De huurbaas

De Huurbaas
Ik liep al een maand achter met de huur toen op een vrijdag mijn huurbaas me belde hoe het zat met de betaling. Ik probeerde weer wat te verzinnen zoals ik dat al maanden deed, en vertelde hem dat mijn loon wat op zich liet wachten. Mijn huurbaas vertelde me dat het al de zoveelste keer was, en dat ik hem maar eens moest uitleggen hoe het zat. Hij woonde in dezelfde stad, en stelde voor dat ik bij hem langs kwam. Diezelfde avond stapte ik op mijn fiets en reed naar zijn huis. Ik belde aan, en mijn huurbaas, Hans een wat grote gezette man van ongeveer 50 jaar, deed open. Hij stond daar in zijn badjas, en nodigde mij uit om binnen te komen. In de huiskamer aangekomen zag ik nog drie andere mannen zitten. Hans vroeg me naar de huur van deze maand, en ik vertelde hem wat ongemakkelijk over mijn financiële problemen, en plots stelde hij heel dwingend voor dat er geen problemen waren als ik hem en zijn vrienden een klein plezier deed. Ik keek hem vol onbegrip aan, en vroeg wat hij bedoelde terwijl de andere mannen wat zaten te grinniken.
Hij deed zijn badjas wat open, en ik ik keek naar zijn buik en zijn enorme lul in erectie. Hij keek me geil aan en zei tegen z`n vrienden “zo`n slanke jongen van 19 willen wij ook nog wel”.
De andere lachten, en gek genoeg voelde ik mij pik ook stijf worden. Vier van die rijpe mannen die een stijve lul van mij krijgen vond ik toch heel opwindend.
Dwingend vertelde hij me mijn kleding uit te trekken.
“we willen je strakke jongenslichaam wel eens zien!!!” riep de rest. Ik deed m`n broek en overhemd uit, en met enige moeite mijn boxer. Ze zagen mij stijve pik, en hans riep lachend “tegen de rest “volgens mij vind die het niet zo erg om in natura te betalen”.
Ik knielde voor mijn huurbaas en nam zijn enorme pik wat onwennig beet, en begon hem stevig af te trekken om hem nog stijver te krijgen.
“pijp me!”schreeuwde hij, terwijl hij verder achterover leunde. Ik begon op zijn pik te zuigen en zag dat de rest ook in actie kwam. een van de andere, een wat gezette kalende man komt naast Hans zitten, terwijl hij aan zijn lul trekt.
Ik neem ook zijn pik beet, terwijl ik nog steeds aan Hans pik zuig, en begin er aan te trekken.
Ik voel dat ik ineens van achter vast gepakt wordt. Ik kijk om, met 2 penissen in m`n hand, en zie hoe een van de anderen zijn pik ruw tussen mijn strakke billen steekt. De pijn is even heel erg, tot ik gewend raak aan het stoten van zijn pik, En weer verder ga zuigen aan die pikken van hans en de kalende dikke man. Ik heb Hans`s enorme stijve pik in mijn mond terwijl hij mijn hoofd grommend beetpakt en in mijn mond begint te stoten tot ik bijna moet kokhalzen. Dan laat hij me los en begin ik de kalende man weer af te zuigen, terwijl ik verder met mijn handen Hans bevredig. Achter mij neuken de twee mannen mij om de beurt fel, ik voel de pijn wanneer ze stoten en het maakt me steeds geiler. Ik druk Hans enorme erectie tegen zijn buik aan, en begin zijn behaarde zak te likken. ik neem zijn ballen om de beurt in mijn mond, en zuig er fel aan. Terwijl ik van achter flink uitgewoond word door die 2 heren, denk ik al aan de lading sperma die ik zo uit die geile rijpe pikken mag ontvangen. Ik ben druk bezig net het pijpen van de kalende man, terwijl Hans schreeuwt dat die gaat komen.
“mond open!” zegt Hans, en hij trek zijn enorme lul in mijn gezicht af. De rest kijkt geil toe, en dikke stralen sperma vliegen in mijn mond over mijn gezicht. Hij gromt, en ik probeer alles op te slurpen. Hij steekt zijn enorme lul in mijn mond en de klodders dik zaad druipt lang mijn gezicht. Ik proef zijn pik en zaad, met die ziltige smaak. Ik word nog geiler en voel een lul stevig in mijn kont neuken. ik zuig Hans penis helemaal schoon, en houd me daarna bezig met de dikke kalende man.
Ik voel zijn ballen, en wil ook zijn zaad. De man die in me zit te pompen gaat ook klaar komen, en ik voel zijn pik in mij exploderen, en het sperma stoomt langs mijn billen.
De 2 mannen die nog niet gekomen zijn drukken me op m`n rug, en trekken zich boven mijn gezicht af.
Ik begin me te masturberen. Mijn pik is keihard, en ik terwijl ik naar die 2 stijve pikken kijk, heb ik zin om die geile klodders sperma in en over me heen te hebben. Ik zie ze feller rukken, en uit geiligheid open mijn mond en doe mijn tong uit. Beide komen ze brullend klaar en dikke stralen sperma worden in mijn mond en over mijn gezicht gespoten. Wat is dit Geil, ik slik het grootste gedeelte door, en zuig hun beide pikken een voor een schoon.
Zo had ik die maand mijn huur voldaan.Vanaf dat moment geilde ik ook alleen maar op oudere mannen met rijpe pikken, en ik ben nog altijd op zoek naar zo`n ervaring.

100% (19/0)
 
Categories: Gay MaleGroup Sex
Posted by toyboy19y
2 years ago    Views: 1,040
Comments (12)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 months ago
ik ben ook een jonge student die op oudere mannen geilt. heerlijk verhaal!
1 year ago
WOW,
1 year ago
prachtig! Zou wel willen weten hoe je de volgende maand hebt voldaan...
1 year ago
geil verhaal
bummer26
retired
2 years ago
lekkere slet ben je...geil om zo je geld te moeten verdienen hoor!
2 years ago
Ik hou van je huur baas Hans
2 years ago
Ga denk ook maar eens een kamertje zoeken
Lijkt me heerlijk zo iets te betalen
2 years ago
ik heb ineens erg zin...
2 years ago
wordt er spontaan hard van
jammer dat ik niets in de verhuur heb
stu45678
retired
2 years ago
onmogelijk dit te lezen, zonder knalhard te worden
stu45678
retired
2 years ago
onmogelijk dit te lezen zonder knalhard te worden
2 years ago
geil verhaal wil jou ook wel eens zo nemen