Mijn antiliaanse vriendin (waargebeurd)

Toen ik 16 was kreeg ik verkering met een Antilliaans meisje van Curaçao. Ze was niet de mooiste maar had alles wat ik lekker vond een heerlijke dikke kont, lekkere buik en heerlijke donkere hangtieten.
We waren allebei nog maagd en erg onervaren, maar vanaf het begin was er zeker al zeer veel sexuele energie.
We woonden allebei nog thuis en aangezien onze ouders beide christelijk waren moesten we het van logeer momentjes hebben om lekker alleen te zijn....
Eerst was het natuurlijk alleen zoenen en een beetje voelen, maar al snel veranderde dat.
Als zij bij mij bleef logeren moest ze in een andere kamer slapen, wat mij nog geiler maakte. Maar in de ochtend hoorde ik geklop op mijn deur dan kwam ze snel bij me liggen. Ze was zo zacht en lekker gevuld dat ik haar altijd stevig vasthield als we lepeltje-lepeltje lagen, waarvan mijn pik altijd snoei hard werd. Ik kon we dan nooit inhouden om haar borsten op te zoeken met me handen en die lekker te masseren. Omdat zij ook sexueel hongerig was maar eigenlijk niet verder wilde gaan dan zoenen en voelen kleede zij zich helemaal uit, ik natuurlijk ook, wat snel was met alleen een boxer aan.
Ze draaide zich dan om en begonnen we heerlijk te zoenen, die volle lippen van haar en die lange tong me mond in. Ze had heerlijk veel speeksel waardoor onze monden heerlijk nat werden. Ik liet mijn handen over haar rug gaan en haar op haar volle kont eindigen. Ik duwde haar kont naar me toe waardoor mijn harde pik tegen haar schaamhaar kwam. Na een tijdje heerlijk zoenen en een beetje schuren maakte ik me los van haar en legde ik haar op haar rug. Ze keek me vragend aan met die grote geile bruine ogen van haar. Ik kuste langzaam naar beneden en begon op haar grote tepels te zuigen en sabbelen. Na een tijdje kuste ik me weg naar beneden naar haar heerlijke begroeide vagina. Die je al rook van een afstand omdat ze zo nat geworden was. Ik trilde van verlangen en genot en nieuwigheid. Ik begon haar vagina rustig te kussen en te likken en genoot van haar heerlijke vocht, na een tijdje begroef ik mijn gezicht tussen haar benen en begon haar diep te likken en haar klitje te verwennen. Omdat zij zo heerlijk lag te kronkelen en te kreunen wist ik dat ik goed bezig was. Nadat zij mijn hoofd beet pakte en nog harder tussen haar benen duwde kwam zijn trillend en schuddend klaar. Dit was de eerste keer dat zij een orgasme kreeg en voor mij ook de eerste keer dat ik dat meemaakte. We waren zo in de 7e hemel. Toen ik tussen haar benen vandaan kwam veegde zij mijn gezicht af omdat deze drupte van haar vocht.

Een aantal weken ging dit zo door en we genoten er heerlijk van. Tot nu toe had ik haar alleen nog maar oraal bevredigd.
Op een avond toen ik bij haar logeerde waren we weer in een verhitte vrij partij we waren beide nog half aangekleed. Nadat ik haar weer heerlijk had klaar gelikt kroop ik naar boven en zoende haar maar ik kroop verder zodat mijn pik boven haar gezicht hing en ze begon me af te trekken. Wat heerlijk was, die mooie donkere handen om mijn witte harde pik boven haar geile gezicht. Op een gegeven moment was ik zo geil dat ik mijn pik in haar mond duwde en zij gretig begon te zuigen. Zo lekker heb ik het nooit meer gehad. Die dikke lippen en heerlijk sappige tong bewerkte mijn pik alsof zij een volleerde was. Ze deed het zo lekker dat ik super snel klaarkwam in haar mond. Maar dat wilde ze niet, dus trok ze mijn pik uit haar mond maar ik was nog steeds aan het spuiten en schoot alles op haar haar en in haar gezicht. Waarop zij snel naar de badkamer ging om zich te wassen.

Weer wat later brak eindelijk de tijd aan dat zij er klaar voor was. We waren uitgeweest met een paar vrienden en sliepen bij mij thuis. We waren laat thuis en iedereen sliep al. Wij slopen naar boven en gingen mijn kamer binnen, toen de deur maar ook net dicht was begonnen we hartstochtelijk te zoenen, en kleedde ik haar direct uit. Mijn handen gingen heerlijk over haar zachte volle lichaam heen en liet geen enkel plekje onberoerd. Op een gegeven moment draai ik haar om en zij doet haar handen tegen de muur en haar kont naar achter en kijkt me geil vragend aan. Ik wist dat dit het moment was. Ik ging achter haar staan en pakte me pik vast om deze naar haar druipend natte vagina te begeleiden. Ik zette mijn pik tegen haar vragende vagina aan en gleed heel zachtjes naar binnen. Dat gevoel wat ik toen had, was onbeschijvelijk, die natte warme strakke heerlijke vagina omsloot mijn pik als gegoten. Ze kreunde luid van genot en pijn, want toen ik er helemaal diep in was en weer terug haalde zag ik bloed om mijn pik zitten. Ik wist dat zij nu niet meer maagd was, wat mij nog geiler maakte. Ik begon haar rustig te neuken wat haar nog harder deed kreunen. Met mijn handen omsloot ik haar volle kont en heupen en hield haar stevig vast. Ik neukte haar steeds sneller en harder, waardoor mijn onderbuik heerlijk tegen haar dikke kont kletste. Hoe harder ik haar neukte hoe harder zij kreunde en nog meer haar kont naar achteren duwde, ik was in extase. Na niet al te lang had zij een super orgasme en kort daarna kwam ik ook klaar, als een kanon die maar bleef schieten en schieten. Hierna vielen we zwaar bezweet en uitgeput in slaap.

Zoals het met haar was heb ik het nooit meer gehad, haar vormen, haar sexuele gedrag, ze maakte me altijd super geil.
90% (9/1)
 
Posted by wantitall88
8 months ago    Views: 1,230
Comments (7)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
7 months ago
Lekker he donkere vrouwtjes
wantitall88
retired
8 months ago
Dank je wel, geniet ;)
8 months ago
Geil verhaal mmmmm
wantitall88
retired
8 months ago
Mmmmmmm dank je.... lekker he ;)
8 months ago
mooi verhaal ik zie het voor me gebeuren
wantitall88
retired
8 months ago
Dank je wel....
8 months ago
lekker verhaal, er gaat niets boven een goed gevulde Antiliaanse