SWING Ksenija II

KSENIJA II – S obzirom da nije stalo u jednu priču, moram sa Ksenijom nastaviti dalje jer ona to zaslužuje. Bila je jednostavno očaravajuća, ne samo za mene već i za sve koji su je upoznali. Toliko blaga, naivna i neiskvarena a ujedno i toliko vatrena. Ona nikad nije imala aluzije na seks, a posebno nije voljela psovanje. Jako optimistična kao dijete što joj je davalo poseban sjaj. Danas ima 38 godina, dvoje djece, jednako je lijepa i prilično sam uvjeren da njen muž nema pojma o ostatku ove priče.

Uglavnom sa našim prijateljima iz prve priče ostali smo do kraja. Bili su nam najdraži i radili smo sve što nam je palo na pamet. Problem je bio što smo se dosta rijetko nalazili jer su oni imali obaveze, a i nisu mogli stalno uvaljivati djecu. Skoro prva tri mjeseca smo bili samo sa njima, nije nam niti padalo na pamet tražiti nekoga. Jednostavno naš profil je bio otvoren i dobivali smo puno poruka, te ih ponekad prelistali ali rijetko i odgovarali.

Pažnju nam je privukao jedan novi par koji je napisao dvije poruke prije nego smo se prvi puta javili. Bili su jako simpatični kad su napisali da nemaju pojma o seksu niti o tome kako se to u četvoro radi, jako ih je strah svega, ali bi se barem htjeli upoznati sa nekim sličnim. Odgovorili smo im da smo i mi bračni par (lagali smo jer nam se nije dalo objašnjavati) ali da imamo jedno malo iskustvo i da smo za neku cugu ako hoće. Kseniji i meni se činilo zabavno tako malo nekoga izazivati i uopće nismo mislili ništa ozbiljno. Slike su im bile bezveze i ništa se nije moglo zaključiti iz njih. Jedino smo znali da imaju 34 i 36 godina, a i to je bilo upitno jer večina laže o godinama. Nas je oboje za****la igra. Meil-ovi sa ponudama na grupna druženja su išli u ignore zajedno sa samcima željim zapiknuti kurac u bilo šta.

Jedno večer kad sam bio sam, malo sam chatao sa njim i padao od smijeha. Zvao se Ivan i odmah mi se svidio. Bez odugovlačenja je rekao da su oni zajedno od njegove 18 godine, njene 16. Furali su 4 godine i oženili se. Jako voli ženu i misli da je ona super ali bi pojebao d**gu radije od bilo čega. Napisao je „zamisli, ja već 18 godina nisam taknuo d**gu sisu!!!“. Žena mu se zove Maja, ona sve zna ali je rekla da je lud i da nema šanse da se ona sa nekime „jebe okolo“. Pokušava je ovako zainteresirati ali ona sve odbija i ne želi ništa. Molio me da sa njom pričam na chat. Rekao sam OK ali da prvo izbriše našu konverzaciju. Napravio je to taman kad je spremila djecu na spavanje i sjela protiv njene volje na comp. Pisala je sporo i kratko, tipično za ženu koja se dopisuje bez interesovanja. Nisam spominjao nikakav seks, pisao sam o nama, rekao da imam 28 godina, da smo se tek oženili, da se malo zabavljamo. Naravno - niti nama nije do razmjene partnera nego samo malo da pričamo kao odrasli i da se nasmijemo itd. Pisao sam sa njom dva sata i dobro se umorio-odlučio sam da je to zadnji puta. Poslije mi više i nije bilo zabavno. Kad sam završio otišao sam pod tuš i htio ugasiti comp kad vidim opet poruku. To mi se Ivan zahvaljivao kako sam bio super i kako se Maja jako napalila i da se oni žele naći, samo ne zna kako da dogovorimo.

Nisam mogao vjerovati, bilo mi je smiješno. Ipak sam rekao da ću im sutra napisati kad i kako se nađemo. Nisam htio bez Ksenije na svoju ruku dogovarati sastanak. Sljedeći dan je Ksenija bila jako zainteresirana i usput pucala od smijeha kad sam joj pričao o načinu na koji sam se mučio s Majom. Napisao sam odgovor da se vidimo sutra u tom i tom bircu, mi ćemo biti za stolom u kutu, Ksenija će imati zelenu majicu i valoviti plavu kosu a ja crnu kosu i plavu majicu-ne mogu promašiti. Vidimo se u osam navečer.

d**gi dan je bio petak, napokon kraj radnog tjedna i dobro raspoloženi smo se uputili na sastanak. U međuvremenu smo razradili plan željni dobre zabave i uvjereni da nikada sa njima neće biti ništa. Dogovor je bio da ja Maju zavedem a da se Ksenija pravi hladna prema njemu a topla prema njoj. Ksenija je imala tu tamno-zelenu majicu gdje su sise gledale u nebo, a i padala je na početak bokova, tako da se i dupe vidjelo. Neke žene to ne vole ali je Ksenija na uske t****rice bez problema oblačila visoke pete i izgledala savršeno.

Došli smo kao i prvi puta, 15 minuta ranije da zauzmemo mjesto. Birc je još bio prazan jer je to ona vrsta koja se puni poslije pola deset. Taman smo sjeli na barske stolice i pozvali konobara kad ide netko prema nama. To su bili oni. Došli su ranije da vide tko će tu doći pa da mogu pobjeći. Bilo nam je smiješno, a i oni su se jako smijali tako da je otpočetka atmosfera bila opuštena. Maja je bila mala i punašna ali nevjerojatno lijepa i simpatična u licu. Imala je kratke i debele ruke, velike okrugle sise stisnute u haljinu, mali trbušćić, veliku okruglu guzicu i kratke debele noge. Sve skupa-mala okrugla bombica jako lijepog lica Situaciju su naglašavale velike štikle i minica. Sa svojim zaraznim osmijehom i bisernim zubima svidjela mi se od prve. Ivan je bio zgodan i dobro obučen, samo opet nizak i opet je Ksenija gledala u njegovo tjeme. Pomislio sam „a u kurac da barem nije uzela pete“.

To nas nije omelo da se i dalje iduća dva sata smijemo da nas je zaboljela vilica. Maja je za razliku od chata ispala pričljiva i zanimljiva, čak i malo brbljava. Posebno se šalila na svoj račun oko toga razgovora Ispričala je kako mislila da sjedi sigurno sa nekim debelim i čelavim perverznjakom. To se i Kseniji svidjelo. Vidio sam da joj se sviđaju oboje iako Ivana nije ozbiljno pogledala, ali je par puta naslonila sise na njega. Ivan je bio malo nesiguran, suprotno opet od chata. Oko ponoći smo otišli svaki svojoj kući. To je bio stvarno dobar izlazak.

Uslijedilo je puno chata, poruka telefonom i još smo dva puta bili na cugi neobavezno. Pasalo je svima, a u zraku je bila ugodna i napeta atmosfera. Ksenija, jednostavna i direktna kakva već je samo je rekla: „dođite u subotu kod nas da se zabavimo malo“. Oni su prešutili, ali u subotu su pitali porukom u koliko da dođu....u osam....OK. Izgledali su odlično, posebno Maja. Ona je primjer kako mala bombica od 155 cm može izgledati fantastično u visokim petama i dekoltiranoj minici sa punđom. Vidjelo se da se pripremala. U mojem malom, šugavom podstanarskom stanu ima krevet, stol sa stolicama, kuhinjica i kupaona. Tu smo se rasporedili, dovršavali klopu, točili cugu itd. Prošla su barem tri sata, svi smo bili napaljeni, Maja i malo pod alkoholom dok me Ivan u trenutku dok smo sami pitao „šta sada???“.

Bio je vidljivo napaljen i polulud, malo i smiješan. Odgovorio sam „bilo šta, ako to želimo“-„ma ja hoću više od svega, ali ne znam kako će Maja reagirati“ – odvratio je Ivan. Nismo imali više vremena za pričati, jer su došle žene i svaka sjela u krilo tuđeg muža. Očito su i one imale dogovor. Maja je spustila svoje debelo dupe točno na moj kurac u hlačama i lagano mjesila gledajući svojeg mužapreko stola.
Ivan, veliki jebač se ukočio. Nakon toliko želje i priprema bio je i dalje nespreman.Buljio je otvorenim očima u svoju ženu i nespretno stavio ruku na Ksenijinu sisu. Da potvrdim situaciju i da shvati da ću mu jebati ženu, primio sam Majine velike sise sa obje ruke i počeo je ljubiti po vratu. Ivan je i dalje crven u licu promatrao, a onda je uletila Ksenija u igru te mu uvalila jezik duboko i objašila ga sa obje noge. Naponon se moj prijatelj probudio i skinuo Kseniji majicu u jednom potezu zabijajući glavu u Ksenijine sise istovremeno je držeći za oba guza. Okrenula se i Maja prema meni i snažno me primila za glavu dok sam ja ruke prebacio na njeno debelo dupe. Haljina joj je bila struku što je njenom mužu dalo dobar pogled.

Ivan je svako malo pogledao i u očima sam mu vidio samo životinjsku požudu, nije bilo ljubomore. Napokon se opustio i postao muškarac. Bacio se na Kseniju kao lav sk**ajući joj hlače, pipajući po cijelom tijelu, povremeno se malo pomaknuvši da je može pogledati cijelu, pa se s kurcem u rukama zabio u njena usta.

Odjednom je Maja počela svršavati, trljajući se o moj kurac preko hlača. Orgazam joj je bio prilično jak. Pokušao sam dalje, ali ona nije taj tip žene. Treba odmor kao i muškarci. Pogledala je iza sebe, vidjela Kseniju koja je baš oblizavala Ivanova jaja i drkala mu kurac, pa pitala jel mogu sa njom u kupaonu – naravno. Pokušala se kao ispričati, ali sam je odmah prekinuo i objasnio da može raditi šta hoće i ne mora raditi ništa šta neće. To je bila istina, ali lagao bi da ne kažem da sam je htio tamo na veš-mašini razguziti. Njezina priča dalje nije bila ništa šta nisam očekivao, ja sam zgodan i super, ona nije ljubomorna, drago joj je da Ivan napokon ima odnos kakav je htio ali ona ne zna jel bi i nije sigurna itd. Dok je to pričala, lagano sam mjesio njenu lijevu sisu i rekao „ajmo se mi prošetati, neka se oni zabavljaju“. Oduševljeno je prihvatila. Kad smo izlazili upravo je Ivan navlačio kurton i zabio se u Kseniju. Bili su dobri i dosta glasni. Prekinuo sam ga u samom početku kad je tek stavio vrh i rekao da idemo u šetnju, zabrinuto je pogledao preko ramena ali je Maja došla do njega i dala mu dugi slinavi poljubac da ga uvjeri da je sve OK i rekla mu samo „uživaj ljubavi, sve je OK“. Nisam mogao odoljeti a da je ne primim za pičku dok je ljubila svog muža. Mogu i ja malo fetiša dobiti.

Otišli smo do malog parka samo 150 metara od stana. Već je bilo oko pola noći, ali nije bilo nikoga posebno, niti klinaca niti vječitih šetača pasa. Otišli smo do jedne klupe koja je napola u grmlju i naslonili se na nju. Zadržao sam pravo držati je za dupe i sisu. Priznala je da se čudno osjećala dok je muž gleda samnom, ali joj se svidjelo da je držim za picu dok ga ljubi. Za Ivana joj je drago i nije niti malo ljubomorna. Ona je pričala a ja joj masirao pičkicu. Uzbudila se opet, napokon pomislio sam, jebalo mi se i bio sam napaljen. Možda sam ja divan i tolerantan ali nije mi se dalo provesti večer u priči sa njom dok njen muž traži naftu u mojoj dragoj. Izvadio sam kurac iz gaća i pritisnuo je dolje. Kleknula je na koljena iza te klupice i počela dobro pušiti. Uvijek sam tvrdio da udane gospođe najbolje puše, a Maja je to dokazivala. Milovao sam je po lijepoj glavici, dok mi je kita ulazila u slinava usta. Malo je cuclala, malo lizala ali uglavnom gutala do kraja. Prvo mlaz sam sasvim prirodno pospremio u njena usta, d**gi je udario u njeno lice dok su par ostalih završili u njenom dekolteu.

Brisala se maramicom, ali i dalje vidno užarena. Vratila je sise u haljinu, spustila je ispod guzice i obrisala koljena. Primio sam je za ruke i odveo bez riječi u stan. Nisam znao šta je sa Ksenijom i Ivanom, nadao sam se da nisu u pauzi. Nisu bili, on je ležao na krevetu, a Ksenija jašila. Odmah sa vrata smo imali jako lijepi pogled na njeno savršeno dupe i njegov kurac koji nestaje u pici do jaja. Maja se sagnula i ljubila Ivana ustima kojima je prije samo tri minute pušila i gutala spermu. Panično sam tražio kurton, Maja je sjela na rub kreveta a Ivan joj je otkopčavao haljinu i vadio sise. Prišao sam straga, zadigao smiješno malu haljinu sa premalim gaćicama ispod. Kleknula je, muž joj je lizao sise dok sam joj ja ubacivao straga. Njene velike sise ljuljale su se nad njegovom glavom a da provjeri osjetio sam njegovu ruku kako miluje mjesto gdje ulazim u nju. Sagnula se i Ksenija da ne izgubi ritam pa i ona gricnula jednu veliku Majinu sisu. Sve je to bilo previše Ivanu koji je počeo prazniti svoja jaja u Kseniju. Odjednom smo svo četvoro zajedno svršavali i bacili se jedan preko d**gog na taj mali krevet.

Sve je bilo super, nalazili smo se i dalje barem još 5-6 puta i uvijek smo bili svi učetvoro zajedno. Onda su nakon dva mjeseca oni rekli da žele pauzu, pa se nismo više vidjeli. Ali dobar, dobar par.

66% (56/28)
 
Categories: First TimeGroup Sex
Posted by vega12
2 years ago    Views: 656
Comments (7)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
10 months ago
sviđa mi se,,,
celicni
retired
1 year ago
čitam i .. čitam.. al ne vjerujem
celicni
retired
1 year ago
profić
2 years ago
Sjajno
axnn
retired
2 years ago
predobro...pravo divlje, prijateljsko...druženje
;-)
2 years ago
Super priča, dugo smo je čekali :D
2 years ago
pročital sam sve vaše priče i mogu reč da vam zavidim na fantastičnim iskustvima!!