bewegen naar de positie die ik wil. Door haar zachte dijen die meer en meer om mijn hoofd klemmen, hoor ik boven mij slechts het gedempte geluid van haar ademhaling en kreuntjes die steeds sneller en luider gaan naarmate haar geilheid stijgt.

Uiteindelijk kantel ik haar bekken wat naar voor, zodat ik mijn speelse tong dieper en dieper in haar jonge kutje kan duwen. Langzaam maar gestaag duw ik doorheen haar strak gespannen kutvlees. Elk spiertje binnenin haar liefdesgrotje wordt uitgebreid gelikt en gestimuleerd vooraleer ik weer een centimeter dieper ga. Met draaiende en krullende bewegingen van mijn tong win ik steeds meer terrein diep in haar smachtende lichaam tot ik uiteindelijk het maximale bereik van mijn tong heb benut. Langzaam begin ik mijn draaiende likbewegingen diep in haar wijder en ruimer te maken om zo haar kutje wat op te rekken en me wat meer speelruimte te geven.

Een ritmisch "Oh... oh...oh...oh...oh...aaaahhh... oh...oh..." klinkt boven mijn hoofd en ik voel dat ze van geilheid met haar ene hand ongecontroleerd door mijn haar woelt. Wanneer ik mijn ogen open om haar gezicht te zien, steunt ze met de andere hand tegen de muur boven mijn beddenhoofd.

Haar gezicht is vertrokken in een grimas van genot, haar ogen gesloten, haar mond afwisselend ver geopend om haar genot uit te schreeuwen om vervolgens haar lippen op elkaar te persen en een diepe kreun te produceren.

Ik voel dat mijn pik keihard is, ik voel haast mijn pompende hart kloppen in de bijna pijnlijke gespannenheid van mijn neukpaal. Zo enorm word ik opgewonden door de sexuele beleving van deze geile jongedame.

Uiteindelijk verplaats ik mijn mond, zuig mijn lippen vast rond haar sidderende klitje en laat het puntje van mijn tong hard en snel over haar genotsknopje op en neer gaan.

Onmiddelijk gaat ze over de schreef, ik voel haar lichaam ongecontroleerd schokken bovenop mijn gezicht, ze gaat zo wild tekeer dat ik mijn handen stevig in haar kontje moet vastgrijpen om met moeite mijn tong en lippen op haar klitje te houden. Wild rijdt ze met haar onderlichaam tegen mijn gezicht aan vragend om meer, haar kutvocht stroomt ondertussen rijkelijk van mijn kin, langs mijn nek op de bovenkant van mijn borst.

"Ohhhh god... jaaaaaaahhhh...ik kommmmmmmmm...jahhhh... gggghhhhhrrrrr...jah... jah...jah..." kreunt ze diep vanuit haar keel, op het ritme dat haar lichaam schokkend doorheen haar orgasme raast. Ik wil niet stoppen, zo'n explosie van genot heb ik zelden meegemaakt, en laat mijn tong nog eens extra diep in haar kutje glijden, likkend en draaiend, het puntje van mijn neus drukt nu tegen haar klitje aan "Ooooohhhhhh...oh...oh...jahh... aaaaaaaaaaa... het blijft maar komen!!!...stopppppp...stop!... asjeblieft... ik kan niet meer!!! hoor ik haar smekend boven me roepen.

Het is sterker dan mezelf, nog even blijf ik in haar strak gespannen neukschachtje ronddraaien, tot ik voel dat ik door een gebrek aan adem haar moet loslaten...

Ik duw haar stevig van mijn gezicht vandaan, door haar stromende sappen glibbert haar kontje makkelijk over mijn reeds eerder besmeurde borst naar beneden tot ze op mijn buik tot rust komt.

Slap voorovergebogen leunt ze op mijn hijgende lichaam, mijn gezicht zit tussen haar op en neer gaande borstjes, haar hoofd net boven het mijne, haar gezicht in mijn kussen gedrukt.

Terwijl ik voel hoe ze de tijd neemt om weer tot zichzelf te komen, streel ik liefkozend over haar rug die nat is van haar zweet. Mijn sterke ervaren vingers strelen door haar haren tot ik zacht haar kaken vastneem en haar hoofd optil tot ik haar kan aankijken. Gelijktijdig duw ik me op mijn hielen nog wat naar boven, tot mijn nog steeds stijf omhoog staande lul vast komt te zitten tegen haar kontje.

Zelden heb ik een meer voldane en genoegzame glimlach gezien op zo'n knap gezicht. De twinkeling in haar ogen getuigt van een mengelmoes van blijdschap, tot rust gekomen geilheid, verwondering, dankbaarheid en vele andere dingen die gelukzalige rillingen doorheen mijn lichaam doen lopen.

Ik kan het niet laten om mijn lippen weer zacht op de hare te drukken, en ze beantwoordt schuchter mijn zoen alsof ze beschaamd is over haar uitbundige genieten van daarnet. Ik houd mijn lippen lang op de hare, geen wilde tongen deze keer, neen, gewoon genieten van een intiem en teder moment van twee paar warme lippen die zacht tegen elkaar aandrukken, en het is alsof we het allebei zo altijd gewild hebben.

Strelend gaan haar vingertoppen ondertussen over mijn gezicht, de mijne glijden zacht en teder over haar rug en kontje. Het nog steeds aanwezige nachtelijke briesje dat door mijn open raam naar binnen waait zorgt voor een aangename verkoeling van onze verhitte lichamen. Na een vijftal minuten zo gelegen te hebben, duwt ze zich van me af en haar ogen bestuderen aandachtig mijn gezicht. Verward vraag ik me af wat er door haar mooie kopje gaat, maar de stilte blijft aanhouden, en net toen ik het haar zelf wil vragen...

"Ik wil je diep in mij." zegt ze zacht maar zelfverzekerd "ik wil je helemaal de mijne voelen, tot je diep in me spuit."

Haar verlangende toon samen met haar zachte stem doet de adrenaline weer doorheen mijn lichaam razen.

Ik wil me oprichten om aan haar uitgesproken verlangen te voldoen, maar ze drukt me met haar beide handen op mijn schouders weer achterover op mijn bed.

Ik kijk haar verwonderd aan, maar nu is zij het die de leiding neemt. Alsof haar net ervaren genot haar zelfzekerder heeft gemaak in ons liefdesspel, heft ze haar kontje omhoog tot haar bekken recht boven mijn opgerichte pik komt te staan.

"Wacht..." probeer ik aarzelend en maak aanstalten om mijn handen tussen haar dijen te begeven om mijn staalharde geslacht in de richting te leiden van haar gloeiende en sappige ingang.

"Nee!!" en ze grijp kordaat mijn handen en duwt ze langs beide zijden van mijn lichaam opzij. Vervolgens grijpt ze opnieuw mijn schouders vast om zo houvast te vinden en op me te steunen.

Ik zie hoe ze haar rug kromt en spelenderwijs haar bekken kantelt om haar kutje naar mijn fieropgerichte eikel te leiden. Ze legt haar hoofd in haar nek en ik zie dat ze haar ogen sluit alsof ze puur op het gevoel wilt afgaan.

Als ik plots een lichte, natte en warme druk op mijn supergevoelige eikel voel zie ik hoe ze sensueel op haar onderlip bijt ter bevestiging dat ze goed zit, alsof ze zich voorbereidt op het aankomende gevoel.

Nog even beweegt ze zachtjes op en neer om zich te vergewissen dat mijn pik wel echt op de plaatst zit waar ze hem hebben wilt, zo ook mijn eikel smerend met haar glibberige kutlipjes.

Als ze langzaam naar onder zakt voel ik haar hete en natte kutspiertjes gekmakend traag over elk ribbeltje en stukje vlees van mijn kloppende paal schuiven.

Ze voelt supernauw aan, maar door haar uitermate gesmeerde kutwanden schuift ze zomaar tot over de helft van mijn dikke neukstaaf.

Een onbeschrijflijk gevoel raast door mijn onderlichaam als ik zie dat ze nog even haar moed bijeenraapt en nog verder naar beneden drukt.

Een kort en benauwd kreuntje stijgt op uit haar keel en de nagels van haar slanke vingers klauwen in het vlees van mijn schouders

Ik trek haar dicht tegen me aan en sla liefkozend mijn armen strak om haar heen en houd haar zo even stil vast. Eens de eerste sensaties van ons één worden voorbij zijn, vleit ze haar gezicht in de holte van mijn nek net onder mijn kin.

Ik geniet van haar weelderige krullen die mijn gezicht, nek en borst strelen.

Langzaam begin ik uiterst voorzichtig met mijn heupen te draaien om zo het gevoel te verhogen in mijn pik die stevig verankerd zit in haar hete lichaam.

Onmiddelijk reageert ze op de beweging in haar kutje door haar zachte maar gulzige lippen weer op de mijne te drukken. Haar zachte tong glijdt weer in mijn mond en proeft daar de smaak van haar eigen kutsappen die nog in overvloed aanwezig is.

Langzaam wordt het tempo van onze elkaar strelende tongen weer opgevoerd.

Met een diepe kreun voel ik hoe ze met kleine beweginkjes haar onderlichaam op en neer begint te bewegen. Ze jaagt mijn geilheid weer naar de top en ik kan het me niet laten, om haar kontje stevig vast te grijpen om onze neukbewegingen harder te doen gaan.

Ik voel hoe ze onze kus even onderbreekt en verlangend maar speels op mijn onderlip bijt, genietend van de nieuwe sensaties die door mijn in en uitgaande genotstaaf doorheen haar lichaam gaan.

Ik besef dat ik dit niet lang kan volhouden. Het intens geile gevoel dat ik heb telkens haar strak gespannen lipjes op en neer over de schacht van mijn harde pik schuiven, maken me gek en doen me onstuitbaar naar een hoogtepunt draven.

Als een voleerde amazone zit ze ondertussen op me te wippen, onze tongen bedrijven een wilde en passionele dans met elkaar.

Plotseling zet ze zich recht bovenop me, haar mooie billen liggen gespannen langs weerszijden van mijn genietende lichaam. Ik klem mijn handen erop vast om zo een houvast te vinden om me nog harder en sneller in haar te stoten telkens haar lichaam weer daalt om mijn dikke lul in haar op te nemen.

Geil tilt ze haar armen in de lucht en trekt haar wilde bos krullen achter haar hoofd in een staart.

snel verplaats ik mijn handen naar haar stevige tietjes die zo fier vooruit steken en lichtjes mee op en neer bewegen met ons opzwepende neukritme.

Zachte kreunen en gilletjes ontsnappen van tussen haar lippen, terwijl ze steeds sneller en harder op me rijdt.

Ik voel hoe het vocht in haar stomende neukgrotje elke keer naar buiten wordt geperst wanneer mijn forse paal zich weer in haar zachte maar superstrakke kutje boort. Ik voel het warm over mijn goedgevulde ballen tot op mijn matras druipen.

Met een schok valt ze weer vooruit en zoekt steun met haar handen op mijn borst, waarna ze haar gekmakende neuktempo weer hervindt en wild met haar sexy kontje op en neer op mijn bijna exploderende pik inbeukt.

Haar onregelmatige en wilde ademhaling, samen met haar primitieve schokken bovenop mij, verteld me dat haar volgende orgasme als een hete vulkaan doorheen haar verkrampte jonge lichaam raast.

Haar knappe hoofdje beweegt wild op en neer elke keer een volgende golf van extase over haar heen spoelt.

Ook ik voel mijn warme zaad bruisen in mijn gespannen ballen, klaar om zich een weg te zoeken doorheen mijn kloppende pik.

"Oooooh...Cyriel!!...zzaaaalig ... nog...even...hou...jaaahh...vol...oh..., ... jah spuit me vol!!! Ik wil het voelen...mmmmmm..." kreunt ze hijgend.

Haar kutje knijpt zo mogelijk nog harder in mijn op en neer wippende neukpaal en dwingt me tot een massieve explosie.

Juist voordat ik mijn hete zaad doorheen mijn pik voel spuiten, lijk ik te beseffen dat ze zo net mijn naam heeft geschreeuwd. Verdwaasd en volledig in beslag genomen door mijn aanstormende orgasme kan ik nog net uitbrengen " Je naam!!!... zeg me je naam, ...aaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh!!"

Waarop mijn kolkende en kleverige zaad zich als een uitbarstende vulkaan doorheen de volle lengte van mijn verkrampende paal naar buiten spuit.

Primitief en schoksgewijs beweegt mijn onderlichaam terwijl mijn klaarkomende pik gulpend de inhoud van mijn samentrekkende ballen ledigt.

Terwijl ik uitgeput weer tot mijn zinnen kom, merk ik verbaasd dat ik helemaal alleen in mijn slaapkamer ben.

Nog net voordat mijn ogen van zalige vermoeidheid toevallen, zie ik striemen van wit zaad, op mijn buik en borst, glinsteren in het volle maanlicht...
100% (2/0)
 
Posted by willem3
1 year ago    Views: 570
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
Een heerlijke droom.