Geile pijpdate werd meer dan verwacht...

Het was op een dinsdagavond. Ik was erg geil, en ging op een chatsite. Daar raakten we aan de praat. Je wist precies te vertellen wat je wou. Ik zou aanbellen bij je, een blinddoek aandoen, en dan mocht ik je heerlijk pijpen. Zo gezegd, zo gedaan...

Een half uurtje later druk ik op de knop van de parlofoon. "Ik ben het.", zeg ik. Jij zegt niets, maar het gezoem vertelt me genoeg. Ik open de deur, en ga de trappen op. Aangekomen bij je appartement kijk ik om me heen. Niemand te zien. Ik haal de blinddoek uit m'n jaszak en doe ze om, daarna klop ik op de deur. Je opent die vrijwel meteen. Ik zeg nog "hallo", aar je bent niet in de stemming om over koetjes en kalfjes te praten. "Op je knieën.", beveel je. Ik twijfel even, maar neem aan dat er nog steeds niemand in de hal is en kniel voor je neer. Je raakt met je vinger m'n lippen aan, en ik open mijn mond automatisch. Ik verbaas mezelf hier mee. "Je bent een echt sletje", zeg je, "volg me". Op handen en knieën volg ik je langzaam een kamer in. Ik hoor het verkeer in de straat en hoor de ventilatoren in je computer. Ik vraag je af wat je aan het doen was voor ik binnen kwam. Was je mijn profiel aan het bekijken? Dat van iemand anders? Had je porno op staan? Ik zal het nooit weten. Ik hoor hoe je je riem losmaakt en de knop van je broek los doet. "Zoek de rits", beveel je, "en maak die open.". Ik weet niet waar ik moet beginnen. Ik leun voorvover in de richting van je stem tot ik je benen voel. Ik ga naar boven, open mijn mond en kus je kruis. Uiteindelijk vind ik de rits, bik bijt erop en trek ze naar beneden. Gelukkig help je me met de rest.

Je doet je broek en je onderbroek uit en legt je lul op mijn gezicht. Ik voel je ballen op mijn lippen en open mijn mond op er aan te kunnen likken en zuigen. Ik voel hoe je lul langzaamaan harder wordt, hij kruipt kloppend verder over mijn gezicht. Ik laat mijn tong naar boven glijden en lik de schacht van je lul en neem de eikel in mijn mond. Ik wil je vastnemen met mijn handen, maar dat wil je niet. "Nee", zeg je, "hou je handen op je rug.". Ik gehoorzaam en zuig aan je eikel, en laat je steeds dieper in mijn mond glijden.

Je lul is nu keihard. Ik ga op een neer, zo diep als ik kan, en laat mijn lippen om je schacht spannen. Als ik boven ben, laat ik je eikel in mijn mond, zuig ik lekker en laat ik mijn tong om je dansen. Ik voel elke hartslag van je via je harde lul. Ik pijp zo goed ik kan, dan zeg je "dieper". Ik zuig en buig voorover, en neem je harde paal tot in mijn keel. Je kreunt, ik doe mijn best om je lul in m'n keel te houden. "Je moet getraind worden", zeg je terwijl je je handen op m'n hoofd legt," hou je handen op je rug en open je mond wijd.". Genadeloos duw je je lul tot aan je ballen in mijn keel. Ik stik en slik, maar je trekt je niet terug. "Slik", zeg je, en ik probeer de controle over mijn keel terug te winnen. Ik concentreer me, en slik, en daardoor gaat je harde, pulserende lul nog dieper in mijn keel. Je ballen duwen tegen mijn kin. "Lik m'n ballen", zeg je, en ik steek mijn tong uit. Dan trek je aan m'n haar en je laat je lul uit m'n mond glijden. Ik hap naar adem en voel hoe m'n hele gezich nat wordt van het speeksel.

Je geeft me geen tijd om op adem te komen en perst je hete paal meteen weer diep in m'n keel. Je blijft maar doorgaan, harder, dieper. Je lul staak op springen als je uiteindelijk genadeloos mijn keel neukt, alsof het een neukspeeltje is. Ik wou dat ik je kon zien, maar durf de blinddoek niet afnemen. Je ramt m'n keel en ik heb al m'n concentratie nodig om het vol te houden. Ik merk dat ik zonder het te beseffen mijn handen opengesperd naast m'n lichaam houdt, alsof ze je tegen willen houden, maar onderweg op een onzichtbare muur zijn gebotst. Ik proef je voorvocht en je kreunt. Zelfs door je snelle tempo heen voel ik je eikel kloppen. Ik dacht dat je m'n keel vol zou spuiten, maar je stopt, drukt je lul nog één keer diep in m'n keel en je laat hem daar zitten. Ik slik en voel hoe m'n tranen geabsorbeerd worden door de blinddoek, ik vraag me af of je dat kan zien. "Genoeg met dit spelletje", zeg je, "braaf sletje.". Ik hoor stappen op het laminaat, tot je links van me komt te staan.

Hijgend met m'n mond open als een hond luister ik naar je woorden. "Wat een geil jongetje ben je, je laat je mond en keel neuken als een echt sletje. Je zal blij zijn met de verrassing die ik voor je heb." Ik schrik even uit m'n roes, en bedenk in welkeen kwetsbare situatie ik me door mijn geilheid heb opgesteld. "Steek je rechterhand uit, zo ver als je kan." Ik weet niet waarom, maar ik doe het maar. "Beweeg nu je hand naar voren.". Dat doe ik, en ik voet iets. Het is warm, zacht en harig; een been. Rechts van me, en jij staat links van me. Er is iemand anders in de kamer! Onmiddelijk schrikt m'n hand terug en zoek ik steun op de grond. "Voor je je blinddoek af wilt doen, luister goed. Dit is een vriend van me. Hij heeft alles gefilmd, hij is nu nog aan het filmen. Alles staat er op. Hoe je me pijpt, hoe je me zo gewillig in je keel neemt, de striemen pijpkwijl die nu aan je lippen bungelen, alles staat er op, in close-up. M'n computer filmt ook, maar die neemt wide shots waar de actie in z'n geheel op te zien is."

Zelfs nog voor ik werkelijk besef wat dit betekent, voel ik een stortvloed aan emoties door m'n lijf zinderen. Ik ben opgewonden, maar vooral bang en onzeker. Ik heb deze man blindelings vertrouwd, hopend op een kort en heet avontuurtje, maar dat blijkt nu anders uit te draaien. "Tenzij je wil dat we deze beelden via het net naar iedereen verspreiden, hou je best je handen netjes op je rug." Automatisch ga ik terug op m'n knieën steunen en vinden m'n handen elkaar op m'n rug. Ik voel het metalen voorwerp dat in m'n handen geplaatst wordt, betast het en merk dat het handboeien zijn. "Aandoen.", beveel je, en ietwat stuntelig gehoorzaam ik. Je controleert of ze stevig vast zitten, daarna voel ik je hand in m'n broekzak gaan. Je doet m'n broek open en neemt m'n portefeuille er uit. Het angstzweet breekt me uit; m'n identiteitskaart zit er in; je weet nu wie ik ben. Je kan talloze zaken van me opzoeken op facebook en noem maar op.

"Braaf sletje", grinnik je, "door die handboeien aan te doen heb je je laatste kans op ontsnapping afgegeven. Je wil echt wel gebruikt worden hé? Nou, goed dan. Ga maar recht staan." Ik krijg hartkloppingen en hoop dat ik snel uit een (toegegeven: natte) droom ontwaak. Maar dat gebeurt niet. Ik heb geen keuze, zoek m'n evenwicht en sta recht. Zoals ik wel verwachtte, zakt m'n broek tot aan m'n enkels. Ik voe je handen op m'n schouders. Ze duwen me achteruit. Ik schuifel zo snel ik kan mee, maar wanneer ik iets voel aan m'n knieën val ik achterover. Ik lig nu op m'n rug dwars over een eenpersoonsbed, met m'n hoofd over de rand. Je vriend neemt plaats tegenover jou, en steekt m'n reeds ontblote eikel in m'n mond. Als blijk van attentie, mag ik er eerst zo nog wat op zuigen en aan likken vooraleer het keelneuken weer begint. Het lijkt me dat de lul van je vriend korter, maar dikker is dan die van jou.

Hij geeft me niet veel tijd vooraleer hij m'n hoofd vast neemt en z'n pik in m'n keel ramt tot z'n gespannen ballen tegen m'n neus duwen. Hoewel dat in deze positie makkelijker lijkt te gaan, snak ik nog steeds naar adem als hij zich terugtrekt, en maakt mijn keel nog steeds eendengeluiden elke keer die lul er diep in geramd wordt. Ik vraag me af of hij filmt hoe z'n lul m'n keel uitrekt, of hoe jij m'n onderbroekt uittrekt om mijn geschoren lul tevoorschijn te halen. Hij is half hard door de opwinding en de schaamte, maar je lijkt er niet in geïnteresseerd. Je tilt m'n benen omhoog, zodat m'n knieën naar m'n borstkas gericht zijn. Snel daarna voel ik een koele, natte vinger aan m'n kontje. Je smeert het glijmiddel aan m'n sterretje, en steekt je vinger dan met een trage maar onafgebroken beweging diep naar binnen. "Je zei dat je hier nog niet klaar voor was, hé? Na je zo te zien pijpen is het duidelijk dat je veel meer aan kan dan je denkt, geile teef. Het is beter dat wij beslissen waar je klaar voor bent".

Ik krijg geen kans hierop te reageren. Je vriend heeft m'n enkels vastgenomen en gebruikt ze als grip om mijn mond nog harder te kunnen neuken. Omdat ik op m'n geboeide handen lig, maak ik een holle rug. Door een kussen onder me te plaatsen, zorg je ervoor dat je prima toegang tot m'n kontje hebt, en al snel voel ik twee vingers diep in m'n kontje binnendringen. Je vingert me hard, diep en snel en dan trek je ze ineens eruit. Ik verwacht elk moment je lul die in een flits van pijn de diepte van m'n reet tot zijn domein rekent. Ik voel echter de warme eikel van een flexibele dildo die me open rekt als je hem er helemaal in duwt, tot de jelly ballen de mijnen raken. Als hij er helemaal in zit, duw je nog wat na. Het voelt ongemakkelijk, maar pas als je me echt gaat rammen met de dildo voel ik pijn. Je vriend duwt zijn lul nu ook helemaal in m'n keel, en laat zich verwennen door mijn gekreun.

De eikel van de dildo gaat bijna helemaal uit m'n kontje, en rekt me open, vooraleer hij diep in me verdwijnt om me in m'n diepste te prikkelen. De pijn is onbeschrijfelijk, het genot ook. Ik voel hoe de lul van je vriend zwelt en klopt. Hij heeft geen keus behalve me diep in m'n keel te neuken. Hij beweegt heel snel, maar houdt 'm diep. Jij gaat steeds harder te keer met de dildo, en ik hoor je vriend kreunen en hijgen. "O ja, ja!". Ik snak naar adem als ik een impuls door m'n hemelte in m'n keel voel schieten. De lul wordt vliegensvlug uit m'n keel gehaald en ik voel hoe lading na lading van z'n warme zaad over m'n gezicht en in mijn naar adem happende mond schiet. Je blijft tot na zijn orgasme mijn kont naaien met de dildo terwijl je linkerhand kundig m'n eikel kneedt, zodat die ook hard wordt. Je vriend spuit z'n laatste klodders zaad rechtsreeks in m'n mond, over m'n tong. Hij laat me nog even likken en zuigen, en trekt zich dan terug. Je duwt de dildo diep in me, en laat me even op adem komen. "Wat ben jij een neukteefje, een echt sletje.". Ik voel me blozen, maar weet niet of ik geil, beschaamd, angstig of trots ben. "Je kontje hard geramd, je keelt onverbiddelijk genaaid, zaad in je mond en over je gezicht, en wat heb je? Een hard lulletje. Geile hoer." Je trekt de dildo langzaam uit m'n kont. Ik merk hoe het warme, zoute sperma van je vriend kriebelt op m'n tong. Onvrijwillig slik ik, maar dat merk je. "Nog een sliksletje ook? Ik weet wel raad met jou... We gaan je grenzen nog wat verleggen. Draai je om."

Onhandig draai ik me om op het bed, zodat ik op m'n knieën kom te zitten. Je duwt m'n hoofd voorover tot ik m'n evenwicht verlies. Ik rust nu met m'n hoofd op de matras, met m'n kont in de lucht. "Zo ja", zeg je, en je wrijft je harde lul langs m'n met glijmiddel besmeurde kontgaatje. Je linkerhand rust op m'n bil, je rechterhand trekt me af. Je lul glijdt langs m'n kont, maar je steekt 'm er niet in. "Smeek er om", beveel je. Ik weet dat het pijn gaat doen. Ik ben geil, maar bang. Ik besluit niets te zeggen. Je hand klapt op m'n linkerbil, dan m'n rechter, dan nog harder op m'n linker. "Kom op, smeek. Je weet dat je het wil." Ik kreun met m'n hoofd in het hoeslaken, en laaat een gedempt "alsjeblief" horen. Opnieuw slaat je hand m'n kont, om erna m'n balzak vast te nemen. Je knijpt er hard in terwijl je zegt "Ik verstond je niet. Wees duidelijker!" Ik til m'n hoofd op, merk hoe het plakt van het zaad als ik het omdraai en zeg "alsjeblief, neuk m'n kontje. Ik wil het. O, aljeblief, neuk m'n kontje, please! Neuk me, toe, steek 'm in me, ik wil je in me voelen. Neuk me nu, toe, alsjeblief, ram m'n kontje..." Je nijpt wat harder, om te tonen dat ik beter m'n best moet doen. "Ik ben je neuksletje, ik doe alles voor je, maar neuk me nu ajseblief, Meester, neuk me alsjeblief." Je laat m'n ballen los, en plaatst je eikel tegen m'n gaatje.

"Duw 'm er in", beveel je, en zonder twijfelen beweeg ik m'n kont naar achter om je in me te nemen. Ik voel elke millimeter van je lul in me glijden. Als je er halfweg in zit, neem jij de controle en begin je te neuken. Eerst zacht en diep, dan hard en diep. Je lijkt volledig de controle over jezelf te verliezen, maar ik weet dat je goed beselft wat je doet als je je lul telkens weer helemaal uit me haalt, ziet hoe m'n aars zich langzaam sluit, en dan onder luid gekrijs van me je harde, geaderde pik weer diep naar binnen ramt. De blinddoek is inmiddels doorweekt, en hat kan me niet schelen. Je vriend neemt waarschijnlijk net een close-up van mijn gezicht, want ik voel een vinger langs m'n wang glijden om daarna met sperma besmeurd m'n opengesperde mond binnen te glijden. Hij stopt pas als hij zo diep hij maar kan in m'n keel zit. Dan worden het twee vingers, dan drie. Ze sperren m'n keel open, en spoedig proef ik het zaad van je vriend opnieuw als z'n half harde pik in m'n mond gaat. M'n snikken en happen naar adem maakt keelneuken echter moeilijk, en ik ben er dankbaar om dat hij me niet dwingt.

Intussen heb je met je linkerhand m'n heup vast terwijl je rechter m'n billen slaat, daarna neem je me met beide handen bij de heupen om nog harder te kunnen rammen. M'n kont brandt. Je wordt harder en harder, je bent niet meer veraf. Elke stoot vertaalt zich tot een kreet van genot en pijn in m'n keel, waarvan de zuiging en de trilling de inmiddels terug steenharde lul van je vriend plezieren. Ik houd dit niet lang meer vol, maar vind het op een vreemde manier heerlijk om als neukspeeltje genomen te worden. Je houdt je in en trekt je lul uit me, je vriend doet hetzelfde. Even gebeurt er niets. Het hijgen en kreunen houdt op en ruimt plaats voor mijn zachte snikken en het gezoem van de computer. Ongetwijfeld neemt je vriend beelden van m'n gapend, ontmaagde kontje. Je leidt me van het bed en je maakt m'n handboeien los. Even denk ik dat het allemaal voorbij is, maar zo naief ben ik nu niet meer. "Op je buik", zeg je. Ik gehoorzaam, en met z'n tweeën tillen jullie m'n heupen op en draaien jullie me, zodat ik met m'n hoofd op de grond, m'n rug tegen het bedeinde en m'n benen in de lucht boven m'n hoofd kom te zitten. Ik voel hoe m'n kont open staat, en het duurt niet lang vooraleer ik een koud, rubberen speeltje voel. Het wordt zachtjes in m'n kont geschoven, en spert m'n gaatje steeds wijder, tot het ineens smaller wordt en zich in me nestelt. Het is een butt-plug. Plots begint die zachtjes te vibreren, het voelt best lekker.

Je neemt m'n hand vast en plaatst er een pompje in. "Oppompen, zo ver je kan", zeg je. Ik knijp en voel hoe de butt-plug groter wordt in m'n gaatje. Ik knijp nog een aantal keer tot het erg onaangenaam aanvoelt. Ik twijfel even, en besluit om een strengere behandeling te vermijden en er nog één kneep bij te doen. "Goed zo," zeg je kalmerend en je neemt de pomp uit m'n hand. "Ik weet dat je meer aan kan, ik weet dat je een sletje bent dat kickt op vernedering. Je kontje houdt ervan misbruikt te worden, jij ook. Ik ga er geregeld wat bij doen, ik wil dat je kontje heerlijk uitgerokken wordt. Ik stop pas als jij het zo heerlijk vindt dat je klaar komt. Rukken dus."

In m'n roes duurt het even voor ik besef wat dit wil zeggen. Je weet van onze chatgesprekken donders goed dat ik niet meer geil ben als ik klaargekomen ben, daarom wou ik ook enkel jou pijpen en zelf niet spuiten! En dan ga je het nog filmen ook, met een opblaasbaar speeltje in m'n kont! Dan realiseer ik me dat m'n lul recht boven m'n gezicht hangt, en ik dus mezelf onder zal spuiten. Ik ben al urenlang erg opgewonden, en zal een enorme lading over mijn geblinddoekt gezicht schieten... Maar dan sla je toe. Ik hoor het voor ik het voel. Pshht! De plug neemt meer kostbare plaats in in m'n kontje, en ik kreun. De trillingen verdelen zich dieper doorheen me en ik realiseer me van het enige wat telt: ik heb geen keuze. Pshht! Het doet nu echt wel pijn.

Ik begin te rukken, maar het lukt niet goed in deze positie. Je zet de vibrator harder, en je pompt nog twee maal. Ik sta op springen, ik moet klaar komen. Ik streel over m'n ballen, trek aan m'n lul, knijp extra hard als ik de onderkant van m'n eikel bereik. Pshht! Aah! Telkens als ik op de goede weg ben, plaag je me door de plug wat harder op te pompen. M'n kontje staat op barsten. Snikkend denk ik aan allerlei geile dingen, en uiteindelijk geef ik toe. Ik denk aan hoe je me net neukte, hoe je vriend me onderspoot, aan de smaak van z'n zaad, en ik voel het, er is geen terugkeren meer. "Ja! Doe je mond open en steek je tong uit!" Ik ben van de kaart en gehoorzaam niet meteen. Pshht! Pshht! Ik schreeuw van de pijn terwijl ik spuit. De eerste lading mist m'n mond net, en komt in m'n mondhoek op m'n lippen terecht, maar daarna schiet een lading warm zaad in m'n opengesperde mond, op m'n tong. En nog een. En nog een. Het lijkt wel eindeloos.

Bij elke contractie van m'n lul voel ik m'n libido wegebben, en maakt het genot van de plug, het zaad in m'n mond en over m'n gezicht, en de herinnering van wat net gebeurd is plaats voor pijn en schaamte. Ik voel me verkracht, hoewel ik zelf naar je toe ben gekomen om je een intense pijpbeurt te geven. Ik wil met m'n tong alvast een deel van m'n sperma uit m'n mond duwen, maar daar steek jij een stokje voor. Pshht! Aah! De pijn is nu zo intens dat ik niet anders kan dan voortdurend kreunen. Ik voel hoe m'n zaad bubbels maakt in m'n mond. Ik voel het zachtjes beginnen kriebelen tegen m'n tong en m'n gehemelte. Ik zie niets, maar ik weet dat m'n volle mond nu van dichtbij gefilmd wordt. Na een poosje, die een eeuwigheid leek te duren, zeg je "Slikken". Ik slaag erin m'n mond te sluiten en slik alles door. Wanneer ik meteen daarna m'n mond terug open, zullen striemen zaad m'n lippen verbinden. "Goed zo, teefje", zeg je, en je laat de lucht uit de plug: een hemels gevoel. Ik rol op m'n knieën, en krijg een kaakslag. "Wat zeg je daarop?", hoor ik je zeggen. Ik ben vertwijfeld, en voel iets in mezelf breken als ik "dank U, Meester" uitbreng. "Niet luid genoeg, maar het kan er mee door. Ik ben mild." Gelukkig heb ik de blinddoek aan, zodat je niet kan zien hoe ik met m'n rood doorlopen ogen rol.

Je gaat op de rand van het bed zitten en beveelt me naar je toe te kruipen. Ik ga op het geluid af. "Pijpen, sletje", zeg je. Daar heb ik absoluut geen zin in. Als ik niet geil ben, hou ik helemaal niet van mannenseks. Ik wil geen zweterige mannenlul in m'n mond nemen, likken, proeven... Daarenboven weet ik zeker dat je 'm niet gewassen hebt nadat je m'n arme kontje geramd hebt. "Ik zal maar doen alsof je me niet gehoord hebt. Pijpen! Nu! Of denk je dat die butt-plug het ergste is dat ik in huis heb?" Wederom dringt het tot me door: ik heb geen keuze. Ik leun voorover tot ik je lul over m'n gezicht voel glijden. Ik besluit om met je ballen te beginnen. Ik lik eraan en sabbel er op, en proef je zweet en mijn kont nu al. "Goed zo. Jij bent een echt pijpsletje hé?" "Ja Meester, ik ben een echt pijpsletje." "Zonder een lul in je mond ben je ongelukkig hé?" "Ja, Meester, zonder een lul in mijn mond ben ik ongelukkig." "Je leeft enkel om door mij en wie ik uitkies in je mond en kont geneukt te worden hé?" "Ja Meester, ik leef enkel om door U en door wie U uitkiest in m'n mond en in m'n kont geneukt te worden." "Goed, dan is dat duidelijk. Kijk naar de vloer en neem je blinddoek af."

Hé? Ik ben blij dat ik niet meteen tot de schacht moet klimmen en gehoorzaam. Het parket lijkt oogverblindend helder. Het duurt even voor m'n ogen zich hebben aangepast. "Goed zo. Kijk nu naar m'n lul." M'n ogen vinden een paar sokken, met voeten erin. Via twee behaarde, gespierde benen glijdt m'n blik omhoog tot ze een kale, gespannen zak zien waar een natte, besmeurde, geaderde en keiharde lul bovenuit torent. Ik blijf me scherp stellen op je lul, maar kan wazig zien dat je een zwart masker draagt. Ik voel me nu pas volledig naakt. "Begin nu maar eens echt te pijpen, want daar hou je van hé?" Ik kijk in je donkere ogen. "Ja Meester, ik hou ervan om U te pijpen." Ik rationaliseer de situatie en besluit om voor de korte pijn te gaan. Desalniettemin open ik nog even door met het puntje van m'n tong van je ballen over je schacht tot het topje van je eikel te glijden. Waarom ik dat doe weet ik niet goed; het is op dit moment immers geenszins mijn bedoeling het pijpen van een lul die net uit mijn kont komt tot een hogere kunst te verheffen. Dan neem ik je eikel in m'n mond, zuig ik eraan en laat ik m'n tong draaien. Ik proef m'n kont en glijmiddel, maar vooral voorvocht, en dat is eigenlijk nog zo erg niet.

Ik blijf op je eikel zuigen en laat mijn lippen daarbij steeds weer over de rand ervan glijden. Even komt het in me op je ondertussen af te trekken tot je in m'n mond spuit, maar nog voor ik m'n hand in de buurt van je lul heb duw je mijn hand al weg. "Ga diep", beveel je, "en kijk me aan." Ik zoek je ogen en schuif m'n mond dieper over je lul, tot je bijna in m'n keel zit. Even wacht ik, maar ik zie aan je blik dat dit niet genoeg is. M'n tong glijdt over je schacht en smaakt waar je lul geweest is. Toch ga ik dieper, en moet moeite doen me te concentreren en m'n keel te ontspannen. Uiteindelijk lukt het en ik neem je tot ik je eikel diep in m'n keel voel, en je natte ballen mijn kin raken. Ik merk dat ik m'n ogen hierbij gesloten heb, open ze snel en kijk je verontschuldigend aan. "Toe maar, pijpslaafje." Ik laat je uit mijn keel glijden, enkel om naar adem te happen en je er daarna weer in te zuigen en te slikken. Langzaam ruimt de smaak van m'n kontje baan voor die van voorvocht en slijm. Ik begin op te gaan in mijn werk, laat de bewegingen sneller op elkaar volgen. Telkens ik diep ga, probeer ik ook nog even je ballen te likken, terwijl ik je onafgebroken in de ogen kijk. Daardoor lijk je nog groter en dominanter dan toen ik je niet kon zien. Ik pijp je zo goed als ik kan, en maak mezelf wijs dat ik dat doe om je zo snel mogelijk te laten spuiten, zodat deze nachtmerrie eindigen kan. Wederom voel ik je harder en harder worden. Ik ga op en neer maar hou je in mijn keel, ik snak naar adem maar cijfer mezelf helemaal weg. Je pakt m'n hoofd vast, perst jezelf een paar keer heel diep in mijn keel en wacht telkens tot mijn ogen de jouwe vinden om weer los te laten. Tenslotte duw je me weg van je lul, zodat hij, nat en hard, voor mijn gezicht paradeert. Maar je komt niet klaar.

Je kijkt even naar je vriend, ik doe hetzelfde. Hij draagt een masker dat zijn hoofd volledig bedekt. Er zijn alleen uitsparingen voor zijn ogen. Hij is volledig naakt en heeft veel haar op z'n benen en z'n brede borst. Hij plaatst de camera op een tafeltje naast een zetel waarin hij gaat zitten. Hij filmt nu zichzelf. Hij gebaart me naar hem toe te komen. Ik wil rechtstaan, maar bedenk me en kruip naar hem toe. Zonder één woord uit te wisselen neem ik zijn lul in m'n mond en begin ik eraan. Na een korte pijpbeurt beveel je me rechtop te gaan staan, met mijn gezicht weg van je vriend. Dat doe ik, en ik kijk recht in een grote spiegel. Nu pas bedenk ik hoe ik er uit zie. Ik ben half naakt, m'n lul is slap en verschrompelt, er hangt nog een sliert sperma aan. M'n gezicht hangt vol met half opgedroogd zaad en speeksel. Op bevel van jou doe ik m'n T-shirt uit.

"Ga op zijn schoot zitten", zeg je en ik weet wat je bedoelt. Je vriend doet nog wat glijmiddel aan z'n harde pik en ik kan niets anders doen dan te gehoorzamen. Mijn reet is nog niet hersteld van de knallende neuksessie en de marteling met de butt-plug, en dus doet het pijn als in mezelf spies op zijn pik. Ik kijk naar mijn grimas in de spiegel en laat me helemaal op hem zakken. "Ja", zeg je, "Je hebt graag een dikke lul in je kontje hé?" "Ja Meester, ik heb graag een dikke lul in m'n kontje." "Je bent mijn anaalslaafje hé?" "Ja Meester, ik ben Uw anaalslaafje" "Je gaat zijn lul neuken en de mijne pijpen tot we je vol heerlijk zaad spuiten hé?" "Ja Meester, ik ga Zijn lul neuken en de Uwe pijpen tot Jullie me vol heerlijk zaad spuiten." "Daar ben je erg dankbaar om hé?" "Ja Meester, dank U dat U mij vol zaad wil spuiten." Ik beweeg mijn bekken en voel die dikke lul pijnlijk mijn kontje doorboren. Ik voel dat ik dit niet lang vol ga houden, en weet dat als mijn spieren vermoeid raken, ik hem helemaal in me krijg.

Ondertussen breng je je lul tot aan m'n mond. Ik heb mijn handen nodig als steun, dus moet ik de klus klaren met enkel mijn lippen, tong en keel. Dat laatste lukt me al wippend niet, tot je me een handje helpt. Je neemt me bij m'n achterhoofd en ramt je pik er weer eens tot aan de ballen in. Ik kan je in deze positie echter nauwelijk in de keel nemen, en hoest en proest. Daar lijk je alleen maar van te genieten, je stoot in m'n keel met korte, snelle, diepe halen. "Kijk me aan, teef!" roep je en ik zie een waas van je witte ogen in het zwarte masker doorheen de tranen in m'n ogen. Ik verlies m'n concentratie en m'n evenwicht en de dikke lul van je vriend doorboort m'n arme kontje veel dieper dan ik aan dacht te kunnen. De schokgolf van deze plotse diepe penetratie voel ik tot in het puntje van m'n lul. Mijn schreeuwen wordt gedempt door je pik, mijn stembanden zijn nu enkel een vibrator voor je eikel. Ik kan er niet aan ontsnappen. Waar ik ook kijk zie ik mezelf, op het scherm van de computer of in de spiegel, of zie ik je heupen die me neuken. Ik kan niet weg uit deze werkelijkheid, en merk hoe ik er niet aan kan doen dat ik terug hard word. Ik hoop dat je het niet merkt.

Je vriend neemt mijn inmiddels hulpeloze lichaam bij de heupen, houdt me omhoog en ramt me keihard. Geen van jullie heeft nu ook maar enige interesse in mijn welzijn. Als je me maar neuken kan. Het lijkt alsof ik met m'n geil gechat en met m'n pijpbezoek een monster in je heb wakker gemaakt. Een supergeil neukmonster met twee harde lullen, die allebei op ontploffen staan en waarvan er één al veel te lang gespannen staat. Met veel moeite adem ik tijdens het keelneuken. Ik kan niet meer negeren dat de dikke lul in m'n strakke, ontmaagde kont op pijnlijke wijze een heerlijk plekje blijft raken, diep vanbinnen. Ik ben terug botergeil, m'n lul is hard, maar ik heb geen hand vrij om te masturberen.

Dan voel ik echter hoe jij wederom nog harder wordt, nog dieper gaat, me ademen onmogelijk maakt. Elke spier in je lichaam spant op, je duwt me met een enorme kracht over je lul. Je eikel boort zich gemeen diep in m'n keel en mijn hele lichaam reageert om je uit mijn keel te krijgen, maar dat is gelukkig tevergeefs. Mijn tong voelt hoe je de eerste lading zaad in me pompt. Je eikel zwelt enorm op als die het zaad diep in mijn keel schiet. Een tweede lading volgt snel daarna, in m'n hongerige mond en bedekt m'n tong. De rest vernedert me nog meer en beklad m'n hele gezicht. Ineens voel ik me hemels. "Dank U Meester", kreun ik bijna onverstaanbaar uit met een lul in m'n kont en m'n mond vol sperma. Ik wacht op je goedkeuring om te slikken, hopend dat ik door het harde geneuk geen druppels verlies. Dat merk je en ik mag al gauw alles doorslikken. Ik mag zelfs nog even de laatste druppels uit je lul zuigen, en daarna neemt je vriend de controle over.

Hij schept m'n benen met z'n linkerarm en slaat z'n rechter over mijn borstkas. Zo heft hij me min of meer op zodat hij me sneller kan neuken. Hij gaat vreselijk hard en diep, en ik schreeuw m'n longen uit m'n lijf. Ik kan niet meer van m'n lul blijven. Ik probeer me af te trekken maar kan me niet concentreren en geen ritme vinden. M'n eikel glimt van het voorvocht. Zonder enige waarschuwing draait de neuker me om zodat ik hem recht in de ogen kijk. Zijn lul wordt harder, gaat nog dieper. Hij drukt me tegen zich aan en ik hoor hem kreunen en hijgen terwijl hij me harder en harder ramt. Dan houdt hij zijn adem in, kijkt me in de ogen, duwt z'n paal nog een paar keer erg diep in me in sluit z'n ogen als hij spuit. Ondanks zijn vorige orgasme, voel ik dat er behoorlijk wat zaad in me geschoten wordt. Bij de laatste contracties opent hij zijn ogen. Ik kijk hem aan met een mengeling van angst, verwondering, pijn en geilheid. Hij duwt me van hem af en ik val op de grond.

Ik kan niet meer lopen, ik ben platgeneukt. Ik betast mezelf en wil nog even rukken, maar je onderbreekt me. "Stop. Je bent mijn slaafje vanaf nu, en ik beveel je niet te rukken tenzij ik je dat uitdrukkelijk beveel. Je gaat nu naar huis. Volgende week kom je terug, zelfde plaats, zelfde tijdstip. Ik ga deze filmpjes naar een paar vrienden doorsturen, zorg dus maar dat je mondje en je kontje getraind zijn. Heb je dat begrepen, vuile neukslet?" "Ja Meester, ik kom volgende week opnieuw. Ik zorg ervoor dat mijn mondje en kontje getraind zijn, Meester. Ik masturbeer niet tenzij U het mij beveelt, Meester." "Goed zo. Raap je kleren bij elkaar en maak dat je weg bent. Kleed je maar aan op de gang." Zonder te controleren of de kust veilig is, wordt ik de gang op gestuurd. Het is er donker, daar maak ik gebruik van om ongemerkt mijn kleren aan te doen. Ik gebruik de blinddoek om m'n gezicht zo goed mogelijk af te vegen. ik ga te voet naar huis; lopen lukt nauwelijks, fietsen al helemaal niet. Ik besluit dat het genoeg geweest is voor vandaag en ga naar bed. Morgen maar eens een grotere dildo kopen...
100% (13/0)
 
Categories: AnalGay MaleHardcore
Posted by spuitmevolzaad
3 years ago    Views: 665
Comments (10)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
paul48l
retired
1 year ago
ik heb genoten van dit verhaal.
je kreeg dus een KKV van de Meester (klaarkomverbod)
Is lastig. Het is zo verleidelijk om geregeld te maturberen. En we weten (allemaal?) ook dat het klaarkomen zoveel lekkerder is als je het een paar dagen opgehouden hebt.

Wie weet kan ik hier nog lezen hoe het voor 'spuitmevolzaad' was om na een week teru te komen. En klaar te mogen komen.
kaalepittje
retired
3 years ago
geil verhaal tnx ervoor
3 years ago
Is verhaal whishful thinking? :)
3 years ago
geil verhaal,
3 years ago
zeer geil verhaal wil ik ook wel
3 years ago
wat een heerlijk geil verhaal bedankt, zou dit zelf ook best wel mee willen maken xxx
3 years ago
superrrrrrrrrrrr
3 years ago
leuk verhaal
3 years ago
Wat een heerlijk zalig geil verhaal. Ik hoop volgende week de volgende sessie te kunnen lezen. Als je echt zo'n lekker pijpsletje bent wil ik je ook wel een keer aan mijn pik laten zuigen.
Ik beloof je niet te zullen filmen....
3 years ago
Ik was wat geil en wou even een "kort verhaaltje" schrijven, maar ik heb me wat laten gaan... Comments, tips, ... zijn welkom!