Uit schaamte aan spel

Uit schaamte aan spel

Deel 01
Door: V. I. Profferi

Ik woonde met mijn zus in het huis van mijn tante Heather sinds de leeftijd van negen jaar. Mijn ouders waren omgekomen bij een auto-ongeluk een paar jaar voordat alles veranderd. Ik kwam thuis van school vroeg met mijn zus, een jaar ouder dan ik, een regenachtige middag. De school terrein was gedeeltelijk overstroomd en het kan worden gezegd dat het was bloedig koud. De open haard was aangestoken en alle radiatoren waren. Afgezien van het gebrul van de regen overal, het was helemaal stil overal. Dat is hoe het leek ons toen kwamen we kelderen in de oude, smalle bakstenen huis via de tuin deur. In plaats van rond het blok aan de voorkant ik had geholpen mijn zus, met de lange dunne benen, blauwe kanten slipje, en blond haar tot haar kont, glijden over de stenen muur. Tante Heather, of Hed als moeder gebruikt om haar te bellen, zou het algemeen zijn geweest in de keuken op dagen als deze voorbereiding taart en soep voor een vroeg diner. Ze was er niet, maar de postbode tas was op de keukentafel.

We waren verrast, natuurlijk, maar tante Hed was een aangenaam soort van meisje en ze vaak aangeboden kopjes thee, koffie of soep aan werklieden en andere bellers op te warmen met een scone of een koekje. We hadden nog niet geleerd van haar smaak voor warme worstjes en slagroom taarten. We waren niet naïef toen, maar we hadden niet verwacht dat wat we beide gevonden. Beide van ons hadden keken elkaar bewust en grijnsde. Wo had zowel gezien moeder zuigen de pik en ballen van de postbode, waar we woonden. Misschien had zelfs bespioneerd mama half neergestreken boven de eettafel of twee keer met de loodgieter saaie haar uit. Moeder had altijd van de stoere en gespierde arbeiders over de stad en ze was getrouwd ook. Het was na mei had gezien moeder bezig met de loodgieter die ze was begonnen om dingen te veranderen om haar gelukkig te maken.

Papa en mama was weg bij een spiritueel weekendje weg, was wink-wink, nudge nudge-, en Alice wie was de gebruikelijke babysitter besteding van het weekend opvang ons twee kleintjes. Ze was 20 jaar bij de tijd en was verloofd met een stalen werknemer van 25. We hebben allebei kende hem en hij was een congeneal soort kerel. Tien minuten nadat mijn ouders vertrokken waren, dat vrijdag 's avonds op hun rit naar Powys, Corky arriveerde met een tas vol met pasteitjes, pork pies, en zwarte bessen scones van een lokale bakkerij. Alice was in de keuken de voorbereiding van een kruik vol met citroen squash en een andere vol melk chocolade voor ons. Vader, zoals altijd weet Alice verrassend goed, nodigde haar uit om zich de hulp van de kisten vol van grotere, bitter, en stout flessen hield hij in het tuinhuisje, samen met een bed die hij nooit uitgelegd wat het was daar voor. Kort na het eten, en nu al tekenen van die onder de invloed van het bier, Alice bracht ons te vroeg met een selectie van twaalf films bed, die alle werden verondersteld te zijn geweest animatie voor kinderen verhalen.

Alice was meer beneveld dan ze kende en zo snel als we een van haar volwassen video's gevonden we stak hem in de laptop hebben we in onze slaapkamer. Meestal deelden we de laptop naar school werk te doen, en op het internet surfen. Vader had een content blocker, zodat we konden zien geen volwassen inhoud, maar met een video die we kregen om het te zien. Het duurde niet lang voordat mijn zus begon te doen wat ze zag en natuurlijk, ik volgde. May zei: "Pa en Ma samen slapen, en ze dat doen," wijzend op het scherm. 'Je weet dat Alice en Corky dat doen in bed mama's ook. "" Kom op Geoffrey, - we samen slapen in dezelfde kamer, kom in mijn bed en blijf bij me "" Ik wil niet meer alleen slapen. en uw lakens altijd toch ruiken, 'May, Mam, en Alice altijd over geklaagd dat zelfs als mijn lakens was nog maar geslapen in een nacht. Alice zou altijd zeggen dat het was omdat ik masturbeerde non-stop, die alleen deed me blozen. Vader altijd net verteld me geen zorgen over te maken, want toen ik het juiste meisje ontmoet ze de manier waarop ze rook.

Ik wist niet veel over een van die op het moment, maar wat ik wel weet is dat mijn pik ineens was zeer hard en nat, en het was tussen de Mays lippen. Ik kreunde heel veel en ik zou Buck met plotselinge hevige krampen sommige tijden. Het voelde fantastisch. Ik wilde mei tot en nooit stoppen met dat te doen. Het was beter dan chocolade cake gesmoord in chocolade siroop. Ik dacht even dat de kerk moest hebben het mis. De hemel moest worden op aarde. Ik kon het gewoon nooit zo goed om de dode te zijn voor de rest van de eeuwigheid. Het duurde niet lang voordat ik cum. Ik draaide mijn hoofd op de rand van het bed en zag wederom een vrouw met pit gespoten op haar gezicht en in haar opengesperde mond. De blonde veegde het sperma van haar wangen, kin, neus en borst en at het allemaal met een hongerige glimlach. Terwijl ik zag dat ik begon te komen in de mond van May's. Ik vermoedde dat ze vond het erg leuk. Hijgde ze plotseling slingerde heen en kwam terug naar beneden nog eens en bleef zuigen en likken.

Ze was nog steeds cupping mijn ballen in haar hand toen mei kwam voor lucht en keek me recht aan met fonkelende blauwe ogen. Een ogenblik staarde ik in die diep blauwe ogen op een manier die ik nooit eerder had gekeken naar mei. Plotseling was ze ongelooflijk mooi. Ik had nooit echt gedacht een mooie meisjes waren. De jongens en ik had gesproken over hoe warm de verschillende meisje waren en een of twee van onze docenten ook. Hot, sexy, cute. Terugkijkend Het leek allemaal dwaas, als een spel van doen alsof, of een pantomime. Ik voelde heet overal als ik gespoeld. Ik was in brand en God helpe mij, ik wilde mei nu meer dan ik ooit had kunnen voorstellen was het mogelijk om te willen, behalve chocolade cake of pudding. Mei was vintage champagne, en ik had zelfs nog nooit geproefd champagne nog niet. Dat was hoe ik me voelde toen, maar de dingen waren vaag en onzeker. Ik hoorde wat mei gezegd, maar ik kon niets horen, behalve voor het geluid van ruisende bloed en mijn eigen hart kloppen in mijn borst. Mei begon op haar handen en knieën, zoals de vrouw in de film. Met mijn pik nog steeds hard en bedekt met slobberen May's, stond ik op op mijn knieën, zoals de man, achter mijn zuster, en ging op zoek naar waar deze te plaatsen.

Mei was langer dan ik en haar lange slanke dijen stak haar achterkant hoog genoeg dat de meest voor de hand liggende ingang duidelijk was haar kaal spleetje. Het was gezwollen en nat als mijn pik en het opende gemakkelijk, maar het krijgen van binnen was niet zo meteen duidelijk de eerste keer als de vent op de film leek te vinden. Ik begon te voelen haar spleet met mijn andere hand, leunend op strakke kleine May's bleke sproeten bum. Ze reikte terug tussen haar benen en trok haar slip te openen om het gemakkelijker voor mij. Ik was niet klaar voor en ik had geen idee wat de hel ik mee bezig was, maar oh hoe goed dat voelde ik gleed binnen in haar met haar zachte, vlezige, gespierde fanny engulfing mijn meisje poker in het verwarmde holte. Ik begon bucking en te vertrouwen op haar houdt haar sierlijke maar groeiende heupen met mijn hand als een rodeo rijder opknoping op een wilde mustang. Maar hoewel deze mustang merrie bucked ook geduwd terug in mijn heupen. Misschien wilde niet dat ik om te stoppen met rijden haar niet. Na een tijdje van deze kwam ik nog een keer. Geen van ons had zelfs aan gedacht wat dit te doen kunnen produceren later, dus ik geleegd mijn crème diep in mei. In een paar minuten was ik in een diepe slaap. Ik had gedoseerd af omarmd door mijn zus met mijn hoofd op haar borst als ze was vertelde me hoe blij ze was om niet meer een maagd, kussen mijn haar, en herhalen: "Ik hou van je broertje," over en voorbij.

70% (1/1)
 
Categories: AnalBDSMTaboo
Posted by viprofferi
3 years ago    Views: 592
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
3 years ago
Werkt niet een Engelstalig verhaal met Google translate vertalen en dan maar posten
3 years ago
prima verhaal erg genoten maar je mag wel wat aan je zins opbouw doen want dit leest verrekte irritant