Майка ми и брат ми

Здравейте приятели. Ще ви споделя за моето "смейство". Брат ми спи с майка ни. Аз съм на 17, той на 19, а майка ни на 45 години. Брат ми преди два месеца скъса с приятелката му под претекст, че има "друга". Мислех си, че е някое момиче до преди две седмици когато се прибрах от училище по-рано, баща ми беше на работа, и заварих майка ми и брат ми да го правят. Много се разтроих, просто не можех да повярвам на очите си, на това което виждах.

Майка ми веднага се облече и дойде в стаята ми да поговорим. Каза ми да не се притеснявам и, че това което правели с брат ми било нещо "нормално", да си остане между нас. Аз само я погледнах и я попитах на това ли казва, че е нормално, не я ли е срам той е момче което може да си има приятелка на неговите години и да е щастлив, а не да се чука с майка си.

Тя ми каза, че съм малка и неразбирам какво говора и излезе. А аз изобщо не съм малка на 17 съм, само две години по-малка от брат ми. След това говорих с брат ми, неговият отговор беше, че с никое момиче с което е ходил не е правил такъв секс, и не е бил привързан и някви такива неща.

Направо незнам какво да мисля цяла седмица не съм не себе си. Само като си представя гледката която видях и като знаех, че те продалжават да го правят. Вчера не издържах и казах на майка ми, че ако не престанат с брат ми да правят това ще кажа на тате. Тя само се засмя и ми каза, че с не мога да я изплаша с това. Била съм малка нищо не разбирам, немога да и държа сметка щом им било добре. Първо си помислих, че не вярва, че ще кажа на тате. Но когато си дойде и аз незнам как събрах сили, но му казах. Той първо замълча, после ми каза, че знае, но няма какво да направи. По добре да забравя, че знам, сякаш никога не е ставало на въпрос за това. Защото ако се разчуе какво ще кажат хората. Просто не можех да повярвам, винаги съм мислила,че тате е глава на семейството, че той може да оправи всичко, че всички го слушат, а сега всички мои представи се разрушиха. Просто незнам какво е това откачено семейство в което живея. Незнам дори защо пиша тук. Ако някой от вас желае нека ме посъветва нещо.
92% (13/1)
 
Categories: Mature
Posted by viktoriblu
2 years ago    Views: 606
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
9 months ago
pusni na ba6tati,i posle vsi4ki se pusneta koi na koito iska........
11 months ago
vlizai bez da se zamislq6
2 years ago
nqkoi si me4taqt za takiva semeistva ........ moje6e prosto da se vkliu4i v semeinite nasladi ;)