zou het zo moeten zijn 16


De eerste twee lesuren had ik tijd om een tactiek te bedenken om de resultaten van mijn probleemleerlingen te verbeteren. Om een effectieve tactiek te vinden, bekeek ik eerst de resultaten die de leerlingen tot nu toe hadden gehaald en kwam tot de conclusie dat er slechts één leerling was die duidelijk problemen hadden. Al de anderen zouden waarschijnlijk wel slagen, dus ik besloot om me op die ene leerling te focussen.
Ik probeerde een andere optie te bedenken, maar naarmate de tijd verstreek, kwam ik steeds vaker tot dezelfde conclusie als de directeur. Ik zou vermoedelijk mijn lichaam moeten gebruiken om de leerling extra te motiveren. Ik had ondertussen wel vaak genoeg seks gehad met vreemden, maar ik wou principieel vermijden om seks te hebben met mijn leerlingen omdat dat de vorige keer bijna uit de hand liep. Ik besloot dus om het zo beperkt mogelijk te houden en hem hopelijk te overtuigen met een lap dance of striptease.
Toen het eindelijk tien uur was maakte ik kennis met mijn klas. Ik had 14 leerlingen waarvan dus één echt probleemgeval en kon nu eindelijk een gezicht bij de naam kleven. Het ‘probleemgeval’ heette Andy en was vrij groot en zwaar gebouwd voor een jongen van zijn leeftijd. Ik had nog geen les voorbereid, dus ik besloot om de leerlingen één voor één bij me naar binnen te roepen om even kennis te maken.
Ik begon met de beste leerlingen om te eindigen met Andy die het onderwerp van mijn ‘project’ zou worden. Er was een kleine ruimte achteraan in het leslokaal dat vooral bedoeld was als stockageruimte, maar er stond ook een bureau met een computer zodat ik daar vaak zat te werken tussen de lesuren. Voor de gesprekken riep ik de leerlingen in die ruimte naar binnen zodat ik hun digitale dossier erbij kon nemen. Bij de eerste leerlingen verliep alles vlot, maar toen Andy als laatste binnen kwam, werd onmiddellijk duidelijk dat hij niet echt zin had in een peptalk.
Hij ging neerzitten, kruiste zijn armen en begon ostentatief op zijn horloge te kijken om aan te tonen dat ik beter kon opschieten. Ik probeerde rustig te blijven en vroeg hem of hij besefte dat zijn resultaten zorgwekkend waren. Hij ademde diep in en zuchtte luid om aan te geven dat hij geënerveerd was. Het was duidelijk dat hij niet echt open stond voor een constructief gesprek, maar ik kon ook niet teveel tijd verspillen dus ik vroeg hem wat ik zou moeten doen opdat hij akkoord zou gaan om wat meer inzet te tonen op vlak van zijn schoolwerk.
Hij zuchtte opnieuw luid en leek even na te denken, maar na enkele seconden schudde hij met zijn hoofd ‘nee’.
“Je hebt niks te bieden wat ik wil.”
“Ben je dat zeker?” vroeg ik hem terwijl ik langzaam het bovenste knoopje van mijn bloes opende.
Onmiddellijk had ik zijn aandacht;
“Misschien heb je toch iets te bieden wat ik wil, maar zo snel ben ik nu ook weer niet tevreden.”
Ik moest even glimlachen omdat hij zo snel inspeelde op de situatie en knoopte nog twee knopen van mijn bloes open. Met de drie bovenste knopen van mijn bloes open, had hij al een behoorlijke inkijk in mijn boezem en zijn interesse was duidelijk gewekt.
“Wil je nu wel met me praten?” vroeg ik hem.
“Waarom is het zo belangrijk voor je dat mijn resultaten verbeteren?”
“Ik heb een tijdelijk contract en moet de directeur nog overtuigen om het te verlengen. De lerarenraad is ervan overtuigd dat je niet zal slagen, dus als ik ervoor kan zorgen dat je wel slaagt, hebben we er allebei iets aan.”
“Maar ik moet wel al het werk doen?”
“Daarom dat ik ook bereid ben om je te belonen voor je werk.”
“Welk soort beloning bedoel je nu precies?”
“Als je de rest van het schooljaar respect toont voor mij en de andere leraars en als je op het einde van het schooljaar slaagt, dan krijg je van mij een striptease.”
“Een striptease…ik denk niet dat we echt op dezelfde lijn zitten.”
“Hoezo? Wat zou je dan wel willen?”
“Ik wil nu een striptease om te zien dat je het meent en daarna wil ik voor elke geslaagde test een extra beloning. Gaande van een pijpbeurt tot een neukbeurt. Wanneer ik slaag op het einde van het jaar, ben je een hele dag en nacht van mij om alles te doen wat ik wil.”
“Nu word je toch een beetje hebberig. Als je akkoord gaat dan open ik zo dadelijk de rest van mijn knopen als voorsmaakje. Momenteel haal je een gemiddelde score van 55%, dus ik ben bereid om je een beloning te geven voor elke test waarbij je 75% of meer haalt.”
“70% en ik wil je tieten voelen en dan hebben we een deal.”
Het zag ernaar uit dat ik een pak verder zou moeten gaan dan ik gepland had, maar ik had niet echt een keuze. Ik begon langzaam mijn bloes verder open te knopen tot ze helemaal open was. Ik hield ze open voor hem en gaf hem een goed zicht op mijn borsten die enkel ondersteund werden door mijn kwart cup BH.
“Ga je gang…”
Hij stak zijn hand uit en legde ze voorzichtig op mijn linker borst. Hij was zo voorzichtig dat het wel leek alsof hij nooit eerder een naakte vrouw had aangeraakt. Dit stond in schril contrast met de grote mond die hij opzette voor ik mijn bloes had geopend. Hij streelde zijn vingertoppen langzaam over mijn borst en deed dit zo zacht dat het een beetje kietelde.
“Een beetje harder, want dit kietelt.”
Hij kneep zijn vingers nu iets steviger in het zachte vlees van mijn borst en begon ze zacht te masseren. Initieel voelde het best vreemd om me zo te laten betasten door een onervaren jongen, maar na een tijdje begon hij met zijn andere hand ook mijn tweede borst te masseren en naarmate hij zich iets meer leek te ontspannen, begon het steeds beter te voelen. Na enkele minuten begon ik zelfs opgewonden te geraken, maar Andy mocht niet te lang binnen blijven of de andere leerlingen zouden achterdochtig worden.
Ik zei dat hij voorlopig genoeg had gehad en knoopte mijn bloes terug dicht. Om achterdocht te vermijden leek het me ook beter dat Andy officieel bijles zou vragen zodat hij één avond in de week kon nablijven voor eventuele ‘beloningen’. Hij was niet echt enthousiast om elke week een avond na te blijven, maar besefte ook dat we dat niet zomaar tijdens de lunchpauze konden doen, dus ging uiteindelijk akkoord.
We kwamen overeen dat het makkelijkste was om de ‘bijlessen’ op woensdagnamiddag te plannen, aangezien dat de meest voor de hand liggende keuze was voor bijles en we dan ook alle tijd hadden voor eventuele ‘activiteiten’.
Toen alle afspraken waren gemaakt, stond Andy op en verliet het lokaaltje. Net voor hij aan de deur kwam draaide hij zich nog even om en zei dat hij al uitkeek naar onze ‘bijles’ van woensdag omdat hij de op dinsdag nog een test had die niet echt moeilijk beloofde te worden.
Terwijl ik alleen achter bleef in het lokaaltje was ik een beetje verward. Enerzijds had ik me misschien iets te makkelijk laten overhalen om deel te nemen aan zijn seksuele avontuurtjes, maar anderzijds zou het, zelfs indien ik hem wekelijks een ‘beloning’ moest geven, vrij eenvoudig zijn in vergelijking met vroeger. Destijds werd ik misbruikt door zowat heel mijn klas en nu zou ik slechts met één leerling dergelijke dingen moeten doen dus het zag ernaar uit dat het allemaal wel zou meevallen.

Joelle bracht de hele voormiddag door met druk te werken want blijkbaar had Werner, die zichzelf zo fantastisch vond, een behoorlijke achterstand opgebouwd in het administratief werk. Tegen de middag was ze behoorlijk op kruissnelheid toen plots de deur van haar bureau open zwaaide. Werner stapte naar binnen en gooide de deur achter zich dicht.
“Je hebt het misschien nog niet gehoord maar dit is je bureau niet meer, dus in het vervolg klop je voor je binnen komt!”
Werner antwoordde niet en liep met een brede grijns op zich gezicht rond haar bureau. Toen hij naast haar stond nam hij haar hand en trok haar overeind. Er gingen een heleboel dingen door Joelles hoofd die hij vermoedelijk met haar zou doen, maar toen hij haar stevig vast greep en een zwoele kus op de mond gaf, realiseerde ze zich dat ze dit niet had zien aankomen.
Ze wou hem helemaal niet kussen, maar wist dat ze zou gestraft worden indien ze niet al zijn seksuele wensen zou vervullen, en dit viel waarschijnlijk onder die categorie, dus kuste ze hem terug. Hij begon haar gulzig te tongen en ze deed haar best om mee te gaan in de wilde tongkus.
Minutenlang ging hij door en toen hij uiteindelijk stopte was Joelle compleet verward. Toen ze eerder samenwerkten kon Werner haar niet uitstaan en nu begon hij haar plots te kussen alsof hij verliefd was op haar. De verwarring was duidelijk op haar gezicht af te lezen.
“Ik heb je gemist, slet! Ik wou zo graag je job dat ik enkel focuste op de nadelen van je aanwezigheid, maar het was pas toen ik je job effectief kreeg en je er niet meer was dat ik besefte dat je ook voordelen had. Het is ontzettend motiverend om naar het werk te vertrekken en te weten dat er een slet rond loopt bij wie ik op elk moment van de dag kan binnenspringen om haar een geile beurt te geven. Na een tijdje bleek ook dat ik je job helemaal niet wil doen want al die administratie is niet mijn ding en zoveel meer verdient het nu ook weer niet. Dus ik hoop dat we vanaf nu iets constructiever kunnen samenwerken.”
Joelle wist niet wat ze moest zeggen, maar op zich leek het wel alsof Werner zich enigszins verontschuldigde voor zijn gedrag, wat toch een beetje geruststellend was, want de spanning tussen Werner en Joelle was één van de meest enerverende dingen aan haar job.
“Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we geen geile seks meer zullen hebben want je bent zo’n lekker geil wijf en volgens mij geniet je er zelfs van om lekker gebruikt te worden.”
Hij was duidelijk nog steeds de oude geile zak van weleer, maar het zag ernaar uit dat hij misschien iets vriendelijker zou zijn tegen haar tijdens het werk, dus besloot Joelle maar om niet in discussie te gaan met hem.
“Het feit dat je het niet ontkent zegt voor mij voldoende, sletje. Laat me nu maar eens zien hoezeer je me gemist heb en zuig eens lekker op mijn pik.”
Joelle hoopte dat, als ze meewerkte, hij haar wat minder hard zou aanpakken, dus ze zakte door haar knieën en opende zijn broek. Zijn paal was al behoorlijk stijf en toen ik zijn eikel in mijn mond nam en erop begon te zuigen terwijl ik de schacht van zijn pik begon te masseren, was hij binnen enkele seconden keihard.
Joelle sloot haar lippen strak rond zijn stijve paal en deed haar best om hem lekker af te zuigen, maar al snel werd hij te geil voor een gewone pijpbeurt. Hij greep haar hoofd met beide handen vast en begon haar mond te neuken. Al snel begon Joelle naar adem te happen, maar Werner dreef het tempo alleen nog maar op, dus kon ze niks anders doen dan proberen ademen tussen de snelle pikstoten door. Lange slierten speeksel dropen van haar kin omlaag en ze voelde dat er onbewust enkele tranen over haar wangen liepen als gevolg van de ruwe neukbeurt in haar mond.
Ze was opgelucht toen hij eindelijk zijn pik uit haar mond trok en haar liet opstaan maar onmiddellijk moest ze voorover op haar bureau gaan liggen. Werner trok haar rok omhoog en moest plots lachen toen hij de donkerrode lijnen op haar kont zag.
“Blijkbaar ben je al even verwend door de baas.”
Zonder enige waarschuwing gaf Werner Joelle een harde mep met zijn vlakke hand op haar geteisterde kont. Joelle veerde recht en gilde het uit, maar Werner duwde haar onmiddellijk terug voorover.
“Als je ervoor wil zorgen dat iedereen op de verdieping komt kijken hoe ik je in je kont pak, mag je gerust kreunen en krijsen, maar je moet wel bleven liggen, slet.”
Werner mikte zijn gezwollen eikel tegen Joelle sluitspier en doordat zijn lul helemaal onder haar speeksel zat, gleed hij vrij vlot naar binnen. Joelle beet op haar lip want zij had niet echt zin in toeschouwers maar toen Werner zijn pik in haar kont begon te neuken, kreeg ze het al snel moeilijk om stil te blijven.
“Dit is wat ik het leukste vind aan jou! Je hebt een grote mond en toont me soms te weinig respect, maar van zodra ik mijn stijve paal in je nauwe kontje duw, lijk ik alles te vergeten. Het voelt zo fantastisch om je kont te neuken dat ik er wel verslaafd zou kunnen aan raken.”
Het duurde even voor Werner zijn hele pik in Joelles kont kon neuken, maar van zodra hij hem helemaal naar binnen kreeg, begonnen zijn heupen tegen Joelles pijnlijke kont te beuken. Dit voelde zo pijnlijk dat Joelle na enkele minuten iets te hard op haar lip beet. Ze proefde een klein beetje bloed van haar gebarsten lip, maar bleef op haar lip bijten terwijl ze steeds harder in haar kont gepakt werd.
Met steeds luider geklets ramde Werner zijn heupen tegen Joelles kont tot hij eindelijk begon te verkrampen en haar heupen stevig vast greep alvorens zijn zaad met enkele laatste stoten in haar kont te lozen. Hij trok zijn pik terug en greep Joelle vast bij haar haren om haar vervolgens naar zich toe te trekken en terug op haar knieën te duwen. Hij duwde zijn besmeurde pik tegen Joelles lippen en ze begreep dat ze hem moest proper likken.
Joelle was nooit gewend geraakt aan de vieze smaak van een pik die zojuist in haar kont had gezeten, maar het hoorde allemaal bij de vernedering. Ze likte hem proper en daarna stak Werner zijn lul terug in zijn broek.
“Bedankt sletje, dit was terug zalig dus ik kijk al uit naar de volgende keer.”
Joelles gedachten zaten vooral bij haar pijnlijke kont en de vieze smaak in haar mond, maar ze was toch aangenaam verrast dat hij haar bedankte, al had hij haar net daarvoor keihard misbruikt. Joelle ging naar het toilet en zag dat haar mascara helemaal was uitgelopen door haar tranen, dus ze had wat werk om zich op te frissen maar ging daarna terug naar haar bureau en werkte verder om de achterstallige administratie weg te werken.

Nadat ik het gesprek had gehad met Andy ging ik naar de lerarenkamer om mijn postvakje te controleren. Ik kon me moeilijk voorstellen dat ik me enkel met Andy zou moeten bezig houden, want dan zou het bij één ‘bijles’ per week blijven. Dan zou ik het wel heel rustig hebben op het werk, maar als snel bleek dat dat inderdaad niet de bedoeling was.
In mijn postvakje zat een klein briefje van de directeur dat zei dat ik om 12.15 bezoek zou krijgen in mijn leslokaal van een andere leerling met motivatieproblemen. Het was uiteraard mijn taak om ook hem te helpen met zijn motivatie en van zodra ik klaar was met de leerling moest ik naar de bureau lichamelijke opvoeding gaan en daar zou iemand op me wachten.
“Nog een leerling met motivatieproblemen? Als elke leerling met motivatieproblemen bij me langs gaat komen, zal ik veel werk hebben! En wat moet ik in godsnaam op de dienst lichamelijke opvoeding gaan zoeken…” Ik begreep er allemaal niet zoveel meer van, maar het was duidelijk dat het minder relax zou worden dan ik had gehoopt.
Ik keek op mijn horloge om te zien hoeveel tijd ik nog had; “12.13! Kut…” Ik haastte me terug naar mijn leslokaal en was een minuutje te laat, maar er was nog niemand te zien. Ik opende de deur en ging naar binnen maar ik zat nog niet neer toen er op de deur werd geklopt.
“Binnen.”
De deur opende langzaam en opeens kwam een bekend gezicht tevoorschijn. Niels, een leerling uit mijn klas van het vorig jaar kwam naar binnen. Ik was ervanuit gegaan dat de zesdejaars van het vorige jaar de school nu verlaten hadden, maar had er geen rekening mee gehouden dat enkele van hen misschien niet zouden slagen en moesten dubbelen.
Ik besefte plots dat deze jongen me in heel wat vernederende situaties had gezien op school en ook in Parijs, en ik voelde dat ik rood begon aan te lopen. Er verscheen een mysterieuze glimlach op zijn gezicht wat me een beetje verontruste.
“Ik ben blij dat je je mij nog herinnert, mevrouw. De directeur wou me al langer bijles laten volgen, maar ik was niet geïnteresseerd tot hij zei dat mijn vroegere lerares terug was gekomen en die enkele ‘alternatieve’ technieken had om haar leerlingen te motiveren. Ik hield wel van je ‘alternatieve’ technieken en wil die gerust nog eens uitproberen.”
Het was duidelijk dat hij wist dat hij in een sterke positie zat, maar ik moest proberen de controle over de situatie te krijgen.
“Wat zou je precies willen om je motivatie wat op te krikken?”
“Ik was lange tijd gefascineerd door wat je deed. Ik begreep niet goed waarom je de dingen deed die je deed omdat het duidelijk was dat je niet altijd alles uit vrije wil deed. Pas toen je al ontslag had genomen dacht ik terug aan het feit dat je steeds je GSM dichtbij had en vaak een berichtje kreeg, kort voor je iets deed. Initieel dacht ik dat je door iemand werd gechanteerd om die dingen te doen, maar op een bepaald moment kwam ik op een website terecht met erotische verhalen en las daar een verhaal over een vrouw die werd gedomineerd door een man en zij kreeg opdrachten via mail en GSM. Naarmate ik er meer over begon op te zoeken, ben ik steeds meer gaan geloven dat jij ook in zo’n situatie zit.”
“Wat als dat zo was? Wat verandert dat voor jou?”
“Voor mij maakt dat een wereld van verschil. Als je dit uit vrije wil doet, dan is het de bedoeling dat we nu onderhandelen, maar als je gechanteerd of bevolen wordt om dit te doen, dan heb je geen keuze en ook geen vrijheid om te onderhandelen. Dan kan je niks anders dan zorgen dat je slaagt in je taak en dan moet je ook doen wat ik wil, anders vertrek ik en faal je je opdracht. Dus hoe zit het precies?”
“Dat gaat je niks aan en doet ook niks ter zake.”
“Ok, als je er zo over denkt ben ik niet geïnteresseerd in je ‘hulp’.” Hij draaide zich om en liep naar deur.
Ik kon niet geloven in wat voor een vervelende situatie ik zat. Als ik toegaf dat ik iemands seksslaaf was en de opdracht had gekregen om hem koste wat het kost te motiveren om betere punten te halen, dan had hij weliswaar een blanco cheque om alles met me te doen wat hij maar wou. Ik kon ook amper geloven dat hij dit helemaal alleen had uitgedokterd, maar dat deed ook niks ter zake. Zelfs als Marc hem zou getipt hebben over de situatie, veranderde dit niks aan mijn positie.
“Wacht…Niels, wacht even.” Niels bleef vlak voor de deur staan en draaide zich om.
“Ga je me vertellen hoe het precies ineen zit? Zo niet vertrek ik.”
“Ok, ik zal het je uitleggen, maar ga eerst zitten…alsjeblieft.”
Niels kwam terug dichterbij en ging recht over me zitten.
“Je hebt gelijk. Ik heb een Meester die me op geregelde tijdstippen opdrachten geeft die ik moet uitvoeren. Indien ik faal, dan krijg ik een straf, maar dat wil ook zeggen dat ik niet koste wat het kost de opdracht moet uitvoeren. Misschien kies ik er wel voor om de straf te ontvangen, dus denk niet dat je een volledige vrijgeleide hebt.”
“Ok, klinkt logisch. Wat is dan precies je opdracht voor mij?”
“Eigenlijk is die weinig specifiek…ik moet ervoor zorgen dat je meer gemotiveerd raakt voor je schoolwerk en slaagt op het einde van het jaar. Wat ik daarvoor moet doen is niet gespecifieerd, dus dat mag ik zelf uitmaken.”
“En wat is je straf als je faalt?”
“Dat weet ik niet.”
“Maar die zal behoorlijk zwaar zijn?”
“Waarschijnlijk wel.”
“Dus eigenlijk heb ik behoorlijk wat vrijheid om dingen van je te eisen voor je zal weigeren?”
Dit was een behoorlijk vervelende vraag, maar ik kon niet echt antwoorden zonder de situatie erger te maken.
“Ik ga ervanuit dat je gebrek aan antwoord eigenlijk ‘ja’ betekent. Dus als ik je nu zeg dat je volledig moet strippen, dan zou je dat ook doen?”
“Voor we iets doen moeten we nog enkele afspraken maken en daarvoor ga ik liever naar het lokaal achteraan.”
“Ok”
Ik ging naar het kleine lokaal achterin de klas en Niels volgde me. Toen we binnen waren, sloot ik de deur en we gingen allebei zitten.
“Ik ga me niet zomaar laten gebruiken, Niels, dus voor ik ook maar iets voor je doe, moet jij akkoord gaan om bepaalde dingen voor mij te doen.”
“Ok”
“Zoals je wel weet mag je tegen niemand hierover spreken. Verder is het de bedoeling dat je houding en je punten verbeteren, dus verwacht ik ten eerste dat je me met respect behandelt en een correcte houding toont op school. Ten tweede moet je op elke test vanaf vandaag minstens 65% halen, anders heb je geen recht op enige ‘beloning’ tot de volgende test waar je wel 65% op haalt. En als je totaal gemiddelde van je testen onder de 65% zakt, dan krijg je ook geen ‘beloning’ meer tot je gemiddelde boven de 65% zit.”
“Maak daar overal 60% van, plus zo dadelijk een pijpbeurt en je hebt een deal.” Dit was helemaal niet hoe ik dit gepland had, maar ik stond met de rug tegen de muur en Niels wist het.
“Ok dan.”
Een verscheen een geile blik op Niels’ gezicht terwijl hij opstond en zijn broek opende. Hij kwam net voor me staan en duwde zijn broek en zijn slip omlaag zodat zijn pik tevoorschijn kwam. Ik nam zijn pik vast en boog me voorover en nam hem in mijn mond. Ik sloot mijn lippen stevig rond zijn paal en masseerde zijn eikel met mijn tong. Hij begon door mijn haren te strelen terwijl ik zijn ballen masseerde met mijn hand en de volledige lengte van zijn pik in mijn mond begon te pijpen. Zijn pik was niet echt lang, dus ik kon hem bijna helemaal in mijn mond nemen zonder dat hij in mijn keel moest duwen.
Na enkele minuten hard op zijn paal te zuigen voelde ik dat hij weldra zou komen, dus ik dreef het tempo nog een beetje op en zonder enige aankondiging spoot hij zijn zaad diep in mijn mond. Ik slikte alles door en veegde mijn mond proper waarna ik zei dat dit genoeg was voor vandaag. Niels bedankte me voor de lekkere pijpbeurt en verliet het lokaal.

100% (3/0)
 
Categories: AnalBDSMGroup Sex
Posted by strenge-papa
10 months ago    Views: 700
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments