zou zo moeten zijn 14 (verzonnen verhaal)


De volgende dag was het zondag en Joelle en ikzelf sliepen uit tot 11.00 uur. We werden bijna gelijktijdig wakker en ik zag een kleine geile glimlach op Joelles gezicht terwijl ze zich eens lekker uitrekte.
“Wat een lekkere pik al niet doet met het humeur van een geile meid,” zei ik lachend.
“Alsof je er zelf niet van genoten hebt om nog eens door een harde pik geneukt te worden,” antwoordde Joelle.
Ik glimlachte even terug en stond langzaam op en ging naar de badkamer om me op te frissen. Nadat ik me had opgefrist ging ik alvast naar beneden om een kleine brunch voor te bereiden voor Joelle en mezelf. Toen ik in de keuken kwam, had ik opeens een korte flashback, want er lag terug een brief op de keukentafel, net zoals dat vaak gebeurde toen we gedomineerd werden door Jean.
Ik realiseerde me plots dat Marc alles in beslag had genomen van Jean, dus had hij nu waarschijnlijk alle spullen die Jean had gebruikt om ons te domineren, inclusief de sleutels voor het huis. Het voelde opeens toch een beetje ongemakkelijk om te beseffen dat er terug iemand zoveel controle over ons leven zou hebben als Jean destijds had.
Met een vervelend gevoel in mijn buik ging ik zitten en opende de brief;
“Goede morgen sletten,
Ik hoop dat jullie genoten hebben van jullie nieuwe begin als seksslaven. Er zal snel meer vernedering en misbruik volgen, maar eerst wil ik het contract ontvangen dat jullie ondertussen hebben opgesteld.
Kom vanavond om 18.00 stipt naar de Korenmarkt. De dresscode is voor beide sletten identiek; hoge hakken van minstens 12cm, een minirokje van maximum 25cm lang en een nauw aansluitend topje zonder BH onder. Slipjes zijn vanaf nu steeds verboden tenzij ik nadrukkelijk zeg dat jullie er wel een moeten dragen, dus vanavond dragen jullie ook geen slipjes. Vanzelfsprekend zal jullie kut glad geschoren zijn en klaar zijn om ten allen tijde gebruikt te worden.
Tot vanavond, sletten!”
Ik was licht opgelucht omdat de brief uiteindelijk toch minder erg was dan ik had verwacht, en ik begon met het maken van de brunch, wat ik van plan was toen ik naar beneden kwam. Joelle kwam enkele minuten later ook naar beneden en ik toonde haar de brief. Ze was ook niet echt geschokt door de brief, dus we genoten ontspannen van onze brunch.
De rest van de dag brachten we ontspannen door met wat zonnen en lezen. We begonnen op tijd met ons klaar te maken voor de afspraak met Marc en scheerden elkaars kutje proper kaal. Daarna trokken we onze outfit aan die Marc had opgelegd en het was duidelijk Marcs bedoeling dat we er ronduit sletterig uit zagen.
Een rokje van 25cm reikte amper tot onderaan mijn kont, dus bij de minste beweging zou het voor iedereen zichtbaar zijn dat ik geen slipje droeg. Hoewel we allebei stevige borsten hadden, hadden we ook allebei vrij grote borsten. Met Joelles D-cup en mijn C-cup zou het dus heel duidelijk zichtbaar zijn voor iedereen dat we geen BH droegen. Anderzijds hadden we allebei wel voor hetere vuren gestaan en vertrokken we met het contract dat we de vorige avond hadden opgesteld naar het centrum van de stad.
We kwamen 5 minuten te vroeg aan op de Korenmarkt en keken even rond om te zien of we Marc zagen zitten. Door het mooie weer zat er veel volk op de verschillende terrasjes, dus het duurde even om het hele plein te scannen. Uiteindelijk ontdekte Joelle hem en wij liepen naar hem toe in de hoek van een terrasje. Terwijl we over het plein richting van Marc liepen tussen de terrasjes door, zag ik de hoofden van verschillende mannen draaien in de richting van onze wiegende borsten en mijn korte rokjes.
Hij gaf ons allebei een kus om ons te verwelkomen zei dat we mochten gaan zitten. We gaven hem het contract dat we hadden opgesteld en hij las het even door, alvorens goedkeurend te knikken;
“Ok, dan beschouw ik jullie vanaf dit moment als mijn seksslaven. Ik hoop dat jullie beseffen dat ik jullie sletterige lijven ten volle zal gebruiken en misbruiken. Ik verwacht gehoorzaamheid en loyaliteit en aangezien jullie er allebei zelf voor gekozen hebben om mij te dienen, zal ik niet aarzelen om jullie te straffen bij ongehoorzaamheid. Vergeet niet dat ik de uitgebreide filmcollectie van mijn voorganger heb overgenomen en indien nodig een volledige pornosite kan wijden aan jullie geile ervaringen. Is dat duidelijk, sletten?”
“Ja, Meester,” antwoordden Joelle en ik stilletjes in koor.
“Zeer goed, sletten.”
Marc stopte het contract weg in een aktentas en haalde er twee langwerpige pakjes uit, waarvan hij er ons elk één gaf. Joelle en ik openden ons geschenkje, wat bij allebei een dikke, bruine dildo was.
“Stop die maar in jullie geile neukgleuf, zodat jullie beseffen dat jullie geile sletten zijn, terwijl ik jullie nieuwe richtlijnen geef.”
Ik keek een beetje verrast rond op het drukke terras en zag dat het bijna onmogelijk was om dat echt subtiel te doen. Gelukkig zaten we in de hoek van het terras, zodat de meeste mensen met hun rug naar ons toe zaten. In ieder geval was het best een uitdaging om een bruine dildo van bijna 20cm in je kutje te duwen op zo’n openbare plaats.
Joelle ging er het eerste voor en bukte zich even voorover zodat ze de dildo onder de tafel kon houden terwijl ze hem in haar mond nam om hem even met een pijpende beweging te bevochtigen met haar speeksel. Vervolgens ging ze even recht staan en boog zich licht voorover, zodat ze de dildo langs achter tussen haar schaamlippen kon duwen. Ze moest het wel in een snelle beweging doen opdat het niet teveel zou opvallen en doordat ze de dikke dildo zo snel in haar kutje naar binnen duwde, verscheen er een geile blik op haar gezicht en brak ze een zachte kreun uit. Daarna ging ze onmiddellijk terug zitten, waardoor de dildo volledig in haar naar binnen geduwd werd, als dat nog niet het geval was geweest.
Ik volgde haar voorbeeld en likte mijn dildo ook even nat, waarna ik opstond en de dildo in een vlotte beweging in mijn kut schoof, die gelukkig al behoorlijk nat was van de spanning. Ik ging terug zitten en voelde hoe de dildo plots nog een paar centimeter dieper in mij geduwd werd, van zodra ik mijn gewicht op de stoel liet rusten.
Marc glimlachte en zei dat een slet altijd gelukkiger was indien haar kut gevuld was, dus nu zouden we ons vast beter kunnen concentreren op de richtlijnen die hij zou geven.
“Zoals ik eerder al zei, is het verboden om nog slipjes te dragen, tenzij ik daar nadrukkelijk het bevel toe geef.
Aangezien jullie allebei dikke tieten hebben, mogen jullie wel nog BH’s dragen, maar enkel kwart cup BH’s die wel jullie tieten ondersteunen maar die jullie tepels niet bedekken.
Broeken zijn verboden, dus jullie dragen enkel rokken en jurkjes, die allebei niet tot onder jullie knieën mogen komen.
Jullie dragen steeds schoenen, tenzij wanneer jullie naar bed gaan, en die schoenen zullen altijd hakken hebben van minstens 12cm hoog.
Bovenstukjes laat ik jullie voorlopig nog vrij in, al zullen die steeds in een dunne stof zijn zodat jullie stijve tepels mooi zichtbaar zijn.
Jullie dresscode voor binnenshuis bestaat uit donkere kousen, jarretelles, een bloes die steeds open hangt en uiteraard hoge hakken. Geen BH en uiteraard ook geen slipje. Enkel voor het slapen zijn jullie volledig naakt. In de tuin kunnen jullie voorlopig een badjas dragen.
Jullie houden jullie GSM steeds bij de hand, zodat ik jullie ten alle tijden richtlijnen kan geven.
Ik zal het camerasysteem van Jean terug installeren zodat ik ook steeds kan volgen wat jullie doen en of jullie gehoorzamen.”
Hij onderbrak zijn opsomming van de regels en vroeg of nog steeds alles duidelijk was. Joelle en ik antwoorden terug in koor; “ja, Meester”. Door de grote dildo in mijn kutje, werd ik behoorlijk geil en kreeg ik zin om de dildo vast te nemen en mezelf er hard mee klaar te neuken. Aangezien dat geen optie was, begon ik dan maar zachtjes heen en weer te schuiven op mijn stoel, zodat de dildo in mij zou beginnen bewegen.
Ik twijfelde nog even of ik niet beter kon proberen om mijn geile verlangens te negeren, maar toen ik opzij keek zag ik dat ook Joelle langzaam heen en weer zat te schuiven op haar dildo. Marc zag ook dat we allebei met onze dildo zaten te spelen, maar vond het blijkbaar niet erg en ging door met zijn regels.
“Nu komen we bij de belangrijke richtlijnen, dus jullie kunnen nu beter opletten!
Joelle, jij bent een ambitieuze slet en nu sta je terug onderaan de ladder, dus heb ik je een plezier gedaan en ervoor gezorgd dat je morgenochtend terug op je vorige job begint. Om 08.00 uur stipt verwacht je baas je in zijn bureau, dus je kunt beter op tijd komen.”
Ik keek opzij en zag dat Joelle opeens stil bleef zitten en zelfs een beetje bleek werd in haar gezicht. Het was overduidelijk dat het enorm vernederend zou zijn voor haar om terug naar het werk te gaan, waar ze voordien geregeld misbruikt was en waar ze dacht dat ze de deur definitief achter zich had dichtgetrokken.
Marc genoot zichtbaar van het feit dat hij erin geslaagd was om Joelle te shockeren en hij ging door met zijn richtlijnen.
“Evy, voor jou is het uiteraard minder vernederend om terug te gaan naar je oude job, aangezien de klas, waardoor je zo uitgebreid werd gebruikt in Parijs, ondertussen is afgestudeerd en zelfs de directeur die je had geneukt is ondertussen vervangen. Gelukkig is de nieuwe directeur een kennis van mij en die verwacht je morgen ook om 08.00 uur in zijn bureau. Hij zal ongetwijfeld zorgen dat je de nodige aandacht krijgt die je verdient.”
Voor mij was de schok iets minder groot dan voor Joelle om de redenen die Marc zelf had aangehaald, maar het zou waarschijnlijk niet lang duren voor ik terug op regelmatige basis werd vernederd op het werk.
“Ik veronderstel dat dit voorlopig voldoende is om mijn sletten opgewonden te krijgen, dus jullie kunnen nu naar huis gaan. Hou die dildo’s in jullie kut tot jullie terug thuis zijn en dit zonder jullie handen te gebruiken. Indien de dildo eruit valt, stop je hem terug en loop je verder. Eenmaal thuis verwijderen jullie de dildo en trekken de voorziene outfit aan. Hebben jullie nog vragen?”
Joelle en ikzelf antwoordden in koor; “nee, Meester.”
“Ok, vertrek dan.”
Ik ging eerst nog eens mooi rechtop zitten, zodat de dildo zo diep mogelijk in mij werd geduwd en kneep mijn billen stevig tegen elkaar om vervolgens langzaam op te staan. Joelle volgde mijn voorbeeld en heel langzaam begonnen we terug tussen de terrasjes door richting van de parking te stappen waar onze auto stond.
We knepen allebei onze billen stevig tegen elkaar om te beletten dat onze dildo uit onze kut zou glijden, maar trokken zo nog meer aandacht dan enkel met onze sletterige outfit toen we toekwamen. Het was al snel duidelijk dat we niet tot bij de auto zouden geraken zonder dat de dildo zou ontsnappen, dus besloten we na een honderdtal meter om iets sneller te beginnen stappen in de hoop verder van de terrasjes verwijderd te zijn wanneer de grote bruine dildo uit ons kutje zou ontsnappen.
We waren net de hoek omgedraaid en uit het zicht van de grote menigte op de terrasjes verdwenen, toen mijn dildo opeens begon te glijden en hij pardoes op de grond viel. Het was niet echt hygiënisch om die zo terug te stoppen, maar ik had geen andere keuze, dus ik opende mijn benen lichtjes en schoof de dikke rubberen pik terug diep in mij naar binnen. Net op het moment dat hij terug helemaal in mijn kutje zat, kwam een koppel de hoek omgedraaid en die zagen nog net hoe ik mijn rokje terug omlaag trok.
Ik vermeed hun blikken en liep terug verder richting van de parking. Joelle was langzaam blijven doorstappen om geen tijd te verliezen en zij slaagde er verbazend goed in om de dildo in zich te houden. Pas toen we in de parking aangekomen waren en bijna bij de auto waren, viel haar dildo op de grond. Helaas gebeurde dat net voor de neus van een oudere man die net uit zijn auto stapte, zodat ze heel vernederd was omdat ze de dildo terug in haar kutje moest duwen terwijl de oudere man erop stond te kijken.
We stapten in de wagen en reden naar huis. Ik vroeg aan Joelle of ze nog steeds tevreden was met onze keuze om ons te onderwerpen aan Marc. Ze had een bezorgde blik in haar ogen, maar glimlachte zacht.
“Ik had eerlijk gezegd niet gedacht dat hij ons terug naar onze oude jobs zou sturen, maar we hadden om vernedering gevraagd en je kan zeker niet ontkennen dat hij ons die heeft gegeven. De vernedering zal enorm zijn wanneer ik morgenvroeg in mijn oude kantoor binnen stap, maar we hebben er lang genoeg over nagedacht en we hebben uiteindelijk besloten om er zelf om te vragen, dus ik ga nu nog niet klagen.”
“Volgens mij vind je het best wel geil om door zowel je baas als je ondergeschikten als de bureauslet gebruikt te worden. Ik denk zelfs dat je er stiekem van droomt om terug door die geile ouwe Werner genomen te worden bovenop je bureau, waarna je hem vanachter datzelfde bureau bevelen kunt geven over het werk,” zei ik al lachend.
Joelles glimlach verdween toen ik Werner vermeldde en opeens keek ze me aan met een eerder geïrriteerde blik.
“Ik zal nooit zo geil zijn dat ik over die gefrustreerde ouwe zak begin te fantaseren. Als je binnenkort terug de slet wordt van een hele klas geile tieners, zal je misschien ook terug minder lachen,” zei Joelle zacht.
Ik besefte dat ik een gevoelige snaar had geraakt en er beter niet verder kon op ingaan. De rest van de rit waren we allebei stil, in gedachten verzonken over wat de volgende ochtend zou komen.
Eenmaal thuis haalden we de dildo’s uit onze kutjes en trokken de voorziene outfit aan. Joelle trok zwarte pumps aan met hakken van 12cm en zwarte kousen met een bijpassende jarretelleband met daarboven een witte bloes die ze open liet hangen. Ze zag er heerlijk sexy uit, maar ik realiseerde me ook dat iedere mogelijke bezoeker datzelfde idee zou hebben.
Ik trok een gelijkaardige outfit aan met zwarte sandalen met hakken van 14cm, donkergrijze kousen en jarretelleband en een lichtblauwe bloes die ik open liet hangen.
Joelle begon ons avondeten te maken en ik opende een fles wijn en schonk ons allebei een groot glas in zodat we misschien toch nog even zouden kunnen ontspannen. Na het avondeten was het nog steeds mooi weer, dus besloten we om nog maar even te genieten van het avondzonnetje. Hoewel we bijna naakt waren in onze opgelegde dress code, was onze tuin grotendeels afgeschermd voor nieuwsgierige blikken en we hadden al vaker topless en naakt gebruind, dus besloten we om onze wijn mee te nemen naar buiten.
Door het aangename zonnetje op onze quasi naakte lichamen slaagden we er toch in om even te ontspannen en toen onze wijn op was en de zon ondertussen toch was ondergegaan, besloten we om terug naar binnen te gaan, maar net op dat moment opende Marc de achterdeur en kwam het terras opgestapt. Hoewel ik Marc diezelfde avond niet meer verwacht had, was het niet echt een verrassing om hem daar te zien, maar wat wel een verrassing was, was dat hij Thor mee had gebracht.
Hij had niks meer gezegd over de hond, dus ik had eigenlijk gedacht dat hij hem al een tijd geleden had weg gedaan, maar niks was minder waar. Ik was ondertussen al vergeten hoe groot de hond eigenlijk wel was en hoe vernederend het was om elke dag verschillende keren door de hond bestegen te worden als een echte teef.
“Hij herinnert zich duidelijk de geur van zijn geile teven,” zei Marc met een sadistische glimlach, terwijl hij naar de stijve pik van Thor wees. “Jullie weten toch nog dat ook hij jullie Meester is, dus als hij zin heeft om een geile teef te neuken, dan werken jullie gewillig mee om hem te bevredigen.”
Hij maakte de leiband los van Thors halsband en die liep zonder aarzelen naar Joelle en duwde zijn natte neus tussen haar benen tegen haar kale schaamlippen. Joelle leek even te schrikken maar bleef toch staan en liet hem begaan terwijl hij zijn lange, ruwe tong over haar schaamlippen likte. Hij likte zijn lange tong nog verschillende keren over de hele lengte van haar kutje, zodat Joelle zachtjes begon te kreunen. Maar toen had de hond er genoeg van en sprong tegen Joelle aan als teken dat hij haar wou neuken.
Joelle gehoorzaamde de hond en ging als een goede teef op handen en knieën zitten, zodat Thor haar kon bestijgen. Hij sprong op haar rug en begon zijn dikke rode neukstaaf, waarmee hij ons allebei talloze keren had suf geneukt, tegen haar kont aan te beuken op zoek naar haar kut. Hij leek even te moeten zoeken, maar al snel nam zijn instinct terug over en boorde hij zijn stijve pik diep in Joelles neukgleufje.
Joelle was duidelijk niet meer gewend aan het ruwe misbruik van de geile hond want er verscheen een geschokte uitdrukking op haar gezicht en ze kreunde luid terwijl Thor haar stevig vastgreep met zijn voorpoten en zijn rode paal hard in haar naar binnen pompte. Ik kreeg een vreemd soort gemengd gevoel vanbinnen omdat ik het echt wel opwindend vond om Joelle zo hard geneukt te zien worden, maar ik realiseerde me ook dat ik al snel terug zelf zou bestegen worden door de geile hond.
Mijn borsten begonnen spontaan te tintelen toen ik zag hoe hevig Joelles borsten heen en weer schommelden onder het harde beuken van Thor en mijn kutje werd kletsnat toen ik me probeerde te herinneren hoe het voelde om die dikke hondenpik in mij gepompt te krijgen.
Joelle was compleet overgeleverd aan Thor en ze bleef onophoudelijk kreunen tot Thor de dikke knobbel van zijn pik in haar geile kut verankerde en zijn warme hondenzaad in haar loosde. Met een versufte, wanhopige blik in haar ogen zat ze te wachten tot de hond zijn pik uit haar kut kon trekken.
“Ga onder haar liggen en hou je geile bek onder haar kut zodat je het hondenzaad tot de laatste druppel uit haar sletterige gleuf kunt likken!” beval Marc me.
Ik gehoorzaamde en terwijl Thor zijn pik nog steeds verankerd zat in Joelles kutje, ging ik onder haar liggen en begon het zaad op te likken dat al druppelsgewijs uit haar kutje ontsnapte. De indringende zoute smaak van het hondenzaad bezorgde me een instant flashback naar de vele keren dat ik door de hond was misbruikt. Ik keerde echter even snel terug naar de realiteit doordat Thor zijn pik uit Joelles kutje trok en er een vloedgolf aan sperma uit haar kutje liep.
Ik opende mijn mond en likte Joelles neukgrotje volledig proper zodat ze terug zachtjes begon te kreunen. Terwijl ik nog bezig was, kreeg zij het bevel om Thor zijn pik proper te likken, wat ze na enige aarzeling ook deed. Zelfs toen ik haar kutje volledig proper had gelikt, moest zij doorgaan tot Thor zijn pik terug stijf werd. Zijn rode pik begon terug langzaam op te zwellen en toen hij terug stijf was, kreeg ik het bevel om in positie te gaan zitten.
Thor had me duidelijk gemist want van zodra ik in positie zat, besteeg hij me en na de opwarming met Joelle herinnerde hij zich weer precies hoe het moest want hij ramde zijn pik bijna onmiddellijk in me naar binnen. Ik herinnerde me dat het best hevig was toen ik voor het eerst door een hond werd geneukt, maar ik had nooit gedacht dat het terug zo lastig zou zijn nadat ik het een jaar lang niet meer had gedaan.
Mijn kutje werd volledig gestretcht rond de dikke, keiharde hondenpik en doordat hij zo hard in mij naar binnen werd gepompt en Thor zijn voorpoten zo hard rond mijn bovenlichaam gekneld had, moest ik tussen het luide kreunen door geregeld naar adem happen. Ik voelde me terug compleet vernederd om door een geile hond gebruikt te worden als zijn teef en tot mijn schaamte moest ik toegeven dat het tegelijk heerlijk voelde om zo hard geneukt te worden.
Door de harde ritmische pikstoten begonnen ook mijn borsten wild heen en weer te schommelen net zoals ik bij Joelle had gezien en ze werden stilaan overgevoelig door het harde misbruik. Het geile uitzicht op Joelle die door de hond werd bestegen en de vernedering om zelf terug door een hond genomen te worden in onze tuin, zorgden ervoor dat ik enorm geil werd en keihard klaar kwam terwijl ik door Thors dikke pik werd gepaald.
Ik kreunde luid, en ik vreesde dat ik de hele buurt bijeen zou krijsen, maar de hond vertraagde niet en ramde opeens zijn knobbel in mijn kutje naar binnen. Van zodra de knobbel in mij naar binnen gleed, begon hij razendsnel op te zwellen en verankerde zich in mijn onderbuik.
De hond ging nog even door met zijn pik in mij naar binnen te stoten, maar toen hij helemaal in me verankerd zat, stopte hij met stoten en hield me gewoon stevig vast met zijn voorpoten. Enkele seconden later voelde ik de eerste golf warm hondenzaad in mij naar binnen gespoten worden. Ik voelde zijn dikke paal samentrekken en verschillende golven geil hondensperma in mij lozen.
Joelle kreeg het bevel om net zoals ik eerder had gedaan, onder me te gaan liggen en het hondenzaad op te likken. Ze ging in positie liggen en ik voelde haar zachte lippen rond mijn klitje sluiten en haar zwoele tong over mijn klitje strelen. Terwijl de dikke knobbel nog stevig in mij verankerd zat, begon Joelle mijn klitje te verwennen, waardoor ik terug behoorlijk geil werd.
De zwelling in Thor zijn pik nam slechts heel geleidelijk af, maar opeens sprong hij van me af en trok zijn pik met een harde ruk uit mijn kutje. Er ging een korte pijnscheut door mijn kutje, maar de golf zaad die er vervolgens overheen spoelde, verzachtte de pijn.
Joelle likte alle hondenzaad op en likte mijn kleverige neukgrotje proper. Toen ze klaar was, kreeg ik het bevel om Thor proper te likken, dus ik boog me voorover en nam de pik van de hond in mijn mond en likte zijn dikke rode hondenpik proper. Ik voelde me opnieuw compleet vernederd om een hond proper te likken, maar ondertussen besefte ik terug ten volle dat ik niet enkel seksuele bevrediging zou krijgen tijdens de komende opdrachten, maar ook een hele pak vernederingen te verduren zou krijgen, wat ik min of meer uit het oog had verloren in de periode dat we geen Meester dienden.
Van zodra ik klaar was zei Marc dat we nu terug onze plaats als echte teven kenden en we die weldra verder zouden verkennen. Hij draaide zich om en liep naar binnen en vertrok. Joelle en ikzelf gingen naar binnen en namen een douche alvorens vroeg naar bed te gaan. Het zag er naar uit dat we allebei enkele uitdagingen zouden voorgeschoteld krijgen de volgende morgen, dus de extra rust konden we zeker gebruiken.

100% (3/0)
 
Categories: AnalBDSMMature
Posted by strenge-papa
10 months ago    Views: 644
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
9 months ago
ben benieuwd naar het volgende deel
9 months ago
Alle verhalen in een "ruk" uitgelezen. Ben erg benieuwd wat Marc verzint aan verenederingen voor de twee sletten.
+1 voor de schrijver
10 months ago
Ik ben zeer benieuwd naar de geile ideeen van Marc. Ik hoop dat hij de geile teven goed aan het neuken houdt. Hij lijkt me wel een Meester met meer fantasien dan Jean.