lot uit de loterij

Postcode-, vrienden-, bankgiro- en heel af en toe de staatsloterij, sinds jaar en dag stort ik elke maand weer geautomatiseerd menig euro in de bodemloze put in de hoop dat eens één van de klappers op mijn lot zal vallen. De kans dat ik door een meteoriet getroffen wordt terwijl ik op m'n kop in een kliko hang is groter en dat besef ik ook maar het dagdromen over financieel onafhankelijk door het leven huppelen maakt dat het meedoen maar doorloopt... en natuurlijk het feit dat opzeggen je bijkans onmogelijk wordt gemaakt...
Begin juli vorig jaar trof ik tussen de post een zoveelste brief aan van de postcodeloterij, ze lijken er op willekeurige momenten maar zeker in geval van "de grootste straatprijs ooit" willekeurig patent op te hebben om deelnemers massaal nóg meer loten aan te smeren... Deze week af door de koptekst: Afdeling Winnaarsbegeleiding. Het zal toch niet... waarom komt Gaston die enveloppe zélf niet brengen? En waarom is 'ie niet groter en goudkleurig?

Ik opende haastig de brief en viel al snel weer terug op aarde, ik had een wellness dagje gewonnen in een complex naar keuze... keuze uit 60, 103 en 142 kilometer van mijn huis verwijderd wel te verstaan, bovendien voor maarliefst één personen. Ik scande snel mijn kringetje om erachter te komen wie ik daar blij mee zou kunnen maken, ik ken geen fanatieke saunaliefhebbers, ja, de buren maar die zouden met het OV moeten dus besloot ik het te laten liggen tot ergens in mijn vakantie.

Een week of zes later was ik het eigenlijk alweer vergeten maar werd getriggerd door een reclame van Centerparcs, na wat gesurf bleek het complex op 103 km wel het beste compromis te zijn, met een uitgebreid buitengedeelte en het weer op die dag bood het de meeste mogelijkheden om de prijs te verzilveren en tegelijkertijd een grondlaag aan te brengen zodat verder bruinen die vakantie de meeste kans van slagen had.

Ik was helemaal nieuw met het wellness gebeuren.. had me wel wat ingelezen op de site en de huisregels bestudeerd om niet al te newbie over te komen, zat me (achteraf onterecht) een beetje zorgen te maken over de naaktheid waar ongetwijfeld iedereen zich even overheen moest zetten. Het was niet druk op de parkeerplaats, goed verscholen in de bossen rondom Zeist lag een prachtig uitgestrekt complex waar kosten noch moeite bespaard waren om echt alles tot in detail te laten kloppen.
Éénmaal binnen meldde ik me met mijn winnaarsbrief bij de receptie, ik kreeg een pakketje met een badjas, een grote en een kleine handdoek en een voucher om in de bistro even later een lunch te gebruiken. Ik werd verwezen naar de kleedruimte, kleedde me uit, trok de zachte hagelwitte badjas aan en begaf me terug naar de balie. Het voelde wel een beetje apart om met alleen een badjas aan in het semi-openbaar te lopen, het badstof kriebelde over mijn kont en ook aan de voorkant schampte mijn zaakje bij elke stap tegen de stof. Als de situatie anders geweest zou zijn had ik er zomaar een beetje tochtig van kunnen worden. Een medewerker gaf me een korte rondleiding met wat uitleg over de verschillende soorten sauna's en de do's en dont's van elk type. Er waren cabines met verschillende temperaturen variërend van 70 tot 100 graden.. een bio-sauna met lichttherapie, een Turks stoombad, een flink binnenzwembad met whirlpool en een steenkoud dompelbadje dat volgens mijn rondleider een must was om de doorbloeding van vooral de huid te stimuleren na de hitte van de cabines.
Ik dacht als laatste aan mijn huid met die kou... meer aan mijn hart en mijn vriendje daaronder... hij zou terstond terug in zijn coltruitje kruipen bij zulke temperatuursverschillen en wég gemiddelde lengte...

Ondertussen liep ik door de rondleiding wel in de kijkert bij de al aanwezige gasten. Er liepen nog niet erg veel mensen rond, ik redeneerde dat mensen met dit weer liever naar de kust gingen en er was ongetwijfeld ook een massa klanten op vakantie.
Wat er in de sauna's zelf zat was af te lezen aan de gevulde kapstokhaakjes bij de deur. Een enkeling had zich zo vroeg al buiten op een comfortabel ligbed geposteerd, uit de wind leek het me best uit te houden maar dat kwam later wel.

Even later meldde Ik me aan de bar en leverde onder het afgeven van mijn naam portemonnee, sleutels en autosleutels in om in een veilig kluisje te leggen. Ik draaide me om en ging op weg naar de eerste sauna, door een ruit had ik zicht op de receptie waar op dat moment een fraaie vrouwelijke verschijning een zelfde voucher als ik eerder aan de balie afgaf, de brief werd bekeken en de dame in kwestie keek me over de schouder van de receptioniste recht in mijn gezicht aan. Een soort van betrapt knikte ik subtiel, zette mijn meest onverschillige gezicht op en stapte op mijn charmante badslippers door. Ken je dat gevoel van ogen prikkend in je rug? Ik keek om en haar blik was er nog steeds, een spontane wederzijdse glimlach als gevolg.
Zelfs van een afstand maakte ze indruk, Jezus... ik zou haar straks zien.. en zij mij.. niet aan denken.. doorlopen!.. ik hing mijn badjas aan een haakje, opende met een klik de deur en kon het niet laten nog even naar het raam te kijken, bijna was ik ervan overtuigd dat ik haar nog net weg zag glippen. Ik legde mijn handdoek op aanraden van de rondleider laag op het hout, logisch ook dat het daar het minst heet zou zijn. Nou.. best uit te houden zo.. 10 minuutjes.. een klok tikte hypnotiserend, samen met de variërend gloeiende kooltjes was dat de enige afleiding, tergend langzaam kropen de 7 minuten voorbij... ik was het nu al zat.... Op naar de volgende... tachtig graden.. en wederom tien minuten... badslippers waren inmiddels half gesmolten waardoor het écht heet onder de voeten werd.
Na een paar minuutjes verscheen de gastvrouw van de balie voor het raam, gevolgd door de mysterieuze schone van zonet.. weer een blik.. een glimlach.. ineens voelde ik me zitten.. gelukkig wel keurig geschoren en een door de temperatuur afhangende pik en ballen.. ik denk dat ze het nauwelijks kon zien.. wat zat ik mezelf eigenlijk wijs te maken?... zij, bloedmooi.. goed verzorgd.. naturel.. geen dertig meer maar dat boeit niemand.. zat vast niet om aandacht verlegen, laat staan van mij.. wat zou er toch onder die badjas zitten. . Mijn tijd naderde en ze bleven maar staan.. ik zweette me kapot en vroeg me echt af of dat bewust gebeurde.. precies toen ik opstond maakten ze aanstalten, de deur naar buiten ging open en ik kon niet wachten om in het dompelbad te stappen.. echt.. het was heerlijk.. na even besefte ik dat het maar kort mocht en klom eruit.. ik had behoefte aan een pauze.. de dag moest nog vol..

Aan de bar bestelde ik een sapje, mevrouw was aan de eerste toe en deed haar badjas uit.... ik moet er belachelijk uit hebben gezien maar oh.. my.. god wat een kont... zonde om op te zitten gewoon.. en zoef.. ze was uit zicht.. ik kon de rest nog moeilijk inschatten maar eigenlijk boeide het niet meer, die kont. ..
Minuten kropen nog langzamer dan voor haar voorbij en ik moest mijn badjas goed leggen om niet op te vallen. .. daar was ze... van voren nog mooier dan van achter.. nou bijna dan.. puike borsten straalden me tegemoet, vluchtig keek ik weg maar het was te laat om niet gespot te worden... de manier waarop ze liep en bewoog... wauw.. alles herhaalde zich bij de 80 en ik droomde weg toen ze uit het dompelbad kwam.. als je daar toch eens aan mocht zitten...

Geheel bedekt kwam ze ook wat drinken, ze bestelde een wazig sapje van de kaart .. "Zitten wij nu op hetzelfde schema hier?" Ik schrok me de rambam en schrok op uit mijn dagdroom.. "uhm.. ik geloof het.. " ik stak mijn hand voor en stelde me voor.. het bleek dat ze Eva heette en inderdaad ook via de loterij hier was.
Van dichtbij was ze nog mooier en het verbaasde me hoe soepel het liep, ze had het toch wel eng gevonden om als vrouw alleen te komen.. en of het goed was dat ze bij me aansloot.. heel dapper vijnsde ik na te denken... mwa.. kan wel toch? Direkt werd ik me bewust dat het niet netjes zou zijn als zometeen mijn lul ook door zou hebben wat er aan de hand was... Koetjes en kalfjes later stonden we op en begaven ons naar de 90 graden sauna.. badjas uit.. niet te lang kijken.. onmogelijk... ik stond te trillen.. zo heeft god een vrouw bedoeld.. binnen ging ik naast haar zitten. . We praatten over van alles... was dit vluchtgedrag? Ontkenning? Gêne?.. ze boeide enorm.. ik vergat de naaktheid.. totdat ik weer keek.. zo mooi.. haar heupen.. nu zag ik ook haar tepels.. lijdend onder de hitte.. als kroontjes op haar met druppeltjes beparelde borsten... ik zag haar mond nog bewegen maar registreerde nog maar weinig. .. een strakke buik.. overgaand in een perfecte glooiing van een door een streepje haar bedekte venusheuvel... het werd pas echt spannend toen ik zag dat ze mij ook bekeek... onze ogen ontmoetten elkaar en we schoten in de lach.. ik voelde een heuse vonk toen haar been even mijn arm raakte... na de lach kwam stilte... alleen de klok en de kooltjes. .. 90 graden en koude rillingen, dat verzin je toch niet?..

Van de toevallige aanraking bleef weinig over.. als vanzelf bleef haar been tegen mijn arm aan leunen.. als ze iets bewoog voelde het als strelen en door de sauna intenser.. al zwetend kwam het gesprek op relaties, zij had haar portie wel gehad en wilde even niets weten van een vaste vriend, ik gaf haar op mijn beurt aan dat ik getrouwd was, al was het alleen maar om geen verwachtingen te wekken. Raar eigenlijk dat mannen altijd gelijk aan seks denken wanneer een vrouw "normaal aardig" tegen een kerel is.. bij Eva kón dat volgens mij niet anders, ik werd er onrustig van dat ze tegen me aan bleef zitten en toen ze een waarschijnlijk kriebelend druppeltje van een borst veegde keek ik maar even voor me uit, toen ik terug keek zei Eva alleen maar ; "getrouwd hè... maar duidelijk niet blind.. vind je me mooi Micha?"...ik moest even verwerken of ze dat echt vroeg.

"Eva, ik ken je nauwelijks en echte schoonheid zit in je maar je buitenkant..vergeef me mijn brutaliteit maar je bent beeldschoon, ik moet echt niet te lang naar je kijken als ik in m'n nakie zit...". Ze kon haar gezicht niet in de plooi houden en grapte "ook ik ben niet blind Micha, maar ik heb het geluk dat het minder zichtbaar is".
Ze blikte naar onder, hoewel niet stijf had mijn lul een dikkere look als normaal en mijn eikel kwam onder zijn dekentje vandaan. Betrapt en beschaamd bedekte ik de lichte opwinding. . "niet doen joh.. je hebt niets om je voor te schamen Micha, je hebt een mooie piemel en het is een heel mooi compliment dat je groeit, het laat mij ook niet onberoerd geloof ik". Er schoot een tinteling door mijn kruis toen Eva iets naar me toe wendde en me een blik gunde tussen haar dijen; "het is wel zo eerlijk om je ook wat lekkers te gunnen.. of had je al gezien dat het belangrijkste deel net als bij jou glad is?"..
Dat had ik inderdaad nog niet gezien, ik kon het toch niet maken om iemand zo in haar kruis te kijken?.. "ze is zelfs al een beetje vochtig.. kijk...". Wijs- en middelvinger zette ze op haar kutje en lieten me inderdaad sidderen... de zandloper was al korte tijd leeg, ik moest hier weg voordat ik mijn beheersing verloor.

Het dompelbad bood verlichting.. wat ik eerder van een afstand had gezien zag er van dichtbij nog magischer uit, Eva kwelde me door haar knoertharde tepel eerst zachtjes langs mijn arm en bij het uitklimmen wat harder tegen mijn billen te duwen. Het koude water bleek geen enkel effect op de grootte van mijn pik gehad te hebben, hij hing nog wel maar het velletje wilde niet meer terug, te veel bloed werd naar de dop gestuwd.. het was gênant en geil tegelijk. Ik bood Eva galant mijn hand en hielp haar het trapje op, bovenaan liet ze niet los maar hield vast... een ondeugende blik begeleidde ons naar de slippers en de badjassen. "Zullen we even buiten gaan kijken? Ik denk dat het onderhand wel aangenaam is". Wat kon ik anders dan instemmen.. en hoe lang zouden we nog om elkaar heen blijven draaien?

Met een dienblad in de hand liep ik naar buiten en zocht naar waar Eva zich had verschanst. De gang naar de achterkant van het veld bood genoeg tijd om te genieten van Eva die met een badlaken onder zich op 1 van de ligbedden had plaatsgenomen. Staand, zittend of liggend, het maakte geen verschil, ze was prachtig in elke denkbare positie. Ik gaf haar haar drankje en ging rechtop zitten op het ligbed naast haar, na iets bijgedraaid te hebben om meer zon te pakken en tevens uit beeld van anderen te blijven scande ik haar van top tot teen, ik wist nu dat ze me dat niet kwalijk nam en zelfs wel leuk vond.

Kippenvel sierde haar huid en duwden lieve kleine haartjes rechtop, allerlei details aan haar fenomenale lijf vielen me pas nú op, een subtiele tatoeage op haar enkel, een moedervlekje hier en daar.. in het zonlicht prachtige helblauwe ogen.. Eva betrapte me op staren en keek ook meteen weer weg. "Eva je hebt toch geen enkele reden om verlegen te zijn?, we zijn allebei grote mensen en hebben vast al eens een naakt lijf gezien toch?". Eva legde uit dat ze van nature verlegen was en normaal gesproken niet eens de moed om zomaar iemand aan te spreken, binnen had het geholpen dat ze mij al in volle glorie had gezien maar nu zo buiten op het ligbed was het makkelijk te vergeten dat we in een saunacomplex waren, ze had het binnen juist heel vlijend gevonden dat ik haar niet had aan zitten staren, maar ze bekende ook dat ze daardoor had gevonden dat ze extra moeite moest doen om mijn aandacht wel op haar gericht te krijgen. Wederom probeerde ik haar tot bedaren te brengen door te zeggen dat ze helemaal niets had om zich voor te generen, sterker nog; ze was met afstand de mooiste vrouw aanwezig en ik wist zeker dat dat zo zou blijven vandaag. "vergeet de naaktheid en doe alsof je een bikini aan hebt Eva, neem van mij aan dat je dan binnen de kortste keren geniet van het vrije buitenleven". Een lieve lach verscheen en na even nadenken zei ze; "Misschien heb je gelijk, niemand zal hier vreemd opkijken van een naakte vrouw, haha dan ben ik dus voor niets zo ver achterop het veld gaan liggen". Ik grapte dat ze me wel ver had laten lopen met de drankjes maar dat ik het begreep, vissend naar een reactie voegde ik er aan toe dat afgelegen plekjes wel uitstekend geschikt zijn voor activiteiten waarvoor we de sauna uitgezet zouden kunnen worden. Met een rood aangelopen hoofd leek Eva terug te denken aan de laatste saunacabine en vroeg bloedserieus "zou je het durven?, om hier seks te hebben met zo'n grote kans om gezien te worden?". Ik legde uit dat dat geen kwestie van durven was, maar een kwestie van me kunnen beheersen of niet, ik weet van mezelf dat grenzen vervagen of zelfs verdwijnen als ik maar geil genoeg ben, dat kan zonder reden zijn maar meestal is er wel iets te duiden wat als trigger werkt. Ik vertelde over alle gekke plekjes waar ik mijn vrouw al bemind had, in de trein, pashokjes van zwembad en winkels, in en tegen de auto aan en meer voor de hand liggend; het park, bos en de duinrand. Het verhaal van de duinrand vertelde ik in geuren, kleuren en detail. Met de rugleuning van de stoel rechtop kon niemand ook maar iets waarnemen, door de levensechte herinneringen bij het verhaal voelde ik, mede door het warme zonlicht op mijn zak, mijn pik ontwaken en in het ritme van mijn hartslag met stapjes omhoog komen tot hij tevreden in volle glorie schuin omhoog op mijn onderbuik lag. Naast me was Eva op haar zij gedraaid, aandachtig luisterend reikte ze haar hand naar me toe, ik ging iets rechter op zitten om haar er goed bij te laten kunnen. Tot mijn teleurstelling pakte ze haar glas en niet mijn erectie vast, kijken deed ze wel, en lang, ze bevochtigde haar lippen en eenmaal weer liggend viste ze een ijsblokje uit haar mond. "Je kunt wel wat afkoeling gebruiken zo te zien, vertel gerust door, je vertelt prachtig en vind het nog leuk ook.. hier! een handdoek, als er iemand komt moet je je wel even bedekken maar ik kijk lekker nog even door als je het niet erg vindt". Integendeel, ik vond het fenomenaal om het te doen en hoopte haar zo ver te krijgen dat ze haar verlegenheid zou laten varen. Spelend met het ijsblokje waar steeds een druppeltje koud water afviel dreef ze mee op mijn woorden, de zonnestralen maakten ons loom en hitsig, ik zag tepels opbollen en weer inkrimpen door een koude druppel, kon tussen de zinnen door haar ademhaling horen en zien door haar borsten die met haar longen mee bewogen. Intussen was ik zelf niet meer droog, tussen mijn pisgaatje en mijn buik was een sliertje voorvocht ontstaan, ik wilde het ongezien wegvegen maar Eva greep in; "hihi, net was IK degene die nog verlegen was, laat toch zitten joh, er zit vast nog meer in, ik vind het wel een lekker gezicht zo". Tot nu toe was ik beleefd geweest, hoe moest ik hierop reageren? gaf ze me nou een vrijbrief om haar te vatten of wilde ze alleen maar luisteren naar mijn verhalen?. "Zou je je er aan storen Eva, als ik wat met mezelf speelde terwijl ik vertel? je ziet wat het met me doet..".

"Doen gewoon als je dat wilt, ik zelf was al een tijdje bezig.. je maakt me zeiknat met die geile praat Micha".. Ik was zo in mezelf gekeerd geweest dat me de knoppen op haar borsten wel opgevallen waren maar de hand die vanaf achter tussen haar benen had gezeten me volledig ontgaan was, Eva draaide op haar rug en trok haar benen op, zachtjes knedend vertelde ik verder, wilde vrijpartijen in de duinen, met mijn vrouw en een ons vreemd koppel die afzonderlijk van elkaar gesekst hadden terwijl we keken hoe het andere koppel zich vermaakte, en andersom! Over de verrassingen van lingerie en nieuwe speeltjes, over de keren dat ik met een ouderwets barbiersmes het kutje van mijn vrouw volledig geschoren had. Elk verhaal had een bevrijdende werking op Eva, helaas zag ik alleen haar pols tussen haar benen verdwijnen, haar half geopende mond en het golven van het zachte vlees van haar puike tieten. Het mooist was wel het onregelmatig krullen van haar tenen op momenten dat het soppende geluid sneller klonk. (kan je nagaan wat een kronkel ik in mijn hoofd heb..). Helemaal in Evatopia bracht ze zichzelf naar de rand van een overdonderend orgasme, een vochtige plek als stille getuige op het badlaken achterlatend.

Ik wilde koste wat het kost nog niet komen, ik wist dat steeds stoppen uiteindelijk een hoeveelheid zaad zou opleveren waar Eva van op zou kijken. Toen ze weer enigszins tot rust was gekomen nam de verlegenheid het weer over; "als ik niet beter wist zou ik niet geloven wat ik net gedaan heb Micha, het was heerlijk om me zo te laten gaan maar ik schaam me wel een beetje". Rode koontjes met meerdere oorzaken sierde haar sprekende gezicht. "Schaam je toch niet Eva, het was fantastisch om te zien hoewel ik liever bij je voeten had gezeten.. en.. als het mag.. ik kan nog wel even door hoor, dan was dit de warming up". Met een gemene grijns keek Eva afwisselend in mijn pretoogjes en nog knalharde pik, ondanks dat het al wat drukker was geworden gleed ze toch van haar ligbed af en zat nu met haar blote bips op het frisse gras.

Spichtig controlerend of echt niemand onze kant op keek legde ze aarzelend een hand op mijn volle zak; "ik heb niet zoveel ervaring nog dus stuur me maar een beetje, dit is pas de tweede piemel die ik aanraak". Ik zweeg en legde haar hand om mijn pik... "zoals ik het net zelf deed lekker ding, een beetje knijpen, een beetje draaiend... ja.. zo ja... hmm.. af en toe over het topje... aahh". Ik ontspande en legde mijn hoofd neer en een knie opzij, geconcentreerd op wat ze zag trok Eva me goddelijk af, zéker voor een beginneling. Ze leek verbaasd over hoe een lul kon reageren op strelingen en leek het geil te vinden om het velletje helemaal naar achter te trekken zodat een transparante druppel voorvocht steeds verscheen en weer verdween, tot twee keer toe richtte ze zich half op en ik raadde wat ze dacht; "doe nou Eva.. je kúnt het niet fout doen.. ik help je wel, kom..". Ik pakte haar rossige haar en onder lichte dwang duwde ik haar richting glimmende eikel, ter aanmoediging nepte ik een schok toen ze een kus gaf zoals ik een tepel zou zoenen, door de schok deed ze het nog een keer.. en nog eens!
Met haar linker borst in mijn hand rustend en haar tepel tussen ring- en middelvinger hapte ze nu toe.. hand om mijn zak en onder oogcontact steeds dieper in haar warme mond, ik zag de vonken in haar ogen en duwde nog wat dieper voordat ik losliet en haar zelf liet beslissen hoe door te gaan. Ik kon maar net bij haar kont en maakte daar mooi gebruik van, door iets op te schuiven kon ik zelfs bij haar poesje komen. Ik voelde de natte ingang, de gezwollen lipjes en een joekel van een klit. Ik streelde er eerst ruim en toen dichter omheen en vergat de omgeving helemaal, Eva begon met onderbrekingen haar eigen gang te gaan.. nu en dan legde ze haar hoofd neer en hijgde alleen maar.. haar borsten tegen mijn been om vervolgens steeds fanatieker aan mijn stok te slobberen. "Kom, voor het te druk wordt". Achterlangs viel minder op dus ik legde Eva op haar buik over het ligbed, op 1 knie ging ik achter haar zitten, eerst nog even van het uitzicht genieten, een doorbloed kutje met een klit als een glimmende parel onder een mooi roze dakje, 2 vingers verdwenen in 1 keer in haar pruimpje, ze moest een schreeuw inhouden op de grens van pijn en genot, ik keek er zó naar uit om zometeen mijn paal er in te stoppen en haar helemaal suf te neuken. Een mooi roze sterretje bewoog mee met de draaiende vingers, voor me hoorde ik alleen maar jaahh, jah.. Ik kon nu echt niet langer wachten en posteerde me recht achter haar, haalde een paar keer mijn eikel helemaal door haar gleuf. "Neuk me Micha.. neuk me alsjeblieft, wat doe je toch met me."

Langzaam maar vastberaden duwde ik mijn eikel tussen haar gezwollen lipjes naar binnen, ééntje schoof mee en verscheen ook weer toen ik iets terugtrok.. als vanzelf sloten mijn ogen en ik bracht hijgend uit; "damn is het zó lang geleden Eva?, het lijkt wel of er nog nooit een lul heeft ingezeten". Verder dan de helft moest ik echt doorduwen, met witte knokkels van het knijpen in het bedje en wijd open mond lag Eva vooral haar gekreun tegen te houden. "Ontspan Eva.. ontspan!", toen ze zich slap hield ging het beter en 4 of 5 stoten later voelde ik pas dat mijn ballen haar natte schaamlipjes raakten. Zelfs heel traag pompen had geen effect op het gevoel dat ze zo krap was. Ergens anders aan denken om me af te leiden had geen zin maar als dit zo bleef zou ik binnen de kortste keren mijn zaad verspillen. Onder Eva's lijf puilden haar ronde borsten een stukje onder haar lijf uit, eigenlijk kwam ik zintuigen te kort om alles goed in me op te nemen. Alles wilde ik tegelijk bekijken en voelen, de emotie op haar sprekende gezicht, de geplette borsten die op hun plek bleven terwijl de rest van het lijf met het ritme van het neuken meebewoog, de ronde kont waarop op elke bil een hand rustte om goed balans te kunnen houden en haar sterretje waaronder ik mijn steeds meer glimmende staaf de buitenkant van haar kutje tot volgen van mijn bewegingen dwong. Keer op keer trok ik me tot het randje van mijn eikel terug en duwde dan weer helemaal tot de wortel door, steeds soepeler gleed ik in en uit en ook Eva kwam steeds beter in vorm. Ze was niet langer alleen lijdend voorwerp maar stuiterde elke keer met haar kont tegen me aan. Ik schoof op mijn knie iets achteruit en Eva volgde, er was nu genoeg ruimte om om haar middel te reiken en met twee vingers bij te klussen op haar knopje. Als we niet het risico liepen om gehoord te worden had ik gegromd als een beer, datzelfde risico zorgde er wel voor dat ik langer door kon dan normaal, zo snel als ik kon in deze ietwat veeleisende positie naaide ik haar terwijl mijn vingertopjes Eva in recordsnelheid streelden. Van de zijkant van het bedje verplaatsten haar handen naar een stevige greep boven haar hoofd, haar tanden beten zich vast in de handdoek en haar grotje begon onregelmatig samen te trekken. Ik trok niet zo ver meer terug maar nog even snel pompte ik met korte diepe stoten zo diep in haar dat mijn kloten nu af en toe tegen mijn eigen vingers aankwamen. Uit het niets was daar weer het "jaaaah... jaaaahh.. ga door.. ik.. ja.. ja.. jaaaaah". Schokkend onder mijn geneuk kwam Eva met betraande ogen op haar hoogtepunt, ik liet haar klitje met rust en kwam weer rechtop om mezelf wederom met mijn handen op haar reet klaar te rijden, Eva kwam nog steeds of opnieuw toen ik heel snel moest terugtrekken om haar kutje niet vol te spuiten, ik was nog wel zo helder om me te realiseren dat de dag nog lang was en ik haar zeker nog klaar wilde beffen, mijn eigen sperma is niet iets dat ik heel graag proef, met een klodder in d'r haar en de rest in een plasje boven haar billen keerde ze op haar rug, een gelukzalige glimlach zei me meer dan 1000 woorden, het duurde nog even voor we in staat waren om te praten, na een fikse slok van haar sapje vlijde ze zich behoedzaam op het ligbedje neer... "wat was dat lekker Micha, weet je zeker dat niemand het gezien heeft?". Ik zei van wel maar de knipoog van de rondleider even later beweerde heel iets anders.
100% (4/0)
 
Categories: Mature
Posted by spannend010
7 months ago    Views: 525
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
6 months ago
Sommige mensen treffen het. Ik heb een heel ander verhaal over zo'n loterij