Etalages kijken

Ik was een beetje klaar met mijn baas op het werk, mijn inbreng werd niet gewaardeerd en klussen die mijn verantwoordelijkheid waren werden ineens uitbesteed zonder dat ik ook maar werd geraadpleegd, ik voelde de bui dus al hangen en ben dus zelf al het sollicitatiepad opgegaan. Zodoende kwam ik ook bij een bedrijf in Amsterdam uit, het was het makkelijkst om daar met de trein heen te gaan, want ze zaten in het centrum, waar parkeren een hel is en vanaf het station was het maar een paar minuten lopen. De sollicitatie was aan het begin van de middag en ik had de hele middag vrij genomen, zodoende had ik ook mooi nog wat tijd om een rondje te maken op de wallen, ik kom niet zo vaak in Amsterdam en op één of andere manier is dat toch altijd leuk om even te doen.

Ik liep dus lekker over de wallen en verbaasde me er nog over hoeveel activiteit er wel niet was voor een doordeweekse middag, elk raam waar je langs loopt word je door de desbetreffende dame gewenkt te komen, ik werd zelfs nog door een shemale geflasht en ontdekte een paar nieuwe straten met raamprostituees. Ik ging vroeger namelijk één straat op en neer maar nu had ik ruim de tijd dus was wat verder gaan kijken, zo kwam ik er ook achter dat de wallen enigszins in secties is gedeeld. Op een gegeven moment had ik zo'n beetje alles wel gezien, ik had zeker wat mooie dames gezien, ook een aantal die niet om aan te zien waren, nu was ik de wallen niet op gegaan met de intentie om een bezoekje aan een prostituee te plegen maar er was een meisje dat heel erg mijn aandacht trok.

Ze was een blond poppetje, begin twintig, klein van stuk, dat haar lijfje ten toon spreidde in een vrolijk gekleurde bikini, wat uitzonderlijk was aangezien elke andere prostituee sletterige lingerie droeg. Het viel me ook op dat ze niet de aandacht probeerde te wekken door me te wenken te komen maar enkel een subtiele knipoog gaf en haar lichaam liet bewonderen. Ze was slank, had een lichte huid, platinablond, een goeie b-cup tieten en een mooi rond kontje, ik was zo onder de indruk dat ik zelfs een paar keer langs liep, wat ze volgens mij door had, want de knipoog werd na de derde keer een kusje dat ze me toeblies. Na deze kus liep ik tot het einde van de straat en twijfelde daar een tijdje of ik terug moest gaan, ik had geld bij maar was nog nooit bij de hoeren geweest en wilde dat ook eigenlijk niet maar deze meid fascineerde me ontzettend.

Ik verzamelde mijn moed en liep nog een keer langs haar raam, liep een stuk door en liep toen weer terug, ik stopte bij haar raam en ze deed de deur open, stamelend vroeg ik hoeveel wat kostte, ze kwam met een kort lijstje, 'Pijpen € 25,-, zonder condoom € 10,- extra, klaarkomen over mijn tieten € 10,- extra, klaarkomen in mijn mond € 25,- extra, neuken € 75,-, anaal € 25,- extra, niet zoenen of slikken!'. Ik wilde niet gelijk in het diepe duiken en een pijpbeurt leek me eigenlijk prima, 'Pijp je helemaal naakt?' vroeg ik, 'Ja hoor, je mag dan ook aan mijn borsten zitten maar niet vingeren!' antwoordde ze. 'Pijpen zonder condoom en over je tieten klaarkomen dan maar.' zei ik, ze deed de deur verder open en ik liep naar binnen, ze sloot de deur en het gordijn achter me, 'Dat is dan € 45,-.' zei ze terwijl ze haar hand ophield, ik graaide in mijn jas naar mijn portemonnee, gelukkig had ik het gepast dus dat gaf ik aan haar, met een vluchtige blik zag ze dat ik haar het juiste bedrag had gegeven, ze stopte het geld in la en zei dat ik op het bed moest gaan zitten.

Ik ging wat onwennig op de rand van het bed zitten, keek een beetje rond, het was een wat smoezelig kamertje, eigenlijk maar net wat groter dan het bed wat er in stond, stoel ernaast, in de hoek een kastje, lichtgrijze muren en een koude tegelvloer. De meid zei dat ik mijn jas uit kon doen, ik legde de jas naast me neer en zag dat ze haar bikini al had uitgedaan, ze knielde voor me neer, spreidde mijn benen, aaide mijn kruis terwijl ze me glimlachend aankeek en begon toen mijn broek los te maken. Ik hielp een beetje zodat mijn handeltje helemaal tevoorschijn kwam en niet alleen mijn pik door de gulp om hoog kwam. Ze trok me eerst af terwijl ze me geil aankeek, speelde een beetje met mijn ballen maar het mocht niet echt baten, mijn pik werd niet hard, waarschijnlijk van de zenuwen maar dat maakte haar niet uit, al snel sloot ze haar lippen om mijn pik.

Ze deed het heerlijk maar ik zag enkel haar hoofd op en neer gaan dus ik leunde achterover zodat ik beter kon zien hoe ze me pijpte, dit hielp ook met de stijfheid, want langzaam aan werd mijn lul harder. Toen ze doorhad dat ik keek maakte ze er ook iets meer een showtje van, likte af en toe geil aan mijn eikel die ze net daarvoor er uit had laten ploppen. Ik kwam weer overeind, want wilde wel eens aan die mooie borsten voelen, ik streelde haar rug een beetje maar liet mijn hand al snel via haar schouder naar de voorkant glijden, waar ik een borst beetpakte, een stevige tiet met een heerlijk zacht huidje en stijve tepel. Ik deed mijn andere hand er ook bij en betastte haar borsten lekker terwijl zij lekker door ging met pijpen, ik ging op een gegeven moment weer met mijn handen haar rug op en gleed naar beneden waar ik haar kontje aaide, ze stopte met pijpen maar ik aaide door, na een paar seconden ging ze weer verder, ze stopte waarschijnlijk omdat ze dacht dat ik haar misschien ging proberen te vingeren.

Ik wilde niet de grenzen van wat wel of niet mocht gaan verkennen dus ik ging maar weer achterover liggen en onderging de pijpbeurt, ze kwam iets overeind en wiebelde haar bosten met mijn pik er tussen, drukte een tepel tegen mijn eikel en sloot toen weer haar lippen om mijn lul. Ze pijpte nu in iets rapper tempo, gebruikte ook haar handen en begon geil te praten, 'Ga je lekker klaarkomen over mijn tietjes!' gromde ze me toe terwijl ze met een strak handje me aftrok, ze likte een paar keer aan mijn ballen en sloot haar lippen weer om mijn pik. Ik pompte ook een beetje in haar mond, ik wilde eigenlijk haar hoofd beetpakken om haar in haar mondje te neuken maar wist niet of dit wel kon/mocht, dus deed het zo goed mogelijk door juist omhoog te stoten als zij net omlaag kwam. Ik voelde in de verte al een orgasme opborrelen en kwam weer overeind, 'Ga je voor me komen, tijger!' gromde ze me weer geil toe en sloot haar lippen weer om mijn pik, ze pijpte me nu als een bezetene, ik hield het niet meer, mijn lul nog in haar mond, ik stootte mijn pik in mond en ze pijpte mee in hetzelfde tempo.

Ik trok me terug uit haar mond, 'Spuit je zaad dan!' zei ze terwijl ze haar tieten vooruit stak, ik sjorde nog twee slagen aan mijn pik en voelde mijn orgasme in mijn ballen ontploffen, ik richtte mijn zaadkanon op haar tieten, het eerste schot kwam er uit en kwam iets te hoog uit, want die kledderde uiteen op haar kin en trok een streep in haar hals, ze gooide haar hoofd achterover en het tweede schot probeerde ik wat lager te mikken, die kwam op haar rechterborst terecht. Ik stapte iets dichterbij en schoot mijn derde salvo precies in haar decolleté, ik schokte nog een vierde salvo eruit maar die blijf aan mijn lul hangen en na een paar seconden ging ik rechtop staan, waarop zij haar ogen opende en zich ook weer wat oprichtte. Ze pakte mijn pik beet en smeerde de zaadstraal die er aan hing uit over haar linkerborst, ze likte aan haar lippen terwijl ze met mijn pik haar tieten swaffelde, uit het niets haalde ze ineens een handdoek tevoorschijn, ze wreef mijn pik helemaal schoon terwijl ze me een knipoog en een luchtkusje gaf, vervolgens maakte ze zichzelf schoon, stond op en had haar bikini weer even snel aan als dat ze hem had uitgedaan.

Ik maakte mij kleding ook weer in orde, trok mijn jas aan en gaf haar nog snel een kus op de wang, ze zwaaide me glimlachend uit en verdween achter het gordijn. Ik stond weer buiten, met lege ballen, een lichtere portemonnee maar wel een zeer geile ervaring rijker, een ervaring die ik wel wilde herhalen of zelfs in verder wilde gaan maar dat was voor later. Ik had in eens door dat ik al een tijdje voor het raam was blijven staan, mijmerend over wat ik had gedaan en hoe het bevallen was, ik begon te lopen, merkte na honderd meter dat ik de verkeerde kant op was gelopen en keerde weer om en liep richting het station.

De baan heb ik wel gekregen maar ik had elders een betere aanbieding gekregen dus ik ga niet dagelijks naar het centrum van Amsterdam maar ik zal zeker nog wel vaker bezoekjes aan de Wallen brengen.
88% (7/1)
 
Categories: First TimeTaboo
Posted by volleballen77
1 year ago    Views: 1,277
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
9 months ago
geil verhaal keep on the good work!!!
11 months ago
Zo heb ik toen ik pas begon te werken in Amsterdam daar ook gelopen.................richting de Keizersgracht
heb helaas mijn proeftijd niet vol gemaakt; dus het kwam er niet van.
Heel herkenbaar..........leuk verhaal
1 year ago
Geil verhaal!