Lang verloren zusjes

Ik stond al een lange tijd droog, ik zat vast in een vicieuze cirkel van een slecht zelfbeeld en geen zelfvertrouwen omdat ik last had van wat overgewicht, dat maakte het moeilijk voor me om op vrouwen af te stappen. Maar op mijn 35e vond ik het nodig daar eens wat aan te doen en nu ben ik dus flink wat kilo's kwijt en voel me daar ook goed bij, ik heb niet het gespierde lijf van een jonge god maar ik heb in ieder geval geen hangbuik meer.

Afgelopen weekend wilde ik met mijn nieuw verworven zelfvertrouwen en lichaam eens kijken of ik wel weer de interesse van de vrouwen kon wekken, niet eens dat ik er gelijk één mee naar huis zou slepen voor een nachtje plezier maar puur of ik die interesse kon krijgen van een vrouw. Ik ben met een vriend, Edwin, naar een bekende uitgaansgelegenheid in Rotterdam gegaan, alleen is ook maar zo saai, en heb uiteindelijk mijn verwachtingen overtroffen.

Na een grondige controle van de portier kwamen we binnen, jas afgegeven en naar de bar gegaan voor een biertje. Hoewel het al tegen elven was was het nog redelijk rustig, er waren wel vrouwen in overvloed maar voornamelijk van die types die het net niet zijn. Net ff te veel make-up, net ff te veel sieraden, haar waar net ff te veel mee is gedaan en kleding die net ff te ordinair is. Gelukkig begon het al na een half uurtje vol te stromen met nog meer vrouwen en deze waren grotendeels wel naar mijn zin.

Ik raakte op een gegeven moment aan de praat met een meid, het was een nogal oppervlakkig gesprek en ik had niet echt het idee dat ze er van gediend was aangezien haar aandacht steeds afdwaalde. Maar ik zag ook ineens een bekend gezicht, Tamara, een meid die al jaren niet meer gezien had, aangezien het gesprek dat ik aan het voeren was nergens naar toe ging besloot ik maar naar Tamara te lopen. Met Edwin in mijn kielzog liep ik naar haar toe door de drukte en toen ik dichter bij was zag ik dat Samantha, haar zus, er ook bij was, ze waren met een klein groepje waarvan ik verder niemand kende.

Tamara en Samantha ken ik al vele jaren, onze ouders zijn bevriend en ik was een tijdje zelfs geïnteresseerd in Tamara maar die had toen een vriend, in een nogal domme zet heb ik toen Samantha, die er ook mag zijn, uitgevraagd maar ben toen keihard afgewezen. We zijn op een gegeven moment het contact verloren en had beide al jaren niet meer gesproken, het laatste contact was goedkeuring op een vriendschapsverzoek op facebook, als je dat al contact kan noemen.

Tamara is een paar maanden ouder dan ik en Samantha een goed jaar jonger, beide hebben donker haar, bruine ogen en een licht getinte huid, afkomstig van onze gedeelde Griekse afkomst. Tamara is een kop kleiner dan ik, heeft kleine borsten en een iets voller figuur maar die vertalen zich naar zeer mooie rondingen, licht krullerig haar tot net onder haar schouders en een gulle glimlach. Samantha is net iets korter dan ik, heeft een slank figuur met rondingen maar duidelijk minder dan haar zus maar ze is dan wel iets beter bedeeld qua bos hout, stijl haar dat een stuk langer is en een net zo gulle glimlach maar laat die minder vaak zien.

Tamara zag me als eerste en reageerde enthousiast, hing gelijk om mijn nek, gaf me een smakkerd vol op de lippen en schreeuwde daarna mijn naam, haar zus had daardoor niet lang nodig om mij ook op te merken en begroette me ook met een blije omhelzing en een kus op de wang. Ze hadden duidelijk al wat op, want ik had ze niet eerder zo zien reageren op mijn aanwezigheid. Iedereen werd aan elkaar voorgesteld en er werd gedanst en flink gedronken en ik begreep al snel dat op dergelijke manier stappen voor Tamara en Samantha 'business as usual' was, ze kenden een aantal van de andere gasten en het personeel. Ze waren ook best flirterig met allerlei mannen wat mij deed denken aan wanhopige meiden die een vent zoeken om te settelen, niet dat ik gesettelt was maar ik struin ook niet elk weekend door het uitgaansleven hopend dat ik een vrouw tegen kom die goed genoeg is om te blijven plakken.

Het geflirt werd ook op mij en Edwin gericht, Edwin had goed sjans met Marieke, een klein roodharig meisje in een strak blauw jurkje waar ze af en toe uit leek te scheuren en met een flinke bos hout voor de deur die maar moeilijk in bedwang werd gehouden door het jurkje, ik had het idee dat ze elk moment voorover kon vallen, zo groot waren die jetsers. Op een gegeven moment kwam Edwin naar me toe om zijn vertrek aan te kondigen, hij ging met Marieke mee naar huis en aan haar lichaamstaal te zien was dat niet voor een goed gesprek.

Met het vertrek van Marieke splitste de groep zich op, schijnbaar hoorde twee van de meiden bij haar en nu was ik overgebleven met Tamara, Samantha en Karin, maar ook dat duurde niet lang, want na een goeie twintig minuten werd Karin door haar vriend opgehaald. Hoewel ik het redelijk naar mijn zin had, wilde ik toch zo zoetjes aan naar huis, het was al ruim na tweeën en moest nu op eigen houtje thuis zien te komen. Tamara en Samantha vonden dat maar helemaal niks en wisten me over te halen nog tot drie uur te blijven en dan zouden we samen vertrekken, zo gezegd zo gedaan en iets na drieën stonden we buiten.

Ik moest met een taxi naar huis en dan zou ik langs Tamara en Samantha's huis rijden dus vond ik het prima als ze mee zouden rijden. We moesten nog een tijdje wachten voor we een taxi konden krijgen, beide dames stonden naast me en hadden zich aan me vastgeklampt in de kou van de nacht tot we eindelijk een taxi hadden. We gingen met z'n drieën knus op de achterbank zitten en werd al snel overgehaald om nog een afzakkertje te nemen, ik sputterde nog even tegen omdat ik dan nog moeilijker een taxi kon krijgen maar als het moest kon ik daar blijven slapen. Een kleine kwartiertje later zat ik bij hen op de bank, wederom met aan elke zijde een meid die zijdelings tegen me aan zaten, schoentjes uit, voetjes op de bank en mij omstebeurt een shotje voeren.

In twintig minuten hadden we met z'n drieën driekwart van een fles vodka soldaat gemaakt en mijn handen hadden ondertussen ook elk hun plek op een kont gevonden. Veel gegiechel alom en Samantha zette weer een shotje aan mijn mond maar dat ging niet helemaal goed waardoor ze het over me heen morstte, er liep een duidelijk natte plek van mijn borst tot aan mijn kruis. Ze probeerde de vlek met haar hand "schoon te vegen" maar dat werkte natuurlijk niet, haar hand ging de hele vlek langs en met de woorden 'Je pik zit toch niet ook onder de vodka?' begon ze over mijn kruis te wrijven.

Blijkbaar was dit het teken voor Tamara om mijn gezicht beet te pakken en me innig te zoenen, Samantha had ondertussen mijn lul gevonden en trok me door mijn broek af, mijn handen wreven over en knepen in de kontjes die ze beet hadden. Samantha gulpte mijn broek open, haar hand gleed naar binnen op zoek naar mijn lul en kwam daar al snel weer mee tevoorschijn, zonder enige twijfel boog ze voorover en begon ze me te pijpen. Tamara ontdeed zich van haar topje en BH, haar borsten waren inderdaad klein maar ook zeer fijn, genoeg om toch nog wat beet te kunnen houden en een mooie tepeltjes erop.

Samantha richtte zich nu op en terwijl zij mij zoende, deed ze haar jurkje uit, Tamara greep daarop haar kans en had zich nu ontfermd over mijn stijve. Samantha zat enkel nog in een string naast me en zoende heftig met me terwijl mijn handen haar borsten verkenden, een lekker handje vol met flinke tepels. Ze knoopte mijn overhemd open en krastte met haar nagels over mijn borst, Tamara knoopte mijn broek verder los zodat ze overal beter bij kon en speelde met mijn ballen. Samantha stond op een gegeven moment op, gaf Tamara een klein tikje op haar hoofd, pakte mijn hand en leidde mij naar een slaapkamer, ik liep natuurlijk achter dit prachtige kontje aan. Tamara kwam achter me aan en terwijl ik mijn kleding verder uit deed, ging Samantha op het bed liggen en liet haar hand in haar string verdwijnen, Tamara ontdeed zich nog van haar rokje en ging naast haar zus liggen om daar het zelfde te gaan doen.

Ik stond daar helemaal naakt met een stijve neukstaaf en wist niet goed wat ik nu moest doen, er tussenin gaan liggen, me op één van de twee richten ... maar wie dan!?! Ik pakte mijn pik en trok er een beetje aan, het tafereel was natuurlijk goddelijk, ik liep langzaam naar het bed en ging op mijn knieën er op zitten. Tamara gooide haar beentjes in de lucht en trok haar slipje uit, een natglinsterend poesje kwam tevoorschijn, netjes bijgehouden met een mooie streep schaamhaar erboven, precies zoals ik het mooi vind. Ik stortte me ook snel op dit natte kutje, het smaakte goed, lekker met mijn tong tussen haar schaamlippen, lekker aan haar klitje sabbelen en met mijn tong er langs flikkeren. Sacha ontdeed zich ook van haar string en daar kwam een kaal kutje tevoorschijn met flinke schaamlippen, terwijl ik met mijn gezicht tussen Tamara's benen bleef vond een hand Samantha's natte gleuf, twee vingers sopten er zo in.

Na een tijdje kwam Tamara klaar, nadat ik haar sappen had geproefd richtte ik mij op om te wisselen, nu wilde ik Samantha's poesje proeven maar voordat ik er de kans voor kreeg richtte Tamara zich ook op en gaf me een slobberzoen waarbij ze haar eigen kutvocht van mijn gezicht likte, daarna pakte ze ook mijn hand en terwijl ze me diep in de ogen keek likte ze de vingers af die net nog in haar zusjes kutje staken. Verbouwereerd richtte ik me uiteindelijk op Samantha, ook haar kutje smaakte me goed, met lange halen befte ik haar terwijl een hand ook Tamara vingerde. Samantha was bloedgeil en het duurde ook niet lang voor haar snee sappen droop van een orgasme. Weer richtte ik me op en weer was het Tamara die mij gezicht en vingers afslobberde, Samantha ontfermde zich ondertussen over mijn pik die nog wel stijf was maar tijdens de befpartij toch iets van zijn kracht was verloren.

Als snel had ze hem weer goed stijf, uit een nachtkastje haalde ze een condoom tevoorschijn die ze er zo om had en ging met haar kontje naar me toe klaar zitten om op z'n hondjes genomen te worden. Tamara lag zich zelf te vingeren en keek gefascineerd toe, ik positioneerde me achter Samantha, zette mijn lul tegen haar natte doosje en kon hem zonder moeite naar binnen duwen waarna twee goedkeurende kreunen klonken. De ene was van Samantha, die een stevige lul in haar kut lekker vond, de andere van Tamara, die vond het maar wat geil dat ik haar zus aan het neuken was en durfde dat ook te laten merken, hoewel het al wel duidelijk was aangezien haar vingers goed hoorbaar in haar kutje sopten.

Ik pompte in een mooi tempo in de natte gleuf van Samantha, twee keer half er in schuiven en de derde tot aan mijn ballen er in stoten, aan het gekreun van Samantha te horen vond ze dat wel lekker. Het gekreun van Tamara motiveerde me om Samantha zo geil mogelijk te neuken, echt een showtje weg te geven. Ik stopte en trok me terug toen Tamara haar vingers weer aflikte na haar eigen orgasme, ik voelde namelijk dat er een orgasme in mijn ballen begon te borrelen en ik wilde nog heel wat uitspoken met beide dames voor ik klaar zou komen. Tamara wilde zich alweer op mijn pik storten maar ik hield haar tegen, ze keek even teleurgesteld maar begreep wat er aan de hand was dus ging ze maar aan de slag met Samantha. De vingers waarmee Tamara zichzelf net nog tot een orgasme had gevingerd verdwenen nu in Samantha's gleufje, met haar andere hand gaf Tamara Samantha een paar ferme klappen op haar kont.

Ik wist niet waar ik moest kijken, met dit tafereel zo voor me kon ik spontaan gaan klaarkomen maar ik wilde tenminste Tamara ook nog een veeg geven dus ik wendde mijn blik af en probeerde even aan andere zaken te denken. Gelukkig voelde ik na een tijdje het orgasme weer wegebben, ik keek weer naar de meiden en zag nu hoe Tamara nog steeds Samantha aan het vingeren was maar ondertussen ook haar kontgaatje aan het tongen was. Tamara keek me met een trotse geile blik aan en propte nu ook haar duim in Samantha's kontje, jeetje wat een geile sletten waren die twee, weer moest ik me even vermannen om niet te opgewonden te raken. Ik positioneerde me achter Tamara, die pakte tussen haar benen door mijn lul al en zette die tegen haar vochtige grotje, zonder moeite kon ik weer pompen in een geile gleuf, Samantha was ondertussen op haar rug gaan liggen en bood haar natte poes aan Tamara aan om te beffen.

Tamara begroef haar gezicht zowat in Samantha's hete kut, Samantha kreunde het uit en bij elke stoot waarmee ik in Tamara pompte werd ze verder tegen Samantha's kut gedrukt. Ik had het idee dat Samantha een beetje op gang moest komen voor ze zich helemaal liet gaan, want eerder was ze veel minder gediend van de avances van haar zus. Ineens gleed Tamara van mijn paal af, ze kroop omhoog langs Samantha's lijf, al likkend aan haar buik en borsten kwam ze bij haar gezicht waar hun tongen elkaar vonden. Ik kon mooi weer even bedaren terwijl zij innig met elkaar lagen te zoenen, strelen, vingeren en kneden van borsten en billen, ik had nog nooit zo vaak zo dicht tegen een orgasme gezeten dat niet tot uitbarsting kwam.

Ik keek toe tot Samantha op haar knieën nu tussen de benen van Tamara, die op haar rug lag, verdween en mij wenkte te komen, ze trok haar billen uit elkaar om aan te geven dat ze weer geneukt wilde worden maar ik ging eerst zelf eens verkennen met mijn mond. Ik likte lekker aan haar hete snee met lange halen en een vingertje in haar kontje stond ze ook toe, toen ik er zelfs een tweede vinger bij deed stribbelde ze niet tegen en al snel was ik haar achteringang aan het oprekken. Ik zette mijn lul tegen haar anus, pakte haar bij de heupen en propte hem zachtjes naar binnen, dat lukte niet gelijk helemaal goed maar ze hielp een handje, ze pakte mijn lul en geleide hem in haar aarsje. Ik neukte haar kontje in een rustig tempo dat ik langzaam opbouwde, ze kermde zachtjes terwijl ze zichzelf vingerde, ze vergat Tamara te beffen maar die lag met grote ogen naar mij te kijken terwijl ze zichzelf een handje hielp.

Tamara kroop onder Samantha vandaan en ging naast haar op haar knieën zitten, ze vingerde haar eigen kontje, ze wilde ook anaal gepaald worden, ik moest weer even wegkijken om niet klaar te komen. Al snel was Tamara klaar voor penetratie, dus ik wisselde van plaats en propte mijn paal nu in Tamara's kontje, Samantha trok nu een dildo uit een nachtkastje tevoorschijn, ging op haar rug liggen en paalde zichzelf in een hoog tempo met dit grote geval terwijl ze keek hoe ik Tamara anaal aan het doorsmeren was. Ze kwam als snel spuitend klaar, haar lichaamssappen spatten in het rond, ze trok de zwaarbeaderde zwarte dildo uit haar doosje en likte er aan voor ze hem ook aan Tamara aanbood die gretig het kutvocht van haar zus van de latex pik aflebberde.

Het gepomp in Tamara's kont en het gelik van beide dames aan de zwarte dildo brachten me naar mijn orgasme, ik begon harder te hijgen en kreunen, Samantha propte de dildo weer in haar kutje en keek me intens aan terwijl ze zichzelf weer naar een orgasme probeerde te palen, Tamara draaide zich om en ging klaar liggen om ondergespoten te worden. Ik trok het condoom van mijn lul kroop zo dicht mogelijk bij hun hoofden, gaf nog een paar slingers aan mijn pik en kwam klaar, ik spoot hun smoeltjes omstebeurt met een paar dikke stralen sperma onder. Ik plofte achterover en zag nog hoe Tamara Samantha's gezicht begon schoon te likken waarop Samantha weer spuitend klaar kwam, nadat haar orgasme was weggeëbd en Tamara klaar was het schoonlikken van haar gezicht, wisselden ze, Tamara propte de zwarte dildo, nog druipend nat, in haar kutje terwijl haar gezicht nu werd schoongelikt door Samantha, Tamara had niet veel nodig en kwam ook spuitend klaar.

Ik werd niet ontzien, Samantha ging op mijn gezicht zitten terwijl Tamara zich over mijn lul ontfermde en hem wonder boven wonder zo snel al weer stijf wist te pijpen. Samantha ging zich er ook mee bemoeien, waardoor ik dus in een soort standje 69 lag met Samantha, ik proefde ineens dat Samantha was klaargekomen en ze wisselde met Tamara die haar kut om mijn smoel plantte en zich naar een orgasme leek te werken door ermee over mijn hele gezicht te wrijven. Voor ik het goed en wel door had stapte ze weer van me af en nu gingen ze me gezamenlijk pijpen, omstebeurt een lange haal diep pijpen of langer er aan sabbelen en knabbelen terwijl de ander met mijn ballen speelde.

Dit had ik nog nooit weer zo snel meegemaakt, het tweede orgasme diende zich aan, ze pijpten me omstebeurt, ik spoot mijn zaad op het moment dat Samantha haar lippen om mijn eikel sloot, ze voelde de warme golf zaad in haar mond en glimlachte. Ze zoog mijn pik helemaal leeg, tot de laatste druppel nam ze in haar mond, Tamara was op haar rug gaan liggen en hield haar mond open, Samantha hing er boven en liet al die witte heerlijkheid er uit druipen, Tamara ontving het gewillig en slikte alles zonder pardon door. Ze kropen nu langs mijn lijf omhoog, Samantha gaf me als eerste een lange natte zoen, ik proefde mijn eigen mannenpap nog die ik daarna ook bij Tamara proefde.

We bleven nog even zo liggen voordat we ons wat beter verdeelden over het bed, een deken over ons heen trokken en uiteindelijk in slaap vielen. Ik werd een paar uur later wakker omdat ik naar de WC moest, na het toiletbezoek heb ik me aangekleed en ben er stilletjes van door gegaan, ik wist niet hoe de verstandhoudingen er bij zouden staan als iedereen weer nuchter(der) wakker zou worden. Om eventuele ongemakkelijke situaties te voorkomen ben ik dus maar weggegaan, ik zal nog wel snel weer contact met ze opnemen, wil natuurlijk niet dat ze denken dat ik niet netjes ben en brutaal ben weggegaan, bovendien ... wie weet wat er nog meer kan gebeuren!?!
100% (12/0)
 
Posted by volleballen77
1 year ago    Views: 1,039
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
6 months ago
wat een mooi verhaal. Ik kreeg er volle ballen van !
9 months ago
super hot verhaal!!!