SWING-UPUTE II

d**gI DIO – INGA
Još u vrijeme neriješenih odnosa sa Gordanom, šetao sam gradom od Cvjetnog prema trgu, kad kod Znanja začujem svoje ime. Okrenuo sam se i pogledao, ali nikog poznatog nisam vidio. Odjednom shvatim da mi zgodna mala žena maše i smije se deset metara dalje. Sigurno sam glupo treptao očima kad sam shvatio tko je to. Siguran sam da je i ona to jako voljela u tom trenu. Bila je to Inga, mala neugledna cura, štreberica sa naočalama i aparatićem za zube, sa kojom sam išao u srednju školu. Ali ovo nije bila ta Inga. Osim što je i dalje bila mala izgledala je sjajno. Tamna kosa, zelene oči a na njima naočale skupih okvira, predivno decentno našminkano lice sa sjajno bijelim zubima, službeni sako i hlače i jako visoke pete. Mislim da nije imala više od 150cm, ali sa ovakvim petama izgledala je prosječno visoka. Zanosno je njihala bokovima i poljubila me u lice. Susret je bio srdačan, i njoj i meni je bilo drago da se vidimo. Čekala je neku prijateljicu da joj nešto preda i rekla da pričekam pa da odemo na cugu. Uskoro je ta frendica došla, a Inga joj je dala neke papire i poručila kako se vide d**gi puta. Nisam bio glup da ne primjetim kako ju je otpravila da bi ostala samnom nasamo. Sjedili smo u nekom bircu do zatvaranja. Pričala mi je sve o sebi, kako je diplomirala i sada treba magistrirati. Već je godinu dana zaposlena kao pravnica u jednoj velikoj državnoj firmi i planira dobiti mjesto šefice. Bio sam impresioniran. Pa još nema niti punih 25, a već je postigla puno. Bio sam impresiniran i njenim očima, sjajnim usnicama i bijelim zubima sa kojima se stalno smijala. Kad je konobar ugasio svjetlo, bio je znak da idemo. Pozvala me da vidim gdje živi jer je blizu, naravno da sam otišao sa njom. Opet stan iznad svih očekivanja, moderan i bogat. Moj stan je izgledao kao šupa za ovo. Nije prošlo niti 10 minuta kad smo se počeli strastveno ljubiti. Bio je običan radni dan a mi smo cijelu noć proveli u ludoj ševi. Još sam prije primjetio da iako niska ima prilično veliku guzicu koja stoji kao da je od kamena. Tijekom noći mi je sama premjestila kurac na njeno dupe i rekla „tu mi daj“. Ta mala slatka ženica je uskoro klečala ispred mene na rubu kreveta i glasno uzdisala dok sam je držao za bokove i svom snagom jebao, a u trenu kad sam se zabijen do jaja praznio u njeno okruglo dupe bio sam uvjeren da sam najsretniji čovjek na svijetu. O kako sam pogriješio!

Sljedeći tjedni prošli su kao u nekoj magli u mojoj glavi. Nismo bili službeno par, nismo izlazili niti išli u kino. Ona me je zvala kad je imala vremena, točnije kad nije učila ili ostala duže na poslu. Kad bi bili zajedno ševili smo se ko zečevi na sve načine. Najčešće analno, na moje veliko uživanje jer sa Gogom uopće nisam prakticirao taj oblik seksa koji inače jako volim. Nisam niti shvaćao kako sam postao njeno štene koje je dolazilo na njen poziv. To su me i prijatelji upozoravali jer sam imao dosta vremena za njih, ali sam im ja rekao naravno da ne seru.

Do tada su već shvatili da smo ja i Mario zajedno tucali Gogu, a Mario im je to i priznao jer nisu mogli vjerovati kako to da je s njim. Mario nije htio pričati o tome, ali nam je svima pričao kako ju je on naučio jebati u sise i u detalje kako to radi i svršava po njenom licu. Smatrao ju je svojom curom iako ga je ona nedugo po tome napucala. Dečki su još uvijek povremeno tucali Goginu sestru (koja nije baš nešto) i frendicu, pa smo imali o čemu pričati. Jako su bili zainteresirani da upoznaju moju Ingu, posebno Zoki koji je rekao da takve male i guzate obožava i da će je rado tucati u šupak ispred mene kad ja već volim da mi d**gi ševe cure. Svi smo se nasmijali na to.

Sljedeći dan kod Inge u pauzi između ševe pušili smo cigaretu i ona me iz kurioziteta pitala šta sam radio jučer. Rekao sam joj da sam bio sa frendovima, a nakon priče natuknu da bi je htjeli upoznati. Onako u šali sam nabacio ono šta je Zoki rekao. Ostala je hladna te cinično rekla da njoj ne fale kandidati koji bi je jebali u guzicu. Ostao sam malo zatečen, ali nisam to rekao. Nekako sam mislio da je ona moja i nisam je doživljavao kao seksualni objekt d**gih muškaraca. Ipak, ona se počela interesirati za d**ge stvari, za moju bivšu, šta smo radili, kako da je s Mariom itd. Polako sam joj sve ispričao, bila je oduševljena i to ju je jako palilo. Posebno onaj dio gdje ona njega zavodi. Želio sam i ja od nje sve znati. Tada mi je ispričala dio priče, za koji sam ja dugo mislio da su sve njene tajne.
Uglavnom, nevinost je izgubila tek na trećoj godini faksa. Imala je dečka za kojeg je rekla da je bezveznjak i o njemu nije htjela pričati. Onda je u šestom mjesecu ušla kod jednog docenta na konzultacije. Bila je u nekim laganim hlačicama koje su joj se urezale u guzu i sandalama sa petom. Gledao ju je očito sa požudom. Ona na to nije navikla, jer ju tako nisu inače gledali, a kad joj je rekao da dođe pored njega bila je sva ukočena. On je sjedio a ona stajala i dok joj je pokazivao na papir osjetila je njegovu ruku na nozi. Ruka je polako klizila dok je nije snažno primio za dupe, pa nastavio lagano milovati oba njena guza. Tad je podigao glavu i pogledao je u oči, te rekao da je siguran da ona može proći ispit ako to stvarno želi. Shvatila je njegove riječi. Bio je kraj godine, imala je zaostatke i bila u gabuli. Ovo je bio najteži ispit, a osim toga on je bio zgodan i ne više od 33-34 godine. Odmaknuo se od stola, a nju naguzio na stol. Dok joj je sk**ao lagane hlačice, još ju je jednom pitao „jeste sigurni kolegice?“. Bila je naprčena preko stola, gole guzice dok je rekla da je sigurna, a on je isti tren uronio glavu među njene guzove. Prvo ju je škakljao a onda je počelo biti dobro, dok je svoj dugi jezik gurao u njen šupak. Nikad nije imala analni seks i skoro su joj oči ispale dok joj je gurnuo. Nije dugo trajalo kad je osjetila kako se prazni u nju. Dok je zakapčao hlače rekao je da je siguran da će proći ispit jer je na konzultacijama bila izvrsna. I stvarno-bila je jedna od samo osam koji su prošli. Usmeni dio je polagala na koljenima dok ju je on držao za glavu, a onda je opet nagužena i pojebana na isti način. Ovaj puta je rekao da dugo nije imao tako dobru studenticu i ako ima problema sa d**gim ispitima neka samo dođe. Dolazila je još dosta puta i rješavala sve probleme na putu. U međuvremenu se i sama zadovoljavala analno sa vibratorom jer je shvatila da joj je dupe najjače oružje i da mora biti spremna. Ono što mi tada nije rekla je da su je jebala još tri profesora, neki od njih i preko 50 godina, da im je pušila kurce i je jašila po njima. Ono šta mi također nije rekla bilo je da se kasnije prebacila na dekana da bi dobila postdiplomski na teret ministarstva znanosti.

No vratimo se u sadašnjost. Tako smo mi jedno d**gom otkrili tajne i počeli se paliti na te priče. Počeli smo pričati i o seksu sa parom. Ja sam to potaknuo, a ona spremno prihvatila. Razglabali smo o tome i oboje se složili da bi htjeli probati. Čak smo otišli koji puta i u grad i u kino. Izgledali smo ko pravi par. Onda je Ingica jedan dan svečano rekla da ima jedan par za nas uz značajan pogled. Bio sam iznenađen i uzbuđen. Možda sam malo bio zaljubljen u nju, ali je se nisam mogao zasititi, a ovo je bio šlag na tortu. Odmah sam rekao da sam za! Jedan dan me nazvala i rekla da ona radi večeru za nas četvoro??? Koje četvoro? Mi i ONI njeni prijatelji koje je spominjala i da dođem u 8 navečer. Bio sam totalno zbunjen, prvi puta je tako. Jednako sam bio i napaljen. Otuširao sam se, namirisao, obukao najbolju košulju i došao kod Inge. Oni su već bili tamo, elegantan ali nizak muškarac sa malo škembe, bliže 50 nego 40 i nevjerojatno zgodna i elegantna žena od koji 40 godina.

Upoznali smo se, on je bio u odijelu i kravati. Ona je bila u poslovnom kompletu svijetle boje, sa šosom. Bila je punašnija, jačih nogu i bokova, sa plavom kosom i predivnim licem. Bila je puna zlata na sebi i malo su mi vukli na gastarbajtere. Čak je i Inga imala neku usku crnu haljinu totalno uz tijelo i fine cipele visokih peta. Izgledao sam kao autsajder pored njih.
Pili smo wiski, a on me ispitivao toko sam, otkuda, šta radim itd. Bio je onako stalno malo s visoka, obećavao kako mi on može naći puno bolji posao iako mu se šarm i uglađenost nisu mogli zanijekati. Njegova žena je bila prilično tiha i samo se smješkala. Pitao ju je jer joj se sviđa njen prijatelj, dok me onako zagrlio prijateljski. Ona je klimnula i posramljeno pogledala u pod. Napokon je Inga završila nekakvu bezveze fensi meksičku večeru pa smo jeli. Nisam praktično izmjenio tri rečenice sa gospođom, a nakon jela smo sjeli svi na trosjed, točnije Inga i on na trosjed a ja i gospođa Dina na dvosjed nasuprot njih. Inga je smanjila svjetla, pustila muziku a ja sam napokon popričao sa Dinom. Iskreno sam joj rekao da je predivna, trošio šale i osmjeh a njoj se to sviđalo. Primila me za ruku i rekla da joj je baš drago da je sada tu samnom. Bio sam dosta zapaljen, gledao sam je izblizine u njene tamne velike oči koje su joj tako pasale uz gustu plavu kosu. Čak sam joj stavio ruku na oblo koljeno i mazio je. Milovala je moju ruku kojom sam je dirao. Ne znam koliko je trajalo ali našu erotičnu atmosferu prekinulo je komešanje sa d**ge strane. Njih dvoje se ljubilo, a on je grabio moju Ingu gdje je stigao. Izvinula se na njega, a on je zadigao njenu haljinu i mjesio je s obje ruke. Stalno sam želio ovako nešto, ali sada nisam znao šta da radim. Bio sam očito zbunjen. Možda bi bio i bolji da pored mene nije bila gospođa od 40 godina. Ona mije okrenula glavu prema sebi i počela me ljubiti. Ljubila me jako, strastveno i mokro sa jezikom. To mi je dalo hrabrosti pa sam zavukao malo dublje ruku ispod njenog šosa. Raširila je lagano noge a ja je nastavio milovati sa unutarnje strane butina. Odjednom me počela otkopčvati, izvadila kitu, sagnula se i progutala. Naslonio sam se i shvatio da moja Inga isto puši, ali na koljenima. Pušila je kao da joj je to zadnji puta u životu, a on je gledao prema nama i namignuo mi. Očito je uživao, a onda je povukao Ingu, podignuo joj haljinu koja je još uvijek bila na njoj i nasadio je tako da ja dobro vidim kako mu kurac ulazi u nju. Začudilo me da Inga uopće nije pogledala prema meni, a jebale se tako dobro kao da je to već 100 puta radila. Podigao sam gospođu Dinu sa svoje kite i počeo je sk**ati. Prekinula me i nastavila se sam sk**ati, svoj sako, košulju, pa šos. Ostala je samo u grudanjaku, gaćama, halterima i čarapama ispred mene. Divio sam se njenim teškim sisama, oblim nogama i jakum bokovima dok sam sk**ao svoje hlače i košulju. Želio sam joj gurnut glavu među noge, ljubiti sise i još hiljadu stvari,ali bio sam neiskusan i činilo mi se da smo u zaostatku za njima pa sam je polegnuo na dvosjed, skinuo gaće i namjestio se među njene noge. Stavio sam usne na njene i počeo ulaziti. Bila je mokra i mekana, a ja sam ulazio do kraja solidnim tempom. Nakon dosta vremena podigao sam je i posjeo na sebe. Divio sam se širini njenih bokova dok me jašila istovremeno ližući njene velike i teške sise. Bilo je fantastično, a doživljaj je prekinuo njen muž koji se pojavio iza nje. Mjesio joj je sise, a onda rekao „naguzi se draga“. Vidio sam na njenom licu malo boli dok je on prilično naglo ulazio u njeno dupe. Tad sam prvi puta osjetio kurac d**gog muškarca kroz ženu. Ja sam bio ispod, ona nabijena na mene, a on nabijen u nju. Nisam se mogao baš puno micati i točno sam osjetio kako svršava u nju. Kad se maknuo ona je nastavila kao da ga nije niti bilo dok se njegova sperma cjedila po mojim jajima. Nas dvoje smo zajedno došli do vrhunca i uživao sam gledati njeno lice u snažanom orgazmu dok ja sipam mlazove u nju. Svi smo se otuširali, obukli i zaključili da je bilo super. Kad su odlazili gospođa Dina me je dugo ljubila u usta. Dogovorili smo uskoro opet susret.

Htio sam pričati d**gi dan sa Ingom o svemu. Nije htjela, samo je zaključila da nam je bilo super i da moramo ponoviti. Ajde dobro, dani su se nastavili kao i prije do kad mi je rekla da ide u Opatiju preko vikenda sa firmom na neki skup, ide i Dinin muž, a ona bi htjela da je nazovem i dala mi broj moba. Našao sam se sa njom u petak u gradu, nakon što je Inga otišla. Dina je u t****ricama i majici bila jednako lijepa, a i izgledala je mlađe. Mora da je bilo čudno mene sa 26 i nju sa 40 vidjeti na cugi kako pričamo. Nije prošlo puno kad me pogledala, primila za ruku i rekla da želi voditi ljubav. Otišli smo u moju buksu i vodili ljubav. To je njoj značilo da se ševimo dugo u misionarskom položaju, cijelo vrijeme se ljubeći i da na kraju zajedno svršimo. U subotu je opet došla kod mene i rekla da će ostati cijelu noć. Bio sam divan i krasan, trudio se oko nje i onda smo opet „vodili ljubav“. Nakon toga ipak smo se i malo jače zagrijali pa me naučila jednu stvar-za analni seks koristiti maslinovo ulje. Uživao sam u njezinoj velikoj guzici sa kitom premazanom maslinovim a kasnije sam često koristio taj trik. Ujutro smo opet vodili ljubav. Kad je odlazila odjednom se rasplakala. Šta je bilo, sjeo sam pored nje-reci mi sve. I tad mi je rekla sve.

Ona nije udana, već je razvedena preko 10 godina, a on nije njezin muž nego direktor kome je ona tajnica. Bila mu je ljubavnica 5 godina, za što je nagrađena stanom i sa dosta ostalih benificijama. Onda je došla Inga koja se jako nabacivala direktoru. Opisivala mi je kako mu je dolazila u uskim minica i štiklama „gurajući mu svoju guzicu pod nos“. Kad ju je počeo jebati Dina je odahnula. Onaj predivan Ingin stan je isto od firme i vjerojatno će ga otkupiti za 20.000 kn iako vrijedi oko 150.000 eura. Dinu nije dirao od kad se pojavila Inga, dok je nije onako žestoko izjebao u guzicu dok je bila na meni. Svašta mi je napričala. Uglavnom kad je Inga za mene radila ili učila to ju je direktor guzio, zato nismo i izlazili jer se ona bojala da on ne dozna. Ipak je doznao pa joj je rekao da će je jebati predamnom. Za onaj seks u četvoro Dina nije imala pojma, ali je shvatila šta se dešava kad su oni počeli i odlučila da ona želi mene i to pred njima, pa neka gledaju. Nije imala pojma da će je direktor onako brutalno pojebati u dupe, ali si njije mogla pomoći kad je već prihvatila igru. d**gi dan joj se Inga smijala i pitala jeli je boli ta debela guzica. Inga ju je mrzila, ali je se nisu mogli riješiti jer je znala sve prljave tajne sa kooperantima, provizijama, postotke od izvođača radova i tako dalje. Ingu je plaćao prekovremenim. Došao bi u firmu i rekao da piše njemu i Ingi 4 prekovremena-to je značilo da ju je jučer jebao 4 sata. Na kraju mjeseca pitao bi koliko ima? Njemu to nije bilo bitno ali je Inga sa time imala preko 20.000 kn plaću. Inga je opaka kuja i svi je se boje u firmi. Napričala mi je još gadosti i molila da ništa ne radim jer on ima jake veze u saboru, policiju i sudstvo i da mu se ništa ne može. Tako je i bilo. Ingu nisam zvao a na pozive nisam odgovarao. Uletila je jedan dan u stan i pitala me „koju pičku materinu glumim“. Rekao sam joj da me boli kurac za nju, šta radi i kako se probija u životu-ali da od mene nije smijela raditi majmuna i da mi je mogla reći da je prostitutka.

Odletila je bijesna i rekla mi da sam provincijalna seljačina i retardirani majmun. Danas je navodno treća osoba u toj firmi (veliko javno poduzeće), visoko je na listi svoje stranke i pokušava se probiti u vrh. Nadam se da je nikada više neću sresti.


100% (21/0)
 
Categories: AnalGroup SexMature
Posted by vega12
2 years ago    Views: 461
Comments (9)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
6 months ago
malo si mladicu zgrijeso....
trebao si se drzati /jebavati/ kurve Inge
i biti i ti nesto malo vremena muski kurvis
te preko njene kurvinjske guzice dobiti od
njenog jebaca kakav bolji poslic i kakvu gajbu
celicni
retired
2 years ago
odi u pičku materinu
axnn
retired
2 years ago
dobro...do sada sve bolje i bolje....život stvarno piše najbolje...
2 years ago
e stari moj....kurve su svuda,to je strasno nesto!!!Puni ih oglasnici,portali,bircevi,sve samo lova lova lova. Neznam vise gdje nac hot komada a da je vjerna,da nije sponzorusa,da se ne drogira i da je single...i da obozava sex :p
2 years ago
odlična priča.. jedva čekam nastavak.. samo nemoj da bude kao u onoj seriji "kako sam upoznao vašu majku".. dođi do toga kako ste se ti i žena upoznali i kako je dalje krenulo..
pozdravi iz slavonije
misko88
retired
2 years ago
odlična priča, nije tebi loše :D
2 years ago
svaka čast na pričama :-))

čekamo i nastavak :-)))
2 years ago
Ma super je. Sviđa mi se kako ima i komičnih dijelova. Barem ih ja tako doživljavam. :P
2 years ago
Super priča. Malo više detalja idući put :)