nieuw op school

Sommige jongens vonden haar mooi, de meeste echter niet die vonden alleen haar borsten interessant. Het meisje zou eraan moeten wennen, als nieuwelinge in het zesde jaar en daarnaast ook nog eens mollig en een volle E-cup zou het niet makkelijk worden. Haar klasgenoten negeerden haar compleet, zowel jongens als meisjes, daarom stond het meisje elke dag alleen in de pauze, meestal kon ze niet tegen de schaamte en ging ze op het toilet zitten wachten tot de pauze voorbij was. Ze wist echter niet dat een vreemde jongeman haar in het oog hield. Hij keek heimelijk naar haar, hoe ze at, zat, dronk, liep…
Hij werd geïntrigeerd door haar hele figuur, hij vond haar mooi, op een echte natuurlijke manier, niet zoals de sletten van de klas met hun make-up, maar zonder dat ze iets aan zichzelf veranderde. Op een dag besloot hij naar haar toe te gaan, hij was bang dat ze hem zou afwijzen, niets met hem te maken zou willen hebben, maar toch zou hij naar der toe gaan. Het was middagpauze toen hij zijn kans zag, ze was net klaar met eten en was haar gerief aan het weg steken waarna ze normaal naar het toilet zou gaan. Maar voor ze daartoe de kans kreeg liep hij op haar af.
“Hey, ik ben Bram.”
“Ik ben Helen”, zei ze verlegen.
“Weet ik… euhm… heb je zin om vanavond iets te gaan drinken?”
“Ik weet het niet, ik heb misschien wel zin maar ik moet het eerst vragen.”
“Ja, dat begrijp ik. Mag ik je telefoonnummer of gsmnummer? Dan bel ik je na school nog eens!”
“Oké, mijn gsm is **** ** ** **.”
“Oké, ik bel je nog!”
Hij was opgelucht, ze had hem in elk geval nog niet afgewezen.
Het meisje was geschrokken toen hij naar haar toekwam. Hij had haar gevraagd om iets te gaan drinken die avond. Ze had niet direct geaccepteerd omdat ze hem nog de kans wilde geven er vanonder te komen. Ze wilde niet dat hij haar uit medelijden mee uit nam. Toch kon ze zich na schooltijd niet concentreren op haar huiswerk. Zou hij nu bellen of niet? Vond hij haar leuk of zou hij enkel uit medelijden gevraagd hebben of ze iets wou gaan drinken. Och waarom had hij haar toch gevraagd, hij zou toch niet bellen, en zij zou zich alleen maar slechter voelen.
“Helen, je gsm gaat!!” riep haar moeder.
Zou het toch…? Ze rende de trap af zo snel ze kon, eenmaal beneden zag ze dat haar moeder al haar gsm beantwoord had. Ze deed teken naar haar moeder: geef die gsm hier!! Maar blijkbaar vroeg de persoon iets aan haar moeder want haar moeder antwoordde: “ik weet het niet hoor, wacht even ze is er!”
“Die jongen vraagt of je naar hem zou mogen gaan om samen huiswerk te maken en erna kort iets te gaan drinken, maar het is een doordeweekse avond.”
“O, mag ik alsjeblieft? Jullie hebben mijn leven geruïneerd door te verhuizen, het minste wat je kan doen is me laten gaan zodat ik misschien toch nog één iemand heb op die kutschool.”
“Oké dan, maar je bent om 22u thuis! 1 minuut later en je hebt huisarrest voor de rest van de maand!”
“Ja ja! Geef nu die gsm!”
Ze gritste de gsm uit de handen van haar moeder.
“Hallo, met Helen.”
“Hey Helen, heb je zin om te komen? En mag je?” vroeg hij hoopvol.
“Ja, ik mag, maar ben je zeker dat je wilt dat ik kom?”
“Heel zeker!”
“Oké, maar ik moet wel om 22u thuis zijn.”
“Ik mag het ook niet te laat maken, mag ik je adres dan kom ik je halen?!”
“Ik woon in de ***straat nummer ***”
“Oké ik ben er over een half uurtje! Tot straks!”
“Tot straks”
Op het moment dat de telefoon toe lag, maakten twee gelukkig tieners een vreugdedansje. Helen was blij, hij had ook blij geklonken aan de telefoon. Ze hoopte dat ze eindelijk een vriend zou hebben op die school. Maar te veel hopen durfde ze ook niet, hij was verdorie de Hunk van de school. Maar als dit een grap was zou hij het zich beklagen! Ze ging zich vlug klaarmaken, ze douchte zich razendsnel, kamde haar haar, deed haar lievelingskleren aan en stak haar boeken in haar tas.
Tegelijkertijd 2 km verder maakte hij zich klaar, hij had zich al gedoucht maar scheerde zich nog, deed wat after shave op en vertrok op zijn fiets. Bij haar huis aangekomen was hij behoorlijk nerveus, had hij niet iets moeten meebrengen? Bloemen ofzo? Uiteindelijk besloot hij dan maar aan te bellen. Het was haar moeder die open deed, ze leek goed op haar moeder, maar zij zag er mooier uit.
“Kom even binnen ik denk dat ze nog boven zich aan het klaarmaken is.”
Het was een mooi huis, in de hal stonden enkele foto’s van het hele gezin. Ook van Helen toen ze nog klein was. Hij lachte, wat zag ze er leuk uit vooral op die ene foto, waar ze van kop tot teen in de bloem ging, en breed glimlachte ze had ook een koksmuts aan. Hij hoorde iemand op de trap en keek om en zijn mond viel open… Ze liep rustig van de trap haar tas over haar schouder met een verlegen glimlach, ze zag er bloedmooi uit. Hij bedacht dat hij haar voor het eerst een echte glimlach om haar mond zag, wat lachte ze mooi.
“Hey” zei ze verlegen.
“Hey” zei hij, “zullen we?”
“Ja, ik neem nog even mijn fiets en jas.”
Ze deed haar jas aan, haalde haar fiets uit de garage en zei gedag aan haar ouders.
Ze reden in stilte naast elkaar, hij was alles wat hij bedacht had om te kunnen zeggen vergeten. Hij dacht na wat hij kon zeggen.
“Wat zijn je hobby’s?”
“Ik speel toneel, ik dans ook heel graag, maar ik doe het niet zoveel.”
“Waarom niet?”
“Omdat ik het liefst ballroom dans en Latin ook wel en daarvoor moet je met twee zijn. Wat zijn jou hobby’s?”
“Ik zwem en fiets wel graag, maar eigenlijk dans ik liever maar dat mag je aan niemand zeggen hoor!”
“Tuurlijk niet, welke stijl dans je?”
“Ballroom en Latin” zei hij blozend, “Zou je misschien zin hebben om mat mij te gaan dansen?”
“Misschien wel” zei ze.
Ze straalde en hij dacht steeds hoe mooi ze eruit zag.
Ze waren bij zijn huis aangekomen. Hij nam haar mee naar binnen, ze gingen de woonkamer in. Zijn moeder was net aan het strijken. “Hallo”, zei ze, “jij bent zeker Helen? We hebben al veel over jou gehoord.” Bram werd bloedrood en zei: “Laten we beginnen we hebben nog veel werk, wil je iets om te drinken?”
“Euhm plat water alsjeblieft.”
“Zet je maar hoor.”
Ze ging zitten aan de tafel en haalde haar boeken uit. Hij kwam terug met twee glazen water. Toen begonnen ze. Eerst deden ze Engels, ze lazen een dialoogje en het werd al vlug duidelijk dat Engels niet Brams sterkste kant was. Helen hielp hem zo goed ze kon en een uurtje later kon Bram het dialoogje dat ze moesten kennen rats van buiten en ook met een heel goede uitspraak zeggen. Toen begonnen ze aan natuurwetenschappen, deze keer werd al snel duidelijk dat Helen dit niet goed kon en dus legde Bram alles zorgvuldig uit. Toen ze klaar waren beslisten ze om niet meer weg te gaan maar gezellig samen naar een filmpje te kijken. Hij stelde een film voor die ze niet kende, hij vertelde dat er veel verschillende genres in voorkomen en dus vertrouwde ze hem en keken naar die film. Het was grappig om hen te zien zitten, ze zaten naast elkaar maar er kon zeker nog een persoon tussen. In het begin zat ze op het puntje van de zetel te kijken, tot ze plots zo schrok dat ze helemaal tegen de leuning van de zetel zat. Hij schoof ongemerkt een stukje naar haar toe, ook zij schoof zonder dat ze het zelf besefte op. Hij deed de truc met de geeuw en legde zijn arm om haar schouder. In het begin verliep het nog wat stroef maar geleidelijk aan zaten ze steeds meer ontspannen. Toen de film gedaan was, leek het alsof ze uit een droom ontwaakten. Ze glimlachten naar elkaar, ze bleven nog even in elkaars armen liggen tot Helen echt weg moest. Ze deden hun jas aan en hij reed nog met haar mee tot aan haar huis.
“Tot morgen”, zei Helen.
“Tot morgen.” Zijn gezicht kwam naar haar toe en hij gaf haar een zoen half op haar wang, half op haar lippen. Ze glimlachten naar elkaar. En toen ging Helen naar binnen en vertrok Bram naar huis.

De woedende meute
De volgende dag stond hij al vroeg aan haar deur te wachten. Ze was verrast maar heel blij toen ze hem daar zag staan. Ze reden samen naar school en niets kon haar dag nog bederven, ten minste dat dacht ze.
Ze gingen de klas binnen toen de bel ging en gingen elk aan hun bank zitten. Hij keek de hele tijd naar haar, zij kon niet naar hem kijken omdat ze vooraan in de klas zat. De lessen kropen voorbij en toen het eindelijk pauze werd gingen ze samen naar buiten. Ze praten op fluistertoon tegen elkaar over de van alles en nog wat maar vooral over de vorige avond.
Toen de pauze voorbij was gingen ze weer naar de klas, het was hun klastitularis waarvan ze nu les hadden. De lkr zei dat er nog wat hulp nodig was voor één of ander feest van die avond en vertrok samen met de jongens van de klas. De meisjes moesten zich maar even in stilte bezig houden.
Van zodra de lkr buiten gehoorsafstand was kwamen alle meisje rond Helens bank staan.
“Zo dus jij hebt iets met Bram?” vroeg Lien, zij was het populairste meisje van de hele school.
Helen werkte gewoon verder met haar taak.
“Ik vroeg jou iets!” herhaalde Lien terwijl ze Helen in haar gezicht sloeg.
“Ja, Ik heb iets met Bram, niet dat het jou zaken zijn!”
“Dat had je gedacht! Bram is mijn vriend, Hij zou nooit vrijwillig met iemand als jou weggaan! Je hebt hem gedwongen!”
“Pardon?!”
“Ik wil niet dat je nog maar 1 woord tegen Bram zegt, 1 blik naar hem werpt! Heb je dat begrepen!?”
Maar Helen werkte gewoon verder. De meisjes werden nu pas echt kwaad. Lien zei tegen de anderen: “Het wordt tijd dat mevrouw hier een les krijgt! Jullie weten wat te doen!”
Iedereen ging terug zitten en de rest van de dag werd Helen gerust gelaten. Helen maakte aan het eind van de dag haar boekentas en wilde vertrekken, toen één van de meisjes van haar klas naar haar toe kwam en zei: “Helen, de directeur wil je zien!”
“Helen keek naar Bram ze zei ga maar vast misschien haal ik je nog in.”
Helen liep richting de kamer van de directeur maar het meisje Lisa, zei dat ze niet daar verwacht werd. “Waar dan wel?” vroeg Helen.
“In lokaal 403, ik breng je wel. De directeur kan je wel pas over een half uurtje ontvangen, zin om intussen mee te gaan naar de kelder van de zesdes? Dan wachten we daar nog even.”
“Oké” Maar Helen begon te vermoeden dat er iets niet helemaal goed zat, dat overdreven aardig gedoe, ze vond het maar niets.
“Ben je al op gesprek moeten gaan bij de directeur?”
“Nee, waarom?”
“Wel, omdat de gesprekken met nieuwe leerlingen meestal wel lang duren. Misschien is het verstandig om je ouders te verwittigen! Woon je ver van hier?
“Ik woon op ongeveer een half uurtje fietsen van hier”
“Oei, dan zal je geen huiswerk meer kunnen doen tegen dat je thuis bent is het al veel te laat. Als je wil mag je gerust bij mij logeren!?”
“Euh… Ik weet het niet hoor.”
“Je vertrouwt me niet. Ik begrijp het wel, Lien is echt een verschrikkelijke Tiran, het spijt me van deze morgen, maar als we ook maar één iets maar een klein beetje anders doen dan zij het zegt, kunnen we net zo goed een kamer boeken in het gesticht.”
“Dus als ik het goed begrijp ben je bang van haar!?”
“Ja, eigenlijk wel. Maar thuis weet ze toch niet wat ik doe! En ze weet ook niet wat hier na schooltijd gebeurt.”
“Oké dan! Ik bel mijn ouders om hen te verwittigen.”
Ze was er nog niet helemaal zeker van maar besloot het er maar op te wagen. Ze belde haar ouders en vertelde hen dat ze bij een meisje van haar klas bleef logeren.
“Oké”, zie Lisa, “Ik denk dat we nu best naar lokaal 403 gaan.” Dus vertrokken ze, toen ze weer op de begane grond kwamen, vond Helen dat het veel te stil was op school. Ze keek naar de parking en zag geen enkele auto meer staan. Ze draaide zich om naar Lisa en zag naast Lisa Lien staan en nog enkele andere meisjes van de klas. Ze draaide zich om zodat ze kon weglopen maar de anderen waren met meer en konden haar te pakken krijgen. Ze duwden een knevel in haar mond, boeiden haar handen, blinddoekten haar en duwden haar in de auto. Ze probeerde in het begin nog tegen te spartelen maar besefte al vlug dat ze zich beter kon concentreren waar ze naartoe reden.

The Dungeon
Na ongeveer een uur stopte de auto eindelijk, ze werd er hardhandig uitgesleurd. 2 paar handen leidden haar langs een trap naar een lagergelegen kamer. Éénmaal in de kamer werd de blinddoek en de mondknevel verwijderd. Er was gedempt licht in de kamer, en Helens ogen moesten even wennen, maar toen ze zag wat er in de kamer stond schrok ze zich een bult. Een Sint-Andrieskruis, een takel, enkele grote kasten, lederen banken, tafels… Aan de muur ging een enorme rij zwepen, in alle soorten en maten. Helen besefte dat ze in een SM dungeon terecht was gekomen. Toen de eerste schrik gedaald was bekeek ze alles nog eens goed, en vond dat het interieur met smaak ingericht was. Ze was even vergeten hoe ze daar kwam, maar werd algauw ruw terug naar de werkelijkheid gebracht toen Lien haar hoofd aan haar haren naar achter trok en vroeg: “Zo slet, wat vind je van deze kamer?” Ze lachte gemeen.
Maar Helen liet zich niet doen en antwoordde: “mja mooi ingericht, met oog voor detail, het past wel, maar het is weinig mysterieus, alles wordt vanaf de eerste blik onthuld.”
“Zo, dus mevrouw heeft er verstand van?! En ben jij daar zo zeker van dat er geen verrassingen meer zijn?” Tegen Lisa zei ze: “Kleed haar uit!” Lisa ontdeed Helen zo snel mogelijk van haar kledij, Helen spartelde niet eens tegen. Zo stond ze naakt voor haar klasgenoten, Lien bekeek haar van top tot teen. “Hmm, mooi stel borsten, kan veel mee gedaan worden, nogal klein, overgewicht, geschoren kut, die zo te merken ook kletsnat is! Geniet je hiervan?! Wel dames deze keer hebben we een echte slet onder ons!” Ze maakte Helen vast aan de takel, en liet die omhoog gaan tot ze nog net met de toppen van haar tenen aan de grond kon.
Intussen had Bram al enkele keren gebeld naar haar gsm, tot hij ongerust begon te worden. Toen besloot hij om naar haar huis te gaan. Bij haar thuis vertelde haar moeder dat ze bij een meisje uit hun klas zou blijven slapen ene Lisa. Toen Bram dat hoorde besefte hij wat er gebeurde, Lien was weer jaloers en had haar hofhouding de opdracht gegeven om Helen via een truck na school te laten blijven om haar erna naar die dungeon te vervoeren. Hij sprong onmiddellijk op zijn fiets en ging erheen. Hij bonsde op de deur, hij mocht haar niet ten prooi laten vallen aan Lien, want hij wist dat Lien zou zeggen dat hij vroeger Meester was, maar daar mee is opgehouden sinds Helen op school kwam. Dan zou Helen niets meer van hem willen weten. Hij bonsde nog een keer. Lisa ging kijken wie het was en zei: “het is Meester Bram, wat doe ik?” “Zorg dat hij weggaat! Hij wou perse voor dat stuk ongeluk hier stoppen, dan komt hij er ook niet meer in.” Bram was in alle staten hij moest daar binnen geraken. De sleutel, hij had nog ergens een reservesleutel! Hij ging snel naar huis om die te halen.
Helen werd intussen stevig afgeranseld met een rijzweep, maar ze gaf geen kik. Eerst moesten haar billen eraan geloven die zagen nu al paars, intussen was Lien overgeschakeld naar haar borsten en kut. Helen begon te kreunen van de pijn en van het genot, Lien stak een vinger in haar kut en haalde die er druipend terug uit. “Die slet is gewoon opgewonden”, ze lachte gemeen. Op dat moment was Bram net terug met de sleutel, hij opende de deur en ging binnen en riep: “maak haar onmiddellijk los!”
Lien zei: “Waarom zou ik, ze geniet ervan, ze druipt uit haar kut, zo nat is ze?!” En stak weer haar vinger in Helens kut om het te bewijzen. Toen Bram die vinger zag zei hij: “Laat me even met haar alleen ik wil met Helen praten! Nu!” Ze gingen allemaal weg ook Lien. Bram liet de takel voorzichtig naar beneden komen. Helen schaamde zich ze keek naar haar voeten uit angst om zijn blijk van afkering te zien. Toen de takel laag genoeg was maakte hij haar los, en hield haar in zijn armen. Hij smeerde haar billen in met zalf en begon toen te praten: “Jij houdt dus van SM?”
“Ja, ik hou van BDSM.” Zei ze verlegen.
“Wil je jezelf onderwerpen aan mij?”
“Ja.”
“Ja wie?”
“Ja Meester.”
“Wil je jezelf ook onderwerpen aan Lien? En aan de anderen indien zij dat wensen?”
“Als u dat goed vindt,dan ja Meester.”
“Oké, Vanaf nu spreek je mij en je andere klasgenoten aan met Meester of Meesteres. Uiteraard doe je dit enkel hier of wanneer iemand van ons dat wenst ook op andere plaatsen en momenten. Je doet dit uiteraard niet op school. Ik zal jou Meester zijn en dus wil ik van jou een sublijst! Ik zal je ook regelmatig uitlenen aan andere Meesters en Meesteressen, enkelen zul je kennen, maar ook zullen het vaak vreemden zijn. Wanneer iets jou echt te ver gaat kan je zeggen genade, dat betekent dat we onmiddellijk zullen stoppen. Je kan ook zeggen stoppen dan krijg je even een rustpauze maar niet lang. Begrepen?!”
“Ja Meester.”
Hij legde haar op een bed en smeerde haar borsten in met zalf. Terwijl hij dat deed vroeg hij hoeveel ervaring ze al had, waarop ze antwoordde dat ze nog niet veel ervaring had en nog maagd was.
Hij kleedde haar aan en nam haar mee naar buiten, hij zei tegen de anderen ruim alles op. Toen ging hij weg samen met Helen. Hij bracht haar naar huis. Thuisgekomen vroeg ze hem nog binnen, hij ging mee en ze gingen naar haar kamer, hij streelde haar zachtjes en ze kropen samen in haar bed. Die nacht werd ze ontmaagd. Het deed wel pijn omdat haar huid nog gevoelig was en pijn deed van de afranseling. Toen ze sliep ging hij stilletjes weg. En ging terug naar de dungeon. Waar hij de anderen vertelde dat Helen hun slavin zou worden, ze zouden haar nu enkele dagen rust geven, zodat ze ook rustig kon nadenken over een sublijst. Uiteraard mag je haar wel een klein beetje plagen.
Klasweekend
In de loop van die week, werd Helen regelmatig op haar kont getikt. De hele klas wist ervan en vond het leuk haar te plagen. Toen Helen naar huis ging na school, hielden de anderen nog vergaderingen. Ze vergaderden over het klasweekend dat ze het komende weekend wilden organiseren, ze belden haar ouders op om te vragen of ze mocht meegaan en of ze het geheim wilden houden voor Helen. Alles werd geregeld, de donderdag ging Bram naar haar huis toen ze weg was om haar gerief dat haar moeder had klaargemaakt te halen. De volgende dag zouden ze onmiddellijk na schooltijd vertrekken. Toen de laatste bel ging maakte Helen haar boekentas en wilde net vertrekken toen Bram vroeg of hij haar nog even kon spreken. Hij wachtte even tot ze buiten gehoorsafstand waren en zei: “We gaan nu op klasweekend, je ouders zijn verwittigd en ik ben gisterenavond je gerief gaan ophalen. De bus staat klaar om te vertrekken. We gaan naar Sluis en gezien het een lang weekend wordt komen we pas maandagavond terug.” Helen knikte en ze liepen hand in hand naar de bus waar de anderen al zaten te wachten. De busrit verliep redelijk vlot, na een uurtje rijden kwamen ze aan in Sluis bij hun verblijfplaats. Het was een grote villa met eromheen een enorme tuin er was ook een bos en een zwembad.
Iedereen stapte uit en nam zijn of haar bagage en ging naar binnen. Bram nam haar mee naar een kamer met een tweepersoonsbed waar zij zich installeerden. Toen ze klaar waren gingen ze weer naar de gemeenschappelijke ruimte, daar werd er net gediscussieerd of ze daar zouden blijven of ze nog even zouden winkelen. Er werd beslist dat ze nog wat zouden winkelen. Ze liepen naar het centrum en slenterden even rond voor ze een winkel naar hun gading vonden. Het was een seksshop. Helen schrok er wel van maar vermande zich en ging ook naar binnen. Voor ze het goed en wel besefte stond ze in een pashokje, met een heleboel latex en leren pakjes, sexy lingerie, andere kledij en hand- en enkelboeien en halsbanden. Bram keurde alles wat ze aandeed en hielp waar nodig. Buiten het pashokje waren de anderen aan het zoeken naar allerlei voorwerpen om Helen mee te pijnigen, haar genot te geven, haar te vernederen. Toen ze eindelijk klaar was met passen waren de anderen net klaar met de andere inkopen, Helen wist natuurlijk niet dat hun zakken vol zaten met dingen voor haar. Bram rekende nog enkele laatste dingen af en toen vertrokken ze richting hun verblijfplaats. Al die tijd waren Jill en Janne daar gebleven om intussen voor eten te zorgen. Iedereen gedroeg zich redelijk normaal maar toch voelde Helen dat er iets te gebeuren stond en ze wist dat zij wel eens het ‘slachtoffer’ kon zijn. Het eten was net klaar toen ze terugkwamen en iedereen ging aan tafel. Het eten verliep rustig en ze praatte met enkele klasgenoten. Toen iedereen klaar was met eten trokken ze zich nog even terug in de slaapvertrekken. Toen Helen binnenkwam stond Bram daar al klaar met enkele van de dingen die ze gekocht hadden: een halsband, enkelboeien en polsboeien. Hij zei: “Kleed je uit!” Helen kleedde zich snel uit en toen ze naakt voor hem stond deed hij haar de boeien en de halsband om. Toen hij daarmee klaar was zette hij een stap achteruit en keurde haar. Hij keek goedkeurend en haalde toen nog een leiband uit de tas, ze schrok wel wat toen ze dat zag maar bleef gewoon stil staan. Hij maar de leiband vast en trok haar mee naar een gemeenschappelijke ruimte, deze was echter niet zoals de ruimte waar ze gegeten hadden. Deze kamer was volledig zwart, in het midden hing een takel, er stonden enkele middeleeuwse marteltuigen, een Sint-Andreaskruis, een heleboel kasten en enkel zetels en stoelen allemaal met leer bekleed. De anderen waren er al. Bram leidde haar naar het schandblok en maakte haar erin vast. En zei tegen Lien: “Ga je gang.”

Lien lachte en zei: “We zullen maar eerst je straf afmaken voor je grote mond zeker en ongehoorzaamheid van begin deze week?!” Ze liep richting een kast achter Helen, die probeerde te weten te komen wat ze aan het doen was. Lien kwam terug en streelde even Helens kont alvorens de lederen flogger krachtig op haar billen te laten neerkomen. De slagen volgden elkaar op in zeer snel tempo. Helen gaf geen kik. Toen haar billen behoorlijk rood waren koos Lien een andere zweep, de paddle. In een hoog tempo sloeg ze afwisselend op Helens linker en rechterbil. Ze droeg Helen op om mee te tellen. In het begin ging het nog, maar het tellen ging al snel gepaard met een hevig geschreeuw. De tranen stonden in Helens ogen toen Lien eindelijk na 20 slagen stopte met slaan. Ze streelde Helens kont en smeerde zalf op Helens inmiddels paarse billen. Toen ze daarmee klaar was fluisterde ze tegen Helen: “Goed zo meisje, je hebt het goed doorstaan. Nu komt je beloning.” Na dat gezegd te hebben haalde ze een vibrator een buttplug en een massager. Ze duwde de buttplug in Helens kutje alvorens hem in haar kont te duwen, Helen slaakte een kreetje toen Lien tegen haar pijnlijk gevoelige billen zat. Hierna verdween de vibrator in 1 vloeiende beweging in haar natte kutje, die zette Lien op de hoogste stand. Helens lichaam begon al hevig te kronkelen, toen Lien de massager tegen Helens clit duwde ook die zette ze op de hoogste stand. Lien zei toen ook tegen Helen dat ze moest toestemming vragen om te mogen klaarkomen. Helen kronkelde en vroeg al na enkele seconden of ze mocht klaarkomen, Lien vond dit uiteraard nog veel te vroeg en zei bot: “Nee!” Enkele seconden later vroeg ze het weer en Lien vroeg de anderen wat ze dachten. Ook zij zeiden dat Helen maar nog even moest wachten. Helen deed haar uiterste best maar wist dat ze het niet lang meer kon uitstellen. Ze vroeg opnieuw of ze mocht klaarkomen. Lien wilde weigeren maar Bram zag dat Helen echt niet meer kon en zei dat ze mocht. Helen kwam schokkend en kreunend klaar. Terwijl ze rustiger werd, maakte Lien haar los van het schandblok. Toen Helen helemaal losgemaakt was kon Bram haar nog net opvangen voor ze door haar benen zakte. Ze besloten dat het genoeg was voor die dag en Bram droeg Helen naar hun kamer waar hij haar op bed legde. Ze vielen samen in slaap.
Toen ze in Brams armen wakker werd glimlachte ze gelukkig, ze stond stil op en ging naar het toilet. Toen ze terug was werd Bram net wakker, ze kroop terug in het bed in zijn armen en ze zoenden nog even. Daarna gingen ze samen douchen, ze neukten zacht onder het warme water. Toen ze klaar waren droogden ze elkaar af en gingen ze zich aankleedden. Toen Bram zag dat ook Helen aanstalten maakte om zich aan te kleedden zei hij: “Dat is niet nodig.” Helen begreep onmiddellijk wat hij bedoelde en trok het slipje dat ze half aanhad terug uit. Ze gingen de gemeenschappelijke ruimte in waar de anderen al zaten, de meeste nog in pyjama. Ze zagen dat de jongens allemaal een ochtenderectie hadden en Bram zei tegen Helen: “Bied je hulp aan.” Helen gehoorzaamde onmiddellijk en liep naar Jonas die het dichts bij zat. Ze vroeg: “Kan ik u helpen, Meester Jonas?! Waarop Jonas onmiddellijk antwoordde met ja. Hij deed zijn pyjamabroek wat naar beneden en trok haar op zijn lul. Ze neukte hem klaar en toen hij klaarkwam gaf hij haar een zoen. Toen ging ze naar Christophe, hij wilde dat ze hem pijpte en tegelijk zijn kont vingerde. Na Christophe kwam Tim ze moest hem aftrekken, daarna Tiebe hij wilde dat ze hem met haar borsten aftrok. Jan neukte haar op de tafel, William neukte haar mond, Ron liet zich door haar berijden,Michaël en Luke wilden gepijpt worden. Ze was behoorlijk uitgeput van al dat geneuk, hun sperma plakte aan haar benen, borsten, gezicht en Bram zei dat ze zich mocht gaan wassen. Toen ze terug kwam moest ze op tafel gaan liggen, terwijl de anderen aten. Plots kwam Bram boven haar gezicht hangen om haar een zoen te geven ten minste dat dacht ze. Hij duwde zijn mond op de hare en opende zijn lippen, Helen reageerde door haar lippen ook te openen en voor ze het wist duwde hij eten in haar mond. Ze wilde het uitspuwen maar hij zei: “Opeten!” Ze probeerde nog even te protesteren maar toen hij haar een goedgemikte mep tussen haar benen gaf slikte ze het voorgekauwde voedsel vlug door. Ook de anderen gaven haar op die manier voedsel, in het begin aarzelde ze nog wat maar na enkele slagen op haar kutje slikte ze het zonder morren door. Na het eten kreeg ze straf omdat ze niet onmiddellijk gedaan had wat er gevraagd werd. Ze werd over een bankje gelegd met haar kont hoog in de lucht, Bram smeerde glijmiddel op, rond en in haar anus en duwde een slangetje naar binnen. Toen vulde hij de zak die aan het andere uiteinde van dat slangetje zat met lauw water. Ze voelde hoe het water in haar kont liep, ze kreunde zachtjes. Toen er geen water meer bij kwam dacht ze dat het klaar was maar daarin vergiste ze zich Bram deed nog een liter water in de zak. Helen begon zacht te protesteren: “Nee, alsjeblieft, er kan niets meer bij! Ik kan niet!” Maar ze gingen gewoon door tot er 3 liter water in haar kont zat. Toen deden ze nog een plug in haar kont. “Om te zorgen dat je goed gereinigd word moet dit even intrekken maar stilstaand water is ook niet goed dus gaan we nu een wandeling maken.” Bram nam haar halsband en deed haar die halsband aan daaraan maakte hij ook een leiband vast. Toen vertrokken ze, hij zei haar dat ze haar knieën hoog moest opheffen, daardoor was er nog meer beweging. Wanneer hij vond dat ze het niet hoog genoeg deed gaf hij haar een stevige tik tegen de achterkant van haar bovenbeen met een rijzweep. Na een kwartiertje waren ze terug, hij liet haar toen naar het toilet gaan, waar ze gefilmd werd terwijl ze het water liet lopen. Toen ze klaar was, had ze een proper gereinigde kont. Ze dacht nu even te kunnen rusten maar dat was verkeerd gedacht. Lisa en Jill namen haar mee naar de sm ruimte waar ze haar vastmaakten aan een constructie die ervoor zorgde dat haar rug hol was en haar kont hoog in de lucht stak. Iedereen ging eromheen zitten en toen wreef iemand glijmiddel op, rond en in haar anus. Helen was bang dat ze nog een klisma zou krijgen. Maar toen voelde ze iets duwen tegen haar kontgaatje, ze hoorde Bram zeggen “ontspan je!” en deed dat ook onmiddellijk, het volgende moment schreeuwde ze het uit toen haar kontje geneukt werd. Ze dacht dat het Bram was die haar kont neukte maar toen hij plots voor haar ging zitten kijken werd ze ruw uit die droom gehaald. ‘Wie neukte haar?’ dacht Helen, ze probeerde om te kijken en zag daar Lien staan met een voorbinddildo. Lien zag Helen kijken en lachte gemeen: “dit had je niet verwacht, hé!” Ze neukte Helen harder en harder en Helen schreeuwde het uit haar kontje was nog heel erg nauw, Helen dacht dat haar kont zou scheuren, maar dat gebeurde niet. Integendeel even later kwam Helen hard klaar en toen stopte Lien.
Er moesten nog wat boodschappen gedaan worden en dus besloten de jongens om dit te doen. Terwijl ze boodschappen deden belde Bram met een goede vriend van hem, Niels, Hij was 2 jaar ouder dan hem maar ze waren al lang vrienden, maar de laatste tijd zagen ze elkaar niet zo vaak omdat Niels voor piloot studeerde. Bram vroeg of hij geen zin had om langs te komen, dan kon hij Brams nieuwe vriendin en sletje ontmoeten. Niels vond het goed en zou er na de middag zijn. Ze spraken af aan de molen om 13u. Intussen waren de meisjes gezellig aan het praten. Helen kreeg natuurlijk af en toe een tik tegen haar billen, kutje of borsten. Ze waren doen, durven of waarheid aan het spelen. Helen was aan de beurt en koos waarheid, Lisa vroeg: “vertel je geilste fantasie.” Helen zei: “dat weet je toch al, sm is mijn geilste fantasie.” Lisa zei dan: “Oké wat is je top 3 van geile fantasieën?” Helen antwoorde: “nr 1 is sm, nr 2 is … seks met… mijn broer…” “En nr 3?”,vroeg Lisa. “Euhm seks met … euhm… een dier”, zei Helen verlegen. “Maar het hoeft zeker geen werkelijkheid te worden”, zei ze haastig. “Ik wist niet dat je een broer had”, zei Lien. “Ja, Hij heet Niels en is 2 jaar ouder dan ons.” “Hoe komt het dat wij dit nog niet weten? Studeert hij of werkt hij?” “Hij is niet zo vaak thuis omdat hij voor piloot studeert.” “Weet je dat Bram een vriend heeft die dat studeert? Hij heet ook Niels denk ik!” Ze deden nog een tijdje verder tot het middag werd, de meisjes begonnen zich af te vragen waar de jongens bleven en besloten om de overschot van die morgen op te eten. Helen mocht deze keer gewoon mee-eten. Intussen liepen de jongens rond in Sluis, ze gingen nog enkele seksshops binnen en toen werd het tijd om naar de molen te gaan, waar ze Niels zagen en vertrokken naar het verblijf.
De meisjes waren ondertussen klaar met eten en begonnen met smspelletjes, ze hingen Helen Hogtied aan de takel en toen staken ze een vibrator in haar kutje en een plug in haar kont en zetten die onder stroom, Helen kreunde hevig. Toen besloot Lien dat ook Helens tepels eens behandeld mochten worden en zette klemmen op haar tepels. Op dat moment kwamen de jongens toe, ze legden hun gerief aan de kant en keken wat voor rommel daar allemaal lag. Ze bekeken de briefjes en zagen geile teksten liggen. Bram raapte lukraak een briefje op van de grond en las het met stijgende verbazing en geilheid. Er stond op: ‘Helens top 3 fantasieën: 1 SM 2 seks met broer 3 seks met dier (hoeft geen werkelijkheid te worden)’. Ze liepen vlug naar beneden en kwamen net binnen in de sm ruimte toen Helen kreunend klaarkwam. Ze hing met haar kutje naar de deur, de jongens kreunden toen ze haar zagen hangen. Niels zei met een hese stem: “Je hebt nu weer wat veroverd Bram, ze is echt geil!” Lien vermoedde dat die maat van Bram eigenlijk de broer van Helen was en vond dit een leuk idee. De jongens hadden onmiddellijk hun broek af gedaan en stonden zich allemaal af te trekken. De meisjes maakten Helen langzaam terug los, Helen wist nog steeds niet dat de jongens er waren. Toen ze helemaal los was draaide ze zich om en schrok toen ze hen zag staan. Maar toen ze zag wie naast Bram stond schrok ze nog tien keer harder, ook Niels die toen haar gezicht zag schrok en stopte onmiddellijk met zich af te rukken. “Helen, Wat doe jij hier?” … “Euhm, ik ben op klasweekend.” Antwoordde ze blozend. Bram was intussen ook gestopt met zich af te trekken en vroeg: “Kennen jullie elkaar?” waarop Niels antwoordde “Helen is mijn zus.” Al die tijd konden ze niets doen dan elkaar aanstaren. Toen Bram dat vroeg was het alsof Niels wakker werd hij keek naar zijn zus, naar haar borsten, haar geschoren kutje. “Wel, dat is dan ideaal zeker?!” zei Bram. “Hoezo?” vroeg Helen. “Wel aan de hand van dat briefje dat ik net boven hebben gevonden kan ik afleiden dat neuken met je broer op de tweede plaatste staat van je geilste seksfantasieën.” Helen werd bloedrood en Niels keek haar nieuwsgierig aan: “Is dat waar?” Helen wist niet waar gekeken, ze zag aan Brams gezicht dat ze de waarheid moest vertellen ofwel stevig gestraft worden. “Ja” zei ze met een klein stemmetje. Toen ze dat zei ging Niels’ lul onmiddellijk rechtop staan. Bram zei: “Ga je gang.” En Niels kwam naar haar toe, zijn blik over haar lichaam glijdend. Toen hij bij haar was zoende en streelde hij haar. Toen vrijden ze terwijl iedereen toekeek, ze moesten beiden op hun tanden bijten om niet onmiddellijk klaar te komen. Toen ze eindelijk klaarkwamen keken ze de hele tijd in elkaars ogen. Ze maakten zich van elkaar los en Niels ondersteunde Helen die na de twee orgasmes wat uitgeput was. Ze gingen terug naar boven waar de jongens besloten nog iets te eten, de meisjes hielden zich met elkaar bezig. Helen ging naar haar kamer, ze ging op bed liggen en viel snel in slaap. De jongens die even later klaar waren met eten gingen naar de meisjes. Bram keek rond maar zag Helen nergens, hij vroeg aan Lien of zij wist waar Helen was maar die wist het niet. Bram en Niels gingen daarom even kijken in de slaapkamer waar ze Helen slapend aantroffen. Bram zei op geile toon tegen Niels: “Zin om haar wakker te maken?” waarop Niels zich naar het bed begaf en zacht Helens benen spreidde. Hij ging met zijn hoofd tussen haar dijen en begon haar te likken eerst zacht maar steeds harder en wilder, Helen duwde haar benen tegen zijn hoofd en kwam hevig klaar waardoor ze wakker werd. Ze keek geschrokken om haar heen tot ze besefte waar ze was. Niels kwam weer naast Bram staan en veegde zijn gezicht aan een handdoek af. Bram keek naar Helen en zei: “Aan wie heb je toestemming gevraagd om te gaan slapen?” Helen antwoordde met een klein stemmetje: “Aan niemand, Meester”. Bram reageerde daar weer op met: “Je begrijpt dat je hiervoor gestraft zult worden? Welke straf weet ik nog niet dat zien we dan wel.” Helen knikte angstig. Toen zei Bram dat ze weer mocht slapen. Helen keek hem dankbaar aan, Bram en Niels gingen elk aan een kant van haar liggen en streelden haar tot ze sliep. Toen stonden ze op en gingen op zoek naar een bed voor Niels die akkoord was gegaan met het voorstel om de rest van het klasweekend te blijven. Het was toen al 18u en dus besloot de groep te eten en erna weg te gaan naar een discotheek in de buurt. Bram had besloten Helen te laten slapen en een briefje voor haar achter te laten. Daarop stond:

Dag schat,
We zijn naar een discotheek hier in de buurt, we hebben besloten je te laten slapen.
Je mag doen wat je wil, zolang je morgen weer helemaal fris bent!
Als er iets is kan je me bellen op mijn gsm.
Liefs
Bram

Toen vertrokken ze. Toen Helen even later wakker werd zag ze het briefje. Ze besloot om rustig het boek dat ze in haar schooltas had zitten nog wat te lezen. Tegen 12u besloot ze weer te gaan slapen. Intussen hadden de anderen veel plezier in de disco. Ze leerden een heleboel nieuwe mensen kennen. Ook Bram ontmoette verschillende mensen, waarvan 1 iemand de uitkomst gaf voor zijn mijmeringen. Hij had een geschikte straf gevonden voor Helen’s ongehoorzaamheid.

De straf
De hele bende ging tegen 3 uur terug, ze kropen snel in hun bed en vielen onmiddellijk als een blok in slaap. Helen werd de volgende morgen om 8u wakker, het was nog heel stil in het huis. Ze douchte zich stil en ging toen naar de gemeenschappelijke ruimte. Er was nog niemand dus besloot ze te kijken of ze nog alles hadden voor het ontbijt. Ze zag dat er zeker nog brood nodig was en besloot de anderen te verrassen. Ze schreef net een briefje met daarop:
Dag Meesters en Meesteressen,
Jullie sliepen allemaal nog toen ik wakker werd en ik heb besloten jullie wat werk uit de handen te nemen en om brood te gaan.
Tot straks!
Helen
Ze wilde net vertrekken toen Lisa binnenkwam. Ze vroeg: “Waar denk jij naar toe te gaan?” waarop Helen antwoordde: “Ik wilde jullie helpen en om brood gaan. Ik wilde niemand wakker maken en ik had dus een briefje geschreven. “ “Oké” zei Lisa, “Breng maar croissants en zo mee ipv brood”. Helen vertrok en toen ze even later terug in de villa was waren de anderen wakker en gingen ze net aan tafel zitten. Helen legde de croissants, boterkoeken en chocoladekoeken in enkele mandjes en bracht die naar de tafel. Toen ze daarmee klaar was ging ze naar Bram en hielp hem van zijn ochtenderectie af. Hij trok haar op zich en liet haar op en neer bewegen op zijn lul. Ondertussen zoende hij haar. Na hem was Niels aan de beurt, hij besloot haar kontje te neuken. De andere jongens lieten haar hetzelfde doen als de vorige dag. Toen ze alle jongens had gehad, liet Bram haar naast zich zitten tussen hem en Niels en liet haar ontbijten. Toen iedereen klaar was met ontbijten gingen ze zich klaarmaken en intussen ruimde Helen de tafel af, deed de afwas en zorgde dat alles proper was.
De anderen verzamelden zich ondertussen. Toen iedereen er was gingen ze met z’n allen weg. Helen liep tussen Bram en Niels in naar de bus. Ze vertrokken samen. Helen vroeg zich waar ze naartoe gingen. Even later hadden ze hun bestemming bereikt. Het was een manège net buiten de stad, het was gelegen in een groot domein, waarvan een gedeelte weiland en een gedeelte bos was. Ze gingen binnen in de manège en even later kwam een jonge vrouw naar hen toe. Bram praatte even met haar en toen riep de vrouw een bediende en zei het gezelschap naar het wedstrijdveld te brengen. Helen wilde meegaan toen Bram haar tegenhield en zei “jij blijft hier”. Je zal vandaag je straf ondergaan voor je ongehoorzaamheid van gisteren. Toen liep hij weg en liet Helen daar verdwaasd achter.
5 minuutjes later kwam er een staljongen aan. Hij bekeek haar van kop tot teen en zei toen “als u uw kleren even wil uitdoen en mij dan volgen alstublieft.” Het was geen vraag, dat merkte Helen direct het was een verscholen bevel. Ze deed aarzelend wat haar gezegd werd. De staljongen zei: “Kan het een beetje rapper? Ik sta wortel te schieten!” Ze deed vlug haar slip en bh uit en volgde hem toen naar het midden van de ruimte voor ze daar kwamen passeerden ze een heleboel stallen Helen probeerde binnen te kijken maar zag niets. In het midden van de grote stal werden haar polsen aan een paal vastgemaakt en haar benen werden uit elkaar vastgezet.
De staljongen haalde iets uit een grote kast en ging toen achter haar staan. Plots voelde ze hoe een vinger iets kouds aanbracht in en rond haar anus. Ze wilde haar kont wegtrekken maar de staljongen verhinderde dat. Toen voelde ze hoe hij een slangetje in haar kont bracht en even later voelde ze lauw water in haar darmen stromen. Na 3 liter en een halve stopte hij en duwde een plug in haar kont. “Ik heb gehoord dat je de procedure kent, dus je weet wrs wel wat je nu moet doen.” zei de staljongen terwijl hij haar polsen en enkels losmaakte. Het meisje begon onmiddellijk rond te wandelen en deed haar benen zo hoog mogelijk. De staljongen keek tevreden toe. Wat later nam hij haar vast een leidde haar naar een grote hoop stro waar hij de plug verwijderde en haar liet leeglopen. Helen kreunde toen de druk eindelijk verminderde. Het gehele proces herhaalde hij nog 3 keer. Met telkens een halve liter water minder. Toen haar kont helemaal gereinigd was kreeg ze een plug in haar kont geduwd. Ze voelde dat het geen gewone plug was en toen ze naar haar kont keek zag ze een paarden staart aan het einde van de plug.
Intussen nam hij nog enkele dingen uit de kast, die hij Helen één voor één aandeed. Eerst een lederen corset waardoor haar borsten en tepels fier omhoog staken, haar borsten werden in een speciaal daarvoor voorziene plaats vastgezet en afgebonden. Onderaan hingen 2 repen leder die hij nadat hij een vibrator in haar kutje had gestoken tussen haar benen naar de rug van het corset leidde en daar vastzette waardoor haar kutje wijd open stond. Haar ellebogen werden samen op haar rug vast gemaakt en haar polsen werden aan haar zijden vastgemaakt. Ze kreeg speciale laarzen aan, het weren er met hakken die zo hoog waren dat je op de toppen van je tenen liep. De staljongen maakte nog klemmen met belletjes aan haar schaamlippen, clit en tepels vast maakte haar vast aan de paal en ging weg. Na wat een eeuwigheid leek kwam er een jonge vrouw aan, ze maakte een lange vlecht in Helens haar. Daarna zette ze een hoofdstel op der hoofd vast. Het hoofdstel had een bit, 2 oogkleppen en een pluim. Het geheel werd achter haar hoofd met riemen vastgemaakt. Toen werden de teugels nog op juiste plaats bevestigd en ze was klaar voor training. Maar eerst zette de jonge vrouw haar nog even voor de spiegel zodat helen goed wist hoe ze eruit zag.
Daarna leidde de vrouw haar aan de teugels naar buiten in een soort draaimolen. De teugels werden hoog boven haar hoofd erin vastgemaakt en toen begon het machinisme te draaien. Helen werd gedwongen mee te lopen wat heel moeizaam verliep, de eerste paar keer struikelde ze nogal veel maar toen begon het te beteren. De jonge vrouw begon met haar mee te lopen en zei dat ze haar knieën zo hoog mogelijk moest opheffen. Wanneer het niet hoog genoeg was kreeg ze een ferme tik van de zweep tegen haar billen. Toen het goed lukte begon de molen sneller te gaan waardoor Helen gedwongen werd te lopen. De belletjes klingelden luid mee met elke stap die ze zette en er kwamen steeds meer toeschouwers.
Na wat een eeuwigheid leek stopte het ding en werd ze losgemaakt en weggeleid. Ze werd geleid naar een soort paardenkar waarin 1 persoon kon zitten. Ze kon al raden wat er nu ging gebeuren en inderdaad ze werd voor de kar gespannen. Bram kwam nu terug en bewonderde Helen. De vrouw die hen eerder was komen begroetten liet hem plaatsnemen in de kar en gaf hem een zweep met de woorden: “u kan haar nu uitproberen.” Hij gaf haar een fikse tik met de zweep en Helen begon te wandelen. Hij spoorde haar aan, liet haar snel en traag lopen liet haar naar links uitwijken en naar rechts en besloot toen in een caféetje dat in het bos lag te stoppen om iets te drinken. Hij maakte Helen vast bij de andere ponyslaves en bij de waterbekkens waaruit ze kon drinken. Hij zelf ging op het terras zitten en bestelde een pintje. De andere gasten begonnen met hem te praten.
Op een gegeven moment moest Helen naar het toilet en ze begon van het ene op het andere been te wiebelen. Tot één van de gasten tegen Bram zei: “Ik denk dat je pony moet plassen.” Waarop alle gasten naar haar keken en Bram zei nou laat dan maar lopen hé. Helen wilde niet en probeerde in te houden maar Brams stem werd dreigend toen hij zei ik dacht dat je moest plassen. Toen besloot ze het maar te doen. Iedereen keek naar haar en toen ze klaar was barstte er een applaus los. Helen schaamde zich dood. De staljongen kwam toen ook langs en zei tegen Bram dat hij eerder had gezien dat ze niet zo goed reageerde op veranderingen van richting en hij dacht dat het kwam omdat het corset niet strak genoeg was. Dus goot hij een emmer water over haar, zodra het leder begon te drogen zou het krimpen. Tegen 13u waren ze terug aan de stallen en de staljongen maakte helen los uit de kar en leidde haar met de teugels naar de rij stallen tegenover de rij waardoor ze die morgen in de grote stal waren gekomen. Tot haar schrik zag Helen boven 1 van deze stallen haar naam. Ze werd er door de staljongen naar binnen geleid, ze kreeg een emmer haver en toen liet de staljongen haar alleen.
Ze wachtte en wachtte en het bleef maar duren, om 16u kwam de staljongen haar dan eindelijk weer halen, hij maakte haar terug vast in de kar en leidde haar naar een renbaan, ze werd klaargemaakt en kreeg te horen dat er een wedstrijd zou worden gehouden tussen verschillende ponygirls. Ze moesten om het eerst een rondje lopen op de renbaan met hun menner in de kar. Bram kwam eraan en nam plaats in de kar helen concentreerde zich zo goed mogelijk op haar adem en toen het startsein klonk zette ze het op een lopen, in het begin gaf bram haar enkele ferme tikken maar gezien ze algauw op de tweede plaats liep stopte hij daarmee. Toen de finish eindelijk in zicht kwam zette ze alles op alles en haalde de enige die nog voor haar liep in en werd eerste. Toen het gedaan was zakte ze door haar benen die nog trilden van de inspanning. Bram was super trots op haar.
Ze werd losgemaakt en alles werd afgedaan daarop kreeg ze haar kleren terug. Bram nam haar in zijn armen en de anderen kwamen hen feliciteren. Door de manier waarop Helen zich tegen Bram aandrukte merkte hij dat ze heel erg geil was. Hij knikte naar de bazin die op een afstandje stond te wachten en liep samen met Helen met haar mee. Ze werden naar een deel van de stallen geleid waar de echte paarden stonden. Helen werd naakt op een soort constructie gelegd en voor ze goed en wel besefte wat er gebeurde stond er al een grote hengst voor haar. Ze wilde wegkruipen maar merkte dat ze was vastgebonden, de vrouw leidde de enorme paardenlul naar Helens kutje dat drijfnat was. Het paard duwde zelf ook mee en even later schreeuwde Helen van de pijn toen de paardenlul in haar kutje zat, het paard begon hevig te stoten en Helen kreunde en kreeg orgasme na orgasme maar het paard stopte pas toen het een enorme lading zaad in haar kut stootte. Het meisje was zeker 5 keer klaargekomen. Het paard werd terug weggeleid maar Helen werd nog niet losgemaakt. Een iets oudere vrouw die erg op de bazin leek kwam binnen met een grote hond, de hond rende onmiddellijk naar Helen en begon haar kut te likken. Helen kreunde en kwam nog 2 keer klaar. Toen werd ze losgemaakt en ging de hele bende terug naar het vakantiehuis. Helen viel onmiddellijk inslaap toen ze op het bed lag. De anderen lieten haar slapen en praatten nog wat verder over die dag. Tegen tien uur was iedereen gaan slapen en was het muisstil in het huis. De volgende ochtend verliep net zoals de vorige twee Helen douchte zich en ging erna alle jongens van hun ochtenderectie af helpen. Daarna begonnen ze met inpakken zodat het grootste deel van hun gerief klaar was. De rest van de dag werd gevuld met het neuken van Helen en haar te vernederen en pijnigen en als afsluiter hielden ze nog een orgie. Toen vertrokken ze allen naar huis. Eenmaal thuis zou Bram bij Helen blijven slapen hoewel van slapen niet veel in huis kwam, ook Niels bleef er die nacht nog, hij zou de volgende ochtend vroeg vertrekken naar Oostende. Het weekend had de hele klas nog dichter bij elkaar gebracht en zulke weekends volgden nog vaak. Na het afstuderen hielden ze nog veel contact hoewel het contact met sommigen toch verwaterde.

Reünie
5 jaar na het afstuderen zouden ze een reünie houden. Er was beslist om weer te gaan naar het huisje waar ze die eerste keer naartoe waren geweest in sluis. Ook Helens broer Niels was weer uitgenodigd. Het was een blij weerzien en de eerste dag werd vooral gepraat over wat er in tussentijd allemaal gebeurt was. Helen was lerares geworden en werkte nu deeltijds in het lager onderwijs, ze was getrouwd met Bram en ze hadden samen al 2 zonen, een tweeling van een jaar oud. Niels woonde alleen in een appartement niet zo ver van waar Helen en Bram woonden. Lien woonde samen met Lisa, Christophe en Tim, Lien en Lisa waren een koppel en ook Christophe en Tim waren een koppel. Van de anderen woonden sommigen alleen anderen samen. Dan en Ron, Helens zonen zouden het weekend bij Helens moeder blijven, zodat zowel Helen als Bram naar de reünie konden gaan.
De zaterdag werd ingeleid met Helens taak om de mannen van hun ochtenderectie af te helpen. Daarna werd Helen nog eens met de zweep bewerkt en in het schandblok gezet. Daarna besloten de dames om samen naar een welnescenter te gaan en intussen besloten de mannen om alles klaar te zetten voor een verrassing voor de dames wanneer die terugkwamen, de vraag was alleen of de dames alles ook even leuk zouden vinden. Alle dames zouden de rest van de dag één van de Heren moeten dienen en het zou niet hun man of vriend zijn. Niels zou Helen voor zijn rekening nemen. Bram besloot om Lisa te domineren en zo besloten de mannen wie wie zou domineren. Toen de dames terug kwamen en naar hun kamer gingen om hun gerief weg te zetten grepen de mannen hun beoogde slachtoffer en begonnen hen uit te kleden en maakten hen toen naast elkaar vast. Daarna gaf Christophe een uitleg over de activiteiten van de rest van het weekend. De dames kregen te horen dat ze voor de rest van de tijd uitsluitend hun tijdelijke dominant mochten en moesten dienen tenzij die daar toestemming voor gaf. Helen moest van Niels met alle mannen en vrouwen neuken behalve met Bram. Ze vond het vreselijk ze wilde Bram neuken, ze vond het niet erg dat ze de anderen moest neuken maar wel dat ze Bram niet mocht neuken. De rest van het weekend verliep zo en toen ze aan het einde afscheid namen besloot de hele groep dat ze zouden proberen dit elk jaar te herhalen, er werd dus onmiddellijk een datum voor het volgende weekend afgesproken.

Een nieuwe job
Helens reputatie betreffende haar kennis van de Engelse taal was al ver verspreid. Toen er dan ook in de plaatselijke middelbare school een leerkracht Engels ziek werd, en er geen vervanger werd gevonden besloot de directeur Helen te vragen of ze het zou zien zitten om full time te werken deeltijds in het lager deeltijds in het middelbaar. Ze besloot het te doen en dus vertrok ze na de middag de volgende dag naar de middelbare school waar de directrice haar de klassen toonde waaraan ze les zou geven, het waren voornamelijk zesdejaars en vijfdejaars. De meeste lln konden wel wat Engels maar het niveau was toch ondermaats. Na enkele lessen waren alle leerlingen op één na terug op het goede niveau. Die ene lln was een jongen van 19, Pieter die zijn jaar had overgedaan en die behoorlijk veel moeite had met Engels. Helen besloot hem bijles te geven en toen ze dit zei stemde hij zonder morren in. Helen zei: “Kom vanavond om 18u naar mijn huis, breng je boeken mee en je toetsen en dan maak ik een schema voor de bijlessen.” Zo gezegd zo gedaan, hij was er stipt op tijd. Helen was nog even bezig de tweeling in bed te stoppen dus kon hij rustig rondneuzen. Op de koelkast hing een rooster waarop stonde wie wanneer thuis was in de week hij nam het vlug, maakte er snel een kopie van hing het terug. Helen kwam even later naar beneden en toen begonnen ze eraan. Eerst maakten ze een planning wat ze in welke bijles zouden doen en toen begonnen ze met de woordenschat op te frissen. Om 19u30 ging hij weer weg en zou haar de volgende dag laten weten wanneer hij kon voor een volgende bijles. Thuisgekomen bekeek hij het rooster goed. De volgende dag zei hij tegen Helen dat als vaste dag de donderdagavond het beste paste voor hem. Helen zei dat het goed was en ging naar huis.
Die donderdag stond hij stipt om 16u30 aan de deur. Helen liet hem binnen, nam zijn jas aan en bood hem iets aan om te drinken. Al vlug zaten ze naast elkaar aan tafel te werken toen Pieter zijn hand op Helens been legde. Helen dacht dat hij zijn hand zelf wel zou weg doen, maar het omgekeerde was waar. Hij begon haar dijen te strelen en toen ze zijn hand weg duwde legde hij zijn hand gewoon terug. Dit ging zo een tijdje door tot hij het beu was om de hele tijd zijn hand terug te leggen en besloot om eens te tonen wie de baas was. Hij greep haar borsten en begon ze ruw te kneden. Ze probeerde weg te komen en het lukte, ze liep weg en ging naar de bovenverdieping waar ze zich in de slaapkamer verstopte. Hij kwam naar boven en begon haar te zoeken. Hij ging onmiddellijk de slaapkamer in waar hij in de kast keek. Zijn mond zakte open van verbazing toen hij al het sm-materiaal zag. Hij nam er de pols en enkelboeien uit en legde ze op het bed. Toen keek hij onder het bed greep Helens pols voor ze de kans zag te vluchten naar de andere kant en trok haar eronderuit, rukte haar kleren af en bond haar naakt op het bed. Hij besloot om haar eerst te straffen omdat ze probeerde te vluchten. Hij nam de rijzweep en sloeg haar 20 keer op haar kut. Terwijl hij dit deed vertelde hij haar wat er zou gebeuren: “Vanaf nu kom ik elke donderdag bij je langs, tenzij je man en kinderen thuis zijn, in dat geval laat je mij op voorhand weten welke andere dag die week je alleen thuis bent. Je noemt mij voortaan meester, doe je dit niet wordt je gestraft, op school doe je dit niet tenzij wij alleen zijn. Ik wil dat je ook elke dag een rok aan doet en een bloes, op donderdag doe je geen ondergoed aan. Je bezorgt mij een reservesleutel zo hoef ik niet elke keer aan te bellen. Als ik je een opdracht geef voer je die naar behoren uit anders krijg je straf. Doe je alles wat ik je vraag zonder morren dan wordt je ook beloont. Is dit begrepen?” Helen antwoordde niet, ze wist als ze antwoordde dat er geen weg meer terug was. “Oké, mevrouw beslist om koppig te zijn, ik weet wel wat daarmee gedaan.” En met die woorden nam hij de flogger en begon in razendsnel tempo Helens kut en kont en rug en borsten te bewerken. Algauw schreeuwde Helen het uit, haar huid was nog gevoelig van de sessie met Bram de dag ervoor. Hij stopte en vroeg: “Heb je het begrepen?” “Ja”: antwoordde ze met een bevende stem. “Blijkbaar toch niet hé?!” reageerde hij. Voor hij kon slaan zei ze vlug: “Ja meester”. Hij legde de zweep terug neer, kleedde zich uit en kroop op haar. Hij neukte haar kut, kont en mond en liet een lading zaad over haar borsten lopen. Daarna maakte hij haar los, nam zijn gerief en vertrok.
Toen Bram de volgende dag thuiskwam merkte hij onmiddellijk dat er iets niet in orde was met Helen. Hij verplichtte haar alles te vertellen. En ze vertelde hem wat er de vorige avond was gebeurt. Bram besloot eens een hartig woordje met Pieter te spreken. De volgende donderdag was het Bram die open deed, hij zei: “Kom binnen.” Helen zou boven blijven tot Bram haar kwam halen. Helen wist echter niet van het plan dat zich in de loop van de week in Brams hoofd had gevormd. Toen Bram en Pieter zaten met een pintje in hun hand begon Bram: “Zo, ik heb gehoord dat jij mijn vrouw wil onderwerpen en neuken, is dit waar?” Pieter wilde eerst ontkennen maar besloot dan toch de waarheid te zeggen: “Ja”. Waarop Bram antwoordde: “Goed, je mag dit doen op donderdag op voorwaarde dat je ook minstens 1 keer per maand komt wanneer ik erbij ben.” Pieters uitdrukking veranderde van geschokt naar verrukt toen hij dit hoorde en zei: “Zeker als u daar plezier aan hebt!” Er werd nog één en ander afgesproken en toen ging Bram Helen halen en Pieter zich in de keuken verstoppen. Toen Helen beneden was maakte Hij Helen vast over de tafel. Helen voelde hoe ze geneukt werd en dacht dat Bram het was, maar niets was minder waar zo zag ze toen Bram voor haar stond en haar mond begon te neuken terwijl haar kut nog steeds geneukt werd. Toen wist ze wat haar te wachten stond, Bram had Pieter zijn toestemming gegeven voor de dingen die hij met haar wilde doen. Toen Beide heren waren klaargekomen gingen ze rustig in de zetel zitten praten over haar alsof ze een ding was. Het meisje hijgde omdat ze net waren gestopt voor ze klaarkwam was ze nu extra geil, toen ze voldoende bekomen was begonnen ze haar opnieuw te neuken en net voor haar orgasme stopten ze, dit herhaalden ze enkele keren Helen dacht dat ze gek werd. Uiteindelijk gingen ze door tot ze een megagroot orgasme had gekregen.

100% (15/0)
 
Categories: BDSMFetishFirst Time
Posted by soen09
1 year ago    Views: 782
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 months ago
mooi verhaal !!
1 year ago
Goed geschreven geil makend verhaal!
1 year ago
goed geschreven hoor =)