teefje 5


Toen kwamen er een tweetal knechten de keuken binnen om ook te ontbijten. Ze wisten ook wat voor ander lekkers ze daar konden krijgen. Als gezonde mannen waren ze uiteraard vooral geïnteresseerd in neukgleuf fiffi. Tenslotte was hier elke morgen een naakte schoonheid aanwezig waarmee ze konden neuken zoveel ze wilden omdat ze alles moest toelaten. Ze waren haar dan ook al direct aan het bepotelen. Tegen mij zeiden ze: “haha, een nieuw speeltje erbij. Kom ook maar eens hier, toon je stijf geval maar eens goed en ga dan maar eens beginnen oefenen met de lul van je stoel.”. Ik ging voor hun staan in de presenteerhouding. Ze rukten mijn pik een paar keer goed af en wogen mijn ballen af in hun handen.

Dan stuurden ze mij terug naar mijn dildostoel. “Vijftig keer erop en er terug af zal wel genoeg zijn voor vandaag” lachten ze. Ik begon aan mijn serie van dildoneuken en telde zachtjes de keren af.

Ondertussen waren ze ook al begonnen met geile spelletjes te spelen met neukgleuf fiffi. Eentje zat met drie vingers te soppen in haar kut. “Ze is al volgespoten geweest vandaag” zei hij tegen zijn makker, “zie eens wat sperma er mee uit komt. Hier lik mijn vingers maar eens goed af!” en hij stak zijn vingers één voor één in haar mond om ze af te laten likken.

Ook een keukenmeid was er intussen bijgekomen. Zij pakte mijn pik vast terwijl ik mezelf neukte met de dildo van de stoel. Plots ging de bel van de voordeur. “Ik zou maar eens gaan opendoen. Dan kunnen ze daar ook met jou kennismaken. Je weet wat je te doen staat?”. Ik knikte van ja en ging via de inkomhal naar de voordeur. Onderweg trok ik mezelf nog een beetje stijver want dat was me opgedragen om de mensen aan de deur zo te ontvangen.

Ik opende de deur en ging in de presenteerhouding staan. Het was blijkbaar een vrouwelijke postbode. Ze kwam binnen met haar postzak en legde de briefwisseling op het tafeltje aan de zijkant van de voordeur.

“Leuk” zei ze kortaf, “een nieuwe. We gaan eens nader kennismaken. Volg me maar.” en ze ging een zijhalletje in waar een bank stond waarop kon geneukt worden en waar er speeltjes bij lagen.

Ze koos een dildo van redelijk formaat en stak hem zonder veel boe of ba bij mij helemaal naar binnen en zette de trilfunctie aan. Blijkbaar wist ze zeer goed wat de mogelijkheden van het huis waren.

“Ga hier maar op liggen!” en ze wees de bank aan. Het was een bank waar ik ruggelings kon op liggen en mijn voeten aan weerszijde kon zetten. Met mijn pik fier en stijf naar boven. Het trillen zorgde er mee voor dat ik zeer stijf bleef. De postbode begon zichzelf helemaal uit te kleden en ging dan met haar kut zo zitten dat ze op mijn mond terecht kwam. En dan met haar gezicht richting mijn pik. “Likken! Zo diep mogelijk en zorg ervoor dat ik klaarkom!” beval ze mij. Ze trok dan ook aan mijn pik en masturbeerde me hard met één hand. “Je mag zeker niet klaarkomen voor ik het je beveel!”.

Het likken kreeg effect want ze begon te zuchten en de nectar van haar kut begon te vloeien en ik kon het al lekker weglikken. Ineens werd het zuchten heviger nadat ik me op haar clit had geconcentreerd en met een hoosbui van kuttensap kwam ze schokkend met haar bekken klaar. Ik dronk alles zo veel mogelijk op en likte ze driftig. Ze smeerde met haar natte kut mijn hele kop onder.

Een beetje uitgeput legde ze zich daarna neer op mijn buik en likte hierbij stilletjes aan mijn pik. Ik dacht aan allerlei erge dingen om toch maar niet klaar te komen.

Ze zette zich ineens recht en zei: “En nu gaan we neuken. Probeer je in te houden tot ik zeg dat je mag spuiten!” Ze stond recht, schudde even met haar bekken om de bloedsomloop in haar onderlijf even te herstellen en mij wat tijd te gunnen om me ook wat te verleggen en ging dan met gestrekte benen over mijn pik staan. Dan liet ze zich zakken tot de top van mijn eikel tegen haar kutlippen kwam. Ze bewoog deze even plagend over mijn eikel en liet zich dan in één beweging over mijn pik zakken totdat ze op mijn buik zat. Als een echte amazone begon ze mij nu te berijden. Haar gewicht drukte op mijn buik en op de dildo die nog steeds in mijn kont aan het trillen was. Zo voelde ik dat trillen zeer goed.

“Ik mag niet klaarkomen, ik mag niet klaarkomen ...” schoot het door mijn hoofd en ik probeerde uit alle macht alles tegen te houden. De spanning was ondertussen wel al lekker aan het opbouwen.

De neukende postvrouw had dit euvel niet en probeerde zo goed mogelijk voor haarzelf de seksuele spanning op te bouwen. “Trek aan mijn borsten en tepels!” riep ze mij toe. Ik deed dit onmiddellijk en voelde na een tijdje dat ze op het punt stond van klaarkomen. Het mij berijden werd ook heviger en heviger en ook ik voelde het orgasme opborrelen in mijn tenen. “Mag ik klaarkomen, vrouwe?” bedelde ik.

“Nog niet, probeer niet voor mij klaar te komen, manneke! Anders ben je nog niet van mij af, hoor! Als ik klaargekomen ben, mag je je laten gaan.”.

Ik voelde dat haar kut mijn pik stilaan begon af te knijpen en kreeg het zelf moeilijker en moeilijker. Ineens begon ze te roepen: “Ik kom, ik kom...Archhhhhhh!” en ze kneep mijn pik fijn in haar kut. Daardoor kon ik het ook niet veel langer meer inhouden en schoot haar baarmoeder en kut vol met mijn heet zaad. Golf na golf spoot ik bij haar binnen. Ze ging zowaar van de wereld en liet zich doodmoe op mijn buik en borst vallen en bleef met gesloten ogen liggen, zwaar happend naar lucht.

Ook ik was ten einde krachten en lag ook met gesloten ogen op de bank terug tot mijn normale toestand te komen. Neuken kan voorwaar zwaar werken zijn.

Een tijdje lagen we zo te bekomen van de emoties die bij neuken komen kijken. Ik dacht dat ik er nu klaar zou mee zijn. Maar daar was ik even mis. Mevrouw de postbode wou nu nog proper gelikt worden vooraleer ze verder ging. Weer kwam ze met haar kut boven mijn mond zitten. Ik had werk met mijn spermaslierten vermengd met haar kutsap weg te likken. Ik was een beetje verbaasd dat het toch nog meer was dan ik gedacht had. Ook hiermee was ik toch nog een tiental minuten bezig. Mevrouw was daarbij zelfs nog een keertje klaar gekomen. Uiteindelijk was ze dan toch terug aangekleed en ging ze door met de geruststellende woorden: “Tot morgen, same place, same time..hoop ik . Deze week is deze wijk mijn werkplaats en dan is mijn mannelijke collega weer een weekje aan slag.”.

Ik opende de deur, bedankte de postvrouw voor haar gunsten en liet ze terug buiten. De briefwisseling deponeerde ik op het bureel van mijn Eigenaar en liep terug naar de keuken en mijn vertrouwde stoel. Plots voelde ik aandrang om te plassen. Ik moest mij daarvoor opnieuw naar de plasweide begeven. Ik deed het dan ook. De honden liepen te spelen op een ander deel van het erf.

Ik zette mij op handen en voeten om te plassen en perste daar mijn blaas leeg. Eén van de knechten was er ook komen bijstaan. “Blijf even zitten!” zei die tegen mij. Hij haalde zijn lul te voorschijn en begon over mijn kop te plassen. Als hij uitgeplast was moest ik mijn mond openen en hem volledig proper likken. “Toch gemakkelijk zo'n toiletservice bij de hand” zei hij tegen mij.

Gelukkig was daar de waterdarm om mij proper af te spoelen vooraleer ik terug naar de keuken kon.

Neukgleuf fiffi zat ook in de keuken. Ook bij haar liep sperma uit kut en kont. De twee knechten hadden bij haar ook hun best gedaan. Ze vertelde mij dat ze gesandwiched was geweest. Ik vertelde haar van mijn belevenissen met de postvrouw.

“Ja, daarvoor lopen we hier rond, hee. Het personeel, alle medewerkers en de honden hier seksueel ter wille te zijn. Onze neukgaten klaar houden en trainen om anderen te bevredigen zijn de enigste reden van ons bestaan hier die onze Eigenaars ons gegeven hebben. Anders verdwijnen we in de ondergrondse prostitutie en daar gelden nog andere wetten.”

Haar woorden waren nog niet koud of Ellen, één van de keukenmeiden kwam binnen samen met één van de honden. “Onze nieuweling is er ook” zei ze, “dan kunnen we hem trainen met de hond. Op handen en voeten!” zei ze tegen mij. “Trek uw kontgat maar eens zo ver mogelijk open!”. “Kazan, likken!”. De hond sprong tegen mijn kont omhoog en begon mij met zijn ruwe tong te likken. Ellen pakte toen mijn pik en trok hem achteruit zodat de hond ook aan mijn eikel kon likken tussen mijn benen door. Hij deed dat ook tot het voorzaad kwam. Toen liet ze mijn pik schieten en greep de hond mijn bekken tussen zijn voorpoten en stak zijn pik in mijn darmkanaal en begon mij hard te raggen. Na een tiental minuten voelde ik zijn voorzaad in mijn darm schieten. Ook zijn pik begon op te zwellen en ineens schoot hij zijn zaad in een achttal golven in mijn kont. Opnieuw werd de top van zijn pik zo dik dat het pijnlijk was en even later hing ik weer vast met mijn kont aan de hondenpik. Ik wist dat ik weer een tiental minuten zou vastzitten aan hem. Mijn darmen zaten weer vol hondensperma. Het gutste er uit als de hondenpik loskwam met een plop en liep in een straal van mijnlinkerdij.

De keukenmeid had heel de tijd staan supporteren als de hond mij aan het afraggen was. Nu liet ze mij op handen en voeten met gespreide benen op de grond zitten en bracht de hond opnieuw met zijn kop tussen mijn benen. Hij begon met het uitgelopen sperma af te likken van de binnenkant van mijn dijen en ging uiteindelijk met zijn ruwe tong diep in mijn kont. Ineens kreeg hij opnieuw goesting, klemde mijn bekken opnieuw tussen zijn voorpoten en ramde zijn opnieuw hard geworden pik in mijn kont. Het was opnieuw van dat. En deze keer duurde het heel wat langer dat de hond mij aan het afneuken was.

Ook Ellen was nu zo heet dat ze haar slipje uitgedaan had en zichzelf in de zetel vingerde.Ze deed teken naar neukgleuf fiffi om haar te komen klaarlikken.

“Hou je bezig met mijn clit te likken.” beval ze haar. Zelf bleef ze zichzelf in de kut en kont vingeren tot ze klaarkwam. Neukgleuf fiffi moest haar blijven likken tot ze een eerste en een tweede keer klaarkwam.

Bij mij was de hond ook klaargekomen en had een tweede lading zaad in mijn darmen geschoten.

Stilaan was het tijd geworden om de eettafel voor de Eigenaars en hun gasten te gaan klaarzetten. De keukenmeiden moesten beginnen aan de maaltijd en hadden verder weinig tijd voor ons.

Plots kwam onze Eigenaar de keuken binnen. Hij kwam de instructies geven voor later als de gasten aankwamen. Wij sprongen in de presenteerhouding en Hij onderzocht ons allebei, vingerde alle gaten en was tevreden wat en hoe Hij ons aantrof. Goed gevuld met en lekkend van het zaad.

100% (1/0)
 
Categories: BDSMTaboo
Posted by strenge-papa
7 months ago    Views: 112
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments