had zo moeten zijn 17


Joelle werkte de hele middagpauze door om zoveel mogelijk werk in te halen. Tijdens de middagpauze kreeg ze een email van de baas dat er om 13.00 een korte vergadering zou zijn met de dienstchefs om Joelle voor te stellen.
Om 12.55 ging Joelle naar de vergaderzaal op het einde van de gang en zag dat er al 4 personen binnen waren, waarvan ze enkel haar baas en Werner kende. De andere twee mannen waren nog onbekend voor haar. De baas vroeg haar echter om de deur te sluiten dus blijkbaar verwachtte hij niemand meer.
De baas nam het woord en begon uit te leggen dat er een kleine herstructurering had plaatsgevonden. De vier diensten van weleer waren geherstructureerd in drie diensten om personeel te besparen en van de vroegere dienstchefs schoot enkel Werner over en de andere twee dienstchefs waren recent aangesteld. Vroeger waren er dus vier diensten; ‘personeel’, ‘beveiliging’, ‘productie’ en ‘logistiek’.
Nu bleven slechts drie diensten over; Werner was chef productie. Luc was ongeveer 45, zwaar gebouwd en vrij klein, en hij was chef ‘logistiek’. Bart was ongeveer 50 en hij was ook zwaar gebouwd, maar ook vrij groot. Hij had ongeveer dezelfde postuur van Werner en hij was verantwoordelijk voor de dienst beveiliging. De dienst personeel was gereduceerd tot één bureau van 4 personen die rechtstreeks aan Joelle rapporteerden.
Nadat hij de drie dienstchefs had voorgesteld, stelde de baas Joelle voor aan de mannen die haar nog niet kenden.
“Joelle is een zeer capabele manager en ik ben zeer tevreden dat ze terug deel uitmaakt van het team. Jullie kunnen met echt alles bij haar terecht, of het nu een administratief probleem is of iets complexer… Zij staat direct onder mij, dus ze is jullie directe chef, maar ze staat steeds open voor goede initiatieven en vindt het extreem belangrijk dat er een goede werksfeer is. Ze is dan ook bereid om heel ver te gaan om die sfeer te bevorderen, nietwaar Werner?”
Er verscheen een belachelijk brede grijns op Werners gezicht terwijl hij enthousiast knikte.
“Stel je misschien even recht Joelle en toon Luc en Bart eens wat je zoal te bieden hebt.”
Joelle liep donkerrood aan bij het besef dat ze alweer vernederd zou worden. Ze wist precies wat haar baas van haar verwachtte, maar probeerde het nog even uit te stellen.
Onder druk van de strenge blikken van haar baas en Werner stond Joelle uiteindelijk toch op. Ze knoopte langzaam haar bloes open en legde ze voor zich op tafel terwijl de ogen van Luc en Bart bijna uit hun oogkassen vielen. Vervolgens ritste ze haar rok open en liet die op de grond vallen, waarna ze eruit stapte, zodat ze helemaal naakt was.
“Zoals jullie kunnen zien is Joelle misschien nog wel het beste in het bezorgen van een keiharde pik, maar daar helpt ze jullie dan ook met plezier vanaf. Elke namiddag mogen jullie bij haar langs gaan voor een geil pleziertje, of zelfs meerdere, maar laat haar in de voormiddag met rust, zodat ze ook wat werk kan doen. Ik denk dat dit voorlopig alles is dus als er geen vragen zijn, kunnen jullie terug aan het werk gaan.”
Joelle trok haar rok en bloes terug aan en ging terug naar haar bureau maar binnen enkele minuten werd er op de deur geklopt. Luc en Bart kwamen en naar binnen en keken haar een beetje aarzelend aan.
“Kan ik jullie helpen, heren?”
“We komen eens kijken hoe het precies werkt.” Zei Luc aarzelend.
“Ik veronderstel dat je bedoelt dat je me wil neuken?”
“Daar komt het wel op neer ja.”
“Wel, het is vrij simpel. Je komt naar hier, zegt me wat je wil en dan zorg ik ervoor dat je je pleziertje krijgt.”
“Om het even wat, wanneer en hoe vaak?”
“Ongeveer, behalve in de voormiddag, want de baas wil blijkbaar niet dat jullie me dan lastig vallen voor pleziertjes.”
“Ok, dan wil ik graag nog eens je borsten zien en misschien een pijpbeurt krijgen.”
Joelle was het niet echt gewoon dat iemand haar dat zou vragen in plaats van te bevelen en ze vond het best grappig. Ze knoopte haar bloes terug open en legde ze naast zich op haar bureau. Daarna opende ze Luc zijn broek en boog zich voorover om hem te beginnen afzuigen. Zijn pik was al behoorlijk stijf, dus ze nam hem direct in haar mond en begon haar mond op en neer over zijn paal te bewegen met haar lippen strak rond zijn schacht. Ze likte met haar tong rond zijn eikel en rukte zijn pik met één hand af terwijl ze op zijn eikel sabbelde.
Terwijl ze Luc aan het pijpen was, kwam Werner plots binnen. Hij keek even hoe Joelle op Luc zijn pik aan het zuigen was en vroeg toen aan Bart of hij geen zin had om mee te doen. Bart zei dat hij nog wel even geduld had, maar zo zag Werner het niet echt. Hij liep rond het bureau naar Joelle, liet haar opstaan, terwijl ze nog steeds op Luc zijn pik aan het zuigen was en met een korte harde ruk, trok Werner Joelles rok omlaag zodat de rits kapot sprong.
Joelle stond nu naakt voorover gebogen met Luc’s pik in haar mond en haar naakte kont en kut beschikbaar.
“Kies maar een gat uit Bart, ze vindt het in allebei wel leuk. Jullie moeten trouwens niet te voorzichtig zijn want ze is heus niet van porselein gemaakt. Ze vindt het eigenlijk wel geil om lekker hard genomen te worden als je begrijpt wat ik bedoel. Als er iets is wat het vrouwtje thuis niet wil proberen, dan doe je het maar met Joelle want die vindt al die dingen fantastisch. Nietwaar, sletje?”
Joelle antwoordde niet en bleef Luc verder pijpen, maar Werner wou een antwoord horen en gaf haar een harde mep op haar kont die nog steeds behoorlijk pijnlijk was.
“Nietwaar, sletje.”
“Ja, dat klopt,” antwoordde Joelle snel.
“Flinke slet,” zei Werner terwijl hij naar buiten liep.
Bart stak zijn broek omlaag en haalde zijn pik tevoorschijn die ondertussen ook al keihard was. Hij mikte zijn eikel tegen Joelles schaamlippen, die tot Joelles schaamte kletsnat waren geworden tijdens de vernederingen, wreef zijn eikel enkele keren op en neer en duwde hem vervolgens naar binnen. Joelle kreunde eventjes omdat de vrij behoorlijke paal diep in haar neukgrotje werd geboord, maar ging daarna onmiddellijk door met Luc af te zuigen.
Bart paalde haar kutje gedurende enkele minuten tot zijn lul helemaal onder haar sappen zat en trok zich dan terug. Hij mikte zijn glibberige eikel tegen haar kontje en duwde met een korte harde stoot naar binnen, zodat Joelle terug even kreunde. Bart begon Joelle aan een stevig tempo te kontneuken zodat ze het lastiger kreeg om Luc goed te blijven afzuigen, maar doordat die zag hoe zijn collega Joelle hard aan het neuken was, kreeg hij ook wel zin om haar wat ruwer aan te pakken.
Hij greep haar hoofd vast en begon zijn pik in haar mond te neuken. Joelle werd nu langs voor en langs achter hard geneukt en besefte dat ook Luc en Bart haar nu eerder als hun slet dan als hun baas zouden zien. Dat was waarschijnlijk een groot deel van de vernedering die haar baas en Marc in gedachten hadden, want om haar job te doen, terwijl haar directe ondergeschikten haar eigenlijk als hun slet zagen, zou een hele opgave zijn.
“Ik moet wel zeggen dat het fantastisch voelt om je baas in haar lekkere kont te kunnen neuken!” zei Bart opeens terwijl hij haar kont stevig bleef palen.
“Haar geile bek voelt anders ook best lekker rond mijn pik,” antwoordde Luc triomfantelijk.
Joelle vond het best lastig om zo langs voor en achter tegelijk genomen te worden en was dan ook opgelucht toen Luc vroeg of hij in haar mond mocht komen.
“Een geile slet als jezelf vindt het vast niet erg om te slikken?”
Hij had zijn pik nog diep in haar mond, dus Joelle kon niet antwoorden, maar hij verwachtte ook geen antwoord want terwijl hij de vraag stelde, begon hij Joelles mond al vol te spuiten. Joelle slikte alles door en nadat het kletsen van Barts heupen tegen Joelles kont nog enkele minuten door ging, boog hij zich voorover, greep haar beide borsten stevig vast en kneep er hard in terwijl hij zijn lading in haar kont spoot.
Joelle bracht nog een korte pijnlijke kreun uit, maar ze was opgelucht dat Bart zijn pik uit haar kont trok en ze even kon bekomen. De mannen trokken hun broek terug aan en liepen naar de deur.
“Bedankt voor de geile beurt, sletje. We komen zeker terug,” zei Bart met een brede glimlach.
Joelle kleedde zich voor de zoveelste keer die dag terug aan en ging terug aan het werk terwijl het zaad nog langzaam uit haar kontgaatje lekte.

Nadat ik Niels had gepijpt, ging ik naar de dienst lichamelijke opvoeding zoals het briefje had aangegeven, maar ik had geen idee wat me daar te wachten stond. De dienst lichamelijke opvoeding lag helemaal aan de andere kant van de school en was de enige dienst die zich nog in het oude gebouw bevond. Het oude schoolgebouw was een tiental jaar geleden gedeeltelijk afgebrand. Alle andere diensten waren ondertussen verhuisd naar het nieuwe schoolgebouw, maar omdat er voorlopig geen budget was om een nieuwe sporthal te bouwen, bleef de sportdienst samen met de oude sporthal in het oude schoolgebouw.
Bij het binnen gaan in het oude schoolgebouw kwam ik in een lange donkere gang. Vroeger lagen aan beide zijden van de gang twee eetzalen, maar die waren gesloten na de brand. Sindsdien waren beide deuren vergrendeld en was dit voor de rest een donkere gang van zo’n 30m lang met over de hele lengte kapstokken aan de muur en op het uiteinde de deur naar de sportdienst.
Ik klopte op de deur en wachtte op een antwoord. Het duurde even voor er een reactie kwam, maar uiteindelijk ging de klink van de deur oplaag en draaide de deur langzaam open. Ik schrok toen er plots een reusachtige zwarte man voor me stond die me met een strenge blik bekeek. Hij ging opzij zodat ik binnen kon gaan en sloot de deur achter me.
“Jij bent waarschijnlijk Evy?” vroeg hij me streng.
“Ja, dat klopt.”
“Weet je waarom je hier bent?”
“Niet echt.”
“Aangezien je maar een aantal lesuren per week les moet geven, vond je Meester dat we je overige tijd misschien nuttig konden invullen. Ik moet zelf ook niet zoveel uren les geven en op aandringen van je Meester heeft de directeur het programma wat aangepast zodat onze lesuren ongeveer samen vallen. Dat wil zeggen dat je de rest van de tijd beschikbaar bent voor wat extra training.”
“Ok”
“Ik ben Rob, maar aangezien ik in opdracht van je Meester werk, zal je me ook aanspreken met Meester .”
“Ja, Meester.”
“Ok, strip nu en trek vervolgens mijn kleren uit.”
“Ja, Meester.”
Ik trok mijn bloes uit en legde ze op een bank die tegen de muur stond. Vervolgens trok ik mijn BH en rok uit zodat ik helemaal naakt was. De zwarte man droeg een trainingspak zoals gebruikelijk was voor een leraar lichamelijke opvoeding, dus ik trok eerst zijn trainingsvest uit, vervolgens zijn t-shirt en tenslotte nam ik de elastische bovenkant van zijn trainingsbroek en schoof die over zijn kont omlaag tot rond zijn enkels. Hij hief zijn voeten een voor een op, zodat ik zijn schoenen kon uittrekken en ook zijn broek helemaal kon uittrekken. Op dat moment had hij nog enkel zijn slip aan, maar hij gaf me een boze blik om aan te tonen dat die ook uit moest, dus gleed die ook langs zijn benen omlaag zodat hij eruit kon stappen.
Ik zat gehurkt voor hem zodat hij nog indrukwekkender leek nu hij naakt voor me stond. Hij was minstens 1m90 groot en woog waarschijnlijk meer dan 100kg, maar zonder een kilo overgewicht. Hij had een perfecte sixpack, een brede borstkas en imposante armen die waarschijnlijk breder waren dan mijn benen. Maar wat het meest indrukwekkend was, was zijn pik die in slappe toestand waarschijnlijk groter was dan zowat 95% van de palen die ik tot nu toe had gehad, in harde toestand.
Hij greep me bij mijn haren en trok me ruw naar zich toe zodat zijn pik net voor mijn gezicht kwam te hangen.
“Open je bek, slet.”
Ik opende mijn mond en hij nam zijn slappe pik vast en duwde hem in mijn mond. Ik kon me niet herinneren wanneer ik voor het laatst zo’n grote pik in mijn mond had, maar het zag er naar uit dat het de volgende keer niet zo lang zou duren.
“Telkens wanneer je tussen 08.00 en 17.00 minstens anderhalf uur vrij hebt, kom je naar hier om je aan mij aan te bieden. Is dat duidelijk?”
Ik had mijn mond vol pik, dus kon niet antwoorden, maar knikte ‘ja’.
“Ok, zuig me dan maar hard, slet, zodat ik je hoerige lijf eens kan verkennen.”
Ik begon op zijn pik te zuigen en masseerde de schacht van zijn pik met één hand terwijl ik zijn ballen masseerde met mijn andere. Zijn ballen waren zo groot dat ik er maar één tegelijk in mijn hand kon nemen om te masseren, maar ik wisselde ze af om hem optimaal te stimuleren. Langzaam maar zeker groeide hij tot een enorme, donkerbruine paal waarvan ik amper de helft in mijn mond kon nemen en nog genoeg pik over had om hem tegelijk met twee handen af te rukken.
Toen Rob vond dat hij klaar was voor meer, trok hij me bij mijn haren overeind, liftte me met zijn sterke armen op en liet me vervolgens zakken terwijl hij zijn gezwollen eikel tegen mijn kutje mikte. Hij liet me verder zakken zodat zijn dikke paal zich langzaam in me boorde en ik werd gespietst op zijn pik. Naarmate de bruine paal dieper in me naar binnen schoof, voelde ik me steeds meer alsof ik in twee zou worden gesplit.
Mijn kutje stond strak gespannen rond de dikke pik en ik voelde elke ader van zijn stijve paal in mij schuiven. Doordat mijn kutje zo werd gestretcht leek het wel overgevoelig te zijn want ik kreeg al geile rillingen over mijn hele lijf terwijl Rob zijn pik nog maar de eerste keer naar binnen schoof.
Van zodra hij me terug ophief om me langzaam op zijn pik op en neer te beginnen neuken, werd duidelijk dat ik compleet was overgeleverd aan zijn enorme paal. De prikkelingen die zijn grote bruine pik in mijn onderbuik veroorzaakte werden me al snel teveel zodat ik luid kreunend klaar kwam. Voor Rob was dit enkel het teken om me nog harder op en neer op zijn paal te neuken, zodat ik gedwongen werd om nog luider te kreunen.
Net toen ik dicht bij een tweede orgasme kwam, zette Rob me terug met mijn voeten op de grond, duwde me voorover zodat ik met mijn handen op de bank kon steunen en kwam achter me staan. Ik hoopte dat hij me snel naar mijn tweede orgasme zou neuken, maar hij mikte zijn gezwollen eikel tegen mijn sluitspier en begon vooruit te duwen.
Ik panikeerde omdat ik vreesde dat zijn enorme pik niet in mijn kontje zou passen, maar van zodra ik wou protesteren en probeerde op te staan, kreeg ik een harde mep op mijn kont.
“STA STIL, SLET!!”
“Maar, je bent te groot en…”
“HOU JE BEK!” Ik kreeg een harde mep tegen de achterzijde van mijn hoofd zodat ik zou zwijgen.
“Als je denkt dat dit hier een democratie is, dan ben je verkeerd. Ik ga je zo dadelijk in je reet neuken en jij gaat je benen gewillig voor me openen zonder nog een kik te geven! Maar eerst ga ik ervoor zorgen dat je niet snel vergeet wie hier de baas is.”
Hij trok zijn pik even terug en gaf me een harde spanking. Hij bewerkte beide wangen van mijn naakte kont met zijn grote sterke handen tot ze pijnlijk aan het gloeien waren en vroeg me vervolgens of ik intussen wist wie de baas was.
“Ja, Meester.”
“Goed zo slet, spreid je benen dan wat verder en trek je kont uiteen zodat ik je in je reet kan neuken.”
Ik vreesde nog altijd dat zijn pik te groot was om me in mijn kont te neuken zonder voorbereiding, maar gehoorzaamde. Ik spreidde mijn benen iets verder en bracht mijn handen naar mijn kont om mijn kontwangen uiteen te trekken en hem ongehinderde toegang te geven tot mijn kontgaatje.
Hij mikte zijn dikke eikel terug tegen mijn kontje en begon terug vooruit te duwen. Mijn kontgaatje leek gewoon te nauw voor zijn grote pik, maar toen hij mijn heupen stevig vast greep en me langzaam maar zeker harder naar zich toe trok, opende mijn sluitspier zich langzaam tot zijn dikke bruine pik opeens naar binnen gleed.
Terwijl Rob langzaam dieper in mij duwde, voelde ik me nu nog meer dan voordien alsof ik elk moment in twee zou gesplit worden. Hij begon zijn grote pik langzaam in mijn kontje te neuken, maar kreeg initieel maar een kwart van zijn pik naar binnen. Naarmate ik iets meer ontspande en hij steeds harder ging neuken, duwde zijn gigantische paal steeds dieper in mij.
Ik kreunde luid op de dikke paal die me in mijn kont neukte, maar Rob vond dat blijkbaar wel leuk want telkens ik luider begon te kreunen, begon hij me harder te neuken, waardoor ik op mijn beurt terug luider begon te kreunen. Uiteindelijk was hij zijn dikke bruine paal hard in mijn kont aan het rammen zodat hij nu bij elke pikstoot voor ongeveer driekwart in mijn kontje verdween.
Ik bleef hopen dat hij elk moment zou klaarkomen, maar had zijn uithoudingsvermogen grondig onderschat want ik had de hoop al bijna opgegeven toen hij eindelijk zijn pik uit mijn pijnlijke kont trok. Zijn pik had mijn kontje zo uitgerekt dat het nog een hele tijd bleef nagapen, maar ondertussen had Rob me al laten omdraaien terug gehurkt voor hem laten zitten.
Hij duwde zijn pik terug in mijn mond, zodat ik de gemengde sappen van mijn kutje en mijn kont proefde, maar het was duidelijk dat hij nu weldra zou komen, dus zoog ik terug vol overgave op zijn grote pik. Toen hij op het punt stond klaar te komen, brulde hij luid en spoot vervolgens een grote lading zaad in mijn mond. Wanneer hij klaar was, zat mijn hele mond vol slijmerig zaad en kreeg ik het bevel alles door te slikken.
Nadien moest ik op handen en knieën gaan zitten en hem volgen. Hij opende de deur die naar de sporthal leidde en liep naar één van de turnrekken die aan de muur hingen. Ik moest met mijn rug tegen het rek gaan staan met mijn armen gespreid, waarna hij een touw nam en mijn armen op verschillende plaatsen tegen het rek begon te binden. Ik kreeg een rubberen stokje tussen mijn tanden geduwd dat vervolgens met een lederen riempje rond mijn hoofd werd bevestigd. Vervolgens moest ik ook mijn benen van de grond heffen, zodat ik aan de touwen rond mijn armen zou hangen. Mijn benen moest ik in volledige split brengen, zodat hij die ook aan de horizontale balken van het rek kon vastknopen.
Mijn volledige gewicht hing nu aan de touwen rond mijn benen en armen. Ik kon nog amper bewegen en Rob bevestigde eerst nog klemmen met gewichtjes op mijn tepels en bond vervolgens een magic wand vibrator zodanig tegen het rek, dat de kop precies tussen mijn schaamlippen en tegen mijn klitje zat. Hij nam enkele stappen terug en bekeek even zijn ‘kunstwerk’.
“Ik moet nu les gaan geven, dus hang maar een beetje rond tot ik terug ben.” Er verscheen een glimlachje op zijn gezicht als gevolg van zijn eigen flauwe mop.
Ik kon niet geloven dat hij me zo zou achter laten terwijl hij zelf les moest gaan geven, maar ik was compleet hulpeloos. Ik kon niets zeggen door de knevel en kon niet meer dan een paar millimeter bewegen als gevolg van de touwen. Verschillende scenario’s schoten door mijn hoofd waarbij ik zou ontdekt worden door een andere leraar of een leerling, maar opeens zette Rob de vibrator aan en die trilde zo hard dat ik weldra nog amper helder kon denken.
Doordat hij me zo hard had geneukt en net voor het tweede orgasme had gestopt, duurde het nu maar heel even voor ik weer helemaal opgehitst was. De krachtige vibrator maakte me compleet gek en binnen enkele minuten kwam ik hevig klaar waardoor alle spieren in mijn lichaam samen trokken maar ik bewoog nog steeds amper, waardoor ik pijnlijk gewaar werd hoe hulpeloos ik was. Ontmoedigd moest ik vaststellen dat er nog verschillende orgasmes zouden volgen voor Rob terug was.

100% (0/0)
 
Categories: BDSMFetishTaboo
Posted by strenge-papa
8 months ago    Views: 734
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments