Altijd Beschikbaar"Nou, het is een afstudeeropdracht. Het moeten drie series zijn over vertrouwen. Dat is het thema voor mij."

Nanna had ons die middag opgebeld, om te vragen of ze langs kon komen. Ze had iets speciaals te vragen en of Carla, mijn moeder, er ook bij wou zijn. Het zou gaan over Karin, mijn zus en mij. Ik ben Tom, de tweeling broer van Karin.

Ik was even nagegaan of moeder ook thuis zou zijn, die avond en vertelde Nanna dat het goed was.

Dus stond ze on kwart over acht voor de deur.

Ze vertelde, dat ze een laatste opdracht moest uitvoeren voor haar fotografieopleiding aan de lokale kunstacademie. Er moesten dus drie fotoseries gemaakt worden over vertrouwen, en ze had een idee ontwikkeld, waarvoor ze goedkeuring had gekregen van haar leraren. We waren benieuwd wat onze rol zou zijn.

"Ik zou jullie twee dus als model willen hebben. Jullie zien er goed uit en ik weet dat jullie heel vertrouwd met elkaar zijn. Jullie kennen elkaar helemaal."

Ik keek Karin aan. "Ja", zei die, "dat geloof ik ook wel. Maar ik ben benieuwd naar wat je voor een idee hebt."

"Nou ja, dat is het dus.... Het zou ook naakt poseren betekenen... en ik weet niet of Carla dat goed vindt. Misschien vind je dat helemaal niet goed...."

Karin keek me aan.... Bedenkelijk... Mam fronste haar wenkbrauwen.

"Jee zeg, moeten die twee dan naakt op de foto? En als die foto's nou op het internet terecht komen... dat zou ik niet willen. En Karin en Tom ook niet denk ik..."

"Nou ik kan het project besloten maken. Dat gebeurt wel meer. Dan wordt het alleen voorgelegd aan de examencommissie en die beoordeelt dan en dan gaat het werk terug naar de student. Er wordt niets bewaard, alleen de geschreven beoordelingen."

"En wat doe jij er dan mee?"

"We kunnen daarna gewoon afspreken, dat ik de foto's en alle digitale materiaal aan jullie teruggeef. Dan mag je er zelf mee doen wat je wilt."

Moeder zei, dat ze het er met ons over wilde hebben en dat ze er de volgende dag op terug zou komen. Nanna bedankte uitgebreid en verzekerde dat het een hele mooi, smaakvol en krachtig idee was dat ze wilde uitwerken en dat wij heel blij zouden zijn met het resultaat.

Die avond spraken wij er gedrieën over en Karin en ik zagen het steeds meer zitten. Ik had geen idee wat er van me verwacht werd, maar ik vermoedde dat het misschien iets heel soft-erotisch moest zijn...... als er naakt aan te pas komt.... Uiteindelijk, na veel geargumenteer en heen en weer gepraat, stemde moeder dan ook in, op de voorwaarde dat wij heel duidelijk aan Nanna onze grenzen zouden aangeven. Ze wilde niet dat we dingen tegen onze wil zouden doen. Zo was de beslissing snel gemaakt en Karin belde Nanna laat op de avond nog. Die was duidelijk opgelucht en blij. We maakten de afspraken en we zouden over twee dagen, zaterdag, naar haar thuis komen voor de fotosessies.

De volgende dag spraken Karin en ik weer over het project: Karin vond het wel heel spannend.... Eigenlijk wel op een niet zo leuke manier.... Bloot zijn op een set, met iemand die toekijkt, en dan nog met je broer ook.... Ik kon het wel invoelen... ik had hetzelfde.... We waren nooit zo vrij met elkaar, dat we elkaar naakt zagen.... Altijd netjes een handdoek om als ik van mijn kamer naar de badkamer liep en zo...

"Ik vind het ook spannend, Karin. Maar ja, we helpen Nanna er mee, die denkt goed te kunnen afstuderen.... Weet je... misschien kunnen we vooraf al een beetje wennen aan elkaar. Zou dat ons helpen? We moeten wel een beetje ontspannen zijn, zaterdag, lijkt me.... Als we voor de camera staan te schutteren, das ook niks voor haar..."

"Wat wou je doen dan? Ons uitkleden?"

"Ja, lijkt me wel....gewoon even naar elkaar kijken..."

Ik zag aan haar gezicht, dat ze iets ontspande. Ze vond het een goed idee, blijkbaar:

"Lijkt me een goed idee. Kom op. Weg er mee!"

Karin sprong op en begon haar bloes los te knopen. Ik ging ook gauw staan. Ik wilde gelijk op met haar uit de kleren, om haar gerust te stellen....

Ik deed mijn T-shirt over mijn hoofd en begon met mijn schoenen.... Sokken, toen mijn spijkerbroek, tot ik in mijn slip stond. Karin had haar rok snel uit en trok haar hemd over haar hoofd. Ik kom de bolling van haar borsten goed zien. Mijn zus is echt een stuk, dacht ik. Leuk snoetje, lange benen. Ik hoopte niet dat ik een erectie zou krijgen, zaterdag op de set.

Snel stonden we beiden in alleen een slip. "Zo , kijk maar naar me", zei Karin. Ze draaide als een model in het rond, armen breed uitgespreid. Ze probeerde te laten zien dat ze haar remming snel kwijt was. Ik deed haar na: ik draaide in het rond armen uiteen. "Hier ben ik! Kijken, kijken!"

Karin giechelde: "je bent OK om aan te zien hoor broertje!".

"Dank. Jij ook. Wil je commentaar?"

"Vertel maar wat je van me vind"

"Je hebt een mooi lijf. Lange benen, je rode krullen staan je goed. Hoef je niks aan te doen lijkt me"

"Je hebt nu eindelijk wat aan dat waterpolo van je, Tommie. Je spieren kun je allemaal tellen. Vind je mijn borsten mooi?"

"ja... hebben een mooie vorm; je hebt maatje C?"

"Jep. C-cuppie!", lachte Karin en schudde haar borsten even heen en weer.

"Nu de slips", zei ze.

Ik liet snel mijn slip zakken en mijn pik sprong er halfhard uit. Mijn voorhuid was wat naar achter getrokken.

Karin begon te blozen, maar trok toch haar slipje naar beneden. Ik zag dat ze haar poesje had geschoren, en dat er nog een klein rood streepje schaamhaar stond, vlak boven haar schaamlipjes.

"Wow, je houdt het daaronder netjes bij", zei ik.

Karin bloosde nu voluit: "ja..... emmmmm wat vind je daarvan?"

"Mooi hoor, je bent een mooie meid. Een stuk."

"Goed idee, wel he, om het alvast maar te proberen? Ik vind jou ook mooi..... je hebt een mooie pik, als ik het zeggen mag. Ben je niet ban dat je morgen een erectie hebt... Ik denk niet dat dat de bedoeling zal zijn. Oooooooo.... Hij komt nu al omhoog...."

"Ja ik kan er ook niets aan doen...ja.... Ik hoop dat het morgen niet gebeurt... Laten we ons maar weer aankleden."

Karin stapte snel op me toe en gaf me een kus op de wang. "Goed idee van je" , zei ze. "We moeten gaan slapen. 't Is al weer laat. Morgen nog school. Ik ben zo benieuwd naar zaterdag!"

Zaterdag kwam niet snel genoeg. We belden aan bij Nanna en ze ging ons voor naar de kamer die ze als studio gebruikte.

Ze begon haar idee uit te leggen.

"Het moet dus een serie over vertrouwen worden. Wat ik wil laten zien zijn een broer en zus die elkaar dus goed kennen en heel vertrouwd met elkaar zijn. Ze staan beiden helemaal bloot op de foto, met elkaar, bij elkaar, vaak ook tegen elkaar, maken soms huidcontact: een hand die vast gehouden wordt, een arm op de schouder, heupen die raken en zo.... Terwijl de gezichten totaal ontspannen zijn. Er mag niets van gereserveerdheid te zien zijn. Eerder onverschilligheid over de naaktheid van de ander. Het maakte je werkelijk niets uit, dat er een aantrekkelijke jongen of een stuk van een meid naast je staat, hoe de aanraking er ook uitziet. Allemaal of het de gewoonste zaak van de wereld is. Het gaat me om dat contrast tussen erotische spanning en onverschilligheid."

"We hebben donderdag, toen jij weg was, al even geprobeerd hoe het was om bloot bij elkaar te zijn. Was best leuk, hè Tom?"

"Ja ging eigenlijk best wel gemakkelijk. Maar we hebben elkaar niet aangeraakt..."

"Loopt wel los" , zei Nanna. "Maak je niet ongerust. Ik kijk nergens van op. We zien wel wat er langs komt en lossen het samen op. Maar zeg vooral wat je voelt, denkt, wilt en niet wilt. OK?"

"jep. Zal ik proberen", zei Karin en keek me aan.

"We proberen het gewoon", zei ik.

"OK. Ik wil jullie eerst hier voor de zwarte wand hebben. Daar maken we gewoon staande shots. Ik zou zeggen, kleden jullie je maar uit, dan gaan we beginnen."

We kleedden ons vlug uit. De ruimte was behoorlijk warm gestookt al, ook door de fotolampen. We hoefden er niet rillend bij te staan.

"OK, Karin, jij begint hier voor te staan en Tom, jij staat achter Karin. Beetje zijwaarts, en hou de vingers van Karin vast."

Ik deed wat me gevraagd was en maakte huidcontact met mijn zusje. Een warme zachte huid. Langzaam voelde ik mijn pik omhoog komen. Karin voelde het. Hij was niet in beeld en Nanna zag niks. Maar ik zou hem vast niet de hele sessie kunnen verbergen.

"OK, mooi, iets draaien naar mij toe... geen uitdrukking in je gezicht, alle spieren ontspannen. Jaaaa mooi zo."

Nanna bleef snel afdrukken, de ene na de andere pose.

"Tom leg je arm om haar middel en trek haar wat tegen je aan.... Ja zo..."

Mijn pik was nu helemaal hard en Karin moest voelen hoe hard ie was. Ik fluisterde in haar oor:

"Ja sorry hoor... kan het echt niet helpen"

"Ok nu doen we de stoel erbij. Karin ga jij op de stoel zitten, Tom los van de stoel en negeer Karin volkomen. Kijk over...."

Toen ze mijn paal zag, stokte haar stem. "Oh.. jee.... Die moet nog even niet op de foto. We moeten even pauzeren..."

Ik: "sorry hoor, maar ik kan er ook niets aan doen... een blote meid tegen je aan, terwijl een andere toekijkt.... Laat me niet onverschillig.... Ik wil het niet maar..."

"Nee joh, al goed... " zei Nanna." Heb het al vaker mee gemaakt. We pauzeren even. Loop maar even rond, kijk even niet naar Karin.... Tot ie gaat liggen. Dan gaan we weer verder."

Ik begon wat rond te kijken en te hoofdrekenen, de inhoud van de keukenkastjes vond ik plots interessant. Dat hielp iets. Wat later gingen we weer verder met de stoel-scene. Mijn pik werd niet echt slap, maar recht vooruit deed ie even niet meer. Totdat ik weer de opdracht kreeg, tegen Karin aan te gaan staan.

"Ok, Tom, laat je onderarm op haar schouder rusten je hand slap naar beneden, zodat je middelvinger net haar tepeltje raakt....."

Ik deed netjes wat me gevraagd werd. Meteen voelde ik het tepeltje van mijn zusje hard worden. Mijn paal sprong op, zowat....

Nanna giechelde: "Je tepeltjes worden hard hè, Karin? Net als Tom's pik. Maar het staat mooi. Een erectie op de foto is toch een stuk.... nadrukkelijker, meer aanwezig dan een harde tepel."

"Ja, ik geloof het ook.... Net of er een elektrische schok door mijn tepel gaat."

Ze keek omhoog. Ze bloosde. En dan naar beneden, naar mijn gezwollen pik. Ik zei:

"Hebben we tenminste allebei ergens last van."

"We maken het nu nog sterker. Jullie gaan elkaar nu wat meer aanraken. Tom jij eerst: ga je achter Karin staan. Je pik uit beeld houden....ja daar achter houden....of omhooh, tegen Karin's rug omhoog, dan zie ik hem niet. Je slaat je arm om haar heen, zodat haar borsten op je onderarm liggen. Karin, laat je tepeltjes maar even stijf....Tom, je kin op haar schouder... ja zo....lege blik, geen interesse... jaaaa, mooi die spanning.. Nu een hand naar onderen, Tom, ter hoogte van haar lies, ja zo, rustig laten liggen zo. Nanna klikte en klikte.

"Bedek nu haar poesje... ja gewoon je hand vol er op....geen reserve.... En kijk in de verte allebei..."

Daarna moesten we omdraaien... en toen kwam het....

"Nu even los van elkaar, Karin voor, Tom achter.... Een beetje meer naar achter Tom... Nu komt je pik wel in beeld. Nu zou ik willen, Karin, dat je zijn pik omvat, alsof het een boodschappentas is of zo, alsof het de gewoonste zaak van de wereld is, dat een zus de paal van haar broertje pakt. Kun je dat?"

Karin keek me aan, bijna met een verontschuldiging in haar ogen. Ik wist ook niet wat ik zeggen moest.... Werd hier mijn grens overschreden? Mijn gevoel zei nee, mijn lijf wilde niets liever...ik knikte Karin toe, ten teken dat ze mocht. Aarzelend omvatte ze de harde pik en keek weer naar voren. Haar hand was te klein om mijn pik te omsluiten. Mijn paal klopte. Ik hoopte niet klaar te komen. De warme hand voelde hemels geil.

"Ok, zo is ie goed.... OK, Karin. Kijk maar in de verte.... Tom, toon geen interesse, je gezicht helemaal ontspannen houden, misschien zelfs een tikkeltje boos..... Misschien is dat moeilijk... maar...."

Ik keek vooruit... probeerde niet bij mijn pik te zijn... het lukte niet..... ik bleef hard.

Nanna schoot snel een serie plaatjes.

"OK, nu zet ik even een lamp achter jullie, tegenlicht... dan komt je eikel beter uit... krijgt ie als het ware een stralenkrans op de foto. Het idee is, dat de blik van de toeschouwer naar je pik getrokken wordt, terwijl jullie als modellen je van geen sexuele connotatie bewust bent."

Karin liet me los, maar mijn pik bleef fier overeind staan....hij stak recht naar voren. Karin kon haar ogen er niet van af houden.

"Jee..... besef je wel dat ik je pik vast hield, broertje van me? Wat zou mam er van denken?"

"Ik geloof niet dat we het haar moeten vertellen. Ik vind het ook...... raar.... Of bijzonder.....of zo....Maar...."

"Maar?"

"Ik geloof dat ik het wel OK vind. Het is wel een grens waar we over heen gaan hè? "

"Ja dat wel.... Maar het is ook wel leuk..... toch? Vind ik wel."

Nanna verplaatste een spot tot achter mij en liep terug naar haar statief.

"OK, gaan we weer. Zelfde pose, OK? "

Karin greep mijn paal weer vast, ging voor me staan... Ik voelde de warmte van de spot. Steeds als ik wat bewoog, was het of Karin me een beetje aftrok. Ik werd behoorlijk geil en dacht het niet meer lang te kunnen terugdringen.

"Mooi zo, Tommie... je ziet er mooi uit zo. Schouders wel naar achter.... Probeer eens trots te kijken.... Ja zoiets..."

"Karin, kijk eens achterom, in zijn ogen... ja naar elkaar kijken.... Ontspan, Karin, je doet het uitstekend. Je bloost zelfs niet. Net wat ik nodg heb."

Ik zag de opgewonden blik van mijn zusje.... Haar harde tepeltjes, de welving van haar prachtige borsten... Dat was het .....Toen Nanna het ene plaatje na het andere schoot, kwam ik klaar. Een rechte straal dik sperma spoot uit mijn opgegeilde pik.

"Gotver", zei ik en kreunde van verlegenheid. En spoot nog een straal.

Karin sloeg haar linker hand voor haar mond, maar haar rechter hand liet me niet los.

"Tom!"

"Ooooooh.... Ik kan het niet helpen.... Ik...."

Nanna keek gauw naar het display van haar camera.

"Ik heb hem er op!"riep ze opgetogen. "Precies op het goede moment!"

Het sperma droop nog uit mijn pik. Karin bleef zeer geïnteresseerd kijken.... hoe mijn pik klopte, omhoog wipte, mijn sperma dat nadruppelde.

"Woooooow", zei ze... dat had ik nog nooit gezien.... Tom! ik heb je nu ook al zien klaarkomen!"

"Ja, gossamme.... Wat wil je.... Zo'n lijf als het jouwe voor mijn neus, mijn hand op je poes, die tieten van je..."

Ik moest even zitten... ik liep naar een stoel en plofte neer. Mijn paal ging echter niet liggen. Hij stak pal omhoog.

"Karin, moet je kijken wat een mooie foto", zei Nanna. Ze liet Karin naar het display kijken. Daar stonden ze achter elkaar, Karin met haar hand om de schacht van mijn erecte pik en uit de rode glanzende eikel spoot een gouden straal, met tegenlicht tegen de zwarte achtergrond.

Nanna: "zo een plaat heb ik nog nooit gezien. Ik weet niet of ik hem in de opdracht opneem, maar hij is bizonder, Tom!"

"Nee neem hem er maar niet in op, ik denk niet dat moeder dat goed vindt."

Karin: "ik vind hem super-spannend... het idee, dat ik dat teweeg breng. Jummy!!!!"

Ik: "je bent gewoon een geil beest. Je vindt het gewoon lekker en spannend mij af te trekken!"

"Ik deed alleen wat ik van Nanna moest" lachte mijn naakte zusje plagend.

"Ja en maar wat graag," plaagde ik haar, "geef me even een tissuetje, wil je? Zo kan ik niet terug in mijn kleren..."

Nanna reikte Karin een zakdoekje aan dat ze aan mij doorgaf. Ik veegde mijn eikel schoon. Nanna zei, dat ze wel genoeg plaatjes had voor haar opdracht. We spraken af, het resultaat over een week te komen bekijken, met moeder samen.

Een half uur later fietsten we naar huis.

Onderweg spraken we honderduit over onze ervaring. Het was natuurlijk redelijk duidelijk, dat ik het geil had gevonden. Daarom vroeg ik aan Karin of zij dat ook had gevoeld. En dat was zo:

"ja joh, in het begin vond ik het wel raar om je pik vast te houden...Hij was ook zo groot. Maar later vond ik het spannend....fijn spannend. Ik werd ook best geil hoor. Ik werd best nat. Ik hoop maar dat dat normaal is."

"Nee, normaal is het niet. Hoeveel broers en zussen ken jij die deden wat wij daarstraks deden? Het is toch een beetje i****t en dat is toch nogal verboden. Maar ja, wat hadden we kunnen doen? Alleen niet meedoen aan de sessie, denk ik. Trouwens, die examencommissie van Nanna zal ook niet weten, dat de modellen van de serie echt broer en zus waren. Ik weet in ieder geval, dat ik geen spijt heb."

"Ik ben ook best blij dat we het gedaan hebben. Ik vond het toch fijn spannend, en niet akelig spannend, terugkijkend."

"Ik ook".

Thuis deden we mama het relaas van de fotosessie en wat er allemaal gebeurd was. Toen Karin vertelde dat ze mijn pik had moeten vasthouden schoten moeders ogen in mijn richting.

"Jouw pik vasthouden? Dat gaat wel erg ver hè? Als ik had geweten dat Nanna dat van jullie wilde, had ik het niet gewild. Ze publiceert die foto's toch niet hè? Als dat publiek wordt.... Zou ik niet leuk vinden."

"Nee mam, over een week mogen we de foto's zien en kijken we gewoon wat ze er mee mag doen. Het kan altijd besloten blijven, heeft ze gezegd."

"Nou ik weet niet...."

Karin: "ah mam, ze zijn heel bizonder en ik vond het tof om te doen.... En Tom ook, hè Tom? "

Karin zei het op een plagende toon.... Wij wisten wel hoe de vork in de steel zat. Ik bedoel maar, ik was klaargekomen en kon moeilijk volhouden dat ik het er allemaal niet mee eens was....

Karin: "we hebben dan nog een verrassing voor je, maar dat zeggen we pas dan."

"Pffff nòg een verrassing... ik kan het bijna niet op", zuchtte moeder quasi-vermoeid.

We lieten het erbij. Ik wilde in bad en in bed. Ik lag er om elf uur in en hoopte snel te slapen, maar een half uur later ging mijn kamerdeur open. Ik zag het silhouet van Karin in de deuropening.

"Wat is er?"

"Tom, ik kan nog niet slapen en wil met je praten..."

"OK, kom maar op bed zitten". Ik ging rechtop zitten en wachtte af.

"Weet je, Tommie, ik vond het eigenlijk zo super, ... ik bedoel..... dat je emmmm"

"Klaar spoot?"

"Ja precies, dat je klaar spoot.... En ik dacht..... weet je, ik vond de sessie zo tof... ik wil nog wel eens dat doen..... met Nanna... dat ze ons fotografeert...."

"Bloot, bedoel je?"

"Ja, tuurlijk.... Dat was net het spannende..."

"Ik weet het. En ik vond het ook super, Karin. We vragen het gewoon, of ze het nog eens wil doen"

"Maar ....."

"Wat maar?"

"Weet je, ik zou het cool vinden als we samen emmmmm"

"Ik weet geloof ik wel waarom je zo aarzelt, Karin", lachte ik, "Je wilt zeker verder gaan dan vandaag? Een echte seks-sessie doen?"

"Ja , precies", Karin's ogen glommen.

"Tom en Karin maken porno", lachte ik..."Wow, zusje.... Das heel wat.... Broer-en-zus-porno".

"Ik weet het, maar ik heb er de hele terugweg aan zitten denken. Lijkt me zo tof, foto's te hebben van ons twee....terwijl we met mekaar bezig zijn.... Ik bedoel, ik heb je pik vastgehouden toen je spoot, waarom zouden we dan niet samen kunnen masturberen, of zoenen, overal..."

"Ik geloof dat ik dat ook wel vind. Ik vind het best, we vragen het gewoon aan Nanna, of ze er zin in heeft.... En als ik zo even terugdenk aan vanmiddag, dan wil ze het best. Zij vond het volgens mij ook geil om te doen, denk je niet?"

"Hihi, ja hoor.... Ze kon haar ogen niet van ons af houden. Volgens mij was ze jaloers op me."

"Jaloers?"

"Ja joh, dat ik jouw pik mocht vastpakken. Volgens mij wilde zij dat ook wel. Aan haar ogen te zien. Zag je niet hoe ze zo nu en dan even haar lippen likte?"

"Nee, ik was teveel met jou bezig", lachte ik.

"Oooo, jij bent erg! Geile beer, dat je d'r bent!"

"Vind je dat niet goed dan?", daagde ik haar uit.

"Ik vind het uitstekend!"

"Geile teef!"

"Yessssss, ik was heel geil daarstraks....heerlijk", grijnsde Karin.
"Weet je.... Ik geloof dat mam het niet zo héél erg vond, wat we gedaan hebben vanmiddag."

"Goh, dat je dat zag! Dat idee had ik nou ook. Misschien dat we de volgende keer inderdaad verder kunnen gaan dan alleen maar vasthouden.. Ik bedoel, dat ik je pik vasthoud en jij mijn borsten en kutje en allebei klaarkomen en..."

"Ze wilde toch meegaan? Nou dan zullen we wel zien wat ze toelaat. We proberen het gewoon uit en kijken wanneer ze het te ver vindt gaan."

"Ik voor mij ... hihi... Ik zal niet zo gauw tegen je zeggen te stoppen. Ik ben heel benieuwd, weet je....om..."

"Je bedoelt....om te neuken, samen?"

"Ja......ik ook.....Heb je al eens een meisje geneukt?"

"Niet echt, maar ik heb het wel gezien. Is niet zo moeilijk... vooral op z'n hondjes... dan kun je overal goed bij.."

"Heb je hier films op je PC? Ik bedoel.... Neukfilms?"

"Ja een paar... wil je kijken? Heb jij ze nooit gezien?"

"Niet met neuken.... Ik heb alleen met vriendinnen eens zitten kijken , Pia en Anneke... maar dat waren meisjes samen..."

"Vind ik ook heel lekker, om naar te kijken, als meisjes met elkaar bezig zijn. Kom, ik zet mijn PC wel even aan...."

Even later lagen we samen op onze buik op bed naar neukende stellen te kijken en bespraken we wat we zagen. We maakten plannen voor de komende fotosessie en stelden ons voor wat we allemaal zouden doen. Net toen een stel klaarkwam ging de kamerdeur open en stond moeder op de drempel. We hadden geen tijd om ons te bedekken of om de mediaplayer uit te zetten. Moeder keer heel verrast naar ons en stapte langzaam de kamer binnen.

"Jullie zijn wel heel vrij met elkaar geworden he, vanmiddag? Ik neem aan dat dat ook niet anders kan, als je naakt op de foto gaat met elkaar."

"Mam, vind je het niet kunnen? Of wat? ", vroeg Karin.

"Het kan natuurlijk niet.... Broer en zus horen een bepaalde reserve ten opzichte van elkaar te hebben.... Maar die zijn jullie kwijt geraakt. Dat kun je nooit meer terugdraaien. En nu liggen jullie ook samen porno te kijken. Ik ...ik weet niet wat ik er van moet vinden.... Of wat ik moet doen..."

"Maar mam, als we het er nu allebei mee eens zijn, dan is er toch niks aan de hand? Ja, als ik nou zou vinden dat Tom me iets aandoet... Ja, dan zit het niet goed, maar dat gevoel heb ik helemaal niet.... Ik vind het spannend en gaaf, en Tommie ook, hè Tom?

Tom legde een warme hand op de bil van Karin en zei:

"Ja ik heb nergens moeite mee... Karin mag me gewoon bloot zien, me aanraken, met mijn pik spelen, zoals vanmiddag, ik vind het uitstekend...."

Karin grijnsde.

"Ja jij wel... dat heb ik gemerkt.... Spuiter!"

Moeder moest lachen, niet heel erg van harte, maar toch...

"Tja , als het nooit tegen jullie zin is, kan ik moeilijk dingen verbieden.... Dan zullen jullie het misschien toch stiekem gaan doen, en dat is ook niet goed. Misschien moet ik dan ook maar mijn reserves laten varen..."

"Ja, doe maar mam!", lachte Karin. "Opzij ermee! Enne.... Misschien moet ook jij maar gewoon makkelijker worden, trek ook je kleren maar uit in huis. Ik bedoel maar....waarom wel broer en zus en niet moeder èn k**s? Van mij mag je. Je hebt een mooi lijf, waar mannen naar kijken, dus niks om te verbergen."

Ik: "Ja goed idee, we worden nudisten, hier in huis."

Moeder: "Ik zal er over nadenken. Maar nu is het bedtijd. Ik duik in bed. Jullie ook. Morgen is het wee een gewone schooldag. Wat ik nog zeggen wil: je kan alles doen waar je het beiden over eens bent, maar je zorgt wel dat er geen enge ziektes de ronde gaan doen. Als je met anderen neukt, dan niet met elkaar seks hebben. Of je moet je weer eerst gedegen laten testen. En, Tom, je maakt Karin in géén geval zwanger. Dat zou een echte ramp zijn. Karin heeft wel de pil, maar daar let je samen op."

Ik zei "Ja we kijken wel uit. Dat snappen we ook wel. Let's go to bed! Ieder in zijn eigen?"

Karin: "Ja nu wel. Morgen misschien niet...Als we nu bij elkaar in bed gaan, liggen we misschien al snel te naaien, en dat bewaar ik liever voor de fotosessie morgen."

Zo gezegd, zo gedaan. De twee vrouwen verlieten mijn kamer en al gauw was het stil in huis.

De volgende morgen was een andere zaak....

Ik ontwaakte om kwart voor acht en hoorde al geluiden beneden. Ik strekte me lui uit en dacht terug aan de avond tevoren. Tjonge wat een mogelijkheden waren er ontstaan. Karin en ik hadden elkaar gevonden, moeder was geen obstakel.... Alle voorwaarden voor zoveel seks als ze maar wilden waren aanwezig. Mijn pik richtte zich snel op bij die gedachte. Ik kon zomaar even naar de kamer van mijn zus lopen om gewoon te vragen of ik haar even mocht neuken.... Een poes heel dichtbij tot mijn beschikking.... Het beeld van Karin die in geile toestand even m'n kamer binnenkwam om genaaid te worden, mijn moeder.... Tja... zou ik mijn eigen moeder gaan naaien? Wie weet...

Ik ging zitten en stond op. Ik pakte zijn onderbroek van de stoel maar bedacht meteen, dat dat niet nodig zou zijn... ik kon gewoon naakt door het huis lopen! Ik gooide de onderbroek weer op de stoel en liep naakt naar beneden, de keuken in.

En ja hoor, daar waren moeder en Karin met het ontbijt bezig. Ook poedelnaakt.

Karin schonk net de thee op en moeder stond voor de magnetron gebogen. Ik kon zien dat haar kutje helemaal glad geschoren was. M'n pik klopte, was al gauw halfhard. Karin draaide zich half om, toen ze voelde dat haar broer in de deuropening stond toe te kijken.

"He goeie morgen broertje, net wakker?"

"hmhm... net wakker"

"Hai Tom", zei z'n moeder en keek naar mijn pik.

Ik stapte op zijn moeder toe en sloeg mijn armen om haar heen. Ik kuste haar op de wang: "mogguh mam. Goed geslapen?" Mijn pik lag tussen onze buiken gedrukt en beiden genoten we van dat contact. Moeder greep even de paal en kneep er stevig in. "Zo, je bent blij me te zien", lachte ze.

"Heel blij , mam. Vond ons gesprek gisteravond ook super. Fijn dat je relaxed was".

Ik stapte toe op zusje en omarmde ook haar. Ik greep haar borst en kneep speels in haar tepeltje, dat rap hard werd. Mijn paal stak tussen haar dijen, waarvan Karin zeer genoot. Ze kuste me op zijn mond, waarbij ik maar al te graag haar tong in mijn mond toeliet en ze draaide met haar kontje, zodat mijn stijve pik even lekker gemasseerd werd.

"Hups, geile beer, ga zitten en laten we eten", zei Karin.

Moeder: "ja, eerst eten en de afwas, daarna mogen jullie even spelen".

Toen ze aan tafel zaten, kon ik mijn ogen niet van het tietenschouwspel afhouden. Maar dat hoefde ook duidelijk niet van de twee vrouwen. Ze zagen dat ikvaak naar hun ronde borsten keek en Karin ging rechtop zitten, met de schouders ver naar achter, zodat haar prachtige ronde borsten mooi naar voren staken. Moeder zag wat ze deed en ook zij zorgde voor een mooi schouwspel. Haar borsten waren groter en zwaarder dan die van haar dochter, maar ik kon geen voorkeur uitspreken. De perfecte vorm van die van Karin trokken me zeer aan, maar de grote volle tieten van moeder.... De aanblik maakte me behoorlijk geil.

Karin besmeerde haar boterham met boter, dan een lepel honing er op. Toen ze hem naar haar mond bracht, droop de honing van het brood, op haar rechter borst. Ik zag het gebeuren.

"He, ik knoei", zei Karin.

Ik: "gelukkig heb je geen kleren aan. Dat is makkelijk schoonmaken.".

Moeder: "jij denkt ook altijd praktisch hè..."

Karin: "ja, maar het is wel waar....Maak het maar even schoon, Tom"

Ik stond op en Karin draaide haar stoel en bood me haar tepel aan. Ik knielde voor haar en met luid geslurp likte ik de zoete tepel van Karins borst. Die keek lachend en genietend hoe broerlief genoot van haar lichaam. Haar tepel was keihard.

Moeder keek grijnzend toe. Ze was trots op haar kinderen, die zo snel sexuele ervaring opdeden, en zo ongeremd konden zijn met elkaar.

"Jullie zien er geweldig uit, zo met zijn tweeën, kinders. Echt lief ... en supergeil om jullie zo te zien".

Karin: "mam, Tom en ik hebben een plannetje bedacht. We willen weten of je er mee akkoord gaat. Het gaat over volgende week, als we naar Nanna gaan. Ik wil haar ook iets vragen."

"Waar gaat het over? Wat is het?"

"Nou weet je, je zei gisteravond dat je het OK vond, als Tom en ik seks hebben met elkaar... en dat we goed moesten oppassen enzo.... Maar dat je het niet erg vond."

"Ja, natuurlijk weet ik dat. Dat is een gesprek dat ik niet gauw zal vergeten"

Ik moest grinniken: "dat snap ik wel mam, maar wat karin wil gaan zeggen is, dat we Nanna willen vragen nog een fotoshoot te doen met ons. Maar niet voor haar afstuderen, maar voor ons."

"En natuurlijk weer naakt?"

"Ja, enne..."

Karin: "we willen sexfoto's hebben."

Het begon moeder te dagen: "Neukend op de foto, bedoel je?"

het hoge woord was er uit. Ik: "ja neukend. We zouden dat zo gaaf vinden, een serie foto's te hebben van ons, terwijl we alles doen. Ik bedoel, als je het doet kun je zelf niet alles goed zien. En als je foto's hebt, kun je het nog eens goed zien. Lijkt me zo lekker om dan samen naar onszelf te kijken."

Moeder: "hm...ik zie niet dat dat een extra stap zou zijn... ik bedoel, je bent al naakt met elkaar op de foto geweest, Tom is al in je hand klaargekomen, we zitten hier al gedrieën naakt aan tafel, Tom zit je af te likken en met zijn ogen te verkrachten, zo'n beetje...."

Karin keek me aan en giechelde.

Ik: "dus je vind het OK?"

Moeder: "Ja joh, zoals ik al zei, zolang je mekaar geen pijn doet en je grenzen aangeeft....moet je mij horen: jullie je grenzen aangeven.... Lijkt er eerder op dat die niet meer bestaan."

Karin sprong op en omhelsde haar moeder: "fijn mam, je bent een geweldige moeder! Ik ga het meteen aan Nanna vragen. Mam, kom je mee naar de shoot? Kun je zien wat er gebeurt, lijkt me fijn om je er deel van te laten uitmaken. Ik bedoel... niet dat je ook op de foto zou moeten, maar gewoon, om het een familieding te laten worden.

Tom : "Ja dat zou ik ook wel willen. Is een heel goed idee."

"Maar denken jullie dat je dan goed kunt functioneren daar? Zul je gewoon alles kunnen doen wat nodig is? Je niet geremd voelen met mij erbij? "

Karin: "Maaaaaahaaaam, kijk nou even wat Tom met me doet... is dat geremd?"

"Kom maar gewoon mee. "

Ze pakte haar telefoon en belde. Ze zette het gesprek op de speaker, zodat we het allemaal konden volgen. Ze legde uit, wat ze wilde, dat we sexfoto's wilden hebben en of zij die wilde maken. Nanna vroeg of we het allemaal eens waren en stemde in. Aan haaar stem te horen, nogal gretig.

We spraken af, dat we het aansluitend aan de beoordeling van de eerste sessiie zouden doen. Ze vroeg of moeder mee zou komen en of die ook deel wilde uitmaken van de serie.. Die zei dat ze er graag bij wilde zijn, gewoon uit nieuwsgierigheid, maar dat ze niet uit de kleren zou gaan. Dit was ons ding, zei ze. De afspraak werd gemaakt en we verbraken de verbinding.

Karin:"tof mam, dat dit geregeld is. Lijkt me zoooo gaaf. Jou niet Tom?"

"Ja mij ook", ik keek moeder aan: "man... mijn zusje te naaien terwijl moeder toekijkt.... Wow!!!"

De week ging niet snel genoeg voorbij voor Karin en mij.

De ochtend van de fotoshoot waren we al vroeg op en douchten en staken ons in de kleren. Bij het ontbijt vertelden we moeder nog over de vorige sessie en hoe we het hadden ervarenen ook over de laatste foto, waarop Tommie zo mooi was klaargekomen. Moeder vroeg honderduit.

We reden dan met moeder in de auto naar Nanna's huis en werden hartelijk verwelkomd

We omarmden elkaar en Karin stelde Nanna voor aan moeder.

"Ze waren super, Karin en Tom, er zijn hele mooie plaatjes van gekomen. Ik kan er vast een goed werkstuk van maken. Bedankt dat je toestemming af".

"Hmmm het ging er nogal vrij aan toe, hoorde ik. Je heb meer van ze gevraagd dan ik in eerste instantie voor ogen had."

"Ja, misschien is dat wel zo. Maar heb je er moeite mee? Ik wil niets doen zonder dat je het er mee eens bent....

" We hebben het allemaal besproken, thuis, en ik vind het wel OK zoals het nu is gegaan. Zolang de foto's niet op internet terecht komen, vind ik het OK"

"Karin en Tom zijn tijdens de sessie een stuk vrijer met elkaar geworden. Vertelde Tom dat hij is klaargekomen voor de camera?"

"ja dat hebben we mama verteld,", zei Karin, "en dat ik het prachtig vond ook".

Nanna lachte: "ja dat is zeker waar. Je schrok eerst en toen kon je Tom's pik niet meer loslaten."

Moeder moest lachen: "ik vind het goed, als ze het zelf ook OK vinden. Ze kunnen hun eigen grenzen goed aangeven. Hoewel ik denk, dat die ver weg liggen."

Nanna: "hm, ja, het idee van Karin en Tom is, dat we nu een serie maken waarin ze helemaal tot het gaatje gaan, om het zo maar eens dubbelzinnig te zeggen. Mijn plan is om het op te bouwen: eerst wat plaatjes alleen, dan met zijn tweeën met wat aanraken en omhelzen en kussen, en daarna moeten ze zelf met een idee komen voor het daadwerkelijke neuken. En misschien ook pijpen. Maar dat mag Karin zeggen."

Moeder: "mag ik er bij zijn? Ik ben wel benieuwd hoe dit allemaal in zijn werk gaat".

Nanna: "Van mij wel. Hebben jullie bezwaar, Tom, Karin?"

"Nee hoor, mam mag het allemaal zien gebeuren. Wil je niet toch ook op de foto, mam?"

"Misschien, maar niet naakt. Dat gaat me te ver. Gaan jullie maar aan de slag".

Nannaa had voor een visagiste gezorgd en snel maakte ze de twee modellen duidelijk wat ze verwachtte.

Nanna: "jullie hebben al de goede kleren gekozen, zie ik. Jullie zien er goed uit. An gaat nu eerst Karin doen en dan Tom. An, ik wil de ogen van Karin speciaal aandacht geven. Ze moeten spreken, ze moeten vonken straks, als ze door Tom genomen wordt. Controleer ook haar kutje. Ik wil het helemaal bloot hebben, geen haartje of stoppeltje te zien. Dan kan ik goed laten zien hoe Tom's lul tussen haar schaamlipjes glijdt. En wat Tom betreft, ik wil zijn pik glanzend hebben. Dus smeer hem in met wat olie.

An ging aan het werk en in een half uurtje had ze het tweetal klaar. Karin kreeg een doorschijnend overhemd aan en een klein slipje. Die zouden tijdens de shoot vast snel verdwijnen. Ik kreeg een T-shirt en een slip aan, die ongeveer twee maten te klein was. Een erectie zou er zo uitfloepen. Ik kon maar net mijn ballen bedekken. An oliede mijn pik goed in. Genieten voor Mijdus!

Karin mocht als eerste voor de camera verschijnen. Nanna had een tafel klaar gezet en vroeg aan Karin of ze er op wilde gaan zitten.

"Ik had gedacht een serie te maken met jullie twee neukend op de tafel. Tom staat er voor en Karin zit of ligt op de tafel en wordt heerlijk genomen door haar broertje. Of Tom kan op tafel zitten, terwijl Karin hem pijpt. Dat heb je nog niet gedaan, neem ik aan Karin?"

"" uhhh nee, niet, nee.Wel gezien."

"Wil je het wel proberen?"

"Ja, ik denk het wel.... Kunnen we het eerst even proberen dan? Zonder foto's?"

Nanna keek me vragend aan. Ik haalde mijn schouders op.

"Ja zeg, Tom, dat is voor een meisje een hele stap, voor het eerst een pik zoenen. Je moet er wel in mee gaan, en helpend zijn."

"Ja tuurlijk, ik bedoel, ik heb er geen moeite mee... lijkt me we spannend. Als ze maar niet bijt."

Moeder moest lachen: "nee, bij pijpen komen geen tanden kijken...alleen lippen en tong. Ik wil je wel wijzen hoe je het moet doen, lieverd. Maar, nanna, de andere kant is, dat Tom Karin likt. Ik bedoel maar: voor wat hoort wat."

Karin: "Jees, ja, doe je dat Tom? Mijn kutje likken en mijn klitje? Ik vinger hem altijd en dat is heerlijk. Maar een natte tong is extra."

Ik: "OK, let's try. Gaan we eerst pijpen en likken en dan pas neuken? Ik zie dat altijd in films gebeuren."

Moeder: "ja, dat is de beste volgorde. Likken en pijpen is meer voorspel voor het neuken. Maar ik wil wel, dat je klaarspuit op karin's buik en borst, niet in haar kutje. Ik bedoel, dat vind ik nog wat veiliger. En je moet natuurlijk niet klaarkomen als ze je nog aan het pijpen is. Klaarkomen is als het ware de grote finale."

Karin: "maar ik mag toch klaarkomen als ik wil? Ik kan vaak genoeg klaarkomen..."

Nanna: "ja hoor, da's geen probleem. Tom je moet me waarschuwen als je je niet meer in kan houden. Dan moet ik er klaar voor zijn om het te fotograferen. Net als vorige keer, zou het mooi zijn als ik een vliegende straal sperma te zien krijg."

Ik grijnsde. Ik herinnerde de reactie van de twee meiden van de vorige keer: "Ok, fijn, we gaan er voor!"

Nanna: "Dus, Karin, ga zitten, op de rand. Mooi, ontspan je maar en zet je handen achter je plat op de tafel. Schouders naar achteren. OK. Daar gaan we. Kijk alsjeblieft recht in de lens. Ik wil dat je oogcontact maakt met de kijker. Ja mooi zo, recht naar voren die tepeltjes. Ik kan ze door je hemd zien schijnen... maar ook maar net.... Mooi zo...OK, kijk naar me, en laat jezelf zien. Je wilt dat de kijker je ziet... je bent een exhibitioniste... je weet dat je een prachtig lichaam hebt, dat de kijker wil zien, wil voelen. Hij, of zij, wil je overhemd losknopen en je tieten strelen... "

Karin begon langzaam te gloeien, wat te zien was aan haar wangen, die bloosden, en aan haar ogen, die fonkelden. Nana klikte de ene foto na de andere.

"Tom kom maar naast me staan, hier rechts van de camera, dan kan Karin zich op jou richten voor haar fantasie".

Ik deed wat hem gezegd werd en Karin keek geboeid naar me. Ze genoot zichtbaar van de situatie. Haar tepeltjes priemden door het overhemd. Ze spreidde haar dijen wat meer en ik kon het veel te kleine stringetje goed zien, met de gezwollen schaamlipjes.

"Doe nog een knoopje van het overhemd los, Karin, maar langzaam bewegen."

Langzaam ging haar hand naar het bovenste knoopje en maakte het los. Het overhemd vel nog iets verder open en de rondingen van haar borsten werden prachtig zichtbaar. Mijn hand ging onwillekeurig naar mijn kruis.

"Draai nu wat naar links, een voet op de vloer houden, de andere laat je bungelen. Steun op je linkerhand... jaaaaa. Mooi....Je hoofd wat achterover....ja mooi.... Laat je hals zien, je wilt daar gekust worden....goed zo....nu nog een knoopje los. Dan kunnen we je hele borst zien, behalve de tepel... ze zijn mooi, lieverd...je bent prachtig. Tom, laten we eens kijken wat er met Karin gebeurt als ze zo je pik te zien krijgt. Ik wil haar ogen zien.... Doe je dat?"

"Wil je dat ik mijn pik uit mijn broek haal en hem aan Karin laat zien?"

"Ja, doe je dat voor me?"

Ik stelde me naast de camera op, mijn voeten iets uiteen en stak mijn hand in mijn broek, pakte mijn pik en trok hem over de broeksband naar buiten, deed het broekelastiek onder mijn zak en hield mijn paal stevig omklemd. Karin likte haar volle, rode lippen. Haar hand streek over haar borst en greep toen weer de tafelrand.

"Karin, laat extase zien... geniet van Tom's show, laat je gaan.... Hoofd in je nek...jaaaaa, en weer terug. Je hoofd naar voren buigen, kijk Tom aan. Ja mooi. Nu jij er naast Tom. Nu gaan we jullie samen doen. Doe je pik maar weer terug, als ie nog past".

Karin giechelde: "die krijg je nooit meer terug, broertje".

Ik trok het elastische textiel over mijn zak en pik en stapte op mijn zus toe.

"Ga maar naast haar staan. Kijk elkaar aan. Je weet dat jullie straks echt gaan neuken he? Ja lekker die broeierige blik, Tom, je gaat haar zo lekker naaien....Lik je lippen Karin.... Je gaat hem pijpen zometeen....mmmmm dat is een goede houding. Leg je wang tegen de hare, Tom.... En sla je arm om haar heen.... Je hand over haar rechter borst. Geniet van die harde tepel. Ja en nu doe je haar overhemd opzij, laat me haar blote borst zien... In de camera nu....Ja mooi....rol het tepeltje tussen duim en wijsvinger, laat maar zien.... Mmmmm Karin.... Je staat op klappen he?"

Nanna richtte zich tot Carla: "ze doen het echt goed. Ze zijn zo makkelijk te regisseren. Vorige week ook. Fijn dat ze zo nieuwsgierig zijn en ongeremd."

"Het zijn mijn schatten. Ze doen alles voor elkaar. Is altijd zo geweest. Echt twee handen op een buik. En vanaf gisteren twee handen.....overal."
Nana lachte: "ja die handen zijn bijna overal geweest ja". Ze richtte zich weer tot haar modellen en zei: "We gaan nu het echte werk doen, jongens. Jullie gaan nu bezig met elkaars lijf, met echte seks."

Karin: "lekker, vertel het maar, wat moeten we doen."

Nanna: "Zo mag ik het horen. Karin ga op de tafel zitten, dicht nar de rand. Het idee is, dat Tommie je direct kan likken, dus je kutje dicht bij de rand. Tom, ga op je knieën zitten, tussen de benen van karin, leg je armen op haar dijen... druk de schaamlipjes maar iets opzij met je duimen, zodat het klitje naar voren kont. Zoek het harde knopje maar even met je vinger... Heb je hem? Ok, ja zo...kijk in haar ogen...ja mooi, Karin, leg je hand op zijn kruin.... Strelen ja.... Mmmmm zijn tepeltjes worden lekker hard....Zie je dat Carla?"

Karin genoot van de vreemde vinger op haar klitje. Ik streelde het dingetje zacht met mijn middelvinger. Nanna verplaatste het statief zodat ze de camera op mijn gezicht kon richten.

Nanna:" OK, Tommie, daar gaat ie: geef maar een kusje op haar kutje. Ja mooi..... En nu een tongkusje?"

Ik hoorde Karin's ademhaling versnellen toen ik mij n lippen op de gezwollen schaamlipjes drukte. Dan liet ik mijn tong dwalen over het kutje, links en rechts, en toen voelde ik het klitje op de punt van mijn natte tong. Karin slaakte een kreet.

"ja...oooooo mam, mijn klitje....ooooo gossamme, dat is lekker.....ooooo veel beter dan mijn vinger....oooo Tommie...jaaaaaa doe maar....lik me! Lik me!"

Ik voelde hoe Karin helemaal gek werd. En dat was voor mij het sein, dat ik het goed deed. Ik drukte mijn gezicht nog steviger tussen de slanke dijen van mijn zusje en wilde mijn tong zo diep mogelijk in haar kutje duwen . Karin schreeuwde van genot en ik hoorde de camera likken als een gek. Ik moest even aden halen en keek opzij naar mijn moeder. Die stond met broeierige blik en rode konen te kijken naar onze verrichtingen.

Karin viel achterover op de tafel en schokte met haar heupen mijn tong tegemoet.

"ooo, Mama, Ik, ik....ja Tommie....lik! lik"! Ik kom klaar ooooo"

Het krampende kutje kwam schokkend klaar en toen karin wat tot rust kwm, ging ik staan en keek haar trots aan.

"Zo nou heb ik jou ook klaargemaaakt!"

Mama sloeg een arm om me heen en kuste me op de wang: "goed gedaan lieverd. Zo moet het. Ik hoef je niks te leren, geloof ik, hè Karin?"

"Nee zeg...jees wat is dat lekker klaarkomen.... EN nu draaien we om...nu wil ik je pijpen, Tommie.... Kijken hoe gek ik jou kan krijgen...."

Nanna: "nou ja.... We moeten even beslissen hoe we Tom gaan laten spuiten. Kijk als jij hem klaar pijpt, kan hij niet meer veel spuiten bij het neuken....Dus wat doen we?"

Karin keek me vragend aan.

Ik zei: "Ik geloof dat ik het liefste spuit na het naaien. Ik trek me dat terug uit je kutje en spuit over je buik. Anders spuit ik in je gezicht of zo. Dat lijkt me nu niks."

Karin: "Is goed. Dan doen we het zo. Het is jouw orgasme. Ik kan ook nog klaarkomen als je met je pik in mijn kutje zit. Ga maar zitten, geile beer!"

Moeder moest lachen om haar pragmatische k**s.

Ik ging zitten op de rand van de tafel. Mijn ballen hingen net over de rand en mijn pik stond al mooi overeind.

Moeder pakte een krukje voor Karin om op te zitten, tussen mijn benen, aar aarzelde.

Ze zei: "maar Nanna, waarom doen ze niet een negenenzestig? Dat is toch veel leuker voor allebei?"

Nanna: "mmmmm goed idee, Tom heeft al gelikt.... Ik zet mijn camera dan hier tegen de tafel aan.... Tom draai eens negentig graden, en Karin, jij gaat bovenop je broer zitten, kont naar zijn hoofd."

Karin kroop over me heen en boog voorover en greep mijn paal. Ze drukte haar kutje, nog nat van mijn tong, tegen mijn mond ik deed wat van me verwacht werd en stak mijn tong naar binnen. Karin boog verder en drukte haar lippen op mijn blote, rode glanzende eikel.

Moeder keek naar de verrichtingen van haar dochter en zei:

"Maar je lippen goed nat lieverd.... Dat ze goed glijden. Dat is het lekkerst voor Tom".

Gedwee benatte Karin haar lippen en omsloot de eikel. Haar natte mond voelde goddelijk. Ze liet haar tongetje rond de eikel spelen, wat genotsscheuten door mijn pik en ballen en onderbuik deed schieten. Onderwijl, kreunend van genot, likte ik nogmaals het meisjes kutje op mijn gezicht.

Moeder: "kijk een hoe diep je hem kunt nemen, lieverd."

Karin ontspande haar mond en drukte zich diepeer over mijn paal. Dan liet ze hem weer gaan en haalde adem. Dan weer voorover en kwam ze dieper.

Moeder: "wow, je komt al diep. Lekker Tom?"

Ik gromde, met twee schaamlippen over mijn mond.

Moeder: "dat betekende volmondig 'ja', Karin".

Opgezweept door mijn likken begon Karin zich ritmisch over mijn pik te bewegen, in en uit, in en uit. Net neuken.

Nanna: "Mooi gezicht,he Carla? Zou je ook niet even willen? "

Ze grijnsde moeder toe. Die keek haar aan en keek dan weer terug naar haar pijpende dochter.

Karin liet me even gaan en zei: "Kom maar mam, pak die pik maar even vast..... trek hem alleen maar een beetje af.... Hij is heerlijk...."

Aarzelend greep moeder mijn natte paal. Echt waar! mijn eigen moeder deed het. Kon zich niet bedwingen. Langzaam trok ze me een beetje af. Het idee!

Karin boog weer voorover en opende haar mond. Moeder stuurde mijn eikel tussen de rode lippen en daar ging het tongetje weer. Moeder stuurde mijn paal naar alle hoeken van de natte mond. Ik kon het niet zien....alleen voelen. Heerlijk.... Twee vrouwen die zich met je pik bemoeien...

Ik zei: "Ik wil je neuken , Karin, ik moet klaarkomen....en mam, ik wil dat jij mijn pik bij Karin in het kutje steekt."

Karin ging rechop zitten en kroop van me af. Ik kroop van de tafel en hielp Karin er weer op. Mijn pik steeds loeihard, opgewonden. Ik ging mijn zus naaien! en moeder ging helpen. De grenzen waren weg nu.

Ik ging tussen Karin's dijen staan en keek achterom naar moeder. Die wist wat ze moest doen en kwam achter me staan, greep mijn pik en richtte die op het jongemeisjespoesje voor me.

Nanna was nog niet klaar met de camera en vroeg nog even te wachten.

Ze duwde een zacht kussen onder het hoofd van Karin, zodat die minder moeite zou hebben he schouwspel te zien, dat zich tussen haar dijen zou afspelen.

"Ik doe dit zonder statief. Dan kan ik jullie sneller vanuit alle hoeken schieten. Jees wat een geile situatie hebben we hier gecreëerd zeg. Moeder helpt zoon om dochter te verkrachten, zowat."

Karin: "dit is echt geen verkrachten.... Dit is puur genieten!"

Moeder lachte: "dat geloof ik ook, nu ik jullie zo heb bezig gezien. Ik ben een stuk geruster, nu."

Ik: "en een stuk geiler".

Moeder keek me quasi-boos aan en kneep hard in mijn pik.

Öppassen jij, jongeman, anders knijp ik hem eraf.

"kan ie tegen. Knijp maar lekker".

De meisjes barsten in lachen uit.

Nanna verzette nog vlug twee lampen en gaf het startsein:

"Nou, Tom, zet het maar op een neuken! Leef je uit! Maar waarschuw even als je gaat spuiten, OK?"

Mam drukte me naar voren, met haar rechterhand om mijn pik. Karin keek me aan met gloeiende ogen, verwachtingsvol. Mama, drukte mijn eikel tussen de natte schaamlipjes en drukte tegen mijn billen, zodat ik nergens anders meer naar toe kon dan in het kutje. Mijn eikel verdween soepel en ik trok me meteen iets terug, om ten volle van de schaamlippen te kunnen genieten. Weer drukte ik verder.... Zou ik mijn pik er helemaal in kunnen krijgen?

Mama: "Gaat het lekker, liefje, kun je hem hebben? Doet het geen pijn?"

Karin: "Kom maar, ik wil hem....kom maar verder"

Ik gleed verder naar binnen en ja: Mijn ballen stootten tegen de gezwollen schaamlippen. Ik begon ze meteen lekker te masseren met mijn ballen . Karin genoot zichtbaar. Mama streelde mijn boillen. Mijn pik, daar kon ze nu niet meer bij.

Ik begon te neuken: in en uit, terug tot aan mijn eikel en dan weer erin. Ik hield Karin stevig vast bij haar vrouwelijke, slanke heupen. Zo kon ik me goed sturen. Dus zo voelde het, een kutje om mijn pik. De heerlijke natheid van een opgewonde kutje van een lekkere meid!

ik keek over mijn schouder, en zag dat mama genoot van het schouwspel dat we opvoerden. Nanna klikte dat het een lust was. Ik trok me helemaal terug en liet Karin mijn glinsterende pik zien, nat van haar kutsap.

"D'r in, Tom, d'r in!", maande Karin me.

Diep stootte ik weer in haar. Moeder streelde mijn borst, mijn tepels. Ik keek naar Nanna.

"Gaat ie goed, Nanna? Krijg je alles er op?"

"Jullie gaan als een speer. Wil je al spuiten?"

"Ja duurt niet lang meer....ik bedoel....net pijpte Karin me al bloedgeil, en nu dit.... Ik kom zo..."

"Karin, als ie spuit, grijp dan zijn paal en trek hem lekker af. Stuur de straal over je borsten."

"OK", hijgde mijn neukmaatje.

"Oh shit, ik kom, ik ga spuiten..."

Ik trok me terug en meteen greep Karin de spuiter. Ze kneep en meteen spoot ik een dikke straal sperma. Ik hoorde gelijktijdig de klik van de camera en wist dat dit een mooi plaatje zou opleveren.

Ik spoot nog een straal en nog een. Dik wit sperma, over de tieten van mijn zusje. Het kon niet beter.

Ik liet me voorover vallen tussen de dijen van Karin. Die smeerde verrukt mijn sperma over haar borsten. Ik zag haar wijsvinger tussen haar lippen verdwijnen: ze snoepte nieuwsgierig van mijn sperma! En nog eens...Ze vond het blijkbaar best lekker.

Moeder: "wow wat een lading Tom. Goed gedaan. En Karin is ook heel tevreden met je prestatie, zie ik."

Ook zij liet haar vinger over de borsten van Karin gaan en likte wat van mijn sperma op.

Ik wist het: ook mijn moeder zou ik een deze dagen op mijn pik rijgen: Mam was geil op me.

Misschien een volgende keer, dat ik daarover vertel.

En zo was het hek van de dam. Ik had twee vaste neukmaatjes gekregen. Ik had mijn zus voor het eerst gehad, en mijn moeder stond in de rij.

Maar al gauw had ik ook mijn moeder genaaid. De beer was los, zoals Karin het zei (en ze bedoelde mij: haar broer, haar geile beer), en we genoten er alle drie van. Ook moeder en Karin hadden elkaar gevonden. Nadat ik ze twee dagen later in negenenzestig vond, in Karin's bed, wist ik dat ik altijd een geile lesbische show kon bekijken en dat ik er niet voor uit huis hoefde.

Nanna... ze heeft woord gehouden en ons alle materiaal gegeven, dat we in een album hebben geplakt. Dat ligt altijd op de salontafel en we kijken er vaak in. Vaak loopt het dan totaal uit de hand. Nanna is met vlag en wimpel geslaagd en we hebben gedrieën een waardig eindexamenfeestje gebouwd. Nanna bleek ook van twee walletjes te eten en mijn twee vrouwen hebben haar een avond seks gegeven, die ze haar hele leven zal heugen. Misschien dat ik daar ook nog wel eens over vertel...
100% (13/0)
 
Categories: MasturbationTaboo
Posted by willem3
10 months ago    Views: 553
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
10 months ago
Lekker
10 months ago
Dit is echt een ontzettend lekker verhaal. Heel erg goed!! Hoop op meer.
10 months ago
ik lees niet vaak een verhaal uit maar deze wel! erg lekker verhaal