KatjaJe komt niet vaak mensen tegen die hun naam eer aandoen, maar bij Katja was dat zeker het geval. Ze was als een katje, een jonge poes: Soepel, lenig, lief, aanhankelijk. Ik leerde haar kennen toen ze 12 was en met haar moeder naast ons kwam wonen in het flatgebouw. Het was een flat, waar mensen woonden die het niet breed hadden en Katja en haar moeder hadden het zeker niet breed. Haar moeder was onlangs gescheiden van haar vader en dat was nogal een onvriendelijke scheiding geweest. Vader weigerde, voorlopig, alimentatie te betalen en aangezien een uitkering niet zoveel geld binnenbrengt elke maand, waren Katja en haar moeder gedwongen geweest, het eerste goedkope huis wat hen werd aangeboden, aan te pakken.

Zelf woonde ik al drie jaar in deze flat. Ik was op dat moment 22 jaar en was op mijn zeventiende het huis uitgeschopt door mijn vader, omdat ik teveel lol maakte en daar op een gegeven moment zwanger van thuis was gekomen. Een abortus had daar een einde aan gemaakt, maar diezelfde abortus had mijn relatie met mijn ouders volkomen stuk gemaakt. Ik was zonder diploma van school gegaan, had met moeite een baantje gevonden en was in deze flat terechtgekomen, waar ik woonde, terwijl ik probeerde mijn leven weer op orde te krijgen. Dat was echter niet eenvoudig omdat ik weinig verdiende en dus weinig geld overhield om bijvoorbeeld een cursus te gaan volgen. Ik was echter vastbesloten om mijn leven beter te krijgen.

De dag dat Katja en haar moeder in mijn leven kwamen, herinner ik me als de dag van gisteren. Het was november, het sneeuwde en ik had het koud. De flats waren slecht geïsoleerd, slecht warm te krijgen en ik liep de hele dag al met een wollen trui, wollen sokken en mijn handen in mijn mouwen getrokken. De enige manier om warm te worden was door thee te drinken (of alcohol) en dus stond de hele dag de ketel op het fornuis en moest ik drie keer per uur plassen door de vele thee die ik naar binnen goot.

Dus toen de bel ging had ik weinig zin om open te doen. Een open deur betekende koude lucht naar binnen. Maar ja, je laat mensen ook niet in de kou voor de deur staan, dus na wat wikken en wegen trok ik toch de deur maar open. Voor de deur stond een meisje en ik had nog nooit zo'n mooi meisje gezien. Ik schatte haar een jaar of 13. Ze was lang, minstens 1.60, met kastanjebruin haar, blauwe ogen en een schattig mopsneusje. Haar gezicht was rood van de kou en ze huiverde in haar winterjas, die toch van goede kwaliteit was. Voordat ze iets kon zeggen trok ik haar naar binnen en deed de deur dicht.

“Sorry, maar anders wordt het hier zo koud,” zei ik en ze glimlachte bleekjes.

“Ik ben Katja,” zei ze, “Mama en ik zijn hiernaast komen wonen, maar we krijgen de kachel niet aan.”

Een bekend probleem. De ketels in deze huizen waren van een ontwerp van decennia geleden en werden alleen vervangen als ze ontploften.

“Ik ben Nicole,” zei ik en ze glimlachte me stralend toe, alsof ik had verteld dat ik haar geheime toverfee was die haar drie wensen kwam brengen. Haar glimlach maakte de kamer lichter en ik voelde even mijn benen trillen.

“Ik zal even meelopen. Ik weet wel hoe het werkt.”

“Dank je wel,” zei ze beleefd en samen renden we over de gallerij naar de flat naast me, waar het ijskoud was. Haar moeder stond te hoppen (ik kan het niet anders noemen) in de keuken van de kou. De ketel hing in een kast in de gang en ik dook erin, duwde op knoppen, draaide de kranen open en werd beloond met een bevredigend 'whoem' toen de ketel aansloeg.

“Verwacht er geen wonderen van,” zei ik wat zuur, “Maar het zal er in ieder geval warmer door worden. En je kunt douchen en afwassen, zodra het water opgewarmd is.”

“Dank je wel,” zei haar moeder en stak haar hand uit, “Carla.”

“Nicole,” zei ik en schrok van de kou die haar hand uitstraalde, “Kom maar even met mij mee terwijl de boel hier opwarmt. Ik heb hete thee.”

“Oh graag,” zeiden moeder en dochter tegelijk en we renden opnieuw over de gallerij, terug naar mijn flat, die ineens behaaglijk warm aanvoelde na hun huis. We dronken thee en Carla vertelde van haar mislukte huwelijk en haar schaamte dat ze nu hier terecht was gekomen. Katja zat stil op de bank naast haar moeder en mijn ogen bleven afdwalen naar haar leuke snoetje. Ik vroeg me plots af of mijn kind er zo uit kon hebben gezien.

Carla en Katja waren niet snel weg uit de flat en mijn eigen vertrek duurde ook langer dan ik gepland had. Drie jaar later woonden we nog steeds naast elkaar en kenden we elkaar door en door. Carla had moeite met het vinden van een baan en toen ze er eindelijk één gevonden had, betaalde die zo slecht dat ze er precies de huur en de lasten van kon betalen, wat geld over had voor eten en voor af en toe kleren voor Katja of zichzelf. Haar ex bleef dwarsliggen en de juridische molens maalden langzaam.

Katja schoot in die drie jaar in een groeistuip. Zeker toen ze 14 was, leek het wel of je haar per dag zag veranderen. Ze werd niet veel langer, maar ze vulde aardig uit. Haar lichaam veranderde van meisje in ontluikende vrouw en haar houding veranderde mee. Maar ze bleef die katachtige trekjes houden, die haar zo aantrekkelijk maakten en ze bleef dat leuke, lieve, aardige meisje. Ze begreep de situatie volledig, stelde geen eisen aan haar moeder en schikte zich in haar situatie. Ze accepteerde, dat ze geen merkkleding kon dragen en dat er geen dure vakanties in zaten.

Katja gaf me een vreemd gevoel. Ik wist niet wat ik ervan moest denken. Als ik haar zag was ik blij. Als ze er niet was, miste ik haar. Ik hield ervan om naar haar te kijken als ze bij me aanwipte en ik hield van de geur die ze achterliet als ze weer naar huis was. Ze was ook een lust voor het oog, vond ik. Haar vrouwelijke vormen groeiden en ik vermoedde dat ze de nodige harten wel zou breken de komende jaren.

Mijn eigen liefdesleven was al net zo succesvol als mijn echte leven. Ik zag er niet slecht uit, vond ik zelf, maar ik had een man niets te bieden. En dus had ik af en toe een one night stand, soms een vriendje voor een paar weken, maar een vaste relatie lukte me niet. Ik was inmiddels 25 en begon de moed een beetje op te geven. Tot die dag in mei, vlak voor mijn 26e verjaardag, toen Carla ineens voor mijn deur stond, met glanzende ogen.

“Het is erdoor,” zei ze. Ik had geen idee, waar ze het over had.

“De alimentatie. Hij heeft betaald.”

Ze barstte in tranen uit en ik nam haar in mijn armen. Ik was blij voor haar. Het betekende, dat ze weg kon, dat ze een normaal huis kon zoeken en niet meer elke cent hoefde om te keren. Die avond haalde ze Chinees en toen Katja naar bed was, trokken we een fles wijn open en zijn heerlijk dronken geworden. Pas de dagen erna realiseerde ik me, dat het ook betekende, dat ik Katja minder vaak zou zien.

“Ik zal jullie vreselijk missen,” zei ik een paar dagen later tegen Carla en ik voelde mijn ogen tranen.

“Hoezo?” vroeg ze, met een vreemde schittering in haar ogen.

“Als je verhuisd bent,” zei ik wat ongeduldig. Carla keek me onderzoekend aan en keek toen naar haar dochter.

“Zullen we het dan maar vertellen?”

Ik keek van de een naar de ander.

“Wat vertellen? Je wilt toch niet zeggen dat je gewoon in deze dump blijft wonen, he?”

Carla schudde haar hoofd.

“We hebben een heel leuk huis gevonden, niet te duur ook. Het is geen Blaricum, maar het is beter dan deze flat. We verhuizen over 6 weken. En we willen graag dat jij meegaat.”

Ik wist zeker dat ik het verkeerd verstaan had.

“Watte?”

“Dat je bij ons komt wonen. Daar hebben we allemaal voordeel van. We kunnen de kosten delen, waardoor we per maand wat geld overhouden, jij kunt weg uit deze gribus en vooral: we kunnen samen voor het huishouden zorgen.”

“Maar...”

“Wil je niet?” vroeg Katja en ik zag haar lip een beetje trillen.

“Lieve schatten...”

Meer kon ik niet uitbrengen voordat mijn waterlanders begonnen te stromen. Dit was het liefste dat iemand ooit voor me gedaan had. Ze hadden het al helemaal uitgezocht. Ik zou bij hen komen inwonen op kamers, zogenaamd, maar in werkelijkheid voegden we onze huishoudens gewoon samen. Ik betaalde per maand een deel van de huur en van de vaste lasten en van de inkopen en de rest konden we apart op spaarrekeningen zetten. Tot diep in de nacht hebben we zitten praten en ik was nog nooit twee mensen zo dankbaar geweest als deze twee. Ik ben die avond verschrikkelijk dronken geworden, voor het eerst in jaren en de volgende dag zei ik mijn huur op per eerste van de volgende maand en begon dozen te verzamelen om mijn spullen te verhuizen.

Carla gebruikte haar ontvangen geld verstandig. Ze zette een deel apart, zodat ze zich geen zorgen hoefde te maken over kosten voor Katja en de rest gebruikte ze deels voor de aanschaf van tweedehands meubelen. Via de Kringloopwinkel en Internet zag ze kans het hele huis in te richten voor een heel bescheiden bedrag. Het was niet allemaal nieuw of heel, maar het zag er keurig uit en we konden in de loop der tijd altijd andere meubels kopen.

Het was een leuk huisje, dat ze gekregen had. Voldoende ruimte voor drie vrouwen om een eigen kamer te hebben en toch knus genoeg om een gevoel van samenwonen te hebben. Het was goed geïsoleerd, het had een werkende CV-ketel en warm water voorziening en al stond het in een wat mindere buurt, het was vele malen beter dan onze flats. We hadden aardige buren, een echte volksbuurt, waar de buren elkaar hielpen. Zeker als die buren drie arme hulpeloze vrouwen waren <kuch kuch>. We haden dan ook niet te klagen over hulp bij sc***deren, behangen en zelfs ons minieme tuintje werd met behulp van stevige buurmannen onder handen genomen.

Zodra we ingericht waren, gaven we een barbecue voor de mensen die geholpen hadden en binnen de kortste keren waren we volkomen geaccepteerd. Katja vertelde met glimmende ogen dat de buurtroddel was, dat Carla en ik een lesbische relatie hadden en dat Katja het kind uit één van onze huwelijken was. Hoe ze erbij kwamen wisten we niet, want we zoenden elkaar niet, liepen niet hand in hand over straat en gedroegen ons duidelijk niet lesbisch. Maar we vonden het wel best. Het voorkwam ongewenste aandacht van vrijgezelle buurmannen.

Wat gewenste aandacht betreft, die was ook niet overweldigend. Ik merkte, dat ik het veel leuker vond om 's avonds met een goed boek op de bank te kruipen of achter de PC te zitten of een leuke film te kijken dan om uit te gaan. Bovendien merkte ik, dat ik van mijn magere salarisje iets overhield elke maand en ik zag dat als de kans om mijn leven te verbeteren. Dus startte ik een avondcursus om alsnog mijn diploma middelbare school te halen en ontdekte, dat ik leren zelfs leuk vond. Binnen een jaar had ik mijn VWO-diploma op zak en was ik met twee andere cursussen begonnen.

Katja werd dat jaar 16 en we gaven een Sweet Sixteen party voor haar. Ze was een populair meisje en er kwamen een heleboel jonge mensen zodat ons huisje en tuin uitpuilden en de hele buurt kon meegenieten van de vrolijkheid. Carla en ik voelden ons jong genoeg om gewoon mee te doen en we dansten met diverse jongens, maar roddelden ook in hoekjes met meisjes over jongens en hadden lol voor tien. Ik dronk die avond een glaasje teveel en aan het eind van de avond toen het merendeel van de gasten al weg was, vond ik mezelf in de zijkamer waar we de dansvloer hadden, intiem dansend met een jongen van een jaar of 17. Hij heette Peter en die nacht heb ik mijn eerste maagd ontmaagd.

Voor een maagd deed hij het overigens niet slecht en toen ik die ochtend wakker werd was het met een loom gevoel van bevrediging en tevredenheid en een zacht tintelend lichaam. Carla en Katja hadden er niets van gemerkt, dacht ik en Peter was weg voor dat we allemaal naast ons bed stonden. De ochtend besteedden we aan het opruimen, schoonmaken en afwassen en toen verdween Katja naar haar oma en bleven Carla en ik alleen achter. We ploften op de bank en keken elkaar aan.

“Ze wordt groot,” zuchtte Carla, “Valt me mee dat we nog geen vriendjes over de vloer hebben.”

“Of vriendinnetjes,” grinnikte ik en ze keek wat verschrikt.

“Denk je dat...?”

“Welnee,” zei ik, “Maar tegenwoordig weet je niks zeker.”

“Jij hebt je trouwens ook wel vermaakt, begrijp ik?” zei Carla met een wetende blik en ik voelde me blozen.

“Hoe weet je dat?”

“Nou, jullie waren niet echt geluidloos,” lachte ze en ik werd nog roder.

“Joh, geeft niks. Moet kunnen. Hoe was hij?”

“Lekker,” flapte ik eruit, “Hij was onervaren, dus ik kon hem helemaal kneden naar mijn wensen.”

“Het is je aan te zien,” zei ze een beetje jaloers, “Je gloeit helemaal.”

Ik keek opzij.

“Wordt het voor jou ook niet weer eens tijd om een beetje op jacht te gaan?” vroeg ik plompverloren, “Hoe lang is het geleden dat je een man hebt gekust, laat staan... euh.. je weet wel?”

Nu was het Carla's beurt om rood te worden, maar ze was eerlijk genoeg om antwoord te geven.

“Jaren,” zuchtte ze, “Volgens mij ben ik alles intussen verleerd.”

Ik schaterde het uit.

“Het is net fietsen,” lachte ik, “Vrijen verleer je niet, hoor.”

“Ik weet niet...,” aarzelde ze en ik zag dat ze het meende.

“Kom op, meid,” zei ik, “Vertel: Vrij je wel met jezelf?”

Carla werd zo mogelijk nog roder en ik zag haar worstelen met zichzelf, maar uiteindelijk knikte ze.

“Soms.”

“Dan weet je toch wat lekker is? Dat kun je overbrengen op de man waarmee je vrijt.”

Ze bleef onzeker kijken en tot op de dag van vandaag weet ik niet wat me bezielde. Ik leunde naar haar toe en legde mijn lippen op de hare en kuste haar. Ik voelde haar schrikken en haar handen pakten mijn schouders, maar ze duwde nauwelijks. Integendeel. Haar mond werd zacht en tot mijn verbijstering beantwoordde ze mijn kus en nam hem zelfs over en ging in de aanval. Nu was het mijn beurt om licht in paniek te raken. Wat gebeurde er nu?

“Help,” zei ik zacht, toen ze me losliet, “Wat was dat?”

“Geen idee,” zei Carla, blijkbaar net zo in de war als ik, “Het gebeurde gewoon.”

We keken elkaar aan en giechelden.

“We lijken wel 15 of zo,” zei ik, “Experimenteren met je sexualiteit.”

Carla knikte, boog zich voorover en kuste me opnieuw. Nu was ik beter voorbereid en liet me een beetje gaan, waardoor de verkennende kus ontaardde in een loom, teder duel van onse tongen.

“Wat lekker,” hijgde ze en dook weer op me af. Deze keer voelde ik ook haar handen op mijn rug en trok ze me tegen haar aan. Ik liet me leiden en de tongzoen was deze keer minder loom, minder teder en eisender. Mijn hart sloeg op hol en het kippenvel raasde over mijn lichaam. Ik herkende de signalen van opwinding en voelde de warmte door me heen slaan. Mijn armen sloten zich ook om Carla heen en dicht tegen elkaar aangedrukt zoenden we.

“Heb jij ooit met een vrouw...?” vroeg Carla een eeuwigheid later en ik schudde mijn hoofd. Ze keek me wat onzeker aan.

“Zou je het willen proberen?”

De vlammen kwamen nog steeds uit mijn oren en mijn lichaam was nog steeds in opgewonden modus na de lekkere sex met Peter. Zonder iets te zeggen pakte ik haar hand en sleurde haar mee naar mijn slaapkamer. Ik deed de deur dicht en leunde er met mijn rug tegenaan. Carla stond naast mijn bed en keek wat verschrikt. Ik draaide de deur op slot voor het geval dat en stapte op haar af. Haar ogen bleven groot en een beetje verschrikt, maar toen ik haar zacht kuste, gingen ze dicht en ik voelde haar ontspannen.

“Je slaat wel meteen spijkers met koppen, he?” hijgde ze, toen we elkaar loslieten.

“Ik wilde niet dat je je zou bedenken,” fluisterde ik. Ik bekeek Carla zoals ze daar voor me stond. Ze was op het toppunt van haar fysieke leeftijd: Vol, rijp, sexy. Haar rode haren in grote slagen over haar schouder, haar groene ogen gesluierd, haar rijpe lichaam verpakt in een strakke spijkerbroek en losse trui, haar voeten bloot. Ze zag eruit om op te vreten.

“Waarom zie ik nu pas hoe sexy je bent?” vroeg ik en ze bloosde een dieprood. Ik nam haar gezicht tussen mijn handen en kuste haar. Deze keer kuste ze direct terug en de kus gleed van een teder en zoekend over in een wellustige tongzoen.

“Jezus, een man heeft me nog nooit zo gezoend,” hijgde ze.

“Nog een keer?” vroeg ik en we kusten opnieuw. Haar handen gleden achter mijn rug en kwamen op mijn billen te liggen, waar ze knedende bewegingen begonnen te maken. Het zond rillingen door me heen en genietend kuste ik haar nog dieper, tederder. Ik voelde haar warme borsten tegen me aan drukken en de tepels in mijn lichaam prikken. Zonder de kus te verbreken liet ik mijn handen tussen ons in glijden en maakte de knoop van haar spijkerbroek los. De rits volgde en nu kon ik mijn hand naar binnen laten glijden. Ik voelde het kant van haar slipje en de warmte die haar poesje uitstraalde.

Carla trok zich terug en hijgend keken we elkaar even aan. Tegelijk pakten we de onderkant van onze truitjes en trokken ze over onze hoofden. Ik droeg geen beha, zij wel en haar ogen streelden mijn rondingen, terwijl haar handen zonder aarzelen achter haar rug verdwenen en haar beha losmaakten. Hij gleed langs haar armen en nu zag ik haar borsten. Ze waren wit, met sproetjes en harde, rode tepels. Ze hingen licht omlaag, meer door hun formaat dan doordat ze slappe borsten had.

Carla's handen grepen haar broek en stroopten die over haar benen omlaag. Haar zwarte stringetje bedekte nauwelijks haar kutje en ik zag kleine rode donshaartjes naast het stukje stof. Mijn eigen joggingbroek lag allang op de grond en mijn slip volgde. Ook Carla was nu naakt. Even stonden we tegenover elkaar, elkaar's lichaam indrinkend met onze ogen, toen liep ze achteruit en liet zich op mijn bed zakken.

“Kom,” fluisterde ze en als in trance liep ik naar haar toe. Ze zat op de rand van het bed en trok me tegen zich aan. Haar hoofd was ter hoogte van mijn buik en ik voelde haar lippen over mijn huid strelen. Ik was vreselijk opgewonden en kon mijn geur zelf ruiken. Carla zat dichter bij de bron en moest dus weten, hoe ik er aan toe was. Haar lippen trokken gloeiende sporen over mijn buik en haar handen streelden mijn billen, haar vinger gleed tussen de helften en streelde mijn anusje, waarbij het topje voorzichtig even de opening ingleed, wat me een verlekkerde kreun ontlokte.

“Hmm, Nicole is een beetje kinky?” fluisterde Carla en haar stem was nu ook veranderd. Hij was dieper, heser, sensueler. Haar vinger gleed opnieuw door mijn bilspleet en vond mijn opening. Ik wist niet dat ik daar zo gevoelig was, maar het was alsof elke aanraking electrische schokken door me heen stuurde. Ik had mijn adem niet meer onder controle en hijgde onregelmatig. Intussen ging Carla's mond verder op verkenning en gleed nu al kussend over mijn rechterdij. Het kippenvel vloog over mijn lichaam, zeker toen ze de binnenkant van mijn dij begon te kussen. Ik voelde mijn poesje beginnen te kwijlen van plezier en de jeuk werd bijna ondraaglijk. Het verbaasde mij ook. Ik had, afgezien van wat experimenteren in mijn puberteit, helemaal geen ervaring met vrouwen en had me er ook nooit toe aangetrokken gevoeld, maar nu wilde ik dit liever dan wat dan ook.

Het volgende moment verdwenen alle gedachten uit mijn hoofd, toen Carla's zachte lippen op mijn kutje kwamen te rusten en zacht de lipjes begonnen te kussen. Ik was wel eens gelikt door een man, maar dit was zo vele malen beter! Ik hoorde mezelf een soort gesmoorde kreet slaken en voelde de kracht uit mijn benen stromen, toen ze ook stiekeme likjes over de lippen begon te geven. Mijn handen grepen haar hoofd, meer om mezelf overeind te houden, dan om haar te sturen. Toen verdween haar mond en ik keek door een waas omlaag. Carla liet me los en ging op mijn bed liggen en rolde door naar de andere kant.

“Kom liggen,” zei ze zwoel en klopte op het matras naast haar. Ik zakte door mijn trillende benen en liet me op het bed ploffen. Direct kroop Carla tegen me aan en legde haar mond om mijn tepel. Zacht sabbelend zond ze kleine schokjes door me heen, af en toe zacht bijtend.

“Weet je nu waarom mijn huwelijk stukliep?” vroeg ze, haar handen over mijn lijf glijdend, haar groene ogen op mijn gezicht gericht, “Ik hou meer van vrouwen. Ik wil al jaren jou in bed hebben, Nicole.”

Ik wist niets te zeggen en kon dat ook niet, want haar lippen drukten alweer op de mijne en haar tong was alweer bezig met een aanval op de mijne. Wat kon die meid zoenen! Ik liet me verleiden. Haar handen streelden me, mijn handen krasten over haar rug, haar natte kut wreef tegen mijn dijbeen... Het was allemaal te gek voor woorden.

“Mag ik je likken?” vroeg ze ademloos in mijn oor en ik wilde niets liever. Ze wilde al naar beneden glijden, maar ik hield haar tegen.

“Samen,” fluisterde ik blozend, “Ik wil jou ook likken.”

Ze kuste me heftig, draaide zich om en zwaaide haar been over me heen. Ik voelde haar warme adem over mijn buik glijden en toen mijn poesje raken. Op hetzelfde moment zag ik haar natte kutje naar mijn gezicht toekomen. Ik greep haar billen beet en trok haar omlaag. Haar geur drong in mijn neus, mijn tong kwam naar buiten en ….......................

BLIEP! BLIEP! BLIEP! BLIEP!

Met een schok ging ik overeind zitten en zeker tien seconden was ik helemaal de kluts kwijt, terwijl het gebliep doorging. Ik zat rechtop in mijn bed en op mijn nachtkastje stond mijn wekker als een idioot geluid te maken. De kamer was halfdonker en de rode cijfers zeiden, dat het kwart voor zeven was. Ik strekte mijn arm uit en gaf het ding een mep. Het gebliep zweeg en ik viel terug in de kussens. Mijn hart ging als een razende tekeer, terwijl ik me langzaam realiseerde dat ik gedroomd had. En het was een realisitische droom geweest, want ik voelde dat mijn tepels keihard tegen het dekbed stonden en dat mijn broekje een grote natte plek vertoonde. Langzaam kwam ik terug in het heden.

Het was twee dagen na Katja's verjaardagsfeestje, twee nachten na mijn nacht met Peter. Weer een gewone werkdag. Huiverend lag ik onder de deken, nagenietend van de gevoelens in mijn lichaam, die de droom bij me op hadden gewekt. Loom streelden mijn handen over mijn lichaam, knepen in mijn tepels en gleden toen in mijn slip. Mijn poesje was glad en glibberig en mijn klitje stond als een klein stokje tussen de lippen. De droom had me goed geraakt. Zonder dat ik er iets aan kon doen wreven mijn vingers over het gevoelige vlees en binnen een paar minuten golfde een zalig orgasme door me heen.

Nahijgend lag ik de droom te overdenken. Een lesbische droom? Waarom? En waarom met Carla? Ik voelde me helemaal niet aangetrokken tot haar op die manier. Terwijl mijn adem weer normaal werd, kwam ik overeind en stapte uit bed. Ik moest hier nog maar eens goed over nadenken, besloot ik. Misschien werd het tijd mijn bisexuele kant te ontdekken? In mezelf giechelend liep ik verstrooid in mijn blootje de gang op, op weg naar de badkamer. Ik was zo in mezelf gekeerd, dat ik niet oplette, de deur opentrok en pas doorhad dat de badkamer al bezet was, toen iemand een klein gilletje slaakte.

Ik schrok op en realiseerde me dat het licht al brandde en dat de ruimte gevuld was met stoom door de stromende douche. Ik knipperde met mijn ogen en zag dat ik Katja verrast had. Ze stond met haar rug naar me toe en keek me over haar schouder aan. Haar lange zwarte haren stroomden nat over haar rug en ondanks de rare situatie viel het me op, wat een mooi figuur ze had.

“Nicole!” zei ze wat gepikeerd, “Loop je te slaapwandelen of zo?”

Haar stem kwam echter niet overeen met haar houding. Ze klonk gepikeerd, maar haar ogen zogen zich vast aan mijn lichaam en met een schok realiseerde ik me, dat ik poedelnaakt was. Het was natuurlijk een beetje gek om me nu ineens te gaan schamen en naar handdoeken te grijpen om mezelf te bedekken, dus ik liet het maar zo.

“Sorry, liefje,” zei ik en deed mijn best schuldbewust te klinken, “Ik was zo in gedachten, dat ik helemaal niet zag dat de badkamer al bezet was.”

Ze giechelde.

“Typisch Nicole,” zei ze en haar blik gleed nog een keer over me heen.

“Ik heb je nog nooit bloot gezien,” zei ze peinzend, “Raar eigenlijk. We wonen al een hele tijd in hetzelfde huis en zo groot is het niet.”

“Nou ja, je bent nu zestien,” zei ik, “En we zijn allemaal vrouwen hier in huis.”

Ik keek rond.

“Nu ik hier toch ben, vind je het goed, als ik vast naar het toilet ga?” vroeg ik, “Anders moet ik weer terug en dan straks weer hierheen en dat hou ik niet, denk ik.”

“Tuurlijk,” zei Katja en alsof het de gewoonste zaak van de wereld was (en eigenlijk was het dat ook), draaide ze zich om en greep de shampoofles. Voor het eerst zag ik haar naakt en de belofte die haar lichaam getoond had toen ik haar voor het eerst had gezien, was meer dan ingelost. Ik had al gezien dat haar figuur prachtig was, maar nu zag ik ook haar borstjes. Perfect rond, stevig en met precies gecentreerde donkere tepeltjes. Haar huid zag er zijdezacht uit, ze had een prachtig vlak buikje met een kleine navel en daaronder liep een dun streepje schaamhaar naar haar gesloten sneetje. Het geheel werd gedragen door twee sierlijke benen, eindigend in twee sierlijke voetjes met roodgelakte teennagels.

Ik voelde mijn hart een beetje sneller gaan slaan. Wat een prachtig meisje. Langzaam liep ik naar het toilet en ging zitten, mijn ogen nog steeds gevestigd op die schitterende tiener op twee meter afstand.

“Meisje, wat ben jij mooi,” zei ik tenslotte, “Je zou model moeten worden.”

Katja bloosde en instinctief bedekte ze haar borstjes met haar arm, maar liet die al snel weer vallen. Haar bruine ogen gleden over mij heen en ze glimlachte een glimlach, die ouder was dan haar zestien jaar.

“Jij hebt ook geen klagen, Nicole,” zei ze en zelfs haar stem klonk …. volwassener. Op de een of andere manier voelde ik mezelf gloeien bij het compliment. Ik wilde dat zij me mooi vond. Katja zeepte haar haren in en ik deed wat ik moest doen en veegde me schoon. Ik spoelde door, maar bleef gewoon zitten.

“Goed als ik hier wacht tot je klaar bent?” vroeg ik, zo nonchalant als ik kon, “Anders blijf ik heen en weer lopen.”

“Ja hoor,” proestte ze, haar hoofd onder de straal, “Ik ben zo klaar. Nog even conditioner...”

“Doe maar rustig aan, hoor,” zei ik. Ik wilde zo lang mogelijk naar haar kunnen kijken en terugdenken aan de tijd dat ik zelf zestien was.

“Kun je me de conditioner aangeven?' klonk Katja's stem door de stoom,”Ik heb hem in het kastje laten staan.”

Ik vond de fles en liep naar de douche. Katja stak haar hand uit en ik reikte de fles aan. In plaats van hem aan te pakken, voelde ik haar hand rond mijn pols en trok ze me onder de warme straal. Omdat ik het niet verwachtte, kreeg ik geen kans me te verzetten en was ik al drijfnat, voordat ik zelfs maar kon schrikken.

“Oh sorry,” zei Katja onschuldig, “Ik dacht dat ik de fles pakte.”

Haar ogen glinsterden en ik moest onwillekeurig lachen. Zo dichtbij was ze zo mogelijk nog mooier en nu voelde ik ook de warmte die haar lichaam uitstraalde en rook ik de frisse geur van haar shampoo. Ik voelde hoe ze de fles uit mijn hand pakte, opendraaide en conditioner op haar hand spoot. Ze wreef het in haar haren en hield daarbij haar hoofd achterover. Hierdoor spande haar lichaam zich een beetje en dat liet haar borsten nog nadrukkelijker naar voren komen. Ik stond onder dat warme water, dat over me heen klaterde, en kon alleen maar staren. Met haar ogen dicht masseerde ze het schuim in haar haren en plots zei ze:

“Je mag ze wel even aanraken, Nicole.”

Geschokt keek ik naar haar gezicht. Ze had haar ogen nog steeds dicht en er was geen spoor van spot op haar gezicht te zien. Mijn hand bewoog als uit zichzelf en legde zich op haar rechtertietje. Mijn eerste gedachte was, dat haar huid net zo zacht aanvoelde als hij eruitzag. Het natte vlees voelde zacht en stevig aan onder mijn tastende vingers en ik zag Katja's gezichtsuitdrukking veranderen. Haar trekken ontspanden zich iets en haar mond glimlachte tevreden. Ze zag er nu echt uit als een katje, maar dan wel een katje dat net lekker een halve liter room had opgepeuzeld.

Mijn andere hand vond nu haar andere borst en nu stond ik daar, 27 jaar, gemanipuleerd door een zestienjarige, met mijn handen op haar borsten en een rare kriebel in mijn maag. Het gevoel van die tienerborsten in mijn handen was onbeschrijflijk. Katja opende nu haar ogen en keek me aan. Ze zei niets, maar hield haar hoofd onder de straal en spoelde het schuim uit haar haren. Haar handen kwamen naar voren en ze legde ze op de mijne. Met haar kleine handjes begon ze mijn handen te kneden, die daardoor haar borsten begonnen te masseren en weer glimlachte ze die tevreden glimlach.

“Lekker he?” zei ze zacht en ik kon alleen maar knikken. Onder mijn handpalmen voelde ik kleine puntjes groeien en in mijn huid prikken. Ook toen Katja haar handen weghaalde, bleven mijn handen knedende bewegingen maken. In mijn hoofd gilde een stemmetje, dat dit helemaal fout was, dat dit meisje net zestien was, dat ze de dochter van mijn beste vriendin was en dat ik moest stoppen. Maar mijn handen hadden een eigen wil. Ik kon ze niet terugtrekken van die lekkere heuveltjes.

Katja had haar haren nu uitgespoeld en keek me aan, terwijl haar ogen zich af en toe vernauwden van genot. Het volgende moment verraste ze me opnieuw. Haar handen kwamen omhoog en trokken mijn handen van haar borstjes af. Ze duwde ze omlaag, boog zich voorover en haar mond vond mijn linkertepel en zoog zich er zachtjes aan vast. Verrast hijgde ik van het genot dat vanuit mijn borst door mijn lichaam sloeg. Ik had niet gedacht, dat een zestienjarig, onervaren meisje zo'n vaardige tong en mond zou hebben. Plots verdween haar mond van mijn borst.

“Nu moet ik naar school,” zei Katja onschuldig, “Doei.”

En voordat ik kon reageren was ze onder de straal vandaan gestapt en greep haar handdoek van het rek. Ik leunde tegen de muur en keek met brandende ogen hoe ze zich afdroogde, haar slipje aantrok en met een kushandje in mijn richting de deur uitstapte, mij in volledige verwarring achterlatend. Het warme water stroomde over me heen en mijn benen trilden. Ik keek omlaag en zag mijn linkertepel hard naar voren priemen. Langzaam greep ik naar de douchegel en begon me te wassen, mijn gedachten een wervelwind van emoties.

De hele dag was ik van slag. Op mijn werk zat ik af en toe voor me uit te staren, op de fiets reed ik twee keer bijna tegen een bus aan en weer thuis was ik vreemd opgelucht, dat Katja nog niet thuis was. Ik had geen idee, hoe ik naar haar zou moeten reageren of hoe zij zich zou gedragen. Zelfs Carla viel het op een bepaald moment op, dat ik van slag was, want ze vroeg of er iets aan de hand was. Ik verzon iets van een probleempje op het werk en ze liet me verder met rust.

Maar uiteraard moest ik op een gegeven moment de confrontatie met Katja weer aan, ik kon haar niet eeuwig ontlopen. En omdat dit een dag als alle andere was, ging om half zes de deur open en stapte Katja binnen. Ik kon er niets aan doen, maar zodra ik haar zag voelde ik de blos naar mijn wangen schieten en kreeg ik het warm. Aan Katja was niets te merken. Ze zei vrolijk hallo, gaf haar moeder een kus en zoals elke avond kreeg ik er ook een. Maar toch was het anders. Toen haar lippen mijn wang raakten leek de lucht te knetteren en ondeugend voelde ik heel even de punt van haar tong mijn huid raken. Mijn blos werd zo mogelijk nog dieper en heel zacht hoorde ik een wetend lachje uit Katja's keel.

“Ik ga nog even aan mijn huiswerk, mam,” zei ze en liep zonder me nog aan te kijken de kamer uit. Dat gaf me de gelegenheid weer wat op verhaal te komen en de warmte uit mijn lichaam te laten vloeien. Ik bad maar, dat Carla niets zou opvallen, maar tot nu toe leek het allemaal goed te gaan. Het was mijn beurt om te koken en ik was blij dat ik even naar de keuken kon vluchten. Ik leunde tegen het aanrecht en haalde diep adem. Wat gebeurde er met me? Waarom was ik zo van slag door een zestienjarige? Ik draaide de kraan open en gooide wat koud water in mijn gezicht, voordat ik de pannen op het fornuis zette. Het koelde me af, maar ik voelde onder de oppervlakte de armte doorsmeulen.

Tijdens het eten gedroeg katja zich opnieuw alsof er helemaal niets gebeurd was. Ze babbelde honderduit over school en over de reacties op haar feestje en ik kreeg de indruk dat ze na afgelopen zaterdag een stuk populairder was geworden. Ik begon al te herademen toen ze me opnieuw te pakken nam. Onder de tafel voelde ik plotseling een klein voetje langs mijn been glijden. Zelfs door de stof van mijn jeans heen brandde haar aanraking op mijn huid en ik verslikte me en kreeg prompt nauwelijks nog een hap door mijn keel. Steeds als de gevoelens wegzakten, bewoog ze haar voet en dan vlamden mijn emoties weer op. En ondertussen onschuldig doorbabbelen over school en haar plannen voor het volgende weekend.

Toen verdween haar voet en ik haalde opgelucht adem. Maar dat duurde niet lang. Ze keek me recht aan, haar blauwe ogen grote poelen van onschuld.

“Nicole, kun jij me straks weer even helpen met mijn wiskunde?”

Een heel normale vraag in ons huis. Ik had een goed gevoel voor wiskunde en ik had Katja al een paar jaar geholpen met haar rekenwerk. Ik had het altijd leuk gevonden. De problemen daagden me uit en om het goed uit te kunnen leggen, moest ik het zelf ook goed begrijpen. Moest ik op zoek naar de methodiek. Ik had het gevoel, dat haar helpen mij hielp om mijn hersenen te trainen en dus hielp ik haar graag.

Maar vandaag was anders. Vandaag schrok ik van de vraag. Na wat er vanochtend in de badkamer gebeurd was, na wat Katja na haar thuiskomst bij me losgemaakt had... Ik wist het niet. Ik wist niet of het verstandig was, haar nu haar zin te geven. Maar aan de andere kant: Hoe kon ik nu plotseling iets weigeren, wat ik al jaren deed? Ik kon geen excuus verzinnen. Ik had altijd alles aan de kant gezet voor Katja en dat wreekte zich nu.

“Natuurlijk,” zei ik dan ook en het verbaasde me hoe vast mijn stem klonk, in aanmerking genomen hoe mijn binnenste kolkte. De rest van de maaltijd verliep als in een droom. Katja gedroeg zich keurig, haar voet kwam niet terug en ze deed verder ook geen dingen om me in verlegenheid te brengen. Na het dessert verdween ze direct naar boven terwijl Carla en ik zoals gewoonlijk de afwas samen deden.

“Je ziet er verhit uit, Nicole,” zei Carla halverwege de vaat, “Voel je je wel lekker?”

“Ja hoor, prima,” loog ik, “Ik heb het alleen een beetje warm om de een of andere reden. Ik denk dat ik me vandaag op het werk iets teveel heb opgewonden. Soms halen de mensen je het bloed onder je nagels vandaan.”

“Ik weet er alles van,” zuchtte ze en meer werd er niet gezegd. We kletsten zoals gewoonlijk over het huishouden en de plannen voor de komende week en uiteindelijk was alles afgewassen, afgedroogd en opgeruimd en kon ik het niet langer uitstellen. Voor het eerst in jaren ging ik met lood in mijn schoenen op weg om Katja te helpen. Mijn hart ging als een razende tekeer toen ik heel langzaam de trap opliep, op weg naar Katja's kleine kamertje.

'Verman je, Nicole,' hield ik mezelf voor, 'Je bent 27, jij bent de volwassene, wat jij niet wilt, gebeurt niet. Bovendien,' voegde ik eraan toe, 'Waar maak je je druk om? Wie zegt dat Katja iets van plan is?'

Het hielp niet echt. De knoop in mijn maag bleef gewoon zitten, mijn handen trilden, mijn benen voelden als pudding. Toch was er aan de andere kant, diep binnen in me, ook een klein stemmetje, dat fluisterde, dat Katja een heel mooi meisje was, dat ze heerlijk aanvoelde vanochtend en dat een beetje rommelen toch helemaal geen kwaad kon? Oke, ik had nog nooit iets met een vrouw gedaan, maar was dat dan een reden om het ook nooit te doen?

Katja's kamerdeur stond op een kiertje. Voorzichtig keek ik erdoor. Ze zat aan haar bureau, gebogen over een boek, een potlood in haar hand.

“Kom maar binnen, Nicole,” zei ze, zonder om te kijken en ik voelde me als een betrapte tiener. Ik vermande me, duwde de deur open en stapte haar kamer in. Ik liet expres de deur open. Het gaf me het gevoel dat er een vluchtroute was, dat er een verbinding bleef met de rest van het huis. Eenmaal binnen wist ik met mezelf geen raad. Stuntelig stond ik in de kamer, tot Katja zich omdraaide.

“Kom je zitten?” vroeg ze onschuldig en klopte op de stoel die ze al naast haar had gezet. Ik raapte mezelf bij elkaar en ging naast haar zitten. Op het bureau lagen haar wiskundeboek en haar schrift, maar ik rook alleen maar haar meisjesgeur, vermengd met haar parfum.

“Dit snap ik niet,” zei Katja en wees een probleem aan in het boek. Ik slikte, concentreerde me op de letters en probeerde mezelf in het probleem te verdiepen. Het lukte niet. Katja's warme lichaam zo vlak naast me, haar zachte adem in mijn oor en soms die vlaag van haar parfum in mijn neusgaten, dat alles was teveel voor mijn concentratievermogen en uiteindelijk gaf ik het op en leunde achterover.

“We moeten praten,” zei ik, “Dit gaat niet goed.”

Katja's glimlach was wetend. Ze sloeg langzaam het boek dicht, stond op en deed zachtjes de deur dicht. Toen ging ze weer zitten en draaide haar stoel in mijn richting. Haar hand kwam omhoog en knoopte een knoopje van haar bloes los, zodat meer van haar huid zichtbaar werd. Ze leunde wat voorover naar me en haar openvallende bloes toonde de aanzet van haar stevige borsten.

“Wat gaat er niet goed, Nicole?” vroeg ze en ik rukte mijn blik van haar zachte vlees los en keek in haar ogen.

“Dit,” zei ik en hoewel ik mijn stem ferm en stevig had willen laten klinken, klonk ik zwak en trillerig. Katja's hand streelde mijn wang en onwillekeurig sloot ik mijn ogen. Haar vingertoppen waren zacht en teder.

“Wat is hier mis mee dan?” fluisterde ze.

“Het kan gewoon niet,” zei ik, “Je bent pas zestien, ik ben 27.”

Dat wilde ik helemaal niet zeggen. Ik wilde zeggen, dat ik niets voor vrouwen voelde, dat ik hetero was, dat ik niets met haar wilde beginnen omdat ze de dochter van mijn vriendin was. Maar in plaats daarvan kwam ik met het leeftijdsverschil, iets wat wel de minst doorslaggevende reden kan zijn om een relatie niet te beginnen. Haar hand bleef mijn wang strelen en dat maakte me in de war.

“Oh Nicole,” lachte ze toen en haar hand streelde door mijn haren, “Ik dacht dat je serieuze bezwaren had.”

Haar hand kwam achter mijn hoofd te liggen en langzaam, heel langzaam duwde hij me in haar richting. Mijn ogen gingen open en ik hapte naar adem. Mijn spieren gehoorzaamden me niet, ik liet me willoos naar de slachtbank leiden. Op tien centimeter afstand van haar gezicht hield ze op met duwen en haar stem daalde tot een gefluister.

“Vond je het niet fijn vanochtend, Nicole? Ik vond het heel fijn wat je bij me deed. Je warme handen op mijn borsten voelden heel fijn. Je maakte mijn tepeltjes lekker hard. En ik vond het ook lekker om aan jouw tepel te zuigen, Nicole.”

Ze liet me los en leunde achterover.

“Ik heb er op school de hele dag aan moeten denken,” vervolgde ze en haar hand begon over haar bloes te strelen, “Steeds voelde ik je handen op me en dan proefde ik weer jouw tepel.”

Haar hand streelde nu over haar borsten en ik zag door haar bloes heen haar tepeltjes hard worden. Ze droeg er duidelijk niets onder, iets wat ze direct bewees door langzaam haar bloes open te knopen en die opzij te laten vallen, waardoor haar bovenlichaam bloot kwam. Haar vingertoppen streelden haar huid en ze sloot genietend haar ogen.

“Hmmm,” mompelde ze, “Ik heb me de hele dag moeten inhouden. Ik wilde dit samen met jou delen.”

Katja's blauwe ogen keken me aan, terwijl haar hand haar lichaam bleef verwennen.

“Vind je me mooi?”

Ik zat gebiologeerd naar haar te staren, als een konijntje in de koplampen van een auto. Ik dronk iedere beweging van haar hand op dat stevige vlees in. Op haar vraag kon ik alleen maar langzaam knikken, mijn spraakvermogen was ik kwijt, mijn mond was kurkdroog. Katja ging overeind zitten en leunde naar me toe.

“Wil je mijn borsten weer voelen, Nicole?” vroeg ze zwoel en weer knikte ik als gehypnotiseerd. Haar handen kwamen omlaag, pakten de mijne en net als die ochtend voelde ik toen de zachte huid van haar borsten in mijn handpalmen. Nu was haar huid droog en dat maakte hem nog zachter, fluwelig en automatisch begonnen mijn handen haar strelende bewegingen te imiteren. Katja kreunde zacht en haar ogen vielen dicht, terwijl haar hoofd achterover rolde.

“Wat doe je dat lekker,” fluisterde ze en ze liet me ruim een minuut mijn gang gaan voordat ze mijn handen pakte en die van haar borsten aftrok. Ze leunde weer achterover en trok haar benen omhoog, zodat haar voeten op de rand van haar stoel stonden. Haar rok viel over haar knieën en met één hand trok ze hem langzaam omhoog, steeds meer van haar benen ontblotend. Haar andere hand streelde nu weer licht over haar tepels, kneep er af en toe zachtjes in. Tenslotte was haar rok helemaal omhooggeschoven, maar bedekte nog steeds haar kruis.

“Ik ben de hele dag al nat, Nicole,” fluisterde ze, “Zo nat, dat ik geen slipje meer kon dragen. Dat heb ik vanmiddag uitgedaan en ik heb op school in mijn blote kutje onder mijn rok rondgelopen. Dat voelde eng, maar ook opwindend en daardoor werd ik nog natter.”

Weer trok haar hand aan de stof van haar rok en mijn ogen bleven als vastgelijmd op de rand van haar rok rusten, vastbesloten geen ogenblik te missen van deze onthulling. Ik dacht allang niet meer aan Carla of aan het feit, dat dit meisje pas zestien was. Ik wilde haar zien, net als die ochtend. Eindelijk gleed de stof het laatste stukje omhoog en ontblootte Katja zonder enige schroom haar tienerpoesje voor me. Ze was duidelijk opgewonden. Haar schaamlippen waren gezwollen en glinsterden van het vocht.

“Zie je hoe nat ik ben?” fluisterde ze en het volgende moment gleed haar vinger loom door haar spleetje en kwam er glanzend weer uit. Ze toonde me haar vinger en dwong me, die met mijn ogen te volgen toen ze hem langzaam naart haar gezicht bracht en hem verleidelijk tussen haar lippen liet glijden. Heel even zag ik haar roze tongetje, toen omsloot haar mond haar vinger en met een gelukzalige blik zoog ze haar vocht naar binnen.

“Hmm, ik smaak heerlijk, Nicole,” fluisterde ze. Loom leunde ze weer achterover en haar vinger maakte een tweede tocht door haar glimmende spleetje. Bij elke aanraking van haar poesje schokte haar buik een beetje, zo gevoelig was ze op dat moment blijkbaar.

“Ik heb zin om klaar te komen, Nicole,” zei ze zachtjes, “Ik heb zin om met mezelf te spelen terwijl jij naar me kijkt. Wil je naar me kijken terwijl ik me vinger?”

Weer kon ik alleen maar knikken en ze glimlachte. Het was een lieve glimlach.

“Hmm, ik heb het nog nooit gedaan terwijl iemand naar me keek,” zei ze en leunde achterover. Haar vinger volgde de randen van haar schaamlipjes en ik zag het kippenvel over haar lichaam schieten.

“Aaah,” hijgde ze en haar andere hand begon over haar borstjes te strelen en zacht kneep ze in haar tepeltjes. Het was het meest erotische wat ik in mijn leven had gezien en ik voelde hoe mijn lichaam reageerde. Onwillekeurig likte ik mijn lippen en voelde mijn poesje nat worden. Katja opende haar ogen en keek me aan.

“Wil jij niet met jezelf spelen, Nicole?” fluisterde ze en ze schokte even toen haar vinger haar klitje raakte. Willoos, gevangen in die blik uit haar blauwe ogen, kon ik niet anders dan toegeven aan mijn verlangens. Mijn handen kwamen omhoog en knoopten langzaam mijn bloes los. Mijn huid was warm, heet zelfs en de koele lucht deed me even naar adem happen. Met mijn ogen gefixeerd op Katja's hand, streelde ik de huid van mijn borsten boven mijn beha. Mijn nagels voelden aan als gloeiende pokers op mijn huid. Katja's ogen volgden elke beweging en af en toe gingen ze even dicht als haar gevoelens te sterk werden.

“Doe je beha uit,” fluisterde ze en alweer kon ik haar niet weerstaan. Mijn handen gleden achter mijn rug en klikten mijn beha los. Mijn bloes hield hem tegen dus zonder dat ze het hoefde te zeggen rukte ik die uit en mijn beha gleed langs mijn armen omlaag. Katja's ogen lichtten even op toen ze mijn naakte bovenlijf zag en haar adem stokte.

“Je bent mooi, Nicole,” kreunde ze en onwillekeurig rechtte ik mijn rug wat meer en duwde mijn borsten vooruit.

“Streel ze,” hijgde Katja en mijn handen begonnen mijn borsten te betasten. Het voelde vreemd. Ik had dit nog nooit gedaan voor de ogen van iemand anders en nu werd ik min of meer gedwongen door deze zestienjarige, die zo goed als naakt tegenover me zat en zichzelf streelde. Katja likte langs haar lippen en haar ademhaling was duidelijk hoorbaar in de stille kamer.

“Doe je broek uit.”

Haar nieuwe bevel deed me schrikken en even wilde ik tegensputteren, maar één blik in haar ogen en alle weerstand smolt als sneeuw voor de zon. Met een ruk stond ik op en knoopte mijn jeans los. Ik bukte en stroopte hem omlaag over mijn benen.

“Je slip is nat, Nicole,” kwam haar stem en ik wist dat het waar was. Haar dominantie wond me meer op dan ik ooit had kunnen denken. Mijn hand dwaalde omlaag en vond mijn slip. Ik voelde de natte plek tussen mijn benen en ik voelde hoe het contact met mijn hand, zelfs door de stof heen, een nieuwe golf sap losmaakte die mijn slip verder doorweekte.

Katja's ogen brandden nu koortsachtig, haar ademhaling ging raspend. Haar vingers streelden bijna automatisch over haar kutje, haar ogen gefixeerd op mij. Ik raapte mijn laatste beetje verantwoordelijkheid bij elkaar en sloeg mijn handen voor mijn borsten.

“Katja, dit kan niet..”

“Haal je handen weg.”

Haar stem klonk gedecideerd, trillend van opwinding en ik kon hem niet weerstaan. Mijn handen vielen langs mijn zij en haar ogen dronken opnieuw mijn lichaam in.

“Als je bloot bent, ben je bloot, Nicole,” kwam haar stem opnieuw, “Ik wil je dan zien, dus geen handen voor je lijf. Begrepen?”

“Katja, ik...”

“Begrepen?”

“Ja, Katja,” zei ik bedeesd en voelde mijn opwinding bijna groteske vormen aannemen toen ik me de mate van mijn onderdanigheid realiseerde. Katja knikte voldaan. Haar vinger verdween met grote regelmaat tussen haar schaamlippen en dan drong hij tot aan de knokkel bij haar binnen. Ze pompte hem dan een paar keer op en neer, alvorens hem er weer uit te trekken en haar vocht over haar lipjes uit te smeren. Als gevolg hiervan glom haar hele kutje in het licht van haar bureaulamp.

“Doe je slip uit.”

Ik wist dat het bevel zou komen, maar toch schokte het me. Zwak schudde ik mijn hoofd.

“Dat wil ik niet.”

Haar actie verraste me. Ze liet haar handen van haar poesje afvallen, stond in een vloeiende beweging op en sloeg me op mijn wang.

“Doe! Je! Slip! Uit!” siste ze en zakte weer op haar stoel neer en hervatte haar masturbatie.

De klap was niet hard geweest. Het was duidelijk dat Katja wist dat dit een spel was, maar de onverwachtheid ervan schokte me tot in het merg van mijn botten. Ik aarzelde niet langer maar rukte mijn slip van mijn billen en stapte eruit. Poedelnaakt stond ik voor Katja.

“Draai je om, Nicole,” mompelde ze, weer helemaal gekalmeerd, “Ik wil je billen zien.”

Met brandende wangen van vernedering draaide ik me om en toonde mijn achterkant aan de tiener, die me in haar macht had, hoewel ik geen idee had, waarom. Ik hoorde haar stoel bewegen en voelde toen haar warme adem op de huid van mijn achterste.

“Je hebt een prachtige kont, Nicole,” fluisterde ze en ik voelde haar lippen eroverheen glijden. Huiverend stond ik daar op mijn blote voeten en voelde haar zachte mond kippenvel over mijn huid trekken. Zacht beet ze af en toe in mijn vlees en dan moest ik me met kracht weerhouden om niet wellustig te kreunen. Toen verdween het gevoel en weer kraakte haar stoel zacht.

“Ga zitten.”

Ik draaide me om en zakte op de stoel tegenover haar neer. Katja moest over een enorme zelfbeheersing beschikken, want ze streelde nu al geruime tijd haar poesje zonder dat ze klaarkwam. Haar hand lag nu op haar venusheuvel en één vinger streelde loom over haar lipjes.

“Windt dit je op, Nicole?” vroeg ze en met brandende wangen knikte ik. Katja lachte.

“Ik zie het. Je poesje glimt helemaal. Je hebt een prachtige kut, Nicole.”

Het gebruik van dat woord zond een schok door me heen. Juist het feit, dat dat woord uit dat op het eerste gezicht zo onschuldige tienertje kwam.

“Ik wed, dat je jezelf graag zou willen strelen,” vervolgde ze met die hypnotiserende stem van haar en ik besefte dat ik niets liever wilde dan de spanning in mijn lijf bevrijden met een zalig orgasme en liet mijn handen naar mijn kutje gaan.

“Heb ik gezegd dat je dat mag?” vroeg ze scherp en als gestoken trok ik mijn handen terug. Mijn kutje pulseerde van de lust, de vlammen sloegen uit mijn oren van opwinding en ik was er na aan toe om haar te smeken me te laten masturberen, toen ze weer iets onverwachts deed. Haar handen verdwenen uit haar schoot en soepel stond ze op en knielde tussen mijn benen. Haar warme adem op mijn dijen maakte me dol van lust, maar ik wist, dat ik maar beter geen gekke dingen kon doen. Toen kwamen haar handen erbij en voelde ik haar nagels over mijn huid sch****n. Overal rondom mijn kutje streelde ze me, maar mijn poesje zelf raakte ze niet aan.

“Lekker?”

Ik kon alleen maar kreunen en hoorde haar zachtjes lachen. Toen verdween het gevoel en stond ze op. Door het waas dat inmiddels over mijn ogen lag zag ik haar weer in haar stoel gaan zitten. Haar dijen gleden uit elkaar en haar vingers hervatten hun spel over haar kutje. Mijn lendenen stonden inmiddels in lichterlaaie. Haar aanrakingen hadden me meer opgewonden dan ik voor mogelijk had gehouden en ik had het gevoel dat mijn tepels van mijn borsten afsprongen, zo hard waren ze. Katja's ogen bleven daar regelmatig op rusten en dan zuchtte ze wellustig. Mijn handen lagen nog steeds op mijn dijen. Ik voelde instinctief, dat ik moest wachten met mezelf aanraken tot zij me toestemming zou geven.

“Kom hier.”

Zonder weerstand stond ik op en deed de twee stappen waardoor ik voor haar stoel stond, tussen haar benen.

“Kniel.”

Zoals al haar bevelen klonk het koel, afstandelijk en zond ook dit woord scheuten door me heen van anticipatie. Langzaam zakte ik door mijn heupen en knielde voor haar neer. Ik rook haar opwinding. Katja was drijfnat en haar kutje trilde van lust.

“Doe je handen op je rug.”

Langzaam deed ik mijn armen naar achteren en legde mijn handen in elkaar boven mijn billen. Mijn ogen bleven gericht op dat natte, trillende, pulserende tienerpoesje, zo dichtbij en toch zo ver weg. Steeds als Katja haar vinger eroverheen liet glijden leken de lipjes iets samen te knijpen en dan stokte haar adem even.

“Je kijkt graag, he Nicole?”

Zonder mijn blik te verplaatsen voelde ik mijn hoofd knikken en Katja lachte zacht en haalde sissend adem toen ze daardoor iets te hard haar poesje streelde.

“Zou je me ook graag willen voelen?”

Weer knikte ik. Mijn wereld was nu gevuld met alleen maar Katja. Ik wist nauwelijks nog hoe ik heette, laat staan waar ik was.

“Misschien mag je dat de volgende keer,” zei Katja en ik voelde mezelf in een donkere put van wanhoop vallen. Ik wilde haar aanraken en nu ontnam ze me dat. Tranen sprongen in mijn ogen en trokken een streep over mijn wangen.

“Vind je me nu een bitch?”

Nee. Ik vond haar geen bitch. Niets wat ze deed zou me ooit zo over haar laten denken. Ik schudde licht mijn hoofd. Katja's hand verliet haar kutje en nu kon ik me aan haar vergasten. Haar hand, nog vochtig van haar sappen, gleed plots achter mijn hoofd en langzaam trok ze me dichterbij. Haar geur werd sterker en ik voelde mezelf duizelen van haar aroma. Ze rook fris, maar geil. Vlak boven haar kruis hield haar hand mijn hoofd stil.

“Wil je me likken?' vroeg ze en haar stem klonk plots bedeesd.

“Asjeblieft,” fluisterde ik en haar hand liet me los. Ze leunde achterover en legde haar benen over de leuningen van haar stoel, zodat zer zichzelf nog verder voor me opende.

“Toe maar,” kreunde ze. Ik had nog nooit een vrouw oraal bemind, maar het leek me nu het meest normale om te doen en ik wilde het liever dan wat dan ook. Ik bestudeerde het roze vochtige vlees voor mijn ogen, snoof de geur op, stak toen voorzichtig mijn tong uit en liet het puntje over de gezwollen schaamlipjes glijden. Katja verkrampte, haar handen grepen de leuningen en ze zoog sissend haar adem door haar tanden. Voor het eerst proefde ik het vocht van een andere vrouw en ik was direct verslaafd. Nu likte ik de andere schaamlip en het resultaat was hetzelfde. Ik kreeg de smaak te pakken en duwde mijn hoofd dichter op haar kruis. Mijn tong ging nu serieus aan het werk, likte langs de lipjes, gleed ertussen, vond de kuiltjes in haar liezen en Katja kreunde en kronkelde bij elke actie als een wilde.

“Mijn klit,” hijgde ze, “Lik mijn klit, Nicole.”

Haar handen kwamen omlaag, wrongen zich tussen ons in en trokken haar schaamlippen uit elkaar. Haar klitje was een donkerder gekleurd bolletje, bovenin.

“Lik het,” siste ze, “Lik het, slet van me.”

De opwinding die nu door me heen golfde was ongekend. Ik wist plots dat ik haar slet wilde zijn en haar wilde bevredigen. Zonder aarzelen stak ik mijn tong weer uit, gleed ermee tussen haar lipjes en vond het harde knopje. Ik liet mijn tong erlangs glijden en duwde toen mijn mond erop en rolde het onder mijn tong.

Katja explodeerde. Ik hoorde haar gesmoord gillen, terwijl haar onderlichaam begon te bokken tegen mijn gezicht en haar heupen draaiden en schokten, terwijl haar handen achter mijn hoofd verdwenen en me tegen haar kut bleven drukken. Ik bleef zachtjes likken en elke lik resulteerde in een nieuwe spasme van dat heerlijke tienerlijf, tot ze me wegduwde en haar benen tegen elkaar sloeg. Ik ging rechtop zitten, mijn handen nog steeds op mijn rug, geiler dan ik ooit geweest was in mijn leven.

Katja zag eruit alsof ze een marathon gelopen had. Haar haren hingen in pieken rond haar gezicht, haar borst ging hijgend op en neer, het zweet droop van haar af. Ze had haar ogen dicht en schokte nog steeds over haar stoel. Het duurde zeker twee minuten voordat ze volkomen gekalmeerd was en langzaam rechtop ging zitten. Haar ogen gingen open en glommen met een bijna onaards licht. Ik had zelden iemand gezien die zo duidelijk sexuele bevrediging uitstraalde.

“Dat.. Dat was.... Waanzinnig,” hijgde ze en ik voelde een gevoel van trots door me heen slaan. Langzaam kwam ze verder tot rust en haar blauwe ogen namen me op zoals ik daar zat, mijn handen achter me, mijn lichaam gespannen, mijn gezicht nat van haar sap, mijn tepels hard als kopspijkers op mijn borsten. Het licht in haar ogen veranderde en voorzichtig stond ze op, wankelend. Met trillende benen liep ze om me heen en weer rook ik haar vrouwelijke geur.

“Maar wat doen we nu met Nicole?' zoemde ze, “Nicole, die duidelijk een geboren sletje is.”

Ik vermeed instinctief om naar haar te kijken, maar hield mijn ogen gericht op de nu lege stoel voor me. Achter me hoorde ik Katja ademen en ik hoorde geritsel van kleding. Toen verscheen ze weer in mijn blikveld, gekleed in haar badjas, en ze ging ontspannen voor me zitten. Haar ogen boorden zich in de mijne.

“Ik zou natuurlijk mijn sletje ook kunnen klaarlikken,” peinsde ze hardop, “Maar dat is wel een erg grote beloning om nu al uit te delen. Ik kan haar klaarvingeren, maar daar heb ik niet zo'n zin in vandaag.”

Haar vinger tikte tegen haar kin terwijl ze na scheen te denken. Al haar getalm, al haar getreiter maakte me alleen maar verlangender naar het orgasme. Toen schudde Katja haar hoofd.

“Nee, ik ga niets doen bij mijn sletje Nicole.”

Ze keek me aan.

“Sta op.”

Huiverend stond ik op. Vanuit haar stoel keek ze koel naar me op.

“Spreid je benen.”

Ik zette mijn benen uit elkaar. Katja opende de ceintuur van haar badjas en haar lichaam kwam weer tevoorschijn. Haar vingers streelden haar lijf en ze zag mijn brandende blikken.

“Streel jezelf klaar,” fluisterde ze en bijna snikkend van opluchting rukte ik mijn armen naar voren, duwde een vinger in mijn drijfnatte kut en wreef bijna manisch over mijn harde klit. Binnen dertig seconden ontplofte het hoogtepunt diep in mijn buik, verspreidde zich door mijn hele lichaam en liet alle delen tintelen, terwijl ik op mijn tanden beet om het niet uit te gillen van genot. Ik was nog nooit zo intens klaargekomen zonder geluid te maken. Mijn benen hielden me niet en ik plofte achterover in de stoel die nog steeds achter me stond en lag daar machteloos schokkend, zacht jammerend heftiger klaar te komen dan welke vrouw dan ook in de geschiedenis van de mensheid.

Pas na vijf minuten was ik voldoende bijgekomen en kon ik mezelf een beetje omhoog hijsen. Katja had haar blik gefascineerd op me gericht en ik bloosde onder haar blik. Ze glimlachte, stond op en kwam voor me zitten. Zacht kuste ze me en ik voelde me warm worden.

“Dat was de leukste bijles wiskunde ooit,” fluisterde ze en plots realiseerde ik me weer waar ik was en sloeg de schaamte door me heen. Ik sloeg mijn handen voor mijn gezicht en voelde mezelf bijna huilen. Katja legde haar armen om me heen en trok me tegen zich aan.

“Niet huilen, Nicole,”fluisterde ze, “Ik weet wat ik doe en ik weet wat ik wil. En jij wilt het ook. Ik zie het aan je.”

Ze duwde me wat terug en nam mijn kin in haar hand. Ze staarde in mijn ogen en alle zorgen verdwenen als sneeuw voor de zon.

“Je wilt mijn sletje zijn,” zei ze kalm, “Je wilt dat ik je beveel.”

Bijna onmerkbaar knikte ik.

“Dat wil ik ook,” zei ze kalm, “Ik vind je mooi en lief en ik wil veel leuke dingen met je doen. Maar ik ben de baas. Begrepen?”

Haar hand kneep in mijn kin en haastig knikte ik.

“Ja, Katja,” fluisterde ik en haar gezicht klaarde op en ze kuste me opnieuw.

“Ga je dan snel aankleden en ga even douchen, sletje van me,” fluisterde ze, “Als ik je weer wil, laat ik het je weten. Maar ik zal je af en toe onverwacht aandacht gevgen en niet altijd als we alleen zijn. Het is aan jou om jezelf in de hand te houden. Kun je dat?”

Zwijgend knikte ik en ze glimlachte. Haar hand liet me los en langzaam stond ik op. Ik grabbelde mijn kleren bij elkaar, trok alleen mijn slip aan en glipte haar kamer uit en de badkamer in. Onder de hete douche duizelde het me nog steeds. Deze avond had mijn hele leven overhoop gegooid en ik begon me nu pas te realiseren, waar ik mezelf mee ingelaten had. Ik had mezelf overgeleverd aan de grillen van een zestienjarige. Het leek me allemaal zo onwerkelijk en tegelijkertijd bewees mijn nagloeiende en tintelende lichaam dat het allemaal maar al te echt was. En de huivering van angstige verwachting die door me heen ging, elke keer als ik aan Katja dacht, bewees evenzeer, dat ik van binnen allang de situatie had geaccepteerd.

De toekomst zou moeten uitwijzen of het een verstandige keuze was, die ik gemaakt had...
100% (9/0)
 
Posted by willem3
10 months ago    Views: 425
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
5 months ago
Geweldig geil en goed geschreven!

Gefeliciteerd ***** Poëet PETER