Mijn eerste maal.....

Mijn eerste keer. ( Door: Gil.)

Ben heel godsdienstig opgevoed en dus was het al heel uitzonderlijk dat ik meisje ( pas 16 jaar en van seks wist ik niet veel.) mee mocht van mijn ouders op sportkamp naar Italië.
Ik natuurlijk helemaal door het dolle heen...mocht eindelijk eens met enkele vriendinnen mee, had van hen gehoord dat het er altijd leuk was. Dus, ik nieuwsgierig mee.
Daar aan gekomen ontmoette we nog andere leeftijdsgenoten uit verschillende landen, zowel jongen als meisjes. De sfeer zat er onmiddellijk goed in.
Wij sliepen op kamers van vier op het gelijkvloers niet zover van de sporthall. De hele vakantie verliep heel goed, ik had het er naar mijn zin.
Daags voor ons vertrek was er groot feest, als afsluiter.
In die week had ik kennis gemaakt met een van de Italiaanse animatoren, een leuke knappe kerel( Antoinio), wel toch heel wat ouder dan ik.
Ook voor mijn vriendinnen had hij wel oog, maar mij koesterde hij wel wat meer. Zo ook die avond, geregeld kwam hij me te dans vragen. Op het einde van een dans vroeg hij me mee naar buiten, het was in de zaal wat te warm en ik was toch heel graag in zijn buurt.
Met vlinders in mijn buik volgde ik hem maar al te graag. We nestelde ons op een bank buiten het uit het zicht van de sportzaal, dicht tegen elkaar. Keken elkaar diep in de ogen en het was als in een sprookje, het was alsof ik naar zijn lippen gezogen werd. Ik kuste vol op zijn mond, hij trok me toen hard tegen zich aan. Plots voelde ik zijn tong in mijn mond verdwijnen en zijn handen over mijn buik en borsten glijden......Waw, ik stond brand en bleef maar doorgaan met kussen. Zijn handen gleden over mijn hele lijf en ik liet begaan, het was zalig. Zijn handen gleden toen over mijn billen naar mijn broekje, die hij zachtjes uittrok.....ik liet begaan met gesloten ogen, t'was heerlijk hou hij me streelde. Ik fluisterde hem toe, ik wil ook je naakte lichaam voelen. Hij richtte zich op, tilde mij in zijn armen. Weet je dit zeker vroeg hij mij, ik knikte en kuste hem vol op de mond.
Samen liepen we naar een van de vele sportzaaltjes, hij sloot af. Terug sloot hij me in zijn armen en knielde we samen neer op een van de vele sportmatten. Terwijl hij traag aan het kuste en mijn jurkje los knoopte, stroopte ik zijn hemd uit. In geen tijd lagen we naast elkaar naakt op de mat, van elkaars lichaam aan het genieten. Voor het eerst zag ik een jongen volledig naakt en zag ik een penis in volle glorie ( de lengte en dikte van banaan.) Hij begon nu mijn hele lichaam te kussen en had daarbij veel aandacht voor mijn borsten en tepels die hard aanvoelden.....Ik zweefde onder hem en voelde die pik nog groeien tegen mijn buik. Zijn hand had ondertussen mijn kutje opgezocht, die nat geworden was. Plots fluisterde hij me toe is het je eerste maal dat je het iemand vrij.....Onschuldig lachte ik hem toe en knikte. Ik zag hem een condoom over zijn harde lul schuiven en tussen mijn benen die gespreid waren plaats nemen. Hij bracht zijn harde penis tot tegen mijn poesje die vlot opende.....Ik voelde een zachte pijn, schrok even. Maar de pijn verdween heel gauw en ging over in een warme gloed....zalig. Ook toen ik die lul diep in me voelde glijden tot op de wortel stak die in me. Toen die pik diep in me zat kuste we elkaar heel intens en begon hij traag in me te bewegen......Toen richtte hij zich op tilde mijn billen hoog en begon me als maar harder te neuken. Ik gilde het uit, ik stond in brand en stootte met momenten mee..... Ik kwam klaar, iets wat ik toen niet besefte.......Heerlijk. Ik hoorde zijn adem als harde komen tot hij plots met een harde diepe stoot ook klaarkwam en over me neer gleed. Wij bieden kwamen zo op adem. Hij lachte me toen toe en zei me dat ik een heerlijke en toffe meid was......Ik had een toffe belevenis achter de rug die ik nog lang zou koesteren. Na nog wat geknuffel bracht hij me naar mij slaapverblijf. Mijn vriendinnen sliepen reeds allemaal en de volgende morgen vroegen die wel waar ik gebleven was....Maar ik heb toen gezwegen.

100% (9/0)
 
Categories: First Time
Posted by twijfelaar
7 months ago    Views: 1,510
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
5 months ago
Mmm leuk en lekker! ;)
7 months ago
een goed begin is het halve werk...:))