zou zo moeten zijn 11

Ik schrok wakker toen iemand hard aan mijn haren rukje. Ik kreeg de kans niet om het licht aan te doen, en aan het voeteinde van het bed stond een felle spot die me compleet verblindde. Ik kreeg een half stijve lul in mijn gezicht geduwd en opende instinctief mijn mond waarna de dikke paal onmiddellijk in mijn strot geramd werd. Ik probeerde nog steeds te weten te komen wat er allemaal gebeurde, maar kon nog steeds amper iets zien.
Ik voelde dat de man met zijn lul in mijn mond mijn hoofd stevig vast hield om me te keelneuken. Ondertussen was iemand anders mijn borsten aan het kneden en vermoedelijk nog iemand anders duwde twee vingers in mijn kutje naar binnen en begon me snel te vingeren. Ik wist nog steeds niet hoeveel mannen onze slaapkamer waren binnengedrongen, maar ik hoorde Joelle kokhalzen, dus vermoedelijk werd ze ook hard in haar strot gepakt en ze was ook geil aan het kreunen, dus was er hoogstwaarschijnlijk nog iemand die haar aan het vingeren was.
Er waren minstens vijf mannen onze slaapkamer binnengedrongen en voor zover ik kon zien, waren ze allemaal zwart. Toen ze lul in mijn mond hard genoeg was, liet de man mijn opstaan en ging hij op het bed liggen. Ik moest op zijn pik gaan zitten, maar terwijl ik even kon recht staan, zag ik dat er nog twee mannen aan het voeteinde van het bed stonden te wachten op hun beurt. Er waren dus in totaal 7 mannen onze slaapkamer binnengedrongen en allemaal waren ze zwart en naakt.
Ik ging bovenop de man zitten die ik had stijf gepijpt en liet me met mijn kutje zakken tot op zijn paal die hij recht omhoog hield. Zijn gezwollen eikel duwde mijn schaamlippen uiteen die ondertussen nat waren van het snelle vingeren. De man op wiens pik ik zat plaatste zijn beide handen op mijn schouders en duwde me vervolgens hard omlaag, zodat ik in een snelle beweging op zijn lange, dikke paal werd gespietst. Ik kreunde luid toen de dikke paal bij me naar binnen drong, maar kreeg geen tijd om op adem te komen, want een andere man trok me aan mijn haar naar hem toe.
De man op wiens stijve paal ik zat begon mijn borsten hard te kneden en ik werd gedwongen om de volgende stijf te pijpen en ondertussen voelde ik dat nog een andere man een vinger in mijn kont duwde. Mijn hele lichaam werd aangerand en ook Joelle werd hevig aangerand, want ik zag hoe zij doggie style zat terwijl ze één man aan het afzuigen was en terwijl een andere haar langs achter aan het neuken was en ondertussen stond er naast haar ook nog iemand die in haar tepels aan het knijpen was.
Van zodra de pik in mijn mond stijf was, ging die achter me zitten en duwde zijn harde pik tegen mijn sluitspier. Doordat mijn kutje al gevuld was met een grote, zwarte paal was mijn kontje vrij gespannen, maar hij verhoogde de druk op mijn sluitspier en gaf uiteindelijk een korte, harde stoot, zodat zijn pik in mijn kontje naar binnen schoot. De mannen begonnen me gesynchroniseerd te dubbel penetreren en ondertussen trok de volgende mijn hoofd naar zijn pik om hem stijf te pijpen.
De twee dikke palen die in mijn onderbuik tegen elkaar aanwreven maakten me volledig gek en ik barstte al snel uit in een hevig orgasme. De mannen gingen echter door en bleven Joelle en mij nog ongeveer een uur lang neuken in al onze gaten, tot ze allemaal bevredigd waren.
Joelle en ikzelf lagen uitgeteld op bed toen ze mannen opeens, net zo vlot als ze waren gekomen, terug waren vertrokken en ons alleen hadden achtergelaten. Ik keek op mijn klok en zag dat het 05u40 was, dus we konden nog een klein uurtje slapen. Ik was compleet uitgeput, dus binnen enkele minuten viel ik terug in slaap, maar toen de wekker een klein uur later afliep, voelde ik me compleet geradbraakt.
Joelle strompelde op wankele benen naar de badkamer en ik hoorde haar de douche aanzetten, dus ik volgde haar en we namen samen een snelle douche. We hadden het de laatste dagen zo druk gehad dat ik mijn kutje niet meer had bijgeschoren, dus ik scheerde me nog snel terwijl Joelle al naar beneden ging. Toen ik ook beneden kwam, was Thor al druk bezig met Joelle te neuken. Er stond een schoendoos op tafel met een brief erin. Ik las de brief en daarin stond dat ik terug de dubbelzijdige dildo in mijn kontje en kutje moest stoppen om te gaan werken, en er stond ook in dat Joelle een nieuw uniform kreeg om te gaan werken.
Ik liet Thor verdergaan met zijn dagelijkse ochtendbeurt en ondertussen maakte ik een klein ontbijt voor ons beiden. Toen Thor klaar was zei ik tegen Joelle dat ze een nieuwe outfit had gekregen. Ze nam de kledingsstukken uit de doos en probeerde ze aan.
De outfit bestond uit een zwart plooirokje van amper 15cm lang, dus wanneer ze het aan had en het zo laag mogelijk droeg, was de onderzijde van haar naakte kont steeds zichtbaar. Met andere woorden, je kon van op tien meter afstand zien dat ze met haar poesje bloot liep. Haar nieuwe topje bestond eigenlijk uitsluitend uit een witte, elastische band stof van slechts 10cm breed en die ze moest dragen als een buisjurkje. Ze trok hem over haar hoofd en bracht hem in plaats over haar borsten en toen ze de onderzijde van haar borsten wou bedekken, had ze zelfs niet genoeg stof over om haar borsten tot en met de tepels te bedekken. Ze moest de band dus over het midden van haar borsten dragen zodat haar borsten zowel langs de onderzijde van de band als de bovenzijde van de band zichtbaar waren.
Ik bekeek haar en besefte dat ze eruit zag als een hoer die wanhopig op zoek was naar een klant. Ik wilde haar toch een beetje moed inspreken en zei dat ze er goed uit zag, maar haar zure glimlachje verraadde dat ze wel beter wist. Ze ging naar buiten en vertrok naar haar werk.
Ik nam de dubbelzijdige dildo en duwde hem in mijn kutje en kontje en ging langs de achterdeur naar buiten en kleedde me buiten aan om naar het werk te gaan. Toen ik op het werk toekwam, liep ik recht naar mijn leslokaal en ging naar binnen. Enkele seconden later stormde Kelly naar binnen en gooide enkele foto’s op mijn bureau. Ik nam de foto’s en zag dat Kelly op handen en knieën zat met Thor op haar rug.
Ze begon me uit te schelden en zei dat ze de foto’s allemaal wou en dat ik haar met rust moest laten. Ik legde haar rustig uit dat ik in precies dezelfde situatie zat als haar en dat ik haar helaas niet kon waarschuwen, want anders had Meester Jean mijn foto’s openbaar gemaakt. Ze kalmeerde langzaam terwijl ik haar een korte samenvatting gaf van hoe mijn leven op zijn kop gezet was en ik uiteindelijk de slaaf van Meester Jean was geworden.
Ze zuchtte ontmoedigd toen ze besefte dat ze ook in de val gelopen was en nu was overgeleverd aan de perverse fantasieën van Meester Jean. Ik vroeg haar wat er precies gebeurd was en ze vertelde me dat ze ’s morgens was wakker geworden en er een schoendoos op de keukentafel stond. Daarin zaten de foto’s en ook een brief met een heleboel idiote richtlijnen die ze woedend op de grond had gegooid. Ze was recht naar school gekomen omdat ze dacht dat ik haar wou chanteren.
Op dat moment kreeg ze een sms. Ik wist al van wie die afkomstig was, maar zij opende die nietsvermoedend en was geshockeerd door de inhoud; “trek je slipje en je BH onmiddellijk uit, neem een schaar en knip de onderste 20cm van je rok af en open de bovenste 3 knopen van je bloes, indien je niet wil dat vanmiddag al je collega’s en je familie de foto’s van je avontuurtje met de hond in hun mailbox krijgen. Zorg dat je steeds je gsm bij hebt en dat je de opdrachten uitvoert die je ontvangt, anders zul je gestraft worden.”
Ze keek me ontmoedigd aan, “wat moet ik doen?”
“Ik denk dat je beter kan gehoorzamen, schat. Ik weet niet waar hij allemaal camera’s heeft staan op school, maar hier in mijn lokaal staat er minstens één.”
Kelly gleed langzaam haar handen onder haar rok en gleed haar slipje langs haar benen naar beneden. Ze trok haar BH uit zonder haar bloes uit te trekken en opende vervolgens de bovenste drie knopen van de bloes. Ik gaf haar een schaar en ze nam een meetlat op precies 20cm van haar rok af te knippen. De rok hing initieel tot net boven haar knieën, dus nu was die omgevormd in een minirok die nog tot ongeveer 10cm onder haar kont hing.
Ze keek me vernederd aan en vroeg wat er haar nog allemaal te wachten stond. Ik zei dat ze zich daar beter niet te druk om maakte, want ze kon er toch weinig aan veranderen. Ik wenste haar veel sterkte en ze ging naar buiten.
Joelle kwam aan op het werk en voelde de blikken van iedereen op haar lichaam branden toen ze met haar sletterige outfit naar haar bureau liep. Toen ze op haar verdiep aan kwam en van de lift naar haar bureau liep, kwam ze Werner tegen.
“Ik dacht dat jij geen kleren meer mocht dragen op dit verdiep?” grijnsde hij.
“Ik kleed me direct uit in mijn bureau.”
“Ik stelde eigenlijk geen vraag, slet.” Zei hij nu streng. “Trek je hoerige kleren nu uit en kniel voor mij, zodat ik mijn pik in je grote mond kan duwen.”
Joelle trok de elastisch band over haar hoofd en opende het rokje en liet het op de grond vallen. Ze knielde en Werner haalde zijn pik tevoorschijn en duwde die in haar gezicht. Joelle nam hem in haar mond en begon Werner te pijpen in het midden van de gang, terwijl verschillende van de collega’s binnen kwamen. Toen hij klaar kwam, hield hij haar hoofd stevig vast en deed haar alles doorslikken. Joelle liep door naar haar bureau en ging zitten, maar binnen de minuut stond de volgende collega al in haar bureau om haar te misbruiken.
Ik moest die dag geen les geven want de zesdejaars hadden een dag vrij gekregen om hun koffers te pakken om die avond te vertrekken, dus ik hield me vooral bezig met de laatste voorbereidingen van de trip naar Parijs. Ik zou rond de middag naar huis gaan om mijn koffer te pakken, zodat ik om 18.00 terug aan de school kon zijn om met de bus te vertrekken naar Parijs. De dikke rubberen paal tussen mijn benen zorgde ervoor dat ik niet comfortabel kon neerzitten, maar ik besefte dat Joelle waarschijnlijk in een nog veel minder comfortabele positie zat.
Joelle keek naar de klok boven haar deur en zag dat het al na 10.00 was. Ze was al meer dan twee uur op het werk en had alles samen misschien tien minuten gehad dat ze niet aan het pijpen of neuken was. Ze was zojuist hard geneukt door één van haar collega’s en dacht dat ze nu even kon uitblazen, maar ze werd bij de baas geroepen. Ze stond op en stapte naakt naar de bureau van de baas en voelde hoe het zaad van de verschillende neukbeurten eerder die morgen langs haar benen liep.
Toen ze in zijn bureau binnen kwam liet hij haar de deur sluiten en moest ze op zijn bureau op haar rug gaan liggen. Haar baas liet zijn broek zakken en haalde zijn harde pik tevoorschijn. Hij duwde Joelle’s benen uiteen en mikte zijn eikel tussen haar benen.
“Ik ga je in je kont nemen want je kut ziet er al vrij smerig uit, slet.”
Hij duwde zijn eikel tegen haar sluitspier en ze zat volledig onder het zaad, dus hij gleed vlot naar binnen. Hij neukte haar hard tot hij klaar kwam in haar kont. Hij trok zijn pik terug en zei hij dat hij aan het onderhandelen was met een leverancier om een contract te vernieuwen, maar de leverancier had zijn prijs met 20% opgedreven, dus moest Joelle naar de leverancier en hem overtuigen om zijn prijs te laten zakken.
“Hem overtuigen?”
“Ja, pijp hem, neuk hem, doe wat hij wil, zolang hij zijn prijs maar laat zakken…je bent toch niet achterlijk, slet?”
“OK dan”
“Ga je wel eerst douchen want je lekt als een zeef. Als hij je zo ziet wil hij je waarschijnlijk niet eens aanraken. Ik heb je het adres en de contactinformatie doorgemaild. Zorg dat je op tijd terug bent om de jongens nog eens een pleziertje te gunnen voor het weekend.”
Joelle ging op haar bureau het adres en de contactinformatie halen. Ze liep langs de douchecabine die zich naast de toiletten bevond en douchte zich, trok haar minuscule outfit aan en vertrok.
Een half uur later kwam ze toe op haar bestemming. Ze had afgesproken met de eigenaar van het bedrijf in zijn bureau en tot haar tevredenheid zag ze dat zijn bureau makkelijk te vinden was en toegankelijk was van buitenaf zonder door heel het bedrijf te moeten lopen. Ze ging naar binnen en stelde zich voor aan de eigenaar. Hij was een man van ongeveer 50 met grijs haar en een aanzienlijke bierbuik en hij liet haar neerzitten in een stoel voor zijn bureau. Ze legde een kopie van het contract dat hij moest tekenen op zijn bureau en keek hem streng aan.
“Dus jij komt om te onderhandelen over het nieuwe contract.”
“Dat klopt”
“Wat heb je te bieden zodat ik mijn prijs zou laten zakken.”
“Ik denk dat je heel goed kan zien wat ik te bieden hebt.”
“Hoelang kan ik beschikken over alles wat ik hier voor me zie.”
“Over twee uur moet ik terug vertrekken.”
“Voor twee uur door ik er 5% vanaf.”
“Ik zie er misschien uit als een hoer, maar dat wil niet zeggen dat ik goedkoop ben. 15% of ik ben terug weg.”
“10% en we hebben een deal.”
“Heb ik gezegd dat die 15% onderhandelbaar is? Te nemen of te laten, wat zal het zijn.”
“OK dan, maar je zal er de komende twee uur nog spijt van krijgen dat je zo arrogant was!”
De eigenaar tekende het contract en gaf het aan Joelle.
“Kleed je nu maar uit hoer, zodat ik mijn betaling kan incasseren.”
“Ik ga eerst het contract in de auto leggen, zodat ik zeker ben dat je het niet vernietigt.”
“Oh nee hoer, kleed je eerst uit en dan mag je naar je auto gaan, ik wil zeker zijn dat je terugkeert om te betalen.”
Joelle stripte en liep naakt met het contract over de parking naar haar wagen. Ze deed de wagen op slot en verstopte de sleutels achter haar bumper, waarna ze terug naar binnen liep.
“Kom hier en zuig op mijn pik, hoer.”
Joelle liep rond de bureau en knielde voor de eigenaar. Hij had zijn broek en zijn hemd uit al uitgetrokken en zat in zijn slip op zijn bureaustoel. Het was een vreselijk zicht. Zijn dikke bierbuik hing over zijn slip en zijn hele bovenlichaam was behaard. Ze haalde zijn pik tevoorschijn en zijn ballen waren volledig behaard en zijn pik was kort en dik, dus de kans dat hij zijn eigen pik nog had gezien in de laatste tien jaar was bijzonder klein.
Ze streelde zijn behaarde ballen en nam zijn pik in haar mond om hem te beginnen pijpen. Hij duwde haar hoofd hard in zijn kruis en ze kon amper ademen met zijn vette pens die op haar hoofd drukte. Gelukkig was hij snel stijf en hij liet haar op haar buik op zijn bureau gaan liggen. Hij ging achter haar staan en had moeite om zijn lul in haar kut te duwen omdat hij waarschijnlijk zijn eigen eikel niet kon zien. Uiteindelijk lukte het toch en begon hij haar te neuken met korte stoten.
Zijn pik was ook in stijve toestand heel kort en indien hij niet zo dik was geweest had Joelle waarschijnlijk amper gevoeld dat hij in haar zat. Ze voelde wel dat hij met zijn hele gewicht tegen haar kont aanstootte en dat zijn vette pens op haar rug rustte. Ze was er vrij zeker van dat hij het niet lang zou uithouden en hoopte dat ze dan snel kon vertrekken. Opeens stopte hij met stoten en blijkbaar was hij klaargekomen. Joelle had er amper iets van gemerkt, maar vond het niet erg en wou zich terug aankleden.
“Wat doe je nou, hoer? Dat was nog maar de opwarming.”
Hij kleedde zich aan en nam vervolgens een soort micro in zijn hand. Hij drukte een knop in en begon te spreken; “goedemiddag iedereen. Ik ben zo tevreden met jullie werk van de laatste maanden dat ik beslist heb om jullie een kleine bonus te geven. Kom maar allemaal naar de cafetaria om die te incasseren.”
Joelle besefte onmiddellijk dat haar werk er nog helemaal niet op zat.
“Kom hoer, tijd voor het echte werk.” Grijnsde hij, terwijl hij langs de achterzijde van zijn bureau het bedrijf binnen liep en naar de cafetaria liep. Toen hij binnenkwam keek hij even snel rond.
“Goed, iedereen is er.”
Joelle telde twaalf mannen die haar allemaal geil aankeken.
“Ik heb deze geile hoer meegebracht en jullie mogen haar gedurende anderhalf uur gebruiken of misbruiken zoals jullie willen. Geniet ervan!” Hij ging op een stoel in de hoek van de cafetaria zitten en keek terwijl de mannen in actie kwamen.
Joelle werd onmiddellijk richting van een tafel geduwd die in het midden van de cafetaria stond. Ze moest gaan neerliggen met haar rug op de tafel en ze voelde handen over haar hele lichaam terwijl er al een man met zijn pik in zijn hand tussen haar benen kwam staan. Hij rukte wat aan zijn halfstijve pik maar hij werd zienderogen stijf en wreef zijn eikel enkele keren op en neer tussen Joelle’s schaamlippen om hem vervolgens in haar gleufje naar binnen te stoten. Hij begon haar hard te neuken zodat Joelle begon te kreunen terwijl ze volledig omringd was door geile mannen.
Al snel had ze een pik in elke hand en één in haar mond, terwijl ze hard geneukt werd. Wanneer de man in haar kut klaar kwam, werd hij onmiddellijk vervangen door een andere. Ze werd aan de lopende band geneukt en al snel kwam ze wild schokkend klaar. De mannen bleven echter onverminderd doorgaan en ze had nog 5 kwartier te gaan. De stijve pikken volgden elkaar snel op en neukten Joelle keihard zodat ze verschillende wilde orgasmen kreeg.
Na ongeveer 3 kwartier aan de lopende band geneukt te worden, was Joelle volledig versuft, maar de mannen kregen er niet genoeg van en aangezien het einde naderde, besloten ze om van tactiek te veranderen. Eén van hen legde een deken op de vloer en ging er op zijn rug op liggen en ze zeiden dat Joelle op zijn pik moest gaan zitten. Van zodra ze bovenop zijn paal zat kwam er een andere man achter haar zitten en hij duwde zijn pik in haar kont. Ondertussen duwde een andere man zijn pik in haar mond en had ze in elke hand nog een paal die ze afrukte.
Joelle stimuleerde vijf pikken tegelijk, maar de enorme stimulatie zorgde ervoor dat ze het ene na het andere wilde orgasme kreeg en telkens één van hen kwam, nam een andere man over. Toen de tijd bijna om was, lieten de mannen Joelle knielen op het deken en gingen ze allen rond haar staan. Ze rukten zich allemaal nog een laatste keer af en spoten hun zaad over Joelle’s lichaam en gezicht, zodat ze volledig onder het zaad zat toen ze uiteindelijk kon vertrekken. Ze trok haar outfit terug aan en reed terug naar haar werk.
Om 11.00 kwam Kelly mijn lokaal binnen. Ze leek nogal verlegen en ik vroeg haar wat er aan de hand was.
“Ik heb juist mijn laatste les gegeven en wou naar huis gaan om mijn koffer op te halen, maar ik heb een bericht gekregen dat ik naar jou moest komen en dat we elkaar moeten neuken met jouw dubbele dildo tot we allebei minstens één keer klaar komen.”
“Dat is toch geen probleem? Til je rokje maar op en ga maar op handen en knieën zitten.”
Kelly ging in positie zitten en ik tilde mijn rok op en ging ook op handen en knieën zitten met mijn kont bijna tegen die van haar. Ik trok de ene zijde van de dubbele dildo uit mijn kont en duwde die tegen Kelly’s schaamlippen. De vloer deed pijn aan mijn knieën en dat herinnerde me eraan dat ik dringend eens een soort matje moest meebrengen voor toekomstige opdrachten. Ik duwde mijn lichaam langzaam achteruit zodat de dildo in Kelly’s neukgrotje naar binnen gleed. Ze kreunde zacht en we begonnen elkaar langzaam te neuken.
Ik vond het jammer voor Kelly dat ze ook in de handen van Meester Jean was gevallen, maar ik was eigenlijk wel blij dat ik niet meer de enige was op school. Heel langzaam begonnen we elkaar iets harder te neuken en naarmate de rubberen paal harder in mij naar binnen werd geneukt, werd ik steeds geiler en begon ik nog harder te neuken op de paal. Uiteindelijk waren we elkaar stevig aan het neuken en kletsten onze konten tegen elkaar, telkens we onszelf hard, achterwaarts over de rubberen paal neukten.
Opeens voelde ik dat Kelly niet meer bewoog en enkele seconden later slaakte ze een diepe kreun als teken dat ze aan het klaarkomen was. Ik moest nog doorgaan om zelf ook te komen en bleef de rubberen paal neuken waardoor ook Kelly verder geneukt werd en ze bleef geil kreunen als teken dat het orgasme door haar lijf bleef gieren. Na nog een tweetal minuten voelde ik dat ik ook op ontploffen stond en ik neukte de rubberen paal hard in mijn kutje naar binnen tot ik kwam.
We bleven allebei nog even versuft zitten terwijl de dikke, rubberen paal onze kutjes verbond, maar uiteindelijk stond Kelly op, zodat de paal uit haar gleufje gleed. Ik nam het uiteinde dat bedekt was met haar sappen en duwde het terug in mijn kont, waarna ik ook terug op stond.
“Hoe vaak krijg je dergelijke opdrachten, Evy?”
“Non-stop, 24/7, lieverd. De opdrachten kunnen heel uiteenlopend zijn, maar je kan er beter aan wennen, want er gaat geen dag voorbij zonder dat je vernederd en gebruikt wordt.”
“En dit weekend?”
“Ik ben al door verschillende van de leerlingen geneukt en ze hebben me al allemaal naakt gezien, dus ik verwacht dat er ons vanavond op de bus al een verrassing wacht.”
Kelly zei niks meer en verliet ontmoedigd het lokaal.
Toen Joelle terug op haar werk kwam liep ze recht naar de bureau van haar baas en gaf hem het contract. Hij zei dat ze goed werk had geleverd en dat ze blijkbaar eindelijk begon te beseffen dat ze het bedrijf op de eerste plaats moest stellen. Hij zei dat ze zich terug moest gaan douchen want dat ze een spermaspoor achter liet op het tapijt en dat ze daarna naar haar bureau mocht gaan. Hij had haar richtlijnen voor het weekend in een mail gezet en indien ze dit weekend nog eens kon bevestigen dat ze het bedrijf op de eerste plaats liet komen en niet haar eigen belangen, mocht ze vanaf maandag terug kledij dragen op het werk.
Joelle was enigszins opgelucht toen ze hoorde dat ze terug kledij zou mogen dragen, dus ze liep snel naar de douche en ging vervolgens naar haar bureau gaan kijken wat ze dit weekend zou moeten doen. Ze kon echter niet onmiddellijk kijken, want van zodra ze in haar bureau kwam, stond er binnen de 10 seconden al een collega naast haar die zei dat hij wou gepijpt worden.
Nadat ze hem had klaar gezogen kon ze de mail openen en zag ze dat de Japanners terug waren. Voor ze het investeringscontract wilden tekenen wilden ze dat Joelle hen een volledige dag zou dienen. Joelle zou zich die avond om 20.00 moeten aanmelden op een adres net buiten de stad en onmiddellijk viel haar op dat het adres zich op amper een kilometer van de manege bevond waar ze de vorige keer voor de ogen van de Japanners door het paard geneukt was.
Ze moest een kousen dragen met jarretelles en met bijpassend slipje en BH en verder moest ze hoge hakken van minstens 14cm dragen en een stijlvolle cocktailjurk. Ze vroeg zich af waarom ze een stijlvolle jurk moest dragen om uiteindelijk toch gewoon geneukt te worden door een bende geile Japanners en waarschijnlijk nog een paard, maar ze wist dat ze niet echt een andere optie had dan te gehoorzamen.
Ze besefte echter dat ze waarschijnlijk de nodige kledij en accessoires niet beschikbaar had, dus ze ging naar haar baas en vroeg of ze iets eerder kon stoppen omdat ze nog inkopen moest gaan doen. Hij keek haar streng aan en ging akkoord op voorwaarde dat ze eerst aan alle collega’s, die beschikbaar waren, ging vragen of ze nog iets kon doen voor hen.
Joelle ging van bureau naar bureau en vroeg of ze nog iets voor hen kon doen. Twee van hen zaten in vergadering en één had zich juist door haar laten afzuigen, dus met twee extra pijpbeurten kwam ze ervan af en mocht ze vertrekken.
Kort na de middag ging ik naar huis en toen ik naakt de woonkamer binnen kwam, sprong Thor recht en kwam op me afgelopen. Ik haalde de rubberen paal uit mijn kutje en kont en ging meteen in positie zitten en Thor besprong me als een professionele dekhengst. Hij vond zonder enige hulp mijn kutje en begon me onmiddellijk razendsnel te neuken. Terwijl ik voor de zoveelste keer werd suf geneukt door Thor, besefte ik tevreden dat ik enkele dagen niet door hem zou geneukt worden, maar ook dat Joelle hem volledig alleen zou moeten bevredigen. Toen hij klaar kwam vulde hij me opnieuw op met zijn hete zaad en het zaad stroomde nog uit mijn kutje toen ik de trap op liep om mijn koffer te gaan pakken.
Op het bed lag er een koffer klaar met een briefje;
“Dit is je koffer voor je trip naar Parijs. Het enige wat je zelf nog mag toevoegen is je toilettas. Je outfit om vanavond te vertrekken ligt klaar in de badkamer.”
Ik opende de koffer en zag heel wat spullen, maar slechts heel weinig kleren. Er zaten twee paar schoenen in die door de meeste mensen als hoerenschoenen zouden beschouwd worden. Eén paar gelakte zwarte sandalen met hakken van ongeveer 14cm en één paar knalrode, gelakte pumps met hakken van 16cm. Verder zaten er twee sets lingerie in, opnieuw één zwart en één rood, met bijpassende jarretelles. Verder ook een zwart korset, een minirokje, een spannend rood jurkje zonder schouderbandjes en een witte boob tube (buistopje uit stretch-stof van slechts 10cm breed, zodat het enkel mijn borsten zou bedekken). Dat was alles van kledij.
Verder zag ik een heleboel speeltjes en besefte dat ik misschien liever niet wou weten wat er allemaal tussen zat. Het zag ernaar uit dat ik me in ieder geval niet zou vervelen in Parijs. Ik ging naar de badkamer en zag een normale, zwarte rok en een gewone witte bloes liggen, het type outfit dat ik droeg om te gaan werken voor ik werd gedwongen om me sletterig te kleden. Op de grond stonden zwarte pumps met hoge hakken, maar niet abnormaal hoog dat het sletterig over zou komen.
Naast het stapeltje kleren lag een metalen buttplug die bestond uit een metalen bal met een diameter van ongeveer 5 cm en met een soort fake diamant aan de achterzijde. Ernaast lag een trileitje met afstandsbediening en daarnaast een set tepelklemmen. Daarnaast lag een handtas met een briefje bij dat zei dat ik al deze dingen moest dragen bij het vertrek. En ik moest het trileitje activeren van zodra ik in de auto stapte om naar de school te vertrekken. De items in de handtas moest ik nog niet dragen bij het vertrek maar zou ik tijdens de rit wel nodig hebben. Ik keek even snel in de handtas en zag een paar belletjes, een halsband en een ballgag.
Ik wist eigenlijk al heel de tijd dat ik heel het weekend lang zou vernederd worden, dus ik schrok niet echt van de inhoud van de koffer en de andere items. Ik ging naar beneden en dronk een glas wijn om mezelf te ontspannen voor ik naar de school vertrok. Ik kon even ontspannen en luisterde naar muziek tot het tijd werd om me klaar te maken voor het vertrek naar school. Ik ging boven mijn outfit aantrekken en toen ik klaar was om te vertrekken kwam Joelle juist thuis. Ik had niet verwacht om haar nog te zien voor mijn vertrekken, maar ik was blij dat ik haar toch nog even zag. Ik omhelsde haar en kuste haar innig op de mond en ze kuste me passioneel terug. Ik vroeg hoe haar dag geweest was, maar ze zei dat het te lang zou duren om alles te vertellen, dus dat ze het later wel eens zou vertellen. Ze glimlachte en wenste me een goede reis. Ik bedankte haar en wenste haar een aangenaam weekend.
Ik stapte in de wagen en activeerde het trileitje. Het rileitje duwde door mijn vaginawand tegen de metalen bal in mijn kontje waardoor zowel mijn poesje als mijn kontje gestimuleerd werden. De tepelklemmen beten pijnlijk in mijn tepels, maar ik wist dat ik deze waarschijnlijk nog wel even zou moeten dragen, dus probeerde de pijn te negeren. Toen ik op school toekwam liep ik naar de lerarenzaal die nu toch leeg was en van waaruit ik een zicht had op de speelplaats waar de bus zou stoppen en waar we zouden instijgen.
Niet veel later kwam Kelly de lerarenzaal binnen en kwam naast me zitten. Ze droeg bijna identiek dezelfde outfit als mij en ik had een vermoeden dat ze ook onder haar kleren wel een verrassing had zitten. Ik vroeg haar wat ze zoal als cadeautjes had gekregen en ze vertelde me dat ze ook een volledig voorgepakte valies had gekregen en een outfit om aan te trekken. Ze zei dat het trileitje haar volledig gek maakte en dat de tepelklemmen pijn deden. Ik glimlachte en zei dat ik wist wat ze bedoelde.
Ze keek me bezorgd aan en zei dat ze waarschijnlijk zou klaarkomen terwijl ze bij de ouders stond die hun kinderen kwamen brengen. Ik stelde voor dat zij op de bus zou gaan zitten om de leerlingen vlot te laten instijgen, terwijl ik het laden van de bagage en het afscheid van de ouders zou regelen. Op die manier kon ze eventueel klaar komen zonder dat iemand het zag. Ze was blij dat ik dat voorstelde en zei dat ik maar moest roepen indien ik zou komen en ze even moest overnemen.
Ongeveer een kwartiertje later kwam de bus toe en gingen we allebei naar buiten. We laadden onze koffers in en enkele minuten later begonnen de leerlingen toe te komen. Ik verwelkomde de leerlingen en hun ouders en liet hen de koffers inladen en vervolgens liet ik de leerlingen instappen. Het trileitje zorgde er wel voor dat ik kletsnat en beregeil werd, maar ik stond nog niet op het punt om klaar te komen, dus maakte me niet echt zorgen. Enkele van de vaders staarden naar mijn borsten en zagen misschien dat ik geen BH droeg of dat ik klemmen op mijn tepels had zitten, maar niemand maakte er een opmerking over, dus ik maakte me niet druk.
Toen we iedereen hadden stapte ik ook in de bus en vertrokken we, terwijl de ouders ons uitwuifden. We hadden een luxebus met achteraan een tafeltje waar de jongens onmiddellijk samentroepten. Van zodra we de stad uit waren en de autostrade op reden, kreeg ik een berichtje.
“Ga naar voor en geef de chauffeur een pijpbeurt. Van zodra hij klaarkomt, slik je alles door en daarna strippen jullie allebei, bevestigen jullie je halsbanden en de bellen aan jullie tepelklemmen.”
Ik toonde het berichtje aan Kelly en ging ondertussen naar voor en begon de chauffeur tussen zijn benen te strelen. De chauffeur was een man van ongeveer 45 met nog maar weinig haar en hij was struis gebouwd, maar niet echt dik. Hij keek me verbaasd aan maar hield me niet tegen, dus ik opende zijn broek en haalde zijn pik tevoorschijn. Ik nam hem in mijn mond en begon hem af te zuigen. De leerlingen konden me niet zien omdat de chauffeur een stuk lager zat en zij allemaal achteraan de bus zaten.
De chauffeur kon niet echt ontspannen omdat hij op de weg moest blijven letten, maar uiteindelijk kwam hij klaar en spoot zijn zaad in mijn mond. Ik slikte alles door en stond daarna op en trok mijn rok en mijn bloes uit. Kelly volgde mijn voorbeeld en zo stonden we allebei naakt vooraan in de bus. De chauffeur was opeens afgeleid, maar ik zei dat hij op de weg moest letten en dat hij dan wel een extraatje zou krijgen toen we op bestemming waren toegekomen.
Hij knikte dat hij het begreep en ik nam de halsband uit de handtas en bevestigde die rond mijn hals en vervolgens bevestigde ik de belletjes aan de tepelklemmen. Ondertussen hadden de leerlingen gezien dat we allebei naakt waren en ze begonnen al enthousiast te worden.
Ik kreeg een nieuw bericht dat we de trileitjes uit onze kutjes mochten halen en dat we vervolgens naar achter moesten gaan en dat Kelly dan op de tafel moest gaan liggen en ik haar moest klaarlikken en daarna moesten we wisselen van positie.
We stapten langzaam naar de achterzijde van de bus, en bij elke stap rinkelden de belletjes aan onze tepels door het schommelen van onze borsten. Kelly ging op de tafel zitten en toen ze zich omdraaide, zag ik dat ze knalrood was geworden doordat ze naakt tussen de leerlingen zat. Ze ging met haar kont op de rand van de tafel zitten en ik knielde en begon haar klitje te likken. De leerlingen profiteerden van de situatie en ik zag dat verschillende handen over Kelly’s naakte lichaam gleden en ik voelde ook enkele handen mijn lichaam verkennen.
Ik likte mijn tong tussen Kelly’s warme schaamlippen en zoog zachtjes op haar klitje. Naarmate ik sneller begon te likken, begon Kelly luider te kreunen en begonnen de leerlingen haar ook gretiger te betasten, waardoor ze wild schokkend klaar kwam en mijn mond vulde met haar sappen.
Kelly stapte van de tafel af en ik nam haar plaats in. Onmiddellijk voelde ik de handen van de leerlingen over mijn hele lichaam gaan. Kelly knielde voor de tafel en duwde haar warme tong tussen mijn schaamlippen en begon me zalig te likken. De vele handen die mijn lichaam streelden en in mijn borsten knepen en de zalige tong van Kelly zorgden ervoor dat ik ook al snel klaar kwam. Kelly likte mijn sappen op en ondertussen kreeg ik nieuw bericht.
“Kelly zal je vuistneuken tot je opnieuw klaarkomt en daarna mogen vijf leerlingen, die jullie kiezen, hetzelfde doen. De andere leerlingen mogen Kelly neuken.”
Ik toonde het bericht aan Kelly en ze keek me bezorgd aan en vroeg of ik dat zag zitten.
“Het is niet alsof we een keuze hebben, schat. Doe het maar rustig aan in het begin.”
Kelly glimlachte zachtjes en duwde twee vingers in mijn kutje naar binnen. Ze begon me langzaam te vingeren maar dreef geleidelijk het tempo op tot haar vingers kletsnat waren. Ze duwde een derde vinger erbij en dat begon al vrij goed te spannen omdat de plug nog steeds in mijn kont zat. Daarna ook haar pinkje wat niet echt voor een extra moeilijkheid zorgde en toen hield ze ook haar duim langs haar vingers en was ze klaar om haar volledige hand naar binnen te duwen. Het kostte haar enige moeite om haar hand naar binnen te krijgen, maar met de nodige druk slaagde ze er toch in.
De leerlingen zaten verstomd te kijken hoe Kelly haar volledige hand in mijn kutje had geduwd en ik voelde me compleet vernederd toen ik naar de geile blikken om me heen keek. Kelly begon haar hand langzaam heen en weer te neuken in mijn kutje en mijn poesje stond zo strak gespannen rond haar hand, dat ik heel snel bloedgeil werd en ik me niks meer aantrok van de blikken van de jongens.
Kelly begon langzaam de snelheid op te drijven en ik begon te genieten van de handen van de leerlingen die mijn lichaam steeds ruwer betastten en hard in mijn borsten knepen. Ik voelde een nieuw orgasme opbouwen diep in mijn lenden en het duurde niet lang voor ik luid kreunend klaar kwam met Kelly’s hand in mijn kutje.
Kelly trok haar hand langzaam terug en ik lag zo versuft op de tafel, dat zij de richtlijnen aan de leerlingen gaf: “Jullie vijf,” zei ze, terwijl ze 5 leerlingen aanduidde, “mogen Evy ook vuistneuken. Wacht jullie beurt af en wees voorzichtig zodat jullie haar geen pijn doen. De rest komt mee met mij en jullie mogen mij één voor één neuken. Ook bij mij moeten jullie geduldig je beurt afwachten en elkaar de ruimte geven.”
De eerste leerling kwam tussen mijn benen zitten en begon met net zo te vingeren als Kelly had gedaan. Hij gleed telkens een vinger extra in me naar binnen en uiteindelijk duwde hij ook zijn volledige hand in mijn kutje naar binnen. Binnen de kortste keren werd ik terug bloedgeil en ik kon me niet voorstellen dat ik dit nog 4 keer zou moeten doorstaan. Ik duidde één van de andere vier leerlingen aan en zei dat hij mijn tieten moest masseren terwijl zijn vriend me neukte.
Kelly lag ongeveer in het midden van de bus, dwars op een bank en ik hoorde haar kreunen, dus ze was ook begonnen met haar deel van de opdracht. Ik hoorde dat ze de leerling zei dat hij niet te snel mocht gaan en dat hij zijn lul met langzame, gecontroleerde stoten in haar moest neuken. Ik moest even glimlachen en wist niet goed of ze bang was dat ze niet bevredigd zou worden of dat ze gewoon haar taak als lerares iets te serieus opnam.
Bij elke leerling kreeg ik opnieuw een wild orgasme en na de tweede leerling bleef ik gewoon doorlopend geil, waardoor ik bijna doorlopend bleef klaarkomen, vanaf het moment dat ze hun hand in me naar binnen duwden, tot ik opnieuw keihard ontplofte en spuitend klaar kwam.
Joelle trok de outfit aan die ze die middag gaan kopen was en vertrok tegen half acht naar het opgegeven adres. Ze kwam ongeveer tien minuten te vroeg aan bij wat een Japans restaurant bleek te zijn en ze besliste nog even te wachten in de auto. Ze veronderstelde dat ze waarschijnlijk nog lang genoeg zou misbruikt worden, zodat ze niet te vroeg wou beginnen. Om 19.59 stapte ze naar de deur en daar stond iemand die zei dat hij haar verwacht had. Hij liet haar volgen en leidde haar naar een grote, ovale tafel aan het einde van de zaal.
Joelle keek om zich heen en zag dat er in het volledige restaurant geen enkele blanke aanwezig was, wat haar enorm verbaasde. Ze moest plaats nemen naast de baas van de investeerders, en toen ze even rond keek zag ze dat er in totaal 20 mannen rond de tafel zaten. Toen ze nog eens door de zaal keek, viel haar op dat er amper, of zelfs geen enkele vrouw in de zaal zat. Los van de hoofdtafel met 20 personen, stonden er nog 5 andere, kleinere tafels in de zaal, met telkens 5 tot 7 personen.
De baas plaatste zijn hand op Joelle’s dij en kneep er stevig in. Joelle trok niet weg omdat ze wist dat het geen zin had.
“Wat vind je van het restaurant?”
“Heel mooi.”
“Ik hoop dat je ondertussen iets meer respect hebt gekregen voor onze cultuur?”
“Jazeker, het spijt me echt dat ik eerder geen respect toonde.”
“Dat zeg je alleen om aan je lot te ontlopen. Tegen morgenavond is alles vergeven, maar dan kun je beter gehoorzamen.”
Joelle antwoordde niet meer.
“De eigenaar is een neef van mij en hij heeft het restaurant vanavond gesloten, zodat het enkel voor ons en onze vrienden toegankelijk is voor het feestje van vanavond.”
“Dat verklaarde het gebrek aan blanken,” dacht Joelle.
Opeens stond de baas op en begon een speech te geven. Hij verwelkomde zijn vrienden en collega’s die aan de hoofdtafel zaten en de werknemers van een Belgisch bedrijf, dat een onderdeel was van zijn groter bedrijf in Japan, die aan de kleinere tafels zaten. Hij had hen uitgenodigd naar jaarlijkse gewoonte om hen te bedanken voor hun goede werk en naar jaarlijkse gewoonte had hij gezorgd voor een eregast en hij verzocht Joelle even op te staan. Ze stond op en voelde de geile blikken over haar lichaam scannen. Hij liet haar terug neerzitten en zei dat ze het eten mochten brengen.
Ik was volledig sufgeneukt door de verschillende vuisten, toen de vijfde leerling me nog eens liet klaarkomen. Eigenlijk wist ik niet goed meer of ik klaargekomen was of niet, want het leek alsof ik sinds het 3e orgasme bijna continue aan het klaarkomen was.
Kelly kreunde nog steeds, dus haar elf leerlingen waren nog niet klaar met haar te neuken. Ik stond wankelend op en stapte langzaam naar Kelly om te zien hoe het met haar ging. De belletjes aan mijn tepels rinkelden terug bij elke stap wat erg vervelend was, maar ook de belletjes op Kelly’s tepels rinkelden constant onder het neuken. Ze was ondertussen ook gestopt met richtlijnen geven en hield het bij een geile kreun die volgde op elke pikstoot die ze ontving.
De chauffeur riep me opeens en zei dat hij binnenkort een halte moest houden. Ik keek naar de horloge en zag dat we al ongeveer twee uur aan het rijden waren. Hij reed een parking op langs de autostrade en we lieten de jongens even stoppen tot we terug verder reden.
Ik kreeg een nieuw berichtje: “trek jullie bloes terug aan, maar sluit enkel de middelste twee knopen. Ga de parking op en vind elk chauffeur die 100€ wil betalen om jullie te neuken. Indien hij bereid is om jullie op de motorkap van een auto te neuken mag hij voor 50€. De bus vertrekt niet voor jullie allebei geslaagd zijn.”
Ik toonde Kelly het berichtje en ze keek me opnieuw ontmoedigd aan.
Ik sprak de leerlingen toe: “jullie mogen allemaal naar de cafetaria van het tankstation gaan en daar wachten. Wij komen jullie roepen wanneer we klaar zijn om te vertrekken.”
De leerlingen verlieten de bus en gingen allemaal naar de cafetaria.
“Ga jij daar straks zo binnen gaan om ze te gaan halen?” Vroeg Kelly me bezorgd.
“Wat moest ik doen? Vragen om even te wachten op de bus terwijl wij de hoer gaan spelen? Ik zal ze straks wel gaan halen.”
Toen we de bus verlieten, zag ik dat er een camera vooraan in de bus hing. Ik vroeg aan de chauffeur of die daar altijd hing en die zei dat er iemand was langsgekomen enkele dagen eerder om die te installeren. Hij zei dat er ook nog één achteraan in de bus hing, maar dat de persoon die ze had geïnstalleerd, had beloofd dat hij geen spijt zou krijgen.
Kelly en ikzelf liepen beiden de parking op en kregen onmiddellijk enkele blikken van voorbijgangers op ons gefixeerd. De bloes bedekte mijn kont en poesje wel, maar het was natuurlijk overduidelijk dat ik eronder niks droeg. Ik liep naar de achterste rij van de parking, zodat ik niet op de drukste plaats op de motorkap zou moeten geneukt worden.
Toen ik achteraan de parking kwam zag ik een chauffeur die in zijn auto een sigaret aan het roken was. Ik ging naar hem toe en vroeg of hij zin had om me te neuken. Hij vroeg hoeveel ik daarvoor wou en ik legde hem het tarief uit.
“Ik ben een economische jongen met weinig schaamte, dus leg je maar al klaar op de motorkap.”
“Eerst betalen graag.”
Hij gaf me 50€ en ik besefte dat ik die nergens kon wegstoppen, dus hield ze in mijn hand.
“Leg je maar op de motorkap en open dat bloesje.”
Ik deed wat hij vroeg.
Hij stapte uit en opende zijn broek. Hij duwde mijn benen uiteen en ging ertussen staan terwijl hij zijn pik tevoorschijn haalde. Hij was al vrij stijf geworden door me naakt op zijn motorkap te zien liggen, maar hij rukte nog even aan zijn pik, zodat hij volledig stijf was. Hij duwde zijn eikel tegen mijn schaamlippen en duwde zijn heupen langzaam voorwaarts.
“Wat een leuke belletjes heb je daar aan je tieten hangen en wat een mooie diamant heb je in je kont zitten!”
Hij greep mijn borsten vast en schudde er even mee, zodat de belletjes flink rinkelden. Vervolgens greep hij mijn heupen vast en begon mij te neuken. Eerst langzaam, maar vervolgens dreef hij het tempo al snel op, waardoor hij bij elke pikstoot de buttplug in mijn kont beukte en mijn borsten heen en weer liet schommelen zodat de belletjes terug begonnen rinkelen. Ik keek rond om te zien of iemand ons zag en ik zag dat een truckchauffeur naast zijn cabine stond te kijken en iets verderop stond nog een man te kijken naast zijn auto.
Joelle wist dat het slechts een kwestie van tijd was tot ze zou worden vernederd, maar voorlopig waren ze gewoon aan het eten en de baas van de Japanners kneep geregeld wel eens in haar dijen, maar verder ging het voorlopig niet. Het enige dat een beetje vreemd leek, was dat er hier en daar wat tumult ontstond en het leek zich langzaam te verplaatsen door de zaal. Pas na ongeveer een uur werd haar duidelijk wat er aan de hand was.
De man die me neukte trok zich niks aan van de toeschouwers en ging onverminderd door tot hij mijn borsten terug stevig vast greep en een diepe kreun uitbracht. Hij liet trok zijn pik terug en zonder iets te zeggen ging hij terug in de auto zitten. Ik stond op, knoopte de twee knopen van mijn bloes terug dicht en ging terug richting van de bus. Toen ik bijna bij de bus was zag ik dat Kelly net uitstapte uit een wagen. Ze kwam naar me toe en zei dat ze zich op de achterbank had laten neuken. De chauffeur stond naast de bus en ik vroeg of hij de leerlingen misschien wou gaan halen.
Hij glimlachte en zei dat ik er nochtans zeer sexy uitzag om daar naar binnen te gaan, maar hij zou het wel doen en dan mocht ik hem later bedanken. Ik zei dat ik daar geen problemen mee had. Toen de leerlingen terug waren ingestegen en we terug aan het rijden waren, trokken Kelly en ikzelf onze bloes terug uit en Kelly ging terug neerliggen zodat de leerlingen konden doorgaan.
Ik kreeg nog even rust, wat welkom was na de intensieve eerste twee uur, en na ongeveer een half uur was Kelly ook klaar met haar elf leerlingen. Onmiddellijk kreeg ik een nieuwe berichtje; “Kelly moet op de tafel gaan liggen en jij gaat bovenop haar zitten in 69. Lik haar kut proper en blijf elkaar likken tot jullie elk drie keer klaar komen.”
Joelle besefte pas echt wat er aan de hand was in de zaal toen opeens het rumoer de hoofdtafel bereikte. Iemand van de kleinere tafels stond op en kwam met een glazen kom naar de hoofdtafel. Hij gaf de kom aan de man die naast de baas zat en Joelle zag hoe die man zijn pik uit zijn broek haalde en begon af te rukken tot hij zijn sperma in de kom spoot. Vervolgens gaf hij de kom door aan de man naast hem.
Joelle’s maag begon te draaien toen ze zag hoeveel sperma al in de kom zat en toen ze besefte wat het vermoedelijke doel ervan was. De baas van de Japanners moest lachen toen hij zag dat Joelle besefte wat haar te wachten stond.
Ik likte Kelly’s kutje met lange halen van mij tong en proefde het zaad van de leerlingen. Haar tong tussen mijn benen voelde goed en het voelde lekker geil om in 69 te zitten, te midden van de leerlingen. Doordat we allebei al verschillende keren waren klaargekomen duurde het niet lang voor zowel Kelly als ikzelf terug klaarkwamen en doordat we elkaar lekker geil bleven likken, bleef het orgasme ook doorgaan. Ik gebruikte mijn vingers om Kelly’s klitje te stimuleren en in combinatie met mijn tong kreeg ze binnen de kortste keren een volgend orgasme. Ze deed hetzelfde bij mij en ook ik kwam snel terug klaar. Het derde orgasme deed voor allebei iets langer op zich wachten, maar uiteindelijk kwamen we bijna tegelijk klaar en konden we terug even uitrusten.
Het duurde nog even voor de glazen kom volledig rond de tafel was gegaan, maar uiteindelijk kwam hij bij Joelle en zei de baas dat ze die moest aannemen. Ze nam de kom aan en zette die voor haar op tafel. Er zat minstens een halve liter sperma in en ze rook de sterke geur van het zaad terwijl de kom voor haar stond. Er kwam iemand met een camera aanlopen en die werd recht over Joelle op een driepoot geïnstalleerd. De baas zei dat ze alles moest opdrinken en de kom tot de laatste druppel moest uitlikken.
Joelle bracht de kom naar haar lippen en de sterke geur van de sperma maakte haar misselijk, maar ze nam een eerste slok. Het zaad begon te stollen en ze slikte enkele dikke klodders door, die haar deden kokhalzen. De mannen in de zaal begonnen te lachen en te applaudisseren. Slok voor slok dronk ze de sperma en telkens moest ze kokhalzen van de vieze textuur en smaak. Toen ze halverwege was moest ze bijna braken bij het besef dat ze nog eens zoveel zaad moest opdrinken, maar ze probeerde zich in te beelden dat het oesters waren want daar leek de brij met klodders en slijmerige stukken wel op. Uiteindelijk dronk ze het laatste beetje sperma op en wreef met haar vinger de kom uit zodat ze alles kon doorslikken.
De mannen applaudisseerden tevreden toen ze al hun sperma had doorgeslikt. Joelle voelde zich alsof ze alles terug wou uitbraken, maar dat zou waarschijnlijk ook niet echt een teken geweest zijn van “respect voor hun cultuur.”
Van zodra ze alles had doorgeslikt, was de vernedering duidelijk begonnen. Er werd een zwoel liedje gedraaid en de baas van de Japanners beval haar om op de tafel te gaan staan en een striptease te geven voor de hele zaal. Joelle gehoorzaamde en klom met enige moeite op de tafel en ging in de midden van de tafel staan, waarna ze langzaam begon te dansen. De 14cm-hoge hakken waren niet echt comfortabel om op een gladden tafel te dansen, maar gelukkig was het plafond hoog genoeg en moest ze zich geen zorgen maken dat ze met haar hoofd iets zou raken.
Ze probeerde niet teveel rond te kijken en luisterde naar de muziek en begon haar lichaam langzaam te strelen. Terwijl ze danste op de muziek, gleed ze haar handen langzaam door haar haren, langs haar hals, naar haar borsten. Ze streelde haar borsten even en gleed haar handen verder naar beneden. Toen ze uiteindelijk bij de onderste zoom van haar jurk kwam, nam ze die vast en gleed hem heel langzaam omhoog. Eerst kwamen haar lange, slanke benen met de kousen en de jarretelles tevoorschijn, vervolgens haar slipje, dan haar slanke buik en tenslotte haar BH. Ze trok de jurk over haar hoofd en gooide hem op de grond.
We kregen geen nieuwe opdracht meer tot we bij het hotel aankwamen en dan kregen we de toestemming om onze rok en bloes terug aan te trekken, maar de bellen wel aan onze tepelklemmen te laten hangen, onder onze bloes. We liepen naar binnen om in te checken en bij elke stap hoorden we de belletjes rinkelen, maar gelukkig spande de bloes niet teveel, zodat ze niet zichtbaar waren en het niet direct duidelijk was vanwaar het rinkelen kwam.
Toen alle leerlingen hun kamer hadden gekregen, kreeg ik een enveloppe van de vrouw achter de balie. Ik opende de enveloppe en daar stond onze volgende opdracht in; “laat de leerlingen zich installeren in hun kamer en gaan rusten. Jullie gaan samen de chauffeur verwennen om hem te bedanken voor de veilige rit. Hij mag kiezen wat jullie moeten doen, gedurende één uur. Daarna mogen jullie gaan slapen, maar jullie slapen elke nacht naakt en samen in één bed. Om te slapen mogen jullie alle speelgoed verwijderen, behalve de buttplug.”
Net op dat moment passeerde een man die wel enigszins bekend leek, maar ik was nog aan het lezen, dus ik lette niet echt op. Opeens draaide hij zich om; “Evy?”
Ik keek verrast op en probeerde me te herinneren wie hij was.
“Je herkent me niet meer?”
Ik herkende zijn gezicht, maar wist helemaal niet van waar.
“Marc…van op de universiteit.”
Opeens herinnerde ik me terug wie hij was. Ik schaamde me een beetje want we waren nog enkele keren op date geweest, maar hij had vrij plots de school verlaten en toen hadden we het contact verloren.
“Wat doe jij hier?”
“Ik ben lerares op de middelbare school en ben hier een weekend met de leerlingen om Parijs te bezichtigen.”
“Wow, da’s leuk.” Op een of andere manier kwam hij niet echt geloofwaardig over.
Hij keek even op zijn horloge: “Sorry, ik moet nu naar een korte vergadering, maar ik ben over een uurtje terug, als je eens wil bijpraten.”
Ik zei dat ik nog even moest controleren of alle leerlingen zich konden installeren, maar over iets meer dan een uur zou wel lukken. Hij nam één van zijn visitekaartjes, schreef zijn kamernummer erop en zei dat ik hem maar moest bellen wanneer ik vrij was. Hij zou rond middernacht terug zijn maar zou zeker tot rond 2 uur wakker blijven.
Ik liep samen met Kelly naar boven en we legden onze bagage in onze kamer en gingen vervolgens naar de kamer van de chauffeur. Hij was juist een douche aan het nemen en we zeiden dat we hem kwamen bedanken voor de veilige rit. Hij zei dat de douche ruim genoeg was en we er bij konden komen, dus we trokken onze kleren uit en vergezelden hem onder de douche.
Ik zei hem dat we gedurende één uur tot zijn beschikking stonden en dat hij mocht kiezen wat we voor hem moesten doen. Hij glimlachte eens geil en zei dat we hem allebei eerst een lieve kus mochten geven.
Ik kuste hem op de mond en hij greep mijn kont stevig vast en trok me tegen zich aan. Hij duwde zijn tong diep in mijn mond en ik beantwoordde zijn kus en ondertussen gleed hij zijn hand tussen mijn benen en duwde een vinger diep in me naar binnen. Hij draaide zijn vinger enkele keren rond in mijn poesje en trok hem vervolgens terug en liet me los. Daarna deed hij hetzelfde met Kelly.
Vervolgens zei hij dat wij elkaar moesten kussen tot hij zei dat we mochten stoppen, dus ik drukte mijn lippen op die van Kelly en we begonnen met onze tongen tegen elkaar te strelen. De chauffeur gleed zijn hand terug tussen mijn benen en duwde nu twee vingers naar binnen en deed tegelijkertijd hetzelfde bij Kelly. We bleven elkaar ongeveer een minuut lang kussen en toen trok hij zijn vingers weer terug en zei dat we allebei moesten knielen voor hem.
Toen we allebei voor hem op onze knieën zaten, draaide hij de douchekop een beetje weg van ons, zodat de stralen niet op ons gericht stonden en hij nam zijn pik in zijn hand. Het duurde even voor er iets gebeurde, maar opeens begon hij te pissen en hij mikte een dikke straal warme pis recht op mijn gezicht. Ik voelde zijn pis over mijn lichaam stromen, maar zolang ik mijn ogen en mond dicht hield, viel het eigenlijk wel mee. Opeens veranderde hij zijn doelwit en mikte op Kelly’s gezicht en piste haar helemaal onder.
Toen hij klaar was zei hij dat we elkaar opnieuw moesten kussen. Ik drukte mijn lippen terug stevig op die van Kelly en begon haar opnieuw te kussen. De pis zorgde wel voor een vreemde smaak op haar lippen, maar eigenlijk had ik het veel viezer verwacht, dus viel het nog wel mee.
Hij draaide de douchekop terug naar ons, zodat de pis van onze lichamen werd afgespoeld. We mochten ons een beetje proper maken en vervolgens zei hij dat hij wilde gepijpt worden door twee sletten tegelijk.
Joelle stond in haar lingerie te dansen op de grote ovale tafel en gleed haar handen langzaam naar de sluiting van haar BH. Ze opende hem en hield hem nog even voor haar borsten, alvorens hem op de grond te gooien. Er ging een golf van enthousiasme door de zaal nu ze topless op de tafel stond. Ze streelde haar naakte borsten eventjes en haar tepels gingen stijf rechtop staan door de mix van anticipatie en vernedering. Ze streelde haar lichaam verder tot ze bij de jarretelles kwam en begon de klemmetjes van de jarretelles één voor één te openen.
“De kousen mag je aanhouden, zodat je geen kou krijgt, de rest gaat uit!” riep de baas.
Ze gleed de jarretelleband omlaag over haar kont en langs haar dijen tot hij door de zwaartekracht verder werd begeleid naar haar enkels. Ze stapte eruit en danste nog even voor ze haar duimen achter de heupbandjes van haar slipje schoof en hetzelfde deed als met haar jarretelleband.
Nu ze volledig naakt op de tafel stond te dansen, behalve voor haar kousen en haar schoenen, werd de zaal nog enthousiaster, maar de baas van de Japanners hield er wel van om de suspens op te bouwen, dus hij zei dat ze gewoon moest doorgaan met dansen tot hij zou zeggen dat ze mocht stoppen.
Kelly en ikzelf knielden voor de chauffeur en hij greep van elk van ons een stevige pluk haar vast en trok onze hoofden om beurten naar zijn pik, zodat hij volledig dirigeerde wie hem wanneer moest afzuigen. Na een tiental minuten begon hij luid te kreunen en opeens hield hij Kelly’s hoofd stevig op zijn pik gedrukt, terwijl hij klaar kwam in haar keel. Kelly slikte alles door en daarna zette hij de douche uit, zodat we ons alle drie konden afdrogen en gingen we naar zijn bed.
Hij ging op zijn bed liggen en zei dat we hem opnieuw moesten stijf pijpen, dus we gingen allebei op het bed zitten en zogen hem om beurten hard. Toen hij terug hard was moest Kelly op haar rug op het bed liggen en ik moest zodanig op haar gaan liggen dat ze op mijn klitje kon zuigen, terwijl hij me in mijn kont zou neuken. We gingen in positie liggen en Kelly begon op mijn klitje te zuigen terwijl de chauffeur de buttplug uit mijn kont trok en die onmiddellijk verving door zijn stijve pik.
Hij begon me hard te kontneuken en in combinatie met Kelly’s warme mond die lekker hard op mijn klitje zoog, kreeg ik verrassend snel een orgasme. Sinds ik op de busrit was gevuistneukt door 6 personen op rij, leek het wel alsof ik zou klaarkomen indien de wind onder mijn rok blies. De chauffeur vertraagde echter niet en beukte er lekker op los in mijn kont.
Joelle bleef nog ongeveer een half uur naakt op tafel dansen, toen opeens de baas een teken gaf aan één van de obers. Enkele minuten later kwamen ze terug met een sybian sexmachine en plaatsten die in de midden van de tafel. Ze sloten die aan met een verlengsnoer en de baas gaf Joelle het bevel om erop te gaan zitten. De machine bestond uit een soort zwarte lederen zadel om op te gaan zitten en in de midden zat een witte dildo van ongeveer 15cm die mooi rechtop stond.
Joelle ging erop gaan zitten als op een zadel en mikte de dildo tussen haar schaamlippen. Van zodra ze neer zat op de machine, activeerde de baas de machine en voelde ze onmiddellijk een intense golf van stimulatie door zich heen gaan. De machine trilde intens en doordat de dildo diep in haar zat, voelde ze de vibraties door haar hele lichaam gaan. Eén van de mannen klom op de tafel en bevestigde een klem met een gewichtje op haar beide tepels.
Enkele minuten nadat ik was klaargekomen, spoot de chauffeur zijn zaad in mijn kontje. Hij trok zijn pik terug en duwde hem in Kelly’s gezicht en zei dat ze hem moest proper likken. Kelly gehoorzaamde. Hij duwde de plug terug in mijn kont; “zo blijven mijn sappen lekker in je reet zitten.” Toen hij proper was, keek hij op zijn horloge; “nog 20 minuten.”
“Jij bent vanavond al lekker gevuistneukt,” zei hij terwijl hij zich tot mij richtte, “nu mag jij hetzelfde doen bij haar.”
Kelly keek me een beetje geschokt aan, maar ging op de rand van het bed zitten, zodat ik makkelijk bij haar kutje kon. Ik knielde tussen haar benen en begon haar te vingeren met twee vingers. Ze ging achterover liggen en streelde haar borsten terwijl ik haar steeds sneller ging vingeren. Eén per één duwde ik steeds een vinger extra in haar naar binnen terwijl ik haar bleef vingeren. Uiteindelijk was haar kutje kletsnat en duwde ik mijn volledige hand tussen haar schaamlippen. Ze spande stevig rond mijn hand, maar ik verhoogde de druk tot haar neukgrotje zich opende en mijn hand naar binnen gleed. Haar schaamlippen sloten zich terug rond mijn pols en ik begon haar langzaam te neuken met mijn hand. Kelly begon luid te kreunen van zodra mijn hand in haar naar binnen gleed.
De trillingen van de machine maakten Joelle helemaal gek en na een tiental minuten verhoogde de baas van de Japanners opeens de intensiteit van de machine. Opeens leek de machine dubbel zo hard te trillen en de trillingen waren zo intens dat Joelle zich even opduwde uit het zadel om te wennen aan de verhoging van het tempo.
De baas vond dat maar niks en gaf enkele richtlijnen in het Japans aan één van de obers en die liep snel de keuken in en kwam teruggelopen met een rol tape. Hij sprong samen met een andere man de tafel op en de ene greep Joelle’s armen vast en hield ze op haar rug tegen elkaar, terwijl de andere haar armen tegen elkaar vast tapete ter hoogte van haar ellebogen en haar polsen.
Joelle zat nu compleet hulpeloos op de sybian en kon haar armen amper bewegen. Doordat haar armen op haar rug tegen elkaar gebonden waren, staken haar borsten vooruit en trokken de gewichtjes hard aan haar tepels, telkens er een geile golf door haar lichaam ging.
De baas verhoogde het tempo nogmaals en nu kon Joelle zich niet opdrukken, dus ze kon enkel een luide kreun uitbrengen en zich overgeven aan de trillingen. Binnen de kortste keren zat ze klaar te komen op de sybian en stroomden haar sappen langs het zadel omlaag.
Ik begon Kelly iets sneller te neuken met mijn hand en na enkele minuten voelde ik haar kutje ritmisch samentrekken rond mijn hand en begon ze luid te kreunen. Ik trok mijn hand langzaam terug en likte de sappen van haar kutje en zij moest mijn hand proper likken. Toen we klaar waren keek de chauffeur terug op zijn horloge; “de laatste 5 min houd ik jullie wel te goed voor volgende keer. Goede nacht, sletten.”
“Goede nacht.”
“Goede nacht.”
Eenmaal terug in onze kamer trok Kelly haar kleren uit en dook bijna onmiddellijk in bed. Ik friste mezelf een beetje op en nam mijn gsm. Ik ging even in de gang staan om te vermijden dat Meester Jean me zou horen indien hij een micro in de kamer had. Ik belde Marc op en zei dat ik nu tijd had om even bij te praten. Hij vroeg of ik hem in de bar van het hotel wou zien of liever in zijn kamer. Ik zei dat ik wel naar zijn kamer zou komen. Ik gaf Kelly een kus en zei dat ik niet lang zou wegblijven.
Toen ik bij Marc toekwam liet hij me binnen en gingen we op de zetel zitten. We begonnen te praten, maar hij was nogal zuinig met informatie over zichzelf. Hij zei dat hij voor de overheid werkte en niet echt kon vertellen wat hij deed. Ik vertelde hem wat banale dingen over mezelf, maar al snel had hij door dat ik dingen verzweeg. Hij bleef aandringen en uiteindelijk gaf ik op en vertelde ik hem de korte samenvatting. Hoe ik tijdens de huwelijksreis was misbruikt en hoe het eenmaal terug in België allemaal verder bleef gaan. Hoe Joelle en ikzelf en meer recentelijk ook Kelly dagelijks vernederd en misbruikt werden.
Hij vroeg me wie die Meester Jean eigenlijk was. Ik vertelde hem wat ik wist en hij leek geïnteresseerd te luisteren en uiteindelijk was ik nog de enige die aan het vertellen was.
De orgasmen volgden elkaar snel op bij Joelle en de camera legde nog steeds alles vast. De baas dreef het tempo nog een laatste keer op en nu verloor Joelle volledig de controle over haar lichaam. Spastische schokken gingen door haar lichaam terwijl ze bijna onophoudelijk bleef klaarkomen. Hij hield het tempo nog tien minuten aan, die voor Joelle een eeuwigheid leken en zette toen de machine uit.
Joelle snakte naar adem en de mannen maakten haar armen los, zodat ze kon opstaan van de machine. Ze stond te wankelen op haar benen terwijl de machine verwijderd werd en een matras en een dik kussen in de plaats werden gelegd. Ze moest op haar rug op de matras gaan liggen en het kussen onder haar kont plaatsen.
De baas stond op en kondigde aan dat iedereen vanaf nu mocht aanschuiven om de slet te neuken. Joelle besefte dat er 45 à 50 mannen in de zaal zaten, maar ze wist dat ze enkel kon ondergaan. De eerste zat binnen de kortste keren tussen haar benen en duwde zijn pik naar binnen.
“Als ze allemaal zo klein zijn, moet het wel lukken.” Dacht ze bij zichzelf.
Marc stelde me nog verschillende vragen waarvan ik de relevantie niet altijd inzag. Uiteindelijk namen we rond half twee afscheid en ging ik terug naar mijn kamer, waar ik in bed kroop bij Kelly.
Joelle werd aan de lopende band geneukt door de Japanners en tot haar opluchting waren ze allemaal vrij klein geschapen. De grootste was nog maar een normale pik naar westerse normen. Het aantal mannen die elkaar opvolgden was echter zeer vermoeiend en na een dik uur raakte ze in een soort trance terwijl ze nog urenlang werd verder geneukt.
Toen de mannen uiteindelijk genoeg hadden, was het al ochtend. Joelle lag versuft op de matras en ze zat bijna volledig onder het zaad. De baas zei dat ze even mocht rusten, en ze viel binnen de minuut in slaap.

Wordt vervolgd indien daar voldoende interesse voor is..
100% (6/0)
 
Posted by strenge-papa
11 months ago    Views: 323
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
11 months ago
Het blijft super spannend en geil.
11 months ago
Echt een super verhaal.
Ben nu al benieuwd naar het vervolg ;-)