Overspel in Mexicaanse stijl

Overspel in Mexicaanse stijl
door VIProfferi
www.viprofferi.co.uk

Ik woonde in een klein stadje in het westen van Mexico door de zee voor een paar jaar en ik besloot dat ik wilde een volwassen Mexicaanse pussy proberen, want ik had al een paar tieners en huwbare kandidaten. Het was vrij eenvoudig. Alle lokale vrouwen boven de 25 waren getrouwd met kinderen en veel verwachtten. Ze gingen allemaal naar de kerk regelmatig met de kinderen en echtgenoot en je zou nooit denken dat je een hoop van spijkeren een van hen had. Ik voelde me behoorlijk eigenwijs op een avond na het doen van de vriend van een vriendin die had net haar coming of age partij. De vogel was nog steeds liggend op mijn bank te slapen van haar bier en tequila. Ik postte een advertentie op een dating lokale bestuur voor gehuwde vrouwen die een warme en exotische vreemdeling uit de verte wilde. Ik dacht dat ik zou moeten wachten tot week, maar de volgende ochtend had ik mijn eerste antwoord. Ik stuur de vrouw een sms met een uitnodiging voor dinsdag en nam het meisje naar het huis van mijn vriendin, waar ze had moeten brachten de nacht voor haar ouders om haar te verzamelen na het ontbijt. Toen ik terug kwam, was er mijn antwoord. Ze wilde het vandaag, zondag om 9 uur, na de kerkdienst. Haar man was gaan off road racen met zijn vrienden en de kinderen, twee jongens. Wow, ik was bekaf, maar mijn hart was racen in het vooruitzicht. Zodra ik haar terug schreef, ja zeggen en vragen of ze wilde mijn huis of hare, schreef ze me terug direct. Ze wilde het slecht. Ik kreeg haar adres en een vraag, heb ik net als mollige mama's. Ik zei: zeker, de meeste van de meisjes in de stad had ik weggezonken in zijn mollige en vrijwel alle moeders en oma's waren of vet of zwaarlijvig. Chubby was een onverwachte optie in het volwassen die.
Een uur later heb ik op weg te voet, gewassen en in schone kleren, naar haar huis te vinden. Het duurde een tijdje om er te komen, maar ik vond haar hut. Het was betonblok als elk ander huis, maar het was klein. Ik hoefde niet te kloppen en de aandacht te vestigen op mezelf van de buren wachten bij de gate. De poort stond open en de zijdeur stond open ook. Ik liep in haar huis en zei gedag. Ze kwam uit in de grote kamer, maar naakt en met haar lange zwarte haren opknoping over haar brede schouders. Ze was enorm. Vet is een understatement. Ze sloeg haar dikke armen om mijn schouders en trok me in om me te kussen en haar warme natte tong glijden in mijn keel. Ze had geen hang-ups en wist wat ze wilde. Ze gestript me en ging op haar knieën houdt me stevig vast door de haan voor mij niet weg kon vluchten. Ze had twee kinderen, maar ze hadden geen sex gehad sinds haar laatste zwangerschap twaalf jaar eerder. Ze zoog als een teeny Bopper sch****n haar tanden langs mijn lengte. Ik vertelde haar om op handen en voeten. Ik hou van grote ezels en haar was gewoon enorm. Ze had niet gewassen en ik kon ruiken haar hormonen, pis en zweet uit haar. Als ik mijn hand in haar kut ze was al warm en nat. Ik schoof mijn staaf diep in haar kut. Wat dat mama ontbrak in de mondelinge vaardigheden maakte ze voor hem in kut vaardigheid. Haar hete kut was melken mij en mijn zuigen sap uit me voordat ik had nauwelijks een beweging. De teef loops was en wanhopig op zoek naar een nieuwe lading en een andere baby. Haar baby's opgroeiden. Ik wist wat ze wilde en ik was blij om het te geven aan haar. Ik op weg duwen en pompen haar dikke behaarde kut met een compleet verlaten met als enige doel van bemesten dit teef in warmte. Ik wist dat ze zou worden van mij. Een paar minuten later schoot ik mijn lading diep in haar en ze bewoog, dacht ik klaar was en naar vertrekken. Maar ik hield haar bij haar heupen en duwde haar hoofd naar beneden vertelde haar te blijven waar ze was. Ik was nergens in de buurt aan wordt gedaan met deze fokker. Ik was van plan om goed te fokken haar en een te laat mijn markeren.
Ik bleef duwen in haar slordig fanny. Ik vertelde haar om te rollen, maar niet om los te maken van mij of anders. Ze spoot toen ze kwam, simpelweg vorm wordt verteld wat te doen. Deze vrouw was een natuurlijke sub gewoon te wachten voor haar meester op te zetten in haar leven. Ik sloeg haar enorme opgezwollen kutje en pakte haar enorme tieten ruw; kneep haar tepels en het maken van haar gillen en krijsen tussen gekreun van genot. Ze was gespoeld helemaal over haar donkere gebruinde breed gezicht. Haar donkere haar was vochtig en in een puinhoop. Toen ik genoeg had ik vertelde haar om weer op alle vier. Ik was van plan om haar mond neuken omdat ze moest leren hoe je een pik zuigen zonder te bijten. Ik sloeg haar enorme dikke kont en keek er wiebelen helemaal naar beneden naar haar dij. Holding haar zwarte haar in mijn bleke huid Ik trok haar hoofd te kijken naar haar glimmende zwarte ogen. Ze was erg blij, eindelijk. Ik schoof mijn lul helemaal tot aan mijn ballen in haar keel. Het was smal en was ze niet gewend. Toen ze mond gesnoerd Ik duwde mijn tand dieper mijn harige buik te drukken in haar gezicht als een harde kussen. Toen ik goed was lubricateded, gedekt door haar slobberen, ging ik naar haar dikke kont en trok hem open. Hij was een anale maagd. Wetting mijn vingers in haar kut ik duwde twee vingers in haar rug, waardoor de anale sluitspier te bloeien. Na slechts een paar stoten duwde ik gewoon in mijn pik. Als de merrie wilde kalf van mijn zaad, ik had het recht om te hebben wat ik leuk vond van haar. Ik zou haar baby's, maar ze gaf me haar kont en nog veel meer ook.

Na Vervloekt haar twee keer en haar gezicht in tussen ook, ik verliet haar huis op vijftien, toen de buren waren hun siësta hebben. Een week later stuurde ze me een sms terug. Ze was zwanger, maar ze wilde meer. Ze wist niet of ze konden leven zonder mij niet meer nu. Het was zaterdag en haar man was weer weg, maar haar dochter thuis was. Ik kwam het huis binnen en ze stelde me voor aan haar dochter. Het meisje was nog net 18 en moeder was niet veel ouder op slechts 35. Het meisje was vet ook, maar haar figuur nog steeds zien door middel van goed. Haar heupen waren zeer hoog en haar kutje was helemaal geschoren. Zodra haar dochter begon te zuigen mijn pik de teef vertelde me dat ze wilde mijn slaaf en dat als ik had ook geïmpregneerd haar dochter haar man zou nooit durven om haar te verlaten omdat hij een slaaf, omdat haar man was neuken haar dochter zijn en zou zijn van mening dat de baby kan hebben op zijn geweest. Daar stond ik in hun huis. Hubby was weg aan het werk tot laat het besturen van de bus en haar zoon was de besteding van het weekendje weg met opa vissen. De tiener was in warmte, warm, nat en bedelen voor. Haar moeder was gewoon wachten tot de as terug te hebben langs haar keel en diep in haar achterste.
Na het lossen mijn zaad in het meisje twee keer was ik bezig mijn paal omhoog duwen kont van haar moeder. De dikke vrouw was kreunen en kreunen voor het laatste uur sloeg terwijl het krijgen van haar rechtmatige eigenaar nu toen de man kwam in de deur onverwacht vroeg. De vrouw kreunde en probeerde te breken, maar ik hield op mijn teef en zei tegen het meisje om te gaan te gaan met haar vader. De man was in tranen en kon zijn hand nauwelijks bewegen om zijn gezicht op de vernedering. Zijn dochter nam hem zachtjes opzij om de bank, van toen hij een uitstekend zicht van zijn vrouw, mijn slaaf, vanaf de voorkant gemonteerd door de pik die nu haar eigendom is. Hij kon niet stoppen met staren, kijken naar het uiterlijk van geluk en tevredenheid op haar gezicht als ze was geslagen door een vreemde man die hij nog nooit had gezien. Zijn dochter verklaarde alles wat er gebeurd was en vertelde haar vader dat ze zwanger was. Het meisje was zo blij dat haar vader niet eens de claim, noch wie de vader was vraag. Hij werd langs de golf van vreugde zijn meisje. Er waren slechts twee dingen nu ik had een slavin kreeg, en geïmpregneerde twee lokale lasses links. Ik wilde de cuckold aan de haan die zijn gezin domineerde zuigen en het zaad dat zou dragen hem een kind en een kleinkind smaak. Ik trok uit de kont van zijn vrouw te dwingen een shout out van haar. Ik zonk mijn lul in de open mond van zijn vrouw en vertelde haar te geven een goede slurp. Toen ben ik liep naar de bank. De kamer gevuld met spanning, maar het meisje probeerde de bedrogen echtgenoot verzachten. Ik was direct stond voor hem neer te kijken als hij lag op de bank te staren in nederlaag en schaamte. Intuïtief het meisje nam de pik en gaf het een diep slurp proeven van haar moeder kont sap op mijn as. Ze hielp haar vader zitten te suggereren dat hij dit voorbeeld te volgen, zonder een woord te spreken tegen hem. De man was een natuurlijke cuckold, net als zijn vrouw was een natuurlijke slet en slavin. Hij nam het in zijn mond pakte mijn ballen en begon te zuigen. Hoe meer hij zoog, hoe meer hij vond het leuk. Al snel werd hij opgewonden zuigen en strelen mijn ballen. Zodra hij op dat moment wist ik dat ik had zijn ballen gevangen in mijn bankschroef. Ik trok weg, na alles wat ik wilde niet een kerel opknoping van mijn pik. Ik wilde zijn slaaf vrouw en nog veel meer. Ik wilde kut en vrouwelijke kont.
Sindsdien heb ik twee meisjes had met zijn vrouw. De dochter had een jongen en heeft sindsdien getrouwd en had nog een zoon. Het meisje is weer zwanger. Ik bleef de moeder als een slaaf en gaf haar weg naar haar man die wilde een slaaf voor een vrouw. Ik heb verhuisd, terug naar Londen nu, maar ik nog steeds terecht op mijn slaaf een paar keer per jaar en stuur voor haar met Kerstmis en Nieuwjaar als ik meer tijd om expansieve kont monteren haar en haar te delen met mijn vrienden. Last Christmas werd zij gekruist met een feestje van vrienden en we weten niet welke van de 12 mannen verwekt haar laatste kind, maar ze is te wijten aan de geboorte snel. Ik zal een bezoek brengen mijn slaaf voor de doop en een ontmoeting met enkele van haar vrienden.100% (1/0)
 
Categories: BDSMMatureTaboo
Posted by viprofferi
3 years ago    Views: 134
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments