Le voyage dans l'inconnue (1)

Dinsdagavond 18:00 uur. Op tafel ligt een handgeschreven dineruitnodiging om te gaan eten om 20:00 uur. De uitnodiging is van iemand, die je niet kent en nooit hebt ontmoet. Het enige wat je weet is dat de uitnodiging geschreven is door iemand die een blog heeft. Je vraagt je af of je wel of niet op de uitnodiging moet ingaan. Aan de ene kant vindt je het spannend aan de andere kant zeg je dat je nooit openstaat voor dit soort uitnodigingen. Toch doet deze uitnodiging je een tinteling in de buik geven. Zeker omdat de teksten , waarvan sommige speciaal voor jou geschreven, op het blog je aanspreken. De kracht van de pen is namelijk vele malen sterker dan de fysieke verschijning soms.

18:05 Je besluit eerst uitgebreid te gaan douchen en je zelf te verwennen. In gedachten droom je weg bij de avond die komen gaat. Spannend en toch ook zenuwachtig van wat komen gaat. Heerlijk voel je het warme water over je lichaam vloeien. Je handen glijden in het zachte verzorgende Rituals schuim van boven naar beneden over je naakte tintelende huid. Geen plekje laten ze onberoerd. Zorgvuldig was je je haren en spoelt de zeep uit. Langzaam maar zorgvuldig masseer je de conditioner in je haar. De gedachte aan de avond en het warme water op je lichaam doen je borsten vooruit priemen. Maar de inhoud van het blog intrigeert en roept ook vragen bij je op. Hoe komt het dat dit blog geschreven is onder een vrouwelijk alter-ego? De verhalen en gedichten vertonen een onderlinge samenhang. Maar wat is de diepere betekenis van de verhalen? Wat is de functie van de foto’s? Ondersteunen zij het verhaal of vertelt elke foto afzonderlijk zijn eigen verhaal? De gedachte aan deze onbekende doen een heerlijke tinteling door je lichaam gaan.

18:20 Je pakt de scheerschuim en zeept je benen en de binnenkant van je liezen in. Behoedzaam doch zelfverzekerd scheer je liezen en benen. Een snelle inspectie om te zien of je jezelf per ongeluk niet gesneden hebt. Gelukkig je hebt je niet gesneden. Je benen en liezen voelen heerlijk glad aan. Je pakt de favoriete bodylotion Sense of Love en masseert het in je huid. De huid voelt nu fluweelzacht aan. Klaar om aangeraakt te worden als ware het een landschap dat ontdekt mag worden. Ondertussen rijst de vraag, welke parfum ga ik opdoen iets kruidig, bloemig iets sensueels?

18:45 uur, Shit ik moet opschieten denk je, wat moet ik aandoen? Naakt sta je voor de
kast. De foto’s op het blog verraden een zekere stijl en klasse. Ga ik in een jurk, doe ik een rok aan of toch gewoon in spijkerbroek met een topje. Wat moet ik er onder aandoen. Je trekt verschillende setjes uit de kast. Wat moet ik aan? Welke kleur? Je staat voor je kast in vertwijfeling te kijken. Hoe voel ik mijzelf? Wat kan ik verwachten vanavond? Wat voor weer wordt het vanavond? Doe ik mijn Marlies Dekkers aan of mijn Sapph. Nee, te gewoon. Doe ik mijn Lola Luna of toch Lise Charmel aan. Nee toch mijn Agent Provocateur? Of doe ik niets eronder aan. Moet ik mijn nagels nog lakken of laat ik ze zo? Hoeveel tijd heb ik eigenlijk nog?

19:10 uur. Ach, als vrouw te laat komen kan altijd denk je. Je besluit om toch voor je witte iets doorschijnende zomerjurk met hoge hakken te gaan. Eigenlijk is het te warm voor kousen, maar ze staan zo stijlvol bij je hakken. Behoedzaam doe je je kousen aan over je gladde benen. Voorzichtig kleed je je aan en maakt je met zorg op, nagels wel of niet lakken. Hoeveel tijd heb ik nog? Je voelt je op en top vrouw, klaar om de zwoele avond in te gaan, het onbekende avontuur tegemoet.

19:45 uur Je bent klaar en gaat op weg naar het restaurant. In je buik heb je een
spannend gevoel maar ook een zekere onbestemde tinteling. Hoe zou hij zijn in het echt? Wat doe ik als hij tegenvalt? Je ontwikkelt voor jezelf een exit strategie. Hoe herken ik hem eigenlijk? Hoe herkent hij mij?

20:10 Je staat voor het op de kaart genoemde restaurant. Wel of niet naar binnen gaan? Durf ik het? Je besluit te gaan en enigszins onzeker loop je het restaurant binnen. De ober komt naar je toe. Je vraagt of er een tafeltje gereserveerd is onder de naam du Jour. Het blijkt te kloppen het is een tafeltje voor twee personen bij het raam. Tot je schrikt is hij er nog niet. Zou hij wel komen? je gaat zitten en bekijkt jezelf nog eens goed. Schijnt mijn jurk niet teveel door. Is mijn decolleté niet te diep uitgesneden. Waarom is hij er nog niet? Je kijkt het restaurant rond. Plotseling gaat de deur open. Er komt een man binnen is hij het? Je hart klopt sneller van de spanning. Nee, hij gaat ergens anders zitten. Plotseling zegt een voor jou onbekende stem. Fijn je te ontmoeten en leuk dat je gekomen bent. Waar komt hij nu plotseling vandaan………………..

wordt vervolgt………….

Juliëtte

100% (3/0)
 
Categories: First TimeVoyeur
Posted by thebutcherisback
1 year ago    Views: 662
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments