teefje 3


“En nu even kennis maken met jouw voornaamste taak hier neukvlees bobbie”, zei Meesteres Michelle.

“Op handen en knieën zitten, knieën zover mogelijk gespreid en poep omhoog, kunnen ze hun teefje leren kennen,” beval ze me. “En laat ze maar doen, ze kennen hun job” lachte ze mij toe. Even snuffelden de honden aan mijn kont en direct begon er al eentje met zijn grove tong me sterretje diep te likken. “Kazan kan niet wachten, “ repliceerde Mike. “Kazan wordt dus in eerste instantie jouw Meester, maar ook Vuurpijl heeft alle rechten om je te neuken, net als de drie anderen ook, ten alle tijden als zij dat willen en aangeven”, zei Meester Mike. “jouw kut is hun eigendom en dient alleen om hun altijd en overal ter wille te zijn.”

En inderdaad Kazan greep me direct in de lenden tussen zijn voorpoten stevig vast en ik voelde een stotende pik op zoek naar het gaatje. “Pak zijn pik vast met één van je handen”, beval Mike me “en steek hem erin waar het moet zijn”. “Uw neukgat staat nog een beetje open van de dildo op de stoel van daarnet, dus dat zal niet zo moeilijk zijn”.

Ik deed wat me bevolen werd en de hondenpik gleed netjes en direct diep in mijn darmen. Kazan begon aan een razende rit en al direct voelde ik de eerste voorspritsen van zijn sperma komen. Ook voelde ik dat er op zijn pik een verdikking kwam die het zaakje binnenin goed afsloot. Het deed me pijn en ik schreeuwde het uit. “Niet zo kleinzerig, ook dat zal je moeten oefenen en zonder geluid moeten kunnen ondergaan. Eventuele gasten later mogen niet gestoord worden door jouw geroep als jullie een showtje geven!”.Ik ontplofte bijna bij het voelen van die grote opgezwollen lul van Kazan die bijna op klaarkomen stond. Ook ik wilde met hem klaarkomen. Maar ik mocht niet zelf aan mijn pik trekken. Op hetzelfde moment dat Kazan zijn tempo verhoogde bracht ik mijn kont omhoog om Hem zo diep mogelijk in me te laten zijn. Schokkend en schuddend kwam Hij enige minuten later klaar. De enorm opgezwollen lul van Kazan en die dikke bal erop tijdens zijn klaarkomen deed me bijna openrijten. Hij trilde gewoon bij het spuiten en spoot het met een harde straal mijn darm binnen. Ik voelde het warme tot hete sperma. Ik bleef nog even liggen want Kazan kon er denk ik nog niet uit door zijn opgezwollen lul. Na een tiental minuten floepte zijn pik uit me en stroomde het sperma langs mijn billen en dijen. Kazan begon alles weg te likken en ging dan naar zijn plek waar hij zichzelf schoon ging likken. Ik bleef nog een poosje liggen van al het geneuk. Het gevoel van pijn en warmte trok langzaam weg en ik kwam weer terug tot volle bewustzijn. “Het is de bedoeling dat je altijd bereid moet zijn als de hond aangeeft dat hij je wil afrijden. Je bent vanaf nu zijn teef. Ook als je met andere taken bezig bent of er vreemde mensen aanwezig zijn die er staan op te kijken. Jij staat het laagste in rij en je moet dat laten zien aan allen die er toevallig of niet bij aanwezig zijn. Je kan je laten proper likken zoveel de hond wil maar zelf hoef je je niet af te vegen tot je 's avonds voor je op je matras gaat jezelf mag douchen en proper maken. Poepen en plassen doorheen de dag doe je nooit op een wc maar op de hondenwei naast de wei waar de honden hun gevoeg moeten doen. En altijd in de hondenhouding, handen en knieën op de grond. Neem altijd een hond mee om je daarna proper te laten likken door Hen want ook WC papier is taboe voor jullie. Zij houden daarvan en dat is hygiënisch genoeg want hun tong en speeksel zijn wat antiseptisch. Als je pech of geluk hebt wordt de hond die je proper likt geil en wil hij je daarbij ook wel neuken. Dat moet je dan ook toelaten.”

“Tot zover de rondleiding. De rest zal je wel automatisch leren. Het is bijna tijd voor het avondeten. Ga maar naar de personeelskeuken en oefen met jouw dildostoel. Als het tijd is om ons bij het eten te bedienen ga je samen met neukgleuf fifi naar boven en dek de tafel voor ons en breng samen de maaltijd en dranken naar ons. Zorg eerst bij bovenkomen dat je steeds goed stijf bent en doe zwijgend je ding als we je wat vragen.”.

“En o ja, vergeet ik ook nog te zeggen dat jullie twee afwisselend instaan voor ontvangst van gasten als er aangebeld wordt aan de voordeur. Je doet open voor wie er ook aangebeld heeft, bekenden, onbekenden, zelfs minderjarigen.

Je maakt je goed stijf voor je de deur opent, gaat in de presenteerhouding staan en zegt:”Wie mag ik aanmelden?” Je moet ook beleefd zeggen dat je steeds naakt MOET zijn van je Meesters, als daar opmerkingen over komen. En iedereen zeg je ook dat je hun de toestemming geeft om je te betasten en te gebruiken naar hun goeddunken voor je hun aanmeld bij ons. Je toont hun het zijhalletje waar de nodige speeltjes en bankjes liggen en staan . Doe je best dan dat de gasten tevreden zijn voor je ze bij ons laat komen.”

Ik ging naar de personeelskeuken met de grote eiken tafel waar mijn dildostoel stond, pakte de tube glijmiddel en deed een ferme kwak glijmiddel aan de dildo en in mijn reet. Dan ging ik op de dildo zitten en probeerde dat zo snel mogelijk en zonder onderbreking te doen. In den beginne was het moeilijk maar na verloop van tijd ging dat beter en beter. Ik werd er zelfs een beetje opgewonden door. Dan kwamen de keukenmeisjes er aan die het eten moesten bereiden. “Ha, de nieuwe hondenteef is er ook al” was hun commentaar en ze kwamen bij mij staan. “Laat ons nu eens zien wat een pik jij hebt”, zei één van de meiden en ze greep hem met beide handen en begon aftrekbewegingen te maken. Ze had me niet bevolen in de presenteerhouding te gaan staan en bijgevolg bleef ik op de dildostoel zitten. Ze bleef me wel aftrekken, zette een ondertasje onder mijn pik en liet me zo klaarkomen, het sperma opvangen in het tasje “Voor straks een sausje over je aardappelen. Jij mag die seffens ook schillen en uien versnipperen voor het avondeten.” beloofde ze mij.

“Maar nu moet je me eerst beffen tot ik klaarkom en me proper likken.” En ze ging op een stoel met armleuningen zitten nadat ze haar slipje uitgetrokken had, legde haar benen op de armleuningen zo ver mogelijk gespreid en liet me er aan beginnen. Ik liet mijn tong eerst zachtjes over haar lipjes glijden en ging toen ineens zo diep mogelijk naar binnen en likte haar knopje met veel druk. Binnen een minuut begon ze te kreunen en twee minuten later, toen ik mijn tanden in haar genotsknobbel zette kwam ze spuitend klaar. Ik ving het meeste van haar zoete nectar op in mijn mond.

Ondertussen was ook neukgleuf fifi de keuken binnen gekomen en zij moest hetzelfde doen bij de andere meid. Ook deze kwam na drie, vier minuten klaar op haar tong en werd dan uitgebreid proper gelikt.

Pas dan werd aan het eten begonnen. Ieder had zijn taak. Ik moest de aardappelen schillen. En later een berg uien versnipperen. Als ik klaar was met deze taken moest ik naast de stoel van neukgleuf fifi gaan staan en wachten tot zij klaar was met haar taken. We moesten dan samen een verdieping hoger gaan de tafel dekken van onze Meesters.

We gingen samen de hal door en wilden net de trap op toen een paar honden al kwispelend kwamen aangelopen. Eén van de minder dominante honden kwam tegen mijn been aangereden. Ik wist plots weeral hoe laat het was: ik ging in de neukpositie zitten en liet de hond zijn gang gaan. Feilloos wist hij me met zijn gezwollen pik te pakken en diep te neuken. Neukgleuf fiffi moest hetzelfde ondergaan één meter voor mij. Alsof de honden mekaar getelefoneerd hadden liepen de drie die niet aan het neuken waren mekaar verder op te hitsen en rond ons te springen. Ze wisten dat hun beurt er ook aan kwam. Zeker een halfuur zaten we zo vast aan één of andere hond. Mijn knieën deden er pijn van en mijn mannenkut was rauw geneukt als ze klaar waren. Ik denk dat Kazan me tweemaal geneukt heeft, ik wist het ondertussen niet meer.

De keukenmeiden hebben zelf de tafel van de Meesters moeten klaarzetten. Wij hadden andere zaken aan ons hoofd. Wij zijn ons nadien nog wel gaan aanbieden bij onze Meesters. Zij hebben ons na het eten uitvoerig gekeurd en bekeken hoe de honden hun werk gedaan hadden. Zij waren tevreden over ons omdat het nu éénmaal onze voornaamste taak is om de honden volledig ter wille te zijn. De Meesters spraken ons er ook over aan dat we ons af en toe moeten toeleggen op het zuigen van de hondenpikken met de mond zodat de honden ook deze mogelijkheid leren kennen.

Zij gaven ons mee dat ze morgenavond wat gasten hadden die we de volledige show moesten geven met alles er op en er aan. We zouden vanavond al wat moeten oefenen aan het hondenpikken pijpen voor het slapengaan om het te leren.

De gasten zullen ook een paar honden meebrengen van hun zelf. We mochten ons dus verwachten aan een hele portie hondensperma die we zouden te verwerken krijgen.

50% (1/1)
 
Categories: BDSMTaboo
Posted by strenge-papa
7 months ago    Views: 982
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments