het zou zo moeten zijn 10 verzonnen verhaal

Toen de volgende morgen de wekker afliep, waren zowel Joelle als ikzelf nog in een diepe slaap verzonken. Ik raakte moeilijk wakker en het pijnlijke gevoel tussen mijn benen zorgde er niet bepaald voor dat ik veel zin had om op te staan. Uiteindelijk hadden we geen tijd om echt lang te treuzelen, dus zowel Joelle als ikzelf stonden met veel tegenzin op en begonnen ons klaar te maken.
Van zodra we naakt de woonkamer binnenkwamen, kwam Thor op ons afgelopen en begon geil tegen ons op te springen. Joelle keek me aan met een ontmoedigde blik en ik glimlachte even naar haar en ging vervolgens op handen en knieën zitten zodat Thor me kon bespringen. Mijn kutje deed nog pijn van het intensieve misbruik van de vorige avond, maar Thor had daar geen boodschap aan en vond zonder enige hulp mijn gezwollen schaamlippen en ramde zijn lul ertussen naar binnen.
Ik voelde me al niet echt fris die morgen, maar toen Thor me nog keihard begon te neuken met zijn dikke rode lul, werd de situatie er niet echt beter op. Ik slaagde er wel in om ervoor te zorgen dat hij zijn knot niet in me naar binnen kreeg, dus toen uiteindelijk zijn warme zaad in me loosde en hij stopte met neuken, kon ik onmiddellijk zijn lul uit mijn kutje trekken en beginnen aan mijn broodnodige ontbijt.
Deze morgen waren er geen extra richtlijnen, dus na ons ontbijt kleedde Joelle zich aan en vertrok naar het werk, terwijl ik langs de achterdeur naar buiten ging, me op het terras aankleedde en vervolgens ook vertrok naar het werk. Toen ik op het werk aan kwam liep ik zoals het de laatste dagen de gewoonte was rechtstreeks naar mijn leslokaal en begon me voor te bereiden op de lessen. Deze dag zou vrij vervelend worden omdat ik het eerste uur les moest geven aan de zesdejaars, maar ook het laatste uur van de dag zou ik les moeten geven aan dezelfde klas.
Toen de les begon, vroeg ik hen om de taken af te geven die ze moesten maken en toen ik ze allemaal verzameld had kreeg ik een berichtje op mijn GSM; “verbeter ze direct zodat je vanmiddag de nodige opdrachten daaromtrent kunt uitvoeren!”
Ik gaf de jongens een hoofdstuk om zelfstandig te lezen en begon met het verbeteren van de taken. Naarmate ik vorderde in het verbeteren bleek al snel dat ik misschien iets te zeer had gefocust op het verzekeren dat niet iedereen het maximum zou halen, met als resultaat dat de meesten niet echt goed scoorden. Toen ik bij de laatste aankwam en besefte dat nog niemand het maximum had gehaald, probeerde ik iets milder te zijn, maar ook hij had enkele duidelijke fouten gemaakt, dus had niemand het maximum gehaald.
Ik vroeg even de aandacht van de jongens en zei dat, aangezien niemand het maximum had gehaald ik hen voor deze keer een beetje extra motivatie wou geven, dus dat ik ook een voorstel uit de ideeënbus zou doen. Ik liet één leerling naar voor komen en de bus voor me openen, zodat ik zonder te kijken drie briefjes uit de bus kon trekken. Ik legde de briefjes naast elkaar op mijn bureau en liet de leerling terug plaats nemen. Vervolgens zei ik tegen de klas dat iedereen een klein briefje moest nemen en dat ik de voorstellen één voor één zou voorlezen en zij daarna elk een nummer van 1 tot 3 moesten opschrijven voor de optie die ze verkozen. De optie met de meeste stemmen zou ik dan in de namiddag uitvoeren.
Ik nam het eerste briefje en las voor: ”de juffrouw zal een uur lang vertellen over haar ervaringen op sexueel vlak.” Ik zag enkele jongens geil grijnzen en nam het tweede briefje: “de juf zal het volgende lesuur, volledig naakt les geven.” De reacties op dit voorstel waren nog een stuk enthousiaster en zelf had ik wel zoiets verwacht, maar voelde toch dat ik plots ongecontroleerd begon te blozen bij het idee. Op het derde briefje stond:”de juffrouw moet vooraan in de klas masturberen tot een orgasme.” Ook voor dit voorstel waren er duidelijk enkele aanhangers.
Ik gaf de jongens een minuutje om erover na te denken en vroeg vervolgens om hun papiertjes met de stem van hun favoriete voorstel de lucht in te steken. Ik begon te tellen en schreef het resultaat op; voorstel 1: 2 stemmen, voorstel 2: 8 stemmen, voorstel 3: 6 stemmen. Ik moest even slikken bij het besef dat ik die middag een uur lang naakt voor de klas zou staan, maar verdrong het snel naar mijn achterhoofd en ging door met de les. De rest van de voormiddag gingen de lessen zoals gewoonlijk voorbij, zonder veel opwinding.
Joelle was die morgen toegekomen op het werk en ze was direct bij haar baas geroepen. Toen ze in zijn bureau binnen kwam sloot ze de deur en hij beval haar onmiddellijk om hem te pijpen. Joelle ging langzaam rond zijn bureau en knielde tussen zijn benen, om hem net als de vorige dag te beginnen pijpen. Terwijl Joelle haar lippen strak rond zijn stijve lul spande en ze langzaam op en neer bewoog met haar hoofd om de volledige schacht van zijn lul te stimuleren, zei haar baas dat ze die middag een vergadering hadden met enkele mogelijke buitenlandse investeerders en dat ze dus beter haar best kon doen om die te helpen binnenhalen.
Joelle knikte terwijl ze hem bleef afzuigen en ging door tot hij klaar kwam in haar mond. Ze slikte alles door en haar baas zei dat ze kon beginnen met haar werk, waarna ze naar haar bureau ging. Ze begon zo snel mogelijk te werken want ze had de afgelopen dagen al heel wat achterstand opgelopen, maar het duurde niet lang voor Werner haar bureau binnen kwam.
“Baas, ik heb een probleempje…ik heb het nogal moeilijk om me te concentreren op mijn werk omdat ik zo ongelofelijk rete-geil ben. Kan je me daar misschien mee helpen?”
Joelle negeerde hem eerst en zei vervolgens dat hij misschien kon gaan rukken in de toiletten.
Werner ging lachend naar buiten, maar enkele minuten later kwam hij terug binnen en tegelijkertijd kreeg Joelle een bericht van de baas over de intercom: “ik dacht dat ik gisteren duidelijk genoeg was…Werner werkt voor jou en in ruil daarvoor mag hij je gebruiken zoals hij dat wil en zo vaak hij dat wil!”
Werner stond met een zelfvoldaan lachje naar Joelle te kijken en Joelle beval hem om de deur te sluiten.
“Wat wil je met me doen?” vroeg Joelle kort, met een bitsige toon.
“Ik denk dat je grote mond precies op maat is van mijn dikke lul,” zei Werner terwijl hij naast haar ging staan, zijn handen op haar hoofd plaatste en haar hoofd naar zijn kruis toe draaide. “Neem mijn lul in je grote bek en zuig hem klaar!” beval hij haar.
Joelle opende zijn broek en haalde zijn half stijve lul tevoorschijn om hem direct in haar mond te nemen. Ze begon hem te pijpen en hij reageerde door zijn paal diep in haar keel te beginnen stoten. Joelle moest enkele keren kokhalzen, maar Werner ging door en neukte haar mond tot hij zijn lading in haar pijnlijke mond spoot. Joelle slikte alles door en zei dat hij u moest oprotten zodat ze kon verder werken.
“Jawel, baas,” zei Werner met een chagrijnig lachje terwijl hij naar buiten liep.
Na het eerste lesuur van de namiddag, kwam de directeur naar me toe en zei dat de leraar Frans een auto-ongeluk had gehad en hij een gebroken been had. Dat op zich had weinig met mij te maken, ware het niet dat de leerlingen van het zesde jaar het volgende weekend naar Parijs zouden gaan met de school om daar twee dagen de stad te verkennen. Er was al tijdelijke vervanger voor de Franse leraar aangekomen, maar omdat die de leerlingen niet kende, moest ik als titularis van de klas meegaan om de klas te begeleiden.
Het idee om een heel weekend in Parijs te zitten met 16 jonge kerels die me later die dag een uur lang naakt zouden kunnen bewonderen, leek me niet echt aantrekkelijk, maar ik hoopte dat de vervanger van de leraar Frans een autoritaire kerel zou zijn die wel voor wat discipline zou zorgen. Helaas stelde de directeur me enkele minuten later voor aan de vervanger die met me mee zou gaan en nu bleek dat het een jonge vrouw was die recht uit school kwam en geen enkele ervaring had als lerares.
Ik had serieuze twijfels over hoe dat weekend zou verlopen, maar ik had geen tijd om echt bezorgd te zijn, want ik moest alweer les geven. Toen het laatste lesuur begon, kwamen de leerlingen allemaal heel enthousiast het lokaal binnen en ik sloot de deur met de sleutel. Vervolgens opende ik langzaam mijn bloes en legde die vervolgens op mijn bureau, waarna ik ook mijn rokje uit trok en dat bovenop mijn bloes legde.
Voor het eerst in zeer lange tijd voelde ik me ongemakkelijk voor de klas en dat had alles te maken met de 16 paar geile ogen die elke beweging van mijn naakte lichaam volgden. Nog nooit had ik zo een onverdeelde aandacht gekregen als die les, maar toch vrees ik dat de leerlingen weinig gehoord hebben van wat ik vertelde. Het was ongelofelijk vernederend om zo vooraan in de klas te staan terwijl iedereen naar me zat te staren en na een tijdje voelde ik me alsof ik een dier in de zoo was.
Joelle slaagde er toch in om wat werk in te halen en toen het tijd was voor de vergadering met de mogelijke investeerders had ze toch een vrij goed gevoel. Ze liep de vergaderzaal binnen en nam plaats naast de baas en de investeerders bleken van Oosterse origine te zijn, meer bepaald uit Japan. Joelle’s baas stelde het bedrijf in grote lijnen voor en de Japanners leken geïnteresseerd en overlegden even onderling alvorens ze hun voorstel op tafel legden.
De baas van de Japanners zei tegen Joelle’s baas dat ze akkoord gingen om de vooraf besproken bedragen te investeren op voorwaarde dat zij eens een nachtje gebruik konden maken van zijn secretaresse. Joelle zei dat ze niet de secretaresse was, maar wel de adjunct-CEO, dus dat ze zich niet bezig hield met het plezieren van investeerders, maar op het moment dat ze dat zei besefte ze dat ze wel beter wist.
De Japanners zeiden dat het bij hen gebruikelijk was dat het vrouwelijke personeel van een bedrijf ‘uitgeleend’ werd en dat ze verontwaardigd waren door het gebrek aan respect dat ze kregen. Joelle’s baas stelde hen gerust dat ze Joelle zeker eens een nacht mochten ‘lenen’, maar de Japanners antwoordden dat ze te zeer vernederd waren om dat aanbod nog te aanvaarden en dat de enige oplossing nu was om Joelle nog meer te vernederen dan dat zij vernederd waren geweest. Joelle’s baas verzocht haar om de vergaderzaal te verlaten en in haar bureau te wachten tot ze geroepen werd.
Joelle wist dat haar baas haar met plezier zou uitlenen aan de Japanners voor alles wat die maar verlangden, dus ze bereidde zich voor op het ergste. Na ongeveer 10 minuten werd ze terug naar binnen geroepen maar niemand zei haar wat er beslist was en ze liepen allemaal samen naar buiten, naar de limousines die de investeerders naar het bedrijf hadden gebracht en ze stapten allemaal in. Na ongeveer 15 minuten rijden stopten de wagens en stapte iedereen uit, waarna Joelle’s baas op kop liep naar de ingang van een soort hoeve.
Toen ze eenmaal binnen kwamen zag Joelle dat ze in de cafetaria waren terecht gekomen van een kleine privé-manège. Er zaten een tiental oudere zakenmannen, allemaal in strak kostuum, te praten en door de grote ramen zag Joelle dat de piste er verlaten bij lag.
Joelle’s baas leidde haar door de cafetaria naar een deur die toegang gaf tot de toeschouwerzone rond de piste. Joelle vreesde al dat ze zou gedwongen worden om een paard te pijpen of te neuken terwijl de Japanners keken, maar opeens zei haar baas dat ze in het midden van de piste moest gaan staan en zich moest uitkleden.
Joelle keek hem vol ongeloof aan, maar haar baas zei dat ze beter kon gehoorzamen of dat ze nog een extra straf zou krijgen. Joelle besefte nu dat ze niet enkel sex zou moeten hebben met een paard, maar dat ze het ook nog temidden van de piste zou moeten doen terwijl haar baas, de Japanners en de zakenmannen in de cafetaria erop stonden te kijken.
Ze werd misselijk van schaamte terwijl ze langzaam naar het midden van de piste stapte. Eenmaal aangekomen draaide ze zich om naar de 3 Japanners, die haar glunderend stonden aan te gapen, en trok ze haar bloes en haar rokje uit, zodat ze volledig naakt stond. De Japanners begonnen enthousiast te lachen en de mannen in de cafetaria hadden Joelle ook onmiddellijk opgemerkt en kwamen snel kijken wat er zou gebeuren. Joelle stond volledig naakt, met enkel haar hoge hakken aan, midden van de piste, en keek naar de mannen die haar aanstaarden. Terwijl ze de geile blikken over haar naakte lichaam voelde glijden, voelde ze een dikke traan over haar wangen rollen, terwijl ze besefte dat ze zelden zo vernederd was geweest.
Alsof hij haar met opzet langer wilde laten staan om door de geile mannen aanschouwd te worden, kwam Joelle’s baas pas na meer dan tien minuten tevoorschijn uit de stal, met een reusachtige, rosse hengst, en leidde die naar het midden van de piste. Eenmaal bij Joelle aangekomen zei hij haar dat ze hem eerst moest pijpen en dat ze vervolgens zijn grote lul in haar sletterige neukgat moest nemen tot hij haar zou opvullen met zijn zaad.
Joelle besefte dat de vernedering niet kleiner zou worden door te wachten en terwijl ze naast het paard knielde om zijn reusachtige lul te beginnen strelen, zag ze in haar ooghoeken dat de Japanners enkele camera’s tevoorschijn toverden om haar vernedering vast te leggen. Ze gleed haar hand langzaam naar zijn grote testikels en masseerde die zacht met haar ene hand terwijl ze zijn schede bleef strelen met de andere. Langzaam maar zeker voelde ze zijn reusachtige paal groeien in haar handen en na enkele minuten kwam de eikel tevoorschijn. Joelle bleef de massieve neukpaal strelen en masseren met beide handen tot hij zo’n 30cm tevoorschijn gekomen was en dan opende ze haar mond en bracht de platte eikel van zijn dikke paal naar haar mond.
Ze moest de zachte lederachtige eikel in haar mond naar binnen wringen om hem erin te krijgen en zoog vervolgens krachtig op de dikke lederen paal, terwijl ze met haar tong het spuitgat van de eikel streelde. Al snel toonde de hengst zijn tevredenheid door een golf voorvocht af te scheiden, die Joelle gretig doorslikte. De dikke bruine paal was weldra dikker dan haar voorarm en was ondertussen helemaal stijf geworden, dus stond ze op, draaide zich met haar kont naar de dikke lederen staaf en boog lichtjes door haar benen zodat ze haar neukgrotje dichter bij de paardenlul kon brengen. Net op het moment dat ze met haar ene hand haar schaamlippen uiteen duwde en met haar andere hand de dikke bruine paal tussen haar schaamlippen mikte, kwam één van de Japanners naar haar toegelopen en begon gretig foto’s te nemen uit alle hoeken. Joelle wou hem uitschelden, maar besefte dat dat geen nut zou hebben en op dat moment, schoot de stijve paal van het paard naar voor zodat ze gespietst zat op zijn reusachtige paal. De paardenlul bewoog langzaam naar voor en naar achter, maar het paard kon niet echt stoten, dus beval haar baas haar om zelf hard terug te neuken op de paardenlul.
Joelle bewoog zichzelf naar voor en naar achter, zodat de dikke paardenlul in en uit haar gespannen kutje werd geneukt. Ze kreunde luid telkens de reusachtige paal in haar naar binnen schoof en toen de hengst uiteindelijk klaar was om zijn lading te lozen, spoot die een krachtige straal in Joelle’s kutje naar binnen, waardoor de lul uit haar kutje gestuwd werd en het paard de rest van zijn lading over haar rug en benen spoot.
Joelle voelde zich ongelofelijk vies en schaamde zich omdat er zoveel mannen hadden staan kijken hoe ze vernederd werd, maar ze was tevreden dat het aflopen was. Tenminste dat dacht ze, want opeens riep één van de Japanners “ !”, dus haar baas bracht het paard weg en kwam met een andere, zwarte hengst tevoorschijn. Deze keer riepen de Japanners dat ze hem enkel oraal moest bevredigen, dus Joelle begon opnieuw met het strelen van de schede, tot ook de zwarte lul van deze zwarte hengst tevoorschijn kwam en opnieuw nam ze de eikel in haar mond. Ze zoog erop zo hard ze kon, en rukte hem af over de hele lengte door haar beide handen te gebruiken, waardoor de hengst na enkele minuten al keihard was en nog enkele minuten later zag Joelle dat zijn grote ballen samentrokken om vervolgens een vloedgolf aan zaad in haar mond te lozen. Ze probeerde te slikken, maar het was simpelweg teveel, dus werd haar volledige gezicht en haar bovenlichaam bedekt met paardenzaad.
De Japanners waren tevreden en terwijl Joelle’s baas de hengst terug naar de stal bracht, stond Joelle nog steeds naakt in het midden van de piste terwijl het paardenzaad van haar af droop. Toen haar baas terug kwam vroeg hij aan de Japanners of ze tevreden waren en ze knikten vol enthousiasme, waarna Joelle’s baas zei dat ze zelf maar moest maken dat ze thuis raakte, omdat ze de limousines niet wilden vuil maken.
Joelle nam haar kleren en liep naakt naar de toiletten waar ze zich een beetje opfriste om vervolgens haar kleren aan te trekken. Ze vroeg in de cafetaria om een taxi te bellen, maar één van de mannen bood aan om haar naar huis te brengen. Ze vroeg of hij haar naar het werk kon brengen zodat ze haar wagen kon recupereren en hij stemde daartoe in.
Ondertussen was mijn uur naakte les voorbij en stond ik op het punt naar huis te gaan toen ik een berichtje kreeg; “zorg ervoor dat je voor je op weekend vertrekt naar Parijs, minstens één keer sex hebt gehad met de ‘vervangster’”. Ik liep snel naar de lerarenzaal om te zien of ze daar nog was, maar ik liep haar tegen het lijf in de gang. De directeur had haar eerder voorgesteld als ‘Kelly’, maar meer wist ik nog niet echt, dus ik vroeg of ze zin had om iets te gaan drinken die avond, zodat we elkaar wat beter konden leren kennen voor we samen op weekend zouden vertrekken. Ze zei dat ze later die avond nog plannen had, maar ze had nog net tijd om samen iets te gaan eten, voor ze naar haar afspraak ging.
We gingen naar een klein Italiaans restaurant dichtbij de school en namen een aperitief terwijl we op ons eten wachtten. We konden vlot praten met elkaar en ik voelde me heel ontspannen bij haar, tot ik me realiseerde dat ik haar in mijn bed moest krijgen binnen de drie dagen. Eigenlijk voelde ik me wel opgewonden bij het idee want Kelly is een heel mooie meid met een sexy slanke figuur. Ze heeft een knap gezicht en half lang, steil bruin haar, maar doordat ze niet echt vrouwelijke rondingen heeft en doordat ze vrij kleine borsten heeft, lijkt ze eerder op een meisje van 17-18 dan op de jonge vrouw van 23 die ze eigenlijk was.
Nadat ik langzaam het onderwerp van ‘sex’ had geïntroduceerd in het gesprek, leidde ik het gesprek verder richting haar lesbische ervaringen. Al vrij snel gaf ze toe dat ze zoals de meeste vrouwen al verschillende keren had gefantaseerd over sex met een andere vrouw. Ik pikte erop in en zei dat ik één van de vrouwen was die het ook effectief al geprobeerd had en dat ik er zeker geen spijt van had gekregen, dus dat ik het wel leuk zou vinden om haar eens te helpen met het verwezenlijken van één van haar fantasieën, maar ze lachte het voorstel weg als een grapje. Niet veel later moest ze weg, dus ik ging naar huis, waar ik Joelle zag die uitgeteld en naakt op de zetel lag terwijl haar schaamstreek duidelijk bedekt was met vers zaad van Thor.
Terwijl we samen een glas wijn dronken, vertelde ze me wat er die dag gebeurd was en hoe ze ongelofelijk vernederd was geweest op een quasi openbare plaats. Ze zei dat ze zich niet kon herinneren dat ze ooit zo vernederd was geweest en dat ze vreesde dat het alleen maar erger zou gaan worden.
Ik vertelde haar vervolgens ook wat ik die dag had moeten doen, maar realiseerde me wel dat het veel minder hevig was geweest dan bij Joelle. Niet veel later viel Joelle tegen mijn schouder in slaap en ik probeerde ondertussen te bedenken hoe ik Kelly zou overtuigen om sex te hebben met mij, maar ik was ook doodop, dus ik maakte Joelle even wakker zodat we in ons bed konden gaan slapen.
De volgende morgen voelde ik me verrassend fris omdat ik zo lang geslapen had maar Joelle voelde zich duidelijk minder goed, want ze strompelde naar de badkamer als gevolg van de dikke paardenlul die haar de vorige dag geneukt had.
Toen we beneden kwamen stond Thor alweer klaar voor zijn dagelijkse ochtendbeurt, dus ik offerde me op om Joelle te sparen. Nadat Thor me opnieuw had opgevuld met zijn hete zaad, gaf Joelle me een doos met mijn naam op. Ik opende ze en vond een zwarte, dubbelzijdige dildo van ongeveer 40cm lang met een klein briefje bij; “duw deze onmiddellijk in je kut en je kont en hou hem er de hele dag in, tenzij je naar het toilet moet!”
Ik plaatste één voet op de rand van de keukentafel en wreef met twee vingers over mijn kutje om wat van het hondenzaad te gebruiken als glijmiddel voor mijn kontje. Vervolgens duwde ik de dunste zijde van de dildo tegen mijn sluitspier en zachtjes naar binnen. Toen de dildo ongeveer 1/3 in mijn kontje zat, nam ik de andere eikel en gleed die in mijn kutje naar binnen. Dit ging natuurlijk een stuk makkelijker, maar toen ik terug gewoon rechtop ging staan voelde ik toch dat dit niet aangenaam zou zijn, doordat mijn kontje vrij gespannen stond rond de rubberen paal en doordat de rubberen paal tussen mijn benen gespannen zat, zodat mijn dijen bij elke stap langs de rubberen lul zouden wrijven.
We aten we snel een klein ontbijt en maakten ons daarna snel klaar om naar ons werk te vertrekken.
Ik gaf die dag maar één uur les aan de zesdejaars en ze hadden geen taak of test gehad, dus los van het feit dat ik met een dikke, rubberen paal tussen mijn benen rond liep, had ik een vrij rustige dag.
Joelle had die morgen opnieuw een vergadering met haar baas en haar directe ondergeschikten en zij had minder geluk. Toen ze binnen kwam met haar korte zwarte rokje en haar spannende witte bloes, zaten de mannen alweer geil te staren, maar toen de vergadering op haar einde liep, zei haar baas opeens dat hij de vorige dag diep teleurgesteld was door één van de mensen in de zaal.
Hij zei dat Joelle de mogelijkheid had om op vrij eenvoudige manier ervoor te zorgen dat een heel rijke Japanse investeerder akkoord zou gaan om te sponsoren, maar hij ging verder dat Joelle haar eigen comfort verkozen had boven het succes van het bedrijf.
Na een korte stilte zei hij dat hij besloten had dat Joelle eens moest gewezen worden op haar rechten en plichten. En aangezien ze vast wel wist wat haar rechten waren, maar niet wat haar plichten waren, zou ze gedurende een volledige week enkel plichten hebben en geen rechten. De mannen, behalve Werner, leken niet echt te begrijpen wat hij bedoelde, maar Joelle voelde de bui al hangen.
Haar baas specificeerde dat ze voor de komende week het recht op het dragen van kledij alsook het beslissingsrecht over haar lichaam kwijt was. Daarop beval hij haar om te strippen…
De mannen begonnen te lachen, maar toen ze zagen dat Joelle effectief gehoorzaamde en langzaam haar kleren uittrok tot ze poedelnaakt in de vergaderzaal stond, stopten ze met lachen en staarden ze haar aan met een blik vol ongeloof en geilheid. Haar baas zei dat ze enkel kledij mocht aantrekken om naar een andere verdieping van het gebouw te gaan of om naar buiten te gaan en dat ze de hele week volledig overgeleverd zou zijn aan de sexuele verlangens van de mannen die op dat moment in de vergaderzaal aanwezig waren.
De mannen keken haar nog steeds vol ongeloof aan, tot Werner opeens opstond, naar Joelle toe ging, haar voorover deed buigen zodat ze met haar ellebogen op tafel steunde, zijn reeds harde neukpaal tevoorschijn haalde en die in Joelle’s kutje naar binnen ramde om haar hard te beginnen neuken.
Joelle probeerde de blikken van de andere mannen te negeren, maar ze zaten haar gefascineerd aan te staren, terwijl Joelle’s borsten hevig heen en weer botsten onder de harde pikstoten van Werner. Werner had geen enkele intentie om het rustig aan te doen en kwam binnen enkele minuten klaar, waarbij hij zijn ballen leeg spoot in Joelle’s neukgrotje.
Hij had zijn lul nog maar pas uit Joelle teruggetrokken of de volgende van de mannen stond al klaar met zijn stijve paal in de aanslag. Joelle had hem eerst niet zien staan, maar toen ze wou rechtop staan, zei die dat ze gewoon in positie mocht blijven zodat de rest ook eens een testritje kon maken. Hij duwde zijn paal tegen haar schaamlippen die bedekt waren met het zaad van Werner en gleed zijn eikel diep naar binnen.
Joelle werd door alle vijf haar ondergeschikten geneukt en gevuld met hun zaad en vervolgens mocht ze naakt naar haar bureau gaan om te gaan werken. In de loop van de dag kreeg ze geregeld bezoek van de mannen die terug kwamen voor een tweede en een derde beurt.
Tijdens de middagpauze had ik opnieuw afgesproken met Kelly en gingen we samen lunchen. We praatten over allerlei interesses tot we onvermijdelijk terug bij het onderwerp sex terecht kwamen. Ze zei dat ze niet goed wist wat te zeggen toen ik haar de vorige dag had voorgesteld om sex met haar te hebben, maar ze had er die avond lange tijd over nagedacht en beslist dat het misschien wel leuk zou zijn. Ik beloofde haar dat het vast en zeker leuk zou zijn, en vroeg haar wanneer ze het wou proberen.
Kelly stelde voor dat we het zouden proberen tijdens het weekend in Parijs, maar ik had de opdracht gekregen om het voor het weekend te doen, dus ik vroeg of ze niet eerder kon. Ze zei dat ze die avond terug plannen had, maar indien ik wou, kon ze direct na het werk langskomen om het eens te proberen, dus ik ging akkoord.
Toen ik thuis kwam liep ik direct naar de badkamer om me op te frissen voor het bezoek van Kelly, maar ik kreeg opnieuw een berichtje; “verwijder de dildo, fris je op en lees vervolgens je emails!” Ik gehoorzaamde en toen ik mijn mailbox opende vond ik een mail van Meester Jean, die ik direct opende.
“Open de link in bijlage en lees vervolgens verder…” Ik opende de link en kwam op een website terecht met als titel “Luxe-e****te Nathalie”. Ik keek even rond op de website en vond niks dat echt verrassend was. Het was een website van een jonge vrouw die haar diensten aanbood aan zakenmensen en rijke klanten. Ze was bereid om oraal en vaginaal te doen, kon ook erotische massages geven en was bereid om “specials” te doen tegen een specifiek tarief. Pas toen ik bij de foto’s terecht kwam, was ik opeens wel verrast. Ik herkende onmiddellijk Kelly die in uitdagende lingerie poseerde op een kingsize bed. Er volgden nog enkele foto’s waarop duidelijk te zien was dat Kelly een heel strak en afgetraind lichaam had en ik kon me inbeelden dat veel mannen met plezier betaalden voor haar gezelschap.
Ik ging terug naar de mail en las die verder; “aangezien je nieuwe vriendin een hoer is, wil ik weten hoe ver ze wil gaan voor geld. Vrij met haar tot ze klaar komt en daarna vraag je haar of jij ook kan gebruik maken van haar diensten. Vraag haar hoeveel ze wil om zich te laten neuken door een hond en zeg haar dat je bereid bent om haar een eerlijke prijs te betalen. Er ligt 10.000€ in een enveloppe op je bed, indien je haar kan overtuigen om het voor minder te doen, mag je de rest houden. Indien ze het niet wil doen voor die prijs, dan zal je gestraft worden.
Ik had witte lingerie aangetrokken en witte hoge hakken en even later ging de deurbel. Kelly schrok een beetje toen ik de deur opende in niks dan mijn lingerie, maar ze zei dat ze aangenaam verrast was. Ik nodigde haar uit om op de zetel te gaan zitten en bood haar een glas wijn aan.
Kelly droeg nog steeds haar mantelpakje van op het werk, maar trok haar jasje uit toen ze ging zitten. Ik ging naast haar zitten en legde mijn hand op haar dij, waarna ik haar zacht begon te strelen. Ze keek me verleidelijk aan en zei dat ik blijkbaar geen tijd wilde verliezen. Ik zei dat ik niet kon wachten om haar lichaam te verkennen en begon haar zachtjes te kussen op haar hals terwijl ik mijn hand omhoog gleed en haar borsten zachtjes streelde door haar bloes.
Ze maakte geen aanstalten om me te stoppen, dus ik begon haar bloes open te knopen en trok die uit. Ze droeg een witte kanten BH met de sluiting vooraan, dus ik kuste me langzaam een weg van hals naar haar boezem en opende haar BH zodat ik haar kleine, maar perfect gevormde borsten kon beginnen kussen. Het kleine roze tepelhof van haar rechter tepel trok zachtjes samen toen ik er met mijn tong over streelde en haar tepel kwam stijf rechtop te staan. Ik deed vervolgens hetzelfde met haar linker tepel en begon haar tepels afwisselend in mijn mond te nemen om er stevig op te zuigen, terwijl ik haar beide borsten kneedde met mijn handen.
Al snel liepen haar ogen over van geilheid en kuste ik me een weg verder naar beneden. Ik gleed mijn handen naar de sluiting van haar rok en Kelly liftte even haar kont van de zetel zodat ik haar rok kon uittrekken. In dezelfde beweging gleed ik ook haar string langs haar benen naar beneden, zodat ze nu naakt naast me zat. Ik knielde voor haar op de grond en duwde haar benen uiteen, zodat ik toegang kreeg tot haar poesje dat netjes getrimd was met enkel een fijn streepje schaamhaar erboven.
Ik duwde mijn lippen op Kelly’s schaamlippen en begon haar te kussen tot ik voelde dat ze zich volledig open stelde voor me en ik mijn tong enkele keren tussen haar schaamlipjes streelde en haar klitje begon te likken. Kelly werd op slag bloedgeil en ik begon haar nu heviger te beffen tot ze luid kreunend klaar kwam.
Met het orgasme nog nazinderend in haar kutje vroeg ze of ik wou dat ze hetzelfde deed bij mij, maar ik zei dat ik wist dat ze niet gewend was om ‘gratis’ te werken en vroeg of ik haar diensten kon inhuren voor een sexuele fantasie van mij. Ze keek me even verrast aan, maar toen ik zei dat ik haar website had gezien, ontkende ze niks en vroeg ze wat ik graag wou doen met haar. Ik zei dat ik een zeer kinky fantasie had, maar dat ik bereid was om haar daar ruim voor te vergoeden. Ze vroeg me nogmaals wat het precies inhield.
Ik riep even naar Thor en al snel stond hij naast ons en raakte hij opgewonden van Kelly’s naakte lichaam. Ik zei dat ik graag wou dat ze zich door mijn hond liet neuken en vroeg hoeveel ze daarvoor wou. Tot mijn verbazing was ze niet compleet geschokt en lachte ze gewoon even, waarna ze zei dat ik inderdaad een heel kinky fantasie had, maar dat ze zoiets niet deed. Ze zei dat ik trouwens lang zou moeten zoeken naar een vrouw die dat wou doen. Ze vroeg waarom ik het zelf niet eens probeerde, waarop ik haar antwoordde dat ik hat al vaak had gedaan, maar dat ik nu eens wou kijken terwijl een andere vrouw het deed.
Opeens verdween het lachje van haar gezicht en vroeg ze me of ik dat echt al gedaan had. Ik bevestigde nogmaals dat ik Thor al vaak had geneukt en dat ik er ook van genoot om door zijn dikke rode lul geneukt te worden, maar dat ik graag eens wou toekijken terwijl een andere vrouw het deed. Ik zei haar dat het slechts een paar minuten zou duren en dat ik haar 5000€ zou betalen voor een inspanning van slechts enkele minuten.
Ze keek me zwijgend aan en na wat een oneindige stilte leek, zei ze opeens; “als jij het eerst doet, zodat ik zeker ben dat je niet liegt, en zodat ik zie dat het mogelijk is, dan doe ik het voor 8000€.
Ik zweeg ook even en zei vervolgens dat ik bereid was om het eerst te doen, maar dat ik maar 6500€ bood. Ze glimlachte en zei; “7000€, laatste kans.”
Ik glimlachte terug en gaf haar een kus op haar mond. Vervolgens stond ik op en trok mijn lingerie uit om me daarna in positie te zetten voor Thor. Thor begreep direct wat de bedoeling was en besprong me bijna onmiddellijk. Hij begon zijn harde, dikke paal in het rond te stoten en ik hielp hem even om vlot mijn kutje te vinden, waarna hij me hard begon te neuken. Hij liet me luid kreunen, maar Kelly leek niet echt geshockt, maar wel eerder gefascineerd. Thor ging onverminderd door tot hij spastisch begon te stoten en ik voelde dat hij zijn hete zaad in me begon te lozen. Ik had zijn knot uit mijn kutje gehouden om Kelly niet af te schrikken, dus van zodra hij klaar was met komen, trok hij zijn lul uit mijn kutje.
Ik vroeg aan Kelly of ze genoten had van de show en ze zei dat ze het in ieder geval fascinerend vond. Ik ging naar boven en haalde 7000€, waarna ik terug naar beneden ging en die aan Kelly toonde. We namen nog enkele slokken van onze wijn en keken zwijgend naar Thor die zijn lul proper likte en na een tiental minuten terug naar ons toe kwam.
“Nu is het jou beurt, schat” zei ik tegen Kelly.
Ze aarzelde even, maar ging dan toch op handen en knieën zitten en Thor besprong zijn nieuwe teef. Hij vond niet direct haar kutje, dus ik hielp hem even om haar neukgrotje te vinden met zijn dikke rode paal, maar van zodra hij haar spleetje gevonden had, stootte hij hard naar binnen. Kelly liet een diepe, pijnlijke kreet horen en begon dan zacht te kreunen, maar Thor neukte haar als een drilboor, dus al snel begon ze luider en luider te kreunen, terwijl ze naar adem hapte. Het zag er fantastisch uit om deze magere, atletische meid te zien bereden worden door een grote, gespierde hond.
Uiteindelijk vertraagde Thor en zag ik al enkele fijne straaltjes zaad langs Kelly’s benen lopen, tot hij zijn lul uit haar kut terugtrok en er een dikke golf zaad naar buiten kwam.
Ze stond een beetje wankelend op en ik gaf haar de 7000€ en bedankte haar voor de leuke show. Ze zei dat het uiteindelijk nog wel meeviel, maar ze het toch niet alle dagen zou willen doen. Ik lachte en zei dat er waarschijnlijk heel weinig vrouwen zijn die dat alle dagen doen. Kelly zei dat ze anderhalf uur later haar volgende klant had en dat ze nog even wou opfrissen, dus ze liet me alleen achter, maar niet veel later kwam Joelle thuis.
Joelle zag er opnieuw vernederd en ontmoedigd uit, dus ik vroeg haar wat ze die dag allemaal had moeten verdragen. Ze vertelde me hoe ze zich had moeten uitkleden voor haar ondergeschikten en hoe ze de hele dag lang door de mannen was gebruikt en misbruikt. Ze zei dat ze eigenlijk de hele dag niks had kunnen doen van haar werk, omdat ze langzaam aan werd omgevormd tot de hoer van het bedrijf, zonder dat ze er iets kon aan doen.
Zowel Joelle als ik hoopten dat we die avond terug geen extra opdrachten zouden krijgen net als de avond voordien, maar helaas duurde het niet zo lang voor we een bericht kregen.
“Controleer hoeveel reacties jullie hebben gekregen op de advertentie voor een mannelijke hond om jullie teef te bevruchten. Joelle zal 3 kandidaten laten langskomen en zich laten neuken door alle drie deze honden terwijl de baasjes toekijken. Evy moet het politie-uniform aantrekken en gaan “patrouilleren” in de wijk aan de achterzijde van het park. Ze moet te voet gaan en moet minstens twee uur in de wijk blijven voor ze naar huis mag komen.”
De wijk aan de achterzijde van het park is een wijk vol allochtonen en iedereen weet dat zelfs de ‘echte’ politie daar weg blijft om problemen te vermijden. Ongeveer een week geleden was een vrouwelijke agente daar aangerand en bijna verkracht op straat, dus werd het snel duidelijk wat de bedoeling was.
Joelle opende haar mailbox om te zien hoeveel reacties we ondertussen hadden ontvangen op de advertentie die we hadden moeten plaatsen en blijkbaar hadden we heel wat reacties gekregen. Ze opende de mails en belde een aantal van de personen op om te zien of ze beschikbaar waren die avond. Na een half uurtje had ze 3 kandidaten die met een tussentijd van ongeveer 45 min zouden langskomen. De eerste zou al een kwartiertje later langs komen, dus zij trok haar werkkledij aan en ik trok het politie-uniform aan en vertrok op ‘patrouille’.
Het was ondertussen bijna donker buiten en in het park kreeg ik al enkele onvriendelijke woorden naar het hoofd geslingerd door enkele allochtonen, maar van zodra ik de allochtone wijk binnen kwam, werd het duidelijk dat ik niet populair was. Verschillende mensen zeiden dat ik daar niks te zoeken had en dat ik beter kon vertrekken en toen ik na een paar honderd meter aan een klein pleintje kwam, zaten daar 4 jonge allochtone mannen tussen 18 en 20, die onmiddellijk naar me toe kwamen van zodra ze me zagen.
Bij Joelle was de eerste persoon toegekomen en het was een man van ongeveer 40 met een donkerbruine labrador. Joelle nodigde hem uit naar binnen en toen de man vroeg waar de teef zich bevond, opende ze haar bloes en zei ze dat ze zelf de teef was. De man was even geshockeerd, maar toen Joelle zich volledig uitkleedde en op handen en knieën ging zitten om zich te laten bestijgen, liet hij haar begaan met de hond. De labrador was nogal klungelig en had redelijk wat hulp nodig om haar deftig te bestijgen, maar toen hij eenmaal in positie zat, ging zijn stijve lul instinctief op zoek naar een kutje om te neuken. Joelle hielp hem daarbij en de man stond sprakeloos te kijken hoe zijn hond Joelle aan het berijden was.
Joelle kreunde geil door de snelle pikstoten van de labrador, maar tot haar opluchting was hij niet zo groot of zo wild als andere honden die ze al had gehad. Het duurde niet echt lang voor hij zijn lading zaad begon te lozen in haar kutje, zodat ze de eerste man weer kon wegsturen.
De vier mannen gingen rond me staan en vroegen wat ik daar kwam zoeken. Ik zei dat ik gewoon rondwandelde om te zien of er geen problemen waren in de wijk. Eén van de mannen zei dat iedere flik wist dat hij of zij daar moest wegblijven omdat er anders pas echt problemen ontstonden. De enige verklaring kon volgens hem zijn dat ik een geile blanke slet was die eens een echte vent in haar kut wilde voelen. Voor ik kon antwoorden, grepen de mannen me vast en sleurden me naar een tafel die in het midden van het pleintje stond. Ze gooiden me op de tafel en hielden me vast terwijl ik tevergeefs weerstand probeerde te bieden. Ik kon de mannen niet tegenhouden en binnen de kortste keren hadden ze me volledig uitgekleed en lag ik naakt op de tafel die net onder een straatlicht stond.
Ik probeerde ze nog te overtuigen om het niet te doen, maar de eerste kwam al tussen mijn benen staan en duwde zijn lul in mijn gleufje naar binnen. Hij neukte me met harde diepe pikstoten terwijl twee van zijn vrienden me vast hielden en ondertussen pijnlijk in mijn borsten knepen. De laatste nam zijn telefoon en ik hoorde hem praten tegen een andere vriend; “ we hebben een vrouwelijke flik gevangen en zijn haar aan een lesje aan het leren op het plein.”
De mannen neukte me één voor één en net toen de vierde bezig was, stopte er een andere auto met nog eens vier mannen, die onmiddellijk naar ons toe kwamen.
“Wow, het is nog een lekkere slet ook die jullie gevangen hebben,” zei één van hen toen hij me zag liggen.
Ik was eerst nogal onder de indruk geweest van de hele situatie, maar doordat de mannen me zo snel en hard neukten en ze elkaar zo snel opvolgden, begon mijn lichaam zich over te geven aan de impulsen en kwam ik luid kreunend klaar.
“Er is niks beter dan een blonde slet die klaarkomt van een bruine paal tussen haar benen!” riep één van de mannen lachend.
Ondertussen was bij Joelle de tweede contactpersoon toegekomen en dit was een man van ongeveer 30. Hij had een grote husky meegebracht en Joelle nodigde hen uit om binnen te komen. Opnieuw kreeg ze dezelfde vraag en opnieuw antwoordde ze door te strippen. Ook deze eigenaar weigerde niet en was zelfs vrij enthousiast toen Joelle zich liet bestijgen door de hond, maar Joelle was deze keer minder enthousiast.
Ze gleed haar hand tussen haar benen om hem te helpen haar kutje te vinden, maar onmiddellijk voelde ze dat deze een stuk groter en dikker was. Ze keek even tussen haar benen door en zag een dikke rode paal, met grote blauwe aders, die dreigend naar haar kutje wees. Ze gidste hem langzaam naar haar kutje en van zodra de punt van zijn lul de vochtige schaamlippen van Joelle voelde, stootte hij hard naar binnen. Joelle kreunde luid en haar borsten trilden net als de rest van haar lichaam onder de harde stoten van de grote husky.
Niet alleen had deze hond, die haar keihard aan het neuken was, de grootste hondenlul die ze ooit had gevoeld, maar hij neukte haar ook met harde diepe stoten, zodat ze optimaal gestimuleerd werd en ze een ongelofelijk sterk orgasme voelde opkomen. Bij elke pikstoot in haar geile lenden voelde ze het orgasme dichter komen en net op het moment dat het uiteindelijk losbarstte in haar onderbuik, spoot de hond haar vol met zijn zaad. Joelle was versufte van de geile neukbeurt en het zaad droop langzaam uit haar poesje. Ze stond langzaam op en bedankte de man en zijn hond alvorens hen weg te sturen.
Ik was ondertussen door acht mannen geneukt, te midden van het plein, maar er waren nog drie toevallige voorbijgangers komen bij staan en van zodra de eerste 8 mannen klaar waren, neukten ook die drie mannen me. Toen uiteindelijk alle 8 vrienden en de drie voorgangers klaar waren, vertrokken ze gewoon zonder iets te zeggen en lieten ze me naakt op de tafel liggen.
Ik was zopas door elf mannen geneukt en voelde me futloos en half verlamd, maar ik wist dat ik moest maken dat ik weg kwam, voor een nieuwe meute passeerde. Ik trok mijn politie-uniform, dat op verschillende plaatsen gescheurd was, terug aan en strompelde langzaam richting van het park om naar huis te gaan. Onderweg kreeg ik nog enkele verwensingen naar het hoofd geslingerd, maar ik negeerde ze en terwijl het zaad uit mijn kutje liep stapte ik langzaam naar huis.
De derde persoon die bij Joelle kwam was een vrouw van ongeveer 40 en zij had een deense dog bij zich. De vrouw bekeek Joelle even kritisch en toen ze zag dat Joelle’s benen vochtig waren, tot onder haar rokje, van het zaad, vroeg ze of ze er zin in had. Joelle was een beetje verrast dat die vrouw zo snel door had wat er aan de hand was, maar ze knikte met een kleine glimlach en liet hen binnen komen.
Ze stripte opnieuw en de vrouw hielp de hond zelfs om haar te bestijgen. De hond was echter zo groot dat hij niet bij Joelle’s kutje kon toen hij gewoon rechtop stond, dus stelde de vrouw voor dat Joelle op haar knieën op de zetel zou gaan zitten, zodat de hond tegen haar aan kon komen staan. Joelle deed zoals ze zei en de hond kwam achter haar staan en besprong haar zodat zijn lul nu precies op de juiste plaats kwam. Joelle besefte dat deze vrouw waarschijnlijk al ervaring had hiermee en dat was ze helemaal zeker toen de vrouw hielp om de hondenlul in haar kutje te duwen.
Deze lul was net zo groot als de lul van de husky, maar gelukkig voor Joelle was de deense dog een groot sloom dier dat haar maar traag en met tamme pikstoten neukte. Joelle kreunde zacht door de grote paal die ze in zich had, maar had er weinig problemen mee om zich door deze hond te laten gebruiken.
“Je hebt wel al wat ervaring,” zei de vrouw toen ze zag dat Joelle zich met gemak liet neuken door de hond.
“Het is inderdaad niet de eerste keer,” bevestigde Joelle.
Nadat de hond was klaargekomen en zijn lul uit Joelle had getrokken, zei de vrouw dat nog andere honden had die misschien meer binnen Joelle’s moeilijkheidsgraad lagen, dus als ze eens mocht terugkomen zou ze voor een grotere uitdaging zorgen.
Joelle zei glimlachend dat ze het niet erg vond dat de hond niet te hevig was, want dat ze eerder die avond al een grote uitdaging had gehad.
De vrouw glimlachte en zei;”denk er toch maar eens over na, je zult er geen spijt van hebben.”
Toen ik thuis kwam was de derde hond juist vertrokken bij Joelle en was ze net onderweg om een bad te nemen om het kleverige zaad van tussen haar benen te spoelen, dus ik vervoegde haar en we namen samen een lekker warm bad.
Wordt vervolgd indien er voldoende reactie komt. Alle reacties zijn welkom...

100% (2/0)
 
Categories: AnalBDSMTaboo
Posted by strenge-papa
10 months ago    Views: 254
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
10 months ago
Bedankt voor het hete verhaal.