mijn belofte…………&helli

Vanavond is de presentatie. Als alles goed gaat, halen we een grote nieuwe klant binnen. Er is echter één probleem. Er is iets mis gegaan met de promotiebrochure die we speciaal hadden laten drukken. En dat was nu juist de professionele kers op de taart. Die moet de klant het laatste zetje geven om juist voor ons te kiezen. Ik heb hier maanden aan gewerkt. Terwijl iedereen in paniek met elkaar staat te overleggen, bel ik snel naar de drukker. Ik kan ondanks de stress een glimlach niet onderdrukken, als ik Michael aan de lijn krijg.

´Mooie Michael´ noem ik hem al maanden in gedachten. Michael met ogen die me opwinden, als ze me langer dan nodig aankijken. Als hij tegen me begint te praten, voel ik me acuut weer vijftien. Ik weet niet of ik het me verbeeld, maar steeds als we dicht bij elkaar staan, lijkt de lucht om ons heen elektrisch geladen. Of wellicht kan ik beter zeggen erotisch geladen. Hij staat vaak net iets dichterbij mij dan nodig. Zoekt net iets te vaak oogcontact. Heeft steeds een plagende ondertoon. Alsof hij probeert te ontdekken hoever hij bij mij kan gaan.

Soms denk ik aan hem, als ik mezelf thuis een lekker gevoel geef, vlak voordat ik ga slapen. Dan verbeeld ik me hoe het zou zijn als hij daar achter mij zou liggen. Hoe zijn handen dan eerst voorzichtig en vervolgens steeds doelgerichter op ontdekkingsreis over mijn lijf zouden gaan. Zijn tong plagend in mijn nek, een spoor trekkend van schouder naar oorlel. Zijn handen strelend over mijn borsten en dan steeds lager en lager, tot ze mijn gevoeligste plekje beroeren. En hoe hij zachtjes zou lachen als hij mijn opgewonden reactie zou voelen. Genietend van de macht die hij op dat moment over mij heeft. Ik huiver en word opgewonden als ik eraan denk.

Maar nu is daar geen tijd voor. ´Houd je hoofd erbij´ spreek ik mezelf streng toe als ik in gedachten afdwaal, door het horen van zijn stem. Snel leg ik mijn probleem uit en de haast die ermee geboden is. Michael luistert aandachtig en zegt dan rustig: 'Ik kan je wel helpen denk ik, maar ik ben wel benieuwd wat ik ervoor terugkrijg.' Ik hoor de plagerige ondertoon in zijn stem. Het probleem moet nu worden opgelost. Daarnaast ben ik niet bang voor een uitdaging én nieuwsgierig naar wat hij in gedachten heeft. Met een nerveuze lach zeg ik dan ook: 'Er is weinig waar ik nee tegen zeg op dit moment.' Zijn stem is nu vol zelfvertrouwen aan de andere kant van de lijn, als hij zegt: 'Jij jouw brochure, ik een avond naar eigen invulling bij mij thuis.' Ik zeg al: 'Dat is goed' voordat ik erover na heb kunnen denken en bel snel een taxi richting de uitgeverij om de nieuw gedrukte brochure op te gaan halen.

Een paar dagen later verschijnt er een onbekend nummer in mijn telefoon. Er gaat een rilling door mij heen als ik jouw stem aan de andere kant hoor zeggen: 'Jij jouw brochure, ik een avond bij mij thuis, weet je nog?' Ik kan een meisjesachtige giechel niet onderdrukken en voel tegelijkertijd een warme gloed van mijn buik naar mijn wangen omhoog schieten. Uitdagend zeg ik: ´Ja, dat stond je netjes om zo misbruik te maken van een meisje in nood. Maar ik zal mij aan mijn belofte houden. Waar en wanneer had je die verrassingsavond in gedachten?' Geheimzinnig zeg je slechts: 'Morgenavond verwacht ik je. Trek wat spannends aan. Het adres stuur ik je morgen.' Direct daarna wordt de verbinding verbroken. In een flits voel ik: 'Deze man weet wat hij wil.'

De volgende avond trek ik mijn mooiste lingerie aan van zwart kant. Een setje waar ik mij meer dan vrouwelijk in voel. Daaroverheen een dun jurkje dat uitdagend is en tegelijk nog net genoeg aan de verbeelding overlaat. Ik voel me gespannen en opgewonden tegelijk. Als je de deur van je huis open doet, laat je me niet direct binnen. Je neemt me eerst uitgebreid op van top tot teen, en zegt met een bewonderende glimlach: ´Dat ziet er veelbelovend uit.´ Je blijft zelf rustig in de deuropening staan, terwijl je zegt: ´Kom verder.´ Als ik langs je loop, kan jouw opwinding mij onmogelijk ontgaan.

'Zal ik je eerst het huis laten zien, voordat we wat te drinken nemen?' vraag je. De ondeugende twinkeling in je ogen ontgaat me niet. Ik volg je de trap op. Na de studeerkamer en de badkamer, open je met een groot gebaar je slaapkamer en laat me voorgaan. Voordat ik goed om me heen heb kunnen kijken, voel ik je hand al langs mijn billen glijden en onder de zachte stof van mijn zomerjurkje verdwijnen. Doelgericht vervolgt jouw hand zijn weg richting mijn kanten onderbroekje. Een zachte kreun ontsnapt aan mijn lippen. Met een ruk draai je mij om, trekt mij stevig tegen je aan en richt ondertussen met één vinger mijn gezicht omhoog. Eén blik op mijn gezicht geeft mijn opwinding en overgave al volledig prijs. 'Dat dacht ik al' hoor ik je zachtjes grinnikend in mijn oor fluisteren. Een korte, stevige duw haalt me uit mijn evenwicht en laat me achterover op je bed vallen.

Als je met een snelle beweging je broek laat zakken is ook jouw opwinding zichtbaar. 'Tijd om je aan je belofte te houden. Verwen me, schat' hoor ik je zeggen.
Ik voel geen enkele twijfel meer, alleen een diep verlangen om je op te winden. Ik kom langzaam overeind en laat dan met een plagende beweging je boxershort heel traag zakken. Verwachtingsvol kijk je me aan, terwijl je penis opgewonden naar buiten schiet.

Ik overval je door plotseling je lul heel stevig in mijn hand te nemen en er hard in te knijpen. Je hapt naar adem. Je reageert slechts met een opgewonden grom als ik je vraag: 'Zoiets?' Ik begin mijn hand met ronddraaiende bewegingen heen en weer te bewegen van de onderkant van je penis naar je eikel en terug. Ook mijn andere hand laat ik meedoen. Vervolgens betrek ik ook mijn mond erbij. Ik laat je pik diep in mijn mond verdwijnen, bijt er zachtjes in en laat mijn tong rondjes om je eikel draaien.

Ik hoor aan je gekreun dat je niet weet wat je overkomt. Het voelt oppermachtig. Je geniet met volle teugen. Net als ik begin te denken dat ik je volledig in mijn macht heb, grijp je stevig mijn beide handen beet. Je drukt me achterover op het bed en duwt mijn handen boven mijn hoofd. 'Sluit je ogen en geniet' zeg je op een toon die geen tegenspraak wenst. Ik voel je hand stevig mijn strakke buik strelen. In een vloeiende beweging voel ik daarna je hand al naar beneden glijden, langs mijn kale venusheuvel, richting mijn opgezwollen klit.

Je vingers bewegen zo snel, en met een zacht trilling, dat het wel lijkt alsof je een vingervlug pianospel op mijn kutje speelt. Je onderbreekt dit spel door even stevig mijn klit tussen je vingers te nemen en erin te knijpen. Juist als het té gevoelig wordt, hervat je je subtiele pianospel weer. Zo laat je je vingers mij volledig bespelen. Terwijl je ene hand daarmee doorgaat, voel ik een aantal vingers van je andere hand moeiteloos mijn natte grot in glijden. Het is duidelijk dat het niet slechts één vinger is.

Je laat je vingers stevig in en uit mijn vrouwelijke gleuf op en neer glijden. Ook mijn kittelaar betrek je bij jouw vingerspel, 'Ga door, niet stoppen ...' weet ik slechts kreunend uit te brengen. Ik duw mijn kutje verlangend nog dichter tegen je hand aan en wil dat dit nooit meer stopt. Ik hoor hoe je af en toe je vingers aflikt om daarna weer verder te gaan met mij verwennen.

Dan worden opeens mijn benen uit elkaar geduwd, mijn schaamlippen zachtjes naar buiten getrokken en voel ik jouw harde penis met één vloeiende beweging diep in mij stoten. Ik hap naar adem. Dit had ik nog niet verwacht. 'Wat een lekker geil meisje ben jij' hoor ik je hijgend zeggen om vervolgens mijn oorlel hard in je mond naar binnen te zuigen. Met een stevige beweging laat je je pik heerlijk in mij stoten. Je handen omsluiten tegelijkertijd mijn kleine, stevige borsten. Je duimen laat je plagend rondjes om mijn tepels draaien. Je tong helpt om de opwinding ook daar volledig te maken. Je onderlijf voel ik hard tegen mij aan stoten. Je pik raakt me diep van binnen.

'Neuk me' kreun ik vol overgave en knijp mijn spieren in mijn kutje strak samen. Met een snelle beweging trek je onverwachts je penis uit me en draait me op mijn buik. Net als ik me wil afvragen wat je precies gaat doen, voel ik je al weer in mijn natte grot naar binnen glijden. Niet wetend waar ik de stoerheid vandaan haal, til ik mijn hoofd lichtjes op, zodat ik je net kan aankijken. Uitdagend zeg ik: 'Ook mijn kontje zou je wel even lekker willen voelen.'

Ik zie een enigszins verbaasde blik, maar je hebt jezelf weer snel onder controle. 'Lekker' hoor ik je slechts opgewonden zeggen, terwijl ik voel hoe je mijn billen zachtjes uit elkaar duwt. Je maakt je penis nog wat natter en duwt je eikel dan heel zachtjes tegen mijn sterretje aan. Heel voorzichtig duw je je pik steeds iets verder naar binnen. Als het me te langzaam gaat, duw ik mijn kont dichter naar je toe. 'Oh, wat strak' hoor ik kreunend achter mij. Je begint zachtjes in en uit me te bewegen. Als je ziet dat ik nog steeds volop geniet durf je steeds iets harder te stoten. Na acht keer stoten, houd je het niet langer. Ik voel een rilling door je hele lijf gaan, gevolgd door een kreun vol overgave. Stotend en kreunend kom je in mij klaar.

Als je je zachtjes uit me laat glijden kijk je me met een glimlach aan. Plagend vraag ik je: 'Is mijn belofte hiermee ingewilligd …?'
83% (5/1)
 
Categories: AnalFirst Time
Posted by thebutcherisback
11 months ago    Views: 629
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 month ago
Heerlijk verhaal, xxx
11 months ago
Ik lees het als of er tegen mij gesproken wordt, dat maakt het extra lekker
bedankt voor het mooie verhaal
11 months ago
Lekker verhaal!!!!