teefje 4


De Meesters lieten ons verder gewoon bedienen en opdienen. Ze bedankten ons met een geile behandeling van onze schaamstreek nadat we ons voor hen moesten zetten op handen en knieën, de benen gespreid uiteen zodat ze ons nog eens goed konden vingeren. Het was al redelijk laat geworden. We gingen terug naar de keuken, en praatten nog wat na gezeten op onze dildostoel. Het erop gaan zitten ging al heel vloeiend. Ik voelde me wel telkens goed gevuld.

Op een gegeven moment zei mijn mede hondenteef dat het stilaan tijd werd om ons terug te trekken in onze slaapschuur samen met de honden. Dan zouden we nog wat kunnen oefenen met hun pikken te zuigen om het morgen met de gasten goed te doen.

Ik volgde neukgleuf fifi naar buiten, ze riep de honden en we gingen naar onze slaapschuur.

“Ik zal het bij de eerste hond voordoen”, zei ze, “dan kan jij het nadoen bij de andere vier.”. Ze nam één van de honden terzijde, aaide over zijn kop en greep met de andere hand naar zijn pik. Het duurde dan ook niet lang voor een rood kopje kwam kijken dat verder en verder groeide in haar strelende hand. Als de hondenpik groot genoeg was om aan beginnen te zuigen, zette ze zich op haar knieën naast de hond en dwong hem zachtjes te gaan liggen. Onmiddellijk zette ze haar lippen op zijn stijve pik en begon goed te zuigen en hem diep in haar mond te ontvangen. Het duurde dan ook niet lang voor de eerste voorspritsen zaad kwamen. Ze zoog dit gretig op en liet haar besmeurde tong aan mij zien vooraleer ze het doorslikte. Het dier genoot. Na een tiental minuten met luide slobbergeluiden aan zijn pik gezogen te hebben kwam de hond klaar. Ze liet de punt van zijn pik nog een tijdje in haar mond zitten en slikte zoveel mogelijk en zo rap mogelijk door. Zo'n hond liet meer sperma vrij tijdens zijn klaarkomen dan een man. Het liep dan ook wat uit haar mond en liep met een langgerekt drupdraadje tot op de grond.

Nadat de hond al zijn geil had gelost in haar mond bleef ze nog enige minuten zachtjes doorlikken en met haar tong over de ganse lengte van de ontblootte hondenpik gaan. Ik zag duidelijk de verdikking van zijn pik aan het einde waarmee hij normaal binnen de kut en/of de kont bleef vastzitten aan zijn neukpartner na klaarkomen.

Nu was het mijn beurt. Dat zou nog wel wat duren. Ik had er nog vier te doen. Dat ging redelijk goed, alleen vond ik dat de honden bij mij wat nerveuzer waren. Maar dat zal geweest zijn omdat we mekaar nog niet zo kenden. Ik vond hondensperma eigenlijk best meevallen qua smaak.

Nadat ze allen de zuigsessie hadden ondergaan gingen ze stilaan op hun slaapmat liggen. Wij, de hondenteven, gingen dan maar samen onder de douche. Neuksleuf fifi zei ineens tegen mij: “Ga eens liggen en maak je pik zo stijf mogelijk”. Zij was nu mijn Meesteres en ik deed wat ze zei. Dan ging ze over mij staan en liet zich zakken met haar kut over mijn pik. Dan begon ze mij te berijden, haar warme kut omsloot mijn pik als een handschoen. Het duurde niet zo lang tot ze zo klaarkwam. Haar kut kneep mijn pik tot moes. Het voelde zo zalig en ik kon het niet langer inhouden en kwam dan ook hevig klaar. Ik schoot mijn zaad tegen haar baarmoederhals aan. Ik zag haar ogen wegdraaien tijdens haar orgasme. Nadat mijn pik slapper geworden was ging ze verzitten en kwam ze als beloning met haar kut boven mijn mond zitten. “Lik me nu maar volledig uit en proper!”, zei ze mij in mijn oor.

Dat deed ik direct en graag. Het mengsel dat ik uit haar kon lepelen met mijn tong diep in haar kut smaakte hemels. Ik likte en zoog tot alles proper was. Dan had ik vooral aandacht voor haar lustknopje, haar clit. Ik voelde dat ze opnieuw zoete nectar liet stromen en bleef minutenlang bezig met haar naar een nieuw klaarkom-moment te zuigen. Opnieuw kwam ze klaar. Dit keer op mijn tong. “Nu moeten we gaan slapen”, zei ze me, “Morgen gaan we opnieuw een zware dag tegemoet met die verwachtte gasten en hun honden. We zullen weer heel wat pikken en sperma te verwerken krijgen. Ik ben daarin al ervaringsdeskundige.”

We trokken ons dus terug in onze slaapzaal, legden onze slaapkussens tegen elkaar en vielen weinig later, na doven van de lichten, in elkaars armen in slaap.

Daar de ramen niet verdonkerd waren werden we 's morgens na zonsopgang al rap gewekt door de nerveus rondlopende honden. Ook mijn ochtenderectie was al wakker voelde ik onder de deken. Neuksleuf fiffi voelde mijn pik even later ook al tegen haar buik prikken en omvatte hem bij ontwaken met haar handen. Geil keek ze me in de ogen en zei me “We moeten direct met de honden naar de plasweide, we hebben geen tijd om te spelen. Je weet het reglement nog waaraan we ons te houden hebben? Zelf moeten we daar ook op handen en knieën ons gevoeg doen en de honden ons laten proper likken. We kunnen ons daar ook aan een kraantje proper maken moest het nodig zijn. Papier of washandjes zijn niet aanwezig daar. Alleen water kan gebruikt worden en onze vingers, de hondentongen en/of onze eigen tongen om de nodige werkzaamheden uit te voeren.”.

Zo gezegd, zo gedaan. We verzamelden de honden en gingen ermee naar de plasweide. Zelf zette ik mij in positie en liet mijn blaas leeglopen. Ook perste ik mijn darmen leeg. Neuksleuf fiffi deed hetzelfde. Ik zag ze persen en een sterke straal ochtendurine in het gras lozen. Een beetje later zag ik haar kontje opengaan en perste ze er een bruine drol uit. Ze schudde met haar billen en de drol viel ook in het gras. Een tweede en een derde volgden al direct. Ondertussen waren er ook twee honden bij mij komen aangelopen, ze roken aan mijn kont ed de eerste begon al mijn kont diep uit te likken. Mijn pik reageerde direct en bengelde weldra stijf tussen mijn benen. De andere hond begon er zelfs aan te likken. Met zijn ruwe tong aan mijn blootgekomen eikel. Gelukkig bleef het niet duren want toen Neuksleuf fiffi proper gelikt was, stond ze recht en stapte ze naar de uitgang van de plasweide. De honden volgden haar en ik kon ook recht staan en mee terug wandelen naar onze slaapschuur.

Daar plooiden we onze dekens op en legden ze mooi midden op onze slaapkussens.

Dat was nog niet gebeurd of de Duitse scheper begon tegen mijn been op te rijden. Het was weer zover. Hij eiste zijn neukteef op. Ik ging weeral op handen en knieën, de hond greep mijn lenden tussen zijn voorpoten en duwde zijn achterlijf met harde pik tegen en al direct in mijn mannenkut. Aan een hoog tempo begon hij mij af te raggen en al gauw voelde ik het eerste voorzaad al diep in mijn darmen schieten. Het duurde maar een paar minuten of zijn penis begon sterk dikker te worden. Hij kwam tot een hevige zaaduitstorting en sloot met zijn verdikte punt het zaakje goed af. We zaten weer voor een paar minuten aan mekaar vast. Ik keek naar mijn vrouwelijke mede hondenteef en zag dat ook zij met een andere hond aan het neuken was. Bijna gelijktijdig kwamen we los van onze neukpartner. We stonden recht en gingen ontbijten naar de keuken. Het hondensperma liep in straaltjes vanuit onze kut naar beneden. Ik zag door dat wegsijpelende sperma dat neukgleuf fiffi door de hond in haar kut geneukt was. En zoals de regels waren mochten we het niet wegvegen maar moesten we het laten lopen. Ook daaraan moest ik weeral wennen.

Onze dagtaken

In de keuken aangekomen smeerden we ons wat boterhammen, zette we koffie, namen elk een kopje ervan en gingen op onze dildostoelen zitten. Ik moest door het sperma in mijn kont geen glijmiddel smeren. Heerlijk, zo goed gevuld zitten boterhammen wegeten. We slikten ons dagelijks potentiepilletje en bespraken met elkaar de neukpartij met de honden. Mijn pik kwam ondertussen schokkend recht door de werking van het potentiemiddel.

100% (0/0)
 
Categories: BDSMTaboo
Posted by strenge-papa
7 months ago    Views: 929
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments