Sonja bij de nympho-night

Ik ga sinds een goed jaar naar de nympho-nights van parenclub Monique, dit is een bijeenkomst ongeveer één keer per maand waar een twintigtal vrouwen zich tegoed doen aan een flink aantal mannen, een groots neukfestijn dus! De avond word georganiseerd door parenclub Monique en Roxy, Robin en Sonja, bekend van de Roxy & Robin site, staan de rest van het personeel ook bij op deze avonden, je kan niks met het personeel doen, deze zijn er enkel om achter de bar je te bedienen, glazen op te ruimen en je eventueel wegwijs te maken, je kan enkel sex hebben met de "vriendinnen" van Monique. Ik vind dat altijd bijzonder jammer, want een paar dames van het personeel zijn bijzonder lekker en ik ben in het bijzonder gecharmeerd van Sonja, een lange slanke meid met een knap koppie, lang donkerblond sluik haar, een paar sublieme tieten en, wat mij betreft, de mooiste kont van Nederland.

Bij binnenkomst kom je eerst in een ontvangsthal waar je je entree moet betalen en dan kun je doorlopen naar de kleedhokjes, maar eerst ga je langs Roxy en Sonja, als je voor het eerst bent leggen die je alles uit, geven je een handdoek, kluissleutel, schrijven het nummer van je kluisje op je arm zodat je de sleutel bij de bar kan inleveren en er niet mee hoeft rond te lopen en ze geven je een haarelastiekje, die doe je om de pols van de vriendin waar je het eerst sex mee hebt, de vriendin met de meeste elastiekjes krijgt een prijs. Nu was ik al een paar keer geweest en één van die keren was vlak voor Koninginnedag, Roxy en Sonja hadden zich voor de gelegenheid flink uitgedost en toen Sonja het intro-gesprek met mij begon kon ik het niet laten om haar te vragen of ze met me op de foto wilde aangezien ik een fan was. Nou dat wilde ze wel en een minuutje later stonden we naast elkaar en werd er een foto van ons genomen met mijn mobiel, ik had mijn hand natuurlijk strategisch om haar middel geslagen en mijn avond kon nu al niet meer stuk terwijl ik nog naar binnen moest.

Een paar maanden later was ik er weer, Sonja was deze keer nog appetijtelijker aangezien ze een topje aanhad waar haar overheerlijke borsten gewoon uithingen. Helaas werd ik geholpen door Roxy, die is natuurlijk ook niet verkeerd hoor maar ja ... tis niet Sonja! Ze vroeg me of ik voor het eerst was en voor ik kon antwoorden zei Sonja tegen haar 'Dat vraag je toch niet aan mijn fan!?!' en gaf mij een klein knipoogje, 'Kom maar dan regel ik het wel met hem!', ze pakte de handdoek van Roxy over die een beetje verbaasd maar met een ander verder ging. Ik stond natuurlijk mijn ogen uit te kijken met deze halfnaakte schoonheid zo voor me, nadat we de rituelen van sleutel, handdoek en elastiekje doorlopen hadden vroeg ze of ik niet nog een keer met haar op de foto wilde, dat kon ik niet weigeren ... natuurlijk!

Ze pakte mijn hand en liep naar de kleedhokjes, wat eigenlijk twee gangen zijn met aan weerszijden kluisjes, ze liep naar de tweede gang waar maar één man stond en vroeg aan hem of hij een foto wilde maken, ik gaf hem mijn mobiel en we positioneerde ons aan het einde van de gang, want dat was nog enigszins goed belicht. Sonja sloeg een arm om mij heen en ik sloeg weer mijn arm om haar middel maar was dit keer wat brutaler en legde mijn hand op haar weelderige billen. Ze reageerde niet, ze vond dit blijkbaar prima, een flits en we stonden erop, natuurlijk even controleren of de foto goed gelukt was en toen zei Sonja 'Nog eentje maar nu sexier! Hier, lik maar aan mijn tepel!' terwijl ze haar borst verder naar voren stak. Dat liet ik me geen twee keer zeggen en begon gelijk aan Sonja's tepel te sabbelen en met mijn andere hand greep ik haar andere borst, nu had ik zoveel de mooiste kont als een verrukkelijke tiet beet.

Ik sabbelde rustig door nadat de fotograaf de foto had gemaakt en omdat hij niet goed wist wat hij moest doen ging hij maar door met fotograferen. Sonja maakte er een beetje een showtje van door te kreunen en sexy te kijken, waardoor ik weer wat lef kreeg en de hand die haar bil kneedde baande zich een weg tussen haar benen. Weer ondervond ik geen tegenstand, sterker nog, ze zette haar benen iets verder uit elkaar zodat ik er beter bij kon. Ik beet in haar tepel, kneep in de andere en wreef over haar kutje door de dunne stof van haar slipje, mijn handelingen hadden effect, want ik voelde haar slipje toch echt natter worden. Ineens zei ze 'Nog eentje!', ik keek haar aan en ze had haar lippen getuit alsof ze me een kus wilde geven, 'Jij ook!' zei ze, ik tuitte ook mijn lippen en drukte die zachtjes tegen de hare. De laatste flits en Sonja trok van me weg, liep naar de fotograaf, bedankte hem met een kusje op zijn wang en gaf mij mijn mobiel terug. 'Kom maar weer mee!' zei ze nu.

Ik liep achter haar aan, langs de fotograaf die met een blij gezicht een duim naar me opstak, bij een deur waar PERSONEEL op stond stopte ze, keek even snel rond en deed hem open, ze gaf een knikje met haar hoofd dat ik naar binnen moest. Ik liep naar binnen en stond nu in een wasruimte, er stonden een paar grote bakken voor vuile handdoeken, twee grote wasmachines, een droger en een flinke tafel waar meerdere stapels handdoeken op lagen. Sonja sloot de deur, liep naar de tafel waar ze een paar condooms op legde en wenkte me te komen, ik stond voor haar en ze boog een klein beetje voorover, zette haar lippen weer tegen de mijne en onze tongen vonden elkaar. Onder het zoenen aaide ze mijn kruis terwijl ik met beide handen haar billen aaide, ik voelde mijn pik groeien en het duurde dan ook niet lang voordat Sonja mijn broek begon open te maken.

Sonja ging door de knieën en ik hielp met mijn broek, al snel kwam mijn pik tevoorschijn, ze trok me stevig af terwijl ze me geil aankeek om vervolgens haar lippen om de eikel te sluiten. Ze sabbelde lekker aan mijn pik, gaf hem liefdevolle kusjes en likjes afwisselend met diepe halen pijpen. Ik moest haar al snel stoppen, voor de nympho-night "spaar" ik het op, dus staat er dan enige druk op de ketel en ik wilde natuurlijk nog wat andere dingen doen. Ik trok haar overeind en liet haar op de rand van de tafel zitten, ik ging op mijn knieën zitten, kustte haar dij zachtjes, steeds ietsjes hoger tot ik bij haar slipje kwam, na een strategisch kusje op haar kruis schoof ik haar slipje opzij en begon te beffen of mijn leven er van af hing. Ze had een heerlijk, sappig, kaal kutje dat zich graag liet likken, Sonja's handen gingen door mijn haar terwijl mijn tong en vingers haar spleetje verkenden.

Haar slipje belemmerde mijn vinger- en befkunsten dus ik trok het uit en kon me nu met volle overgave op haar hete snee storten, ik kwam overeind en onze tongen vonden elkaar weer terwijl mijn vingers haar natte gleuf bevredigde. Nu ik niet meer gehinderd werd door haar slipje duurde het niet lang voor Sonja klaarkwam, voor ze goed en wel bekomen was van haar orgasme zat ik alweer met mijn gezicht tussen haar benen en mijn tong in haar heerlijke kutje. Ik flikkerde met mijn tong langs haar klitje, zoog en knabbelde er ook aan, likte met lange halen over haar schaamlippen, penetreerde haar met mijn tong en deed ook nog een paar motorbootjes, haar handen woelden wild door mijn haar, drukte mijn hoofd verder tegen haar kut tot ze weer klaar kwam. Sonja trok me naar zich toe en gaf me een kleffe zoen waarbij ze zich tegoed deed aan haar eigen lichaamssappen.

Onder het zoenen grijpt Sonja mijn lul en geeft er een paar rukken aan om te voelen hoe hard hij is, door dit hele gebeuren is hij nog zo stijf als het maar kan dus ze pakt snel een condoom en fluistert hees in mijn oor 'Ik wil je in me!' terwijl ze behendig mijn pik in plastic verpakt. Ze kijkt me strak aan en zonder het oogcontact te verbreken zet ze mijn lul tegen de ingang van haar warme grotje, ze is zo nat dat ik zonder moeite naar binnen glij. Sonja gooit haar hoofd achterover en laat een lange kreun horen als ik langzaam mijn lul verder in haar duw, ik trek hem er weer langzaam uit en weer in, ik voer het tempo een beetje op om af en toe weer tergend langzaam haar te penetreren. Haar borsten zwiepten mee op het tempo en bij elke stoot liet ze een klein kreuntje horen, ik greep haar borsten terwijl zij met haar nagels over mijn borst krastte.

Al snel voel ik dat het opgespaarde zaad wil ontsnappen dus ik trek me terug en doe zelfs even een stapje naar achteren om mijn aankomende orgasme weg te laten ebben. Sonja nam dit op als het moment om van standje te veranderen, ze draaide zich om en boog voorover over de tafel, de aanblik van haar geweldige kont deed me nu al bijna komen, dus ik keek even weg, gelukkig zakte het orgasme al snel in. Ik boog voorover en begroef mijn neus tussen haar formidabele billen, likte met mijn tong aan haar kutje en zette al snel weer mijn pik tegen haar kutje, weer gleed hij zonder moeite naar binnen en nu kon ik haar diep en stevig neuken door haar bij haar heupen te pakken. Ik werd aangemoedigd door Sonja's gekreun, greep haar borsten weer en pompte haar weer naar een orgasme, ik voelde nu mijn orgasme weer opkomen en greep haar nu bij haar schouders zodat ik me verder op haar kon spiezen, 'Ja, neuk me hard!' riep ze tussen twee kreunen door.

Ik begon nu ook harder te kreunen en neukte steeds sneller, ineens richtte Sonja zich op waardoor ik uit haar gleed maar voor ik er erg in had zat ze op haar knieën, trok het condoom in één vloeiende beweging van mijn lul, zette haar lippen op mijn eikel en trok me af terwijl ze me indringend bleef aankijken. Binnen enkele seconden kwam ik klaar, ik spoot mijn zaad diep in haar keel, het was een flinke hoeveelheid omdat ik al een week niet gekomen was maar ze had er geen enkele moeite mee en slikte alles door. Ze ging nog even door om er voor te zorgen dat er geen enkele druppel sperma verloren ging, toen ik dacht dat ze wel klaar was, tilde ik haar aan haar oksels omhoog, onze monden vonden elkaar, ik proefde mijn eigen zaad nog op Sonja's lippen terwijl mijn handen die weelderige billen weer streelden en haar handen mijn rug streelden.

Nadat alle geiligheid was weggezakt verbraken we onze omhelzing en begonnen we ons weer te fatsoeneren, Sonja was in no time klaar aangezien enkel haar slipje weer aan hoefde te doen, ze keek toe hoe ik mij verder aankleedde. Ze zei 'Dat was best geil!', iets wat ik natuurlijk absoluut niet kon ontkennen, hoe vaak komt het nou voor dat je met je favoriete pornoster mag flikflooien, 'Misschien kunnen we nog een andere keer afspreken en de tijd er voor nemen in plaats van een vluggertje in het washok.' vervolgde ze. Nou, daar had ik wel oren naar natuurlijk, 'Geef me je telefoon even, dan geef ik je me nummer.' zei ze, ik pakte mijn telefoon, opende deze, maakte een nieuw contact aan en gaf hem aan Sonja. Ze toetste haar nummer in, maakte er ook nog een foto bij (alsof ik zou vergeten wie Sonja ook al weer was) en gaf hem terug.

Na een laatste kus ontsnapten we uit het washok, Sonja liep snel naar voren en ging verder met het helpen van de mannen die binnen kwamen, ik hoorde Roxy in de verte nog net 'Waar zat je nou?'. Ik ging naar mijn kluisje, kleedde me om en ging genieten van de overige dames op de nympho-night, ik heb nog sex gehad met een stuk of zes vrouwen en ben nog drie keer klaargekomen maar niks kon tippen aan het washokavontuurtje met Sonja. Ik kon dus ook niet wachten om weer contact met haar op te nemen maar hoe dat verlopen is vertel ik een andere keer.
100% (8/0)
 
Categories: CelebritiesHardcore
Posted by volleballen77
1 year ago    Views: 408
Comments (4)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
Zulke onverwachte gebeurtenissen zijn altijd het geilste.
1 year ago
hihihi mazzelaartje!!!
1 year ago
Lekker verhaal
1 year ago
Ik kan niet wachten tot je het vervolg hebt geplaatst!