Maar op internet...
Virtuele lesbische liefde

In dit verhaal komt geen seks tussen twee mensen voor: de hoofdrolpersonen hebben een virtuele relatie met elkaar maar kunnen elkaar in het echte leven niet uitstaan.

Elke overeenkomst met de waarheid is puur toeval.

Hoofdstuk 1: Simone

Simone liep met gebogen hoofd door de kale gang van het oude schoolgebouw op weg naar haar wiskundeles. Ze liep stevig door omdat ze bang was te laat te komen. Omdat ze naar haar schoenen keek in plaats van voor zich, had ze niet in de gaten dat Bee (zo werd Bianca door iedereen genoemd) haar stond op te wachten. Bee had om de een of andere onbekende reden een hekel aan Simone en probeerde haar tijd op school flink te verzieken door haar te pesten wanneer ze maar kon.

Simone liep tegen Bee op en werd omvergeduwd. Languit viel ze achterover en de boeken die ze in haar handen had vlogen door de lucht en belandden door de hele gang.

"Kijk nou wat je doet, muts," riep Bee tegen Simone. "Kan je niet uitkijken of zo?" "Sorry," stamelde Simone "ik zag je niet staan." "Jij ziet nooit iemand staan, geen wonder dat niemand jou ziet staan. En nou opgerot." Bee draaide zich om en liep lachend weg. Haar vriendinnen volgden haar en lachten mee, ook al wist Simone dat ze meelopers waren en nog onzekerder waren dan Bee zelf.

Simone kreeg van alle kanten haar boeken aangereikt en pakte ze aan zonder degene die ze gaf aan te kijken. Ze mompelde "dank je" en liep nog harder door richting het wiskundelokaal.

De rest van de dag ging voorbij zonder verdere problemen.

Na school fietste Simone mee met een paar klasgenoten maar zei weinig. Ze dacht aan haar vriendin die ze op een site voor jonge lesbiennes had ontmoet waarmee ze al een tijdje mailde en chatte. Ze vonden elkaar erg leuk en de chatsessies en mails werden steeds heter.

Simone zette haar fiets in de schuur, hing haar jas op en stormde de trap op, naar haar kamer. Ze zette haar computer aan en nadat hij was opgestart, opende ze haar chatprogramma. Devilgirl, haar vriendin, was nog niet online. Wel werd ze meteen aangesproken door een paar klasgenoten. Toen ze zag dat Devilgirl online kwam bij het andere programma, meldde ze zich af bij het ene programma dat ze gebruikte voor andere mensen dan haar virtuele vriendinnetje. Vandaag zouden ze voor het eerst webcams gebruiken.

Devilgirl18: hoi wijfie, hoe istie ermee?

Miss_Shy (Simone's schuilnaam): gaat wel, rotdag op school gehad, voel me een stuk beter nu jij online bent.

Devilgirl18: ahhh... arm kind. Kom maar hier in mijn armen, dan zal ik je lekker verwennen *spreidt armen*

Miss_Shy: *nestelt zich in Devilgirls armen* dat voelt gelijk al een stuk beter. Hoe gaat het met jou?

Devilgirl18: best goed, veel gelachen vandaag, maar ik kon niet wachten tot ik weer met jou kon kletsen, en meer...

Miss_Shy: ik denk dat ik weet wat je wilt. *geeft Devilgirl18 een zoen*

Devilgirl18: ik wil meer dan alleen een zoen. Het klinkt cliché, maar wat draag je (onder je kleren)?

Miss_Shy: niets bijzonders...

Devilgirl18: wat is "niets bijzonders"?

Miss_Shy: een sportbeha en een gewone witte slip.

Devilgirl18: zal ik vertellen wat ik aanheb?

Miss_Shy: graag!

Devilgirl18: helemaal niets!

Miss_Shy: dat meen je niet.

Devilgirl18: wil je het zien? Ik zal je een foto sturen.

Miss_Shy: maar om te voorkomen dat je liegt, wil ik dat je een pen vasthoudt of ergens op je lichaam legt.

Een paar minuten later kreeg Simone een bestandje van Devilgirl18. Ze accepteerde het bestand en nadat het binnen was, opende ze het. Simone zag een jonge vrouw van wie ze het gezicht niet kon zien, naakt en met gespreide benen op een stoel zitten. Tussen haar borsten lag een pen. De foto was met een webcam gemaakt, want met haar handen hield ze haar borsten vast. Simone werd opgewonden en vertelde het Devilgirl18.

Miss_Shy: wauw... je bent mooi

Devilgirl18: dank je. Zou jij een foto van jezelf kunnen maken, net als ik voor jou heb gedaan? Lijkt me wel zo eerlijk. Ik wil ook een pen ergens zien.

Miss_Shy: ik zal het proberen.

Ook Simone had een webcam, dus ze sloot de deur van haar kamer, kleedde zich uit en legde een pen op haar buik. Ze spreidde haar benen en maakte een foto en stuurde hem naar Devilgirl18.

Devilgirl18: vet! Ik word er helemaal nat van. Jij ziet er ook goed uit. Ik zag nogal wat haar tussen je benen zitten, scheer jij je schaamhaar nooit?

Miss_Shy: vind ik niet nodig, niemand die het ziet, behalve jij. Maar als je wilt, zal ik het de volgende keer voor je scheren.

Devilgirl18: dat zou ik vet vinden. Je weet nu hoe ik er uit zie en ik weet hoe jij er uit ziet. Wat wil je met me doen? Dan zal ik het voor je doen en mijn webcam aanzetten.

Miss_Shy: dat zou geil zijn! Ik wil dat je met je poesje gaat spelen en ik wil het goed zien.

Na een paar seconden zag Simone een uitnodiging om een webcam te gebruiken in beeld verschijnen. Ze accepteerde de uitnodiging en zag hetzelfde meisje dat ze net op de foto zag. Ook nu zag ze haar gezicht niet, maar Devilgirl18 was bezig met haar poesje te spelen en Simone werd opgewonden.

Er zat geen geluid bij, maar Simone kon zich er wel iets bij voorstellen, ze vingerde zichzelf regelmatig.

Devilgirl18: en?

Miss_Shy: geil! Ik word helemaal nat.

Devilgirl18: wacht maar af...

Simone zag Devilgirl18 buiten beeld iets pakken, maar ze kon niet goed zien wat het was, totdat Devilgirl18 het ding voor de camera hield: het was een dildo!

Devilgirl18: speciaal voor jou gekocht.

Miss_Shy: wat lief, dat had je nou niet hoeven doen... :)

Devilgirl18 antwoordde niet, maar schoof de dildo in één keer in haar kut en begon hem op en neer te bewegen. Simone kon zich niet inhouden en begon zichzelf te vingeren. Met twee vingers wreef ze over haar klit en met twee vingers van haar andere hand ging ze bij zichzelf naar binnen en zocht naar de g-plek. Ze had hem al een keer gevonden en wist waar hij zat en ook deze had ze hem snel gevonden.

Devilgirl18: he, zet jij je cam eens aan! Ik wil ook wat kunnen zien.

Simone zag de vraag en richtte haar webcam op haar poesje. Ze ging verder met vingeren.

Devilgirl18: geil! Ga zo door, ik kom bijna klaar!

De vrouwen zeiden een paar minuten niets tegen elkaar, terwijl ze masturbeerden. Devilgirl18 kwam als eerste klaar en schreef dit aan Miss_Shy.

Devilgirl18: wow, dat was geil... kom jij al bijna?

Maar Simone antwoordde niet: ze had haar ogen gesloten en haar vingers gingen als een gek op en neer en heen en weer.

Haar heupen schokten en schokken schoten door haar hele lichaam. Zweet druppelde over haar hele lichaam.

Miss_Shy: dat had ik even nodig. Dank je...

Devilgirl18: ik moet jou ook bedanken, ik ben nog nooit zo lekker klaargekomen.

Simone wachtte even. Daarna stelde ze de vraag die al vanaf het begin van het gesprek op haar lippen brandde:

Miss_Shy: hoe heet je en hoe zie je eruit?

Devilgirl18 antwoordde niet, maar draaide haar webcam naar haar gezicht. Simone schrok enorm toen ze het bezwete en lachende gezicht van Bee zag verschijnen op haar scherm.

Miss_Shy: Bee? Oh shit...

Devilgirl18: wat? Hoe weet je mijn naam? Wie ben jij?

Simone liet zichzelf zien.

Devilgirl18: kut... Simone? WTF is dit?

Miss_Shy: hoi...

Devilgirl18: * zit voor haar pc met haar mond vol tanden*

Miss_Shy: ik weet hoe je je voelt...

Devilgirl18: dus jij bent ook lesbisch?

Miss_Shy: vind je dat nou niet een hele stomme vraag?

Devilgirl18: dus al die tijd, al die mails, al die geile gesprekken... als ik wist dat jij het was, dan...

Miss_Shy: dan wat? Had je me dan met rust gelaten? Had je me nog meer gehaat? Wat?

Devilgirl18: ik... ik weet het niet, dit is zo onverwacht. Daarbij komt ook nog eens dat we nu allebei een naaktfoto van elkaar hebben. Ik wil niet dat iemand te weten komt dat ik eigenlijk meer op vrouwen val dan op mannen.

Miss_Shy: hoezo? Denk je dat je zogenaamde vriendinnen je dan zullen verlaten? Weet je gelijk wie je echte vrienden zijn en wie alleen maar meeloopt omdat je zo stoer doet. Ik weet al langer dat je eigenlijk een heel onzeker meisje bent maar dit verbergt met een grote mond en een bijpassende houding.

Devilgirl18: wat lul jij nou?

Miss_Shy: geef maar toe dat ik gelijk heb.

- Devilgirl18 heeft het gesprek verlaten -

"Tss, kan niet eens tegen een beetje kritiek," dacht Simone bij zichzelf. Ze zette haar computer uit en ging naar beneden. Haar moeder had haar al een tijdje geleden geroepen voor het eten.

Hoofdstuk 2: Bee

Met haar hoofd in haar handen zat Bianca geluidloos te huilen. Tranen rolden over haar wangen en vielen op de grond. Af en toe snikte ze even. Toen droogde ze haar ogen en wilde weer tegen Simone praten, maar zag dat ze offline was. Ze pakte haar mobieltje, maar merkte dat ze haar nummer niet had.

Bee stuurde een e-mail naar Simone met de vraag of ze vanavond langs mocht komen om te praten. Ze zetter haar pc uit, kleedde zich aan en ging naar beneden. Haar moeder had haar al een tijdje geleden geroepen voor het eten.

Na het eten ging Bee gelijk weer naar haar kamer. Ze zag dat Miss_Shy had gereageerd. Het was een lange mail.

"Hoi Bee. Laten we nog even wachten, ik denk dat we deze schok allebei even alleen moeten verwerken. Ik zie je morgen toch wel weer op school, neem ik aan. Dan praten we wel in de pauze of zo, als je dat goed vindt.

Ik schrok net zo hard van jou als jij van mij, toen ik je gezicht zag. Ook al haten we elkaar in het echte leven (of in ieder geval jij mij), wil dat nog niet zeggen dat we geen echte relatie zouden kunnen hebben. In de afgelopen weken, al die tijd dat we hebben gechat en mails hebben gestuurd, ik had ze voor geen goud willen missen. Ik wil je graag leren kennen, Bianca en ik denk dat er in de nabije toekomst misschien wel iets moois zou kunnen ontstaan.

Ik hoop dat jij er net zo over denkt.

Dikke kus van Simone"

Bee sloot de mail en voelde weer tranen opwellen in haar ooghoeken, maar dit keer was ze niet verdrietig maar ontroerd. Ze leunde achterover en zuchtte diep. Bee dubbelklikte op de foto die Simone had gestuurd. Voor haar zag ze Simone's lichaam in vol ornaat, alleen zonder gezicht. Haar borsten waren niet groot maar haar tepels leken groot en ver vooruit te steken. Haar poesje was behoorlijk dicht behaard. Gek genoeg wond juist dit Bee heel erg op. Ze reikte onder haar topje en pakte een van haar borsten vast. Met haar andere hand reikte ze onder haar rokje en streelde haar natte poesje door haar slipje heen.

Zo bleef ze een tijdje zitten, totdat Miss_Shy weer online kwam. Gelijk stopte Bee waar ze mee bezig was en sprak Simone aan.

Devilgirl18: ik heb je mail gelezen en moest bijna huilen van ontroering. Weet je, ik voelde me aangevallen daarnet, toen je zei dat ik eigenlijk onzeker en zo ben en daarom reageerde ik zo bot, maar eigenlijk heb je gelijk: door de scheiding van mijn ouders weet ik niet meer waar ik nou bij hoor en probeer ik me daar boven te stellen door brutaal te zijn en iedereen een grote bek te geven. Ook jou pesten hoort daarbij, terwijl ik je al een tijdje leuk vind, ook al wist ik niet dat jij Miss_Shy was, het meisje waar ik het zo goed mee kon vinden en die precies leek te weten wat er in me omging. Fuck, ik wil je nog steeds.

Miss_Shy: *is sprakeloos* ik weet niet of ik was doorgegaan met dit als ik had geweten wie je eigenlijk was. Op school hang je altijd de bitch uit, vooral tegen mij lijkt het wel, maar nu weet ik waarom. Toch kunnen we niet van de ene op de andere dag doen alsof er niets is gebeurd en ik vind dat iedereen het recht heeft om te weten dat we lesbisch zijn en dat we elkaar leuk vinden.

Devilgirl18: nee, alsjeblieft, vertel het niemand! Ik wil niet dat iemand dit te weten komt, zelfs mijn ouders en beste vriendinnen niet.

Miss_Shy: weet je nog wat ik vanmiddag zei? Pas als je vriendinnen weten wie je echt bent, weet jij wie je echte vriendinnen zijn. Vertel het ze. Doe het op z'n minst voor mij.

Devilgirl18: *diepe zucht* ik weet het niet, ik weet het echt niet. Dit is zo lastig. Zou jij me willen helpen? Ik weet niet wat ik nu moet doen en jij lijkt altijd te weten wat er in me omgaat en wat ik echt denk.

Miss_Shy: maar je groepje meiden dat altijd om je heen hangt zullen me willen wegduwen.

Devilgirl18: niet als ik zeg dat ze moeten oprotten als ze jou niet accepteren. Dat kunnen ze trouwens ook als ze mijn niet accepteren zoals ik ben. Weet je wat, laten we ze morgen verrassen: jij loop op mij af als al mijn vriendinnen en ik bij elkaar zijn en dan pak je me vol op mijn mond of zo.

Miss_Shy: :D (y). Rofl! Vet idee! Heb jij ooit wel eens met een meisje gezoend? Ik niet...

Devilgirl18: eh... ik ook niet. Ook nooit met een jongen trouwens...

Miss_Shy: wat? Jij hebt bijna altijd wel een jongen om je heen hangen.

Devilgirl18: maar nu weet je waarom ik niet met ze zoen. Misschien wilde ik wel wachten op de ware, maar het is nogal lastig voor een jongen om lesbisch te zijn ;)

Miss_Shy: ok, dus ik loop morgen op je af en pak je vol op je bek. Ik denk dat ik weet hoe ik het ga aanpakken. Is het goed als ik je omlaag trek? Je weet wel, zoals je dat soms ook wel in films en zo ziet, dat de hoofdrolspeler (man) zijn liefje (vrouw) omlaag trekt tot zij achterover geleund staat en hij over haar heen staat gebogen en haar hartstochtelijk zoent.

Devilgirl18: je doet maar, ik vind het best. Zie ik je morgen. Doei!

Miss_Shy: doei! Droom maar fijn van me, ik zal zeker van jou dromen!

Bee sloot het programma af en zette haar pc uit. Ze ging naar beneden om wat tv te kijken, maar haar broers en vader zaten voetbal te kijken, dus ging ze naar haar moeder om te zien of die met iets leukers bezig was, maar ze zat aan de telefoon met een van haar vriendinnen en gezien het belgedrag van haar moeder kon dat nog wel eens een half uur gaan duren voordat zij beschikbaar was voor iets leuks.

Bianca besloot vroeg te gaan slapen. Voordat ze het licht uitdeed, pakte ze haar dagboek en schreef tot in detail wat er vandaag was gebeurd.

Hoofdstuk 3: Devilgirl18 & Miss_Shy

Na het tweede uur was er altijd een korte pauze. Simone liep door de gang en zag Bianca praten met haar vaste groepje vriendinnen. Zonder na te denken liep ze naar Bee en trok haar omlaag. Met een hand in haar rug ondersteunde ze Bee terwijl ze vol overgave haar op haar mond zoende.

Simone opende haar lippen en met haar tong verkende ze de vochtige lippen van Bee. Bijna automatisch opende Bianca haar mond en liet Simone's tong haar mond verkennen. Hun tongen raakten elkaar en creëerden vuurwerk.

De vriendinnen van Bee stonden haar en Simone aan te gapen terwijl ze aan het zoenen waren. Ondertussen stonden steeds meer mensen stil en keken naar de twee zoenende meisjes. Af en toe floot er iemand, maar Bee en Simone leken er geen aandacht aan te schenken, ze hadden alleen oog voor elkaar.

Korte tijd later verbrak Simone de zoen. Bee zuchtte diep en omhelsde Simone. Hand in hand liepen ze weg, dwars door de menigte heen, die hen alle ruimte gaf. Iedereen keek verbaasd, sommigen applaudisseerden en floten hen na.

De vriendinnen van Bianca konden nog steeds niet geloven wat er net was gebeurd. Ze stonden aan de grond genageld tot de bel ging die het volgende lesuur aankondigde. Ze kwamen min of meer bij uit hun shock en liepen naar het lokaal.

In de lunchpauze kwamen Bee en Simone en de vriendinnen van Bee bij elkaar. Er werd geen hap gegeten en heel veel gepraat. Een paar meiden vonden het niks dat hun vriendin en leider van het groepje op meisjes viel en liepen weg. In haar hoofd streepte Bianca ze van haar lijstje van echte vriendinnen, maar degenen die bleven zitten bleven er op staan.

Sommige meiden hadden wat moeite te accepteren dat juist Simone, belangrijkste doelwit van Bee's pesterijen, haar vriendinnetje bleek te zijn of zou kunnen zijn. Toch werd Simone aan het einde van de pauze door alle overgebleven meiden omhelsd en min of meer verwelkomd in hun midden. Bee gaf Simone een daverende zoen op haar mond, liet haar met haar mond vol tanden staan en ging naar haar les. Simone moest even bijkomen en haastte zich daarna naar haar eigen les. Devilgirl18 en Miss_Shy hebben nooit meer met elkaar gechat, maar Bianca en Simone des te meer.

Als ze niet uit elkaar zijn gegaan zijn ze nog steeds bij elkaar.
100% (1/0)
 
Posted by willem3
9 months ago    Views: 157
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments