Angela in de gevangenis

Angela is een 27-jarige Nederlandse langharige brunette, die in Amerika is opgepakt met ruim 2 kilo cocaine in haar bezit. De zeer goed uitziende Angela zal een lange tijd niet meer terug komen naar Nederland, aangezien ze is veroordeeld tot 15 jaar gevangenisstraf, die ze in een Amerikaanse staatsgevangenis moet uitzitten. Dit verhaal gaat over de ontsnappingspoging. Wat er aan vooraf ging en hoe het afliep.

Juni 2003:
Inmiddels zit Angela al weer 2 jaar in de gevangenis. De dagen duren lang en het is geen pretje. Angela had een relatie in Nederland, maar die is inmiddels met een ander ervan door. Die ander is nota bene haar beste vriendin.
Op sexueel gebied komt Angela veel te kort. Mannen zijn niet te krijgen; of je moet een ranzige bewaker een optie vinden. Zo nu en dan heeft Angela wel eens gevingerd en gebeft met enkele medegevangenen. Diezelfde meiden is Angela goed mee bevriend geraakt tijdens haar gevangenschap. De een is haar celmaatje, Lauri, een Amerikaanse blondine van 22 jaar, die een straf uitzit van 10 jaar, eveneens voor een d**gsdelict. De ander is Janine, een vrijgevochten bikerbabe, die meer tatoeages heeft dan een gemiddelde hells-angel. Janine zit een straf uit van 30 jaar, wegens verschillende bankovervallen. Kortom 3 lekkere meiden, die samen goed zijn voor 55 jaar gevangenisstraf.
Angela was overigens in Nederland ook geen lieverdje. Ze heeft in Nederland ook 1 jaar vastgezeten voor verschillende vergrijpen. Amerika was echter anders. Dit was echt gevangenisstraf.
Enkele verschillen op een rij: De straf is zwaarder, in Nederland had je redelijk luxe cellen tot je beschikking en veel vrijheid om te doen en te laten wat je zelf wil.
In Amerika deel je standaard een cel, je hebt geen televisie, cellen zijn primitief, je hebt geen eigen douche in de cel, je doucht samen met de rest van de groep, je draagt een gestreepte gevangenisoveral met daaronder groot katoenen gestreept ondergoed (In Nederland bepaal je zelf wat je draagt. Hierdoor kon Angela haar strakke spijkerbroek zonder slipje dragen en zo uitdagend blijven). Daarnaast zijn in Amerika bepaalde zaken streng verboden; scheermesjes, om benen en bikinilijn bij te houden, make-up en sex-hulp-stukken.
Dit betekende voor Angela een ware straf. In de bajes in Nederland kon ze altijd haar poesje helemaal kaal scheren, haar eigen kleding dragen en, ondanks dat het eigenlijk niet mocht, make-up op doen. Verder had ze wat sexspeeltjes om de geile dagen door te komen.
Nu draagt ze een zwart-wit gestreept uniform, daaronder geen ondergoed (mag eigenlijk niet), heeft ze een volbehaarde poes en geen make-up en sexspeeltjes zijn amper te krijgen.

Het was in de middag, dat Janine bij Angela en Lauri de cel in kwam. "Ik heb een fantastisch plan"? zei ze op fluisterende toon. Angela lag, gekleed in alleen een kort shirtje op bed, en ging overeind zitten. "Wat dan"? vroeg Angela. "Ik heb een manier gevonden om te kunnen ontsnappen"?. "Je bent gek"? zei Lauri. "Nee , echt waar, er is een manier om weg te komen"? zei Janine overtuigd. "Hoe dan"?? vroeg Angela aandachtig. Janine ging bij Angela op bed zitten en gebaarde naar Lauri om erbij te komen. "Luister en huiver"?.... Ik heb een tekening van het complex weten te bemachtigen en er is bijna geen ontsnappen mogelijk. Er zijn 2 plekken, waar het wel mogelijk is, namelijk de ventilatieschacht in de wasruimte......."? En.........."?Ja dat ding staat altijd aan, dan wordt je gemalen tot gehakt"? onderbrak Lauri. "Hou nou 's je bek en laat me uitpraten"? vervolgde Janine. "Ik zei ook niet dat we via deze optie konden ontsnappen. "Maar de 2e optie een er wel een"?. Lauri en Angela leken geinteresseerd in het verhaal van Janine en zaten te wachten op het verlossende antwoord. "Luister, wanneer we aan het douchen zijn, is er achterin de doucheruimte een toiletruimte, waar plaats is voor 5 toilletten. In het laatste toilet zit aan de linkerkant van de muur een rooster. Dit rooster is een luchtschacht die in verbinding staat met alle ruimtes in dit complex. 1 ervan is van de wasserette"?. "ja.. en wat wil je hiermee zeggen"? vroeg Angela. "Als we 's avonds gaan douchen en gelijk in het begin naar de plee gaan en dan via de luchtschacht naar de wasserette kruipen. Dan laten we ons vallen in een van de containers met was. De was wordt namelijk elke avond opgehaald rond 20.00 uur, dit is wanneer de wasserette gesloten is en er geen bajesklanten stiekem de vrachtwagen in kunnen. Het douchen begint ook rond 20.00 uur. De kruip naar de wasruimte neemt 10 minuten in beslag, dus als we rond kwart voor acht zogenaamd te vroeg gaan douchen hebben we de tijd"? om op tijd in de wasruimte te komen in de container te kruipen en vervolgens via de vrachtwagen te ontsnappen."?
"Klinkt allemaal wel heel erg mooi, maar volgens mij hebben we een paar probleempjes"? zei Angela lachend. "Zoals wat?"?vroeg Janine. "Punt 1, je wilt tijdens het douchen ontsnappen, dat betekent dat we naakt zijn, punt 2, na het douchen worden we gemist door de bewaking"?. "Het 2e punt is geen probleem, want douchen neemt al gauw een half uur in beslag en tegen de tijd dat ze merken dat ze ons missen, zijn wij al de poort uit"?. "Het eerste punt kan inderdaad een probleem worden, want wanneer we kleding in de wasserette klaarleggen of aantrekken, hebben we maar 1 keus, en dat is een zwart-wit gestreept bajespak. Dat lijkt me niet zo'n handig kledingstuk om mee te ontsnappen aangezien je erg opvalt. Dus wat mij betreft is naakt ontsnappen de enige manier"? zei Janine. "Alsof dat niet opvalt"? zegt Lauri vervogens. "Ja, 3 vrouwen, die in hun blote kut over de straat rennen. Volgens mij zit je binnen een dag weer vast"? vervolgd Angela. Op dat moment haalt Janine een papier uit haar bh. "Lees maar eens"? zegt ze. Angela begint hardop te lezen: "Kom nu naar de jaarlijkse swinger -en nudisten bijeenkomst, de grootste in Florida, de plek om te neuken en geneukt te worden, de plek waar niemand jaloers is wanneer de partner met een ander sex heeft"?.
Angela keek vervolgens naar Lauri en Janine. "Ik begrijp het niet"? zegt Angela. "Nou, ik ook niet zei Lauri. "Snappen jullie dan helemaal niets; deze bijeenkomst is op een kilometer van de gevangenis, de weg ernaar toe gaat door bos en heide. En zoals jullie weten lopen hier honderden misschien wel duizenden mannen en vrouwen naakt -en halfnaakt rond, wanneer we uit de vrachtwagen kunnen ontsnappen bij zijn volgende adres hoeven we nog maar een paar minuten te lopen om ons vervolgens zonder op te vallen tussen het publiek te mengen. Het is in een hotel, dus na de bijeenkomst glippen we op een kamer, waar we eventueel kleren kunnen jatten van de gasten, waarna we pleite zijn"?. "Laten we het doen, dit is een van de weinige kansen om te ontsnappen en ik ben niet van plan om nog 13 jaar in deze kutbajes te zitten"? zei Angela. "Ik vind het een bizar plan, maar ik doe wel mee en wie weet kan ik na 3 jaar weer eens lekker neuken op de bijeenkomst"? zei Lauri. "Mooi meiden, het is op 20 juni, dat is over 2 weken dus zorg dat je klaar staat, want ik vertrek met of zonder jullie"? zei Janine.
"Zonder mij vertrek je niet"? zei angela terwijl ze haar hand langzaam liet zakken in de overal van Janine. Janine deed vevolgens haar benen iets verder uit elkaar en ritste haar bajeskostuum open. Lauri ging aan de andere kant van Janine zitten en begon haar rustig te tongzoenen. Angela was inmiddels met 2 vingers in de drijfnatte behaarde poes van Janine gegleden en vingerde haar G-spott. Janine werd hier bloedgeil van en ontdeed zich van al haar kleren. Angela en Lauri stonden vervolgens op en ontdeden zich van hun weinige kleding. Angela ging weidt gespreid op het liggen, terwijl Janine op haar buik en knieen voor Angela ging zitten en haar begon te likken. Lauri ging achter Janine zitten en begon haar over haar kont -en kutgaatje te likken terwijl ze zichzelf vingerde. Janine ging met haar warme drijfnatte tong over en in de zwaar behaarde poes van Angela. Angela schokte wild van genot. Ook Janine werd opgewonden van de geilheid van Angela. Door de geile geur uit de poes van Angela, begon Janine uit haar poes te spuiten. Lauri, die Janine aan het beffen was werd helemaal ondergespoten. Hierdoor ging Lauri ook uit haar poes spuiten.
Janine stond op, keek de dames aan en zei: "Nu nog de vrijheid en we hebben weer pikken om mee te spelen. Janine deed haar zwart-wit gestreepte gevangenispak weer aan en vertrok.

20 juni 2003:
De dag was aangebroken. Vandaag zou het gebeuren. Angela, Janine en Lauri zouden gaan ontsnappen uit de gevangenis. De dag duurde lang en na het avondeten gingen Angela en Lauri terug naar de cel. Normaal gesproken gingen ze nog wat sporten, maar de energie zouden ze nog goed kunnen gebruiken. Het was rond half acht toen op dat moment Janine klopte tegen de celdeur van Angela en Lauri. "Zo meiden zullen we vroeger gaan douchen, dan is 't wat minder druk"? zei Janine. Angela en Lauri stonden op en liepen de cel uit. 2 bewaaksters hielden de dames in de gaten. "Mogen we alvast gaan douchen, anders is het straks zo druk"? vroeg Janine aan een van de bewaaksters. De bewaakster keek naar haar collega, die instemmend knikte. Yes, dacht Angela op dat moment, dit is de eerste hindernis, die we overwinnen.
Vervolgens werden Angela, Lauri en Janine, begeleidt door een van de cipiers, naar de doucheruimte gebracht. Na de handdoeken te hebben gepakt ontdeden de dames zich van de zwart-wit gestreepte pakken. Angela dacht nog op dat moment: hopelijk hoef ik dat lelijke ding nooit meer aan. Ze wierp nog even een blik in het kruis van de broek. Deze was nat en lichtgeel door haar poes geworden en dit bewees dat ze nooit en te nimmer een onderbroek droeg. "Zullen we dan maar"? zei Janine lachend. De meiden liepen de doucheruimte in en deden de douches aan. Het water kletterde en binnen een aantal seconden was in de ruimte voldoende damp. Op dat moment liepen de dames richting de toiletruimte. De trillingen gierden door het lijf van Angela, terwijl Janine het allemaal wel spannend leek te vinden. Ook Lauri leek redelijk relaxt. Bij het openen van de laatste toiletdeur zat inderdaad links van de plee het luchtgat. Janine, had eerder op de dag de schroefjes eruit gedraaid met een uit de werkplaats gejatte schroevedraaier. Hierdoor wipte ze vrij eenvoudig het rooster eruit. "We mogen blij zijn dat we alledrie een mooi slank figuurtje hebben, anders hadden we er niet doorgepast"? zei Angela. Janine lachte en zei: "dames de poort naar de vrijheid is geopend"?. Janine ging als eerste door het gat, vervolgens Angela en als laatste Lauri. Lauri die deed vervolgens via de binnenkant het rooster er weer op. Naakt en kruipend gingen de meiden door de schacht op weg naar de wasruimte. Angela die vlak achter Janine kroop zat nagenoeg met haar neus in de kont van Janine. Angela gaf dan ook even een lik over het kontgaatje van Janine. Janine giechelde en zei: "Nu nog even niet, straks"?. Na een minuut of 5 kruipen waren de meiden aangekomen bij de wasserette. Janine kon door het rooster de klok zien. Het was bijna 8 uur. "Kom we moeten opschieten, er is nog niemand"? riep ze. Het rooster werd verwijderd en de dames kropen snel tussen de was van de container.
Na een minuurt of 5 ging de roldeur open van de wasserette. De vrachtwagen was aangekomen. Bij Angela ging het hart weer sneller kloppen. "zou het lukken"?dacht ze. De chauffeur was in gesprek met een van de bewakers over de mee te nemen spullen. Op een gegeven moment hoorde Angela, dat de bewaker wegging en de chaufeur een prettige avond wenste. Een paar tellen later voelden de dames dat er beweging in de container kwam. De chauffeur reed deze in de vrachtwagen samen met nog 3 containers en deed deze vervolgens op slot. "Volgens mij is het gelukt"? fluisterde Janine. "Ik vier pas een feestje als we uit de gevangenis zijn"? zei Angela. "Geldt voor mij hetzelfde"? zei Lauri.
Vervolgens hoorde men dat de vrachtwagen werd gestart en dat deze begon te rijden. Na een 20 seconden stond deze weer stil. "Wat nou weer"? zei Angela nerveus. "Niets aan de hand, de chauffeur meld zich af bij de poort, we zijn er bijna"? zei Janine. Na een halve minuut begon de wagen te rijden. Op dat moment hoorden de meiden een keihard alarm afgaan achter hun. Het was het alarm dat er iemand was ontsnapt. "Shit, zei Lauri we redden het niet, we worden gepakt"?. "Nee, we zijn al buiten, we zijn voorlopig veilig"? zei Angela. De vrachtwagen reed een kleine 2 minuten en stopte. De meiden zaten in de achterste container, die moest er dus als laatste uit. De roldeur van de wagen ging open en de chauffeur haalde de eerste container eruit en reed deze vervolgens naar binnen. De deur van de auto stond nu wagenwijd open. "Nu moeten we eruit en blindelings rennen"?, zei Janine gehaast. De meiden klommen snel uit de container, slopen naar de opening van de deur en spiekten eerst of de kust veilig was. Ze hadden wederom geluk. De vrachtwagen stond in een redelijk afgelegen omgeving en 50 meter verderop was bos. De chaufeur was nog binnen en had niets in de gaten. "Rennen!!"? riep Janine. Op dat moment sprongen de 3 naakte dames uit de vrachtauto en renden het bos in. Na een minuut sprinten stopten ze. "We hebben 't gehaald"? zei Lauri blij. "Wat nu"? vroeg Angela aan Janine. "Nu gaan we richting het hotel. Ik ken de omgeving hier redelijk en we zijn er met 10 minuten"?. Vervolgens gingen de 3 dames naakt door het bos richting de Swingers -en Nudistenbijeenomst. Door het bos op de grote weg hoorde men de geluiden van sirenes van politie-autos. "Ze zijn naar ons op zoek"? zei Janine lachend. "Dat moet toch niet zo moeilijk zijn om 3 meiden te pakken, die naakt uit de gevangenis zijn ontsnapt te herkennen aan hun zwaar behaarde poezen"? zei Angela lachend. Na een minuut of 5 hoorde Angela iets. "ssst...even stil...... Ik hoor muziek"? zei Angela. "Dat kan wel kloppen, want we zijn er al"? zei Lauri. Angela en Janine keken vervolgens door de struiken en zagen een megagroot zwembad met eromheen en erin naakte mannen en vrouwen. Het was een groot feest. Er lagen stellen langs de kant te neuken, in het water in het gras. Sommige liepen er rustig tussendoor en vermaakten zich puur aan het uitzicht. Kortom het was een grote orgie.
"We lopen er rustig naartoe alsof we erbij horen"? zei Janine. Op dat moment liepen de 3 dames uit de struiken richting het zwembad. Ineens schreeuwde een kerel van de waterkant richting de dames: BUSH, BUSH SHAVE THAT FUCKING BUSH!!! Hij doelde hiermee op de ongeschoren kutjes van de meiden. "Verdomme, zei Angela, inderdaad, we hebben een ranzige ongeschoren poes"?. "So what, dan scheren ze ons maar"? zei Janine, die vervolgens richting de kerel liep, die naar ze geroepen had. "Wil je dat we ons scheren, vroeg Janine"?. Yeah! Babe"? zei de man, die languit zonder kleren op een ligstoel lag. Angela had zich inmiddels bijgevoegd. "Hij heeft wel een lekkere grote lul"? zei ze tegen Janine. "Absoluut"?zei Janine. Lauri, die er ook inmiddels bijstond zei: "je mag ons alledrie scheren, maar jij moet ons alledrie keihard neuken, maar dan ook keihard"?. "Allright, zei de man, ik zal wat vrienden halen"?. "No no no, geen vrienden, je neukt ons in je eentje, of kan je dat niet"? vroeg Janine lachend. "En of ik jullie kan neuken"? zei de man. "Dan gaan we nu naar boven op jouw hotelkamer"? zei Angela. De man wist niet hoe snel hij moest opstaan. Hij had al een halfharde pik van de gedachte. Niet wetende, dat hij met 3 ontsnapte gevangenen richting zijn hotelkamer ging.
Aangekomen op de hotelkamer deed Angela de deur op slot en gooide de man op bed. De man begon te lachen en vroeg waarom de deur op slot moest. "We willen niet gestoord worden, zei Janine, die met de benen wijd tegenover de man ging zitten. Lauri was inmiddels naar de badkamer gelopen en kwam terug met een schaar, scheermesjes en scheerschuim. "Zo we kunnen beginnen, zei ze. De man leek helemaal in zijn nopjes en begon zich langzaam af te trekken. Lauri begon bij Angela het poeshaar te knippen, terwijl Janine zich zat te vingeren. Janine, die al jaren geen lul meer had gehad liep op dat moment richting het bed waar de man op lag en sprong erop. "Nu ga ik je eerst lekker pijpen"? zei ze tegen hem. Janine nam zijn lul in haar mond en begon langzaam op en neer te zuigen. De man genoot van de pijpbeurt en des te meer omdat hij uitzicht had op Lauri, die bezig was met het ontharen van de poes van Angela. Lauri had inmiddels er voldoende vanaf geknipt, zodat ze de poes met scheerschuim kon insmeren. Angela was er goed voor gaan zitten en liet zich door Lauri lekker scheren.
Na een paar minuten had Angela weer na 3 jaar een volledig kale poes. "Wil je me neuken met of zonder schaamhaar"? fluisterde Janine de man in het oor. "Ik wil je neuken met haar en zonder haar"? zei de man. "Dat wilde ik horen"? zei Janine die vervolgens boven op de 25cm grote pik van de man ging zitten. "OOOOHHH, wat lekker, wat een heerlijke pik, wat lang geleden schreeuwde Janine. Janine begon op dat moment keihard op en neer te wippen op de pik van de man. Angela die inmiddels kaal was, was bij Lauri begonnen met het kaalscheren van haar kutje. Angela was drijfnat geworden van het zicht op Janine en de onbekende man.
Janine gilde het uit en kwam spuitend langs de pik van de man voor de eerste keer klaar.
Angela, die het ook niet meer hield, duwde Janine van de man en ging op zijn staalharde pik zitten. Ook Angela gild moord en brand en begon keihard te stoten. Janine pakte de scheerspullen van Lauri en begon zichzelf net als de rest van de dames kaal te scheren. Onder de bos haar van Janine kwam een reusachtige tattoo tevoorschijn, die jarenlang onder het poeshaar verborgen had gezeten. "Welkom terug schatje"? zei Janine tegen haar tattoo. Lauri was inmiddels op het gezicht van de man gaan zitten en liet zich heerijk beffen. Lauri die al lang geen sex meer had gehad spoot haar poes leeg op het gezicht van de man. Angela was nog steeds hard aan het neuken en kwam meerderde keren klaar. Ze was drijfnat en ging maar door. "Nu ben ik, zei Lauri tegen Angela. Angela stapte van de man af en direct ging Lauri op de man zitten. Nu begon Lauri de man vreselijk hard te neuken. Het begon teveel te worden voor de man en hij stond op het punt om klaar te komen. Janine ging vervolgens op gezicht zitten van de man en liet zich heerlijk beffen. Angela was zich aan het vingeren.
Toen duwde Janine Lauri van de man af. "Nu ben ik weer"? . Janine ging op haar knieen voor de man zitten. "Neuk me in m'n kont"? riep ze. De man ging op zijn knieen achter Janine zitten en duwde zijn stalen pik in de kont van Janine. Direct spoot Janine uit haar poes. Angela en Lauri gingen met elkaar aan de haal en kwamen net als Janine weer meerdere keren klaar. Janine, die nu vreselijk hard in haar reet werd geneukt genoot in volle teugen. Ze had 5 jaar in de gevangenis gezeten en dit was het eerste waar ze van droomde als ze ooit vrij zou komen (of ontsnappen). Angela maakte aanstalte richting de man. Ook Angela ging op haar knieen achterstevoren richting de man zitten. Lauri deed daarna precies hetzelfde. De man had nu de keuze om deze 3 geile meiden van achteren te neuken. Hij haalde zijn lul uit de kont van Janine en stopte deze in de natte poes van Angela. Hij neukte haar op zijn hardst en Angela kwam weer gillend klaar. Janine ging naast de man zitten en begon aan zijn oor te sabbelen. De man hield het bijna niet meer, maar probeerde niet klaar te komen. Hij haalde zijn lul uit de kut van Angela en stopte deze in Lauri die ernaast zat. Janine, die nog steeds aan het oor sabbelde van de man begon geile dingetjes in te fluisteren. "Vind je 't lekker"? fluisterde ze in. "Ja Superlekker, schreeuwde de man"?. "Zal ik je een geheimpje vertellen"? fluisterde Janine lachend. "Wat dan"?, vroeg de man. "Je neukt nu met 3 meiden die een uur geleden uit de bak zijn ontsnapt"? zei Janine lachend. "What the fuck..... je maakt een geintje!! Riep de man. Angela, die had gehoord wat Janine had gezegd, riep: "Trut, wat doe je, straks worden we gepakt"?. Janine lachte en Lauri die nog geneukt werd kwam weer klaar. De man haalde zijn pik uit Lauri en stond op. "Jullie zitten me te dollen, wie zijn jullie"?.
"Wij zijn jou grootste natte droom"? zei Janine. "Stel je eens voor, dat je mag neuken met vrouwen, die net na 5 en 3 jaar uit de bajes komen. Die vrouwen hebben al jaren geen pik meer gehad, zijn bloedgeil en denken maar aan 1 ding"?. "Je bent nu aan het neuken met 3 ontsnapte maar wel zeer geile gevangenen"? zei Janine. De man stond perplex, maar zijn pik leek het wel opwindend te vinden, want die ging weer flink omhoog staan.
"Je mag kiezen, of je stopt nu met neuken en geeft ons aan bij de politie, dan draai ik voor de komende 25 jaar weer de bak in, Angela zal ook wel strafverhoging krijgen dus dat wordt ook 15 jaar zitten en voor Lauri geldt 10 jaar bajes als vooruitzicht"?
of je neukt verder, laat ons en jezelf nog een paar keer klaarkomen en geeft ons niet aan. Morgen gaan we met jou mee, zodat we uit de staat zijn en voor de komende tijd blijven we bij je en neuken we elkaar zo vaak als we willen. "Wat is mijn risico"? vroeg de man. "Het risico is dat jij met ons gepakt wordt en dat je zelf de bak indraait, het voordeel is dat je 3 geile wijven altijd tot je beschikking hebt. Dus kies maar.....................................
WORDT VERVOLGD
100% (5/0)
 
Posted by tattoomandy
1 year ago    Views: 616
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
super story
1 year ago
Prachtig verhaal, ik kijk al uit naar het vervolg
1 year ago
leuke prison break story, laat het vervolg maar komen !