zou zo moeten zijn 13


Na de eerste dagen volop te relaxen en meerdere keren op een dag in een hete vrijpartij verwikkeld te geraken, begonnen we na een tiental dagen met nieuwe plannen te maken. Kelly had een vaste baan aangeboden gekregen in Antwerpen, en door het gebrek aan vaste plaatsen in het onderwijs, had ze besloten om die job te aanvaarden. Ze verhuisde naar Antwerpen en na een tijdje verloren we contact.
Marc kreeg het niet over zijn hart om Thor naar het asiel te brengen, dus aangezien hij toch een grote tuin had, stelde hij voor om Thor in huis te nemen, zodat die zich daar zou kunnen uitleven.
Joelle en ikzelf besloten om op reis te gaan om volledig tot rust te komen en waar kan je beter ontspannen dan in de Caraïben!? Ik had altijd al op reis willen gaan naar Martinique dus we huurden daar een klein huisje vlakbij het strand waar we met ons tweetjes een relax leventje leiden. We hadden een klein privé-strandje dus het was geen enkel probleem om topless of zelfs compleet naakt te zonnebaden, wat ervoor zorgde dat we elkaar nog vaker compleet opgeilden en zwoel begonnen op te vrijen. We vonden het allebei heerlijk om te vrijen op het strand terwijl de zon onze naakte lichamen streelde.
Onze terugvlucht hadden we nog niet geboekt omdat we niet zeker wisten wanneer we zouden terugkeren en na twee weken genoten we nog steeds volop van elkaar en van de rust. Op een middag had ik Joelle juist klaar gebeft en nu lag Joelle naakt op haar rug op een ligbed en ik zat letterlijk op haar gezicht en ze streelde met haar zwoele tong tussen mijn kletsnatte schaamlippen. Joelle kon fantastisch beffen en ik rilde van het genot terwijl ze mijn neukgrotje verwende met haar tong. Ik zat rechtop op haar gezicht en streelde mijn vlakke handen zachtjes in cirkels rond mijn borsten. Af en toe streelde ik mijn vingers over mijn borsten en kneep voorzichtig in mijn stijve tepels.
Ik was ongelofelijk hard aan het genieten toen plots een klein plezierjacht dichtbij het strand voorlangs voer. We hadden wel vaker liggen vrijen met boten die passeerden voor de kust, maar deze keer ging het jacht voor anker op zo’n 50m uit de kust en ik zag dat twee mannen op het achterdek stonden te kijken naar ons. Ik liftte even mijn kont op en zei tegen Joelle dat we werden bekeken vanop een boot, maar Joelle leek er zich niks van aan te trekken.
Eén van de mannen stak zijn hand omhoog en begon naar me te wuiven, maar toen ik dat vertelde aan Joelle, trok ze zich daar nog steeds niks van aan.
“Wuif terug…of niet…doe waar je zin in hebt, maar ik ga door want ik krijg niet genoeg van je kletsnatte kutje.”
Joelle duwde haar lange tong terug diep in mijn spleetje naar binnen en ging door met het oplikken van mijn sappen. Na enkele halen van haar tong trok ze zich weer even terug en vroeg me of ik het leuk vond om bekeken te worden. Ik antwoordde niet maar ze zei dat ze het antwoord al wist want ik produceerde opeens nog eens dubbel zoveel kutsappen als voordien.
Ik ging terug volop haar gezicht zitten en zei lachend dat ze haar tong beter voor andere dingen kon gebruiken dan voor het uitkramen van onzin. Ze begon me terug gretig te beffen en ik besloot om maar niet terug te wuiven naar de mannen. Hoewel ik diep vanbinnen wel besefte dat ik extra geil werd van de onbekende toeschouwers, wilde ik niet dat ze het als een uitnodiging zouden interpreteren om te komen meedoen, dus ik gebruikte mijn handen terug om mijn borsten te verwennen.
Heel zachtjes bleef ik met mijn gevoelige borsten spelen terwijl Joelle me langzaam maar zeker naar een heerlijk orgasme likte. Ik sloot mijn ogen, maar ik kon er niet aan weerstaan om af en toe te kijken of de mannen er nog steeds waren. De mannen waren echter niet van plan om te vertrekken voor het einde van de show en er was ondertussen ook een derde man bij gekomen.
Het duurde niet lang voor ik een zalig orgasme voelde losbarsten en ik luid kreunend Joelles mond vulde met mijn sappen. Mijn kreun moet luid genoeg geweest zijn zodat de mannen het konden horen, want ze begonnen te applaudisseren en op hun vingers te fluiten. Ik negeerde hen verder en Joelle likte alle sappen gulzig op, waarna we allebei opstonden en naar binnen gingen om onszelf te belonen met een lekkere cocktail.
Na ongeveer vier weken vakantie besloten we dat we toch eens zouden moeten terugkeren naar de beschaving en terug moesten gaan werken. Na iets meer dan een maand op Martinique keerden we ontspannen terug naar België. Enkele weken later vond Joelle een nieuwe job als één van de logistieke managers bij een groot bedrijf in de Gentse haven. Ze moest terug onderaan de ladder beginnen, maar daar was ze zich van bewust toen ze ontslag nam op haar vorige job.
Ikzelf had het geluk om een nieuwe vaste plaats als lerares te vinden in een privéschool net buiten de stad. Ik moest iets verder rijden dan voordien en aangezien de school ook een internaat had, moest ik af en toe ’s avonds werken, maar doordat het een privéschool was verdiende ik ook een pak meer, dus was het wel een mooie kans.
Na enkele maanden terug te zijn in België, kwamen we allebei in een zekere routine, waardoor ik soms het gevoel kreeg dat we in een dagelijkse sleur verzeild raakten. Op een avond dronken we samen een glas wijn voor TV toen Joelle opeens, zonder echte aanleiding een lastige vraag stelde;
“Denk je nog vaak terug aan onze avonturen van een paar maanden terug?”
Ik dacht nog dagelijks terug aan de vernederende periode van mijn leven waarin ik werd omgevormd van een doodgewone jonge vrouw, die zelfs een beetje preuts was, naar een seksslaaf die weliswaar geen keuze had, maar die ook talloze keren geil kreunend klaar kwam terwijl ze op ontelbare vernederende wijzen werd gebruikt en misbruikt. Ik had het nooit durven zeggen tegen Joelle, maar soms raakte ik opgewonden terwijl ik terug dacht aan de dingen die ik moest doen. Ik was ook behoorlijk verrast geweest dat ik zo opgewonden raakte toen we in Martinique werden bekeken door de mannen vanop de boot terwijl Joelle me aan het beffen was.
“Ik denk er wel af en toe eens aan terug,” antwoordde ik, omdat ik niet wou toegeven dat ik er best vaak aan dacht.
“Ja…ik ook wel,” zei Joelle.
Geen van ons beiden ging er verder op in en het duurde terug enkele maanden voor het onderwerp opnieuw ter sprake kwam.
We werden uitgenodigd voor een etentje ter gelegenheid van de verjaardag van een vriendin en ze nam ons mee naar het Japans restaurant waar Joelle destijds was vernederd door de Japanse investeerders. Ik wist dat Joelle gedurende een hele nacht was misbruikt in een Japans restaurant, maar ik wist niet in welk restaurant precies tot ik zag dat Joelle zich een beetje vreemd gedroeg. Halverwege de maaltijd stond ze opeens op en ging naar buiten om een frisse neus te halen. Ik bleef nog even zitten, maar na enkele minuten liep ik haar achterna om te zien of alles goed was met haar.
Toen ik buiten kwam zag ik haar niet direct, dus ik besloot om even bij de auto te gaan kijken en ik was nogal verrast toen ik haar daar vond. Ze zat half onderuit gezakt op de achterbank en ze had haar benen gespreid en haar hand onder haar rok gegleden. Ze was zachtjes aan het kreunen terwijl ze met korte snelle bewegingen haar klitje streelde. Ze keek even op toen ik naast haar ging zitten, maar ging onmiddellijk weer door tot ze even later met enkele hevige schokken klaar kwam.
“Ik dacht dat je je niet goed voelde,” zei ik zacht.
“Enkele maanden geleden werd ik hier voor een volle zaal vernederd en vervolgens geneukt door zowat alle aanwezigen. Voor we hier toekwamen dacht ik dat ik bang zou zijn om hier terug binnen te gaan, maar eigenlijk had ik daar geen problemen mee. De problemen begonnen pas toen we aan tafel zaten en ik terug dacht aan de eindeloze rij mannen die me één voor één neukten. Opeens voelde ik mijn tepels stijf rechtop komen en het sap begon als een waterval uit mijn kutje te lopen. Wat is er toch verkeerd met mij dat ik gewoon geil word als ik aan zo’n dingen terug denk!?”
“Er is niks verkeerd met je, schat. Op Martinique werd ik opeens bloedgeil toen ik besefte dat we bekeken werden door enkele vreemde mannen. En ik denk dagelijks terug aan onze vernederende periode als seksslaven. Soms ben ik heel gelukkig dat we bepaalde dingen niet langer hoeven te doen, maar heel vaak word ik ook terug geil door eraan terug te denken. Ik vertel mezelf constant dat het wel zal minderen naarmate het langer geleden is, maar eerlijk gezegd weet ik ook niet of dat waar is.”
“Ik heb eerder het gevoel dat het erger wordt. Toen we nog maar pas verlost waren van Jean genoot ik van alle kleine dingen die we gemist hadden, maar tegenwoordig lijk ik steeds vaker terug te denken aan die periode en steeds vaker heb ik het gevoel dat mijn leven toen een pak spannender was.”
“Spannend was het zonder twijfel, maar na een tijdje heb je de neiging om de negatieve dingen te vergeten en alles te romantiseren. Er waren ook momenten die we allebei niet zo leuk vonden.”
“Ja…daar heb je gelijk in. Toch vraag ik me steeds vaker af of het niet de moeite is om die negatieve dingen erbij te nemen.”
We gingen terug naar binnen en probeerden te genieten van avond. De weken die volgden dacht ik steeds vaker terug aan de constante vernederingen die ik had moeten ondergaan. Ik stelde me nu ook geregeld de vraag of de minder aangename ervaringen wel zo erg waren dat ik het positieve ervoor wou opgeven. Joelle praatte niet echt over haar gevoelens en gedachten, maar ik wist dat ze er ook geregeld mee bezig was.
Er gingen terug enkele maanden voorbij en enkele weken voordat we een jaar verlost waren van Jean kreeg ik een bericht van Marc;
“Hebben jullie zin om eens samen te gaan eten? Jullie zijn binnenkort een jaar bevrijd en dat mogen we wel eens vieren.”
Ik vertelde Joelle over het voorstel, maar ze zei dat ze er niet echt zin in had. Ik vroeg haar waarom ze geen zin had om gewoon iets te gaan eten, maar ze had geen zin om erover te praten.
Ze liep enkele dagen nors rond tot ze op een avond zelf naar me toe kwam en zei dat ze even wou praten.
“Lieverd, je weet dat ik van je hou, nietwaar?” vroeg ze me.
“Euhm…ja…tuurlijk, schat. Wat is er?”
“Wel, ik ben zeer graag bij jou en ik ben gelukkig met jou, maar ik verlang soms naar meer. Ik weet dat we Marc dankbaar moeten zijn voor wat hij gedaan heeft, maar ik ben er nog steeds niet uit. Ik kan onmogelijk de hele avond enthousiast zijn over het feit dat we ‘bevrijd’ zijn, terwijl ik diep vanbinnen verlang om nog eens lekker gebruikt of misbruikt te worden.”
Ik had het altijd proberen te ontkennen, maar eigenlijk besefte ik heel goed dat ik dezelfde verlangens koesterde. Het was fantastisch om met Joelle te vrijen, maar alleen al door te denken aan de vernedering die ik vroeger had ondergaan werd ik kletsnat en ongelofelijk geil.
“Ik begrijp je, schat. Ik heb dezelfde gevoelens, maar dat is niet Marc zijn schuld. Als we met hem gaan eten, kunnen we hem misschien eerlijk zeggen hoe we ons voelen, zodat hij niet denkt dat we ondankbaar zijn.”
“Misschien is hij wel geïnteresseerd om ons te helpen bij onze verlangens. Jean is een eikel, dus ik heb geen zin om terug naar hem te gaan, maar ik denk dat elke man er wel van droomt om twee knappe seksslavinnen als ons te hebben,” lachte ze.
“En aangezien hij vermoedelijk minder ervaren is als Jean, zal hij het waarschijnlijk langzaam aan doen, zodat we terug even kunnen wennen,” voegde ik eraan toe.
“Ok, klinkt leuk. Spreek dan maar af met Marc,” zei Joelle met een geile blik in haar ogen.
Ik voelde opeens een hitsige kriebel door mijn onderbuik gaan bij het besef dat we zelf zouden vragen aan iemand om ons te domineren.
Ik nam contact op met Marc en we spraken af om met z’n drieën te gaan dineren, dag op dag een jaar nadat we waren verlost van Jean. Het was niet echt onze bedoeling geweest om die dag te kiezen, maar het paste gewoon en de symboliek leek ons ook wel leuk.
Naarmate de bewuste dag dichter kwam, werd ik steeds nerveuzer. Ik was een jaar lang vrij geweest om te doen wat ik wou, en nu zou ik zelf aanbieden aan iemand om me te domineren. Ik wist nog steeds niet of dit wel een goed idee was, maar Joelle verlangde ernaar om geil gebruikt te worden en ik kon niet ontkennen dat ik zelf ook verlangde naar kinky seks.
De dag van het bewuste diner gingen Joelle en ikzelf samen gaan shoppen, zodat we er op ons best zouden uit zien voor Marc. Joelle kocht een felrode zijden jurk met blote rug, die nauw aansloot rond haar sexy rondingen en die tot net onder haar knieën hing. Verder kocht ze een rode kanten string en een BH liet ze achterwege omdat een BH niet zou staan onder een jurk met open rug. Tenslotte kocht ze een paar donkerrode pumps met hakken van 12cm.
Ik kocht een zwarte jurk die tot net boven mijn knieën hing, een setje zwarte kanten lingerie en bijpassende zwarte sandalen met hakken van 10cm. We hielpen elkaar met ons haar en de make-up en terwijl we bezig waren merkte Joelle terecht op dat we veel te veel moeite deden om een man te overtuigen om ons te misbruiken. Het was eigenlijk best grappig maar vooral ironisch dat we zo vaak gewenst hadden om verlost te worden van Jean en nu we terug vrij waren, stonden we op het punt om zelf te vragen om terug gebruikt en misbruikt te worden.
Toen we klaar waren zagen we er allebei op ons best uit. Het leek eerder alsof we op punt stonden om naar het trouwfeest van een vriendin te gaan, dan om onszelf te gaan overleveren aan een mogelijke nieuwe Meester.
Marc had het restaurant uitgekozen en we volgden de instructies van de GPS die ons buiten de stad leidden naar een omgeving met voornamelijk boerderijen. Joelle vroeg me verschillende keren of ik wel het correcte adres had, maar ik was zeker dat ik het juiste had ingegeven. Uiteindelijk kwamen we een tiental minuten te laat aan bij het restaurant dat zich blijkbaar ook in een gerestaureerde hoeve bevond. Het zag er best leuk uit, maar het was wel onmiddellijk duidelijk dat we behoorlijk overdressed waren.
Ik was behoorlijk nerveus doordat ik constant dacht aan alles wat er ons mogelijk te wachten stond door wat we zo dadelijk zouden doen, maar Joelle was blijkbaar nog nerveuzer dan ikzelf, want ze kneep onbewust in mijn hand terwijl we naar binnen gingen.
De structuur van de oude hoeve was volledig intact gebleven tijdens de renovatie, dus het restaurant bestond uit verschillende kleine kamertjes, die we allemaal moesten doorkruisen om in het laatste kamertje bij de tafel van Marc uit te komen. Door in de verschillende kleine kamertjes telkens maar een tafel of 3-4 te plaatsen, werd er een gezellige en gemoedelijke sfeer gecreëerd. Het leek wel alsof je bij je oma thuis kwam op zondagmiddag, waardoor het nog meer opviel dat we veel te sjiek gekleed waren.
Marc stond op en begroette ons allebei en zei dat we er beiden fantastisch uit zagen. We begonnen met een aperitief en wat oppervlakkig geklets over het weer en andere nonsens, maar nadat het ijs gebroken was en we enkele glazen wijn hadden gedronken, begonnen de gesprekken iets diepzinniger te worden.
Opeens vroeg Marc hoe ons leven was geëvolueerd nadat hij ons had verlost van Jean.
“Zijn jullie gelukkiger nu jullie terug een normaal leven kunnen leiden?”
Ik was al de hele tijd aan het wachten op het perfecte moment om ons voorstel aan hem voor te leggen, maar zoals steeds was er geen perfect moment, dus ik besloot maar om er gewoon voor te gaan.
“Begrijp me niet verkeerd, Marc. We zijn je heel dankbaar voor wat je gedaan hebt voor ons, maar eerlijk gezegd zijn we hoe langer hoe meer gaan beseffen dat we er eigenlijk wel van genoten om misbruikt en vernederd te worden. We verlangen er eigenlijk naar om terug geile avonturen te beleven, en om onze dankbaarheid te tonen, willen we jou de kans geven om onze nieuwe Meester te worden. Indien je zelf geïnteresseerd bent natuurlijk.”
Er verscheen een mysterieus glimlachje op Marcs gezicht.
“Dames, ik had eerlijk gezegd wel verwacht dat jullie zouden hervallen in jullie verslaving…want dat is toch wat het geworden is? Jullie zijn gewoon verslaafd aan seks en dan vooral, sletterige, kinky seks, die andere vrouwen al zou doen blozen gewoon door eraan te denken.”
“Ik veronderstel dat het wel correct is om te stellen dat we verslaafd zijn.”
“Ik had echter niet verwacht dat jullie het zo lang zouden uithouden vooraleer jullie zouden beseffen dat jullie echte sletten zijn die niet zonder seks en vernedering kunnen. Ik wil in ieder geval niet dat we aan iets beginnen en jullie zich na een paar weken terug gaan bedenken, dus ik ben bereid om jullie nieuwe Meester te worden op voorwaarde dat jullie een contract opstellen waarin jullie verklaren dat jullie zich volledig overgeven aan mijn controle en mijn bevelen. Jullie kunnen beter zeker zijn dat jullie dit willen, want ik ben niet zo makkelijk te intimideren als Jean en ik zal erop staan dat jullie het contract naleven.”
“Ik denk dat ik voor ons beiden spreek als ik zeg dat we zeker zijn dat we dit willen,” zei ik rustig.
“Ik wacht tot ik het contract in handen heb, dat jullie beiden hebben ondertekend, voor ik met de eigenlijke taken begin, maar ik hoop wel, als jullie hiernaartoe zijn gekomen om me te vragen om jullie te domineren, dat jullie het ondergoed achterwege hebben gelaten?”
Joelle en ikzelf keken allebei een beetje schuldig want we droegen allebei lingerie, maar we zeiden niet direct iets.
“In dat geval wil ik dat jullie onmiddellijk hier ter plaatse jullie ondergoed uittrekken en aan mij overhandigen.” Zei Marc op rustige maar zelfverzekerde toon.
Ik keek even snel rond in het kamertje waar we zaten en ik zag nog twee tafels met mensen en één tafel die nog vrij was. Aan de verste tafel zat een koppel van ongeveer 50, beiden netjes gekleed en ze zaten eerder zwijgzaam te eten. Aan de tafel die het dichtste bij stond, zaten twee koppels van ongeveer 35. De mannen waren duidelijk aan het discussiëren over de voetbalwedstrijd van de vorige avond en de vrouwen waren onderling aan het praten over hun meest recente aankopen.
Ik keek terug naar Marc en die keek me ongeduldig aan; “Ik verwacht wel dat mijn sletten gehoorzamen als ik hen een bevel geef.”
Joelle gleed haar handen onder haar jurk en gleed behendig haar slipje van onder haar jurk. Ze rolde het op een bolletje en gaf het aan Marc die het in zijn broekszak stak. Ik volgde haar voorbeeld en trok ook mijn slipje uit. Toen ik het op een bolletje rolde om aan Marc te overhandigen, voelde ik dat het kletsnat was. Joelle was al klaar omdat ze geen BH droeg, maar ik moest erin slagen om mijn BH uit te trekken zonder al teveel aandacht te trekken.
Ik besloot om er gewoon voor te gaan en trok mijn BH vrij vlot uit zonder mijn jurk omlaag te trekken, maar de oplettende toeschouwer zal wel gemerkt hebben dat ik enkele vreemde bewegingen maakte. Ik overhandigde de BH ook aan Marc en die stopte hij in zijn jaszak.
Joelle en ikzelf zaten nu allebei zonder slipje of BH tegenover Marc en die ging gewoon door met eten alsof er niks was gebeurd. Toen de twee mannen van de nabije tafel opstonden en met een pakje sigaretten in de hand naar buiten liepen, gaf Marc me het bevel om de twee mannen te volgen en me door hen te laten neuken vooraleer terug naar binnen te komen. Ik moest tenminste één van hen in mijn mond laten komen en het zaad in mijn mond houden tot ik terug aan tafel zat.
Mijn hart begon sneller te slaan, maar ik had hier zo lang naar verlangd dat ik zonder aarzelen op stond en naar buiten ging. Toen ik buiten kwam zag ik de mannen niet direct staan, dus ik besloot even richting parking te lopen. Ik liep de hoek van het gebouw om en zag dat de parking amper verlicht was. Ik keek even rond en zag op een meter op twintig van me vandaan twee donkere silhouetten staan met een gloeiende sigaret in de hun mond.
Ik stapte langzaam naar hen toe en toen ik bij hen kwam zag ik dat beide mannen me onmiddellijk begonnen te keuren met hun ogen.
“Dag jongedame,” zei één van hen, “wil je een sigaret?”
“Ik ben geen grote fan van sigaretten, maar pijpen vind ik wel leuk,” antwoordde ik met een geile glimlach.
De twee mannen moesten ook lachen en keken elkaar een beetje verrast aan. Ze leken te denken dat ik een grapje maakte, dus ik besloot om maar iets duidelijker te zijn.
“Ik heb zin om eens lekker dubbel geneukt te worden. Jullie moeten nog enkel kiezen wie in mijn mond en wie in mijn kutje.”
Ondertussen stapte ik naar één van de mannen en drukte mijn lichaam stevig tegen dat van hem. Hij gooide zijn sigaret weg en drukte zijn lippen op die van mij. Zijn mond smaakte naar vieze sigarettengeur, maar ik beantwoordde zijn kus en begon met hem te tongen. Enkele seconden later voelde ik hoe zijn vriend zijn handen op mijn kont legde en in beide wangen tegelijk kneep.
Het was zo geil om na een jaar terug door twee wildvreemde mannen tegelijk betast te worden, dat ik de kutsappen letterlijk langs mijn benen voelde lopen.
De eerste man stopte met me te kussen en greep mijn borsten stevig vast door mijn jurk. Hij begon ze te masseren en toen hij voelde dat ik geen BH droeg, gleed hij mijn schouderbandjes van mijn schouders en gleed mijn jurk een stukje omlaag zodat hij nu met mijn naakte borsten kon spelen.
Het voelde zo lekker om terug ruw betast te worden dat mijn tepels binnen een fractie van een seconde stijf werden en fier vooruit staken. Hij nam mijn tepels tussen wijsvinger en duim en kneep pijnlijk hard in beide tepels, maar ik was zo geil dat ik er niet om gaf.
Zijn vriend had ondertussen gevoeld dat ik geen slipje droeg, dus hij greep de onderzijde van mijn jurk vast en trok die omhoog zodat hij bij mijn naakte kutje kon. Hij duwde zijn hand tussen mijn benen en wreef zijn vingers enkele keren bruusk over mijn kletsnatte schaamlippen. De ruwe behandeling zorgde er enkel voor dat ik nog geiler werd en ik nog natter werd tussen mijn benen.
De man die met mijn tieten aan het spelen was zei opeens dat ze niet veel tijd meer hadden voor hun vrouwen het verdacht begonnen te vinden.
“Ik wil wel gepijpt worden door deze geile slet, dan kan jij haar geile gleuf neuken,” zei hij tegen zijn vriend terwijl hij me voorover duwde en met zijn vrije hand zijn broek opende. Hij slaagde er vrij makkelijk in om met één hand zijn broek te openen en zijn stijve pik tevoorschijn te toveren terwijl hij met zijn andere hand mijn hoofd naar zijn pik begeleidde. Ik greep zijn heupen vast en opende mijn mond voor zijn stijve pik. Zijn kruis rook naar het zweet, maar zijn vriend was ondertussen mijn kletsnatte kut aan het vingeren met twee vingers, dus ik was zo geil dat ik de stijve pik diep in mijn mond nam.
Ik sloot mijn lippen strak rond zijn stijve paal en bewoog mijn hoofd op en neer terwijl ik met mijn tong zijn eikel verwende. Ik streelde de rand van zijn eikel en af en toe likte ik met het topje van mijn tong langs zijn toompje. Hij leek het wel te appreciëren want hij begon zacht te kreunen terwijl hij met beide handen mijn hoofd op en neer begeleidde.
Ook zijn vriend was klaar voor de actie want hij trok zijn vingers terug en enkele seconden later vulde hij mijn hitsige neukgrotje met een stijve pik. Hij greep me vast bij mijn heupen en schoof zijn pik met een vlotte beweging helemaal naar binnen tot zijn heupen tegen mijn kont drukten. De plotse penetratie deed me even naar adem happen, maar al snel kon ik doorgaan met het afzuigen van zijn vriend.
Geen van beide mannen was echt groot geschapen, maar het voelde zo lekker om door deze twee wildvreemde mannen tegelijk gepenetreerd te worden dat ik al snel een heet orgasme voelde opbouwen in mijn onderbuik. Terwijl de ene pik aan een constant tempo in mijn gleufje gepompt werd, zoog ik hard op de andere pik, zodat beide mannen lichtjes kreunden terwijl ik gespietst zat tussen hun stijve palen.
Het voelde zo zalig om terug als een echte slet geneukt te worden dat ik het orgasme niet langer kon uitstellen en ik trillend op mijn benen klaar kwam. De genotsgolven liepen vanuit mijn onderbuik naar mijn hele lichaam en het was zo intens dat ik eventjes duizelig werd. Mijn tenen krulden op en ik voelde mijn hartslag in mijn hoofd, maar de mannen gingen gewoon door.
Mijn borsten schommelden ritmisch heen en weer door de pikstoten tegen mijn kont en het orgasme zorgde ervoor dat ze overgevoelig werden en me compleet gek maakten. Ik probeerde met één hand mijn borsten vast te houden om te beletten dat ze zo zouden schommelen, maar de man die achter me stond trok mijn hand weg en greep zelf mijn borsten vast.
“Ik zal wel met je tieten spelen als je dat leuk vindt, slet!”
Hij kneep er hard in waardoor ik nog opgewondener werd. Ik voelde me in de slettenhemel om door twee stijve palen tegelijk verwend te worden en ik wist dat we de juiste keuze hadden gemaakt om ons te onderwerpen aan Marc.
De pik in mijn mond begon voorvocht te lekken en ik voelde hoe hij langzaam begon samen te trekken. Het zou nu niet lang meer duren voor hij zijn lading zaad in mijn mond zou lozen. Ondertussen begon zijn vriend het tempo in mijn kutje op te drijven als teken dat hij ook weldra zou komen.
Ik bleef zo hard mogelijk op de stijve pik zuigen en begon ondertussen zijn ballen te masseren tot ik opeens voelde hoe zijn balzak samen trok en een fractie van een seconde later een dikke straal zaad in mijn mond werd gespoten. Een tweede straal volgde, en een derde, en een vierde, alsof hij al maanden niet was klaargekomen. Ik probeerde alle zaad in mijn mond te houden, maar het was gewoon teveel, dus het liep uit mijn mond, langs mijn kin en mijn hals omlaag.
Enkele seconden later gaf ook de man die mijn kutje neukte nog enkele harde pikstoten, waarna hij zijn ballen leeg spoot in mijn kutje. De samentrekkende pik in mijn geile neukgrotje voelde fantastisch aan. Niet omdat hij zo groot of dik was, maar gewoon omdat ik hier zo lang naar had verlangd.
Ik kon geen afscheid nemen, want ik had mijn mond vol zaad, dus ik trok mijn jurkje terug op zijn plaats en liep terug naar de deur van het restaurant, terwijl de mannen me met hun druipende, half harde pik stonden na te gapen.
“Bedankt, sletje,” zei nog één van de mannen en ik glimlachte even, maar liep gewoon door.
Net voor ik binnen ging, veegde ik nog even het zaad van mijn gezicht en hals en ook de straal zaad die ondertussen uit mijn kutje langs mijn benen liep, veegde ik weg. Vervolgens ging ik naar binnen en liep recht naar onze tafel.
Ik had het gevoel dat iedereen naar me keek terwijl ik voorbij hun tafels liep, maar ik negeerde het gevoel en ging terug recht over Marc zitten. Ik opende mijn mond en toonde hem het zaad dat ik nog steeds in mijn mond had. Hij glimlachte en zei dat ik mocht slikken, wat ik met plezier deed, zodat ik terug iets comfortabeler kon ademen. Ik nam een grote slok wijn om de spermasmaak, die ik nooit echt aangenaam had gevonden, weg te spoelen.
“Hoe voelde het om terug een echte slet te zijn?” vroeg Marc met een kleine glimlach op zijn gezicht.
“Het voelde nog beter dan ik me herinnerde. Ik verlangde er al lang naar om terug gebruikt te worden, al wist ik niet goed meer hoe het echt voelde, maar nu weet ik weer precies waarom ik het zo lekker vond.”
De twee mannen kwamen het restaurant terug binnen en gingen bij hun vrouwen zitten alsof er niks gebeurd was. Joelle keek me met een geile en zelfs een beetje jaloerse blik aan, die ook door Marc werd opgemerkt.
“Ik veronderstel dat jij ook wel zin hebt in een stijve pik?”
Joelle knikte een beetje verlegen waardoor Marc moest lachen.
“Je wil vernederd en gebruikt worden, maar je bent al te verlegen om toe te geven dat je geneukt wil worden? Dat is best grappig. Misschien ben je tegen morgen iets enthousiaster.”
“Nee…ik wil echt geneukt worden, maar ik dacht dat het een retorische vraag was.”
Marc moest terug even lachen.
“Eigenlijk heb je gelijk…sletten zoals jullie willen altijd geneukt worden, dus hoefde ik inderdaad geen antwoord te krijgen.”
Marc riep de ober en betaalde de rekening, waarna hij opstond en zei dat we vertrokken. We volgden hem naar buiten en hij ging recht naar zijn auto, die maar enkele meters bij de plek waar ik zojuist was geneukt vandaan stond. Hij stopte naast zijn auto en gaf ons het bevel om te strippen.
Joelle en ikzelf aarzelden allebei eventjes maar gehoorzaamden vervolgens en trokken allebei onze jurk uit. Marc nam ze van ons over en gooide ze op de achterbank van zijn wagen, waarna hij me het bevel gaf om op mijn rug op de motorkap van zijn auto te gaan liggen en Joelle kreeg het bevel om het zaad uit mijn kutje te likken.
De parking was nog steeds even donker, maar om volledig naakt bovenop een motorkap te liggen, was best spannend. Gelukkig vergat ik snel waar ik was toen Joelle haar warme tong tussen mijn schaamlippen duwde en met lange halen van haar tong mijn neukgrotje begon uit te likken.
Ondertussen ging Marc achter Joelle staan en hij opende zijn broek en haalde zijn pik tevoorschijn. Hij was al behoorlijk stijf en hoewel hij niet extreem lang was, zag ik duidelijk dat hij een behoorlijk dikke paal had. Ik voelde me opeens ongelofelijk sletterig toen ik besefte dat ik jaloers was op Joelle omdat ze zo dadelijk door Marcs dikke paal zou geneukt worden.
Hij streelde zijn eikel enkele keren op en neer tussen Joelles kletsnatte schaamlippen en ik zag hoe een hitsige rilling door haar hele lichaam trok. Ze verlangde naar zijn pik, maar bleef ondertussen geduldig mijn kutje uit likken.
Uiteindelijk mikte Marc zijn gezwollen eikel tegen haar neukgrotje en greep Joelles tieten stevig vast, waarna hij haar tegen zijn aan trok en zijn stijve paal diep in haar kut boorde. Joelle liet een diepe kreun horen, maar ging daarna onmiddellijk door met mij te beffen.
Ik werd algauw zo geil van het uitzicht dat ik mijn borsten terug begon te masseren en me overgaf aan Joelles tong. Ze befte me zo zalig dat er langzaam maar zeker een nieuw orgasme begon op te bouwen. Marc neukte Joelle hard en snel en tussen het likken door, liet ze af en toe een korte kreun horen.
Haar handen streelden de binnenzijde van mijn dijen terwijl haar lippen rond mijn schaamlippen gesloten waren en ze met haar tong zo diep mogelijk in mij naar binnen duwde om alle zaad en alle sappen op te likken. Het ritmische kletsen van Marcs heupen tegen Joelles kont zorgde voor een ongelofelijk geil achtergrondgeluid.
Joelle genoot van de ruwe beurt die ze kreeg en naarmate Marc haar langer aan het neuken was, dreef hij het tempo enkel op terwijl hij nog steeds in haar tieten kneep. Joelle liet zich gewillig gebruiken tot ze compleet onaangekondigd haar hoofd achterover gooide en een luide kreun slaakte als uiting van het wilde orgasme dat zich meester maakte van haar sexy lichaam.
Het besef dat Joelle geil aan het komen was, werd me ook teveel en van zodra ze haar tong terug in mijn kutje gleed, begon ik ook ongelofelijk hard klaar te komen. Ik produceerde een tsunami aan geile sappen die Joelle allemaal gretig oplikte.
Marc kneep nu nog harder in Joelles borsten en hij pompte zijn pik zo snel en hard in haar kut naar binnen dat hij duidelijk snel zou komen. Joelle liet nu bij elke pikstoot een korte pijnlijke kreun horen tot Marc stopte met pompen en ik zag aan Joelles gezicht dat hij zijn zaad in haar kut aan het pompen was.
Hij trok zijn pik uiteindelijk terug en zei dat we hem moesten proper likken, dus we gingen allebei gehurkt voor hem zitten en begonnen om beurten zijn pik proper te likken. Toen hij tevreden was, stopte hij zijn pik terug in zijn broek en zei dat hij het contract tegen morgenmiddag wou hebben, waarna hij in zijn auto stapte en vertrok met onze kleren nog in zijn auto.
We gingen naar onze eigen wagen en reden naakt naar huis. Ik reed extra langzaam en extra voorzichtig omdat we zo niet wilden tegengehouden worden.
Eenmaal thuis namen Joelle en ik samen een douche en nadien begonnen we het contract op te stellen waarin we verklaarden dat we Marc als onze nieuwe Meester aanvaardden. Voor we gingen slapen zaten we nog even na te praten over de ervaringen van de afgelopen avond. We waren allebei tevreden met de keuze die we hadden gemaakt, al merkte Joelle wel terecht op dat Marc meer ervaring leek te hebben met het domineren dan we initieel hadden vermoed.
“Bekijk het positief…het ziet er niet naar uit dat we ons de komende tijd zullen vervelen zoals we soms deden gedurende de afgelopen maanden,” lachte Joelle.
Ik lachte ook even, maar diep vanbinnen vroeg ik me toch af of Marc dit niet van begin af had gepland. Niet om ons te bevrijden van Jean, maar simpelweg om ons tot zijn eigen slaven te maken. Anderzijds was ik zopas heerlijk geneukt, dus maakte het eigenlijk niet uit of hij dit gepland had of niet. We zouden opnieuw op regelmatige basis geneukt en gebruikt worden en dat was wat zowel Joelle als ikzelf eigenlijk wilden.
100% (6/0)
 
Categories: BDSMLesbian SexTaboo
Posted by strenge-papa
11 months ago    Views: 618
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
11 months ago
Marc klinkt als een betere Meester voor deze twee sletten.
11 months ago
ben benieuwd waar die vrouw met die deense dog mee aan komt?