had zo moeten zijn 19


Nadat we uit het bad waren gekomen hadden we onze verplichte outfit aangetrokken en waren terug naar beneden gegaan om wat te eten. Net toen we naar bed wilden gaan ging de deurbel. Ik stond op uit de zetel en ging de deur openen. Met enkel hoge hakken, kousen, jarretelles en een bloes met geopende knopen aan, was het behoorlijk spannend om de voordeur te openen. Ik hield mijn bloes zoveel mogelijk dicht, maar de onbekende man die voor de deur stond leek helemaal niet verrast om me zo te zien. Hij liep onmiddellijk voorbij mij naar binnen en ging naar de zithoek waar Joelle nog steeds zat.
Ik sloot de deur terug en liep hem achterna naar de zithoek. Van zodra we bij Joelle kwamen, gaf hij ons het bevel om allebei op ons knieën in de zetel te gaan zitten en met onze handen op de rugleuning te steunen, zodat we met onze kont naar hem toe zaten. Hij opende een kleine lederen tas die hij mee had, haalde een spuit met injectienaald tevoorschijn en zonder aarzelen duwde hij de injectienaald in mijn bilspier. Hij injecteerde me met een ongekende vloeistof en het enige wat ik kon bedenken was dat het terug dezelfde stof zou zijn die ons werd toegediend een jaar eerder.
Destijds zorgde de stof ervoor dat onze borsten in enkele uren tijd behoorlijk opzwollen en melk begonnen te produceren, wat vrij vervelend zou zijn net nu ik terug was beginnen werken op mijn oude werk. De man trok de injectienaald terug en nam een tweede spuit die hij bij Joelle toediende. Van zodra hij klaar was, stopte hij alles terug in zijn tas en liep recht naar de deur waar hij zichzelf buiten liet.
“Weet je wat dit betekent?” vroeg Joelle me met een bezorgde blik.
“Dat we morgen beter een bloes in een maat groter dragen,” probeerde ik het luchtig te houden.
“Dat is niet echt een optie. Mijn baas wil juist dat ik vanaf morgen een bloes in een maat kleiner draag.”
“Oei…, dan ziet het ernaar uit dat je collega’s een leuke dag tegemoet gaan.”
Joelle antwoordde eventjes niet meer. Ze leek eventjes na te denken en na enkele minuten stond ze op, ging naar boven en kwam volledig aangekleed terug naar beneden.
“Waar ga je heen?”
“Ik ben direct terug…ik leg het dan wel uit.”
Ik keek nog wat tv en een twintigtal minuten later kwam Joelle terug thuis. Ze toonde me een doos met borstvoedingskompressen die ze in de apotheek was gaan halen.
“We zullen al genoeg aandacht trekken als onze borsten opzwellen, dus ik wil niet met twee natte plekken op mijn bloes rond lopen.”
We gingen vervolgens naar bed in de hoop dat we de rest van de avond en nacht met rust zouden gelaten worden.
Midden in de nacht werd ik wakker doordat ik mijn borsten voelde samentrekken. Ik liep naar de badkamer en bekeek mezelf en zag tot mijn verbazing dat mijn borsten minstens een cupmaat waren gegroeid in slechts enkele uren tijd. Mijn C-cup waar ik heel tevreden mee was, was plots vervangen door een stevige D-cup. Het verschil was duidelijk te zien want terwijl ik eerder een lekker stel tieten had, had ik nu een stel ballonnen in de plaats gekregen.
Ik voelde aan mijn borsten die behoorlijk pijn deden en van zodra ik er zachtjes in kneep kwam een druppeltje melk tevoorschijn. Ik was nogal bezorgd maar kon er niks aan veranderen, dus besloot maar terug naar bed te gaan. Ik deed nog amper een oog dicht en was blij toen het uiteindelijk tijd was om op te staan. Joelle was ongeveer tegelijk met mij wakker geworden en kwam naast mij aan de spiegel staan.
Mijn borsten zagen er nog steeds enorm uit, maar gelukkig waren ze nog amper gegroeid sinds ik ’s nachts wakker was geworden. Toen Joelle naast me kwam staan besefte ik echter dat het altijd erger kon want Joelles borsten, die sowieso al een maat groter waren dan die van mij, waren nog verder gegroeid tot een stevige DD-cup.
“Hoe krijg ik die ooit in een bloes die een maat te klein is??”
“Ik ging ervan uit dat het een retorische vraag was en deed dus geen poging om te antwoorden.”
Toen Joelle klaar was zag ze er behoorlijk hoerig uit met haar rok, die 10cm korter moest zijn dan die van de vorige dag, en haar bloes die een maat kleiner moest zijn terwijl haar borsten een maat groter waren geworden. We hadden allebei kleefkompressen aangebracht op onze tepels om het lekken te voorkomen, maar terwijl ik mijn borsten nog net in mijn bloes kreeg, was het voor Joelle compleet onmogelijk om haar borsten volledig in de te kleine bloes te krijgen. De bovenste drie knopen kreeg ze niet dicht, zodat haar borsten bijna compleet tentoon gesteld waren.
Toen we klaar waren gingen we allebei naar beneden waar Thor ons al zat op te wachten. Joelle en ikzelf keken elkaar even aarzelend aan maar toen zei Joelle dat zij het wel zou doen. Ze ging op handen en knieën zitten voor de hond en haar rokje was zo kort dat haar naakte schaamstreek al bijna tentoon gesteld was van zodra ze in positie ging zitten. Ze moest haar rokje amper omhoog trekken om Thor toegang te geven tot haar kutje.
Hij besprong haar en greep zijn sterke voorpoten rond Joelles bovenlichaam terwijl hij zijn pik tegen haar kont begon te beuken. Joelle gleed haar hand tussen haar benen en hielp Thor om zijn pik in haar naar binnen te duwen. Onmiddellijk stootte hij zijn pik in haar gleufje naar binnen en begon haar met harde ritmische stoten te neuken.
Joelle kreunde luid door de harde pikstoten en de wilde neukbeurt zorgde ervoor dat haar gezwollen borsten tevoorschijn sprongen en nu vrij onder haar borstkas heen en weer hingen te schommelen. Met één hand probeerde ze haar overgevoelige borsten vast te houden om het pijnlijke schommelen te voorkomen, maar ze slaagde er niet in.
Thor neukte haar aan een razend tempo tot hij haar vol hondenzaad spoot en Joelle wankelend opstond. We ontbeten snel en moesten dan vertrekken naar het werk.
Van zodra ik op het werk aankwam liep ik naar de lerarenkamer, zei goedemorgen tegen de twee collega’s die al aanwezig waren en controleerde zoals steeds mijn postvakje. Ik had geen nieuwe berichten gekregen, dus ging ik recht naar het leslokaal om mijn les van het eerste lesuur voor te bereiden.
Toen de les eenmaal begon zag ik op geregelde tijdstippen een blik van één van de jongens naar mijn borsten afzakken, maar ik trok het me niet aan. Ik had wel al erger meegemaakt en deed gewoon alsof er niks aan de hand was.

Van zodra Joelle op het werk aankwam liep ze recht naar haar bureau en begon te werken. Ze wist dat ze normaal in de voormiddag relatief met rust gelaten zou worden en dat ze in de namiddag hoogst waarschijnlijk weinig zou kunnen werken, dus probeerde ze zoveel mogelijk werk te verzetten in de voormiddag. Het duurde echter niet lang voor haar baas haar via de intercom vroeg om naar zijn bureau te komen.
Joelle ging naar de bureau van haar baas, klopte op de deur en mocht direct binnen gaan. Nadat ze de deur achter zich had gesloten ging ze voor hem staan.
“Je ziet er een pak beter uit dan gisteren nu je je aangepaste outfit draagt. Wel behoorlijk hoerig, maar voor een blonde hoer als jezelf is dat perfect, nietwaar! Eén van de redenen waarom de mannen je in de voormiddag met rust moeten laten is trouwens omdat ik je dan kan gebruiken en dat zonder het risico dat er al zaad uit al je gaten lekt!”
Joelle antwoordde niet.
“Ligt het trouwens aan mij of zijn je tieten gegroeid?” vroeg haar baas met een brede grijns op zijn gezicht.
“Ze zijn opgezwollen.”
“Dat is duidelijk!! Het is jammer voor je hoerige outfit, maar je mag hem nu uittrekken. Het enige dat nog beter is dan een slet in een hoerige outfit is een naakte slet!”
Joelle knoopte de gesloten knopen van haar bloes open en trok de bloes uit. Ze legde ze voor zich op een stoel en ritste vervolgens haar rok open en liet hem omlaag glijden langs haar benen waarna ze eruit stapte. Tenslotte nam ze de kompressen die haar tepels bedekten en verwijderde die.
“Wat is dat?”
“Het product dat mijn borsten deed zwellen zorgt er ook voor dat de melkproductie geactiveerd wordt.”
“Dus je hebt momenteel echte werkende uiers?”
“Zo kan je het ook stellen.”
“Fantastisch!!! Kom nu maar hier en zuig me stijf.”
Joelle stapte rond het bureaumeubel en knielde voor haar baas. Ze duwde zijn benen uiteen en ritste zijn broek open waarna ze zijn pik tevoorschijn haalde. Ze boog zich voorover en nam zijn pik in haar mond. Met haar ene hand stimuleerde ze zijn ballen terwijl ze met haar andere hand met zijn pik speelde en ondertussen op zijn eikel zoog.
Terwijl ze zich de dag voordien nog had proberen verzetten tegen zijn misbruik was ze ondertussen tot de conclusie gekomen dat hij haar waarschijnlijk nog talloze keren zou misbruiken, dus dat ze misschien beter kon proberen om hem tevreden te houden en zo misschien een iets soepelere behandeling zou krijgen. Ze deed haar best om hem zo goed mogelijk te pijpen waar ze vrij goed in slaagde want hij ging gewoon achterover zitten en liet haar begaan.
Zijn pik groeide zienderogen en toen hij eenmaal helemaal stijf was kreeg Joelle het bevel om op te staan en op zijn pik te gaan zitten. Ze gehoorzaamde en ging met haar benen licht gespreid boven zijn schoot staan en liet zich langzaam zakken terwijl hij zijn pik omhoog gericht hield met zijn hand. Van zodra ze laag genoeg kwam mikte haar baas zijn gezwollen eikel tegen haar schaamlippen en gaf haar het bevel om door te gaan tot hij helemaal in haar zat.
Joelle liet zich helemaal over zijn pik schuiven tot hij helemaal in haar kutje verscholen zat en zij rustte op zijn schoot.
“Rijd nu op mijn pik als de geile slet die je bent!”
Joelle begon op en neer op zijn pik te rijden en begon steeds sneller en sneller op en neer te gaan. Naarmate ze sneller op zijn pik begon te rijden, begonnen haar gezwollen borsten steeds feller op en neer te schommelen, wat vrij pijnlijk was. Ze vertraagde een beetje om het schommelen te beperken, maar van zodra ze vertraagde kreeg ze het bevel om sneller te neuken.
Ze probeerde de pijn te negeren, maar toen haar baas plots haar tieten vast greep en er hard in kneep was de pijn plots zo hevig dat ze luid kreunde.
“Kreun maar zoveel je wil, slet. Iedereen op de verdieping weet ondertussen wat een hoer je bent, dus het maakt niet meer uit!”
Om de felle pijn zo kort mogelijk te houden begon Joelle sneller te neuken zodat haar baas sneller zou komen, maar dat had enkel een averechts effect.
“Dus als ik in je uiers knijp ga je me sneller neuken!? Dat is best handig.”
Hij lachte en kneep ondertussen nog harder in haar tieten zodat Joelle nog sneller ging neuken. Uiteindelijk greep haar baas haar heupen vast en deed haar nog enkele keren hard op en neer botsten op zijn pik, waarna hij haar plots op zijn schoot hield met zijn pik diep in haar en Joelle voelde dat hij zijn ballen in haar aan het leegspuiten was.
Van zodra hij klaar was kreeg ze het bevel om hem proper te likken, dus ze stond op en knielde vervolgens om zijn pik terug in haar mond te nemen en hem proper te likken. Toen ze klaar was kreeg ze toestemming om terug naar haar bureau te gaan. Ze liep terug rond het bureaumeubel en nam haar rok, maar haar baas stopte haar.
“Heb ik gezegd dat je je terug mocht aankleden? Ik heb gezegd dat je terug naar je bureau mocht gaan…dat is alles.”
Joelle keek hem verbaasd aan, maar het was vrij duidelijk wat de bedoeling was.
“Gisteren liep je ook naakt door de gang. Misschien moeten we daar maar een gewoonte van maken.”
“Maar wat als iemand van buitenaf op bezoek komt?”
“Ik betwijfel dat iemand het erg zou vinden om je zo te zien, maar we zien wel als het zo ver komt.”
“Ok.”
Joelle verliet de bureau van haar baas en stapte naakt naar haar eigen bureau. Gelukkig was het maar enkele meters van de deur van haar baas’ bureau naar haar eigen bureau, zodat ze niet te lang was tentoon gesteld. Ze ging naakt terug aan haar bureau zitten en begon terug te werken.

Nadat ik het eerste uur had les gegeven had ik vrij tot de middag, maar dat was eerder een zorg dan een geruststelling. Rob had me de vorige dag duidelijk gemaakt dat ik moest langs gaan bij hem telkens ik meer dan anderhalf uur geen les moest geven, dus ik moest me terug gaan melden bij hem.
Ik verliet het nieuwe schoolgebouw en liep terug richting van het oude schoolgebouw waar de sportdienst zich bevond. Ik liep door de lange donkere gang naar de deur van de sportdienst en klopte op de deur. Een zware stem riep “ja” en ik ging naar binnen.
Er verscheen een glimlach op Robs gezicht toen hij me zag, maar die verdween snel terug.
“Ik vroeg me al af wanneer ik je terug zou zien. Ik was van plan om je uurrooster na te kijken, maar bedacht me dan want een geile hoer als jezelf zou de kans niet laten voorbijgaan om door een grote bruine pik geneukt te worden, nietwaar?”
“Ja, Meester.”
“Goed, begin dan maar met strippen.”
Ik trok mijn bloes uit en legde ze op de bank zoals de dag voordien. Ik trok vervolgens mijn rok uit en legde die bovenop mijn bloes. Tenslotte wou ik mijn kwart cup BH uittrekken, maar Rob was me te snel af. Hij greep de voorzijde van de BH tussen mijn cups en gaf er een harde ruk aan zodat hij luid kraakte en de sluiting kapot sprong. Mijn gezwollen borsten sprongen tevoorschijn en trokken direct Robs aandacht.
Hij legde zijn grote bruine handen op mijn borsten en kneep er zacht in. Ze waren zo gevoelig dat ik onbewust een pijnlijk grimas trok. Hij nam de zelfklevende kompressen vast en trok ze lost van mijn borsten. Vervolgens kneep hij opnieuw in mijn borsten en deze keer kneep hij net iets harder. Onmiddellijk begonnen druppeltjes melk te vormen op mijn tepels.
“FANTASTISCH!! Een blanke melkkoe met een lekkende uier! Er is niks beter dan een blanke hoer met dikke memmen die haar plaats kent… aan het uiteinde van een dikke, bruine pik!”
Rob ging naar de deur die uitgaf op de sporthal en wenkte me om hem te volgen. Hij stapte door de zaal en ging recht naar de achterzijde waar zich het magazijn bevond. Hij ging naar binnen en van zodra ik daar binnen kwam zag ik dat hij al enkele voorbereidingen had gedaan. Alle materiaal stond tegen de muren en in het midden van het magazijn, dat ongeveer vijf op drie meter groot was, stonden de bovenste drie delen van een turnplint.
Ik kreeg het bevel om erop te gaan liggen op mijn rug, zodat ik met mijn nek juist op de rand rustte. Rob nam een touw, dat al onder de plint door was gehaald en maakte mijn polsen vast langs de beide zijden van de plint. Vervolgens deed hij hetzelfde met mijn enkels, zodat ik met mijn armen en benen gespreid op de plint lag en niet meer kon bewegen. Mijn gezwollen borsten staken fier omhoog vanaf mijn borstkas en mijn stijve tepels wezen recht naar het plafond.
Hij kneep nog eens hard in mijn borsten zodat enkele druppels melk tevoorschijn kwamen en ik pijnlijk moest kreunen. Met een sadistische grijns op zijn gezicht draaide hij zich om en opende een metalen kast in de hoek van het magazijn. Hij haalde er iets uit wat ik niet onmiddellijk herkende, maar toen hij naar het uiteinde van de plint ging en het voorwerp begon te installeren, zag ik dat het een neukmachine was.
Het was een soort grote boormachine, met een dikke dildo erop gemonteerd, die hij door middel van enkele metalen buizen vast maakte aan het uiteinde van de plint, waarna hij de dildo tussen mijn schaamlippen mikte. Van zodra de machine gemonteerd was, duwde hij de stekker in het contact, zodat de dildo met een snelle beweging in mijn kutje naar binnen stootte.
Onmiddellijk begon de machine me aan een razend tempo te neuken, zodat ik even naar adem moest happen. Rob kleedde zich uit en sloeg zijn ene been over de plint, zodat hij als het ware bovenop mij kwam zitten, maar gelukkig liet hij zijn gewicht niet op mijn borstkas rusten.
Hij nam wel zijn grote bruine lul die intussen half stijf was geworden en legde hem tussen mijn gezwollen borsten. Hij legde vervolgens zijn handen op mijn borsten en spuwde een dikke kwak speeksel over zijn pik en mijn borsten, waarna hij mijn borsten tezamen duwde, zodat zijn pik stevig omsloten werd door mijn borsten.
Langzaam begon hij zijn pik tussen mijn borsten te neuken, wat normaal geen probleem zou zijn, maar doordat mijn borsten zo gevoelig waren, was dit al best lastig. Naarmate hij helemaal stijf werd, begon zijn blinkende eikel steeds dichter bij mijn kin te komen.
“Open je bek en zuig op mijn eikel.”
Ik opende mijn mond en boog mijn hoofd voorwaarts, zodat zijn eikel onmiddellijk in mijn mond naar binnen schoof. De snelle bewegingen van de dikke dildo in mijn kutje en de pijn in mijn borsten werd me snel teveel zodat ik mijn hoofd terug achterover deed om naar adem te happen, maar onmiddellijk kneep Rob hard in mijn borsten en zei dat ik geen toestemming had om te stoppen met zuigen.
Ik nam zijn eikel terug in mijn mond en ging door met erop te zuigen, terwijl Rob mijn borsten bleef neuken. Ik verloor al snel mijn gevoel voor tijd en het leek wel een eeuwigheid dat ik zo werd gebruikt, toen ik voelde dat een orgasme begon op te bouwen in mijn onderbuik. In werkelijkheid was het waarschijnlijk maar een tiental minuten, maar het gebruik was zo intens dat ik keihard klaar kwam en luid begon te kreunen.
De machine ging onverminderd door en ook Rob bleef mijn borsten onverminderd neuken, zodat het orgasme nog minutenlang bleef nazinderen en ik niet zag aankomen dat Rob opeens mijn mond vol zaad spoot. Rob liet mijn borsten los en greep mijn hoofd met beide handen stootte zijn pik dieper in mijn keel om de rest van zijn lading te lozen. Dikke klodders zaad vulden mijn mond en ik probeerde alles zo snel mogelijk weg te slikken omdat de machine me nog steeds naar adem deed happen.
Nadat ik Robs pik had proper gelikt, ging hij van me af en kleedde zich terug aan. Hij zette de machine op een trager standje en liep zonder iets te zeggen naar buiten en liet me alleen achter. Nu de machine wat trager bewoog, was het beter te verdragen, zodat ik even kon ontspannen, maar na enkele minuten voelde ik toch dat ze nog steeds snel genoeg ging om me klaar te neuken.
Na vermoedelijk ongeveer een half uur, begon ik weer klaar te komen en ik hoorde mijn luide kreun door de hele sporthal echoën. Er was ongeveer tweeënhalf uur tijd tussen het moment dat ik bij Rob aankwam en de middagpauze en er was vermoedelijk een klein uur gepasseerd toen ik dacht dat Rob terugkeerde. Ik hoorde echter meer dan één persoon en tot mijn afgrijzen hoorde ik dat er vermoedelijk een volledige klas de sporthal binnen kwam.
Rob kwam even snel het magazijn binnen, ging naast me staan en terwijl hij in mijn oor fluisterde; “je kan beter stil zijn nu”, kneep hij hard in mijn linker borst, zodat ik op mijn lip moest bijten om niet te schreeuwen.
Hij ging terug naar de zaal en ik hoorde hoe hij zijn les lichamelijke opvoeding begon te geven, terwijl ik verder werd geneukt door de machine. In het begin was ik zo bang om gehoord te worden dat een orgasme ver weg leek te zijn, maar na ongeveer twintig minuten voelde ik terug een onvermijdelijk orgasme dichtbij komen. Ik beet zo hard op mijn lip dat ik een klein beetje bloed proefde, maar ik slaagde er wel in om stil te blijven terwijl ik terug klaar kwam.
Ook bij het volgende orgasme slaagde ik erin om stil te blijven, maar kort erna kwam Rob terug in het magazijn binnen en zette de machine terug een standje sneller. Onmiddellijk voelde ik dat ik de controle over mijn lichaam langzaam verloor en nadat ik het zo lang mogelijk had uitgesteld, kwam ik terug keihard klaar en zelfs met mijn mond dicht geklemd, bracht ik nog een kreun uit. Gelukkig waren ook enkele meisjes in de sporthal aan het kreunen van de inspanning en leek niemand me gehoord te hebben.
Niet veel later hoorde ik Rob zeggen dat de les beëindigd was en de leerlingen zich mochten gaan omkleden. Hijzelf kwam naar het magazijn toe en zonder aarzeling haalde hij zijn pik tevoorschijn, kwam achter mijn hoofd staan, deed me mijn hoofd achterover houden en duwde zijn pik in mijn mond.
Doordat ik mijn hoofd helemaal achterover hield had hij vrije toegang tot mijn keel en de snelle pikstoten van de machine dwongen me om mijn mond te openen om naar adem te happen. Daardoor kon Rob al snel voorbij mijn strot stoten en mijn keel neuken. Hij hield mijn hoofd vast en neukte mijn keel aan een stevig tempo, zodat ik nu nog harder naar adem snakte.
Na ongeveer elke tien pikstoten trok hij zijn paal even uit mijn keel zodat ik kon ademen, maar naarmate hij geiler werd, bleef hij steeds langer doorgaan zonder me pauze te geven. Uiteindelijk greep hij mijn borsten stevig vast en neukte zijn pik ongeveer een halve minuut lang aan een razend tempo in mijn keel, waarna hij zijn lading in mijn keel spoot. Ik zat al zonder adem en mijn mond zat nog vol kleverig zaad, dus ik hoestte en proestte om toch terug bij positieven te komen.
Na nog verschillende keren te slikken, kon ik terug normaal ademen en ik hoopte dat ik weldra zou verlost worden, maar dat was nog wat voorbarig. Rob zette de machine nog een standje hoger, zodat ik nu aan een vreselijk hoog tempo werd geneukt en binnen enkele minuten kwam ik terug luid kreunend klaar.
Toen ik klaar was met komen, zette Rob de machine uit en maakte me los. Ik stond op maar wankelde nog even voor ik mijn evenwicht vond. Rob zei dat ik mocht vertrekken terwijl hij nog alles opruimde, dus ik liep wankelend door de sporthal naar Robs bureau en kleedde me aan. Mijn BH was kapot, dus ik plaatste enkel de kompressen op mijn tepels en trok zonder BH mijn bloes aan. Toen ik aangekleed was, ging ik naar buiten en liep over de speelplaats naar het nieuwe gebouw, waar ik me onmiddellijk ging opfrissen in het toilet.
Ik zag er uitgeput uit en voelde me nog slechter dan ik eruit zag, maar ik moest nog twee uur les geven voor ik naar huis kon gaan. Ik had eerst nog even tijd, dus ik ging snel naar mijn leslokaal en ging in het kleine lokaaltje achteraan het klaslokaal zitten om iets te eten.

Joelle zat de hele voormiddag naakt in haar bureau, maar met uitzondering van enkele geile blikken van de collega’s die langs haar deur passeerden, werd ze met rust gelaten. Van zodra het middag werd, mochten de collega’s echter terug langs komen om haar te gebruiken, en het was ongeveer drie minuten na twaalf toen Werner in haar bureau binnen kwam.
Hij ging achter haar staan en legde zijn handen op haar gezwollen borsten. Eerst begon hij ze langzaam te masseren, maar geleidelijk aan verhoogde hij de druk, tot hij ruw in haar borsten aan het knijpen was en Joelle met een verkrampte grimas de pijn probeerde te verbijten. Druppeltjes vloeistof rolden van haar tepels omlaag en Werner vond het fantastisch om te voelen dat Joelle aan zijn genade was overgeleverd.
Werner trok haar ruw overeind en duwde haar vervolgens met haar gezicht omlaag, zodat haar naakte kont uitnodigend achteruit stak terwijl ze met haar wang op het bureaublad rustte. Hij ritste met een hand zijn broek open en haalde zijn keiharde paal tevoorschijn die hij enkele keren op en neer tussen haar schaamlippen streek en vervolgens in haar kutje naar binnen stootte.
Hij pompte zijn pik hard in haar naar binnen zodat zijn ballen tegen haar klitje botsten zodat ze extra geil werd, maar haar gezwollen borsten die onder haar borstkas pijnlijk heen en weer schommelden, zorgden dan weer dat de opwinding werd gedempt. Werner neukte Joelle zo hard en zo snel hij kon, waardoor ze zich na enkele minuten niet langer kon houden en geil begon te kreunen. Doordat de deur van haar bureau open stond, bereikte haar gekreun zowat heel de verdieping en kwamen ook Luc en Bart al snel op de uitnodiging van hun bronstige bazin af.
De twee mannen keken toe terwijl Werner zijn gang ging en uiteindelijk zijn ballen leeg spoot in de kut van zijn bazin. Van zodra hij zijn pik had teruggetrokken, nam Luc zijn plaats in en ging door met Joelle hard te neuken. Joelle onderging de opeenvolgende harde pikstoten al kreunend tot ook Luc zijn lading zaad in haar spoot. Toen Bart al laatste achter haar ging staan koos hij niet voor haar met zaad gevulde kutje, maar duwde hij zijn gezwollen eikel tegen haar kontgaatje.
Hij stootte zijn pik bijna in één beweging naar binnen en begon haar nu ook hard in haar kont te nemen. Joelle kreunde nu nog luider, maar ook Bart toonde geen genade en pompte zijn paal hard in haar naar binnen tot hij klaar was om zijn sperma diep in haar te dumpen.
Nadat Bart zijn pik uit haar kontje had teruggetrokken liepen de drie mannen al lachend terug naar buiten en bleef Joelle nog even versuft bovenop haar bureau liggen. Uiteindelijk raapte ze de energie bijeen om terug aan het werk te gaan, terwijl ze voelde dat het zaad uit haar kontje en kutje lekte.

52% (3/3)
 
Categories: BDSM
Posted by strenge-papa
8 months ago    Views: 469
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments