Het genootschap (2.1)

Deel 2.1 kamer 4.30

(leeswijzer: svp eerst het vorige hoofdstuk lezen alvorens verder te lezen)

Juliëtte wordt wakker van de zoemende wekker. Nog in een wijnroes van de vorige avond kijkt ze op haar wekker, het is 7:00 uur. Beduusd gaat ze naakt op de rand van het bed zitten. Voor haar op de grond liggen het zwarte jurk en de kousen van gisteravond. Ze probeert zich te herinneren wat allemaal gebeurd is op de nieuwjaarsborrel. Eigenlijk was het wel een gezellige avond. Maar wie was toch die man, vraagt Juliëtte zich af. Had hij haar niet iets gegeven? Waar ligt dat kaartje ook al weer denkt ze. Juliëtte staat op en loopt naar de badkamer. Op de wastafel ligt haar envelop tasje en haar sonata body ligt op de grond. Naast haar tasje ligt het kaartje wat ze gisteravond gekregen heeft van de voor haar onbekende man.

Ze pakt het kaartje en leest nog eens wat er op staat., “Het Genootschap” met de datum van vandaag en 14:00 uur. Wat zouden de woorden betekenen op de achterkant van het kaartje. In haar hoofd vertaald Juliëtte de Franse tekst “Niets is zo mooi als een mooie vrouw, die ja zegt met slechts één enkele oogopslag”. De gedachte aan de man en de tekst doen onbewust haar tepels priemen. Gelijktijdig voelt Juliëtte een opwindend gevoel opkomen in haar onderbuik. Dromerig en licht opgewonden loopt Juliëtte door de slaapkamer om haar kleren te zoeken. Opruimen doet ze vanavond wel als ze weer terug is van haar dagdienst, denkt ze.

Ze springt snel onder de douche. De gedachte aan de onbekende man doen haar vingers dwalen over haar naakte lichaam. Juliëttes vingers glijden over haar borsten. Ze draait met haar vingers rondjes rond haar tepelhof en laat met de andere hand de tepel van haar andere borst door haar vingers rollen. De opwinding wordt steeds groter. Juliëtte zet de douchestraal op haar venusheuvel. Ze spreidt haar gladde lipjes met haar wijsvinger en middelvinger uit elkaar. Ze voelt het warme water tegen haar vergrote clitoris. Juliëtte laat haar vingers door de opgezwollen lipjes glijden. Zachtjes bewegen ze van boven naar beneden. Soms laat ze haar vingers diep in zich glijden. Ze voelt de opkomende geilheid toenemen. Ze kan niet meer stoppen. Juliëtte wil heerlijk klaarkomen. De combinatie van de warme waterstraal en haar in en uit glijdende vingers bezorgen Juliëtte een heerlijk golvend orgasme. Moe maar voldaan zakt Juliëtte neer en gaat in de douche zitten. Het warme water valt als een zwoele voorjaarsregen op haar zwarte lange golvende haren.

Langzaam dringt het besef door dat ze vandaag gewoon moet werken. Ze droogt zich snel af en smeert zich in met bodylotion van 210th experience. Sneller dan normaal maakt Juliëtte zich op. Trekt haar witte Adell setje aan van der kommisar met daarover een skinny jeans en witte blouse. Plots gaat Juliëttes telefoon. “Hoi, met mij “ klinkt het vrolijk aan de andere kant van de telefoon. Het is Saskia. Wat moet zij zo vroeg, denkt Juliëtte. “Neem je wel wat uitdagends mee naar je werk voor vanmiddag”. Vanmiddag, vraagt Juliëtte verbaasd, “Ik moet werken tot 17:00 uur” zegt julliette.“ Neem toch maar wat leuks en spannends mee en o ja en vergeet je witte hoge hakken niet!”. “wat bedoel je?” zegt Juliëtte, maar Saskia heeft al weer opgehangen. Verbouwereerd kijkt ze op de klok. Ze moet over een kwartier weg. “Oeps, dat overvalt met toch wel even, denkt Juliëtte. Snel loopt Juliëtte naar de kast grist haar witte hoge haken van de grond. Maar wat bedoelde Saskia eigenlijk met, neem maar wat leuks en uitdagends mee? Saskia is wel vaker in voor gekke dingen. Ze loopt snel naar haar kledingkast en trekt haar lingerielade open. Daar ziet ze haar Louise string liggen van Lola luna. Samen met haar witte kousen en Bettie Page pasties moet dat wel een uitdagend setje zijn. Juliette stopt alles in haar reislingeriezakje, zodat het niet opvalt in haar tas.

Beneden smeert Juliëtte vlug twee boterhammen en drinkt een glas jus d’ Orange. Ze trekt haar overjas aan en loopt naar haar auto. Gelukkig is het niet zo druk onderweg. Juliëttes hoofd loopt over van de vragen. Wie is toch die man? Wat houdt het genootschap in? Waarom belde Saskia. Waarom moet ik iets leuks meenemen voor vanmiddag? Vol vragen maar zonder antwoorden komt Juliëtte om vijf voor acht aan bij het ziekenhuis. Andere collega’s arriveren en samen lopen ze naar de omkleedruimte. Nog napratend over gisteravond trekt ze haar locker open. Snel pakt ze haar verpleegstersjurk en witte klompen uit de kast. Juliëtte kleed zich snel om. Ze loopt rustig naar de afdeling en koopt onderweg nog een lekkere kop koffie voor bij de overdracht.

100% (7/0)
 
Posted by thebutcherisback
1 year ago    Views: 452
Comments (4)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
goed verhaal, komt er nog een vervolg?
1 year ago
ik ben nieuwsgierig naar het vervolg, keep it up
1 year ago
Kan niet wachten op het vervolg en heel goed geschreven !
1 year ago
je weet de spanning goed op te bouwen.....