vivax's Blog

[Story] zabranjeno voce

Poštovani, podeliću sa vama neke događaje koji su mi se iznenadno desili. Dugo sam smagao snage da ovo stavim na papir i podelim sa vama.
Zovem se Igor imam 24 godine, živim sa ocem i majkom.
Moja mama je zgodna žena dosta, očuvana, doktorica. Ima plavu kosu, malo kovrdžavu, veće sise i jače dupe. Dosta očuvana matorka, što kažu, a zna i da to pokaže svojim oblačenjem.
Nikad je nisam uopšte posmatrao tako samo što sam bio svestan da je ona zgodnažena sa svojih 44 godine i primećivao sam kako je moji d**gari odmeravaju. Čak sam znao da joj neko od njih krade veš sa štrika i znao sam da čujem... Continue»
Posted by vivax 1 year ago  |  1

[Story] sama u muskom wc

Kažu da se najbolja seksualna iskustva uvek dešavaju nenadano. Iako sam više puta čuo tu rečenicu, uvek mi je delovalo kao se ipak priprema, uvertira i planiranje isplate, pa da zakazane seksualne vratolomije ipak nude više. Baš sam omašio!
Moj kum je te godine dobio 20 dana u hotelu na Zlatiboru. Kako su on i kuma potrošili svega 10 dana zbog dece i obaveza, ustupili su meni i mojo tadašnjoj devojci preostalih 10 dana. Jedini problem je bio što smo se ona i ja posvađali pred put i po dolasku na Zlatibor raskinuli, pa se ona posle dva dana durenja vratila na kući, a ja ostao da uživam u čarim... Continue»
Posted by vivax 2 years ago
1