teefje 6


Gasten plezieren

“Onze gasten komen er binnen een drietal uur aan” deelde onze Eigenaar ons mee en hij stak zijn natte vingers in mijn mond om ze af te laten likken. “ Van jullie verwachten we niet minder of meer dan dat jullie hen en hun honden in alles terwille zullen zijn. Om te beginnen moeten jullie je grondig gaan reinigen, kut en darmen goed gespoelen, een lekker geurtje op, alle beharing uitgezonderd jullie hoofdharen glad afgeschoren en nog een potentiepilletje slikken zodat jij een loeiharde stijve blijft houden en jij – en hij wees neuksleuf fiffi aan – dikgezwollen kutlippen krijgt. Je kunt dat nog accentueren door je kutlippen en ook je tepels met watervaste, kiss-proof mascara even rood te maken als je lippen. Hou de lippenstift daar ook heel de tijd binnen handbereik om als het nodig mocht zijn bij te stippen. Verder moeten jullie ook alle twee samen de deurservice doen en de gasten aan de voordeur 'ontvangen'. Vergeet daarbij de juiste houdingen niet, kijk onze gasten niet recht aan in de ogen en vermeld uitdrukkelijk dat ze jullie voor alles, maar vooral voor hun seksplezier en dat van hun honden kunnen gebruiken. Hierbij is voor jullie ook een buttplug van een goeie afmeting voorzien met staartharen en een hondenhalsband met jullie naam op. Die buttplugs houden jullie konten goed open en dus steeds makkelijk neukbaar. En om voor onze gasten nog verder te onderstrepen dat jullie de hondenteven zijn moeten jullie met de watervaste viltstift, die zal klaarliggen bij de buttplug, ook een hondensnor tekenen op jullie gezicht. Verder spreken we af dat we, om het voor onze gasten leuk te houden, jullie mekaar steeds zo proper mogelijk moeten houden. Dat betekent dus dat ik geen sperma uit jullie kut of kont wil zien lopen of ergens anders op jullie lijf wil zien hangen. Jullie moeten mekaar dus telkens zich dat zou voordoen proper likken zoals échte honden dat doen. Zo, ga jullie nu maar klaarmaken. Al de benodigde spullen vind u wel terug bij jullie douche in jullie slaapschuur en denk er aan dat ik geen klachten wil horen van onze gasten achteraf want dan volgen er zware straffen!”.

Na onze instructies gekregen te hebben, namen we beleefd en onderdanig afscheid van onze Eigenaar. Eerst gingen we onze honden in hun ren zetten want de gasten zouden zelf meerdere honden meehebben. Vanavond moesten de twee groepen gescheiden gehouden worden want anders zou het niet te overzien kunnen blijven. We trokken ons terug in onze slaapschuur en gingen uitgebreid douchen. Onder de douche konden we ons kaal scheren. Ik zeepte neukgleuf fiffi haar kut en kont in en verwijderde elk daar aanwezig haartje, hoe klein ook. Dan haar okselharen, ook die werden volledig verwijderd. Ik controleerde na het afspoelen elk plekje uitgebreid met mijn vingers om zeker niks over het hoofd te hebben gezien. Mijn lotgenote huiverde daardoor zelfs lichtjes toen mijn vingers over haar kutlipjes voelden. Het was toch een gevoelig plekje dacht ik. Even twijfelde ik of ik met mijn vinger niet in dat kutje van haar moest gaan. Ik deed het toch maar niet omdat ik er ineens aan dacht dat ze nog veel zou moeten ondergaan vanavond.

Dan was het mijn beurt om glad geschoren te worden. Hierbij manipuleerde ze ook mijn pik veelvuldig. Dat vond ik een fijn en geil gevoel. Alsof ze de versnellingen hanteerde in een wagen zo voelde ik ze mijn stijve en mijn zak van links naar rechts en van boven naar onder trekken. Als alles afgeschoren, afgespoeld en gecontroleerd was bedankte ze me plotseling met een zoen op mijn eikel.

Nu konden we mekaar uitgebreid wassen en spoelen. Neukgleuf fiffi vulde het katheder met lauw water, liet me knielen met de kont omhoog en vulde mijn kont met zoveel mogelijk water. Ik hield het enige minuten binnen en perste het dan met zoveel mogelijk druk naar buiten. Deze procedure herhaalde zich tot het uitgeperste water geen verontreinigingen meer bevatte.

Dan deed ik hetzelfde bij haar. Als we hiermee klaar waren wasten we mekaar met veel schuim. Niets is heerlijker als er alle tijd is om mekaar lekker te verwennen onder warm stromend water.

Afdrogen was nu rap gebeurd. Haren geföhnd en uitgekamd. En dan de mascara opbrengen. Als laatste stipte ze haar lippen rood. Dan gaf ze de lipstick aan mij en moest ik haar kutlippen en stijve tepels eveneens rood aanstippen zoals onze Eigenaar bevolen had. Dat was echt een geil gezicht. Haar opgezwollen kut zou goed opvallen bij de gasten. Ook tekenden we nu met de klaarliggende viltstift de hondensnorharen bij op ons gezicht. Dat vond ik er minder geil uitzien, eerder vernederend. En dan nog die honden halsband met dat naamplaatje. Dat maakte dat we ons terug voelden wat we maar waren in de ogen van onze Eigenaars en allen die maar van kortbij of veraf met deze herehoeve te maken hadden : sexslaven, hondenteven, alleen maar goed om door iedereen – mensen en vooral de honden – afgeneukt en volgepompt te worden met sperma.

We bekeken onszelf nog even in de spiegel en namen dan ieder ons potentieverhogend pilletje. Als laatste smeerden we mekaars kont goed in met glijmiddel en staken de staartbuttplug in. Het was best een serieus formaat en we hadden wat moeite en bijkomend glijmiddel nodig om hem op zijn plaats te duwen.

Dan was het stilaan tijd om naar de hal te gaan en alles daar klaar te zetten, banken, speeltjes moesten de gasten dat nodig hebben. Ook maakten we de vestiaire in orde zodat we hun jassen daar konden aanpakken en proper weghangen.

We waren daar vijf minuutjes bezig toen onze Eigenares ons kwam opzoeken om te controleren of alles was zoals ze bevolen hadden. Ook zij was opgetogen over het uitzicht van neukgleuf fiffi haar kut. Ze vingerde ze even om de kwaliteit van de waterproof mascara uit te testen. Er was niks rood achtergebleven dus dat was ok.

Mij liet ze me op handen en knieën zetten, pakte ze mijn pik vast, trok die achterwaarts tussen mijn benen door terwijl ze ondertussen de buttplug uit mijn kont trok en het openstaande gat eens goed bestudeerde. “Voor jouw geval moeten we eens goed nadenken hoe we dat allemaal nog kunnen accentueren voor de toekomst.”, zei ze meer tegen zichzelf dan tegen mij.

“Zorg goed voor onze gasten straks!” richtte ze zich tegen ons beiden en weg was ze.

Het feest met hondse manieren

De eerste gasten konden er nu elk moment aan komen. We doodden de tijd met wat over en weer ijsberen tussen de hal en de eetkamer. Daar hadden de werkmeiden, nu opgekleed met mooie zwarte korte jurkjes, licht doorschijnende zwarte blouzen, zelfophoudende zwarte kousen en klein hagelwit schortje voor, de tafel netjes gedekt met 12 bestekken. Er zouden dus 10 gasten komen. 5 koppels??

De meiden zouden ook het eten opdienen en de drank verzorgen. Ook stonden er zes grote binnenkennels aan één zijde opgesteld. Ook was er een klein podium voorzien met licht aflopende oppervlak en twee spots belichting. Daar lagen ook enkele kussens op. “Dit zal ons speelpodium worden.” dacht ik.

Plots ging de bel. Het feest was begonnen en ik spoedde mij naar mijn plaats om de gasten te ontvangen en de jassen aan te nemen en...

neukgleuf fiffi opende de deur. Er stond een koppel met een reu dalmatiër. “Wat een leuke ontvangst hier, hee schat” lachte ze naar haar man. En tegen haar hond zei ze: “Wat lekkere hondjes om mee te spelen. Wij gaan ons zeker niet vervelen vanavond denk ik.”

“Mag ik jullie jassen aannemen en weghangen, Meester en Meesteres?” vroeg ik hun onderdanig.

“Dat kan je zeker. Ben jij een hondenreu, hier, heuuuu... neukvlees bobbie?” vroeg de man me terwijl hij de naammedaille aflas van mijn hondenhalsband.

“Neen, Meester voor de honden ben ik een teef met een kut die ze altijd kunnen neuken als ze het aangeven. Hier lopen alleen reu's rond. De mensen – mannen en vrouwen – kunnen hier natuurlijk als ze dat zo willen mijn pik gebruiken voor hun bevrediging.

“Lekker geil, hee vrouw, dat rood aan de kutlippen!” zei hij tegen zijn vrouw en hij begon neukgleuf fiffi stevig te vingeren. Die beaamde dat en liet mij ondertussen voor haar op de bank voorover leunen. Ze pakte mijn buttplug vast en trok hem er met enig wrikken met een plof uit. “Die kut ziet er inderdaad ook goed uit. Staat lekker rond open” en ook zij drukte twee vingers zo diep mogelijk bij mij naar binnen. Ook zij vingerde mij intens. Ineens drukte zij de buttplug terug bij mij naar binnen. “Likken!!” beval ze mij en stopte haar twee vingers waarmee ze in mijn gat rondgevingerd had in mijn mond. Ik volgde haar bevel zo goed mogelijk op.

Ondertussen was mijn Eigenaar er ook komen bij staan en verwelkomde het koppel hartelijk. “Volg me maar naar de feestkamer dan kan je de hond in een kennel zetten en een aperatiefje drinken. Dan kunnen mijn hondenteven de andere gasten verwelkomen want ik heb opnieuw een wagen horen aankomen.” En samen gingen ze naar de kamer van het feest.

En inderdaad vijf tellen later ging opnieuw de bel. Nu opende ik de deur voor deze gast. Het was een man alleen. En hij had ook een hond mee. Een teef deze keer tot mijn grote verwondering want ik verwachtte alleen reu's. Het was deze keer een Duitse dog. “ Zo Alida, ik zie dat er daar een leuke reu ook is op het feestje. Dat zal smullen worden.” Hij nam mijn stijve pik vol in zijn hand en masturbeerde hem volop voor de snuit van zijn hond. Deze begon met enigszins ruwe tong daarbij volop aan mijn eikel te likken. “Wees gerust, het beste bewaren we tot straks.” fluisterde hij in mijn oor en trok zijn hond van mij weg en stopte het masturberen. “Eens kijken wat voor een ander teefje hier staat.” en hij ging naar neukgleuf fiffi toe. “En ze hebben zo'n mooie namen. Dat voorspelt veel goeds.”

“Hee, Eddy, leuk dat je vanavond kon komen met je mooie teefje. Wat vind je van onze hondjes?” riep onze Eigenares terwijl ze op de gast toeliep. “Vooral dat kutje hier interesseert me, met dat mooie kleurtje en die geil gezwollen lippen.”

“Je zal alles kunnen uitproberen straks na het eten. Kom nu maar mee een aperotje drinken, dat scherpt de goesting.” zei mijn Eigenares en ze nam de man met zijn hond mee richting feestkamer.

Dringgg!! Opnieuw de bel. Weer spoedde ik mij naar mijn plaats en zette me in de presenteerhouding terwijl neukgleuf fiffi de deur opende. Nu stond er een ander koppel met een hond. Struise luidruchtige man en een schuchter vrouwke. Ook zij stonden vol verwondering te kijken naar ons de hondenteven. Vooral mijn aanwezigheid was een verrassing voor hen. De man was een grote iets dikkere vent en zoals we al direct konden ondervinden had hij ook dikke vingers. Ik vroeg aan de dame haar jas en kreeg die ook op een normale manier aangereikt om weg te hangen. Het was wel duidelijk wie hier de broek droeg. Zeker toen hij zijn vrouw letterlijk opdroeg om haar fijne hand zover mogelijk in neukgleuf fiffi's kut te duwen. De poging werd gelukkig onderbroken door de komst van mijn Eigenaar en hij verdween even later toen opnieuw de bel ging met hun naar de feestkamer.

Opnieuw was het deze keer een man alleen met een hond. Deze keer een reu. Ook hij verkende onze genitaliën en speelde vooral met de gezwollen kut van neukgleuf fiffy en trok ook onze buttplugs er uit en verkende met zijn vingers ons openstaand hol. Ook deze gast kwamen onze Eigenaars ophalen en meevoeren naar de feestkamer.

Hetzelfde liedje met de laatste twee koppels. Ook zij hadden ieder een reu mee. Nu namen onze Eigenaars ook ons twee mee en plaatste ons in het midden van de kamer. De koppels plaatsten hun hond in de kennels en gingen zelf aan het aperitieven. Onze Eigenaar klopte even in zijn handen en begon als er wat stilte was gevallen, aan een welkomswoordje. “Zoals jullie in de uitnodiging konden lezen is het vanavond, vannacht niet alleen voor jullie feest, ook jullie honden mogen meefeesten. En zoals jullie bij het binnenkomen konden zien, hebben wij voor jullie een koppel hondenteven voorzien die jullie in alles moeten plezieren. Ook jullie honden mogen meedoen.

We gaan zo dadelijk aan tafel en terwijl de maaltijd bezig is laten we jullie zien tot wat mijn hondenteven zo allemaal in staat zijn. Doe jullie voorstellen maar en ze zullen het uitvoeren hier op dit centraal podium. Eerst zullen ze zich echter uitgebreid voorstellen in een geil showtje. Daarbij mogen ze zeker niet klaarkomen maar moeten tot het randje hun best doen. Vooruit neukvlees en neukgleuf begin er maar aan! En jullie, smakelijk.”. Hij wees ons naar het podium en deed de lampen aan zodat alles daar goed verlicht werd.

100% (1/0)
 
Categories: BDSMTaboo
Posted by strenge-papa
7 months ago    Views: 176
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
bren55
retired
7 months ago
Oh wat zou ik graag in zo'n situaties komen lijkt me het einde, om zo gebruikt te worden.
top verhaal lees het graag. Bren55