Day use hotel (2)

Ik ga je eindelijk weer zien. Het is al veel te lang geleden. Maar het is eigenlijk altijd veel te lang geleden. Ook al heb ik je gisteren gezien, dan is het vandaag alweer veel te lang geleden. Maar ik weet dat het nu niet lang meer duurt dat wij elkaar gaan zien. Ik weet dat je nu onder de douche staat om je klaar te maken voor onze afspraak. Ik mijn gedachten zie ik je hoe je je lichaam inzeept en het warme water over je naakte lichaam laat stromen. Ik stel mij voor dat je zachtjes je handen over je borsten laat glijden en zachtjes je opgewonden tepels beroert. Langs je borsten glijden je handen door naar je onderbuik. Zachtjes laat je je vingers tussen je opgewonden lipjes glijden in afwachting van wat straks komen gaat. Ondanks dat moet je opschieten anders kom je te laat voor de bus.

Snel trek je je zwarte jurkje aan met daaronder alleen een klein kanten stringetje met je kousen. Je haren zijn nog vochtig als je van de trap af rent naar beneden. Je grist je spullen van het haltafeltje en rent voor zover dat kan op je hakken naar de bus. Gelukkig heb je de bus gehaald. Kan je even op adem komen. Je pakt je telefoon uit je tas om te kijken of hij al onderweg is naar je. Op het scherm verschijnt een berichtje. Hij zit in de trein en hij kan niet wachten om je te zien. Hij schrijft dat hij enorm verlangt om weer bij je te zijn. Je denkt als hij al half zoveel naar mij verlangt dan ik naar hem dan springen er straks de vonken vanaf.

In gedachten mijmer je weg en denkt aan wat komen gaat. Dat geeft een licht tintelend gevoel in je onderbuik. Zodra de bus op het station loop je naar de trein.
Het is slechts een halte met de trein. Je voelt je opgewonden zo in je jurkje en je kanten string aan. Je loopt op het station naar de afgesproken plek. Hij is er nog niet. Zijn trein komt over 5 minuten binnen. Je besluit bij de Hema alvast wat nootjes en proseco te kopen. Bij de AH koop je nog wat verse mango. Dan loop je terug naar de afgesproken plek bij de boom. Je ziet hem nu staan hij kijkt om zich heen of hij jouw ziet. Maar hij heeft je nog niet gezien. Hij draagt zijn zwarte blouse en een strakke jeans. Je nadert hem voorzichtig zonder dat hij je ziet.

Dan ontdekt hij je en zijn ogen glinsteren bij de aanblik. Hij begroet je ingehouden, Eigenlijk is dat tegennatuurlijk voor hem. Maar omdat hij weet dat je er in het openbaar niet van houdt geeft hij je drie uitbundige zoenen op je wang. Maar eigenlijk wil je niets liever dan dat hij je nu gepassioneerd kust. Hij fluistert in je oor dat je er geweldig uitziet en geeft je een ondeugend tikje tegen je billen. Samen loop je naar de trein. De ingehouden passie is duidelijk voelbaar. In de trein voel je zijn warme hand op je been rusten. Vanuit het station naar het hotel is het slechts vijf minuten. De spanning neemt met elke stap toe. Beiden hebben naar dit moment uitgekeken.

Het inchecken gaat vlot en de lift naar boven gaat eigenlijk tergend langzaam. Hij stopt de sleutel in het deurslot en jullie lopen de kamer binnen. Dan valt de deur in het slot en van het ene op het ander moment veranderd alles. Hij pakt je stevig vast en je voelt zijn lippen op de jouwe drukken. Innig tongzoenend leidt hij je naar het bed. Het kan niet snel genoeg gaan. Maar eigenlijk mag dit moment ook langer duren. Kleren vormen ineens een belemmering. Uit moeten ze. Snel ritst hij je jurkje open en laat deze op je enkels vallen. Hij legt je nu teder op het bed en hij kleed zich snel uit. Hij staat nu naakt voor je. Vurig begint hij je te kussen in je nek en op je mond. Je voelt de stevige greep als hij je vasthoudt. Zijn stijve lid raakt de binnenkant van je benen. Dan begint hij zachtjes via je hals naar beneden te kussen. Hij kust je borsten en zuigt zacht op je tepels. Een tinteling gaat door je lichaam en doet je onderbuik gloeien.

Zachtjes bijt hij in je stijve tepels . Met zijn tong trekt hij een spoor van je borsten naar je navel en verder omlaag. Hij duwt je benen iets uit elkaar en je houdt je adem in. je voelt dat je ontzettend nat bent en wil niks liever dan dat hij je nu verwend. Hij laat zijn tong langs de binnenkant van je dijen lopen en plagerig likt hij om je lipjes heen. Dan gaat hij weer terug naar boven. Al die tijd heeft hij je met een twinkeling in zijn ogen aangekeken. Dan besluit je om het spel over te nemen. Nu is het mijn beurt zeg je.

Met enige tegenzin laat hij zich op de rug duwen. Je gaat boven op hem zitten. Hij voelt nu je natte slipje op zijn opgewonden huid. Hij wil graag aan je borsten zitten maar zegt dat hij nu moet genieten en zijn handen thuis moet houden. Je kust hem zachtjes in de nek .Al kussend ga je naar beneden waar je met je hand zijn stijve lid vasthoud en zachtjes masseert. Hij wil je aanraken maar je duwt met je andere hand zijn handen weg. Al masserend kus je de binnenkant van zijn dijen en lik je met je tong over zijn ballen. Hij is heerlijk glad geschoren en je ruikt de geur van zijn opwinding. Zachtjes speel je nu met zijn ballen en je laat ze een voor een in je mond glijden. Dan laat je je tong langs zijn schacht naar boven gaan. Zachtjes bewegen je lippen nu over zijn eikel. Je schuift met je lipjes steeds dieper over zijn schacht en proeft de opwinding.

Hij pakt je stevig bij je billen en duwt je iets opzij. Hij kan nu bij je lipjes komen. Hij schuift je stringetje wat aan de kant en laat nu 1 vinger tussen je natte lipjes glijden. Je draait een beetje bij zodat hij er makkelijk bij kan komen. Je laat je lipjes over zijn lid glijden terwijl je zachtjes gevingerd wordt. Hij houdt het niet meer en pakt je nu vast. Hij draait je om zodat je met je benen gespreid langs zijn hoofd zit.. Voor je het weet zit je nu met je lipjes boven zijn mond en ondertussen glij je met je mondje over zijn lid. Me the handen speel je met zijn ballen en trek je hem zachtjes of. Je voelt hoe hij nu heerlijk met zijn tong tussen je lipjes spelt en je onderlichaam tegen hem aandrukt. Het ritme neemt het over. Hij likt zachtjes de achterkant van je lipjes terwijl hij een vinger tussen je lipje glijd. Hij maakt zijn je voelt de opwinding. Je houdt het bijna niet langer meer. Dan brengt hij nog een vinger bij je naar binnen. En past het ritme aan op jouw bewegingen met je mond. Dan duwt hij zijn duim tegen je kontje. Je voelt de spanning en houdt het niet meer. Je komt heerlijk klaar en de lust golft door je lichaam.

Na je eerste hoogtepunt draai je je om op je knieen zodat hij je lekker langs achter kan nemen. Zelf vindt je het ook lekker om zo genomen te worden. Vooral omdat je weet dat ik het ook geil vindt om je zo te nemen. Hij plaatst zijn harde lid tegen je schaamlippen en drukt zijn eikel zachtjes tussen je natte lipjes. Hij laat zijn eikel door je lipjes glijden. Neuk mijn kutje alsjeblieft. Ik wil je in mijn voelen. Het is jouw kutje, smeek je. Tergend langzaam laat hij zijn lid in je glijden. Elke millimeter voel je. Dan begint hij je ritmisch te neuken. Hij pakt je bij je heupen en neukt je steeds harder. Ondertussen probeer jij je kontje naar achteren te drukken om zijn lid diep in je te voelen. Met zijn duim masseert hij je kontje terwijl je ritmisch geneukt wordt. Nooit was seks zo heerlijk als met jou. Het lijkt wel alsof we elkaar zonder woorden aanvoelen. Steeds harder en dieper stoot hij in je. Plotseling trekt hij zijn stijve lid uit je en gaat op bed liggen.

Kom op me zitten ik wil in je ogen kijken als ik je volspuit zegt hij. Je zakt over zijn stijve lid heen. En buigt voorover zodat hij je tepels kan zuigen. Om beurten pakt hij je tepels terwijl jij ritmisch op zijn lid beweegt. Je buigt voorover en fluistert in zijn oor. Neem mij maar!. Spuit mij maar vol met je lekkere pik. Het is jouw kutje . Neem mijn kutje maar lekker. Hij pakt je bij de enkels en duwt je benen uit elkaar. Nu kan hij nog dieper in je komen terwijl jij je spieren samenspant. Je voelt de geilheid. Kom maar zeg je spuit mij maar vol! Je voelt zijn lid stijf worden en plotseling schreeuwt hij het uit. Op het moment dat hij je volspuit zie je het genot. Zo verschrikkelijk heerlijk is dat: om in je ogen te kijken als je klaarkomt en te weten dat je dit alleen met mij zo kan hebben.

Je laat je voldaan op zijn torso zakken met zijn stijve lid nog in je. Moe maar voldaan lig je nu in zijn armen nog na te genieten. Glimlachend kijkt hij je aan. Hij geniet van de aanblik van je gezicht en de tinteling van je lichaam. Hij staat op en schenkt je een Proseco in en vraagt of je of je wat mango wilt. Nog nagenietend lig je op het bed. Hij kust je teder op de mond en vraagt je of je nog wat wilt…….

(wordt vervolgd)
100% (2/0)
 
Categories: AnalHardcore
Posted by thebutcherisback
5 months ago    Views: 169
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
5 months ago
lekker verhaal is dit zeg