Anyuval

Anyuval külön lakásban élünk. Mindenki élheti a maga kis életét. Anyu 44 éves, én 22 vagyok Anyám lakásához saját kulcsom van, és bármikor nyugodtan szó nélkül mehetek hozzá.
Történetem is itt kezdődött kb. 1 hónappal ezelőtt. Egy forró júliusi délutánon unalmamban gondoltam meglátogatom anyát. Mivel rég nem kedveskedett neki egy férfi sem, így gondoltam meglepem egy csokor virággal.
Elindultam hát először a virágboltba, választék volt bőven virágból, de nem tudtam anya milyen virágnak örülne legjobban, így döntésem néhány rózsaszálból összeállított virágcsokorra esett. Ezután elindultam anyámhoz, aki egy négyemeletes panelház legfelső szintjén lakott, a forróságtól elfáradva erőt vettem magamon a sok lépcsőzéshez, majd útnak indultam felfele, eközben azon gondolkodtam mi lenne, ha ma bepróbálkoznék anyánál.

Nagy nehezen felértem a 4.-re, kulcsom-előkotortam a zsebem mélyéről, majd kinyitottam az ajtót, mire beléptem az ajtón, anyu már a bejárati ajtóval szemben lévő szobaajtóban állt, egy neki combközépig érő pólóban. Csillogó szemekkel és bájos mosollyal köszöntöttem, majd átnyújtottam neki a virágcsokrot, amitől annyira meglepődött, hogy szemében látszott, közel a sírás a boldogságtól. Két hatalmas puszival és nagy öleléssel köszönte meg a virágot.
- Miért kapom ezt? - kérdezte anyu.
- Csak úgy, gondoltam biztosan jól esik neked ilyen kedveskedés
- Bizony jól, nagyon édes vagy!
Arcomon újabb 2 puszi pihent.
- Gyorsan vázába rakom.
Eme mondattal sarkon fordulva ment a hálóba és a szekrény tetejéről próbált vázát levenni a virágnak. Nyújtózkodás közben a pólócskája felcsusszant a derekáig, ennek köszönhetően megcsodálhattam a formás, kerek fenekét és döbbenten tudatosult bennem, hogy most nincs rajta tanga. A látvány annyira elvette az eszem, hogy akaratlanul megjegyeztem neki, hogy milyen szép feneke van. Hirtelen felém fordul, és pirultan, mosolyogva válaszol:
- Köszönöm, de akkor most segíts nekem levenni a vázát.
Kérésének eleget téve odalépte hozzá és levettem egy vázát, amit én is nehezen értem el.
- Töltök bele vizet – mondtam.

Elindultam a konyhába, anya utána fordult finoman megpaskolta fenekem és megjegyezte
- Neked is formás segged van fiam, a lányok biztosan imádják simogatni!
- Nem csak azt szeretik, hidd el nekem
- Nem?!
- Nem!
- Akkor mi az, amit még szeretnek benned fiam?
Ekkor beértünk a konyhába és úgy tettem, mintha az előző kérdését nem is hallottam volna, erre anya megismételte kérdését.
- Akkor mi az, amit még szeretnek benned fiam?
- Sok mindent - feleltem neki és mosolyogtam azon, hogy anyám ilyeneket kérdez tőlem.
- Főzzek kávét? - kérdezte anyu.
- Igen, köszi.

Miközben ő a kávéfőzéssel foglalkozott addig a virágot felraktam az asztal feletti polcra, majd anya mellé álltam és balkézzel óvatosan megsimogattam a pólón keresztül formás fenekét
- Fiam! - finom hangon szólt hozzám.
- Mi van? Ha te letesztelted a seggem, akkor én is hagy tegyem már ugyanezt - feleltem neki mosolyogva.
Rám nézett és Ő is csak mosolygott, majd leültünk egymással szembe az asztalhoz és rágyújtottunk. Az 1-2 perces csöndet kérdésemmel törtem meg.
- Nem haragszol, hogy én is megsimogattam a feneked?
- Nem.
- Akkor jó, örülök, hogy nem haragszol!
- Ugyan miért haragudnék?
- Nem tudom. De tényleg nagyon szép és kellemes tapintású a feneked, annak ellenére, hogy 44 éves vagy és túl vagy már 2 gyereken is.
- Köszönöm fiam. Nem értem, hogy mire fel van, most ez a nagy kedveskedésed, igaz mindig kedves, normális és figyelmes vagy, de most valahogy mégis más vagy – és mosolyogott, majd kaptam egy hatalmas puszit az arcom baloldalára.
- Tudom, hogy mostanság nagyon ki vagy akadva, sok a gondod és gondoltam megpróbállak így jobb kedvre deríteni.
- Köszönöm drágám, aranyos vagy!

Ezután felállt és elkészítette a kávét, majd elindultunk a szobába, ahol leültünk a kanapéra. A kávét a dohányzóasztalra tettük, majd újra rágyújtottunk és folytattuk tovább beszélgetésünket.
- Anyu én tudom, hogy sokat köszönhetek neked, bármikor bajom volt, rád mindig számíthattam és szeretném, ha tudnád, hogy te is mindig számíthatsz rám.
Elmosolyodott, majd így felelt:
- Köszönöm fiam, de néhány dologban nem biztos, hogy tudsz nekem segíteni!
- Például? - kérdeztem vigyorogva.
- Hát…
- Mit hát?
- Hát a szexben éppen nem segíthetsz nekem.
- Elvileg nem, ez igaz.
Nálunk a szex soha nem volt tabu téma, bármikor nagyon jól el tudtunk ilyen dolgokról is beszélgetni
- Elvileg? – kérdezte.
- Igen elvileg, mert csak erkölcsi akadályai vannak.
Eme mondatom után anya elég vegyes tekintettel nézett rám. Egyrészt picit mérges volt, másrészt viszont érdeklődő is, hogy mit akartam ezzel mondani neki.
Mikor felfogtam, mit is mondtam neki, nagyon elszégyelltem magam, amit észre is vett.
- Most mi a baj? – kérdezte.
- Hát… izé… szóval bocsi, csak kicsúszott a számon.
- Folytasd kérlek, amit elkezdtél mondani
- Csak annyit mondtam, hogy csak erkölcsi akadálya van annak, hogy én neked a szexben is tudjak segíteni
- Te képes lennél anyáddal lefeküdni?

Ekkor már nagyon elszégyelltem magam, hiába ábrándoztam sokszor, hogy egyszer vele is lefeküdjek. Nagyon kínos, de izgató helyzet volt számomra.
Anyám is észrevette, hogy bizony a nadrágomban már nagyon szűk a hely a farkamnak.
Majd mélyen egymás szemébe néztünk
- De azt nem szabad nekünk fiam – törte meg a kínos csendet.
- Tudom – és átöltem anyát. - Ne haragudj anya, elment teljesen az eszem – súgtam a fülébe.
- Nem haragszom – és egy finom, puha puszit adott a nyakamra.
Ettől megrezzentem és jobban magamhoz húztam, majd a nyakán viszonoztam ezt a puszit, amit ő is viszonzott, addig-addig viszonozgattuk egymásnak a puszikat, hogy végül szájon csókoltam, amitől picit megriadt, fejét hátrébb húzta, majd viszonozta ezt a csókot.
Érezhető volt, hogy mindketten vágyunk a másik nem gyengéd érintésére.

A csókolózást abbahagyva egymás nyakát kényeztettük, eközben mindkettőnk keze elindult a felfedező útjára. Anya a mellkasom kezdte elsimogatni, majd az oldalamon át a hátamat.
Én a hátától indulva lefelé haladva a fenekén át a térdéig simítottam 3 ujjam hegyével, majd a térdétől visszaindultam felfelé. Mindketten élveztük egymás kényeztetését, amit apró rezzenésekkel és halk nyögéssel jeleztünk egymásnak, mikor már nagyon nem bírtam magammal a fenekénél egyik kézzel áttértem a csiklójához a másikkal pedig a melleit simogattam.

Anya se bírt már magával, gyors mozdulattal elkezdte a pólómat levenni, ezután a mellkasom csókolgatta, amitől még jobban beindultam. Óvatosan elkezdtem kibújtatni a pólójából, majd kikapcsoltam melltartóját.
Ezután a bal mellét a számba véve, jobb kézzel jobb mellét, bal kézzel a csiklóját kényeztettem. Eközben a balkezével nadrágon keresztül farkam cirógatta.
Majd hirtelen megszólalt
- Várj!
- Ne haragudj, elment teljesen az eszem.
Mosolyogva válaszolt:
- Ezt senki nem tudhatja meg. Nagyon beindultam fiam, soha nem gondoltam volna, hogy valaha ezt mondom majd neked, de kívánlak, mint férfit és akarom, hogy magadévá tégy!
Szájon csókoltam és halkan a fülébe súgtam:
- Én is kívánlak nagyon!
Felálltam a kanapéról, hogy a nadrágomat könnyebben le tudja húzni. Anya határozott, ám annál gyengébb mozdulattal húzta le rólam a rövidnadrágot, majd kéjesen jegyezte meg:
- Rajtad nincs alsógatya!
- Nyár van, minek az?

Ezután anya egyik kézével simogatni kezdte a heréimet, majd szájába vette az akkor már kőkeményen meredő férfiasságom. Nagyon be voltam indulva és tudtam, hogy ha hagyom, hogy folytassa, akkor igen hamar beleélvezek a szájába, amit nem akartam, annak ellenére, hogy nagyon imádom, amikor a nők szájjal kényeztetnek, de most sokkal jobban anyám forró, nedves punciját akartam élvezni, így farkam-kivettem a szájából, majd hátra döntöttem a kanapén.
Lábaival átkulcsolta derekam és óvatosan a pinájába süllyesztettem a farkam. Anya teste megfeszült, lábaival megszorította derekam, körmeit enyhén a hátamba mélyesztette, majd halk kéjes hangon így szólt…
- Ohhh fiam, nagyon jó téged érezni!
- Téged is anyu, nagyon szeretlek!
- Én is szeretlek fiam!

Óvatosan, lassan toltam anyu méhébe a péniszem, mikor teljesen benne voltam, lassan elindultam kifelé, ezután ismét vissza a mélybe. Néhány apró finom, lassú mozdulat után, egyre gyorsítottam, amit nem csak anyu, de én is nagyon élveztem.
Nagyon élveztük mindketten hangos nyögéssel és szapora levegő vétellel jeleztünk egymásnak, hogy ez nagyon jó.
Mikor éreztem, hogy közel vagyok az csúcshoz, lassítottam a tempón. Minél lassabban mozogtam annál mélyebbre toltam a farkam. Ezt nagyon élvezte anyu, mert az 5-6. Lökés után fejét hátra hajtva, izmait megfeszítve, fenekét megemelve halk sikollyal jelezte, hogy bekövetkezett a régen átélt orgazmusa. Ettől az érzéstől nekem sem kellett sok a csúcsig, próbáltam visszafogni magam addig, amíg neki tart az élvezet. Mikor kissé megnyugodott, kivettem farkam a pinájából és mondtam neki, hogy már nem bírom.
- Élvez belém, nekem már nem lehet több gyermekem –hangja kissé elcsuklott, ahogy ezt kimondta

Magamhoz öleltem, férfiasságom újra a finom, puha puncijába tettem és újra óvatosan elkezdtem benne mozogni, de nem bírtam sokáig így, felgyorsítottam a tempót és mélyebbre löktem. Ötödik mozdulat után nem bírtam tovább és forró nedvem anyu méhébe engedtem. Megfeszült háttal és halk nyögés kíséretében élveztem bele. A gyönyörtől nem bírtam megmozdulni, így anyám vette át az irányítást és apró mozdulatokkal facsarta ki belőle az utolsó cseppeket.

Miután annyira megnyugodtam annyira, hogy tudjak mozogni, még löktem párat, amíg elfáradt férfiasságom le nem lankadt.
Ezután anya mellé ültem a kanapéra, átöltük egymást és apró csókokkal, finom simogatással fejeztük be szeretkezésünket.
- csodálatos voltál fiam
- te se panaszkodhatsz anyu – mosolyogtam – tudom, hogy ez egy beteg dolog, hogy te meg én szeretkeztünk, de tudod, akárki akármit mond, még mindig nagyon kívánatos nő vagy
- Köszönöm fiam, de ne magyarázkodj, csak kérlek, ez ne derüljön ki!
- Ne aggódj, tőlem senki nem tudja meg.
- Rendben tőlem se. Szeretlek fiam.
- Én is szeretlek anya.
- Feküdjünk, le az ágyra kérlek.
- Rendben.

Átmentünk az ágyra, lefeküdtünk és egymáshoz bújva a z ágyon lévő pokróccal betakarózva hatalmas csók után elszundítottunk. Fél 5 fele anya meztelenül, kávéval és cigivel ébresztett fel.
- Hahó, álomszuszék!
- Szia!
- Ideje lenne felébredni, mert este nem fogsz aludni.
- Az nem baj.
- De fürdeni se ártana!
- Hát nem ártana. Lehet szó egy közös fürdésről? - mosolyogva kérdeztem.
- Igen szívem – mosolyogva felelte.
Felültem az ágyon elvettem tőle a kávém. Mellém ült, rágyújtottunk és boldogan mosolyogva szótlanul néztük egymást.
Később elmentünk közösen fürdeni, majd egymás karjaiban elaludtunk este.

62% (14/9)
 
Categories: Mature
Posted by szegedisrac88
2 years ago    Views: 105
Comments (6)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 month ago
Izgató
3 months ago
Anyuval rendszeresen csinálod ?
3 months ago
Ohhh forró sztori Anyukád pajkos
3 months ago
Aranyos kis sztori, egy ponton kötnék bele egyedül:
"Óvatosan, lassan toltam anyu méhébe a péniszem"
Az nem olyan egyszerű, gondolom inkább csak a méhszáját döfködted meg a makkoddal :)
1 year ago
jó kis sztori..
2 years ago
Kifejezetten jó! Gratulálunk!