Liefde voor geld
“Hoe heet je?”

“Nico.”

Hij zag er schattig uit met die lichte blos.

“Heb je eerder met een vrouw gevreëen?”

De knul tegenover me bloosde nog dieper en schudde nauwelijks merkbaar zijn hoofd. Ik glimlachte hem geruststellend toe.

“Dat geeft niks, lieverd. Je bent niet de eerste die ik ontmaagd.”

Langzaam knoopte ik het koord van mijn badjas los en liet hem van mijn schouders glijden. De ogen van de knul -hij zal niet ouder dan achttien zijn geweest- werden groter bij het zien van mijn lichaam, gehuld in lingerie. Ik werkte hard om mijn lichaam in topconditie te houden, aangezien het mijn brood en boter was en dat had resultaat. Met mijn zesendertig jaar mocht ik er nog best zijn, al zei ik het zelf. En Nico's blik bevestigde dat ik ook voor hem nog aantrekkelijk genoeg was. Ook de bult in zijn broek was daar het bewijs van. Ik liep naar hem toe tot ik vlak voor hem stond.

“Niet nerveus zijn,” zei ik zacht, “Het is heel normaal voor iemand van jouw leeftijd.”

Zacht kuste ik hem op zijn wang en liet mijn parfum in zijn neusgaten warrelen. Zijn ademhaling versnelde en ik rook zijn zenuwen. Voorzichtig liet ik mijn hand over zijn kledig glijden, strelend, terwijl mijn lippen over zijn wang streelden.

“Zal ik je uitkleden?” fluisterde ik in zijn oor en hij knikte. Ik gleed om hem heen als een slang en stond toen achter hem. Ik kuste hem in zijn nek en hij huiverde licht. Mijn handen vonden de knoopjes van zijn overhemd en maakten ze langzaam open. Na elk knoopje liet ik mijn ene hand onder de stof glijden en streelde zijn naakte huid. Ik voelde hem trillen onder mijn handen en glimlachte. Ze waren mijn favorieten, deze jonge mannen. Ik trok zijn overhemd uit en draaide hem om. Hij bloosde nu nog dieper.

Ik knipoogde hem toe en voor het eerst kon er een glimlachje af. Hij was goed gebouwd, zag ik. Waarschijnlijk sportte hij veel, want hij had een gespierd lichaam en dus vertelde ik hem dat. Ik wist, dat hij zich hierdoor zekerder van zichzelf zou gaan voelen. Hij had zijn schoenen al uit, dus terwijl ik mezelf tegen hem aandrukte en mijn volle borsten, verpakt in rode kant, langs zijn naakte huid liet schuren, kon ik zijn broek losmaken. Hij viel op zijn voeten en Nico stapte eruit. Nu voelde ik zijn erectie duidelijk tegen me aandrukken. Hij was mooi geschapen, voelde ik en ik begon zowaar een beetje zin te krijgen.

Ik stapte achteruit en keek naar zijn kruis. Zijn onderbroek stak een eind vooruit en mijn zin nam nog wat toe. Ik had die dag pas twee klanten gehad, allebei oudere mannen, die moeite hadden met hun erectie en ik had hard moeten werken om hen op gang te krijgen. Het zag er naar uit, dat het deze keer veel minder moeite zou kosten.

“Hmm, Nico,” koerde ik, “Dat ziet er goed uit. De meisjes die jou hebben afgewezen hebben heel wat gemist.”

Prompt bloosde hij weer als een stoplicht, maar zijn pik bleef hard. Ik duwde me weer tegen hem aan en bood hem mijn mond. Hij kuste me, zacht en wat onhandig, maar toen ik zijn lippen kriebelde met mijn tong, opende hij direct zijn mond en gaf me een best lekkere tongzoen. Zijn handen kwamen nu ook in beweging en aarzelend legde hij ze op mijn rug.

“Je mag me best aanraken en strelen, Nico,” fluisterde ik in zijn oor, “Dat vind ik ook lekker.”

Zijn handen bewogen over mijn rug en hij maakte masserende bewegingen met zijn vingers, die de spieren van mijn rug deden ontspannen en even sloot ik mijn ogen en genoot van het gevoel. Zijn bekken bewoog onwillekeurig en ik voelde zijn stijve tegen mijn venusheuvel wrijven.

“Dat doe je goed, Nico,” mompelde ik, “Mijn rug geniet.”

Hij werd nu wat brutaler en ik voelde zijn mond plots in mijn nek, waar hij me zacht kuste en beknabbelde. De zachte kreun die ik liet horen, was echt, want mijn nek is altijd een zwakke plek van me geweest. Mijn handen waren intussen ook op zijn lichaam bezig en al met al stonden we even lekker te vrijen. Toen maakte ik me los en nam zijn hand. Ik leidde hem naar het grote bed en liet hem op de rand zitten. Ik bleef voor hem staan en reikte achter mijn rug. Mijn beha kwam makkelijk los, maar ik hield de cups nog even op hun plaats.

“Wil je me zien?” vroeg ik plagend en woordeloos knikte hij. Langzaam liet ik de cups zakken en ontblootte mijn borsten. De beha liet ik achter me vallen en zacht streelde ik mijn eigen warme vlees. Mijn tepeltjes waren aan het verharden en ik voelde een lichte wellust in me opwellen. Langzaam boog ik me wat voorover en liet mijn borsten voor zijn gezicht hangen.

“Wil je ze aanraken?”

“Graag,” mompelde hij en zijn handen vonden mijn vlees. Hij was duidelijk onervaren, want hij kneep iets te hard en was iets te ruw, dus met mijn handen leidde ik de zijne en binnen een paar minuten streelde hij vakkundig mijn borsten.

“Mag ik ze kussen?”

Het was de eerste stap, de eerste keer dat hij initiatief nam en ik lachte zacht.

“Dat zou ik heel fijn vinden, Nico,” zei ik en het volgende moment voelde ik zijn mond op mijn linkerborst. Hij kuste zacht, liet af en toe zijn tong tussen zijn lippen doorglijden en kwam steeds dichter bij mijn harder en harder wordende tepel.

“Weet je zeker dat je dat nog nooit gedaan hebt?” vroeg ik wat hijgerig en Nico knikte, zonder zijn mond van me af te halen. Ik sloot genietend mijn ogen en voelde eindelijk zijn tong over mijn gevoelige tepel strijken. Er trok een scheut van genot door mijn lijf en voor het eerst die dag voelde ik mijn kutje reageren. Nico nam de tijd, zoog aan mijn tepel en herhaalde toen zijn kus en zuigtocht op mijn rechterborst. Toen hij me losliet, trilde ik op mijn benen, stonden mijn tepels hard naar voren en voelde ik een vaag verlangen in mijn kutje.

“Hmm, dat was heel goed, Nico,” hijgde ik, “Maar nu is het jouw beurt.”

Ik knielde voor hem eer tussen zijn benen. In het kruis van zijn slip tekende zich een natte vlek af. Zijn pik moest voorvocht kwijlen. Ik pakte de rand van zijn slip en trok zachtjes de stof omlaag. Nico tilde zijn billen op en de slip gleed moeiteloos over zijn benen. Zijn pik sprong tevoorschijn en die stelde me niet teleur. Hij was keihard, stond mooi overeind en de aderen op de stam tekenden zich mooi af. Zijn schaamhaar was afgeschoren, waardoor hij nog iets groter leek dan hij was. Ik schatte hem op een centimeter of 17.

“Hmm, dat is een mooie pik, Nico,” fluisterde ik, “Wat wil je dat ik ermee doe? Het is jouw dag, liefje. Zal ik je pijpen? Of wil je meteen lekker vrijen met me?”

Ik bekeek de trillende paal.

“Hmm. Ik denk dat je heel snel klaarkomt als we gelijk gaan vrijen. Weet je wat? Ik geef je een kadootje. Ik pijp je eerst lekker een keertje klaar en daarna vrijen we, goed? Kost je niets extra.”

Ik boog mijn hoofd naar zijn eikel. Hij rook naar voorvocht, maar wel lekker fris. Ik stak mijn tong uit en likte langs de eikel, wat een diepe kreun opleverde. Hij smaakte net zo lekker als hij eruitzag en rook en ik likte snel nog een paar keer voordat ik hem tussen mijn lippen liet glijden en hem diep in mijn mond nam.

“Ooaargh,” gromde Nico en een scheut voorvocht gulpte over mijn tong, “Wat lekker.”

Ik wist dat dit niet lang ging duren, dus ik zoog zo voorzichtig mogelijk, liet mijn tong rond de eikel dansen, maar al na een minuut of twee voelde ik zijn pik harder worden en zijn heupen wanhopig omhoog bewegen.

“Ik kom,” kreunde hij en snel liet ik hem uit mijn mond glijden, likte langs het toompje van de eikel en zag de opening wijder worden.

“Aaaah!” kreunde Nico en de eerste golf zaad spoot uit zijn pik. Ik hield hem omhoog en voelde de stam hevig kloppen in mijn hand. Hij kwam klaar als een brandweerauto en spoot zeker vijf of zes stralen sperma de lucht in, die kletsend op zijn buik belandden. Elke straal werd begeleid door een hevige kreun. Eindelijk hield de stroom op, maar zijn pik bleef hard in mijn hand. Ik ben gek op knullen van achttien. Ik stond op en pakte een nat doekje, waarmee ik zijn buik teder schoonmaakte.

“Was dat lekker, lieverd?” vroeg ik teder en hij knikte met stralende ogen.

“Het was fantastisch.”

“Dan ben je nu zeker wel bevredigd?” plaagde ik hem en hij schudde zijn hoofd. Met een ondeugende blik wees hij op zijn pik, die inderdaad nog steeds keihard op zijn lichaam stond.

“Gelukkig,” zei ik, “Ik was al bang, dat ik vergeten zou worden.”

Ik liep om het bed heen en bleef aan de andere kant staan. Langzaam liet ik mijn slipje langs mijn benen glijden.

“Wil je dat ik naakt ben?” vroeg ik, “Of zal ik mijn kousen aanhouden?”

“Je ziet er prachtig uit met die kousen,” bloosde hij, “Wil je ze aanhouden?”

Ik glimlachte en kroop op het bed.

“Kom je ook liggen?”

Nico gleed omhoog en lag toen naast me.

“Mag ik je strelen?” vroeg hij en ik glimlachte hem toe.

“Graag.”

Ik ging afwachtend op mijn rug liggen en Nico knielde naast me.

“Je bent heel mooi,” zei hij.

“Dank je wel.”

Zijn handen vonden mijn lichaam. Hij had heerlijke zachte handen en zijn strelingen lieten me mijn ogen sluiten. Mijn tepels begonnen weer te groeien onder zijn acties en ik voelde een weldadige warmte in mijn buik groeien. Hij streelde mijn borsten, mijn buik en mijn benen en eindelijk voelde ik zijn trillende hand mijn kutje raken.

“Mag ik je daar ook aanraken?”

Ik lachte nu hardop.

“Natuurlijk, schatje. Dat wil ik graag.”

Verbazend teder streelde zijn vinger langs mijn schaamlippen en ik voelde het kippenvel over mijn dijen trekken. Het bloed verzamelde zich in mijn schaamlippen en maakte ze dikker, terwijl het vocht nu duidelijk voelbaar was. Steeds brutaler ging zijn vinger te werk, glipte tussen de lippen en vond mijn natte holletje, wat me een hijgend kreetje van plezier ontlokte. Een tweede vinger volgde en streelde omhoog door mijn spleetje, tot hij mijn kleine knopje vond. Toen hij dat aanraakte golfde de opwinding door me heen. Ik tastte met mijn hand opzij en vond zijn hard overeindstaande lul, die ik vastgreep en langzaam begon af te trekken. We kreunden nu allebei van genot en het gevoel van die achttienjarige pik in mijn hand voerde mijn opwinding nog verder op.

Ik voelde Nico voorover buigen en zonder zijn vingers van mijn kutje te halen zag hij kans zijn mond rond mijn nu keiharde tepel te sluiten en er zacht op te zuigen. De scheuten die nu door mijn lichaam trokken deden me nog harder kreunen en mijn hand bewoog sneller zijn voorhuid op en neer. Ik voelde zijn pik weer harder worden en dat was voor mij het teken hem los te laten en zijn hoofd weg te duwen.

“Dat was lekker, lieverd,” hijgde ik en richtte me op, “Nu wil ik lekker vrijen.”

Ik duwde hem achterover op het bed. Zijn pik stond hard omhoog op zijn lichaam en ik voelde mijn kutje samentrekken van anticipatie. Van het nachtkastje pakte ik het condoom dat ik al eerder had klaargelegd en scheurde de verpakking open. Ik pakte met een hand zijn pik vast en kon het niet laten me even naar hem toe te buigen en er nog even aan te sabbelen. Toen hij lekker nat was, nam ik het condoom en rolde het snel over die warme paal. Ik zwaaide mijn been over hem heen en positioneerde mijn natte holletje boven de eikel.

“Ben je er klaar voor, Nico?” vroeg ik en hij knikte. Langzaam liet ik mezelf zakken en voelde de spitse eikel mijn schaamlippen raken. Ik bewoog mijn heupen een beetje en toen vond de kop zijn weg tussen mijn lippen. Ik liet zijn pik los en leunde voorover. Alleen de kop van de eikel zat nu in me. Nico lag hijgend achterover, genietend van het gevoel. Voor het eerst in zijn leven had hij zijn stijve pik in de kut van een vrouw. Maar ook ik genoot. Zijn eerdere strelingen hadden mijn lust gewekt en ik was nu geil op hem. Mijn mond vond de zijne in een wilde tongzoen en zijn handen verlustigden zich aan mijn borsten.

Nu hield ik het niet meer en traag liet ik me verder zakken en voelde de tienerpik dieper en dieper in me glijden. Het condoom was zo dun, dat ik het nauwelijks voelde en ik genoot van het gevoel van zijn in me glijdende stam. Het gevoel benam me de adem en ik hijgde net zo hard als Nico.

Eindelijk zat hij helemaal in me en rustte mijn venusheuvel op zijn kruis. Ik sloot mijn ogen en genoot van het gevoel. Het was de eerste echt harde pik die ik vandaag in me voelde en het genot suisde door me heen. Nico's handen streelden nu mijn billen en gleden tussen de helften. Hij kriebelde rond mijn anus en dat was een vreemde extra stimulans.

“Je bent geen maagd meer, Nico,” fluisterde ik en hij kreunde. Ik bewoog mijn bekken een beetje en zijn kreunen werd luider.

“Lekker,” mompelde hij, “Lekker.”

“Ik ben het helemaal met je eens, schatje,” hijgde ik, “Je hebt een heerlijke pik en ik ga er lekker van genieten.”

Zacht begon ik op en neer te bewegen en voelde zijn eikel langs de wanden van mijn vagijna schuren. De prikkelingen lieten mijn sappen nog harder stromen en ik voelde hoe mijn dijen en zijn buik nat begonnen te worden. Steeds verder liet ik hem uit me glijden bij mijn opwaartse beweging en steeds lekkerder was het om hem vervolgens weer helemaal naar binnen te voelen gaan. De spitse punt van zijn eikel raakte steeds de ingang van mijn baarmoeder en dan ging er een soort elektrische schok door me heen. Al snel hijgde ik harder en harder, terwijl zijn handen over mijn hele lichaam vlogen. Ik voelde dat ik bij deze jongen kon klaarkomen.

Maar dat wilde ik nog niet. Ik wipte nog een paar keer op zijn pik op en neer en liet hem toen uit me glijden. Nico kreunde teleurgesteld.

“Je wilt toch meer leren?” fluisterde ik in zijn oor en rolde van hem af. Vlug draaide ik me om en ging op handen en knieën zitten, mijn kontje naar achteren, mijn natte poes duidelijk zichtbaar tussen mijn dijen.

“Nu mag jij het werk doen, liefje,” zei ik hees, “Kom achter me zitten en stop die lekkere pik van je weer in me.”

Nico krabbelde overeind en positioneerde zich achter me. Hij greep zijn pik en leidde hem tussen mijn dijen. Hij vond direct de juiste plek en met een lange zucht gleed hij weer helemaal in me. Nu raakte hij andere plekjes dan daarstraks en met een ruk gooide ik mijn hoofd in mijn nek en jammerde het uit.

“Doe ik je pijn?” hijgde hij geschrokken en ik kon alleen mijn hoofd schudden.

“Lekker,” kreunde ik, “Het is lekker.”

Ik hoefde hem niets te vertellen. Zijn instincten namen het over. Langzaam begon hij zijn pik in en uit me te bewegen en elke stoot was een beetje harder en een beetje dieper en bij elke stoot voelde ik het genot in mijn lichaam toenemen.

“Toe maar, schatje,” hijgde ik, “Neuk me lekker. Je doet het heel goed. Lang geleden dat iemand me zo lekker heeft geneukt. Lange stoten, schatje, lang en diep, dat vind ik het lekkerst.”

Hij deed erg zijn best. Zijn stoten werden langer en harder en mijn hoofd hing omlaag tussen mijn armen, totdat ik mijn kracht verloor en mijn bovenlijf op het bed duwde. Ik strekte mijn armen en klauwde in het beddengoed bij elke stoot van die heerlijke tienerpik met die spitse eikel, die nu nog harder mijn baarmoedermond raakte. In de verte hoorde ik mezelf kreunen bij elke stoot, maar het bloed bonsde zo hard in mijn oren, dat het klonk alsof het in een andere kamer was.

Nico's stoten werden langzaamaan steeds onregelmatiger en ik voelde zijn pik harder worden in mijn kutje. Ik wist wat dat betekende. Hij stond op het punt klaar te komen. Ook in mijn lichaam bouwde het orgasme zich verder en verder op, maar de ontlading kwam toch nog onverwacht, toen een bepaalde stoot van Nico zijn eikel langs mijn G-spot deed glijden. Hierdoor ontplofte mijn lichaam en dat bracht ook Nico tot zijn hoogtepunt. Ik hoorde hem kreunen 'ik kom!' en toen voelde ik zijn pik kloppen terwijl hij het condoom vulde met zijn sperma in mijn samentrekkende grotje.

Aaneengesmeed ploften we voorover toen mijn benen het begaven en hijgend lagen we op elkaar bij te komen. Ik voelde zijn pik slapper worden en slinken en langzaam gleed hij uit me, maar ik had de kracht niet om hem van me af te duwen. Eindelijk waren we op adem en rolde hij van me af en kon ik me omdraaien. Zijn pik lag, met het condoom er nog om, op zijn buik en het condoom was goed gevuld. Voorzichtig tilde ik zijn pik op en rolde het rubber eraf. Ik legde er een knoop in en liet het weer op zijn buik zakken. Het was sterker dan ik en ik gleed dichter naar hem toen en nam zijn glimmende pik in mijn mond. Ik wilde weten hoe hij smaakte. Zacht sabbelend maakte ik hem schoon en genoot van de smaak.

“Dat is lekker, zeg,” mompelde hij, “Maar ik kan echt niet nog een keer.”

Ik giechelde.

“Dat was ook niet mijn bedoeling, liefje. Ik wou je gewoon even proeven.”

Ik liet zijn pik los en keek naar hem omhoog. Zijn ogen vonden de mijne en hij glimlachte.

“Het was geweldig,” zei hij, “Het was heel lekker.”

Voor mij ook, Nico,” zei ik serieus, “Het gebeurt niet vaak dat ik klaarkom. Maar het is jou gelukt.”

Hij bloosde. Ik kroop omhoog en gleed in zijn arm.

“We kunnen nog wel even zo blijven liggen, lekker ding,” fluisterde ik, “Ik heb nog wel even tijd.”

“Hmm, lekker,” mompelde hij slaperig. Ik trok het laken omhoog en bedekte onze zwetende lichamen ermee. Zacht kuste ik hem op zijn wang.

“Slaap maar even,” zei ik zacht, “Dat heb je wel verdiend.”

Zijn ogen vielen dicht en even later sliep hij. Ik lag naast hem en genoot na van de tintelingen van het orgasme die nog steeds door mijn lichaam trokken. Hij was goed, met wat training zou hij nog veel beter worden en een vrouw erg gelukkig kunnen maken. Ik draaide me op mijn zij en keek naar hem terwijl hij sliep. Hij was een knappe knul, ook nog.

Na een kwartiertje schudde ik hem zachtjes wakker. Hij geeuwde, rekte zich uit en keek me aan. Spontaan kuste hij me.

“Dank je wel,” zei hij.

“Graag gedaan, schatje,” zei ik, “Maar nu moet je echt gaan. Ik moet de boel hier nog opruimen.”

Hij knikte en trapte het laken van zich af. Tot mijn verbazing zag ik dat zijn pik alweer tekenen van leven vertoonde en half stijf was. Ah ja, de jeugd. De aanblik van dat orgaan deed me alweer verlangen naar meer, maar ik hield me in en hielp hem zijn kleren bij elkaar te zoeken.

“In de gang is een badkamer, daar kun je douchen,” zei ik en hij knikte en verdween. Ik rolde ook uit bed en rekte me uit. Mijn lichaam genoot nog na van de ervaring en loom gleed ik in mijn badjas en begon de lakens van het bed te halen. Fris beddengoed vind ik het lekkerst bij sex. Ik gooide het gebruikte goed in de wasmand die in de hoek stond en haalde uit de kast een nieuw setje lakens, die ik snel op het bed legde. Zo, niets meer te zien van die passievolle uitspatting.

Ik was net klaar toen Nico weer binnenkwam, helemaal aangekleed. Toen hij me zag, bloosde hij alweer, maar ik pakte zijn hand en trok hem naar me toe. Zacht kusten we elkaar en toen liet ik hem los. Hij keek me aan.

“Nogmaals bedankt,” zei hij, weer blozend en ik boog even mijn hoofd.

“Het was geen straf, Nico,” zei ik, “Ik heb er net zo van genoten als jij.”

Hij glimlachte en stak zijn hand in zijn zak. De vier briefjes van 50 Euro die hij me gaf, vouwde ik op en stopte ze in de la van het nachtkastje.

“Dank je wel, lieverd,” glimlachte ik, “Daar kan ik weer lekker eten van kopen.”

Hij lachte en stond even te schutteren.

“Kom,” zei ik en pakte zijn hand, “Ik breng je naar de deur.”

Samen liepen we de trap af en bij de voordeur gaf ik hem een laatste kus.

“Misschien tot ziens, knappe knul,” zei ik en hij bloosde.

“Ik denk het wel,” zei hij zacht en met die woorden deed hij de deur open en stapte naar buiten.

Ik sloot de deur achter hem en zuchtte. Een blik op de klok leerde me, dat het tijd was om zelf ook te gaan douchen en me dan bezig te houden met het huishouden. Ik moest nog koken, ook. Snel liep ik de trap op, nam een douche en kleedde me aan. Mijn lingerie en kousen ruimde ik netjes op en keek snel de slaapkamer rond. Niets wees meer op wat er zojuist gebeurd was en neuriënd liep ik de trap af.

Ik was net bezig met het eten, toen ik de voordeur hoorde opengaan. Mijn zoon kwam thuis. Even later stapte hij de keuken binnen en kuste me.

“Hoi mam.”

Ik kuste hem terug.

“Dag lieve Nico.”
100% (4/0)
 
Categories: First Time
Posted by willem3
10 months ago    Views: 507
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments