De advocatenvrouw

De vrouw van de advocaat

Johanna belde me met pijnklachten en vertelde dat ze m’n telefoonnummer op massage.nl had gevonden, dat ze meer informatie over me had ingewonnen en dat ze graag een behandeling wilde boeken.

50 jaar was ze, maar dat was haar niet aan te zien. Zo’n veertig jaar schatte ik haar, met een verzorgd uiterlijk en een ietwat geaffecteerde klank in haar stem. Ik liet haar vertellen over de reden van haar komst, terwijl ik haar observeerde.

Sinds enkele jaren had ze, na een auto-ongeluk, last van haar bovenrug. De fysiothe****uten hadden alles gedaan wat ze konden, maar hadden haar niet van de klachten afgeholpen. Daarom ging ze het maar eens op een andere manier proberen.

O, en ik moest ook weten dat ze een borstvergroting had ondergaan. Ze had zich altijd wat minderwaardig gevoeld met haar cup A borsten. Was nu trots op haar royale cup C. Ging op de massagetafel liggen en hield haar luxe lingerie aan. Toegedekt door een heerlijk warme handdoek liet ik mijn handen over haar rug gaan, voelde de hardheid in haar spieren en de woede die ze bij zich droeg.

In deze onderzoeken vormde ik me een beeld van de pijnpunten in haar lijf en kreeg ik langzaam een beeld van haar als mens. Ze leek streng, maar ook wat onzeker, en tegelijk veeleisend. Masseerde de getroffen plekken tot ik wist dat het genoeg was en ging toen over op de afsluitende fase van de massage: met warme geurige olie zachte knedingen en strelingen geven, overal waar haar lichaam niet bedekt was door haar BH en slip.

Tot mijn verrassing merkte ik dat de afsluitende fase veel meer bij haar aankwam dan de behandelende fase. Deze vrouw genoot duidelijk van mijn aanrakingen. Altijd als ik dat merk, geniet ik zelf ook van de massage en dat was deze keer niet anders. Na afloop bedankte ze me voor de behandeling en sprak meteen af voor de week erna.

De tweede behandeling bestond uit eerst weer een verwarmende en onderzoekende fase om vast te stellen hoe haar lichaam op de vorige behandeling had gereageerd. ‘Heel goed, zei ze, maar aan de zijkant bij mijn borsten zitten ook een paar pijnlijke plekken. Wil je daar ook eens naar kijken?’

Terwijl ik met mijn handen haar borstspieren afzocht op mogelijke spierknopen die daar vanwege haar borstvergroting konden zijn ontstaan, viel me weer op dat ze duidelijk genoot van mijn aanraking. Haar ademhaling ging dieper, op een manier alsof ze haar genot probeerde te verbergen. De spierknopen die ik verwachtte te vinden waren er ook en masseerde die volgens de regelen der kunst. ‘Wat een opluchting geeft dat zeg. Ik voel me veel losser in mijn vel, alsof ik beter kan ademhalen,’ zei ze me. ‘Wil je me nog wat meer masseren?’

‘Vanzelf, zei ik, we hebben nog een half uur over. Sluit je ogen maar. Heb je nog speciale wensen?’ Die had ze niet. ‘Doe maar gewoon àlles wat je nodig vind.’ Als een cliënte dat tegen me zegt, gaat er altijd een rood lampje bij me branden: een vrijbrief om de doen waar ik zin in heb. Àlles! Vooral de manier waarop dat ‘àlles’ nèt even wat nadruk krijgt…

Haar benen waren aan de beurt. Lange strijkingen met die heerlijk geurende olie, over een prachtig gladde huid. Heerlijk om te doen en voor haar duidelijk heerlijk om te ontvangen. Ze lag letterlijk te kreunen van genoegen. Werd ze thuis wel eens aangeraakt, vroeg ik me af. Het was net alsof Johanna zonder veel lichamelijke intimiteit moest doen.

Desgevraagd ‘Nee hoor, ik heb een gewèldig huwelijk. ‘Ik’ zei ze, niet ‘Wij’. Dus niet, wist ik. ‘Hij is alleen zo veel weg, helaas’. Haar stem kreeg een wat treurende klank. Meteen daar achteraan, met een meer vastberaden klank nu: ‘Volgende week zelfde dag en tijd, kan dat? En meteen graag vastzetten voor de volgende drie maanden’.

Deze vrouw, Johanna, wist wat ze wilde, dat was duidelijk. En ook dat ze ervoor zou zorgen dat ze het kreeg. De behandelingen bleven vele weken komen, en steeds leek ze iets meer te ontspannen. Na verloop van tijd bleef de BH uit en wilde ze graag dat ik haar borsten ook gewoon mee masseerde. Haar tepels werden dan telkens hard als gummetjes en haar benen legde ze steeds wijder neer.

Ik voelde hoe ikzelf steeds meer van de massages ging genieten, een teken dat ook zij de behandelingen als steeds prettiger ervoer. Ik leerde haar het verschil voelen tussen een streling omlaag over het been en omhoog, en we ontdekten samen dat langs de buitenkant van het been omlaag en langs de binnenkant omhoog beter voelde dan andersom. Geen grote verrassing, als je weet dat dit ook precies de loop is van de meridianen, volgens de oosterse tradities.

Op een keer droeg ze geen slip meer, maar een heel fraaie diep donkerrode string, geborduurd met kleurige effecten. Wauw, wat een heerlijke kont draaide Johanna me daar toe. ‘Dan kun je mijn billen dit keer ook masseren’, zei ze, zonder een spoortje van dubbelzinnigheid in haar stem. De nauwelijks zichtbare twinkeling in haar ogen vertelden echter iets anders…

Ze ging op haar rug op de tafel liggen en zoals altijd dekte ik haar toe met een voorverwarmd badlaken. ‘Wat een prachtig lichaam’ dacht ik, en complimenteerde haar ermee. ‘Ik kan echt niet geloven dat je al 50 bent.’ Ze genoot ervan. In mijn slip voelde ik mijn piemel omhoog komen. Ik besloot eens wat risico te nemen en deze keer wat tantrische handgrepen toe te passen; zoals die waarbij je de energie van hart en geslachtsdelen met elkaar verbind.

Halverwege de behandeling was het zover. Met mijn ene hand tussen haar borsten en de andere op haar venusheuvel bracht ik de energie in haar centrale kanaal in beweging. ‘Shushumna’ zweefde de tantrische benaming in de achtergrond door mijn bewustzijn.

Ik voelde haar spinnen als een kat die gekriebeld wordt en ging verlegde mijn ene hand voorzichtig naar beneden. Door de string heen gaf ik zachte knedingen aan haar vulva. De blosjes op haar wangen vertelden wat zij voelde.

Het was heerlijk en opwindend om haar zo op te winden en zelf voelde ik me ook steeds warmer worden. Om me niet teveel alleen op haar vagina te richten, streelde ik haar benen omlaag langs de buitenkant en weer terug omhoog aan de binnenkant. Ze kreunde wat en legde haar benen iets meer uit elkaar.

Tot nu toe waren alle massages nog op de tafel geweest en ik stelde haar voor om de volgende keer eens plaats te nemen op de futon, de massagematras die ik normaliter voor geklede behandelingen gebruik. Ze keek me aan: Ja ja, en dan zeker… De vraag bleef onuitgesproken in de lucht hangen. Ik wees haar erop dat ze nog altijd tevreden naar huis was gegaan en dat ze zich steeds veilig had gevoeld. ‘Waarom zou dat anders worden als je op de grond ligt? Het voordeel is dat ik meer met mijn gewicht kan werken, wat weer andere effecten heeft, maar zie maar of je dat de volgende keer wil uitproberen. En als je het niet bevalt, zet ik gewoon de tafel weer op!’

Die futon is ruim anderhalve meter breed en is erg prettig om op te werken, zoals Johanna ook merkte. Niet alleen voor mij, maar ook voor haar. De volgende keer koos ze er toch voor, ondanks dat ze zich wat kwetsbaar voelde. Dat is nu zo’n twee jaar geleden. Tegenwoordig wil ze alleen nog op de futon. Tsja, het kan verkeren…
100% (4/0)
 
Categories: First TimeTaboo
Posted by tantramonk
11 months ago    Views: 1,096
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
11 months ago
kan je het filmen, die techniek
11 months ago
Graag meer.....