Uit schaamte aan spel deel 02

Uit schaamte aan spel deel 02

Door: V. I. Profferi

Zaterdag 's ochtends aangekomen en Alice kwam om ons wakker voor het ontbijt. Ze zag er uitgeput, met kringen onder haar ogen. Ze had gezet mouwloze het werk Corky's shirt aan en niets anders. We konden allebei zien delen van blote borsten die uit de zijkant en toen ze struikelde op het einde van het bed, haar hele linker borst met zijn grote en nog steeds stijve roze tepel toonde zich duidelijk. Hoewel nog steeds krakende op het bed boven op onze benen, Alice vroeg een dronken smet, "Wat deed je samen in bed?" May, die heeft altijd een scherpe tong antwoordde: "We hebben vaak in hetzelfde bed slapen op koude nachten warm te blijven. "Alice leek niet te merken wat ze deed voor een paar seconden als ze had gevoeld de bult van mijn kruis tegen haar kin toen ze viel. Ze wreef over haar kin heen en weer voor een paar seconden als haar hand dwaalde onbewust tot mijn half stijve fallus, nog steeds plakkerig onder de dekens te voelen. "Oh, wat leuk, 'zei Alice. Toen ze plotseling veranderd. Het was alsof ze plotseling wakker uit een trance. Ze stond op het ondersteunen snel haar gewicht op het bureau tegenover het einde van het bed. Ze probeerde een beschuldigende gezicht doen op ons om te zeggen dat ze niet goed te keuren, maar haar gezicht werd plotseling overvallen door een gloed die maakte haar moedwillige afgunst vlakte. Alice voelde dit en rende de kamer uit ons te vertellen aan te kleden en kom naar de keuken.

Corky was nog steeds te slapen van zijn drankje en een zeer late avond toen kwamen we tot de keukentafel. Alice zeker keek alsof ze liever in bed ook, maar wilde niet onze ouders te horen van haar verwaarlozing veroorzaakt door de vermoeidheid tevreden Corky had op haar toegebracht in de loop van de nacht. De scrambled eggs waren onder gekookt, was de toast verbrand, en de worsten waren uitgedroogd in een soort worst schokkerig. Zelfs de thee was uitgeschakeld. Alice was blijkbaar vergeten dat ze had oploskoffie om te beginnen met het maken en had toegevoegd thee in de pot voor het gieten van het warm water binnen We hebben allebei giechelen door middel van het ontbijt, maar we nooit een enkele klacht. Alice leek niets merken. Toen we bijna klaar waren stond ze op, legde uit een dienblad met twee kopjes van haar dampende brouwsel, wat brood op een bord, mes, boter, en een pot marmelade. Zonder iets te zeggen voor ons, ze verdween de gang te overladen met haar aandacht op Corky, haar verloofde. En kan ik het opruimen van de keuken te midden van pesten raakt en schunnige lichamelijke gebaren te suggereren wat Alice waarschijnlijk aan het doen was in bed mama's met Corky.

Natuurlijk is dit alleen maar tot en met mei de verbeelding van brandstof. Al snel, de eerdere spot van Alice en Corky die ochtend zich omgevormd tot een onuitgesproken belofte tussen ons. Zodra de vaatwasser liep, mei mijn hand nam en leidde me naar het bad, "want we hebben schoon te houden," benadrukte mei. Ik poetste mijn tanden terwijl ik keek naar haar heb een plas voor de eerste keer in mijn herinnering. Ik kon het niet geloven mezelf. Alles over mei was opeens het maken van mijn onderbroek te strekken. Mei was ook niet verlegen, wat waarschijnlijk geholpen. Terwijl ik het spoelen in de wasbak naast haar dat ze nonchalant bereikt met een vaardige hand, de slip bewoog onder mijn testikels en begon me paringen. "Ik durf te wedden moeder doet dat om papa de hele tijd zei ze schaapachtig grijnzend." Toen ze mijn hoofd overspoeld zwelling in haar warme lippen. "UHG, ik moet plassen mei, NU." Ze had iets in de film die ik had gemist gezien. Kunnen gewoon verschoven terug op de wc-bril en gericht mijn pik op haar buik en pot. Ze bewoog haar hand naar de basis houdt me stevig vast en beval me om te plassen en haar mee te nemen alles onder controle te laten. Ik was niet in staat te argumenteren, dus ik ontspannen en slaakte een lange stroom van gouden vloeistof. De opluchting was intens en zo was de sensatie van mijn zus fijne handjes klagen me stevig in haar linkerhand terwijl ze giechelde en glimlachte breed met plezier. Ik had net klaar en er waren nog sijpelt van urine uit mijn glimmende hoofd komen dat mei gepropt mij in haar mond likt mijn hengel alsof het de beste ijs pop die ze ooit had geproefd.

Haar mond was fantastisch en ik snel vergeten wat ze zojuist had gedaan. Wanneer mag mijn penis haalde uit haar mond haar ogen schitterden en haar wangen gloeiden met een ondeugende licht dat afkomstig is van binnen in haar. "Nu moeten we om te douchen, en omdat het was jij die me vies Geoffrey, zul je me moeten wassen en maak mij weer alles schoon." We hadden samen onder de douche toen we waren veel kleiner, maar ik had nog nooit zo veel aandacht besteed aan het lichaam van mei als ik die ochtend. Wanneer we stapte uit de douche was ik nog steeds hard en mei was voor me wandelen met de erectie in haar hand, alsof het was een riem. Alice zat op de toonbank met een been boven het oppervlak en drie vingers geschoven in haar glimmende rukken, terwijl wrijven haar clit met haar duim. Ik was ongelooflijk beschaamd en bloosde een diep paars. Maar ik kreeg nog harder. Tot mijn totale verrassing mei was helemaal niet gefaseerde en reageerden op starring ogen van Alice met haar niet aflatende humor. "Geoffrey is een goede verzorging van mij. Hij wilde niet dat ik te glijden in het bad. "De klucht was ongelooflijk voor mij. Toen moest de verlegenheid compound gewoon om te plagen mij en Alice, het leek. "Je gaf hem een stijve een Alice. Ik hoop dat u zorg voor een betere Geoffrey van nu af aan. "Beiden lachte hartelijk en alles wat ik kon doen was ineenkrimpen in mijn schaamte als mijn pik werd harder en roder. Alice gleed van het loket als een luipaard glijden van een boom in de uitoefening van een gemakkelijke prooi. Ook al was het een koude ochtend brak ik in het zweet terwijl ik keek mijn babysit te nemen die paar en het eeuwige stappen naar me dat ik had gefantaseerd over zo vele malen. Kunnen gewoon gleed weg geeft me een geruststellend kusje op de wang als ze stapte uit het WK

Dat was het begin. Enkele jaren waren verstreken en Alice was achtergebleven als ze was getrouwd met Corky en zwanger van hun tweede kind toen mei, en ik was verhuisd naar het zuidwesten, waar Tante Hed woonde door de zee. Mei was een bed delen met mij en het nemen van haar plezier wanneer ze wilde dat sindsdien. Corky had een paar vrienden die werkten met computers die erin slaagde om de ouderlijke filters die papa had op onze laptop duidelijk. Tegen die tijd mei en ik ieder onze eigen laptops had voor school, maar we nog steeds gebruik gemaakt van dezelfde oude bij elkaar voor het bekijken van films en het beheer van de eindeloze naakt foto's die ik nam van mei. Ik had gekregen verslaafd aan haar. Er waren altijd andere meisjes op school die wilde tot nu toe, en ik was gelukt meer dan alleen een snog met meer dan een of twee door de jaren heen. Maar er was gewoon iets magisch en boeiend over mijn mooie zus. Mei begon te heupen te ontwikkelen en haar borst was net begonnen aan de kleinste oneffenheden te zien zijn als haar borst begon te komen. Ze nu droeg een training brasserie, maar alleen als ze niet thuis was. Toen we door de keuken en stapte in de passage die we hoorden kreunen geluiden van de bar en recreatieruimte. We zinken rustig naar boven, naar de bovenste gang van waar we konden de zaal ongezien in de schaduw spion.

Tante hoofd zat boven op de postbode, die op zijn rug liggend op het groene fluweel van de snookertafel. Zijn lul was duidelijk niet in haar fanny omdat zijn hand was in het aan zijn pols. Tante Hed was gelukkig stuiteren op zijn indringende penis terwijl gorging haar mondeling eetlust op de zeer dikke staaf van wat leek veel op PC Lewis stond boven op de tafel nog het dragen van zijn helm bobby, maar verder niets. Kan fluisterde in mijn oor. "Ik vraag me af of oom Cooper weet tante Hed is zo leuk thuis als hij weg is bij de rig?" Fun! Dat was gewoon een typisch en subtiele understatement dat ik had geleerd te verwachten van mei. Zoals gebruikelijk, haar scherpe geest was ver vooruit van mij. Ik was nog maar net begint te begrijpen wat ik naar keek. May was al veel verder dan te weten dat de postbode was tante Hed stampen in de kont terwijl ze waaide de koper om zijn heimelijke ontdekking stil. Mei was al gekonkel over wat ze kon om haar ontdekking te krijgen van haar rijke tante, maar strakke vuist door de gave van deze ontdekking. Ik heb nooit opgehouden zich te verbazen door acute mijn zus de geest. Later op de avond, toen ze sprak over wat we hadden gezien kon ik alleen staan in shock met mijn mond gapende in gecombineerde afschuw en ontzag op haar hoofd.

Voordat we kregen zelfs te eten echter mei wilde me, ME, om haar te bugger. "We moeten baby." Mijn zus was begonnen met me baby roepen een jaar eerder toen oom Cooper thuis was gekomen voor de vakantie en had voortdurend gericht tante Hed als baby, ongeacht hoeveel ze van hem genegeerd en liep weg van hem. Het is duidelijk, tante Hed gehaat wordt genoemd baby. Ik had geen bezwaar en als ik was haar kleine broertje, ondanks ook een fucking broer, de tederheid voor de hand om me in een vreemde manier. Het was bijna geruststellend. Mei zou veranderen in een onverbeterlijke Mevrouw en slavendrijver, maar ik kon niet voorzien dit. Zelfs als ik had geprobeerd te smoren haar in de kiem, heb ik mijn twijfels mei zou zijn geweest heel anders. Na achterpoten gezicht nu, ik vermoed dat als ik had bezwaar en verzetten zich tegen haar op te bellen me baby zou ze haar overgang hebben versneld in een dominante Meesteres en ik misschien niet hebben gespaard, noch is bekroond met de heilige plaats van de enige minnaar die ze zou nooit misbruik, slaan, vernederen, en marteling.

Deel 03 coming soon.
Get andere boeken en korte verhalen op: www.viprofferi.co.uk
Koop uw officiële exemplaar bij: http://www.a1adultebooks.com/site.php?aut=525

100% (0/0)
 
Categories: AnalBDSMTaboo
Posted by viprofferi
3 years ago    Views: 222
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
Speelkame...
retired
3 years ago
't zou leuker zijn aks je je eigen verhalen plaatst en niet kopieert uit het engels, maakt het verhaal onleesbaar en dus niet echt opwindend