Første seksuelle opplevelse, norsk historie

Dette skjedde for endel år siden, jeg å en vennine som var 3 år eldre enn megvar mye sammen som venner.
Hun hadde akkurat fått billappen og vi tilbrakte mye tid ilag, vi hadde kjørt rundt en kveld å bare sett rundt på folk og hørt på musikk. så spurte hun om vi skulle leie en film å dra til meg, jeg bodde da i en kjellerstue hos min stemor.
Vi leide en film og kjøpte munch og la oss på sofaen, det var en film med litt småerotisk innhold, ikke noe hardcore porno men still ganske erotisk, vi lå i en ganske snodig stilling på sofaen husker jeg fordi jeg lå sånn at jeg så rumpa hennes nesten rett fremfor meg.
Jeg ble rimelig kåt etterhvert under filmen, hun hadde en liten hund som hun måtte lufte rundt huset halvveis i filmen så jeg tenkte jeg måtte dra på dass å kvitte meg med den halvfeite pikken for å unngå at jeg skulle få en full "boner" under filmen.
Så jeg gikk på dass å trakk buksa ned å sto foran dassen å runka, husker jeg kom fort som aldri før, sikkert på et minutt :)
Så kom hun inn igjen og smilte og la seg på sofaen i en noe annerledes stilling sånn at bena hennes lå på fanget mitt, underveis begynte hun sånn smått å gni de på pikken min i ny og ned, og dette gjorde meg jo sprengkåt så jeg prøvde virkelig å unngå å få ståpikk der vi lå.
Og når filmen var ferdig lå vi der og hun sa helt ut av det blå at hun så hva jeg gjorde på dassen gjennom vinduet, og jeg frøs fullstendig, tenkte at hun skulle si det til alle våre felles bekjente osv.
Og smilte og flirte litt av det, så sa hun at hun var litt småtent av filmen og det hun så på dassen og tak av seg gensern og buksa og lå der i trusa og BHn og begynte å ta på seg selv og spurte om jeg likte det jeg så, så begynte hun å ta seg under trusa og spurte om jeg ville se henne fingre seg selv men jeg kunne aldri si det til noen, og hun la seg bakover og begynte å fingre seg selv og jeg holdte på å eksplodere, bokstavelig talt. jeg tok på pikken min som selvfølgelig var STEINHARD på utsiden av buksen og det var nok til at jeg skøt den første satsen i boxern allerede, pikken var fremdeles steinhard å jeg dro den ut av boxern og begynte å runke rolig mens hun fingra seg selv, jeg kjente jeg var nært allerede etter et lite minutt igjen.. Hun stønna og sa jeg kunne sprute på henne om jeg ville sålenge hun ikke fikk det i håret, jeg spruta en sats over fitta og på låra hennes.
Hun kom nesten med engang hun fikk spruten på seg, og nå begynte jeg å bli litt følsom siden jeg hadde tross alt kommet 3 gang på under en time og 2 gang på noen få minutter.
Hun spurte om jeg klarte en sprut til og jeg sa kanskje, og jeg la meg bakover i sofaen å hun tok tak rundt kølla mi med de små deilige silkemyke henderne sine våte av fittesaft og sæd og runka meg sakte og det var den deilige komboen av enormt godt og "smerte" av at det er så følsomt, og jeg stønna og vridde meg og hun dro forhuden bak med ventre handa og gidde meg en sinnsykt intens runk hvor hun nesten bare fokuserte på den enormt følsomme penishodet mitt og jeg kom så hardt at jeg holdt på å besvime.
Vi lå bare å koset oss på sofaen i en liten stund etterpå før vi dusjet ilag og hun kjørte hjem.
Dette var min første seksuelle opplevelse med en jente, runker fremdeles til tanken av den kveld selv om det er rundt 10 år siden.
100% (9/0)
 
Posted by weirdo1988
1 year ago    Views: 131
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
5 months ago
Det var det! Ikke vært i nærheten av en like deilig opplevelse nå mange år senere!
6 months ago
Heldiggris! Hørtes rådeilig ut!