zou zo moeten zijn


Toen ik ’s morgens wakker werd en me realiseerde dat ik later die ochtend terug naar mijn oude werk moest begon ik behoorlijk nerveus te worden. Ik stond op en begon me aan te kleden voor het werk. Normaal droeg ik een tweedelig pak met rok, bloes en vest om les te gaan geven, maar toen ik begon met mijn lingerie besefte ik dat dit niet echt een ‘normale’ dag zou worden.
We mochten geen slipjes dragen tenzij we daartoe uitdrukkelijk toestemming hadden, wat niet het geval was. Ik mocht ook geen gewone BH aantrekken, dus trok een kwart cup BH aan, wat een vreemd gevoel was vergeleken met een normale BH. Verder trok ik een paar hoge hakken van 12cm, een donkerblauwe rok, witte bloes en bijpassende donkerblauwe vest aan.
Nadat ik me had opgefrist ging ik naar beneden om te ontbijten maar werd onderaan de trap verrast door Thor. Ik was helemaal vergeten dat Thor beneden op me wachtte, maar hij was ons duidelijk niet vergeten want zijn dikke rode pik was al behoorlijk stijf en hing half uit de schede. Ik negeerde de hond initieel en liep naar de koelkast om mijn ontbijt te nemen maar al snel begon hij tegen me op te springen en zat er niks anders op dan mezelf terug aan hem over te geven.
Ik deed mijn vest uit, trok mijn rok een beetje omhoog zodat hij bij mijn naakte kutje zou kunnen en ging op handen en knieën zitten. Voor Thor was dit meer dan voldoende als uitnodiging en binnen enkele seconden besprong hij me. Ik ben nooit echt een ochtendmens geweest, maar om me ’s morgensvroeg door een hond te laten nemen was al helemaal een opgave. Het was moeilijk te geloven dat ik dit gedurende een hele periode bijna dagelijks had gedaan.
Thor greep zijn krachtige voorpoten stevig rond mijn bovenlichaam en stootte zijn harde paal tegen mijn kont, op zoek naar mijn neukgaatje. Het duurde wat langer dan de vorige avond voordat hij mijn gaatje vond, maar toen hij het eenmaal had gevonden, was er geen houden meer aan. Ik voelde nog maar net hoe het puntje van zijn warme pik tussen mijn schaamlippen wreef toen hij waarschijnlijk ook door had dat hij zijn doelwit had gevonden. Opeens stootte hij zijn heupen een pak harder naar voor, zodat zijn dikke pik zich diep in mij boorde.
Doordat zijn dikke knots zo hard in mij gebeukt werd, voelde het even alsof ik in twee werd gesplit waardoor ik een luide, pijnlijke kreun uitbracht. Thor leek het alleen nog maar leuker te vinden nu zijn teef onder hem zat te kreunen want hij begon me aan een razend tempo te palen.
Mijn kutje stond strak gespannen rond zijn dikke paal waardoor ik elk detail van zijn lul in me naar binnen voelde schuiven. Er liepen opvallend dikke, blauwe aders over de schacht van zijn pik en bij elke pikstoot stimuleerden die de binnenzijde van mijn gleufje, zodat ik helemaal gek werd.
In het afgelopen jaar had ik wel vaker teruggedacht aan Thor en ik had nooit goed begrepen waarom hij me zo vaak had laten klaarkomen. Ik wist nog steeds niet of het kwam doordat hij zo hard en snel neukte, of omdat hij zo’n dikke geaderde pik had, maar het zag ernaar uit dat hij er weer in zou slagen. Hij leek wel alsof hij nog maar net was begonnen met me te neuken toen ik al een orgasme voelde opbouwen in mijn onderbuik. Ik probeerde het orgasme nog uit te stellen, maar het leek wel alsof ik gehypnotiseerd werd door het soppende geluid van zijn pik die ritmisch in mijn kutje gebeukt werd en even later zat ik luid kreunend klaar te komen met de hondenpik nog steeds in me.
Thor leek precies te weten wanneer hij zijn kans moest gaan want net op het moment dat ik zat klaar te komen, stootte hij de bal aan de basis van zijn pik enkele keren hard tegen mijn schaamlippen en die openden zich voor hem. Van zodra de bal in mijn kutje zat begon hij razendsnel op te zwellen en kwam hij klemvast te zitten, waarna Thor stopte met pompen. Hij bleef nu rustig op mijn rug zitten met zijn pik stevig in me verankerd en langzaam begon hij me op te vullen met zijn hete zaad.
In mijn hele onderbuik leek ik de gloed van het hete hondenzaad te voelen maar ik was compleet overgeleverd aan hem en kon niks anders dan wachten. Terwijl Thor nog met zijn pik in me verankerd zat kwam Joelle naar beneden en vroeg met een klein glimlachje of ik dit ook zo had gemist.
“Net zo hard als dat jij Werner hebt gemist…” antwoordde ik machteloos.
Na enkele minuten was Thors pik gelukkig voldoende gekrompen om hem uit mijn gleufje te trekken. Met een luide plop sprong hij vrij uit mijn sappige neukgrotje waarna een golf hondenzaad langs mijn benen omlaag liep. Ik veegde het hondenzaad grotendeels weg met een doek en Joelle hielp me even met het hondenhaar van mijn rug te verwijderen. Ik at nog snel een boterham en dronk wat fruitsap en moest dan snel vertrekken om nog op tijd op het werk te zijn. Joelle was zo nerveus die ochtend dat ze amper iets zei, maar ik keek nog even diep in haar felblauwe ogen en gaf haar een bemoedigende kus, waarna ze toch even lichtjes kon glimlachen.
Ik kwam was vergeten hoe vervelend het verkeer in het centrum van de stad kon zijn en was maar net op tijd op het werk. Van zodra ik aankwam liep ik recht naar de bureau van de directeur en klopte op de deur. Er volgde een vervelende stilte maar na ongeveer een minuut hoorde ik; “binnen”.
Ik ging naar binnen en sloot de deur achter me. De nieuwe directeur stond op en schudde me de hand om me te verwelkomen. Hij was me compleet onbekend, maar hij zag er wel uit als een typische schooldirecteur. Ongeveer 50-55 jaar oud, een paar centimeter kleiner dan mij, vrij zwaar gebouwd met een behoorlijke bierbuik, grijs kostuum en vrijwel volledig kaal. Hij ging terug neerzitten en leek me even rustig te bekijken voor hij me ook liet neerzitten.
Op het eerste zicht leek hij me een vrij vriendelijke man, maar toch voelde ik me niet helemaal op mijn gemak. Zijn vriendelijke glimlach zorgde ervoor dat ik wat achterdochtig werd. Hij stelde me enkele banale vragen en vertelde me dat hij normaal geen nieuwe lerares zou aannemen op enkele maanden voor het einde van het schooljaar, maar Marc was een goede vriend en had hem overtuigd om het toch te doen.
Ik reageerde niet echt omdat ik eerst wou afwachten waar dit heen ging, dus hij ging rustig verder.
“Marc verzekerde me dat jij bepaalde kwaliteiten hebt, die geen enkele van mijn huidige leraars of leraressen hebben.”
Ik deed alsof ik niet wist waarover hij het had maar hij wist duidelijk beter…
Hij stond op en stapte langzaam rond zijn bureaumeubel en kwam naast me staan. Door de stresserende situatie waren mijn tepels verrassend stijf geworden en doordat de kwart cup BH mijn tepels niet bedekte, staken ze fier vooruit door de stof van mijn bloes. Mijn vest bedekte ze grotendeels, maar nu de directeur vlak naast me stond kon hij duidelijk in mijn vest kijken en zag hij ongetwijfeld mijn stijve tepels vooruit steken.
De directeur stond terug even stilzwijgend naast mij en ik wist niet goed hoe ik moest reageren. Ik keek eventjes gewoon voor me uit maar doordat hij gewoon zwijgend naast me bleef staan werd ik alleen maar nerveuzer. Uiteindelijk keek ik omhoog naar hem en toen we oogcontact maakten leek hij in mijn ogen te zien hoe nerveus ik was.
Hij legde zijn hand op mijn schouder alsof hij me wou geruststellen en doorbrak de stilte; “Marc had gelijk toen hij zei dat je een lekker wijfje bent. Het klopt toch dat je hier zelf om gevraagd hebt?”
Ik had geen zin om uit te leggen dat we gevraagd hadden om terug sletterig gebruikt te worden, maar niet om naar mijn oude werk terug te keren, dus ik knikte even en zei; “ja, dat klopt.”
Voor hem was het nu duidelijk dat hij zijn gang kon gaan, want bijna onmiddellijk gleed hij zijn hand in mijn vest en begon zachtjes mijn stijve tepels te strelen door de stof van mijn bloes. Mijn tepels waren al behoorlijk gevoelig en doordat hij ze zo zachtjes streelde, voelde ik al snel dat mijn neukgleufje begon te lekken en de binnenzijden van mijn dijen tegen elkaar begonnen te kleven.
De directeur ging nu achter me staan en gleed mijn vest van mijn schouders en legde ze op de lege stoel naast me. Ik keek even omlaag om te zien welk zicht hij nu op mijn lichaam had maar toen ik zag dat mijn stijve tepels als antennes vooruit staken, voelde ik me behoorlijk vernederd.
De directeur legde zijn handen op mijn schouders maar boog zich langzaam voorover en gleed zijn handen naar mijn borsten. Heel langzaam en zacht begon hij mijn borsten te masseren door mijn bloes. Na enkele minuten bracht hij zijn handen naar de knopen van mijn bloes en begon ze helemaal open te knopen om ze vervolgens ook uit te trekken en op de stoel te leggen. Daarna legde hij zijn handen terug op mijn borsten en begon ze verder te masseren.
Ik had wel vaker meegemaakt dat iemand in mijn borsten kneep of aan mijn tepels trok, maar het was zelden gebeurd dat iemand ze echt zacht masseerde. Het was verrassend dat iemand de kans had om me te misbruiken zoals hij dat wou en ervoor koos om me heel zacht te strelen. Ik genoot er over het algemeen wel van om ruw behandeld te worden, maar het leek wel alsof ik nu nog geiler werd doordat de directeur zo langzaam en zacht tewerk ging.
Toen ik even verschoof op de stoel, voelde ik dat ik ondertussen al een vochtige plek had op mijn rok, waardoor ik nog nerveuzer werd, want ik moest later vermoedelijk nog voor de klas gaan staan. De directeur maakte zich echter geen zorgen want hij ging rustig door met mijn borsten te strelen. Af en toe nam hij eens één van mijn tepels tussen duim en wijsvinger en kneep er even in, maar ook dat deed hij zo zacht dat ik er helemaal gek van werd. Hij bleef zo lang met mijn boezem spelen dat ik stilaan vermoedde dat hij in jaren niet meer met een stel tieten had mogen spelen.
Uiteindelijk vond hij het toch tijd om even iets anders te proberen en vroeg of ik even kon opstaan. Ik ging voor hem staan en hij legde zijn handen op mijn dijen ter hoogte van de onderzijde van mijn rok. Heel langzaam gleed hij zijn vingers onder mijn rok en begon mijn rok langs mijn dijen omhoog te liften tot mijn hele kont tevoorschijn kwam. Mijn rok spande net genoeg zodat hij rond mijn heupen bleef hangen wanneer hij hem los liet en even een stap achteruit zette om van het uitzicht te genieten.
“Ik had zo mijn bedenkingen over Marcs voorstel, maar ik moet toegeven dat hij helemaal niet overdreef toen hij beschreef hoe geil en sexy je bent.”
Ik wist niet goed wat ik daarop moest zeggen, maar wou hem zo goed mogelijk te vriend houden en zei zachtjes; “Dank u.”
Hij gleed zijn hand tussen mijn vochtige dijen en duwde even tegen mijn ene dij om aan te geven dat ik mijn voeten iets verder uiteen moest zetten. Hij streelde zijn hand langs de kleverige binnenzijde van mijn dijen omhoog tot zijn wijsvinger zachtjes tussen mijn schaamlippen duwde. Heel langzaam wreef hij zijn vingers tussen mijn kletsnatte schaamlippen en over mijn klitje terwijl hij met zijn linker hand terug mijn borst greep en ze opnieuw begon te masseren.
Minutenlang bleef hij me tergend langzaam strelen en mijn borsten masseren, totdat ik zo geil werd dat ik hem bijna wou vragen of hij me niet wou neuken, maar ik beet nog even op mijn lip. Na wat een eeuwigheid leek, duwde hij langzaam twee vingers in mij naar binnen en toen zijn vingers zonder enig probleem helemaal in mij gleden, dacht ik er plots weer aan dat ik nog een lading hondenzaad in mij had, wat vermoedelijk de reden was waarom mijn kutje zo lekte, al was ik ondertussen ook ongelofelijk geil.
Eerst begon hij me heel langzaam te vingeren, maar hij dreef het tempo toch zachtjes op terwijl hij nu met zijn tweede hand mijn klitje begon te bespelen en ik weldra op barsten stond. Hij bleef weer minutenlang met me spelen, maar hij deed het net niet snel genoeg om me te laten klaarkomen, waardoor ik steeds hitsiger werd.
Toen hij me uiteindelijk vroeg om achterover op zijn bureau te gaan liggen en mijn benen te spreiden, wist ik dat hij me eindelijk zou neuken en ik sprong enthousiast op zijn bureau en spreidde gewillig mijn benen voor mijn nieuwe baas. Ik deed het misschien iets te enthousiast waardoor de directeur even moest glimlachen.
Hij opende zijn broek en haalde zijn pik tevoorschijn die al fier rechtop stond. Hij had een zeer behoorlijke paal, zowel qua lengte als dikte, maar doordat ik zo ongelofelijk geil was leek het voor mij als een geschenk uit de hemel!
Hij kwam tussen mijn benen staan en mikte zijn glimmende eikel tussen mijn sappige schaamlippen, maar duwde niet naar binnen. Ik lag verlangend te wachten op zijn eerste pikstoot, maar hij bleef maar wachten. Pas toen ik hem bijna smekend in de ogen keek, keek hij me recht in de ogen en stootte op dat moment zijn pik in één keer in me naar binnen. Ik verloor even de controle en bracht een luide kreun uit, waarna ik snel op mijn lip beet. De directeur maakte zich echter geen zorgen want hij glimlachte toen ik luid moest kreunen door zijn stijve pik.
“Mijn voorganger heeft om één of andere reden extra geluidsisolatie geïnstalleerd en die zal nog van pas komen denk ik.”
Gelukkig was hij bij het neuken een pak minder zacht en langzaam dan bij het strelen, want hij begon me nu lekker te palen. Ik was ondertussen zo hitsig dat ik binnen de kortste keren keihard klaar kwam en de geile sappen rond zijn pik uit mijn neukgrotje stroomden. Ik wou luid kreunen van genot, maar beet hard op mijn lip omdat ik toch niet wou riskeren dat iemand me zou horen.
Het wilde orgasme bleef nog lange tijd nazinderen terwijl de directeur zijn pik in mijn gleufje bleef pompen. Hij leek maar door te blijven gaan tot hij opeens zei dat ik hem in de ogen moest kijken en met enkele korte, krachtige stoten spoot hij zijn zaad diep in mij. Hij hield zijn pik nog even in mijn kutje en bleef in mijn ogen kijken waardoor ik me een beetje ongemakkelijk voelde.
Uiteindelijk trok hij zijn pik terug en vroeg om hem proper te likken, dus ik knielde voor hem en likte zijn lul proper. Toen hij proper was stopte hij zijn pik terug in zijn broek en ging terug zitten waarna hij zei dat ik ook terug kon gaan zitten.
“Het is evident dat we de komende tijd geregeld seks zullen hebben, maar het is niet mijn bedoeling om je pijn te doen of dingen te laten doen die je helemaal niet wil doen. Je bent een heerlijke vrouw en ik wil dat je je in de toekomst gaat gedragen als mijn maîtresse. Ik wil dat je in het vervolg met me vrijt alsof je smoorverliefd op me bent.”
“Ja meneer.”
“Schat of lieverd lijkt me meer gepast.”
“Ja schat.”
“Goed, dan kunnen we ter zake komen. Het schooljaar duurt maar een kleine drie maanden meer en volgend schooljaar zal je terug fulltime les geven. De rest van dit schooljaar neem je één klas over als titularis en neem je ook enkele lesuren per week over. Belangrijk is wel dat je een kleine extra taak krijgt. In de klas waarvan je titularis wordt zitten verschillende leerlingen die behoorlijke problemen hebben en vermoedelijk niet zullen slagen indien ze niet verbeteren.
Het is onze taak als instituut om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk leerlingen slagen, maar we hebben verschillende zaken geprobeerd en het lijkt hopeloos, maar nu heb ik een nieuw idee; het is jouw taak om ervoor te zorgen dat ze beter hun best doen en uiteindelijk toch slagen.”
“Hoe stelt u voor dat ik dat doe?”
“Met een beetje fantasie vind je wel een manier om een tienerjongen te motiveren. Wat mij betreft beloof je hen desnoods een lap dance of een pijpbeurt als hun punten verbeteren, zolang ze maar allemaal slagen op het einde van het jaar. Indien niet zal je een gepaste straf krijgen.”
“Ja schat.”
“Goed…de rest van je richtlijnen vind je in je postvakje in de lerarenkamer. Kleed je nu maar terug aan en ga je maar klaarmaken om je klas te ontmoeten.”
Ik kleedde me terug aan en ging naar de lerarenkamer verder in de gang. Toen ik de lerarenkamer binnen ging viel me op dat al verschillende nieuwe leraars en leraressen waren aangekomen in het afgelopen jaar. Ik begroette iedereen en nam vervolgens mijn post en ging recht naar mijn leslokaal. Het viel me op dat ik terug hetzelfde leslokaal was toegewezen als voor ik ontslag had genomen. Ik zou pas om tien uur kennis maken met mijn klas en had dus nog even tijd om na te denken hoe ik dit zou aanpakken.

Joelle was net op tijd aangekomen op het werk en was recht naar de bureau van haar baas gegaan. Nadat ze op de deur had geklopt mocht ze naar binnen gaan waar haar baas haar met een strenge blik aankeek.
“Ik veronderstel dat je er niet vrijwillig voor gekozen hebt om terug te keren?”
“Niet echt.”
“Werner is ook niet echt enthousiast want hij had je job gekregen toen je ontslag nam, maar misschien bedenkt hij zich wel wanneer hij je hoerige lijf nog eens kan misbruiken. Ik heb het eerlijk gezegd wel een beetje gemist om je in je arrogante bek of je geile reet te neuken. Dat herinnert me er trouwens aan dat je destijds minder kleren aan had wanneer je in mijn bureau kwam.”
Joelle had wel verwacht dat haar baas een beetje rancuneus zou zijn, dus ze liet hem rustig zijn speech afgaspelen zonder echt te reageren. Toen hij echter door kreeg dat Joelle rustig alles over zich heen liet gaan, raakte hij alleen nog meer geërgerd.
“Je wil hier misschien niet zijn, maar dat maakt niet uit. Het feit is dat je hier toch terug bent en blijkbaar moet je eens terug met de voeten op de grond gezet worden! Begin maar vast met te strippen, slet!”
Joelle wist dat het slechts een kwestie van tijd was voor ze terug naakt in zijn bureau zou staan, dus ze legde zich neer bij de situatie en begon langzaam haar bloes los te knopen. Haar baas bleef geduldig toekijken terwijl ze langzaam stripte, alsof hij zijn moment aan het afwachten was. Joelle legde haar bloes over de stoel die naast haar stond en trok vervolgens haar kwart cup BH uit en legde die bovenop de bloes. Tenslotte ritste ze haar rok open en liet hem op de grond vallen om er vervolgens uit te stappen en hem ook op het stapeltje kleren te leggen.
Na meer dan een jaar sinds de laatste keer stond ze terug helemaal naakt met enkel haar hoge hakken aan voor haar baas. Ze hield haar armen op haar rug omdat ze ondertussen wel beter wist dan haar lichaam te proberen bedekken en hield haar schouders strak naar achter zodat haar borsten mooi vooruit staken. Haar baas stond op, liep langzaam rond zijn bureau en begon Joelle te keuren.
“Gelukkig is je geile lijf goed bewaard gebleven tijdens je sabbatjaar.”
Hij legde zijn hand op haar kont en kneep er hard in. Joelle gaf geen krimp en bleef straal voor zich uit kijken. Haar baas liep verder rond haar toen hij voor haar stond, greep hij nu haar beide borsten tegelijk vast en kneep er venijnig in. Joelle trok een pijnlijke grimas, maar hield haar lippen op elkaar. Haar baas leek erop uit te zijn om haar te horen kreunen van de pijn, maar dat gunde Joelle hem niet.
Wat ze niet besefte was dat haar baas voor zichzelf had uitgemaakt dat hij haar zou laten kreunen van de pijn, en door halsstarrig weerstand te bieden zorgde ze er enkel voor dat hij steeds pissiger werd. Hij was lang kalm gebleven, maar uiteindelijk verloor hij toch zijn beheersing. Hij liep met stevige passen rond zijn bureau, opende een kast en nam er een zwarte sporttas uit. Hij gooide ze op zijn bureau, begon erin te grabbelen en haalde een knevel met een dikke oranje bal eruit. Hij liep terug rond zijn bureau en dwong Joelle om haar mond te openen waarna hij de bal in haar mond duwde. Hij maakte het lederen riempje vast rond haar hoofd zodat de bal op zijn plaats bleef zitten.
Vervolgens nam hij een touw uit de tas, bond haar beide polsen samen op haar rug en duwde haar voorover met haar bovenlichaam op zijn bureau. Hij gaf haar het bevel om haar voeten zover mogelijk uiteen te zetten, waarna hij haar enkels vastbond aan de poten van de bureau, zodat haar benen nu vast zaten in de gespreide positie. Joelle voelde zich plots machteloos en besefte dat ze was overgeleverd aan de grillen van haar baas. Wat ze nog niet besefte was dat hij nog steeds furieus was omdat ze zomaar ontslag had genomen een jaar eerder en dat hij het afgelopen jaar vaak had gefantaseerd hoe hij haar zou kunnen straffen. Hij wist niet zeker hoe ver hij wou gaan, maar nu ze blijkbaar zo nodig wou bewijzen dat ze een hoge pijndrempel had, was hij vastbesloten om die drempel op te zoeken.
Hij grabbelde terug in de sporttas en haalde er een dun bamboestokje uit. Joelle zag niet wat hij uit de tas had gehaald en wachtte af wat er stond te gebeuren. Met een korte polsbeweging liet hij het stokje venijnig op haar kont neerkomen. Gedurende een fractie van een seconde leek het wel mee te vallen voor Joelle, maar alsof haar lichaam eventjes verrast was door de snelle beweging en haar zenuwen pas iets later reageerden, voelde ze iets later pas de volle intensiteit van de pijn. Het was een snijdende, stekende pijn die door haar hele lijf gierde. Joelle wou het uitroepen van de pijn, maar kon enkel een gesmoord geluid uitbrengen door de bal in haar mond.
Op het gezicht van haar baas verscheen een sadistisch glimlachje nu hij er toch in geslaagd was om haar te laten roepen van de pijn, al was het geluid gedempt.
“Nu ben je wel minder arrogant, nietwaar slet!?”
Op Joelles kont verscheen een knalrode lijn van ongeveer een centimeter breed. Haar baas besefte dat eindelijk zijn moment gekomen was om haar te straffen en gaf haar een nieuwe mep met het bamboestokje. Joelles spieren spanden op over heel haar lichaam in een poging om aan de pijn te weerstaan, maar ze kon niet bewegen en bracht opnieuw een gedempte schreeuw uit.
Een tweede rode streep verscheen op haar kont, kort daarna gevolgd door een derde, vierde en vijfde. De knalrode lijnen lagen mooi parallel dwars over haar kont en Joelle voelde zich alsof ze letterlijk op een gloeiende barbecuegril was gaan zitten. Ze had een pijnlijk brandend gevoel in haar kont en het zag ernaar uit dat ze een tijdje niet comfortabel meer zou kunnen neerzitten. Ze had een vreemde smaak van rubber in haar mond en besefte pas toen ze terug even kon bekomen van de pijn dat haar tanden zich wel een centimeter in de rubberen bal hadden geboord.
Ze hoopte dat ze nu weldra naar haar bureau zou mogen gaan om te beginnen werken, maar haar baas had duidelijk nog andere plannen. Hij legde zijn hand tussen haar benen en duwde zonder aarzelen drie vingers in haar kut naar binnen om haar direct te beginnen vingeren. Joelle kon zich niet inbeelden hoe iemand opgewonden zou kunnen worden door enkele ferme tikken op haar kont te krijgen met een bamboestokje, maar ze voelde wel hoe tezamen met haar kont ook haar kutje extra gevoelig was geworden.
Haar baas ramde zijn vingers hard naar binnen in haar gleufje en tot Joelles verbazing was ze binnen de kortste keren kletsnat. Hij beukte zijn vingers in haar soppende doos naar binnen tot hij ook zijn pink nog naar binnen kon duwen. Na nog wat meer vingerneuken begon Joelle behoorlijk dicht bij een orgasme te komen. Haar baas vond dat het tijd was voor het echte werk en mikte nu ook zijn duim tussen haar sappige schaamlippen en duwde zijn hele hand in haar naar binnen.
Joelles kutje moest zich even aanpassen aan de vuist van haar baas en Joelle hapte even naar adem nadat ze na zo’n lange tijd terug werd gepenetreerd door een hele hand. Ze kreeg echter geen tijd om echt te wennen want haar baas begon zijn hand in haar naar binnen te neuken. Doordat ze al dichtbij een orgasme was en nu plots zo hard gepenetreerd werd, begon haar kutje spastisch samen te trekken rond zijn hand en kwam ze keihard klaar zodat haar sappen langs zijn arm uit haar kutje stroomden.
De vernedering was onbeschrijfelijk voor Joelle om naakt, voorover gebogen en vastgebonden voor haar baas te staan, terwijl hij zijn hand in haar kletsnatte doos neukte. Nadat ze was klaargekomen ging hij nog even door en trok toen zijn hand terug zodat Joelles grotje nog even bleef nagapen.
“Ik zou je hier wel de hele dag willen laten staan, maar dan betaal ik je voor niks, dus voorlopig laten we het hier wel bij.”
Joelles baas maakte de touwen los en verwijderde de knevel waarna ze zich terug mocht aankleden. Ze trok haar rok terug aan, maar toen ze haar BH terug wou aantrekken, griste haar baas die net voor haar hand weg.
“Die heb je niet nodig en kan je in het vervolg ook beter thuis laten”
Ze trok haar bloes aan en begon ze dicht te knopen maar na vier knopen zei hij dat het genoeg was. Nu ze terug aangekleed was mocht ze naar haar bureau gaan en beginnen werken, maar net voor ze zijn bureau wou verlaten, stopte haar baas haar.
“Vanaf morgen wil ik dat je terug een bloes draagt die een maat kleiner is, zodat je uiers mooi vooruit steken. Die rok is trouwens veel te lang, dus vanaf morgen draag je er een die minstens tien centimeter korter is!”
“Ok,” antwoordde Joelle terwijl ze zijn bureau verliet.
Toen ze in haar bureau aankwam keek Joelle omlaag naar haar rok. “10 centimeter korter??” Dan zou hij nog steeds alles bedekken, maar geen enkele professionele vrouw ging met zo’n korte rok naar het kantoor! Die kleinere bloes zou er sowieso al voor zorgen dat ze zich elk moment van de dag zorgen zou maken dat haar borsten niet tevoorschijn zouden springen.
Wanneer ze ging neerzitten achter haar bureau vergat ze plots de toekomstige vernederingen want de brandende pijn in haar kont was een veel dringender probleem. Lichtjes ontmoedigd stortte Joelle zich op het werk in de hoop dat ze de pijn in haar kont zou vergeten.
100% (9/0)
 
Categories: BDSMLesbian SexTaboo
Posted by strenge-papa
9 months ago    Views: 1,051
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
9 months ago
goed bezig
9 months ago
Weer een goed verhaal
9 months ago
Ja moest nog 15 bij ja
9 months ago
Het heerlijke leventje begint weer. Eens kijken wat iedereen in dat jaar heeft bijgeleerd. ;-)
9 months ago
heel leuk verhaal