teefje 1

Ingezonden door: Andrej - Meer...

Hoe het begon

Ik ben Hans, 29 jaar oud en 1m77 voor 77 kg. Normale penis van 18 cm.

Ik had één zwakte: gokken op online casino's. Deze zwakte was een ziekte geworden. Ik was verslaafd geraakt eraan en bouwde maar schulden op. Ik had op een zeker moment een schuld van meer dan 100.000 euro en niemand wou me nog een lening geven. Ik stond toen ik me dat ineens realiseerde nog een paar weken voor de uitzetting uit mijn appartement.

En toen deed ik iets stoms. Ik ging een lening aan bij mensen die bekend stonden als maffia.

Natuurlijk kon ik op een zeker moment hun niet meer terugbetalen. Ik kreeg nog een laatste waarschuwing: een inbraak in mijn appartement en een afgehakte zwijnenkop in mijn bed.

Een paar dagen later, het was een zaterdag, en ik was thuis bezig aan huiselijke taken toen er aangebeld werd. Ik opende de deur en deze werd wild opengeduwd en 4 mannen stormden binnen. Ik kreeg een zware linnen zak over mijn kop vastgesnoerd en werd in een wagen in de koffer geduwd.

De rit duurde meer dan 6 uur. Toen we er waren werd de zak van mijn hoofd gerukt en ik zag dat we in één of andere herehoeve aangeland waren. Maar in welk land? Ik wist totaal niet waar ik was. Het zag er allemaal wat meer zuiders uit, maar dat was het enige wat ik me realiseerde.

Ik werd binnen getrokken in een wasvertrek van de hoeve en er kwam een dreigende boer?? maffiabaas?? aan die me aansprak: je kunt je schulden niet terugbetalen bij onze vereniging, bijgevolg kan je kiezen ofwel leiden wij je op tot straathoer en moet je zo geld voor ons verdienen tussen de junkies ofwel wordt je hier opgeleid tot een échte hondenteef, volledig onderdanig aan onze dominante hondenreu's. Zo dikwijls die goesting hebben en dat dan tonen door tegen je op beginnen te rijden, MOET je je laten dekken door die honden. Dit tot vermaak van jouw Meesters, hun gasten en alle mensen die hier verder eventueel rondlopen. Je gaat hier 24/7 verblijven. Je geeft ons toestemming om je appartement te verkopen, je zegt je werk op en zegt je werkgever dat je in het buitenland bent en niet meer terugkomt. Je status hier is de laagste van alles en iedereen: Er zijn maar twee regels waaraan je je strikt moet houden: de eerste is dat je hier op en rond het erf altijd volledig naakt moet rondlopen tenzij wij je voor één of andere opdracht buiten het erf wat kleren geven. En de tweede regel is dat je samenleeft met en slaapt bij de honden. En als die aangeven dat ze je willen bespringen om te dekken moet je dat toelaten en hen helpen hun penissen in te brengen. Er loopt hier ook een vrouwelijke hondenteef rond en die heeft dezelfde opdrachten. Jullie kunnen wel samen slapen op jullie respectievelijke hondenmatras en wat jullie dan daar nog met elkaar doen hangt gewoon af van wat de vrouwelijke hondenteef wenst. Zij is dat moment jouw meerdere, zij staat in een hogere rangorde.

Dus begin je maar volledig uit te kleren en dan doen we de rondleiding en stel ik je voor aan de anderen. Vergeet niet dat al wie je hier gaat tegenkomen je om het even wat kan vragen en dat voer je dan ogenblikkelijk en zonder morren uit. Weet dat het voor de rest van je actieve seksuele leven is dat je hieraan vast zit. Later krijgen jullie met zijn tweeën een kleine flat en een pensioentje. Ben je ongehoorzaam dan steken we je in een hoerenkot vol d**gsgebruikers of moet je de straat gaan doen of wordt je opgeruimd door de varkens.

Dus hier met je kleren. Ik aarzelde wat omdat het allemaal nog niet tot me doordrong wat het allemaal betekende hoe mijn verdere leven zou worden. Daarom kreeg ik onmiddellijk een rake klap tegen mijn wang zodat deze rood kleurde. Ik maakte mijn broeksriem los en stapte uit mijn broek en gaf deze aan Mike – zo noemde de leider zich hier – om ze weg te leggen maar hij nam een schaar en knipte ze in tientallen stukken kapot. Hetzelfde met de rest van mijn kleren.

“Zo zie je dat je deze niet meer nodig zult hebben” sneerde hij. Ook mijn schoenen moesten uit en ik kreeg een paar lederen slippers. “En nu beginnen we aan de rondleiding, maak je stijf als je in menselijk contact komt hier”, zei Mike. “Je gaat dagelijks een dosis erectiebevorderend middel krijgen dat we kennen van in Afrika en dat een natuurlijk kruid is dat we in een pil gedraaid hebben.”

Hij gaf me een lichtgroene pil die ik doorslikte en trok me stijf door mijn pik goed op en neer te wrijven tussen mijn vingers. Mijn 18 cm leek hem wel te bevallen. “Ook dat ding gaan we oefenen om nog groter en stijver te krijgen. Onze dokter heeft wel wat middeltjes achter de hand.”

50% (2/2)
 
Categories: BDSMFetishTaboo
Posted by strenge-papa
6 months ago    Views: 1,046
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments